Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Gablota

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Gablota »

Nie jest w porządku.
iparts.pl
cpcasual

Post autor: cpcasual »

W porządku. Pamiętajcie że jak wam porwą bachora to pierwsi będziecie kręcić na 997 😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

MW10 pisze: 08.06.2026, 09:34
serce miasta pisze: 07.06.2026, 21:42
zero osiem pisze: 07.06.2026, 21:20 beka z zydzewa na tym forum trwa :)
beka to jest z Twoich kumpli po szalu.Jedni biesiadują na golasa na chacie i dotykają się pindolami eksponując swoje wdzięki publicznie na parapecie,kolejni rozkraczyli się jak złapali ich za sklep,następni chcą j**** dzieci jeszcze inni przestrzelają się na wzajem sikając sobie na stopy,kolejni zapraszają ziomków z Bydgoszczy nagrywają groźne filmiki na Piotrkowskiej a jak jest możliwość honorowej botki to spierdala ja w popłochu zostawiając gości na pastwę losu ale największą" beka "jest z ...tak się kiedyś zeznawało.Wieszali flagę White Power a dziś kumplują się z ciapatymi.normalnie beka w c***.
A kolegom z chorzowa i szczecina raczyłeś już wytknąć treningi z murzynami w Holandii czy zabrakło jaj?

Obrazek
Tylko że to nie oni wykonali i stali za flagą "Obrońcy Europejskiej Kultury" , te wasze hasła i slogany , można sobie o kant d*** potłuc, bo to tylko hasła i slogany, ważne że ktoś te hasła jeszcze w Polsce łyka .
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
exe

Post autor: exe »

Nawet se nie zdajesz sprawy ilu uora8ncow u was trenuje i lata w młodej
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

Nie będę wklejał linka do Wyborczej, ale kolejny typowy widzewiok popłakał się michnikowemu ścierwu :)

Awantura po imprezie w łódzkiej szkole. To wychowywanie kolejnego pokolenia wandali. Naprawdę chcemy, żeby dzieci uczyły się, że stadionowa wojna i malowanie ścian są czymś normalnym? - pytają rodzice uczniów łódzkiej podstawówki. - Patrzyłem na to z niedowierzaniem. Nasza dzielnica od lat walczy z pseudograffiti, nienawistnymi napisami, a podczas szkolnego pikniku dzieci malowały przekreśloną nazwę Widzewa. Przecież to skandal - mówi oburzony ojciec ucznia Szkoły Podstawowej nr 91 w Łodzi. Rodzice zgłosili się do "Wyborczej" po szkolnym pikniku z okazji Dnia Dziecka. Organizatorami była szkoła i rada rodziców.

W Łodzi sprawa jest prosta,
jesteś małolatem z charakterem to wybierasz ŁKS,
a jak jesteś cipą podobną do swoich kolegów z tego forum,
oburzasz się napisami na płotach, rozlaniem kwasu w sklepie i zamalowaniem drugiego
(czy ktoś z białej strony tutaj płakał po "odwecie"?),
a poza konfidenckimi skłonnościami pasjonują cię statystyki żółtych kartek i kwoty transferów
- wtedy Widzew z dużej litery jest w sam raz dla ciebie.
Wielka, Wielka, Wielka...
...NIEMIECKA HELGA!!!
mjRTS

Post autor: mjRTS »

Jan Barbados pisze: 09.06.2026, 16:46 Nie będę wklejał linka do Wyborczej, ale kolejny typowy widzewiok popłakał się michnikowemu ścierwu :)

Awantura po imprezie w łódzkiej szkole. To wychowywanie kolejnego pokolenia wandali. Naprawdę chcemy, żeby dzieci uczyły się, że stadionowa wojna i malowanie ścian są czymś normalnym? - pytają rodzice uczniów łódzkiej podstawówki. - Patrzyłem na to z niedowierzaniem. Nasza dzielnica od lat walczy z pseudograffiti, nienawistnymi napisami, a podczas szkolnego pikniku dzieci malowały przekreśloną nazwę Widzewa. Przecież to skandal - mówi oburzony ojciec ucznia Szkoły Podstawowej nr 91 w Łodzi. Rodzice zgłosili się do "Wyborczej" po szkolnym pikniku z okazji Dnia Dziecka. Organizatorami była szkoła i rada rodziców.

oburzasz się napisami na płotach, rozlaniem kwasu w sklepie i zamalowaniem drugiego
a poza konfidenckimi skłonnościami pasjonują cię statystyki żółtych kartek i kwoty transferów
Ale, że jak? Wkłady do koszulek w sercu Kozin? Ewidentnie jesteś estupida barba judia nie barba-dos.
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Czyli rodzice szkoły podstawowej na kozinach r******** sie sami na kolegów z osiedla do gazety wyborczej?

