Raczej nie interesuje to ludzi którzy są tutaj od X lat ;) z zaciekawieniem zapoznał(o) by się grono multikontowców zarejestrowanych po 05.2026 :)Frapujący Andrzej pisze: 13.09.2026, 08:59Mr. Big wiem z bardzo wiarygodnych źródeł, że jesteś wytrawnym fighterem z dość sporym stażem.
Widać też, że jesteś ogarnięty w temacie kibolskim Pomorza.
Mógłbyś po krótce przedstawić swoją ścieżkę kariery bijoka, styl bazowy, bilans walk, ulubiona technika kończąca??
Wydaje mi się, że sporo osób, które czyta to forum z wielkim zaciekawieniem zapoznalabo się z osiągnięciami tak barwnej osoby jak ty.
Województwo Pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Województwo Pomorskie
-
Frapujący Andrzej
To wy się dziewczyny tutaj już od X lat tak napinacie??
Z takim stażem to muszą być z was ostre zawodniczki🤣
Z takim stażem to muszą być z was ostre zawodniczki🤣
Na najbliższe derby Lechia-Arka na ten moment kibice Arki będą mogli wejść do klatki czy ciąży na nich jakiś derbowy zakaz?
Tak.czesio pisze: 14.09.2026, 08:32 Na najbliższe derby Lechia-Arka na ten moment kibice Arki będą mogli wejść do klatki czy ciąży na nich jakiś derbowy zakaz?
-
Jan Kaseta
Pytanie do kibiców z Malborka. Jadąc od strony Kwidzyna na tym rurociągu jest wrzut, który już swoje lata ma, mianowicie "FC Malbork Górnik Zabrze Hooligans" to jest autorstwa jakiegoś turysty z górnego Śląska czy może jeździł ktoś od Was z miasta na KSG? Przecież odkąd pamiętam Malbork to mocny fc Lechii stąd też moje zdziwienie. Chyba nic nie pomieszałem, pozdrawiam
o jaki rurociąg chodzi? można prosić o pinezkę Google maps lub adres?
A dlaczego nie można iść do lasu?
Przecież to jakiś farmazon jest, na tej drodze nie ma żadnego rurociąguJan Kaseta pisze: 15.09.2026, 15:50 Pytanie do kibiców z Malborka. Jadąc od strony Kwidzyna na tym rurociągu jest wrzut, który już swoje lata ma, mianowicie "FC Malbork Górnik Zabrze Hooligans" to jest autorstwa jakiegoś turysty z górnego Śląska czy może jeździł ktoś od Was z miasta na KSG? Przecież odkąd pamiętam Malbork to mocny fc Lechii stąd też moje zdziwienie. Chyba nic nie pomieszałem, pozdrawiam
Tetteh zadam kolejny raz pytanie. Co Arka od kilku lat zrobiła, żeby pokazać że rządzi w Trójmieście? Przy pełnej dominacji Lechii, było krojenie flag, opraw, ataki na trasie, wjazdy w fc itd, czemu Arka tego nie robi? Sytuacja się raczej wyrównała i tyle.
-
Jan Kaseta
Wybacz, nie doprecyzowałem. Jadąc pociągiem od strony Kwidzyna po prawej stronie jest rurodziąg.melo99 pisze: 16.09.2026, 08:52Przecież to jakiś farmazon jest, na tej drodze nie ma żadnego rurociąguJan Kaseta pisze: 15.09.2026, 15:50 Pytanie do kibiców z Malborka. Jadąc od strony Kwidzyna na tym rurociągu jest wrzut, który już swoje lata ma, mianowicie "FC Malbork Górnik Zabrze Hooligans" to jest autorstwa jakiegoś turysty z górnego Śląska czy może jeździł ktoś od Was z miasta na KSG? Przecież odkąd pamiętam Malbork to mocny fc Lechii stąd też moje zdziwienie. Chyba nic nie pomieszałem, pozdrawiam
Dla was lepiej żebyście nie szli jednak, bo czar pryśnie.
