Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Maciej Madro
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Co wy zrobicie jak okaze się ze zmarł nie w wyniku ran tylko przedawkowania swojej ulubionej substancji
Każdy klub wyśle delegacje do Krakowa która będzie na kolanach przepraszać młodą frajernie i powtarzać że są honorowi.Maciej Madro pisze: 25.08.2026, 17:11 Co wy zrobicie jak okaze się ze zmarł nie w wyniku ran tylko przedawkowania swojej ulubionej substancji
Widzieliście zdjęcie tego z mlodej ferajny jaki szczur?to jest ta wisla?
Chłop jeszcze politykę w to wszystko wmieszał, ale piznąłem śmiechem.
-
zabarsking
Panowie, dajcie spokój z tymi dyskusjami o meczetach, substancjach i innych. Zginął człowiek, biedna dziewczynka jest osierocona. Lepiej żebyśmy wszyscy, ponad podziałami, pomyśleli jak pomóc tej dziewczynce, na miarę możliwości jakie daje internet, zrzutki itp.
-
rozpuszczalnik1906
Admin przechodzi sam siebie.
-
jakisyf1997
Warszawka i tak najlepsza a filmików co z maczeta wychodzi bo kierowca się nie spodobał 🤣
Jeśli będzie taka kwalifikacja to ze względu na wiek i na to, że pewnie wcześniej nie byli karani ci co się najbardziej udzielali w rąbance dostaną z 3-4 lata bezwzględnego (gdzie wyjdą po półtorej-dwóch) a reszta wyjdzie na zawiasach.
-
rozpuszczalnik1906
Oczywiście posty znowu skasowane. Dziękujemy panie admin. Przeginasz.
Popełniłem błąd. Marts miałeś rację.
Popełniłem błąd. Marts miałeś rację.
Można też odwrócić kota ogonem i zapytać jak to jest że wam na tym niezależny i macie to gdzieś, a ciągle o tym piszecie?
Na pewno tak jest. Mam nadzieję że dowartościowany
Czasy się zmieniły i w sumie pozostaje się cieszyć. Jak Cracovia w latach 90' goniła ze sprzętem Wisłę w przewadze 5:1, także gdy Wiślacy szli z rodziną, w pracy czy w domu, to cała Polska kibolska brała popcorn i sobie na to patrzyła z fascynacją. Teraz dojrzeli, więc kiwają palcem i mówią, że już tak nie wolno.
-
TadzioNorek
Wcale się nie zdziwię jak z tych większych miast to Kraków będzie tym pierwszym który wymrze kibicowsko i oczywiście nie mam tu na myśli frekwencji itp bo w tym aspekcie Wisła zawsze będzie w czołówce a i na Cracovię zawsze będzie chodziło te parę tysięcy. Chodzi mi oczywiście tzw chuliganke. Już teraz psiarnia powołuje jakieś specjalne służby żeby to wszystko zlikwidować więc kwestia czasu będzie że jak się dobiorą jeszcze bardziej do d*** to w Krakowie już się nie będzie w ogóle opłacało latać po mieście. Już teraz porównując do lat poprzednich jest przecież słabiutko bo coraz mniej mlodych się do tego garnie (co zresztą jest akurat dobre bo klimat krakowski jest chory). Zobaczymy też jak to będzie działać jak prezes Wisły wprowadzi te swoje zakazy i nakazy, jeżeli w jakimś sensie to się będzie sprawdzać to kto wie czy reszta klubów i prezesow nie pójdzie jego śladami co jeszcze bardziej będzie gwoździem do trumny dla reszty ekip/fanatyków.
-
factoryproject
Serio porównujecie tutaj MF do WSH? Jesli tak to obydwaj opuście forum...rozpuszczalnik1906 pisze: 26.08.2026, 22:59Na początku nie było aż tak wielkiego poparcia dla ekipy rządzącej (na trybunach). Chyba, że mi lata zamazały pamięć. Wojenka zaczęła się od tego, że Wisła odmówiła złotówki od biletu (na oprawę). Później przez swoje ruchy (pan Bednarz) stracił poparcie kogokolwiek. Ja nie chciałem nawet porównywać. Przytoczyłem tylko. Masz rację, że to ogromna różnica i inne sytuacje.kaelowiec pisze: 26.08.2026, 22:25 Nie ma co porównywać Bednarza do Królewskiego,
Bednarz poszedł na wojne z ekipą która na Wiśle rządziła i miała poparcie trybun
Królewski sprytnie uderzył w grupe której na trybunach nikt nie potrzebuje
moim zdaniem to koniec MF i doskonały PR-owo ruch prezesa Wisły
Czasy się zmieniły w Krakowie praktycznie nic.Jedynie co się zmieniło to ze dużo osób odbiło z tematu,bo za dużo przypalowcow zaczęło latać na mecze.