Najpierw r******** sie sami na siebie na policji kto zdemolował sklep w galerii

Później pedofilskie napisy

Na koniec rodzice z kozin polecieli do gazety wyborczej, ze koledzy z ośki maja złe vlepki?

Fajną passę macie.
Jan Barbados

FOD'26* w natarciu - jedyna aktywna banda, jaką w obecnej chwili posiada Widzew.

* Forumowi Odwracacze d*** :)
...NIEMIECKA HELGA!!!
Piatek Trzynastego

Post autor: Piatek Trzynastego »

Zydzewiakom tutaj nawet jak sie wkleja historie ich kolegi jak wracal z meczu, pies mu pogryzl spodnie i czerwona koszulke, a on porobil zdjecia, poszedl z tym pierdolony konfident prosto na policje i do gazety gdzie zaraz na portalu fotka i "czy rozpoznajesz wlasciciela na zdjeciu" to oni maja pretensje... do psa i jeszcze teksty "a co miał się z nim gryźć? " xD
charakterniak96

Post autor: charakterniak96 »

Siemano, jak wygląda sytuacja w Skierniewicach? Jak wiadomo od dawna działa tam Widzew ale od niedawna działa również lokalna Unia. Jakie są stosunki i relacje między FC a Unią?
Północ86

Post autor: Północ86 »

charakterniak96 pisze: 09.06.2026, 22:59 Siemano, jak wygląda sytuacja w Skierniewicach? Jak wiadomo od dawna działa tam Widzew ale od niedawna działa również lokalna Unia. Jakie są stosunki i relacje między FC a Unią?
Pewnie pro Widzew, podobnie jak ich ziomale z Tomaszowa i Łowicza.
Ja mam pytanie o Radomsko czy miejscowy RKS i fc Widzewa z tego miasta walczą ze sobą czy nie wchodzą sobie w drogę?
charakterniak96

Post autor: charakterniak96 »

Północ86 pisze: 09.06.2026, 23:46
charakterniak96 pisze: 09.06.2026, 22:59 Siemano, jak wygląda sytuacja w Skierniewicach? Jak wiadomo od dawna działa tam Widzew ale od niedawna działa również lokalna Unia. Jakie są stosunki i relacje między FC a Unią?
Pewnie pro Widzew, podobnie jak ich ziomale z Tomaszowa i Łowicza.
Ja mam pytanie o Radomsko czy miejscowy RKS i fc Widzewa z tego miasta walczą ze sobą czy nie wchodzą sobie w drogę?
Tylko właśnie po meczu Lechia Tomaszów VS Widzew II, Lechia napisała "Goście w liczbie plus minus 100 osób rzucają często w naszą stronę mocno prowokacyjne teksty...". Wstawili to na krótki czas później zmienili na "Goście w liczbie plus minus 100 osób.". Ta Unia jeszcze trzyma chyba z FC Elany, z którymi mieli przygody jadąc do Grudziądza na wyjazd Unii S.
Może jest ktoś z tych okolic kto wie jakie są tam relacje.
Radigoszcz1910

Post autor: Radigoszcz1910 »

Jan Barbados pisze: 09.06.2026, 16:46 Nie będę wklejał linka do Wyborczej, ale kolejny typowy widzewiok popłakał się michnikowemu ścierwu :)

Malolaci z charakterem 🤣🤣🤣🤣🤣zaczynają od jebania swojego klubu a później jest im wybaczone zajebisty charakter 🤣🤣
Sami na siebie się r************* a ty chcesz tu wkręcić że to kibice Widzewa 😂😂
Jan Barbados

Rozstrzygająca wymiana zdań w ustronnym miejscu internetu.
Po ciężkiej, trwającej 3 strony walce
44 wpisów pierdzewiaków przeciwko 30 wpisom przedstawicieli wszystkich innych ekip,
z ograniczeniem tych pierwszych do 50 IQ (z racji ich przewagi liczebnej),
więcej argumentów z d... znalazło się po stronie czerwonych.
Gratulacje dla zwycięzców, szacunek za wyjście dla pokonanych.
...NIEMIECKA HELGA!!!
Pixie

Post autor: Pixie »

I pisze to Jasiu Garbatynos który przez 5 miesięcy natrzepał tu kilkaset postów, większość napinkowych gdzie wartość merytoryczna była zdecydowanie poniżej 50 IQ, nie wspominając o tym, że koleś tu pisze z kilku kont.
Jan Barbados

Czyli 45 > 31
Super.
Widzew nareszcie
ustawił się gdzieś z kimś i wygrał,
buhahaha!
...NIEMIECKA HELGA!!!
ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 »

charakterniak96 pisze: 09.06.2026, 22:59
Koniec neutrala, kosa jest teraz.
Daniel2345

