Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

DZnr1

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30-tu lat

Post autor: DZnr1 »

cHújjj pisze: 16.06.2026, 19:20
Smerf Maruda pisze: 16.06.2026, 18:20 Dlaczego Wisła nie publikuje dokładnej rozpiski meczów na ich turnieju?
Aż taki wstyd, że zdecydowana większość drużyn to 'wsioki' z fanklubów? Reszta - trochę zgód, a co z k-kowskimi osiedlami?! Potrafiły sklecić jakieś drużyny? Chyba lipa, skoro w relacjach innych, z kim grali, trudno się natknąć na inne nazwy niż te wiochy.
Tak myślicie, że nikt tego nie zauważy, jeśli nie podacie ww. rozpiski? Fotografowie też, widać, dostali zakaz dodawania zdjęć z tablicą wyników, co na takich turniejach jest normą. Naprawdę jesteście żałośne, "krk stajl", "nowochucka patologia", taaa..., z Suchej Beskidzkiej czy innego wieśniackiego 'pEdhala', haha...
Zrzucili się na piwo dla ciebie decyzyjni legioniści i LPH z tatuażami z przekreśloną gwiazdą?
Po 5 zeta, czy więcej?

Obecne wiślaki to pośmiewisko, a do Legii, ZS, Lechii , ŁKS-u itp. to już pukają w dno od spodu. :D
Widziałaś znaczek "anty-wisła" wytatuowany na ... "kaszance" murzyna z legii ... cudzoziemskiej w trakcie ... 'opierdalania' mu "laski", wiślacka podpróWKo? :)
iparts.pl
Pepsizero

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: Pepsizero »

Mariiiii_ts pisze: 17.06.2026, 12:02 To Piast kłamie. Zero konkretów placku 90% potyczek 😂biliście się z całą Polską i światem,ale to tajemnica i nie wolno o tym mówić. Nikomu nie odmówiliście, koronnych nie macie, dziesiątek 60-tek też nie,na świętowaniu 120 lecia jest was garstka, ale z was gladiatorzy i zasadowcy 🤣
a sorry do Lechii dzwoniliscie jak przyjechała do niecieczy czy tam na puszcze w tygodniu i wam jakiś menel przekazał że nikogo do bicia tam nie ma 🤣
Nie Piast kłamie tylko ty placku
rympałek

Post autor: rympałek »

[/quote]
Fakt, szału tam nigdy nie było, chociaz po stronie Wisly z polnocy krk slabszy byl moim zdaniem np Ugorek. Swoja drogą dalej tam bida? Swego czasu Widok byl ciekawym osiedlem zdominowane przez Wisle z rosnąca w siłe Cracovią, pozniej ponoc znow Wisla tam miala przewage, choc juz nie tak duza jak w latach 90. Ciekawe czy cos sie tam teraz dzieje, cos wiecej niz wojna na bazgroły czy wlepki ;) Dzieki Rympałku za odp.
[/quote]
Widok to zajebiste osiedle do mieszkania.Rzut mycką od centrum czy to Rynku,czy to Błoń. I poruszać się można na luzie,a nie na ciągłym oriencie:)
Był tam 10 lat temu moment mobilizacji po stronie Wisły na czele której stała osoba do dziś widywana na zdjęciach w Krakowskiej z wyjazdów Wisły,ale teraz nie wiem czy dalej tam mieszka bo się jeszcze z nim nie zderzyłem jak dotychczas:).W tamtych czasach osoby z Cracovii miały podczas wspomnianej mobilizacji jakieś rozmowy dotyczące zasad mieszkania na tym osiedlu.
eNGie

Post autor: eNGie »

rympałek pisze: 17.06.2026, 15:57
Fakt, szału tam nigdy nie było, chociaz po stronie Wisly z polnocy krk slabszy byl moim zdaniem np Ugorek. Swoja drogą dalej tam bida? Swego czasu Widok byl ciekawym osiedlem zdominowane przez Wisle z rosnąca w siłe Cracovią, pozniej ponoc znow Wisla tam miala przewage, choc juz nie tak duza jak w latach 90. Ciekawe czy cos sie tam teraz dzieje, cos wiecej niz wojna na bazgroły czy wlepki ;) Dzieki Rympałku za odp.
[/quote]
Widok to zajebiste osiedle do mieszkania.Rzut mycką od centrum czy to Rynku,czy to Błoń. I poruszać się można na luzie,a nie na ciągłym oriencie:)
Był tam 10 lat temu moment mobilizacji po stronie Wisły na czele której stała osoba do dziś widywana na zdjęciach w Krakowskiej z wyjazdów Wisły,ale teraz nie wiem czy dalej tam mieszka bo się jeszcze z nim nie zderzyłem jak dotychczas:).W tamtych czasach osoby z Cracovii miały podczas wspomnianej mobilizacji jakieś rozmowy dotyczące zasad mieszkania na tym osiedlu.
[/quote]

