Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
bez-napinki
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Już ci mówiłem multikontowa internetowa k**** pod innym nickiem, żebyś ssał c**** komendantowi i wypierdalał, więc W**********.
Nie ma co reagować, i tak takich debili się nie zmieni.bez-napinki pisze: 03.07.2026, 15:12 Już ci mówiłem multikontowa internetowa k**** pod innym nickiem, żebyś ssał c**** komendantowi i wypierdalał, więc W**********.
Fac Fideli Sis Fidelis
Bezdomny jak się odpalił, że musi do roboty na hute zapierd..alac 😅
Takie są fakty o Chorzowie jak to przedstawiłem, w sieci możecie znaleźć szczegóły. Brudne paznokcie jak zwykle kłamią, szkoda że na komendzie na swoich nie umieli skłamać
Takie są fakty o Chorzowie jak to przedstawiłem, w sieci możecie znaleźć szczegóły. Brudne paznokcie jak zwykle kłamią, szkoda że na komendzie na swoich nie umieli skłamać
A ty ich przesłuchiwałeś synu osła i muła ....bgh1930 pisze: 03.07.2026, 15:33 Bezdomny jak się odpalił, że musi do roboty na hute zapierd..alac 😅
Dzięki, na ile osobiście oceniasz prawdopodobieństwo powstania tego stadionu w ciągu najbliższych 5 lat?bez-napinki pisze: 03.07.2026, 12:30 On pisze wszystko o wszystkich, także zlej downa moczem.
Poniżej masz status z 21 maja 2026 - obecnie trwa ten dialog konkurencyjny.Lucymek pisze: 02.07.2026, 14:25 Czy cos poszlo w sprawie stadionu dla Ruchu jak wybrali tego prezydenta kibica? Czy generalnie dalej sa troche w d****? Czy generalnie na dzien dzisiejszy planem na przyszlosc jest gra na slaskim przez najblisza dekade+?
Ogólnie jak chcesz śledzić jakieś nowinki odnośnie ewentualnego nowego stadionu (ja to tak nazywam, bo niestety nie wierzę w jego powstanie), to odsyłam na profil FB > Cicha 6 stadion miejski
Obecnie trwa analiza wniosków złożonych w postępowaniu.
Kolejnym etapem będzie dialog konkurencyjny, po którym wykonawcy złożą ostateczne oferty.
Zgodnie z założeniami postępowania, od momentu podpisania umowy wykonawca będzie miał 24 miesiące na realizację I etapu inwestycji.
To właśnie wtedy przy Cichej 6 mają powstać:
• trybuna główna wraz z budynkiem klubowym,
• zaplecze techniczno-funkcjonalne,
• infrastruktura umożliwiająca organizację meczów zgodnie z wymogami bezpieczeństwa i licencyjnymi PZPN,
• pełna dokumentacja projektowa dla całego kompleksu stadionowego.
Stadion został zaplanowany etapowo tak, aby po zakończeniu I etapu mógł już funkcjonować i gościć mecze piłkarskie.
Choć dziś trwa przede wszystkim praca proceduralna i projektowa, właśnie te etapy mają kluczowe znaczenie dla dalszej realizacji całej inwestycji.
-
BaltykOldSchool
Bgh1930 raz jeszcze zapytam skąd jesteś? Masz ksywę sugerującą że jesteś z Bałtyku. Ustaliliśmy już że z Bałtyku nie jesteś. Bałtyk tylko z tego konta pisze co ja teraz. Napisałeś że ksywa przypadkowa. Ok. Dziwny przypadek. Pisałeś że jesteś z Łodzi. Czyli z ŁKSu tak?
Taki nieogarnięty jestem i pytam serio. Demonstracja była na pokaz bo to akurat na czasie a za plecami ściąganie syfu do kraju?factoryproject pisze: 02.07.2026, 21:43Serio pytasz, czy taki nie ogarnięty jesteś ?Braun2025 pisze: 02.07.2026, 20:20 Pytanie do decyzyjnych z ekip górnośląskich. Czy osoby, które przerzucały nielegalnych imigrantów z Gieksy i Ruchu do Polski były obecne na marszu antyimigracyjnym czy jednak " nie wypada" 😂
Co ty masz z tym Bałtykiem chłopie.
bgh1930. Bałtyk Gdynia Hooligans i rok założenia 1930.Wszystko się zgadza:)
Wy to nawet na komende się nie nadajecie 😅 Bałtyk hooligans? To tak jak Polonia Warszawa hooligans.
