slowa typa " patrz jak spierdalaja" sa nie na miejscu prawda ze spierdalali ale patrzac jaka grupa wpadl JKS to naprawde ciezko bylo by podjac walke nie jednej ekipie
P.S. to tylko moje zdanie nie wprowadzam zadnego zametu pozdro!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Miałem to samo napisać co Jarosławianin.jaroslawianin pisze:d0m4
PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 12:59 am Temat postu: Odpowiedz z cytatem
CHULIGAN napisał:
http://youtube.com/watch?v=3ojgYgXosAw
Cos z ostatniego meczu z Pogonia Wink
slowa typa " patrz jak spierdalaja" sa nie na miejscu prawda ze spierdalali ale patrzac jaka grupa wpadl JKS to naprawde ciezko bylo by podjac walke nie jednej ekipie
P.S. to tylko moje zdanie nie wprowadzam zadnego zametu pozdro! Kolego twoje komentarze sa nie na miejscu a nie slowa kolegi po 1 liczby Pogoni jak i Jks-u byly porownywalne no moze nas z 50 ale jak widac na filmiku do klatki wjechala tylko czesc ekipy tyle w temacie Pozdro
peter1918 pisze:szukasz sensacji kamerzysto ...
jest tylko jedna możliwość był kiedyś kibic ( w latach 90 tych ) życie ułożył po swojemu jest klawiszem NIE MA GO OD WIELU LAT NA STADIONIE nawet jako piknik który tylko ogląda mecz i je kiełbaskę...
Takich przykładów można mnożyć np BYŁY ! kibic JKS-u jest policjantem i to do inwigilowania kibiców i co ekipa Jks-u ma do tego że koleś porzucił kibicowanie dla wykonywania takiego zawodu ...?
TAKICH PRZYPADKóW W POLSCE JEST OD GROMA WIEC ZAMKNIJ PIZDE I NIE SZUKAJ TANIEJ SENSACJI
ps.trzeba było na tej stacyjce wyskoczyć a nie siedzieć w wagonach jak pizdy i teraz pisać bzdury na necie
bez odbioru
po 1. to nasza sprawa czy pieszemy relacje czy nie w danym momenciejksiak1910 pisze:Prosze prosze i jak tu może byc bez napinki Karpaty 1 raz od wielu wielu dni zrobiły cos chyba tylko ze wzgledu ze głupio tak przy zgodach udac sie po meczu do domu jak to zawsze u nich bywa... i niech nikt nie zaprzecza 2 sezon tułamy sie po ich terenach i Stali Sanok która ekipa cos zrobiła...żadna a jak juz cos zrobiła to rozgłos jak nie wiem powiadam wam ze gówno zrobiła przypał przy psach i tyle a całe Podkarpacie JAAAAAA karpaty dymiły a ty kolezko z Czuwaju pilnuj swojego podwórka a my swoje juz przypilnujemy
R7 pisze:Panowie:) Wasze FC mają czerwone nosy i są bici gdzie nie pojadą:)
Użytkownicy przeglądający to forum: floydfloyd, johkowalsky, kkkosc, Lobservateur, ministerwojny, Ortalion, reload, Tomcio1891, WielkiLuj i 124 gości