Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
bo nikogo ta elana w Toruniu nie interesuje .. nawet masto ma ich w 4 literach bo tylko pośmiewisko z siebie robią więc wolą inwestowac w sporty które coś sobą reprezentują to miasto hokej kosz czy przede wszystkim żużel który jest na fali bo przyszły złote czasy
-
terror terror
Jak wygląda sytuacja w Ciechocinku ?
-
WrzosowiczANTYGPW62
ciechocinek raczej elana chyba
Istnieje też FC Legii, zreszający ludzi z Ciechocinka i innych miast kuj-pom.
Skończ już wypisywać na tym forum bo gówno wiesz a udajesz przekumacza. Na turnieju byłeś a nie wiesz kto był. Teraz wypowiadasz się na temat Ciechocinka "chyba". itd itd itd
-
WrzosowiczANTYGPW62
byłem ostatnio w ciechociunku i widziałem tylko elane ale nie wiem nie zwiedziłem całosci nie bywam tam wiec piszę w taki sposob by nie pisac pewniaka a to co widziałem a o tym turnieju to małpo jedna pisałem to juz ze ktos wczesniej napisał wiadomosc kto był , nikt sie do niej nie odniósł wiec stwierdziłem ze moze rzexzywiscie zawisza była lecz ja widziałem tylko tych oficjalnie wymienionych wiec mi tu nie pisz takich rzeczy???? pisze: 09.09.2026, 19:08Skończ już wypisywać na tym forum bo gówno wiesz a udajesz przekumacza. Na turnieju byłeś a nie wiesz kto był. Teraz wypowiadasz się na temat Ciechocinka "chyba". itd itd itd
Śmieszy mnie jaranie się przestrzeleniem grafów jak wystarczy jeden małolat na hulajnogę czy rowerze elektrycznym pobazgra sprejem i spierdoli także nie ma co się szczycić a Elany grafów jest dużo to co mają stać przy nich i pilnować 24 na dobę jak wy po nocach jak szczury działacie ?
-
łajdaczyna
Bazgranie po murach przez dorosłych chłopów to nie wiadomo jak nazwać. Duże dzieci
Wypisywanie głupot po wszystkich tematach pod wieloma pseudonimami, ją nazwać dziecinada czy upośledzenie?
-
łajdaczyna
Upośledzenie na podobnym poziomie
Byłeś ale nie wiesz i nie piszesz na pewniaka to po kiego c**** coś takiego piszesz hahaha Na turnieju byłeś i masz znowu swoje stwierdzenia z d*** haha jak już piszesz o Zawiszy to Zawisza to ON więc jak już to był a nie była dlatego lepiej odrób lekcje a to forum wybij sobie z głowy hahahaWrzosowiczANTYGPW62 pisze: 09.09.2026, 21:07
byłem ostatnio w ciechociunku i widziałem tylko elane ale nie wiem nie zwiedziłem całosci nie bywam tam wiec piszę w taki sposob by nie pisac pewniaka a to co widziałem a o tym turnieju to małpo jedna pisałem to juz ze ktos wczesniej napisał wiadomosc kto był , nikt sie do niej nie odniósł wiec stwierdziłem ze moze rzexzywiscie zawisza była lecz ja widziałem tylko tych oficjalnie wymienionych wiec mi tu nie pisz takich rzeczy
A jak to było z tym młynem Zawiszy? Pisałeś, że podbijałeś do młyna w czapce i smyczy Apatora, a potem chłopak z Zawiszy cię tu wyjaśnił. Dziwne, że jeszcze nikt z Apatora nie założył ci kagańca na wypowiadanie się w necie.WrzosowiczANTYGPW62 pisze: 09.09.2026, 21:07byłem ostatnio w ciechociunku i widziałem tylko elane ale nie wiem nie zwiedziłem całosci nie bywam tam wiec piszę w taki sposob by nie pisac pewniaka a to co widziałem a o tym turnieju to małpo jedna pisałem to juz ze ktos wczesniej napisał wiadomosc kto był , nikt sie do niej nie odniósł wiec stwierdziłem ze moze rzexzywiscie zawisza była lecz ja widziałem tylko tych oficjalnie wymienionych wiec mi tu nie pisz takich rzeczy???? pisze: 09.09.2026, 19:08Skończ już wypisywać na tym forum bo gówno wiesz a udajesz przekumacza. Na turnieju byłeś a nie wiesz kto był. Teraz wypowiadasz się na temat Ciechocinka "chyba". itd itd itd
-
terror terror
Olimpia Grudziadz gdziekolwiek byla w tym sezonie oprócz meczu w roli gospodarza w świeciu ? Nawet Polonia Bydgoszcz co nie ma jednego osiedla w bdg na wszystkie swoje wyjazdy na żużel śmiga plus wspierają swoje zgody a o Olimpii coś cicho w ostatnim czasie
Olimpia obecna w Kleczewie w kilka osób z małą flagą
OG w jakieś 10 osób z flagą PDW, ogólnie rzecz biorąc totalny zjazd.