Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

lubię czytać książki

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: lubię czytać książki »

DZnr1 to folskdojcz, jego dziadkowie donosili szkopom.
iparts.pl
zero osiem

Post autor: zero osiem »

lubię czytać książki pisze: 10.07.2026, 00:19 DZnr1 to folskdojcz, jego dziadkowie donosili szkopom.
to jest nieprawda. nie dziadkowie tylko babki,
nie Dozola tylko twoje, nie szkopom tylko ruskim i donosiły one ciąże
Amok-rts

Post autor: Amok-rts »

SilesiaStreets pisze: 07.07.2026, 22:02 Koniec zgody Pogoń Kotwa. Dziwne w c*** bo dobrze ze soba żyli od lat i też dlugi czas Lechia oraz Pogoń nie ingerowali w układy Gryfa z Kotwica, myślałem że będzie się to dalej kręcić pod okiem „wielkich bratow”
Nic dziwnego, że to padło. Kotwica poszła w stronę Gryfu (obóz Lechii), a Pogoń w stronę WRWE. Dziwne, że zrobili nową druga flage gdzie Kotwica już miała kontakty z Gryfem.
Rokass

Post autor: Rokass »

tetteh pisze: 08.07.2026, 04:49 Pewnie ultimatum bylo do otwarcia brakujacrgo odcinka trasy S6 ;)
Akurat wy to powinniscie siedziec cicho, bo wy to tam przyjmujecie hurtowo kazdego, byle wiecej, byle wiecej. c*** tam ze jeszcze przed chwila sie z kims tam ganialiscie. Prikaz z poznania poszedł i jest jak jest. Mozna sobie gdybac, ale bym z checia zobaczyl jakby wygladala obecna scena kibicowska, gdyby Lechia podjela jakis czas temu kilka decyzji w inne strony. Ciekawe jakie by były wasze minki wtedy :D
tetteh

Post autor: tetteh »

Jeziorak, GKM, Polonia Bydgoszcz, Lomza, Stomil, Rakow, Motor, Miastko, Kotwica.

Kto tutaj bierze kazdego?
maystero

Post autor: maystero »

Motor i Hetman już oficjalnie zgoda.
Coś mi sie wydaje że niedługo ta sielanka na Lubelszczyźnie sie zakończy.
Jeden3Jeden2

Post autor: Jeden3Jeden2 »

maystero pisze: 10.07.2026, 20:19 Motor i Hetman już oficjalnie zgoda.
Co masz na myśli "sielanka się zakończy" ?
.szakal.

Post autor: .szakal. »

Już? 8 lat ukladu
Dżolo Rypandolo

Post autor: Dżolo Rypandolo »

Lechia wzięła żólto-niebieski GKM a Arka biąło-zieloną Olimpię :))
bgh1930

Post autor: bgh1930 »

Po co im to gów..o potrzebne? Nie ma już gdzie towaru sprzedawać? Co te cienkie bolki są w stanie zaproponować? Gkm nauczy ich wypełniania programu meczowego przed wyścigiem motorynek?
zabarsking

Post autor: zabarsking »

bgh1930 pisze: 11.07.2026, 16:27 Po co im to gów..o potrzebne? Nie ma już gdzie towaru sprzedawać? Co te cienkie bolki są w stanie zaproponować? Gkm nauczy ich wypełniania programu meczowego przed wyścigiem motorynek?

Ty to w ogóle jakiś wyrywny w mówieniu innym, z kim nie warto się kumplować. Jak myślisz, kogo interesuje opinia jakiegoś Bałtyku (wnioskując po twoim nicku) ?
bgh1930

Post autor: bgh1930 »

Kolejny z kałtykiem 😅
Ja tylko pytam, od tego jest forum. Po co komuś takie gów..o jak gkm Grudziądz
89piotrekski

Post autor: 89piotrekski »

Jeden3Jeden2 pisze: 11.07.2026, 13:12
Dotyczy tego ,że zarówno Łęczna jak i Orlęta Radzyń Podlaski idą w stronę Jagiellonii.
zabarsking

bgh1930 pisze: 11.07.2026, 17:30 Kolejny z kałtykiem 😅
Ja tylko pytam, od tego jest forum. Po co komuś takie gów..o jak gkm Grudziądz

Pytanie z ewidentną tezą.
To za kim jesteś?
Jeden3Jeden2

Post autor: Jeden3Jeden2 »

89piotrekski pisze: 11.07.2026, 17:41
Dotyczy tego ,że zarówno Łęczna jak i Orlęta Radzyń Podlaski idą w stronę Jagiellonii.
OK. Masz rację, chociaż obu obozom raczej daleko do kosy, to Lubelszczyzna już nie będzie zdominowana typowo przez Motor i inne ekipy. Motor z Hetmanem , Górnik z Chełmianką i Orlętami idą w stronę Jagielloni, Avia działająca z Ładą mająca sprawdzian w II lidze. Jeszcze AZS ale nie mam pojęcia czy oni skupiają się na sobie czy na Legii.
maystero

Post autor: maystero »

89piotrekski pisze: 11.07.2026, 17:41
O kolega mnie wyręczył.
HMS505

Post autor: HMS505 »

Ciekawy weekend na Lubelszczyźnie pod koniec lipca/początek sierpnia. W piątek 31.07 Motor - Jaga zapewne z udziałem powyższych ekip. Później w sobotę Górnik - Avia i Hetman - Siarka.
zabarsking

No elo.
Tym wszystkim farmazonom, którzy kwestionowali to, co pisałem na temat bliskich relacji Lecha i Górnika, polecam, by weszli na FB na oficjalny profil Torcida Górnik i zobaczyli w sekcji komentarzy, co piszą zarówno kibice Lecha, jak i Górnika, pod postem relacjonującym mecz o superpuchar.

