Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Nie wszystko musi być opisywane w internecie , im mniej tym lepiej
-
Radigoszcz1910
Oczywiście że tak ,ogólnie dobrze że to nie wyszło bo by była znowu gowno burza na kilka stron a takto wiedzą co mają wiedzieć 😁
Tak nie wyszło że sami to napisaliście i wisiało cały dzień 🫡
-
Daniel2345
A mam pytanko, był mevz w Gdyni . Jakie sątam relacje Arka ŁKS układ czy neutral głęboki ?.
-
Piatek Trzynastego
Pewna rozkmina w tej sprawie pojawiła się też w temacie pucharowym i tego może faktycznie wcześniej nie wziąłem pod uwagę. Ciężko oczekiwać jakiejś siły chuligańskiej od ekipy, której w ciągu paru lat wyparowały albo zostały zredukowane do minimum najważniejsze 'sportowe' fan-cluby - Bełchatów, Grudziądz i w mniejszym stopniu Radomsko, Piotrków, Częstochowa...Piatek Trzynastego pisze: 21.08.2026, 13:34Obiektywnie to chyba jest po prostu moda na ŁKS, nie tylko jak przez dziesięciolecia kiedy był kojarzony z tymi "bardziej niegrzecznymi" kibicami i młodzi naprawdę zainteresowani klimatem raczej wybierali białą stronę.hardy666 pisze: 21.08.2026, 08:30 Co się stało z Widzewem? Nie tak dawno byli jedną z czołowych band w Polsce a teraz czytam, że ŁKS to nie ich liga.
No i pamiętna bitka w Poddębicach. Wtedy chyba było równe starcie?
Teraz to już wystrzeliło w kosmos, trenują setki dzieciaków zapatrzonych w ekipę, selekcja jest dzięki temu łatwa, dostają wzorce i profesjonalną opiekę. Nie ma już tego co kiedyś, że starszyzna gardziła nowym pokoleniem i brakowało gładkiego przejścia jak w niektórych miastach czy nawet za miedzą (konflikty starszych z młodszymi).
Do tego na zasadzie kontrastu nowe pokolenie przestaje się nabierać na widzewski marketing, wszędzie reklamy, ofi sklepy, koszulki firmowe, transfery, "piniendze", karnety i miliony na stadionie co tydzień. Niektórych to śmieszy, innych nawet wkurwia taki modern football.
Natomiast nieobiektywnie i na wrzuty za moment nie zamierzam odszczekiwać, ale dzięki temu co powyżej to "wytęsknione" przez widzewioków "przejmowanie osiedli - dlaczego tego nie robicie" jest naprawdę tylko kwestią czasu.
-
ImperatorMistrz
Lepiej pochwal sie czy machałeś równo serduszkiem w Gdyni niczym jakaś ciota na paradzie równości. Moze znowu w domu jednak zostałeś?Piatek Trzynastego pisze: 10.09.2026, 16:01Pewna rozkmina w tej sprawie pojawiła się też w temacie pucharowym i tego może faktycznie wcześniej nie wziąłem pod uwagę. Ciężko oczekiwać jakiejś siły chuligańskiej od ekipy, której w ciągu paru lat wyparowały albo zostały zredukowane do minimum najważniejsze 'sportowe' fan-cluby - Bełchatów, Grudziądz i w mniejszym stopniu Radomsko, Piotrków, Częstochowa...Piatek Trzynastego pisze: 21.08.2026, 13:34Obiektywnie to chyba jest po prostu moda na ŁKS, nie tylko jak przez dziesięciolecia kiedy był kojarzony z tymi "bardziej niegrzecznymi" kibicami i młodzi naprawdę zainteresowani klimatem raczej wybierali białą stronę.hardy666 pisze: 21.08.2026, 08:30 Co się stało z Widzewem? Nie tak dawno byli jedną z czołowych band w Polsce a teraz czytam, że ŁKS to nie ich liga.
No i pamiętna bitka w Poddębicach. Wtedy chyba było równe starcie?
Teraz to już wystrzeliło w kosmos, trenują setki dzieciaków zapatrzonych w ekipę, selekcja jest dzięki temu łatwa, dostają wzorce i profesjonalną opiekę. Nie ma już tego co kiedyś, że starszyzna gardziła nowym pokoleniem i brakowało gładkiego przejścia jak w niektórych miastach czy nawet za miedzą (konflikty starszych z młodszymi).
Do tego na zasadzie kontrastu nowe pokolenie przestaje się nabierać na widzewski marketing, wszędzie reklamy, ofi sklepy, koszulki firmowe, transfery, "piniendze", karnety i miliony na stadionie co tydzień. Niektórych to śmieszy, innych nawet wkurwia taki modern football.