Widok zawsze był wiślacki. W epoce przerzutów pojawiła się tam Cracovia (lata 2000). Okolica w sumie wiślacka jakby poskładać części Bronowic.
Rokass

Post autor: Rokass »

Pepsizero pisze: 17.06.2026, 09:22 Ale po co ci będę wymieniał skoro się kompromitujesz tekstem o Piascie. Odnośnie z kim się bila Cracovia i jak się nie układa twoim kolegom na południu pisał ci nie będę bo nie jestem rzecznikiem prasowym. Jesteś placek internetowy który żyje tematem o którym w rzeczywistości nie ma pojęcia i widocznie tak musi zostać. Wiem że lubisz pewnie oświadczenia internetowe bo do tego cię przyzwyczaiły twoje trybuny ale wybacz nie ten adres
Skoro takie z was gladiatorY, banda wariatow i w ogole, to dlaczego to WY zaczeliscie pierwsi machac sprzetem w Krk? I przez w kurwe czasu walczyliscie ze sprzetem vs gołe łapy wiślaków? Przeciez ponoc rzadzicie w Krk od zawsze. Czy banda wariatow byla tylko ze sprzetem w łapie na przeciwnika bez sprzetu? Moze pogadamy o tej waszej spedalonej triadzie i zasadach? Jak to niby np na grabiszynskiej spłakaliscie pizdy o to ze jakis tam od was dostal na dziure sprzetem? Ale juz ze sam latal ze sprzetem i rodzinnie pękła d*** za sytuacje bodajze z Bałtykiem to tam nie ważne? Czy jak np Arka podczas jakiegos meczu przez 90min wyzywala na wiślaków po tym jak padła głowa jakiegos typa z cracovi? Ale juz rok czy dwa pozniej, jak pesate scierwo wpierdolilo noz w plecy dzieciakowi, ktory szedl z ojcem na mecz to Arka takie samo 90min piała peany na cześć swoich ziomkow i jakie to byly usmiechniete pyski w gdyni bo ktoś nie żyje? Wtedy ktos z poznania czy tam inny z rodziny triadowcow pyska nie otwierał, nie bojkotowal, jak z pogoni dostal to tez cisza? Echo nt zasad? Nic? Czy akurat wtedy było: " to wewnetrzne sprawy cracovi i wisły i my sie nie mieszamy w to"?...Poprute d*** na Kałuży też nie sa problemem ale 60 z Reymonta juz są?... Serio jak tu sie czyta niektore komentarze to ręce opadają. Najlepiej, dobrac sie w 20 ekip i forsowac swoje widzimisie, bo jest sie w liczebnej przewadze?
w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty »

Powyższy post pokazuje jak głupi i zaślepieni jesteście. Nie rozumiecie najprostszych zasad i umów. Grabiszyńska była umówiona walką kilku honorowych i charakternych ekip bez sprzętu, na gołe łapy. Tylko jedna kurewska ekipa jak zwykle nie dotrzymała słowa.
Pepsizero

Piszesz o sytuacji sprzed lat a nie pamiętasz tego co napisał kolega że Grabiszyńska miała się odbić bez sprzętu. W takim razie może odnieś się do 3 sytuacji z ostatnich paru lat a jedna sprzed miesiąca kiedy Cracovia próbowała dogadac zrezygnowanie z części zabawek między innymi rakietnic, czarnoprochowek w mieście. W odpowiedzi uzyskała „ nie da się” bo jesteście za bardzo zesrani żeby z tego zrezygnowac
katanaczio

Post autor: katanaczio »

Sprzęt w Krakowie będzie zawsze z bardzo prostej przyczyny - zbyt dużo osób to lubi i takich Dzidków czy innych psychopatów to miasto zawsze będzie mieć czy tego chcecie czy nie. Jakiekolwiek zawieszenie maczet na kołkach zawsze skończy się tym, że jakiś pojeb po kielichu czy kresce "przypomni" sobie stare, dobre czasy i wrócimy do korzeni.

