Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
bo nikogo ta elana w Toruniu nie interesuje .. nawet masto ma ich w 4 literach bo tylko pośmiewisko z siebie robią więc wolą inwestowac w sporty które coś sobą reprezentują to miasto hokej kosz czy przede wszystkim żużel który jest na fali bo przyszły złote czasy
-
terror terror
Jak wygląda sytuacja w Ciechocinku ?
-
WrzosowiczANTYGPW62
ciechocinek raczej elana chyba
Istnieje też FC Legii, zreszający ludzi z Ciechocinka i innych miast kuj-pom.
Skończ już wypisywać na tym forum bo gówno wiesz a udajesz przekumacza. Na turnieju byłeś a nie wiesz kto był. Teraz wypowiadasz się na temat Ciechocinka "chyba". itd itd itd
-
WrzosowiczANTYGPW62
byłem ostatnio w ciechociunku i widziałem tylko elane ale nie wiem nie zwiedziłem całosci nie bywam tam wiec piszę w taki sposob by nie pisac pewniaka a to co widziałem a o tym turnieju to małpo jedna pisałem to juz ze ktos wczesniej napisał wiadomosc kto był , nikt sie do niej nie odniósł wiec stwierdziłem ze moze rzexzywiscie zawisza była lecz ja widziałem tylko tych oficjalnie wymienionych wiec mi tu nie pisz takich rzeczy???? pisze: 09.09.2026, 19:08Skończ już wypisywać na tym forum bo gówno wiesz a udajesz przekumacza. Na turnieju byłeś a nie wiesz kto był. Teraz wypowiadasz się na temat Ciechocinka "chyba". itd itd itd
Śmieszy mnie jaranie się przestrzeleniem grafów jak wystarczy jeden małolat na hulajnogę czy rowerze elektrycznym pobazgra sprejem i spierdoli także nie ma co się szczycić a Elany grafów jest dużo to co mają stać przy nich i pilnować 24 na dobę jak wy po nocach jak szczury działacie ?
-
łajdaczyna
Bazgranie po murach przez dorosłych chłopów to nie wiadomo jak nazwać. Duże dzieci
Wypisywanie głupot po wszystkich tematach pod wieloma pseudonimami, ją nazwać dziecinada czy upośledzenie?
-
łajdaczyna
Upośledzenie na podobnym poziomie
Byłeś ale nie wiesz i nie piszesz na pewniaka to po kiego c**** coś takiego piszesz hahaha Na turnieju byłeś i masz znowu swoje stwierdzenia z d*** haha jak już piszesz o Zawiszy to Zawisza to ON więc jak już to był a nie była dlatego lepiej odrób lekcje a to forum wybij sobie z głowy hahahaWrzosowiczANTYGPW62 pisze: 09.09.2026, 21:07
byłem ostatnio w ciechociunku i widziałem tylko elane ale nie wiem nie zwiedziłem całosci nie bywam tam wiec piszę w taki sposob by nie pisac pewniaka a to co widziałem a o tym turnieju to małpo jedna pisałem to juz ze ktos wczesniej napisał wiadomosc kto był , nikt sie do niej nie odniósł wiec stwierdziłem ze moze rzexzywiscie zawisza była lecz ja widziałem tylko tych oficjalnie wymienionych wiec mi tu nie pisz takich rzeczy
A jak to było z tym młynem Zawiszy? Pisałeś, że podbijałeś do młyna w czapce i smyczy Apatora, a potem chłopak z Zawiszy cię tu wyjaśnił. Dziwne, że jeszcze nikt z Apatora nie założył ci kagańca na wypowiadanie się w necie.WrzosowiczANTYGPW62 pisze: 09.09.2026, 21:07byłem ostatnio w ciechociunku i widziałem tylko elane ale nie wiem nie zwiedziłem całosci nie bywam tam wiec piszę w taki sposob by nie pisac pewniaka a to co widziałem a o tym turnieju to małpo jedna pisałem to juz ze ktos wczesniej napisał wiadomosc kto był , nikt sie do niej nie odniósł wiec stwierdziłem ze moze rzexzywiscie zawisza była lecz ja widziałem tylko tych oficjalnie wymienionych wiec mi tu nie pisz takich rzeczy???? pisze: 09.09.2026, 19:08Skończ już wypisywać na tym forum bo gówno wiesz a udajesz przekumacza. Na turnieju byłeś a nie wiesz kto był. Teraz wypowiadasz się na temat Ciechocinka "chyba". itd itd itd
-
terror terror
Olimpia Grudziadz gdziekolwiek byla w tym sezonie oprócz meczu w roli gospodarza w świeciu ? Nawet Polonia Bydgoszcz co nie ma jednego osiedla w bdg na wszystkie swoje wyjazdy na żużel śmiga plus wspierają swoje zgody a o Olimpii coś cicho w ostatnim czasie
Olimpia obecna w Kleczewie w kilka osób z małą flagą
OG w jakieś 10 osób z flagą PDW, ogólnie rzecz biorąc totalny zjazd.
