zdaje się że Gwardia Koszalin miała wczoraj swój mecz, ale wybrali treningowe piąteczki z żużlomanami :)serwis pisze: 04.10.2026, 10:34Znak czasów. Niektórzy mają więcej wyjazdów na jakieś gale jak za swoim klubem.trzecigarnitur pisze: 04.10.2026, 10:11 niedługo na mecz, albo wyjazd nie będzie po drodze bo ktoś gdzieś trenuje 200km dalej :)
Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
trzecigarnitur
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
odnosząc sie do postów u góry że gdzie był Apator no w trójmieście poza tym np gdzie dzis była elana jak sie Apator zbierał na wrzosach ?
Tu juz nie idzie postów pisać na tym forum
-
SilesiaStreets
Co ty typie w ogóle porównujesz??acer001 pisze: 04.10.2026, 12:36 odnosząc sie do postów u góry że gdzie był Apator no w trójmieście poza tym np gdzie dzis była elana jak sie Apator zbierał na wrzosach ?
nie porównuje, a daje przykładSilesiaStreets pisze: 04.10.2026, 14:53Co ty typie w ogóle porównujesz??acer001 pisze: 04.10.2026, 12:36 odnosząc sie do postów u góry że gdzie był Apator no w trójmieście poza tym np gdzie dzis była elana jak sie Apator zbierał na wrzosach ?
Brak słów na takich typów jak ty, szkoda że nie widziałeś jaką obstawę mieli na Wrzosach, ptaszki ćwierkają że sami po nią dzwoniliacer001 pisze: 04.10.2026, 15:35nie porównuje, a daje przykładSilesiaStreets pisze: 04.10.2026, 14:53Co ty typie w ogóle porównujesz??acer001 pisze: 04.10.2026, 12:36 odnosząc sie do postów u góry że gdzie był Apator no w trójmieście poza tym np gdzie dzis była elana jak sie Apator zbierał na wrzosach ?
no okej bylismy w 3mieście i była na wrzosach zbórka ale policja przyjechała pod koniec jak juz wiekszość sie zebrałaacer001 pisze: 04.10.2026, 12:36 odnosząc sie do postów u góry że gdzie był Apator no w trójmieście poza tym np gdzie dzis była elana jak sie Apator zbierał na wrzosach ?
Bywam w Toruniu raz w miesiącu , i ani razu nikogo w barwach Apatora nie widziałem , nikt się w Toruniu do moich pięknych barw nigdy nie przysrał w tym mieście , jak jesteście tak bardzo ciekawi czy ten Apator istnieje , to polecam to sprawdzić osobiście . Pisać może tu każdy wszystko, dla Elany to pewnie sam wstyd , że o tym Apatorze się cokolwiek gada . Z moich obserwacji , takie coś jak Apator nie istnieje, ale może szpARKA potrzebuje tych parę osób do foci , będzie ładniej wyglądać
-
trzecigarnitur
Prężenie się rekordową frekwencją na stadionie, wyśmiewanie ilości Elany czy mityczne "przejmowanie miasta" o którym wypisują tutaj co niektórzy weryfikuje właśnie m.in obecność składem na takich wydarzeniach jak wczoraj, czy uroczystościach patriotycznych których niemało w mieście w ciągu roku. No ale jeśli ktoś przejmuje miasto będąc 200km dalej i robi sobie fotke to OK :)acer001 pisze: 04.10.2026, 12:36 odnosząc sie do postów u góry że gdzie był Apator no w trójmieście poza tym np gdzie dzis była elana jak sie Apator zbierał na wrzosach ?