Natomiast nieobiektywnie i na wrzuty za moment nie zamierzam odszczekiwać, ale dzięki temu co powyżej to "wytęsknione" przez widzewioków "przejmowanie osiedli - dlaczego tego nie robicie" jest naprawdę tylko kwestią czasu.
-
Piatek Trzynastego
Szybka zmiana tematu, bo przykra dla was kwestia? Nie ma sprawy. Odpowiedziałem już o serduszkach parę dni temu w komentarzach:
Piatek Trzynastego pisze: 08.09.2026, 21:18Z drugiej strony niektórzy mają prawo pojechać sobie do Gdyni w prawie 6 stówek, pośpiewać i zrobić oldschoolową oprawę z serduszkami, bo w sprawach "h' nie muszą nikomu w Polsce nic udowadniać. Wielu innych musi się spinać z groźnymi płachtami nad głowami ziejącymi nienawiścią i strasznymi groźbami, a jak jedzie ich mniej niż 1000 to płacz i rozliczanie winnych :)Proof pisze: 08.09.2026, 21:12 śmianie się z masówek bo sam piknik dzieci kobiety i osoby niepełnosprawne na wózkach... i ogólnie wiziualnie slabo to wygląda bo mało znaczków "H" widać na sektorze.
-
zero osiem
trafiona zatopiona czerwona paroowa ugotowana a ja i tak nigdy nie zrozumiem dlaczego widzew wiesza flage z napisem hooligans czy chodzi o jakies wspomnienia i tesknote za szalonymi latami 90 gdy tych hools jakichs jeszcze w ogole mieli
Piatek Trzynastego pisze: 10.09.2026, 19:15 Szybka zmiana tematu, bo przykra dla was kwestia? Nie ma sprawy. Odpowiedziałem już o serduszkach parę dni temu w komentarzach:Piatek Trzynastego pisze: 08.09.2026, 21:18Z drugiej strony niektórzy mają prawo pojechać sobie do Gdyni w prawie 6 stówek, pośpiewać i zrobić oldschoolową oprawę z serduszkami, bo w sprawach "h' nie muszą nikomu w Polsce nic udowadniać. Wielu innych musi się spinać z groźnymi płachtami nad głowami ziejącymi nienawiścią i strasznymi groźbami, a jak jedzie ich mniej niż 1000 to płacz i rozliczanie winnych :)Proof pisze: 08.09.2026, 21:12 śmianie się z masówek bo sam piknik dzieci kobiety i osoby niepełnosprawne na wózkach... i ogólnie wiziualnie slabo to wygląda bo mało znaczków "H" widać na sektorze.
Aż mi się moja ulubiona oprawa przypomniała " to co dla was jest sufitem, dla Nas jest podłogą "
Zanim jeszcze coś mądrego napiszesz, to zejdź ze schodów najpierw.Wan1910 pisze: 10.09.2026, 20:37Piatek Trzynastego pisze: 10.09.2026, 19:15 Szybka zmiana tematu, bo przykra dla was kwestia? Nie ma sprawy. Odpowiedziałem już o serduszkach parę dni temu w komentarzach:Piatek Trzynastego pisze: 08.09.2026, 21:18
Z drugiej strony niektórzy mają prawo pojechać sobie do Gdyni w prawie 6 stówek, pośpiewać i zrobić oldschoolową oprawę z serduszkami, bo w sprawach "h' nie muszą nikomu w Polsce nic udowadniać. Wielu innych musi się spinać z groźnymi płachtami nad głowami ziejącymi nienawiścią i strasznymi groźbami, a jak jedzie ich mniej niż 1000 to płacz i rozliczanie winnych :)
Aż mi się moja ulubiona oprawa przypomniała " to co dla was jest sufitem, dla Nas jest podłogą "
-
Jan Barbados
A ja naiwnie myślałem, że jednak twoja ulubiona jest ta wasza oprawa gdy staliście pod pięknie wymalowaną pewną częścią męskiego ciała i można się zastanawiać, czy miałeś wtedy nad głową czubek tego czegoś, czy może podtrzymywałeś nasadę?Wan1910 pisze: 10.09.2026, 20:37 Aż mi się moja ulubiona oprawa przypomniała " to co dla was jest sufitem, dla Nas jest podłogą "
-
Old StyleRDG
Ty nie jestes naiwny lecz jestes najwiekszym posmiewiskiem Łdzkiego Klubu SportowegJan Barbados pisze: 10.09.2026, 22:18A ja naiwnie myślałem, że jednak twoja ulubiona jest ta wasza oprawa gdy staliście pod pięknie wymalowaną pewną częścią męskiego ciała i można się zastanawiać, czy miałeś wtedy nad głową czubek tego czegoś, czy może podtrzymywałeś nasadę?Wan1910 pisze: 10.09.2026, 20:37 Aż mi się moja ulubiona oprawa przypomniała " to co dla was jest sufitem, dla Nas jest podłogą "