Debiut flagi Młoda Polonia? Bo pierwszy raz mi migneła.
-
Marek_Towarek
To był malowany sprayem transparent
Dzięki za info. 👍
-
patrinhotrn
Na Moto Arenie w Toruniu pozdrowienia dla Arki, Arka w młynie Apatora
Arka na Apatorze, ale warto dodac ze Elana rozkminiła oprawę Apatora
Rozkminili i nic z tym nie zrobili a wiedzieli gdzie co i jak
Lepiej jest rozkminić użyć hasła u siebie i poczekać grzecznie aż sami się skompromitujecie więc zrobili z tym pożytek
Arka z FC Puck była w młynie, czy wymieszany skład?
-
pomarańcza33
chyba mieszany ja widziałem np Arka Podgórze (dzielnica gdyni) i kogoś z czapką Tczewa
-
cezarybaryka
Oprócz wspomnianych FC , obecna liczna delegacja HFA ( od razu darujcie sobie farmazony , że nie)pomarańcza33 pisze: 14.09.2026, 08:00chyba mieszany ja widziałem np Arka Podgórze (dzielnica gdyni) i kogoś z czapką Tczewa
-
pomarańcza33
https://youtu.be/P_GMlFqU4m0?si=WXrQBQJBBFid3THC 4:52 w czarnym nad flaga dyskoboli jest dyskobolia w jakies 20 osob na od flagi "młyn" jest Arka aż do góry ( w czarnym)cezarybaryka pisze: 14.09.2026, 08:13Oprócz wspomnianych FC , obecna liczna delegacja HFA ( od razu darujcie sobie farmazony , że nie)pomarańcza33 pisze: 14.09.2026, 08:00chyba mieszany ja widziałem np Arka Podgórze (dzielnica gdyni) i kogoś z czapką Tczewa
kokoss pisze: 14.09.2026, 05:41 Lepiej jest rozkminić użyć hasła u siebie i poczekać grzecznie aż sami się skompromitujecie więc zrobili z tym pożytek
skompromitowały się dziewczynki uciekajac w 50 z Rotek od 2 kolesi
-
pomarańcza33
""Na meczu z motorem 13 wrzesnia do Torunia przyjechaly delegacje z Arki, Zawiszy i Kaszubii"" tak przeczytałem na jedym z forów ?! no była Arka była kaszubia ale czy była zeta tzn słyszałem jedynie ze mój kolega widział jakiegos typka z czapką ale nie chce farmazonic jak ten typ kilka postów wyżej tenm co podbijał młyn zety w smyczce haha
Ty to ta sama osoba , skończ gnoju wypisywać brednie i znikij z tego forum raz na zawsze.pomarańcza33 pisze: 14.09.2026, 11:07 ""Na meczu z motorem 13 wrzesnia do Torunia przyjechaly delegacje z Arki, Zawiszy i Kaszubii"" tak przeczytałem na jedym z forów ?! no była Arka była kaszubia ale czy była zeta tzn słyszałem jedynie ze mój kolega widział jakiegos typka z czapką ale nie chce farmazonic jak ten typ kilka postów wyżej tenm co podbijał młyn zety w smyczce haha
-
Banita_1982
Nikogo z Nas nie było w Toruniu , w czapce Zawiszy mógł być ktoś z Arkii.