Już mówiłem, jestem chłopem z miasta z poważaniem
Jeszcze napisz żeś "szlachcic , choć ubogi" mam nadzieję że wiesz skąd ten cytat.bgh1930 pisze: 03.07.2026, 18:48 Wy to nawet na komende się nie nadajecie 😅 Bałtyk hooligans? To tak jak Polonia Warszawa hooligans.
Fac Fideli Sis Fidelis
Literatura piękna nie jest mi obca, kształciłem się przez lata aby zarabiać gruby szmal. Jednak potrzebuje adrenaliny i dlatego zostałem miastowym chłopem z poważaniem. Biegam w mocnej ekipie z Denisem Zaleckim co też chyba wiele mówi
Mówi ,aż za wiele "szacun"bgh1930 pisze: 03.07.2026, 18:57 Literatura piękna nie jest mi obca, kształciłem się przez lata aby zarabiać gruby szmal. Jednak potrzebuje adrenaliny i dlatego zostałem miastowym chłopem z poważaniem. Biegam w mocnej ekipie z Denisem Zaleckim co też chyba wiele mówi
Fac Fideli Sis Fidelis
PANOWIE!!
MOŻE PORA SIE ZJEDNOCZYĆ I ZADBAĆ O BEZPIECZEŃSTWO NASZYCH KOBIET I DZIECI!
CORAZ WIĘCEJ NA ULICACH OSÓB RÓŻNYCH NARODOWOŚCI! POZDRO
Schowaj wódkę do lodówki i idź spać
Chłopie prosisz o to najgłupszą tkanke społeczeństwa?Wilk. pisze: 03.07.2026, 22:05 PANOWIE!!
-
DennisWise
Wszelkie demonstracje to PR w internecie. W pierwszych szeregach goście którzy ćwiczą boks, mma, bjj czy co tam modne jest na macie razem z Ukraińcami, Czeczenami, Gruzinami, Azerami i czarnymi. Lepiej już chyba trenować z milicjantem jak w Górniku przynajmniej biały i Polak. Będzie jak Niemczech kluby walki antify i lewaków sami biali sporadycznie jakiś ciepły murzyn a wydziargane szkopy z AFD trenują z Turasami, Albańczykami, całym Kaukazem, Północną Afryką i czarnymi muzułmanami. Polska i obecna Europa to kabaret na jaki my obecnie żyjący nie zasługujemy.Braun2025 pisze: 03.07.2026, 16:48Taki nieogarnięty jestem i pytam serio. Demonstracja była na pokaz bo to akurat na czasie a za plecami ściąganie syfu do kraju?factoryproject pisze: 02.07.2026, 21:43Serio pytasz, czy taki nie ogarnięty jesteś ?Braun2025 pisze: 02.07.2026, 20:20 Pytanie do decyzyjnych z ekip górnośląskich. Czy osoby, które przerzucały nielegalnych imigrantów z Gieksy i Ruchu do Polski były obecne na marszu antyimigracyjnym czy jednak " nie wypada" 😂
Dzięki za odpowiedz. Kiedy kolejny marsz antyimigracyjny? Może teraz i koledzy, których ekipy przerzucały do Polski też przyjdą będzie was więcej 😂DennisWise pisze: 04.07.2026, 01:08Wszelkie demonstracje to PR w internecie. W pierwszych szeregach goście którzy ćwiczą boks, mma, bjj czy co tam modne jest na macie razem z Ukraińcami, Czeczenami, Gruzinami, Azerami i czarnymi. Lepiej już chyba trenować z milicjantem jak w Górniku przynajmniej biały i Polak. Będzie jak Niemczech kluby walki antify i lewaków sami biali sporadycznie jakiś ciepły murzyn a wydziargane szkopy z AFD trenują z Turasami, Albańczykami, całym Kaukazem, Północną Afryką i czarnymi muzułmanami. Polska i obecna Europa to kabaret na jaki my obecnie żyjący nie zasługujemy.Braun2025 pisze: 03.07.2026, 16:48Taki nieogarnięty jestem i pytam serio. Demonstracja była na pokaz bo to akurat na czasie a za plecami ściąganie syfu do kraju?
