Zapomnieliście już, jak to było lata temu, kiedy dostawali łomot młodymi składami od Polonii, a stara Torcida wtrąciła się we wszystko (co potwierdza Legia)takietam123 pisze: 28.09.2026, 19:30Aż musiałem tutaj konto założyć. Czy Wy jesteście poważni? Przecież Żabole to się do lasu nie nadają. Dużo ich jest, ale jakość nie ta. Skoro są takimi władcami, to czemu nie potrafią po 30 wyjść z tą słabą Polonią? Zapomnieliście już, jak to było lata temu, kiedy dostawali łomot młodymi składami od Polonii, a stara Torcida wtrąciła się we wszystko (co potwierdza Legia)? Pewnie w tych czasach też by frajerski numer wykręcili i przyszli całą bandą. Tfu! Najbardziej niehonorowa ekipa na Śląsku.kumate info pisze: 28.09.2026, 16:02 JOKERJOKES w punkt na temat Polonii Bytom. Ja pisałem to samo albo coś w tym stylu .Lokalny klubik jak Piast Gliwice Tychy Jastrzębie gdzie nigdy nie będą mieli podjazdu do ekip takich jak Górnik,Gieksa czy Ruch. Zrobią jakąs akcje partyzancką raz na kilka lat coś tam podziałają u siebie w mieście i to wszystko. Z czym do ludzi a ustawiać się chcą na liczby może 10x10 do 23 lat.To nie ma nic wspólnego z chuliganką na Górnym Śląsku gdzie walka trwa non stop i gdyby Górnik się uwziął i zaczął notorycznie wjeżdżać na Bytom to po kilku wjazdach Polonia by z piwnic nie wychodziła.
Sama TRŚL niszczy taką Polonię Bytom czy tam Tyskich Piasty Jastrzębia.Gdyby np nie to że głównym i godnym rywalem jest Ruch Chorzów i na tym się Torcida skupia to Polonia ma względny spokój.
Zresztą oni z Ruchem wolą mieć neutralne stosunki czy udawać że ich nie widzą na Łagiewnikach niż iść z nimi na wojnę bo wiedzą jakby się to dla nich skończyło.
Dajcie spokój i piszcie o poważnych ekipach w tym temacie. Polonia Bytom to niech się zajmie Ruchem Radzionków a nie wygraża poważnym bandom.
- nie było Cię tam więc nie opowiadaj bajek. Wtrącenie o którym piszesz nie miało miejsca, wiem co piszę. Całe zdarzenie jest prehistorią.
- pisze ktoś by się ustawić z Polonią czy kimkolwiek Normalny chłop z Górnika pisze że te liczby po parunastu to jest bez sensu bo niczego nie pokazują. Ja przypominam starcia stosunkowo niedawne młodych Górnika z Zagłębiem czy Arką. Wasza odpowiedź brzmi że w takich liczbach to nic nie znaczy. Określcie się w końcu czy ten Górnik w fazie zmiany pokoleniowej na trybunach ma jaja by wyjść na liczby czy nie, czy walka nie banda na bandę ma sens czy nie.
- gadki kto kogo by pokonał itp. to sobie mogą prowadzić net "h"
Ostatnie słowo do chłopczyny "kumate info" który się tu produkuje jako kibic Górnika. Kolego jeśli masz paręnaście lat to dziękować Bogu, bo jest czas na przemianę. Jeśli jesteś dorosły to ewidentnie dostałeś w życiu zbyt słaby w*******. Pokora to słowo które powinieneś powtarzać dziennie 100 razy przez rok.