Proponuje sobie przypomnieć historię po śmierci JP2 ;)
Mariiiii_ts

Post autor: Mariiiii_ts »

Tonybch pisze: 17.06.2026, 14:57
protektormalopolska pisze: 16.06.2026, 15:09 A to jest że chłopaki trzymają miasto w ryzach i od wielu lat tam Wisła rządzi. Trochę pokory... A co to ku*** jest że tyle chłopów było a dziś Prądnik Biały to pustynia? Kiedyś nikt tam nie chciał z pasiastej strony zaglądać bo ekipa była mocna ale biorąc pod uwagę ich zasługi i tego fc Bochnia którego tak relatywizujesz to wolę ten Fc bo przynajmniej trwają w tym w co wierzą i nie znikli jak przemijająca moda. Tyle...

FC Bochnia ? To przecież są wiesniaki z okolic Bochni i nie tylko . W samej Bochni co pokazuje wiele sytuacji to tak naprawdę mają niewiele do powiedzenia prócz jakiś transparentów . oni są bo są ale nic istotnego tam nie znaczą wręcz przeciwnie są pośmiewiskiem … i każdy tam i w okolicy mnieszej bądź większej zdaje sobie sprawę , szczególnie osoby dowododzace FC Bochnia
FC Bochnia to od dłuższego czasu chuligański FC, jak ktos pisze taki tekst jak powyżej, to jednoznacznie daje świadectwo tego ze nie ma zielonego pojęcia o Bochni. Nie tak dawno mieli nawet starcie z Żydami na sprzęty
Pepsizero pisze: 17.06.2026, 15:34 [quote=Mariiiii_ts post_id=<a href="tel:1474564">1474564</a> time=<a href="tel:1781690565">1781690565</a> user_id=93860]
To Piast kłamie. Zero konkretów placku 90% potyczek 😂biliście się z całą Polską i światem,ale to tajemnica i nie wolno o tym mówić. Nikomu nie odmówiliście, koronnych nie macie, dziesiątek 60-tek też nie,na świętowaniu 120 lecia jest was garstka, ale z was gladiatorzy i zasadowcy 🤣
a sorry do Lechii dzwoniliscie jak przyjechała do niecieczy czy tam na puszcze w tygodniu i wam jakiś menel przekazał że nikogo do bicia tam nie ma 🤣
[/quote]

Haha słuchaj cipolino, w dzień waszego meczu w Gliwicach odmówiliście Piastowi walki, wiedzieliśmy o tym szybciej niż z tych Gliwic wróciliście, Piast ma od lat bdb kontakty z Ruchem i takie informacje się roznoszą. Komu jeszcze nie odmówiliście ????
Psiak

Post autor: Psiak »

w miare kumaty pisze: 18.06.2026, 12:16 Powyższy post pokazuje jak głupi i zaślepieni jesteście. Nie rozumiecie najprostszych zasad i umów. Grabiszyńska była umówiona walką kilku honorowych i charakternych ekip bez sprzętu, na gołe łapy. Tylko jedna kurewska ekipa jak zwykle nie dotrzymała słowa.
Przestań się kompromitować już, bo o tej Grabiszyńskiej piszesz co jakiś czas a pojęcia nie masz, co tam się działo.
Nikt z Wisły nie umawiał się z kimkolwiek, że będzie walczył bez sprzętu!

Zadam ci pytanie jeszcze raz: powiedzmy, że pięć ekip w dziesięciokrotnej przewadze atakuje jedną, ale honorowo, bo na ręce, to jest git według tej waszej "kibicowskiej Polski"?
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"
Psiak

No i dodatkowo, jak se jedziecie na repre i krzyczycie "j**** Izrael" a obok stoi ekipa Jude Gang to też jest git?
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"
bgh1930

Post autor: bgh1930 »

Przecież wiadomo skąd się wzięła nazwa Jude Gang. Co wy myślicie, że oni są wyznawcami wiary pejsów czy co 😀
Psiak

bgh1930 pisze: 18.06.2026, 18:21 Przecież wiadomo skąd się wzięła nazwa Jude Gang. Co wy myślicie, że oni są wyznawcami wiary pejsów czy co 😀
Tak? Ja nie wiem, skąd :D ?

