dobry trolling nie ma co. jednoczesnia woda na mlyn dla kilku straznikow propagandy tutajkumate info pisze: 24.09.2026, 18:04 Widzew w Łodzi chuligańsko to za chwile będzie jak Piast na Śląsku albo Tyscy.O ile już tak nie jest.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Ta pycha was w końcu zgubi :)
Te psychoterapeuta a was co zgubiło ?
Zdiagnozujesz problem >
Zdiagnozujesz problem >
-
zero osiem
jak wielu kibicow widzewa wybiera sie 3 X wieczorem na kings arena dopingowac w walce swojego kolege wnetrzaka w semi-pro, przeciez podobno istniejecie w miescie i frekwencja u was zawsze dobra
Nikt od nas nie walczy na tej gali i nikt się nie wybiera na nią. Znów przeczytałeś pajacu coś w necie i próbujesz zabłysnąć.
-
zero osiem
ok michalowi bedzie bardzo przykro ze sie go wypieracie ale spoko
-
Radigoszcz1910
Ty masz coś z bania ewidentnie ,masz napisane że nikt od nas tam nie walczy debilu.zero osiem pisze: 25.09.2026, 21:52 ok michalowi bedzie bardzo przykro ze sie go wypieracie ale spoko
-
floydfloyd
To jest zawodnik klubu Octopus, niezwiązany z Widzewem! :D Na walkę Damiana Rzepeckiego idziemy razem? ;)
-
ImperatorMistrz
Ktos ma isc i oglądać tego krasnala ogrodowego 170 cm 50 kg wagi? Dobrze, ze to nie ulica bo byk 100 kg by go gilem zabil. Dostanie drugiego krasnala i lks bedzie świętował pojedynek.
-
Ukochane Miasto
chciałbym prosić kibiców Łksu o aktualizację mapy przejętych miast.
wiecie ,rok się powoli kończy i bardzo fajnie jakbyście podali wasze zdobycze bo jako Widzewiak muszę wykreślić kolejne stracone miasta , które były nasze.A przecież my tacy beznadziejni jesteśmy no to tracimy . :-)
"Ruda nie śpi Ruda czuwa , Ruda zasięgi nam wykuwa!"
wiecie ,rok się powoli kończy i bardzo fajnie jakbyście podali wasze zdobycze bo jako Widzewiak muszę wykreślić kolejne stracone miasta , które były nasze.A przecież my tacy beznadziejni jesteśmy no to tracimy . :-)
-
Radigoszcz1910
Oni przejmują ale bramy na Piotrkowskiej ,😂😂😂Ukochane Miasto pisze: 30.09.2026, 15:30 chciałbym prosić kibiców Łksu o aktualizację mapy przejętych miast.
Chyba fajnie wam się zydzewiaki gada samym ze sobą, żebyście tyle pompek na ceracie potrafili zrobić ile komentarzy naj.ebaliście tylko na tej jednej stronie to może mielibyście wreszcie jakiś zalążek bandy.
Witam Panowie. Będę w weekend w Łodzi i mam pytanie. Gdzie w okolicach SMS mogę wyskoczyć na dobry obiad? Będę miał 2 godziny przerwy więc nie musi być bardzo blisko. Wolałbym coś swojskiego niż kebsy itp.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Musiałbyś dojść kawałek , ale na abramce zjesz potrawke z ż.y.da
-
oldies years
Restauracja Soplicowo, ul Sienkiewicza, na rogu z Wigury.patol102 pisze: 30.09.2026, 22:55 Witam Panowie. Będę w weekend w Łodzi i mam pytanie. Gdzie w okolicach SMS mogę wyskoczyć na dobry obiad? Będę miał 2 godziny przerwy więc nie musi być bardzo blisko. Wolałbym coś swojskiego niż kebsy itp.
Pozdrawiam.
Soplicowo jest ok, kawałek dalej na Piotrkowskiej 200 masz jeszcze Karczmę u Chochoła.oldies years pisze: wczoraj, 06:40Restauracja Soplicowo, ul Sienkiewicza, na rogu z Wigury.patol102 pisze: 30.09.2026, 22:55 Witam Panowie. Będę w weekend w Łodzi i mam pytanie. Gdzie w okolicach SMS mogę wyskoczyć na dobry obiad? Będę miał 2 godziny przerwy więc nie musi być bardzo blisko. Wolałbym coś swojskiego niż kebsy itp.
Pozdrawiam.
Przyznaj, że się ostatnio na łeb na kukirinie wyje.bałeś, to uznam, że to przypadek. Na normalne pytanie też musisz się napiąć?
Swoim kolegom tego pytania nie zadasz ? Kvrwiu ty
-
sztywniutko
Ulica Tymienieckiego, zaraz przy SMS:patol102 pisze: 30.09.2026, 22:55 Witam Panowie. Będę w weekend w Łodzi i mam pytanie. Gdzie w okolicach SMS mogę wyskoczyć na dobry obiad? Będę miał 2 godziny przerwy więc nie musi być bardzo blisko. Wolałbym coś swojskiego niż kebsy itp.
Pozdrawiam.
- Browar Księży Młyn
- Cesky Film