Komentarze/relacje.foto-video 14-17.08.2026 !!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze/relacje.foto-video 14-17.08.2026 !!
ROW
https://youtu.be/esA9mkmh1xQ?is=gQDwvGDsotra92r_
Zagłębie w Rybniku
https://youtu.be/ysMGmFX5sy0?is=1bV7B5ZXvygzNPsA
https://youtu.be/esA9mkmh1xQ?is=gQDwvGDsotra92r_
Zagłębie w Rybniku
https://youtu.be/ysMGmFX5sy0?is=1bV7B5ZXvygzNPsA
Górnik Zabrze - Wisła Kraków, 16.08.2026
-
STOMILOWIEC
Zatoka Braniewo - Stomil Olsztyn: niedziela, 16 sierpnia
W Braniewie sektor gości ma pojemność 60 osób i tyle dokładnie biletów nam zaproponowano. Postanowiliśmy kolejny już raz jechać większą grupą pod stadion, gdzie na szybko miejscowi wygrodzili teren za płotem otaczającym boisko. Ostatecznie w Braniewie pojawiamy się w 216 osób w tym 16 Lechia Gdańsk i 2 Raków Częstochowa. W większości wchodzimy na wyznaczony pseudosektor, część zwiedza okolice stadionu. Na płocie wywieszamy 4 flagi Stomilu oraz płótno świętej pamięci Mrówa. Doping w asyście bębna prowadzimy przez całe spotkanie. Lecą też bluzgi z obu stron. Piłkarze wygrywają 8-0 i z kompletem 9 punktów Stomil jest liderem tabeli IV ligi.
W Braniewie sektor gości ma pojemność 60 osób i tyle dokładnie biletów nam zaproponowano. Postanowiliśmy kolejny już raz jechać większą grupą pod stadion, gdzie na szybko miejscowi wygrodzili teren za płotem otaczającym boisko. Ostatecznie w Braniewie pojawiamy się w 216 osób w tym 16 Lechia Gdańsk i 2 Raków Częstochowa. W większości wchodzimy na wyznaczony pseudosektor, część zwiedza okolice stadionu. Na płocie wywieszamy 4 flagi Stomilu oraz płótno świętej pamięci Mrówa. Doping w asyście bębna prowadzimy przez całe spotkanie. Lecą też bluzgi z obu stron. Piłkarze wygrywają 8-0 i z kompletem 9 punktów Stomil jest liderem tabeli IV ligi.
-
stevengerrard
Wisły Kraków można lubić i nie lubić ale prawda jest taka że dobrze że wróciła do ekstraklasy.miejwce takich zespołów jest w elicie.Trzy mecze u siebie i komplet biletów poszedł.dwa wyjazdy i wykorzystali całą przyznana pulę.myske że na koniec sezonu będą z frekwencja przed Legią jedynie za Lechem.
Oby nigdy więcej w ekstraklasie takich zespołów jak Puszcza czy Nieciecza
Oby nigdy więcej w ekstraklasie takich zespołów jak Puszcza czy Nieciecza
Najlepsze że te wysrywy ogląda po 15 osób ale dalej z uporem maniaka spamuje tymi linkami choćby miał z nich nie wiadomo jakie pieniądze.
Co do minionej kolejki to dobra liczba Wisły ale mały minus za brak jakiejś oprawy
Co do minionej kolejki to dobra liczba Wisły ale mały minus za brak jakiejś oprawy
-
tak tylko pytam
Fajnie, że spalono.W Polsce od lat, nawet na derbach nie palą barw.Ale na prawdę, nie ma się co aż tak bardzo podniecać kilkunastoma zdobytymi fantami.fb_WT pisze: 17.08.2026, 13:05 W Rybniku spalono bluzy z akcji na busa Zagłębia przeprowadzonej w maju 2022 roku.
Napiszę raz i ostatni, bo nie zamierzam zniżać się do poziomu niektórych osób - zwłaszcza tolerować obrazy a postów z tym było coraz więcej. (zawsze można odezwać się na pw a nie obwiniać takimi mocnymi słowami publicznie).Xsexx pisze: 18.08.2026, 00:11 Najlepsze że te wysrywy ogląda po 15 osób ale dalej z uporem maniaka spamuje tymi linkami choćby miał z nich nie wiadomo jakie pieniądze.