hahahaha idąc tym tropem to ja kiedyś byłem w łodzi w manufakturze i widziałem 1 typa w barwach Łksu wiec wogóle pewnie wstyd dla ŁKSu ze sie pisze o tym Widzewie z moich obserwacji nie istnieje takie cos jak RTS ale pewnie Chorzowskim kundlom jest potrzebne kilka osob to fotki ;]Wan1910 pisze: 04.10.2026, 17:37 Bywam w Toruniu raz w miesiącu , i ani razu nikogo w barwach Apatora nie widziałem , nikt się w Toruniu do moich pięknych barw nigdy nie przysrał w tym mieście , jak jesteście tak bardzo ciekawi czy ten Apator istnieje , to polecam to sprawdzić osobiście . Pisać może tu każdy wszystko, dla Elany to pewnie sam wstyd , że o tym Apatorze się cokolwiek gada . Z moich obserwacji , takie coś jak Apator nie istnieje, ale może szpARKA potrzebuje tych parę osób do foci , będzie ładniej wyglądać
Od razu widać , że ściema , przejdź się po Łodzi godzinę przed meczem Łksu i znajdź tam kogoś w barwach , nawet na tej Piotrkowskiej nikogo nie zobaczysz :)Potem wróć i przeprośmanio1312 pisze: 04.10.2026, 17:53hahahaha idąc tym tropem to ja kiedyś byłem w łodzi w manufakturze i widziałem 1 typa w barwach Łksu wiec wogóle pewnie wstyd dla ŁKSu ze sie pisze o tym Widzewie z moich obserwacji nie istnieje takie cos jak RTS ale pewnie Chorzowskim kundlom jest potrzebne kilka osob to fotki ;]Wan1910 pisze: 04.10.2026, 17:37 Bywam w Toruniu raz w miesiącu , i ani razu nikogo w barwach Apatora nie widziałem , nikt się w Toruniu do moich pięknych barw nigdy nie przysrał w tym mieście , jak jesteście tak bardzo ciekawi czy ten Apator istnieje , to polecam to sprawdzić osobiście . Pisać może tu każdy wszystko, dla Elany to pewnie sam wstyd , że o tym Apatorze się cokolwiek gada . Z moich obserwacji , takie coś jak Apator nie istnieje, ale może szpARKA potrzebuje tych parę osób do foci , będzie ładniej wyglądać
nie nie ściema a poza tym chodziło mi o podkreslenie twojej bzdury ze jak se po starówce pochodziłeś to wielki kumacz toruńskiej sytuacji haha przejdz sie po innych czesciach Torunia jak będziesz za miesiąc przyjdz i przeproś :)Wan1910 pisze: 04.10.2026, 18:32Od razu widać , że ściema , przejdź się po Łodzi godzinę przed meczem Łksu i znajdź tam kogoś w barwach , nawet na tej Piotrkowskiej nikogo nie zobaczysz :)Potem wróć i przeprośmanio1312 pisze: 04.10.2026, 17:53hahahaha idąc tym tropem to ja kiedyś byłem w łodzi w manufakturze i widziałem 1 typa w barwach Łksu wiec wogóle pewnie wstyd dla ŁKSu ze sie pisze o tym Widzewie z moich obserwacji nie istnieje takie cos jak RTS ale pewnie Chorzowskim kundlom jest potrzebne kilka osob to fotki ;]Wan1910 pisze: 04.10.2026, 17:37 Bywam w Toruniu raz w miesiącu , i ani razu nikogo w barwach Apatora nie widziałem , nikt się w Toruniu do moich pięknych barw nigdy nie przysrał w tym mieście , jak jesteście tak bardzo ciekawi czy ten Apator istnieje , to polecam to sprawdzić osobiście . Pisać może tu każdy wszystko, dla Elany to pewnie sam wstyd , że o tym Apatorze się cokolwiek gada . Z moich obserwacji , takie coś jak Apator nie istnieje, ale może szpARKA potrzebuje tych parę osób do foci , będzie ładniej wyglądać
No jestem np teraz wodzu , przyjechałem prosto ze Starachowic , powiedz mi gdzie podejść :)manio1312 pisze: 04.10.2026, 18:41nie nie ściema a poza tym chodziło mi o podkreslenie twojej bzdury ze jak se po starówce pochodziłeś to wielki kumacz toruńskiej sytuacji haha przejdz sie po innych czesciach Torunia jak będziesz za miesiąc przyjdz i przeproś :)Wan1910 pisze: 04.10.2026, 18:32Od razu widać , że ściema , przejdź się po Łodzi godzinę przed meczem Łksu i znajdź tam kogoś w barwach , nawet na tej Piotrkowskiej nikogo nie zobaczysz :)Potem wróć i przeprośmanio1312 pisze: 04.10.2026, 17:53
hahahaha idąc tym tropem to ja kiedyś byłem w łodzi w manufakturze i widziałem 1 typa w barwach Łksu wiec wogóle pewnie wstyd dla ŁKSu ze sie pisze o tym Widzewie z moich obserwacji nie istnieje takie cos jak RTS ale pewnie Chorzowskim kundlom jest potrzebne kilka osob to fotki ;]
Widać gołym okiem kryzys OG, potwierdza to liczba w Bydgoszczy.