Koledzy ci nie powiedzieli jak się niedawno "kłócli" czy jadą na Beitar, czy na Maccabi?
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"
smerf Maruda

Post autor: smerf Maruda »

Psiak pisze: 18.06.2026, 17:57 Przestań się kompromitować już, bo o tej Grabiszyńskiej piszesz co jakiś czas a pojęcia nie masz, co tam się działo.

Zadam ci pytanie jeszcze raz: powiedzmy, że pięć ekip w dziesięciokrotnej przewadze atakuje jedną, ale honorowo, bo na ręce, to jest git według tej waszej "kibicowskiej Polski"?
swoje wywody z przeszłości i wątpliwości dotyczące teraźniejszości mogliście podnosić na spotkaniu gdzie stawili się wszyscy (nawet wasi bracia) oprócz was
obsraliście się nawet przed spojrzeniem Polsce w oczy a co dopiero przed przybiciem paktu który tak negujecie w wykonaniu KSC, to co szkodzi respektować go w ten sam wybiórczy sposób?

nie jesteście już częścią kibicowskiej Polski więc pogódźcie się zamiast ciągle płakać że jesteście trędowaci bo to tylko na wasze własne życzenie
GlobiAZR

Post autor: GlobiAZR »

Ale się tutaj same dauny wypisują z tej wisły.
bgh1930

Post autor: bgh1930 »

Psiak pisze: 18.06.2026, 18:38
bgh1930 pisze: 18.06.2026, 18:21 Przecież wiadomo skąd się wzięła nazwa Jude Gang. Co wy myślicie, że oni są wyznawcami wiary pejsów czy co 😀
Tak? Ja nie wiem, skąd :D ?

Koledzy ci nie powiedzieli jak się niedawno "kłócli" czy jadą na Beitar, czy na Maccabi?
To info tylko dla kumatych 😅 Swoją drogą ciekawe czy Tyca tam jeszcze mieszka 😀
Psiak

eNGie- przypomnieć ci, co niedawno wypisywałeś tu o przerzutach?
Jeszcze raz ci napiszę: zajmij się swoim podwórkiem!
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"
Psiak

GlobiAZR pisze: 18.06.2026, 18:41 Ale się tutaj same dauny wypisują z tej wisły.
Noo....
A propos, nie ma wam kto już puszczać fajerwerków na 119 lat istnienia, tylko osiedle przerzutów z sąsiedztwa wiślackich Azorów? :D
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"
Mariiiii_ts

Post autor: Mariiiii_ts »

smerf Maruda pisze: 18.06.2026, 18:38
Psiak pisze: 18.06.2026, 17:57 Przestań się kompromitować już, bo o tej Grabiszyńskiej piszesz co jakiś czas a pojęcia nie masz, co tam się działo.

swoje wywody z przeszłości i wątpliwości dotyczące teraźniejszości mogliście podnosić na spotkaniu gdzie stawili się wszyscy (nawet wasi bracia) oprócz was
obsraliście się nawet przed spojrzeniem Polsce w oczy a co dopiero przed przybiciem paktu który tak negujecie w wykonaniu KSC, to co szkodzi respektować go w ten sam wybiórczy sposób?

nie jesteście już częścią kibicowskiej Polski więc pogódźcie się zamiast ciągle płakać że jesteście trędowaci bo to tylko na wasze własne życzenie
A co to ta kibicowska Polska ? I co daje bycie jej częścią internetowa c*** ? Bo ja się nigdy nie czułem jej częścią i mi z tym dobrze było.
Każdy z postów piszesz o Wiśle i siedzisz cały dzień FB i analizujesz zdjęcia. Skompromitowałaś się wpisami w dzień turnieju. Skasuj konto.
zetor

Post autor: zetor »

Wiadomo, a te kontakty z Beitarem Jerozolima https://zapodaj.net/plik-AyUH6BoXkU
czy Maccabi Tel Aviv to tak przypadkowo. FC Maków nawet żydków z Maccabi na gościnę zaprosiło https://zapodaj.net/plik-bUWxJnhSqj Patrząc po dacie chyba byliście razem na Marszu Niepodległości?
Zgoda z Ajaxem też nieprzypadkowo, połączyło was wspólne zamiłowanie do żydostwa. https://zapodaj.net/plik-kUzil4cUGy
Pepsizero