Pytanie nie do mnie, ale odpowiem.Trytytka pisze: 16.09.2026, 09:12 Tetteh zadam kolejny raz pytanie. Co Arka od kilku lat zrobiła, żeby pokazać że rządzi w Trójmieście? Przy pełnej dominacji Lechii, było krojenie flag, opraw, ataki na trasie, wjazdy w fc itd, czemu Arka tego nie robi? Sytuacja się raczej wyrównała i tyle.
Arka przez te lata doczekała się naprawdę dobrych figherów, którzy są czołówką sportową w Polsce, w swoich kategoriach i stylach walk. Mam tu na myśli np K. czy P. Nie jest ich dużo, ale są. Jeśli dodamy do tego ludzi z kilku klubów walk, to bez dwóch zdań to czołówka Polski. Arka próbuje to wykorzystać, by spotkać się z Lechią w lesie. Jednocześnie to nie są ludzie, którzy np przyjadą do Gdańska zrobić zasadzkę, czy będą czekać w nocy na powrót Lechii.
Odpowiadając na pytanie-cała "dominacja" sprowadza się do rozwieszanie transparentów i informowania o tym w necie.
Realnie, poza niszczeniem grafów z obydwu stron w 3 mieście nie dzieje się nic.
Arka to nowoczesni chuligani las solarium zdjecia niebeda po nocach robic zasadzek bo regeneracja
-
łajdaczyna
Za dnia też średnio bo trzeba wziąć sztuczną barbie z odrostami na pustym łbie i z torebką Chanel z Temu do galerii handlowej. Oczywiście będąc ciągle naprężonym i na oriencie
Lata 90te juz minely i za taki numer jak w Koscierzynie czy nawet na S3 MOP jest pewny przypal.łajdaczyna pisze: 16.09.2026, 11:55 Za dnia też średnio bo trzeba wziąć sztuczną barbie z odrostami na pustym łbie i z torebką Chanel z Temu do galerii handlowej. Oczywiście będąc ciągle naprężonym i na oriencie
A jesli myslisz, ze po takim starciu Arka-ZS mozna bylo wieczorem isc ze sztuczna barbie na miasto, to sie grubo mylisz ;)
-
Maciej Madro
To jak pewny przypal i nie ma komu to zostaje dalej siedziec w domu i robić transparenty
ciekawe, że Arka tydzień temu na transach twierdziła, że "na ściany szkoda czasu" i "ściana nie odda", a dziś w nocy przejebali kilka grafów w Gdańsku
-
łajdaczyna
Wystarczy wyrzucić te wszystkie smartfony, Instagramy i inne cyfrowe rzeczy plus pozbyć się wszystkich donosicieli w swoich grupach
Nikt nikogo nie pogonił.
-
Frapujący Andrzej
Co ten cały Śledziu z Lechi napier dolił o Nawrockim??🤦🏻♂️
Onet się na między innymi na niego powołuje, jest ich informatorem.
Sprawa dotyczy tego:
"Nawrocki pozwał Onet w związku z publikacjami portalu "Karol Nawrocki i tajemnice Grand Hotelu", które pojawiały się przed wyborami prezydenckimi z 2025 r. Dziennikarze Onetu przekazywali wówczas, że Nawrocki podczas pracy w charakterze ochroniarza w sopockim Grand Hotelu miał brać udział w procederze sprowadzania prostytutek dla hotelowych gości - tak twierdzą informatorzy portalu"
"Sąd nie dopuścił we wtorek do przesłuchania Grzegorza Horodki, znanego jako "Śledziu", w procesie, który Karol Nawrocki wytoczył Onetowi – informuje portal. – Nie zeznawał, bo tak zdecydował sąd – powiedział dziennikarz Onetu Andrzej Stankiewicz"
Onet się na między innymi na niego powołuje, jest ich informatorem.
