Na dodatek z ROWem było ok 40-stu jego kolegów GieKSiarzy.AMF1948 pisze: wczoraj, 12:13On ma wszystko w małym palcu, a nie wiedział że ROW wybiera się do Jastrzębia .Goral74 pisze: wczoraj, 09:03Jak na Gieksiarza przystało wszystkie dzielnice Rudy Śląskiej masz w małym palcu. Jestem pod wrażeniem :) nie znam 2go takiego Gieksiarza jak TyGieKSiarz00 pisze: wczoraj, 02:04
Oczywiście, że kilku się znajdzie, ale w barwach widać tylko Niebieskich.
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
łajdaczyna
To nie jego koledzy. On im tylko do puchy wkłada i może sobie selfie zrobić
-
GieKSiarz00
Tak, bywam tam bardzo często to wiem jak wygląda sytuacja. Co, chcesz mi wmówić, że na chebziu jest Górnik? 🤣🤣🤣Goral74 pisze: wczoraj, 09:03Jak na Gieksiarza przystało wszystkie dzielnice Rudy Śląskiej masz w małym palcu. Jestem pod wrażeniem :) nie znam 2go takiego Gieksiarza jak TyGieKSiarz00 pisze: wczoraj, 02:04Oczywiście, że kilku się znajdzie, ale w barwach widać tylko Niebieskich.
Odnośnie ROWu to tłumoki nie zrozumiały- miałem na myśli to, że psiarnia będzie robić problemy i nie wejdą tak czy siak.
Tak to sobie tłumacz, jakbyś tak dobrze znał Rude Śląską to nie dziwiłby Cię Górnik na Chebziu , czy kibice Ruchu na Orzegowie np. Kibice Górnika na Kochłowicach i kibice Ruchu na Bielszowicach. No co innego dużą przewaga na dzielnicy , a co innego kibice w poszczególnych dzielnicach.GieKSiarz00 pisze: dzisiaj, 02:03Tak, bywam tam bardzo często to wiem jak wygląda sytuacja. Co, chcesz mi wmówić, że na chebziu jest Górnik? 🤣🤣🤣Goral74 pisze: wczoraj, 09:03Jak na Gieksiarza przystało wszystkie dzielnice Rudy Śląskiej masz w małym palcu. Jestem pod wrażeniem :) nie znam 2go takiego Gieksiarza jak TyGieKSiarz00 pisze: wczoraj, 02:04
Oczywiście, że kilku się znajdzie, ale w barwach widać tylko Niebieskich.
Odnośnie ROWu to tłumoki nie zrozumiały- miałem na myśli to, że psiarnia będzie robić problemy i nie wejdą tak czy siak.