A u was zamiłowanie do miszalskiego też nieprzypadkowe chyba co? Lewackie Wislackie placki? Wasz przywódca placek wam kazał to zawiesiliście ale to nie znaczy że wszyscy jesteście podnóżkami miszalskiego. Tak samo z Żydami. Maków, Tyca i pojedyncze osoby owszem. Flaga jude gang na meczach domowych wisi Ale od dawna główny nurt trybun na kałuży z pejsami się nie utożsamia czego najlepszym dowodem flaga Cracovia Hooligans która jeździ po całej Polsce.
Pepsizero

Mariiiii_ts pisze: 18.06.2026, 17:36
protektormalopolska pisze: 16.06.2026, 15:09 A to jest że chłopaki trzymają miasto w ryzach i od wielu lat tam Wisła rządzi. Trochę pokory... A co to ku*** jest że tyle chłopów było a dziś Prądnik Biały to pustynia? Kiedyś nikt tam nie chciał z pasiastej strony zaglądać bo ekipa była mocna ale biorąc pod uwagę ich zasługi i tego fc Bochnia którego tak relatywizujesz to wolę ten Fc bo przynajmniej trwają w tym w co wierzą i nie znikli jak przemijająca moda. Tyle...

FC Bochnia ? To przecież są wiesniaki z okolic Bochni i nie tylko . W samej Bochni co pokazuje wiele sytuacji to tak naprawdę mają niewiele do powiedzenia prócz jakiś transparentów . oni są bo są ale nic istotnego tam nie znaczą wręcz przeciwnie są pośmiewiskiem … i każdy tam i w okolicy mnieszej bądź większej zdaje sobie sprawę , szczególnie osoby dowododzace FC Bochnia
FC Bochnia to od dłuższego czasu chuligański FC, jak ktos pisze taki tekst jak powyżej, to jednoznacznie daje świadectwo tego ze nie ma zielonego pojęcia o Bochni. Nie tak dawno mieli nawet starcie z Żydami na sprzęty
Pepsizero pisze: 17.06.2026, 15:34 [quote=Mariiiii_ts post_id=<a href="tel:1474564">1474564</a> time=<a href="tel:1781690565">1781690565</a> user_id=93860]
To Piast kłamie. Zero konkretów placku 90% potyczek 😂biliście się z całą Polską i światem,ale to tajemnica i nie wolno o tym mówić. Nikomu nie odmówiliście, koronnych nie macie, dziesiątek 60-tek też nie,na świętowaniu 120 lecia jest was garstka, ale z was gladiatorzy i zasadowcy 🤣
Haha słuchaj cipolino, w dzień waszego meczu w Gliwicach odmówiliście Piastowi walki, wiedzieliśmy o tym szybciej niż z tych Gliwic wróciliście, Piast ma od lat bdb kontakty z Ruchem i takie informacje się roznoszą. Komu jeszcze nie odmówiliście ????
[/quote]
Skończ placku gadać głupoty o tym Piaście. Przecież Ty placuszku randomowy nawet z Wisły nie jesteś bo byś nie pisał takich bzdur. A z Ruchu i Piasta chłopaków znasz z meczów z widzenia
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Psiak pisze: 18.06.2026, 17:57
w miare kumaty pisze: 18.06.2026, 12:16

Czyli się obsrali.Wiedzieli że bez sprzętu dostaną na łeb.Tak jak w Radłowie.Kretyni.
Tonybch

Post autor: Tonybch »

Mariiiii_ts pisze: 18.06.2026, 17:36

Ty tak serio ? Na sprzęty ? I co nimi zrobili ? Pilnowali grafów i to nazywasz walka ? 😂 ile osób było z Bochni ? Byla chociaż jedna ? Czy same wiesniaki z okolicznych miejscowości ? Fc Bochnia w samej Bochni nie ma nic do powiedzenia . Chwalili się jak w pubie dostali po łbach i co z tym zrobili ? Jak fc Bochnia jest mocna to Wisła naprawdę musi być w bardzo dużym kryzysie 😂
Gnujj

Post autor: Gnujj »

\
Pepsizero pisze: 18.06.2026, 12:37 W takim razie może odnieś się do 3 sytuacji z ostatnich paru lat a jedna sprzed miesiąca kiedy Cracovia próbowała dogadac zrezygnowanie z części zabawek między innymi rakietnic, czarnoprochowek w mieście. W odpowiedzi uzyskała „ nie da się” bo jesteście za bardzo zesrani żeby z tego zrezygnowac
A wez sie odnies do 2007 roku kiedy WLCK z Biezanowem dogadywali sie wami i Misiek kazal wam spierdalac.
Nikt z pozycji sily, albo slabosci nie bedzie tutaj decydowac.
Pepsizero