północna , wchodnai częśc Torunia np.Wan1910 pisze: 04.10.2026, 18:59No jestem np teraz wodzu , przyjechałem prosto ze Starachowic , powiedz mi gdzie podejść :)manio1312 pisze: 04.10.2026, 18:41nie nie ściema a poza tym chodziło mi o podkreslenie twojej bzdury ze jak se po starówce pochodziłeś to wielki kumacz toruńskiej sytuacji haha przejdz sie po innych czesciach Torunia jak będziesz za miesiąc przyjdz i przeproś :)Wan1910 pisze: 04.10.2026, 18:32
Od razu widać , że ściema , przejdź się po Łodzi godzinę przed meczem Łksu i znajdź tam kogoś w barwach , nawet na tej Piotrkowskiej nikogo nie zobaczysz :)Potem wróć i przeproś
-
SilesiaStreets
Walka z lewactwem a już tymbardziej z Antifa powinna być bez podziałów, szkoda że w Toruniu jest tylko jedna ekipa która cos działa w tym kierunku. Wstyd Apatoracer001 pisze: 04.10.2026, 15:35nie porównuje, a daje przykładSilesiaStreets pisze: 04.10.2026, 14:53Co ty typie w ogóle porównujesz??acer001 pisze: 04.10.2026, 12:36 odnosząc sie do postów u góry że gdzie był Apator no w trójmieście poza tym np gdzie dzis była elana jak sie Apator zbierał na wrzosach ?
-
BartoszSzachta1962
Wiem ze na tym forum ciężko teraz o prawde ale może ktoś napisać jak mocna jest ta Legia Chelmza? I kiedys slyszalem (nie wiem czy to prawda wiec tez chce się spytać) czy w Chełmży jest jakas grupa kibiców Apatora?
-
WieszWięcej
Dobrze rozumiem, że nikt z Widzewa i Pogoni nie wspierał Elany tego dnia?
https://www.facebook.com/share/1BhTnHimX4/
https://www.facebook.com/share/1BhTnHimX4/
Dajcie spokój przecież do tego Torunia to zjechały lewary z całej Polski a wy przedstawiacie sytuację jakby sam Toruń miał jakiś bastion co robi co chce na samowolce. Cała manifestacja zabezpieczona przez wąsów a 70 % uczestników wyglądała tak że strach byłoby do nich wystartować z obawy o ich zdrowie. Jakieś grupki w kominach bardziej konkretnych rozmiarów to kolesie co zjechali z różnych województw się pokazać i tyle w temacie.
praktycznie w każdym mieście to są jakieś odludki do których nawet nikt nie podbije bo autentycznie się przykro robi
co do Olimpii to sytuacja analogiczna jak w GKMie kiedyś - konflikty, tarcia wewnątrz, dużo osób odbiło niedawno i tam raczej kryzys potrwa i nie zapowiada się nic dobrego w najbliższym czasie. trzeba zaakceptować że to co było to minęło. jest upadek z wysokiego konia w momencie sporego progresu i teraz nadchodzą ciężkie czasy.
praktycznie w każdym mieście to są jakieś odludki do których nawet nikt nie podbije bo autentycznie się przykro robi
co do Olimpii to sytuacja analogiczna jak w GKMie kiedyś - konflikty, tarcia wewnątrz, dużo osób odbiło niedawno i tam raczej kryzys potrwa i nie zapowiada się nic dobrego w najbliższym czasie. trzeba zaakceptować że to co było to minęło. jest upadek z wysokiego konia w momencie sporego progresu i teraz nadchodzą ciężkie czasy.