-
trzecigarnitur
Bydgoszcz i Toruń razem albo nawet nieoficjalne jakieś układy to jest po prostu niemożliwe, wręcz samobójstwo
Chociaż dawno, dawno temu Apator ochoczo wystawiał Polonie Zawiszy
witam ja czytam te forum od 2019 jakoś, ale dopiero konto założyłem. Wypowiem się, że mi też się wydaje iż Bydgoszcz z Toruniem to samobójstwo dla obu stron... i raczej to nie ma prawa bytu poza tym słyszałem kiedyś nie wiem czy to prawda, że Łódzki KS nie pała sympatią do apatora może na tle lat się to zmieniło może ktoś to potwierdzi lub obali.trzecigarnitur pisze: 14.09.2026, 13:05 Bydgoszcz i Toruń razem albo nawet nieoficjalne jakieś układy to jest po prostu niemożliwe, wręcz samobójstwo
Dzisiaj kosa, jutro zgoda. Tak to aktualnie wygląda. Byś się cofnął kilka lat wstecz to byś nie uwierzył że tak będzie aktualnie wyglądała scena kibicowska.
-
old_rts_old
Widać, że Arka traktuje poważnie Apator.
Lechia na GKM przez tyle lat nie pojawiła się w takiej liczbie.
-
BartoszSzachta1962
Mieszane, w bluzach UAG, HFA, z Pucka, Tczewa, Wejherowa, Człuchowa, Braniewa i osiedli w Gdyni też byli np. z Oksywia, a i Kaszubia Kościerzyna. W czapce Bydgoscy Chuligani to z Gdyni raczej byli bo bluzy Arki a czapka bo zgoda
jeszcze jakis typek pisałwszesniej ze os Podgórze jakiesBartoszSzachta1962 pisze: 14.09.2026, 20:16Mieszane, w bluzach UAG, HFA, z Pucka, Tczewa, Wejherowa, Człuchowa, Braniewa i osiedli w Gdyni też byli np. z Oksywia, a i Kaszubia Kościerzyna. W czapce Bydgoscy Chuligani to z Gdyni raczej byli bo bluzy Arki a czapka bo zgoda
-
trzecigarnitur
old_rts_old pisze: 14.09.2026, 18:52 Widać, że Arka traktuje poważnie Apator.
GKM to sika ze szczęścia gdy jakiś fan club Lechii zajedzie do nich w 10 osób.
Obiektywnie patrząc to w ostatniej dekadzie jednak GKM prowadził bardzo krwawą wojnę w swoim mieście oraz zdołał wytępić wroga. W tym czasie wielkie ekipy piłkarskie z tego województwa poza kilkoma pojedynczymi starciami raczej nie robiły nic. Śmiało można stwierdzić że mają mocną ekipę bo przeżyć taką wojnę jaka była w Grudziądzu nie każdy by dał radę, tym bardziej że to nie Śląsk czy Małopolska. Ale to moje zdanietrzecigarnitur pisze: 14.09.2026, 21:03old_rts_old pisze: 14.09.2026, 18:52 Widać, że Arka traktuje poważnie Apator.
GKM to sika ze szczęścia gdy jakiś fan club Lechii zajedzie do nich w 10 osób.
widze , ze elana chce zatuszowac ostatnią sprinterke z osiedla apatora 40-50 przed 2 typami apatora zamiast szukac atakowac młodego apatora postanowili sie przyjebac do ultrasów bogu ducha winnych wchodzac sobie na stadion w momencie kiedy przygotowywali oprawe wisdomo przeciez , ze ultrasi nie trenuja a zajmuja sie oprawami czy dopingiem .. ogolnie mi daleko do apatora a do elany tymbardziej , ale widze , ze strasznie ich uwiera wyjscie 2x na starowke w tamtym roku pomimo , ze pelno policji ich pilnowalo .. mam pytanie .. jak to jest czytam te posty ich i tak jak w przypadku ubieglorocznego wyjscia na starowke , ze poszli sobie bo mysleli , ze juz sie nic nie wydarzy .. teraz dla ultrasow tez pisza , ze weszli lekko spoznieni .. taka slaba organizacja? niech mi ktos wytlumaczy z kujaw ktos kto uwaza sie za wladcow Torunia z frustracji co wlecialo w internet i ich pieknej ucieczki zaczyna atakowac ultrasow? jeszcze oficjalnie im grozac w postach? moze sie myle , ale Ja tutaj wyczuwam , ze ten apatora co raz bardziej uwierac zaczal elanie bo bylo kilka lat takiej ciszy gdzie apatora nie bylo widac nie bylo slychac i czuc i wtedy ta elana robila jakies pojedyncze akcje , ale tez bym nie nazywal tego jakims namolnym atakiem wiedzac wtedy , ze nie ma zadnego zagrozenia .. teraz nawet groza atakuja ultrasow naprawde jestescie z tego dumni? tak bardzo uwiera was wyjazdy apatora na gale itd ? czemu wtedy nie przyjdziecie?