Sprawa dotyczy tego:
"Nawrocki pozwał Onet w związku z publikacjami portalu "Karol Nawrocki i tajemnice Grand Hotelu", które pojawiały się przed wyborami prezydenckimi z 2025 r. Dziennikarze Onetu przekazywali wówczas, że Nawrocki podczas pracy w charakterze ochroniarza w sopockim Grand Hotelu miał brać udział w procederze sprowadzania prostytutek dla hotelowych gości - tak twierdzą informatorzy portalu"
"Sąd nie dopuścił we wtorek do przesłuchania Grzegorza Horodki, znanego jako "Śledziu", w procesie, który Karol Nawrocki wytoczył Onetowi – informuje portal. – Nie zeznawał, bo tak zdecydował sąd – powiedział dziennikarz Onetu Andrzej Stankiewicz"
-
Frapujący Andrzej
Ale dno🤦🏻♂️🤦🏻♂️
"We wtorek doszło do kolejnej rozprawy, a wśród wezwanych byli Grzegorz Horodko, ps. "Śledziu", według Onetu neonazista powiązany ze światkiem sutenerów w Trójmieście i kolega prezydenta; a także rzeczniczka sztabu Karola Nawrockiego Emilia Wierzbicki. Zgodnie z oceną Andrzeja Stankiewicza, współautora serii tekstów o Nawrockim, "Śledziu" mógłby przedstawić sądowi relację między osobami z gdańskiego środowiska sutenerów a obecnym prezydentem.
– Miałby bardzo dużo ciekawego do powiedzenia w tej sprawie – podsumował dziennikarz. Sąd jednak nie przesłuchał Horodki, który pojawił się na miejscu, uznając, że jego zeznania nie wniosą nic do sprawy"
"We wtorek doszło do kolejnej rozprawy, a wśród wezwanych byli Grzegorz Horodko, ps. "Śledziu", według Onetu neonazista powiązany ze światkiem sutenerów w Trójmieście i kolega prezydenta; a także rzeczniczka sztabu Karola Nawrockiego Emilia Wierzbicki. Zgodnie z oceną Andrzeja Stankiewicza, współautora serii tekstów o Nawrockim, "Śledziu" mógłby przedstawić sądowi relację między osobami z gdańskiego środowiska sutenerów a obecnym prezydentem.
– Miałby bardzo dużo ciekawego do powiedzenia w tej sprawie – podsumował dziennikarz. Sąd jednak nie przesłuchał Horodki, który pojawił się na miejscu, uznając, że jego zeznania nie wniosą nic do sprawy"
Fapujacy Andrzej dalej próbuje, ale oni tobie musieli po głowie nastukać.
-
Frapujący Andrzej
LechiaCHWM znowu dostał piany, bo teraz cenzuruje wszystko o co chce napisać😁
Oj boi prawda.
Oj boi prawda.
Fapujacy Andrzeju odstaw juz to co bierzesz, bo urojeń dostałeś.
-
Jan Kaseta
Jeśli można wiedzieć, jakie liczby zgód i układów na sektorze Pomezanii w dzisiejszych derbach? Widziani Lechisci z Kwidzyna na pewno.
Relacja Pomezanii:
Dzis na meczu z rodłem stawiamy sie w 110 osób.
Dziekujemy bracia z GKM Grudziadz, Dobrego Miasta,Fc Kwidzyn Lechia oraz bracia z LKS Żuławy za wsparcie i dobra zabawe !
Apator się zebrał dziś w Toruniu?
Dzis na meczu z rodłem stawiamy sie w 110 osób.
Dziekujemy bracia z GKM Grudziadz, Dobrego Miasta,Fc Kwidzyn Lechia oraz bracia z LKS Żuławy za wsparcie i dobra zabawe !
Apator się zebrał dziś w Toruniu?