-
Maciej Madro
Czego posty ze Yankes byl z kolegami w przewadze ale uciekli są kasowane skoro to fakty?
Nie był w przewadze, nie był też samMaciej Madro pisze: wczoraj, 12:34 Czego posty ze Yankes byl z kolegami w przewadze ale uciekli są kasowane skoro to fakty?
Marts pisze: wczoraj, 12:58Nie był w przewadze, nie był też samMaciej Madro pisze: wczoraj, 12:34 Czego posty ze Yankes byl z kolegami w przewadze ale uciekli są kasowane skoro to fakty?
mieli przedłuzacze?
Mieli przedłuzacze gaz i 40 lat a dojechali ich hot 15 🤣🤣
-
w miare kumaty
Wszystkie posty są kasowane, nie ważne o czym i czy merytoryczne czy nie. Ten temat jest czyszczony kilka albo kilkanaście razy dziennie. Zresztą niewiele lepiej jest z innymi tematami.Maciej Madro pisze: wczoraj, 12:34 Czego posty ze Yankes byl z kolegami w przewadze ale uciekli są kasowane skoro to fakty?
-
stevengerrard
Nie rozumiem i nie chcę zrozumieć.

-
Nowohucianie1950
Całość kwoty będzie przeznaczona dla córki Ś.P Yankesa. Specjalnie to wyciales ze screena?
Ale wy jesteście żałośni.
-
Maciej Madro
Jakbys mial 52 lata jak ukraiński admin z Wwa i kazali ci tu siedziec całe dnie to tez bys czuł się bezwartosciowy i potem kasowalw miare kumaty pisze: wczoraj, 14:07Wszystkie posty są kasowane, nie ważne o czym i czy merytoryczne czy nie. Ten temat jest czyszczony kilka albo kilkanaście razy dziennie. Zresztą niewiele lepiej jest z innymi tematami.Maciej Madro pisze: wczoraj, 12:34 Czego posty ze Yankes byl z kolegami w przewadze ale uciekli są kasowane skoro to fakty?
-
stevengerrard
A to nie można po prostu wpłacić na zbiórkę? Trzeba produkować tego typu „gadżety”?Nowohucianie1950 pisze: wczoraj, 15:05Całość kwoty będzie przeznaczona dla córki Ś.P Yankesa. Specjalnie to wyciales ze screena?
-
obsetwator
to no jej nic po sobie nie zostawil?,ze trzeba robic zbiorki ,gadzety...stevengerrard pisze: wczoraj, 16:24A to nie można po prostu wpłacić na zbiórkę? Trzeba produkować tego typu „gadżety”?Nowohucianie1950 pisze: wczoraj, 15:05Całość kwoty będzie przeznaczona dla córki Ś.P Yankesa. Specjalnie to wyciales ze screena?
Przeciez to nie byl malolat,tylko dorosly mezczyzna,w tym wieku powinien miec jakis wypracowany majatek
A to nie jest tak że do 18 roku życia nie może dziecko nic oddziedziczyć?
To sa defensywne fiskarsy, przeznaczone tylko do osobistej obrony. Wyprodukowane przez finska firme w ilosci 200 sztuk, sygnowane hologramem z przekreslona gwiazda.makita pisze: wczoraj, 19:13 Ty coś gwarantujesz ? Wszystkim gadasz naokoło że Hutnik jest anty sprzętowy a w teledysku waszego ziomka po szalu połowa ludzi trzyma fiskarsy.
Natomiast Wisla uzywa fiskarsow ofensywnych.
-
rozpuszczalnik1906
Serio Wam trzeba tłumaczyć takie rzeczy? Rozumiem, że Ty masz tyle kasy, że jak dzisiaj kopniesz w kalendarz, to Twoja rodzina jest ustawiona na xx lat? Przecież to dziecko ma x lat. Gdzie tam do pełnoletniości, albo skończenia studiów/pierwszej pracy/biznesu?obsetwator pisze: wczoraj, 16:28 to no jej nic po sobie nie zostawil?,ze trzeba robic zbiorki ,gadzety...
Przeciez to nie byl malolat,tylko dorosly mezczyzna,w tym wieku powinien miec jakis wypracowany majatek
Nawet jak dwójka rodziców ma dochody, to nagle odpada jeden dochód, bo nie ma ojca.
PS. Moje zdanie pewnie nikogo nie interesuje, ale ja bym takiego czegoś nie wypuścił. Rzucić na zbiórkę można. Tak samo jestem przeciwnikiem flag takiego typu. Co z takową flagą za x lat? Wiele klubów ma takie. Komisyjne spalenie, czy do firmy utylizacyjnej, z może będzie ktoś to magazynował przez dziesiątki lat aż się rozleci?