-
1964RUDA SLASKA
jutro u ciebie po chataBraun2025 pisze: 04.07.2026, 10:23Dzięki za odpowiedz. Kiedy kolejny marsz antyimigracyjny? Może teraz i koledzy, których ekipy przerzucały do Polski też przyjdą będzie was więcej 😂DennisWise pisze: 04.07.2026, 01:08Wszelkie demonstracje to PR w internecie. W pierwszych szeregach goście którzy ćwiczą boks, mma, bjj czy co tam modne jest na macie razem z Ukraińcami, Czeczenami, Gruzinami, Azerami i czarnymi. Lepiej już chyba trenować z milicjantem jak w Górniku przynajmniej biały i Polak. Będzie jak Niemczech kluby walki antify i lewaków sami biali sporadycznie jakiś ciepły murzyn a wydziargane szkopy z AFD trenują z Turasami, Albańczykami, całym Kaukazem, Północną Afryką i czarnymi muzułmanami. Polska i obecna Europa to kabaret na jaki my obecnie żyjący nie zasługujemy.Braun2025 pisze: 03.07.2026, 16:48
Taki nieogarnięty jestem i pytam serio. Demonstracja była na pokaz bo to akurat na czasie a za plecami ściąganie syfu do kraju?
-
AntekBezMajtek
Albo jesteś psem albo masz poważne problemy ze zdrowie psychicznym. Zakładam, że to i to.bgh1930 pisze: 03.07.2026, 18:57 Literatura piękna nie jest mi obca, kształciłem się przez lata aby zarabiać gruby szmal. Jednak potrzebuje adrenaliny i dlatego zostałem miastowym chłopem z poważaniem. Biegam w mocnej ekipie z Denisem Zaleckim co też chyba wiele mówi
Zadajesz durne pytania w różnych tematach i potem udajesz kumacza w innych.
Kup sobie pączka, zapij kawą z automatu na komendzie i wy pier da laj!
Bez odbioru.
Ultras lives matter!
Twoi koledzy w pokojach przesłuchań już nie są tacy agresywni. Biją się między sobą kto pierwszy daje na papier 😅
Powiedział chłop co mieszka na dworcu i ostatnio prosił o dwójkę1964RUDA SLASKA pisze: 04.07.2026, 23:00jutro u ciebie po chataBraun2025 pisze: 04.07.2026, 10:23Dzięki za odpowiedz. Kiedy kolejny marsz antyimigracyjny? Może teraz i koledzy, których ekipy przerzucały do Polski też przyjdą będzie was więcej 😂DennisWise pisze: 04.07.2026, 01:08
Wszelkie demonstracje to PR w internecie. W pierwszych szeregach goście którzy ćwiczą boks, mma, bjj czy co tam modne jest na macie razem z Ukraińcami, Czeczenami, Gruzinami, Azerami i czarnymi. Lepiej już chyba trenować z milicjantem jak w Górniku przynajmniej biały i Polak. Będzie jak Niemczech kluby walki antify i lewaków sami biali sporadycznie jakiś ciepły murzyn a wydziargane szkopy z AFD trenują z Turasami, Albańczykami, całym Kaukazem, Północną Afryką i czarnymi muzułmanami. Polska i obecna Europa to kabaret na jaki my obecnie żyjący nie zasługujemy.
A co to się stało że Gieksa jedzie na Wisłe? Czy jeszcze nie macie infa kumatego? 😀
Może są niezależni, jeszcze się okaże
-
Zgredek1906
Pewnie w celu zablokowania sektorów które Wisła mogłaby wyprzedać..
Do tej pory był bojkot więc ciekawa sprawa
-
SilesiaStreets
Jeżeli to prawda że Gieksa pojawi się w Krakowie na Wiśle to szacunek za normalność.
