TMK
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
..::1952::..
Re: TMK
Kolejna okładka z rozebranymi typami, aż się niedobrze robi.Może plemplem81 walczy o klientów wśród gejów, zachęcając ich do kupna takimi okładkami ? No, ale aż takiej lipy, to jeszcze w TMK chyba nie ma, żeby ratować się pedałami:-).
Pocztajcie pierwsze wywiady w TMK około 2010 roku ze znanymi osobami w swoich klubach.Wywiady na 2 gora 3 strony.Pytania jak z gazetki szkolnej.Teraz wywiady konkretne,obszerne.Każdy kupuje i czyta a potem tutaj ściemnia że TMK jest złe.Ja powyższego postu i tak nie czytam.Wolę poczytać trzymając gazetę w ręku.Brakuje opisów takich jak były 20 lat temu,gdzie co tydzień to była przygoda.3 zadymy podczas jednego meczu.Na dworcu,na meczu i jeszcze gdzies na trasie.Amatorska"Zadyma"Bałtyku gdzie szło się usmiać i poczytać masę przygód na zwykłym kilkunastoosobowym wyjezdzie.Mnie też nudzi czytanie ze ktoś machał balonikami.Mamy dobry doping a goście niesłyszalni.Ale tego już nie ma,czasy się zmieniły.Mamy jedyne pismo kibicowskie i niech jest jak najdłużej.Bo jak przestanie się ukazywać i zamkną kibice.net to 90% nie będzie miało czego czytac :)
-
Dorsz ze Stegny
pLumPlUm pobiegł do moderatora
Widać, ze naczelnik nie wytrzymał presji i pobiegł do zaprzyjaźnionego moderatora by usunąć aktualny wywiad z Pogonią Leżajsk i przy okazji konto.
Tak jak wspominałem, do większości Empików nie dotarł aktualny numer ze względu na brak wzmianki o Walusiu.
Jeśli, ktoś martwi się, że nie poczyta wywiadu na na PW mogę wygenerować pdf, doc, txt czy co tam Wam odpowiada.
Nieładnie Grubasie tak pokazywać palcem na swoich czytelników.
Tak jak wspominałem, do większości Empików nie dotarł aktualny numer ze względu na brak wzmianki o Walusiu.
Jeśli, ktoś martwi się, że nie poczyta wywiadu na na PW mogę wygenerować pdf, doc, txt czy co tam Wam odpowiada.
Nieładnie Grubasie tak pokazywać palcem na swoich czytelników.
Ale czego się spodzewasz skoro na stadionach nie dzieje się zbyt dużo i z tego powodu jest im pewnie coraz ciężej spiąć numer. A dodaj, że większość relacji jest już w internecie, a większe ekipy nie potrzebują w ogóle rozgłosu. Ruch kibicowski w Polsce jest tak naprawdę coraz bardziej jałowy i odbija się to także na TMK. A uderzanie do nowych grup to też jakiś sposób na przetrwanie...::1952::.. pisze: 14.07.2026, 08:07 Kolejna okładka z rozebranymi typami, aż się niedobrze robi.Może plemplem81 walczy o klientów wśród gejów, zachęcając ich do kupna takimi okładkami ? No, ale aż takiej lipy, to jeszcze w TMK chyba nie ma, żeby ratować się pedałami:-).
Na pewno pierwsza część cyklu miała sens lecz jego kontynuacja, której jesteśmy teraz świadkami trochę mija się z celem i momentami trąci amatorką. Bo trochę słabo, że wystarczyło wystawić młyn w ciągu 2 lat przed pojawieniem się opisu danego województwa w cyklu "wymarłe ekipy" , żeby teraz znaleźć się w rubryce "aktywne ekipy ".PodhalaninBiecz pisze: 11.07.2026, 00:13 Moim zdaniem idea cyklu Wymarłe/aktywne ekipy jest bardzo dobra zważywszy na fakt że nikt wcześniej chyba nie próbował robić encyklopedii poszczególnych grup na taką skalę (?) [...] Co do zarzutów że "DLACZEGO EKIPA X jest wymarła w 2020 skoro teraz jeździ?" to robienie ponownego opisu że ekipa X w 2023 nagle ożyła i umieszczania jej w aktywnych mija się z celem bo wprowadza chaos. Zauważcie że niektóre ekipy uznawane w 2020 za aktywne a teraz wymarłe również są ujęte w cyklu AKTYWNE ekipy z zaznaczeniem że od iluś tam lat nie żyją.