Temat służy do wymiany komentarzy danej kolejki, relacji jak również wstawiania filmów z owej kolejki. Jest to stosowane od X lat tutaj (może niektórzy jeszcze nie wiedzieli w tedy o tym forum). Nagle kiedy więcej jest filmów a mniej komentarzy w temacie - to oburzenie o spam i atak w moją osobę, że jest tu większość filmów. Kiedyś nikt na to nie zwracał uwagi (bo komentarze z filmami ginęły w ilości komentarzy w danym temacie) i były osoby, które wstawiały dużo więcej filmów w danym temacie kolejki i nikomu to nie przeszkadzało (no, ale skąd ty możesz o tym wiedzieć?).
Temat służy do komentowania, relacji i VIDEO danej kolejki. Aha i nie jestem adminem tego forum jak niektórzy myślą i jest dużo więcej osób od usuwania tutaj postów:) Tyle. Miłego dnia.
PS. Gazowany zawiodłeś mnie;)
-
ryż z kurczakiem
przecież te upośledzone k**** nawet tytułu tematu nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem... to raz, dwa, jak ci nie pasuje pajacu z tik toka, to są na forum opcje, dzięki którym tych filmów możesz nie widzieć, ale to trzeba mieć iq większe niż e-pet.
-
w miare kumaty
Nie chodzi o filmy, chodzi o sam fakt, że usuwane są normalne komentarze (nie obrażające, nie polityczne), a jednocześnie zostają inne, które są absolutnie bez sensu (i są katalizatorem odpowiedzi, które są później usuwane). Ten temat został wyczyszczony z dużej ilości komentarzy, a zostały prawie same video, co sugeruje, że video staje się najważniejszym elementem tego forum, a powinno być dodatkiem do dyskusji. Nie wiem zresztą po co się produkuje, jak i tak usuną…ryż z kurczakiem pisze: 18.08.2026, 11:27 przecież te upośledzone k**** nawet tytułu tematu nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem... to raz, dwa, jak ci nie pasuje pajacu z tik toka, to są na forum opcje, dzięki którym tych filmów możesz nie widzieć, ale to trzeba mieć iq większe niż e-pet.
Jak wspomniałem. Dostawało się publicznie mi i zostałem wywołany do tablicy - dla tego odniosłem się w temacie. Bo w głównej mierze zostawały posty z moimi filmami - ale JA nie mam z tym nic wspólnego (bo posty usuwa kilka osób tutaj). Ale warto sprawdzić, czy faktycznie nie giną "normalne" posty o czym wspominasz.w miare kumaty pisze: 18.08.2026, 11:54Nie chodzi o filmy, chodzi o sam fakt, że usuwane są normalne komentarze (nie obrażające, nie polityczne), a jednocześnie zostają inne, które są absolutnie bez sensu (i są katalizatorem odpowiedzi, które są później usuwane). Ten temat został wyczyszczony z dużej ilości komentarzy, a zostały prawie same video, co sugeruje, że video staje się najważniejszym elementem tego forum, a powinno być dodatkiem do dyskusji. Nie wiem zresztą po co się produkuje, jak i tak usuną…ryż z kurczakiem pisze: 18.08.2026, 11:27 przecież te upośledzone k**** nawet tytułu tematu nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem... to raz, dwa, jak ci nie pasuje pajacu z tik toka, to są na forum opcje, dzięki którym tych filmów możesz nie widzieć, ale to trzeba mieć iq większe niż e-pet.
...video staje się najważniejszym elementem tego forum, a powinno być dodatkiem do dyskusji.
Najważniejsza to jest normalna dyskusja. Reszta to dodatki...
-
w miare kumaty
Warto sprawdzić?
W temacie krakowskim poleciało mnóstwo postów o przerzutach, w temacie małopolskim o Beskidzie Andrychów i jego stosunkach z Zagłębiem Sosnowiec, Europejskie Puchary kilkukrotnie czyszczony, i relacje z tej kolejki również. Oczywistym jest, że będą pretensje i oskarżenia o cenzurę, jeśli forum nigdy nie było czyszczone z błaznów typu Czapka, navijaci88, suomi, katenaczio itp itd, a nagle lecą posty, które są normalne i nie obrażają nikogo (ani nie są polityczne).
W temacie krakowskim poleciało mnóstwo postów o przerzutach, w temacie małopolskim o Beskidzie Andrychów i jego stosunkach z Zagłębiem Sosnowiec, Europejskie Puchary kilkukrotnie czyszczony, i relacje z tej kolejki również. Oczywistym jest, że będą pretensje i oskarżenia o cenzurę, jeśli forum nigdy nie było czyszczone z błaznów typu Czapka, navijaci88, suomi, katenaczio itp itd, a nagle lecą posty, które są normalne i nie obrażają nikogo (ani nie są polityczne).