"Dziecko ktore zaczyna glosno krzyczec to oznaka strachu"
innego wytlumaczenia nie widze i serio dziwie sie widzewowi do ktorego w sumie nic nie mam , ze z nimi trzymaja po takich kompromitujacych akcjach .. jak to jest bo obserwuje sobie obie strony apatora i elany , ze ten apator nawet nie odniosl sie do tego co sie stalo na ich osiedlu jak ich przegonili w 2 na 40-50 .. gdyby nie typek jakis z okna ktory to nagrywal i puscil w neta to by pewnie bylo obrocone ,ze nic takiego nie bylo .. i jakis typek z elany piszacy "ze 5 min wczesniej byli na miescie i schowali sie w restauracji przed nimi jak proponowali solowke .. mam rozumiec , ze osiedle to jest tak blisko starowki ktora elana trzyma , ze po 5 min zebrali 40-50 osob poszli z jakims transparentem tam i ci wychodza z blokow przeganiajac ich? no cos sie tutaj nie klei
kolejna rzecz .. zablokowane komentarze pod ultras elana pod nowym postem .. ciekawe dlaczego?
nastepna co raz wiecej przestrzelonych graf na ich glownych osiedlach i nie pierdolilbym bzdur gdybym nie otrzymywal zdjec
ale wracajac .. bez spiny nie atakuje ani elany ani apatora nie obrazam tutaj nikogo .. czy jest jakas osoba ktora sie odniesie albo z jednej strony albo z drugiej badz znajaca temat bo nie ukrywam zastanawia Mnie te glosne czeste posty elany w strone apatora gdzie ci siedza cicho .. bynajmniej na mediach .. to jest oznaka udowodnienia czego? strachu? kompleksu? no ofens .. po prostu rusze ten temat bo czytam tutaj troche tego i jedni mowia o wiekszej sile a drudzy o tym , ze sie nic nie zmienia .. tylko kto to pisze? ps 150 osob Arki na meczu wczoraj .. tam serio traktuja powaznie Apatora? jaki to ma cel jaka korzysc ma.miec Arka? .. zapraszam do normalnej dyskusji
"Dziecko ktore zaczyna glosno krzyczec to oznaka strachu"
innego wytlumaczenia nie widze i serio dziwie sie widzewowi do ktorego w sumie nic nie mam , ze z nimi trzymaja po takich kompromitujacych akcjach .. jak to jest bo obserwuje sobie obie strony apatora i elany , ze ten apator nawet nie odniosl sie do tego co sie stalo na ich osiedlu jak ich przegonili w 2 na 40-50 .. gdyby nie typek jakis z okna ktory to nagrywal i puscil w neta to by pewnie bylo obrocone ,ze nic takiego nie bylo .. i jakis typek z elany piszacy "ze 5 min wczesniej byli na miescie i schowali sie w restauracji przed nimi jak proponowali solowke .. mam rozumiec , ze osiedle to jest tak blisko starowki ktora elana trzyma , ze po 5 min zebrali 40-50 osob poszli z jakims transparentem tam i ci wychodza z blokow przeganiajac ich? no cos sie tutaj nie klei
kolejna rzecz .. zablokowane komentarze pod ultras elana pod nowym postem .. ciekawe dlaczego?
nastepna co raz wiecej przestrzelonych graf na ich glownych osiedlach i nie pierdolilbym bzdur gdybym nie otrzymywal zdjec
ale wracajac .. bez spiny nie atakuje ani elany ani apatora nie obrazam tutaj nikogo .. czy jest jakas osoba ktora sie odniesie albo z jednej strony albo z drugiej badz znajaca temat bo nie ukrywam zastanawia Mnie te glosne czeste posty elany w strone apatora gdzie ci siedza cicho .. bynajmniej na mediach .. to jest oznaka udowodnienia czego? strachu? kompleksu? no ofens .. po prostu rusze ten temat bo czytam tutaj troche tego i jedni mowia o wiekszej sile a drudzy o tym , ze sie nic nie zmienia .. tylko kto to pisze? ps 150 osob Arki na meczu wczoraj .. tam serio traktuja powaznie Apatora? jaki to ma cel jaka korzysc ma.miec Arka? .. zapraszam do normalnej dyskusji