TMK

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

bgh1930

Re: TMK

Post autor: bgh1930 »

Wystarczy sprawdzić kto odpowiada za numer
iparts.pl
..::1952::..

Post autor: ..::1952::.. »

Kolejna okładka z rozebranymi typami, aż się niedobrze robi.Może plemplem81 walczy o klientów wśród gejów, zachęcając ich do kupna takimi okładkami ? No, ale aż takiej lipy, to jeszcze w TMK chyba nie ma, żeby ratować się pedałami:-).
bgh1930

Ciekawe czy grubas szuka niezależnych 5 osobowych ekip, złożonych z klasy licealnej. Kto wie, może uda się przeprowadzić wywiad w miejscowej smażalni ryb
Psoriasis

Post autor: Psoriasis »

bgh1930 pisze: 14.07.2026, 11:07 Ciekawe czy grubas szuka niezależnych 5 osobowych ekip, złożonych z klasy licealnej. Kto wie, może uda się przeprowadzić wywiad w miejscowej smażalni ryb
Co cię boli napierdalaczu postów?
bgh1930

Mam kompleks otyłego pana z Szombierki Bytom
Psoriasis

bgh1930 pisze: 14.07.2026, 18:20 Mam kompleks otyłego pana z Szombierki Bytom
I co z tego, że jest otyły? Ty jesteś za to głupi, by komuś wypominać, że jest otyły. Dla mnie chłopak robi fajna robotę, chce mu się i doceniam to. A ty co oprócz pisania bzdur potrafisz?
bgh1930

Michał, daj spokój 😃

Jestem operatorem maszyny w Amazonie.

Co do grubasów to jeśli ktoś niech nie jest chory i doprowadza do otyłości to dużo o nim mówi
Psoriasis

bgh1930 pisze: 14.07.2026, 19:21 Michał, daj spokój 😃

Jestem operatorem maszyny w Amazonie.

Co do grubasów to jeśli ktoś niech nie jest chory i doprowadza do otyłości to dużo o nim mówi
Szkoda prądu i czasu na ciebie, ale staraj się do końca roku najebiesz 2 tys postów.
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Rozebrani do pasa kibice to normalna sprawa.Lata 90-te to pełno takich akcji na sektorach czy lato czy mróz.co wy spod kamienia wyszliście?
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Pocztajcie pierwsze wywiady w TMK około 2010 roku ze znanymi osobami w swoich klubach.Wywiady na 2 gora 3 strony.Pytania jak z gazetki szkolnej.Teraz wywiady konkretne,obszerne.Każdy kupuje i czyta a potem tutaj ściemnia że TMK jest złe.Ja powyższego postu i tak nie czytam.Wolę poczytać trzymając gazetę w ręku.Brakuje opisów takich jak były 20 lat temu,gdzie co tydzień to była przygoda.3 zadymy podczas jednego meczu.Na dworcu,na meczu i jeszcze gdzies na trasie.Amatorska"Zadyma"Bałtyku gdzie szło się usmiać i poczytać masę przygód na zwykłym kilkunastoosobowym wyjezdzie.Mnie też nudzi czytanie ze ktoś machał balonikami.Mamy dobry doping a goście niesłyszalni.Ale tego już nie ma,czasy się zmieniły.Mamy jedyne pismo kibicowskie i niech jest jak najdłużej.Bo jak przestanie się ukazywać i zamkną kibice.net to 90% nie będzie miało czego czytac :)
Dorsz ze Stegny

pLumPlUm pobiegł do moderatora

Post autor: Dorsz ze Stegny »

Widać, ze naczelnik nie wytrzymał presji i pobiegł do zaprzyjaźnionego moderatora by usunąć aktualny wywiad z Pogonią Leżajsk i przy okazji konto.

Tak jak wspominałem, do większości Empików nie dotarł aktualny numer ze względu na brak wzmianki o Walusiu.
Jeśli, ktoś martwi się, że nie poczyta wywiadu na na PW mogę wygenerować pdf, doc, txt czy co tam Wam odpowiada.

Nieładnie Grubasie tak pokazywać palcem na swoich czytelników.
bgh1930

Poproszę na priva 😃

Obrzydliwy gruby sku.rwiel niczym milicja zgłasza, tfu
(L)Warsaw

Post autor: (L)Warsaw »

..::1952::.. pisze: 14.07.2026, 08:07 Kolejna okładka z rozebranymi typami, aż się niedobrze robi.Może plemplem81 walczy o klientów wśród gejów, zachęcając ich do kupna takimi okładkami ? No, ale aż takiej lipy, to jeszcze w TMK chyba nie ma, żeby ratować się pedałami:-).
Ale czego się spodzewasz skoro na stadionach nie dzieje się zbyt dużo i z tego powodu jest im pewnie coraz ciężej spiąć numer. A dodaj, że większość relacji jest już w internecie, a większe ekipy nie potrzebują w ogóle rozgłosu. Ruch kibicowski w Polsce jest tak naprawdę coraz bardziej jałowy i odbija się to także na TMK. A uderzanie do nowych grup to też jakiś sposób na przetrwanie.
PodhalaninBiecz pisze: 11.07.2026, 00:13 Moim zdaniem idea cyklu Wymarłe/aktywne ekipy jest bardzo dobra zważywszy na fakt że nikt wcześniej chyba nie próbował robić encyklopedii poszczególnych grup na taką skalę (?) [...] Co do zarzutów że "DLACZEGO EKIPA X jest wymarła w 2020 skoro teraz jeździ?" to robienie ponownego opisu że ekipa X w 2023 nagle ożyła i umieszczania jej w aktywnych mija się z celem bo wprowadza chaos. Zauważcie że niektóre ekipy uznawane w 2020 za aktywne a teraz wymarłe również są ujęte w cyklu AKTYWNE ekipy z zaznaczeniem że od iluś tam lat nie żyją.
Na pewno pierwsza część cyklu miała sens lecz jego kontynuacja, której jesteśmy teraz świadkami trochę mija się z celem i momentami trąci amatorką. Bo trochę słabo, że wystarczyło wystawić młyn w ciągu 2 lat przed pojawieniem się opisu danego województwa w cyklu "wymarłe ekipy" , żeby teraz znaleźć się w rubryce "aktywne ekipy ".
ODPOWIEDZ