-
Jan Kaseta
Dzięki za odpowiedź. Dla chłopaków z Lechii Kwidzyn ciężkie czasy nadchodzą i obawiam się, że koszulki "Bandycki Kwidzyn" nie pomogą, chociaż na co dzień ich spotkać na mieście to jak trafić komplet liczb w totka.
Kogo według ciebie jest najwięcej w Kwidzynie? Lechii, Legii czy Widzewa? Na Rodło z tego co widzialem juz nikt nie chodzi, nie wystawiaja młyna.Jan Kaseta pisze: 04.10.2026, 07:03 Dzięki za odpowiedź. Dla chłopaków z Lechii Kwidzyn ciężkie czasy nadchodzą i obawiam się, że koszulki "Bandycki Kwidzyn" nie pomogą, chociaż na co dzień ich spotkać na mieście to jak trafić komplet liczb w totka.
Czy to prawda, że stare flagi Rodła są w rękach Kwidzyńskich Legionistów, a te nowsze u Widzewiaków?
kto w końcu zasiada na trybunach Rodła Kwidzyn? Legia czy Widzew? bo już się pogubiłem
Obecnie Legia.kómaty pisze: 04.10.2026, 19:34 kto w końcu zasiada na trybunach Rodła Kwidzyn? Legia czy Widzew? bo już się pogubiłem
Takie komentarze mnie zawsze wewnętrznie rozjuszają żeby id***ie odpisać. Ciekawi mnie czy jest więcej podobnych tobie, którzy myślą, że 30 osobowy "młynek" składający się z żuli i młodzieży może komukolwiek zagrozić w mieście/miasteczku powiatowym. Otóż takim wybitnym mózgom odpowiadam - realna siła kibicowska obecnie to na pewno nie są wychudzone menele w bluzach pitbull. Kibicowska siła w rozumieniu obecnych czasów to sportowy skład i znajomości, kontakty, bramki itdJan Kaseta pisze: 04.10.2026, 07:03 Dzięki za odpowiedź. Dla chłopaków z Lechii Kwidzyn ciężkie czasy nadchodzą i obawiam się, że koszulki "Bandycki Kwidzyn" nie pomogą, chociaż na co dzień ich spotkać na mieście to jak trafić komplet liczb w totka.
W zdecydowanej większości takich polskich jak miast jak Kwidzyn, Malbork żeby tzw "rządzić potrzeba 4-5 aut do bicia i tyle.
W większości takich polskich miast nie dzieję się zupełnie nic, dzieje się jednak wielkie nic, ale na forach takich jak to wypisuje się bzdury i farmazony jakby tam była walka i orient 24 na dobę. Bardzo dużo polskich miast i miasteczek to pustynie kibicowskie lub miejsca gdzie kibicowanie aktualnie wymiera i nie jest w modzie i każdy w tych miejscach moze sobie zrobić koszulkę jaką chcę i żadnych ciężarów z tego tytułu nie ma. To zupełnie nie są czasy na takie rzeczy jak tu niektórzy wypisują, ludzie na siłowniach często i gęsto mają kompletnie wywalone na jakieś barwy.
-
Jan Kaseta
Tylko raz Ci odpisze bo nie mam zamiaru wchodzić w dyskusję z napinaczem.Czytalem kiedyś Twoje wypociny na temat Kwidzyna to zdałem sobie sprawę, że nie mam doczynienia z kimś poważnym. A to, że się podpruwasz z jakimiś " żulami I menelami" świadczy tylko o Twoich kompleksach. A może jakiś menel w bluzie pitbulla zapalił Cię na brodę i stąd ta frustracja? Tylko walka w internecie to raczej kiepski pomysł, żeby się odegrać.Nawet kolego nie odpisuj, bo szkoda marnować czas na dyskusję na tak żenującym poziomie.matador88 pisze: 04.10.2026, 22:18Takie komentarze mnie zawsze wewnętrznie rozjuszają żeby id***ie odpisać. Ciekawi mnie czy jest więcej podobnych tobie, którzy myślą, że 30 osobowy "młynek" składający się z żuli i młodzieży może komukolwiek zagrozić w mieście/miasteczku powiatowym. Otóż takim wybitnym mózgom odpowiadam - realna siła kibicowska obecnie to na pewno nie są wychudzone menele w bluzach pitbull. Kibicowska siła w rozumieniu obecnych czasów to sportowy skład i znajomości, kontakty, bramki itdJan Kaseta pisze: 04.10.2026, 07:03 Dzięki za odpowiedź. Dla chłopaków z Lechii Kwidzyn ciężkie czasy nadchodzą i obawiam się, że koszulki "Bandycki Kwidzyn" nie pomogą, chociaż na co dzień ich spotkać na mieście to jak trafić komplet liczb w totka.