Nie jestem z tej ekipy i nie wypowiadam się tutaj w ich imieniu, lecz nikt Ci nie odpisał więc ja spróbuję. Działają w miarę swoich możliwości, często będąc w Chełmży widziałem miasto oklejone plakatami zapraszjącymi na mecze, młyn wystawiają i wspierają swoje zgody. Ponadto obecni na meczach Legii w Warszawie. Co do siły bojowej nie wypowiem się aczkolwiek jak na ekipę z małego miasta zawsze był tam ktoś gotowy na podjęcie rękawicy bo taki tam był klimat. Kibice Apatora pewnie jacyś są gdyż wszędzie znajdziesz fanów żużlu, a ten klub jest dosyć utytułowany więc wiadomo że jego kibice będą wszędzie. No i ma naturalną kosę z Polonia a jak wiadomo ten region jest podzielony lewa/prawa strona Wisły. PozdroBartoszSzachta1962 pisze: 05.10.2026, 07:41 Wiem ze na tym forum ciężko teraz o prawde ale może ktoś napisać jak mocna jest ta Legia Chelmza? I kiedys slyszalem (nie wiem czy to prawda wiec tez chce się spytać) czy w Chełmży jest jakas grupa kibiców Apatora?
marmar właśnie krótko podsumowałeś ile warte są twoje słowa na tym forum. Mieliście niepowtarzalną okazję pokazać tą waszą mityczną nieustającą siłę bo wrzosy od początku do końca byly bez jakiejkolwiek obstawy. Nie często zdarza się, żeby psy podczas zbiórki w kilka dyszek, przemarszu po wrzosach, a potem wbitki do autobus jadący przez całe miasto nie pokapowały się o czymkolwiek, a tutaj się udało, więc nie rzucaj farmazonów o jakiejś obstawie bo wynosiła okrągłe 0. Wybór autobusu również nie był przypadkowy. Wrzosy nie jechały linia 12 na przesiadkę omijając „wasze” tereny, nie jechały furami z punktu a do b, wbiły się w kilka dych w autobus linii 31, który przejeżdża przez całe mokre, starówkę, jakubskie (z tego co piszecie w internecie wszystkie z tych to podobno wasze są osiedla) a mimo tego żaden z was nosa nie odważył się wychylić, wszyscy pochowani jak szczury. Wrzosy głodne wrażeń wiedząc że do internetu trafiło miejsce zbiórki na pociąg specjalny i godzina dały wam niepowtarzalną okazję na zweryfikowanie tego co potraficie, bo mieliście wszystko co potrzeba na ustawienie czujki i zrobienie zasadzki, ale niestety nie było chętnych do harców z waszej strony. Ostatecznie Wrzosy jadąc przez calutkie miasto nie trafiły nikogo, bo każdy siedział pokitrany, przypominając - jadąc całą drogę bez balastu.
-
patrinhotrn
Dajcie sobie spokój z takimi rozkminami. Apator się rozwija i wykorzystuje kryzys Elany a to że typ z Widzewa nie widzi ludzi Apatora w barwach na mieście to nic dziwnego skoro buja się głównie po centrum itp gdzie Apatora nie ma. Czas pokaże jak się to wszystko rozwinie. Elana niech sie skupi na sobie bo niby chcą ustawki 50vs50 a kiedy było jakaś ekipa na swoim meczu? Narazie to małolaty chodzą na mecze i pokazują swój fanatyzm. Banda pilnuje interesów i się bije sama ze sobą o kasę. Fanatyzm zawsze wygra w interesami w tym świecie. Jak widać da się połączyć jedno i drugie ale ekipy które zapomniały o fanatyzmie i skupiły się głównie na interesach to sami widzicie jak kończą.