-
w miare kumaty
A to przykład dwóch postów, które powinny polecieć- a nie poleciały, co powodowało dalszą dyskusję (m.in. Moj post, który również powinien polecieć jakby cytowane poleciały) i kolejne usunięte posty. Pierwszy typ - z oczywistym żartem, drugi - nie zrozumiał, a później jeszcze w sposób idiotyczny bronił swojego „zdania”shoe1984 pisze: 15.08.2026, 23:35rozumiesz ze własnie powiedziałes ze Lechia Gdańsk ma jakies układy z psami? reasumując fajna akcja zwykli kibic vs zwykli kibice fajnie ze cos sie wydazyłonie ściemniam pisze: 15.08.2026, 12:39 Na tym filmiku co tu lata ze strony hooligans cz to słychać z oddali jak kaski mówią do gdańszczan i wrocławian nie róbcie tu przypału tylko podejdźcie sobie w ustronne miejsce na skraju parku śląskiego jest taka polanka i tam się sprawdzajcie a nie tu gdzie jest pełno postronnych ludzi i dzieci.Trzeba tylko za pomocą AI wyciszyć wszystko dookoła i fajnie słychać same głosy.
Ta zmiana sektora gości zostanie już na stałe?
-
holenderskiegrzyby
Giną, conajmniej 8 moich postów zostało usuniętych, pragnę podkreślić, że nie jestem napinkowym ani prowokacyjnym forumowiczem, kazdy post byl tematyczny i grzecznie pisany.Marcin pisze: 18.08.2026, 11:58Jak wspomniałem. Dostawało się publicznie mi i zostałem wywołany do tablicy - dla tego odniosłem się w temacie. Bo w głównej mierze zostawały posty z moimi filmami - ale JA nie mam z tym nic wspólnego (bo posty usuwa kilka osób tutaj). Ale warto sprawdzić, czy faktycznie nie giną "normalne" posty o czym wspominasz.w miare kumaty pisze: 18.08.2026, 11:54Nie chodzi o filmy, chodzi o sam fakt, że usuwane są normalne komentarze (nie obrażające, nie polityczne), a jednocześnie zostają inne, które są absolutnie bez sensu (i są katalizatorem odpowiedzi, które są później usuwane). Ten temat został wyczyszczony z dużej ilości komentarzy, a zostały prawie same video, co sugeruje, że video staje się najważniejszym elementem tego forum, a powinno być dodatkiem do dyskusji. Nie wiem zresztą po co się produkuje, jak i tak usuną…ryż z kurczakiem pisze: 18.08.2026, 11:27 przecież te upośledzone k**** nawet tytułu tematu nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem... to raz, dwa, jak ci nie pasuje pajacu z tik toka, to są na forum opcje, dzięki którym tych filmów możesz nie widzieć, ale to trzeba mieć iq większe niż e-pet.
...video staje się najważniejszym elementem tego forum, a powinno być dodatkiem do dyskusji.
Komuś z moderatorów się nudzi albo loguje się na forum pod wpływem alkoholu.
-
telewizor z tcl
Ciekawe że dwa konta mi zbanowani i to za każdym razem jak skomentowałem twoje filmiki. Jeśli to nie ty, jak twierdzisz, masz obrońcę swojego "kontentu" na forum - co jest urocze.Marcin pisze: 18.08.2026, 11:58Jak wspomniałem. Dostawało się publicznie mi i zostałem wywołany do tablicy - dla tego odniosłem się w temacie. Bo w głównej mierze zostawały posty z moimi filmami - ale JA nie mam z tym nic wspólnego (bo posty usuwa kilka osób tutaj). Ale warto sprawdzić, czy faktycznie nie giną "normalne" posty o czym wspominasz.w miare kumaty pisze: 18.08.2026, 11:54Nie chodzi o filmy, chodzi o sam fakt, że usuwane są normalne komentarze (nie obrażające, nie polityczne), a jednocześnie zostają inne, które są absolutnie bez sensu (i są katalizatorem odpowiedzi, które są później usuwane). Ten temat został wyczyszczony z dużej ilości komentarzy, a zostały prawie same video, co sugeruje, że video staje się najważniejszym elementem tego forum, a powinno być dodatkiem do dyskusji. Nie wiem zresztą po co się produkuje, jak i tak usuną…ryż z kurczakiem pisze: 18.08.2026, 11:27 przecież te upośledzone k**** nawet tytułu tematu nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem... to raz, dwa, jak ci nie pasuje pajacu z tik toka, to są na forum opcje, dzięki którym tych filmów możesz nie widzieć, ale to trzeba mieć iq większe niż e-pet.
KS Kutno - GKS Bełchatów, 19.08.2026