Z tego co pamiętam w 1 lidze grali między sobą i Gieksa nie pojechała
Szacunek? A coż to ku*** nagle za zmiana o 180°,że nagle Wisła nieSilesiaStreets pisze: 05.07.2026, 13:06 Jeżeli to prawda że Gieksa pojawi się w Krakowie na Wiśle to szacunek za normalność.
Przeciez nic sie nie zmieniło, Wisła nie spełniła dalej warunków tych ,ktorzy ja probowali stawiać do pionu. Cały ten bojkot od poczatku to był cyrk na kółkach jak obecna scena w Polsce
Wygląda to na kolejną hipokryzję elity. Pierwszo ligowe kluby miały się narażać na przypał i nie wpuszczać Wisły, ale już ekstraklasowe kluby mają być cacy i ich wpuszczac. Kabaret tego cyrku kibolskiego trwa w najlepszem.. pisze: 05.07.2026, 13:20Szacunek? A coż to ku*** nagle za zmiana o 180°,że nagle Wisła nieSilesiaStreets pisze: 05.07.2026, 13:06 Jeżeli to prawda że Gieksa pojawi się w Krakowie na Wiśle to szacunek za normalność.
Przeciez nic sie nie zmieniło, Wisła nie spełniła dalej warunków tych ,ktorzy ja probowali stawiać do pionu. Cały ten bojkot od poczatku to był cyrk na kółkach jak obecna scena w Polsce
ciekawe.. a może po prostu jest zbyt nisko aby wiedzieć jaka jest aktualna prawda ?m.. pisze: 05.07.2026, 13:20Wisła nie spełniła dalej warunków tych ,ktorzy ja probowali stawiać do pionu.
czekaj aż wyjdzie info na fejsie z którego 99% użytkowników tego portalu czerpie wiedze
-
GieKSiarz00
Prawdopodobnie będzie to koniec bojkotu Wisły, od tego sezonu każdy będzie jeździć normalnie.
Wisla was ostrzegala, ze wielcy zawsze dogadaja sie ponad glowami maluczkich.Braun2025 pisze: 05.07.2026, 14:12 Wygląda to na kolejną hipokryzję elity. Pierwszo ligowe kluby miały się narażać na przypał i nie wpuszczać Wisły, ale już ekstraklasowe kluby mają być cacy i ich wpuszczac. Kabaret tego cyrku kibolskiego trwa w najlepsze
Wykorzystano was, zmanipulowano a na koniec zostaliscie upokorzeni, opluto was i nikt sie z wami nie liczy.
Mozecie pojechac na reprezentacje, albo zrobic flage na MN, mozecie wywiesic transa pro Nawrock, albo anty Nawrocki.
Przez te klka minut mozecie sie poczuc czescia czegos wiekszego, ale brutalna prawda jest taka, ze nikt sie z wami nie liczy.
Ekipy pokroju Chrobrego, Polonii Bytom, Zawiszy, Stali Rzeszow, Gornika Leczna zawsze beda uzywane instrumentalnie zaleznie od potrzeb.
Ja nie musze ani nie czerpie info z neta. I napisze wprost .Nill pisze: 05.07.2026, 15:13ciekawe.. a może po prostu jest zbyt nisko aby wiedzieć jaka jest aktualna prawda ?m.. pisze: 05.07.2026, 13:20Wisła nie spełniła dalej warunków tych ,ktorzy ja probowali stawiać do pionu.
czekaj aż wyjdzie info na fejsie z którego 99% użytkowników tego portalu czerpie wiedze
Te same "prawilne" ekipy które miały dojeżdżać Wisłe na trasach ,bojkotowac i co ino jeszcze nagle stwierdziły ,że beda Wisłe wpuszczać żeby nie narażać swoje kluby na koszta i beda do niej jeździć. Zamknęli cyrk ,ktory sami stworzyli. Fikołek goni fikołek :)
-
Taksepatrze
Ja bym sie wstrzymal od komentarzy do czasu, kiedy info bedzie pewne w 100%. Moze obecne info ma jedynie ograniczyc Wisłe z biletow na sektor gości + bufor. Wiadomo jaka jest ilość chetnych na Wiśle na wejsciowki i te sektory by zeszly w mgnieniu oka a tak to czesc kibicow moze sie obejsc smakiem. Taki mały pstryczek od Gieksy ;) Ale jesli faktycznie chca przyjechac i przyjadą, to szanuje za dycyzje. Stop tej hipokryzji.