Przestań ściemniać, bo na zbiórce mieliści obstawę, a na Chełmińskiej od godz 10 ci co zawsze jeździli jak opętani. Bez odbioru.13gnls12 pisze: 05.10.2026, 20:57marmar właśnie krótko podsumowałeś ile warte są twoje słowa na tym forum. Mieliście niepowtarzalną okazję pokazać tą waszą mityczną nieustającą siłę bo wrzosy od początku do końca byly bez jakiejkolwiek obstawy. Nie często zdarza się, żeby psy podczas zbiórki w kilka dyszek, przemarszu po wrzosach, a potem wbitki do autobus jadący przez całe miasto nie pokapowały się o czymkolwiek, a tutaj się udało, więc nie rzucaj farmazonów o jakiejś obstawie bo wynosiła okrągłe 0. Wybór autobusu również nie był przypadkowy. Wrzosy nie jechały linia 12 na przesiadkę omijając „wasze” tereny, nie jechały furami z punktu a do b, wbiły się w kilka dych w autobus linii 31, który przejeżdża przez całe mokre, starówkę, jakubskie (z tego co piszecie w internecie wszystkie z tych to podobno wasze są osiedla) a mimo tego żaden z was nosa nie odważył się wychylić, wszyscy pochowani jak szczury. Wrzosy głodne wrażeń wiedząc że do internetu trafiło miejsce zbiórki na pociąg specjalny i godzina dały wam niepowtarzalną okazję na zweryfikowanie tego co potraficie, bo mieliście wszystko co potrzeba na ustawienie czujki i zrobienie zasadzki, ale niestety nie było chętnych do harców z waszej strony. Ostatecznie Wrzosy jadąc przez calutkie miasto nie trafiły nikogo, bo każdy siedział pokitrany, przypominając - jadąc całą drogę bez balastu.
Nie było ŻADNEJ oznakowanej s*ki, nikt nie został spisany, nikt nie został nawet wylegitymowany od momentu zbiórki aż do wysiadki na dworcu wschodnim (jeżeli się mylę śmiało załączaj fotki, tylko dobrze przerób w AI bo nie ma możliwości uzyskania takich realistycznych) chyba że w innym razie ładnie musicie być poukładani z tajniakami skoro twierdzisz że ktoś był (w sumie to by tłumaczyło ich bardzo sprawny przyjazd gdy stos waszych barw płonął na rotkach przed meczem z Lesznem) albo jesteś po prostu zwykłym farmazonem którego słowa nie mają pokrycia w rzeczywistości. Wybierz która wersja bardziej do ciebie przemawia i pasuje aby usprawiedliwić waszą nieudolność. PS. Nie dziwota że ekipy od was odbijają skoro łatwo się można na waszej „prawdomówności” przejechaćmarmar pisze: 05.10.2026, 22:52Przestań ściemniać, bo na zbiórce mieliści obstawę, a na Chełmińskiej od godz 10 ci co zawsze jeździli jak opętani. Bez odbioru.13gnls12 pisze: 05.10.2026, 20:57marmar właśnie krótko podsumowałeś ile warte są twoje słowa na tym forum. Mieliście niepowtarzalną okazję pokazać tą waszą mityczną nieustającą siłę bo wrzosy od początku do końca byly bez jakiejkolwiek obstawy. Nie często zdarza się, żeby psy podczas zbiórki w kilka dyszek, przemarszu po wrzosach, a potem wbitki do autobus jadący przez całe miasto nie pokapowały się o czymkolwiek, a tutaj się udało, więc nie rzucaj farmazonów o jakiejś obstawie bo wynosiła okrągłe 0. Wybór autobusu również nie był przypadkowy. Wrzosy nie jechały linia 12 na przesiadkę omijając „wasze” tereny, nie jechały furami z punktu a do b, wbiły się w kilka dych w autobus linii 31, który przejeżdża przez całe mokre, starówkę, jakubskie (z tego co piszecie w internecie wszystkie z tych to podobno wasze są osiedla) a mimo tego żaden z was nosa nie odważył się wychylić, wszyscy pochowani jak szczury. Wrzosy głodne wrażeń wiedząc że do internetu trafiło miejsce zbiórki na pociąg specjalny i godzina dały wam niepowtarzalną okazję na zweryfikowanie tego co potraficie, bo mieliście wszystko co potrzeba na ustawienie czujki i zrobienie zasadzki, ale niestety nie było chętnych do harców z waszej strony. Ostatecznie Wrzosy jadąc przez calutkie miasto nie trafiły nikogo, bo każdy siedział pokitrany, przypominając - jadąc całą drogę bez balastu.marmar pisze: 04.10.2026, 15:40
Brak słów na takich typów jak ty, szkoda że nie widziałeś jaką obstawę mieli na Wrzosach, ptaszki ćwierkają że sami po nią dzwonili
Co do Zawisza-Olimpia, to barwy Arki zarówno na sektorze gospodarzy, jak i gości.