-
lecimy_tutaj
pelna zgodarozpuszczalnik1906 pisze: wczoraj, 19:31Serio Wam trzeba tłumaczyć takie rzeczy? Rozumiem, że Ty masz tyle kasy, że jak dzisiaj kopniesz w kalendarz, to Twoja rodzina jest ustawiona na xx lat? Przecież to dziecko ma x lat. Gdzie tam do pełnoletniości, albo skończenia studiów/pierwszej pracy/biznesu?obsetwator pisze: wczoraj, 16:28 to no jej nic po sobie nie zostawil?,ze trzeba robic zbiorki ,gadzety...
Nawet jak dwójka rodziców ma dochody, to nagle odpada jeden dochód, bo nie ma ojca.
PS. Moje zdanie pewnie nikogo nie interesuje, ale ja bym takiego czegoś nie wypuścił. Rzucić na zbiórkę można. Tak samo jestem przeciwnikiem flag takiego typu. Co z takową flagą za x lat? Wiele klubów ma takie. Komisyjne spalenie, czy do firmy utylizacyjnej, z może będzie ktoś to magazynował przez dziesiątki lat aż się rozleci?
-
SchabZaBrata
Przecież z tego teledysku miał iść jeden przekaz: patrzcie, mamy blizny, nie raz oberwaliśmy, ale potrafimy też wziąć coś w łapę jak trzeba. Patrzcie młodzi, na starej Hucie są charakterne typy i się niczego nie boją, zapraszamy w nasze szeregi. Czyż nie?
Tak trzeba że zostali 3 ekipa która lata na Hucie z przedłużaczami ale ich motywację są troszkę inne niż pozostałych.SchabZaBrata pisze: wczoraj, 20:14 Przecież z tego teledysku miał iść jeden przekaz: patrzcie, mamy blizny, nie raz oberwaliśmy, ale potrafimy też wziąć coś w łapę jak trzeba. Patrzcie młodzi, na starej Hucie są charakterne typy i się niczego nie boją, zapraszamy w nasze szeregi. Czyż nie?
A czemu taka cisza o chłopaku z Wisły który został podobnie załatwiony jak ten chłopak z Hutnika ? Sprawa sprzed trzech miesięcy , przyczyną śmierci był ponoć zawał , lecz dwóch kibiców Cracovii zostało zatrzymanych po tym zdarzeniu . Nie ta koalicja więc przemilczamy temat ?
-
rozpuszczalnik1906
Admin zapomniał chyba leków.
Nagrobek Jakuba Chlebka.
Tragicznie zmarłego kibica.
Cmentarz Grębałów.
Nowa Huta Kraków.
https://youtu.be/FsIq9jQuFO0
Tragicznie zmarłego kibica.
Cmentarz Grębałów.
Nowa Huta Kraków.
https://youtu.be/FsIq9jQuFO0
Nie, bo robią dalej biznes. 20zł dla córki reszta na towarstevengerrard pisze: wczoraj, 16:24A to nie można po prostu wpłacić na zbiórkę? Trzeba produkować tego typu „gadżety”?Nowohucianie1950 pisze: wczoraj, 15:05Całość kwoty będzie przeznaczona dla córki Ś.P Yankesa. Specjalnie to wyciales ze screena?
-
rozpuszczalnik1906
To już zwyczajne przyczepianie się na siłę.MirexPL pisze: dzisiaj, 10:20Nie, bo robią dalej biznes. 20zł dla córki reszta na towarstevengerrard pisze: wczoraj, 16:24A to nie można po prostu wpłacić na zbiórkę? Trzeba produkować tego typu „gadżety”?Nowohucianie1950 pisze: wczoraj, 15:05
Całość kwoty będzie przeznaczona dla córki Ś.P Yankesa. Specjalnie to wyciales ze screena?
Znam osoby, które kupowały koszulkę "uwolnić Maćka" (Legioniści wypuszczali wariant w neutralnym kolrze), albo wpłacały na chłopaka z Knurowa (raczej dla jego syna). Sam jestem jedną nich.
Tak można gadać i gadać, podważać każdą inicjatywę i cel.
Nie wrzucałeś nigdy na zbiórki? Na chłopaków co siedzą?
Każdy ma rozum i kupuje sobie co chce i wspiera kogo chce, o czym gadka…
-
Dżolo Rypandolo
Wan1910 pisze: wczoraj, 20:39 A czemu taka cisza o chłopaku z Wisły który został podobnie załatwiony jak ten chłopak z Hutnika ? Sprawa sprzed trzech miesięcy , przyczyną śmierci był ponoć zawał , lecz dwóch kibiców Cracovii zostało zatrzymanych po tym zdarzeniu . Nie ta koalicja więc przemilczamy temat ?
Kiedy to bylo, w maju?? Jakiś link do tego ??
Przecież nie było czegoś takiego.
-
ImperatorMistrz