Post autor: Daniel2345 »

Jak się rozstawiają siły kibicowskie , osiedle Jagiełły , Julianów , Piastów?.
marcino2981

Post autor: marcino2981 »

ldzwdz1910 pisze: 10.06.2026, 21:33
charakterniak96 pisze: 09.06.2026, 22:59
Widzew z wizytacja w Radomsku
TRH00

Post autor: TRH00 »

A jak tam gość z Sochaczewa lub Skierniewic którego Wisła porąbała siekierą kilka lat temu? Nadal lata na mecze?
sztywniutko

Post autor: sztywniutko »

marcino2981 pisze: 15.06.2026, 17:33
ldzwdz1910 pisze: 10.06.2026, 21:33
Widzew z wizytacja w Radomsku
I jak się zakończyła ta wizytacja?
Sokół1312

Post autor: Sokół1312 »

Zjechali się do Radomska z całego województwa? Bardzo dobrze że RKS Radomsko robi swoje i idzie swoją własną drogą. Radomsko w końcu nie będzie kojarzone z żydowskimi pachołami mimo że nie po drodze nam to jak najbardziej słuszna i jedyna najbardziej sensowna decyzja ludzi którzy chcą działać na własnych warunkach i historii!
Jan Barbados

Proste pytanie, bo nie śledzę z wypiekami Stadionowych Oprawców ani kronik kryminalnych i średnio mnie interesuje czwarta liga chuliganów, ale czy to oznacza że Widzew W KOŃCU się z kimś ustawił i trafiło na godnego ich rywala, czyli RKS?
...NIEMIECKA HELGA!!!
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Czwarta liga chuligańska dwa razy w ciągu roku zbiła ŁKS w Łodzi na Śródmieściu.Janek skąd jesteś obrzezany mitomania?
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

Sokół1312 pisze: 17.06.2026, 22:34 Radomsko w końcu nie będzie kojarzone z żydowskimi pachołami mimo że nie po drodze nam to jak najbardziej słuszna i jedyna najbardziej sensowna decyzja ludzi którzy chcą działać na własnych warunkach i historii!
Radomsko nigdy nie miało nic wspólnego z Łks więc jak mogli być waszymi pachołkami?
Północ86

Post autor: Północ86 »

Porto.Tekila pisze: 18.06.2026, 19:17
Sokół1312 pisze: 17.06.2026, 22:34 Radomsko w końcu nie będzie kojarzone z żydowskimi pachołami mimo że nie po drodze nam to jak najbardziej słuszna i jedyna najbardziej sensowna decyzja ludzi którzy chcą działać na własnych warunkach i historii!
Radomsko nigdy nie miało nic wspólnego z Łks więc jak mogli być waszymi pachołkami?
Czerwoni z Radomska raczej nie mogą liczyć na pomoc z okolicy, bo tam takiej nie ma więc mogą mieć problem z lokalnym rywalem.
Radigoszcz1910

Jan Barbados pisze: 18.06.2026, 17:23 Proste pytanie, bo nie śledzę z wypiekami Stadionowych Oprawców ani kronik kryminalnych i średnio mnie interesuje czwarta liga chuliganów, ale czy to oznacza że Widzew W KOŃCU się z kimś ustawił i trafiło na godnego ich rywala, czyli RKS?
Ale ty głupi jestes.Nie było by reakcji to byś tu pierdolil że go go była reakcja źle.Skoro my jesteśmy 4 liga to co o was to świadczy tyle ku*** lat a miasta jak nie przejęliście tak nie przejmujecie więc jak to jest z wami🤣
zero osiem

Post autor: zero osiem »

ty rado ja sie nie bede z toba wyklocal ale mniej wiecej nakresl co wedlug ciebie oznacza przejecie miasta, czy to maja byc widzewioki lezace martwe setkami na ulicach czy jakies finalne zatkniecie bialo-czerw.-bialej flagi na stadionie przy pilsudskiego czy wyjebanir wamnostatniej z najwazniejszych flag (juz nie wiem ktora to) albo co innego, czy tez moze wystarczy ze nie ma was juz w zadnych wazniejszych lokalach miasta, nie ma w barwach poza dniami meczowymi, nie macie bandy, nie przyjmujecie propozycji sprawdzianow, zgody musicie goscic u fan clubow poza lodzia itp.
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Wyjdz w barwach np na Chojny czy Wojska Polskiego i sprawdz czy przejąłeś miasto czy beda cie składać na oiom-ie.
serce miasta