Ustalcie wiarygodną wersję, bo mani1312 twierdził wyżej że obstawa była. Bez odbioru, szkoda czasu odpisywania dzieciakom
-
WieszWięcej
Widziałem film z kontrmanifestacji Elany, nie wyglądało to najgorzej, choć trochę szok, że nikt ich nie wspierał, a mamy przerwę teraz.
Tam w ogóle do czegoś doszło, czy tylko skończyło się na okrzykach?
Tam w ogóle do czegoś doszło, czy tylko skończyło się na okrzykach?
-
Banita_1982
Tak z nami na trybunie B około 50 Arkowców
marmar pisze: 06.10.2026, 11:24 Ustalcie wiarygodną wersję, bo mani1312 twierdził wyżej że obstawa była. Bez odbioru, szkoda czasu odpisywania dzieciakom
[/quote
jeżeli uważasz ze były s.ki to strzel zdjęcie tu :}
Ilu na sektorze gości? bo całość wyglądała na ok 60 osób, w tym Wigry, więc jestem ciekaw ile ArkiSoczek01 pisze: 06.10.2026, 11:21 Co do Zawisza-Olimpia, to barwy Arki zarówno na sektorze gospodarzy, jak i gości.
Soczek01 pisze: 06.10.2026, 11:21 Co do Zawisza-Olimpia, to barwy Arki zarówno na sektorze gospodarzy, jak i gości.

gdzie są te barwy Arki?
-
CyganOddajDywan
Kończąc temat obstawy bo bez sensu ciągnąć - Wrzosy bez obstawy od początku do końca, pozdrawiam.marmar pisze: 06.10.2026, 11:24 Ustalcie wiarygodną wersję, bo mani1312 twierdził wyżej że obstawa była. Bez odbioru, szkoda czasu odpisywania dzieciakom
-
CyganOddajDywan
Kurde słabiutko ta Olimpia, bliska odległość, ciekawy rywal, a licząc wsparcie Suwałk i Arki to z samego Grudziądza było tam z 40 osób. Szkoda, bo chwilę temu jeszcze wydawało się że w przypadku oficjalnej kosy z Gkmem to będzie „w miarę” wyrównana walka, ale aktualnie ciężko to rokuje. Jakiś czas temu będąc w Grudziądzu na jednej ścianie można było zauważyć graf GKMu a zaraz obok Olimpii, aktualnie wygląda to podobnie czy już się pozmieniało ze względu na aktualny układ sił?
-
łajdaczyna
Arki dwie osoby z nimi na sektorze
Fajne wsparcie dostali od Arki 🙃
I to pewnie dlatego, że sektory im się pomyliły przy wchodzeniu na stadion.
-
trzecigarnitur
Przecież Arka stawia na Zawisze, teraz doszedł Apator, wiec wiadomo że będą siedzieć z gospodarzami. Arka i Olimpia to koniec, przynajmniej na teraz. A gość w barwach Arki na sekotrze gości to pewnie jakaś prywatna znajomość olimpijczyków :)
akurat nieprawdatrzecigarnitur pisze: wczoraj, 15:48 Przecież Arka stawia na Zawisze, teraz doszedł Apator, wiec wiadomo że będą siedzieć z gospodarzami. Arka i Olimpia to koniec, przynajmniej na teraz. A gość w barwach Arki na sekotrze gości to pewnie jakaś prywatna znajomość olimpijczyków :)
ale to co się odwala wewnątrz w Oly to temat na tyle zawiły że nie ma co drążyć, bez odbioru pozdro
-
tak tylko pytam
Olimpia w ciągu roku ma więcej walk niż Zawisza w ciągu dekady.
Na prawdę dziwie się, po co Arce ta zbieranina pseudo-chuliganów z Bydgoszczy.
Na prawdę dziwie się, po co Arce ta zbieranina pseudo-chuliganów z Bydgoszczy.