W sumie można założyć że jakiś debil wpadł na taki pomysł, ale to będzie wiadome kilka h przed meczem i Wisła łatwo wypełni te miejsca.No chyba że sobie przyjadą postać pod płotem;)Taksepatrze pisze: 05.07.2026, 17:41 Ja bym sie wstrzymal od komentarzy do czasu, kiedy info bedzie pewne w 100%. Moze obecne info ma jedynie ograniczyc Wisłe z biletow na sektor gości + bufor. Wiadomo jaka jest ilość chetnych na Wiśle na wejsciowki i te sektory by zeszly w mgnieniu oka a tak to czesc kibicow moze sie obejsc smakiem. Taki mały pstryczek od Gieksy ;) Ale jesli faktycznie chca przyjechac i przyjadą, to szanuje za dycyzje. Stop tej hipokryzji.
Jaki pstryczek skoro listy i kasa musi przyjść wcześniej... Wisła bilety sprzeda nawet w dniu meczu te odstępne..Taksepatrze pisze: 05.07.2026, 17:41 Ja bym sie wstrzymal od komentarzy do czasu, kiedy info bedzie pewne w 100%. Moze obecne info ma jedynie ograniczyc Wisłe z biletow na sektor gości + bufor. Wiadomo jaka jest ilość chetnych na Wiśle na wejsciowki i te sektory by zeszly w mgnieniu oka a tak to czesc kibicow moze sie obejsc smakiem. Taki mały pstryczek od Gieksy ;) Ale jesli faktycznie chca przyjechac i przyjadą, to szanuje za dycyzje. Stop tej hipokryzji.
-
Taksepatrze
Mrugnąłem okiem po zdaniu z pstryczkiem :)Nill pisze: 05.07.2026, 18:35Jaki pstryczek skoro listy i kasa musi przyjść wcześniej... Wisła bilety sprzeda nawet w dniu meczu te odstępne..Taksepatrze pisze: 05.07.2026, 17:41 Ja bym sie wstrzymal od komentarzy do czasu, kiedy info bedzie pewne w 100%. Moze obecne info ma jedynie ograniczyc Wisłe z biletow na sektor gości + bufor. Wiadomo jaka jest ilość chetnych na Wiśle na wejsciowki i te sektory by zeszly w mgnieniu oka a tak to czesc kibicow moze sie obejsc smakiem. Taki mały pstryczek od Gieksy ;) Ale jesli faktycznie chca przyjechac i przyjadą, to szanuje za dycyzje. Stop tej hipokryzji.
Jadą na 100%. Poza tym kogo interesuje jakaś frekwencja i trzeba być idiotą żeby specjalnie wysyłać listy żeby 1000 osób z Wisły nie weszło. Frekwencją to się tam na onecie podniecajcie
-
stevengerrard
Ta teoria nie ma żadnego sensu, z tego względu że na ten mecz nie ma biletów od paru tygodni, więc gdyby wskoczyła dodatkowa pula tych ok 3tys biletów to sprzedałaby się nawet w dniu meczu.Taksepatrze pisze: 05.07.2026, 17:41 Ja bym sie wstrzymal od komentarzy do czasu, kiedy info bedzie pewne w 100%. Moze obecne info ma jedynie ograniczyc Wisłe z biletow na sektor gości + bufor. Wiadomo jaka jest ilość chetnych na Wiśle na wejsciowki i te sektory by zeszly w mgnieniu oka a tak to czesc kibicow moze sie obejsc smakiem. Taki mały pstryczek od Gieksy ;) Ale jesli faktycznie chca przyjechac i przyjadą, to szanuje za dycyzje. Stop tej hipokryzji.
Zapowiada się mocne meczycho na trybunach :)