Górnik w Poznaniu jest goszczony bardzo kulturalnie i vice versa. No ale najwięcej do powiedzenia mają typy z innych ekip, ewentualnie kumaci, którzy nosa poza sektor gości nie wyściubili. 😀

Tyle ode mnie.
Diego Armando

Post autor: Diego Armando »

zabarsking pisze: 19.07.2026, 22:03 No elo.
Tym wszystkim farmazonom, którzy kwestionowali to, co pisałem na temat bliskich relacji Lecha i Górnika, polecam, by weszli na FB na oficjalny profil Torcida Górnik i zobaczyli w sekcji komentarzy, co piszą zarówno kibice Lecha, jak i Górnika, pod postem relacjonującym mecz o superpuchar.

Górnik w Poznaniu jest goszczony bardzo kulturalnie i vice versa. No ale najwięcej do powiedzenia mają typy z innych ekip, ewentualnie kumaci, którzy nosa poza sektor gości nie wyściubili. 😀

Tyle ode mnie.
Ty tak przeżywasz te relacje na linii Górnik-Lech, że musisz być tym kibicem z pewnego portalu, który relacjonował wakacyjne spotkanie fanów obu drużyn.
glwtrcd

Post autor: glwtrcd »

zabarsking pisze: 19.07.2026, 22:03 No elo.

Tyle ode mnie.
No neutral jest od bardzo dawna i wszyscy otym wiedza.
Choc ty niekoniecznie.....
Parti1000

Post autor: Parti1000 »

Te podlizywanie się Lechowi przez Górnika to kiedyś było śmieszne, teraz to aż się robi niesmaczne. Po co takiemu Lechowi przy jego zgodach i układach ekipa, która odmawia Polonii Bytom i nie potrafi zrobić porządku u siebie z kilkunastoma osobami co podobnie jak Mara trenowały z psem? Przecież ich Row Rybnik odpulił jak jakichś przychlastów, a ci mają mokre sny, że ktoś poważny na nich spojrzy.
zabarsking

Nigdzie nie napisałem o żadnej zgodzie, napisałem dawno temu o ciekawej relacji między obydwoma klubami, która jest pozytywna mimo BRAKU oficjalnej sztamy. Tylko że wy chłopaczki czytać ze zrozumieniem nie potraficie, więc bohatersko obalacie swojego chochoła, przypisując mi słowa, których nie wypowiedziałem.

Byście pojechali do Poznania na neutralne trybuny to byście zobaczyli jak to wygląda między Górnikiem a Lechem. No ale wiem wiem, wy na pewno wiecie lepiej. 😉
Xsexx

Post autor: Xsexx »

Daj sobie chłopie już spokój, wczoraj się obudziłeś że z rumieńcami na policzkach opisujesz coś co trwa od kilkunastu lat? Szacunek jest, zgody nie ma i nie będzie i tyle w temacie. Kto ma wiedzieć ten wie jak to wygląda na meczach w Zabrzu i Poznaniu, ale po co się nad tym spuszczać w necie.
Gablota

Post autor: Gablota »

Xsexx pisze: 20.07.2026, 08:38 Daj sobie chłopie już spokój, wczoraj się obudziłeś że z rumieńcami na policzkach opisujesz coś co trwa od kilkunastu lat? Szacunek jest, zgody nie ma i nie będzie i tyle w temacie. Kto ma wiedzieć ten wie jak to wygląda na meczach w Zabrzu i Poznaniu, ale po co się nad tym spuszczać w necie.
Jakby cie kopnął twój własny fc w tyłek to może też bardzo byś potrzebował żeby ktoś cię jednak przytulił w silnych ramionach…
AMF1948

Post autor: AMF1948 »

Gablota pisze: 20.07.2026, 08:50
Xsexx pisze: 20.07.2026, 08:38 Daj sobie chłopie już spokój, wczoraj się obudziłeś że z rumieńcami na policzkach opisujesz coś co trwa od kilkunastu lat? Szacunek jest, zgody nie ma i nie będzie i tyle w temacie. Kto ma wiedzieć ten wie jak to wygląda na meczach w Zabrzu i Poznaniu, ale po co się nad tym spuszczać w necie.
Jakby cie kopnął twój własny fc w tyłek to może też bardzo byś potrzebował żeby ktoś cię jednak przytulił w silnych ramionach…
Nie martw się , nie potrzebujemy.
Fac Fideli Sis Fidelis
zabarsking

Przecież dokładnie o tym pisałem w 1 zmiance nt. Relacji Lecha z Górnikiem. Nie spuszczam się, stwierdzam tylko fakt, który barany z innych ekip próbują podważać.
ODPOWIEDZ