Ja chodze w barwach na codzien.
maxforte

Post autor: maxforte »

zero osiem pisze: 19.06.2026, 18:41 ty rado ja sie nie bede z toba wyklocal ale mniej wiecej nakresl co wedlug ciebie oznacza przejecie miasta, czy to maja byc widzewioki lezace martwe setkami na ulicach czy jakies finalne zatkniecie bialo-czerw.-bialej flagi na stadionie przy pilsudskiego czy wyjebanir wamnostatniej z najwazniejszych flag (juz nie wiem ktora to) albo co innego, czy tez moze wystarczy ze nie ma was juz w zadnych wazniejszych lokalach miasta, nie ma w barwach poza dniami meczowymi, nie macie bandy, nie przyjmujecie propozycji sprawdzianow, zgody musicie goscic u fan clubow poza lodzia itp.
zal prostowac ciagle te same farmazony ale z tymi 'barwami poza dniami meczowymi' to jest hit xD was deklu nawet w dzien meczowy nie widac poza typowymi dla was rejonami. tak bylo od lat i tak jest tez teraz. nawet waszym jankom sie zalacza kalkulacja ze moze i jestescie mistrzami galaktyki w walkach 15x15 ale jednak bezpieczniej wsadzic szalik w gacie i nie kusic losu jak sie nie jest u siebie . widzewiacy normalnie spaceruja w barwach po swoich terenach tak jak i wy po swoich wiec odpusc mitomanie.

mam nadzieje ze zawiszy podobala sie goscina na abramce i spotkanie z 4 ligowymi chuliganami
Radigoszcz1910

zero osiem pisze: 19.06.2026, 18:41 ty rado ja sie nie bede z toba wyklocal ale mniej wiecej nakresl co wedlug ciebie oznacza przejecie miasta, czy to maja byc widzewioki lezace martwe setkami na ulicach czy jakies finalne zatkniecie bialo-czerw.-bialej flagi na stadionie przy pilsudskiego czy wyjebanir wamnostatniej z najwazniejszych flag (juz nie wiem ktora to) albo co innego, czy tez moze wystarczy ze nie ma was juz w zadnych wazniejszych lokalach miasta, nie ma w barwach poza dniami meczowymi, nie macie bandy, nie przyjmujecie propozycji sprawdzianow, zgody musicie goscic u fan clubow poza lodzia itp.
A co mnie bramki obchodzą co??Jakie tereny przejęliście ?jesteście tacy mocno a nie możecie przejść osiedlu to jak to jest z wami?W wasza propagandę już niektórzy uwierzyli i jak to się kończyło jebaniem ŁKS oddawaniem barw.Nas w barwach nie widać popatrz was też nie i tak możemy odbijać piłeczkę.Piszesz że nie mamy bandy to co o was to świadczy że ten Widzew bez bandy jakoś istnieje kończę ta dyskusje bo z wami się nie da
Jan Barbados

:) Proszę, nie kończ! Tylko w trakcie pisania pozostawajcie wszyscy w barwach!
...NIEMIECKA HELGA!!!
serce miasta

Skąd jesteś obrzezany mitomanie.?
Daniel2345

Post autor: Daniel2345 »

ImperatorMistrz pisze: 19.06.2026, 22:13 Wyjdz w barwach np na Chojny czy Wojska Polskiego i sprawdz czy przejąłeś miasto czy beda cie składać na oiom-ie.
Co do barw , a widziałem kibiców ŁKS w barwach na Zarzewskiej , Słowiańskiej, Przybyszewskiego.
serce miasta

Danielu a jakiej drużynie kibicujesz?
maxforte

Post autor: maxforte »

Daniel2345 pisze: 20.06.2026, 11:10
ImperatorMistrz pisze: 19.06.2026, 22:13 Wyjdz w barwach np na Chojny czy Wojska Polskiego i sprawdz czy przejąłeś miasto czy beda cie składać na oiom-ie.
Co do barw , a widziałem kibiców ŁKS w barwach na Zarzewskiej , Słowiańskiej, Przybyszewskiego.
Ja widzialem mlodych lebkow od nas na rudzie ale przez mysl by mi nie przeszlo ze to cos wnosi do watku gdzie mozna sobie latac w swoich barwach. Nikt nie trzyma warty na swoich oskach 24 na dobe
alterego

Post autor: alterego »

serce miasta pisze: 19.06.2026, 22:18 Ja chodze w barwach na codzien.
A z ciekawości - na jakieś ośce mieszkasz? (tylko szczerze i bez ironii)
serce miasta

Bałuty od kilku lat Śródmieście
ArtBrut5

Post autor: ArtBrut5 »

Przez tyle lat chuligańskiej dominacji straciliście resztkę wpływów na Chojnach i Dąbrowie, a w zamian nie przejęliście nic.
ODPOWIEDZ