W zdecydowanej większości takich polskich jak miast jak Kwidzyn, Malbork żeby tzw "rządzić potrzeba 4-5 aut do bicia i tyle.
W większości takich polskich miast nie dzieję się zupełnie nic, dzieje się jednak wielkie nic, ale na forach takich jak to wypisuje się bzdury i farmazony jakby tam była walka i orient 24 na dobę. Bardzo dużo polskich miast i miasteczek to pustynie kibicowskie lub miejsca gdzie kibicowanie aktualnie wymiera i nie jest w modzie i każdy w tych miejscach moze sobie zrobić koszulkę jaką chcę i żadnych ciężarów z tego tytułu nie ma. To zupełnie nie są czasy na takie rzeczy jak tu niektórzy wypisują, ludzie na siłowniach często i gęsto mają kompletnie wywalone na jakieś barwy.
Piszesz o ciężkich czasach dla kogoś, o jakichś bazgrołach na rurociągu od strony Malborka, czy o jakimś strzelaniu z ostrej do chłopaka w Kwidzynie - nie masz pojęcia o czymkolwiek, zarejestrowałaś się przed chwilą spłodziłaś takie komiczne posty i piszesz o wypocinach i byciu poważnym. Łatwo można zweryfikować co ty melepeto znaczysz w realu bo widzę ze dotknięta poczułaś sie mocno tym, że jestes czymś w za duzej bluzie, które w internecie udaje nie wiadomo kogoJan Kaseta pisze: 05.10.2026, 18:48Tylko raz Ci odpisze bo nie mam zamiaru wchodzić w dyskusję z napinaczem.Czytalem kiedyś Twoje wypociny na temat Kwidzyna to zdałem sobie sprawę, że nie mam doczynienia z kimś poważnym. A to, że się podpruwasz z jakimiś " żulami I menelami" świadczy tylko o Twoich kompleksach. A może jakiś menel w bluzie pitbulla zapalił Cię na brodę i stąd ta frustracja? Tylko walka w internecie to raczej kiepski pomysł, żeby się odegrać.Nawet kolego nie odpisuj, bo szkoda marnować czas na dyskusję na tak żenującym poziomie.matador88 pisze: 04.10.2026, 22:18Takie komentarze mnie zawsze wewnętrznie rozjuszają żeby id***ie odpisać. Ciekawi mnie czy jest więcej podobnych tobie, którzy myślą, że 30 osobowy "młynek" składający się z żuli i młodzieży może komukolwiek zagrozić w mieście/miasteczku powiatowym. Otóż takim wybitnym mózgom odpowiadam - realna siła kibicowska obecnie to na pewno nie są wychudzone menele w bluzach pitbull. Kibicowska siła w rozumieniu obecnych czasów to sportowy skład i znajomości, kontakty, bramki itdJan Kaseta pisze: 04.10.2026, 07:03 Dzięki za odpowiedź. Dla chłopaków z Lechii Kwidzyn ciężkie czasy nadchodzą i obawiam się, że koszulki "Bandycki Kwidzyn" nie pomogą, chociaż na co dzień ich spotkać na mieście to jak trafić komplet liczb w totka.