Gnujj pisze: 18.06.2026, 21:55 \
Pepsizero pisze: 18.06.2026, 12:37 W takim razie może odnieś się do 3 sytuacji z ostatnich paru lat a jedna sprzed miesiąca kiedy Cracovia próbowała dogadac zrezygnowanie z części zabawek między innymi rakietnic, czarnoprochowek w mieście. W odpowiedzi uzyskała „ nie da się” bo jesteście za bardzo zesrani żeby z tego zrezygnowac
A wez sie odnies do 2007 roku kiedy WLCK z Biezanowem dogadywali sie wami i Misiek kazal wam spierdalac.
Nikt z pozycji sily, albo slabosci nie bedzie tutaj decydowac.
Nie odniosę się bo to nie moje okolice a z uwagi na to nie będę wiedział wielu rzeczy co się tam działo 20 lat temu. Napisz coś więcej jeśli możesz.
Radigoszcz1910

Post autor: Radigoszcz1910 »

w miare kumaty pisze: 18.06.2026, 12:16 Powyższy post pokazuje jak głupi i zaślepieni jesteście. Nie rozumiecie najprostszych zasad i umów. Grabiszyńska była umówiona walką kilku honorowych i charakternych ekip bez sprzętu, na gołe łapy. Tylko jedna kurewska ekipa jak zwykle nie dotrzymała słowa.
Czy tylko jedna ?? Tam połowa ze strony Śląska miała coś w łapach więc nie p******.
SmallCityBoy

Post autor: SmallCityBoy »

Oldfreak pisze: 18.06.2026, 21:12

Czyli się obsrali.Wiedzieli że bez sprzętu dostaną na łeb.Tak jak w Radłowie.Kretyni.
Daleko mi do tego co się teraz dzieje na Wiśle ale ty się do nich srasz co drugi post. Więc napisz pipo komu kibicujesz a potem zwołaj ekipę i wpadnij na trening KSC zobaczysz jak bardzo będą honorowi. Zabierz jeszcze Gierków z Sosnowca niech zrobią zasadzkę na Pasy
Mlody95

Post autor: Mlody95 »

GlobiAZR pisze: 18.06.2026, 18:41 Ale się tutaj same dauny wypisują z tej wisły.
Ale się tutaj same dauny wypisują z tej cracovii.
Wiadomo, a te kontakty z Beitarem Jerozolima https://zapodaj.net/plik-AyUH6BoXkU
czy Maccabi Tel Aviv to tak przypadkowo. FC Maków nawet żydków z Maccabi na gościnę zaprosiło https://zapodaj.net/plik-bUWxJnhSqj Patrząc po dacie chyba byliście razem na Marszu Niepodległości?
Zgoda z Ajaxem też nieprzypadkowo, połączyło was wspólne zamiłowanie do żydostwa. https://zapodaj.net/plik-kUzil4cUGy
Piękne podumowanie 😆

Dwa pytanka do kolegów z Kałuży, oczywiście nie spodziewam się odpowiedzi bo to mało wygodne:
1. Jakie to uczucie, jak koledzy z Poznania jadą na wakacje z Masterem i wrzucaja z nim foty wiedząc co nawywijał u Was? Nie fajnie chyba później było się kajać w Poznaniu i łagodzić by zgoda nie padła...
2. Przywolujecie postać Ryby z WSH. Jakie to uczucie jak na galach FameMMA koledzy z LPH z Majora zbijają z nim fotki wiedząc co było grane z Waszym ŚP kolegą?
ZBIÓR FORUMOWYCH MULTIKONT TROLLUJĄCYCH KAŻDY TEMAT: cpcasual / Gnujj / Pepsizerow / miare kumaty
Rokass

Post autor: Rokass »

Radigoszcz1910 pisze: 18.06.2026, 23:40
Czy tylko jedna ?? Tam połowa ze strony Śląska miała coś w łapach więc nie p******.
Jaka polowa?? Wszyscy!!! A po walce rychuli twoja stara w kakao. Jebane w dupe hipokrytki machaja sprzetem, potem sami nimi dostaja i jęczą jacy oni honorowi a wiślacy nie. Hahahaha. Dalej nie slyszalem odpowiedzi pejsatych ciot na mojego posta. Nie bylo bojkotow jak zydy wpierdalaly noz w plecy dzieciakowi czy typowi z pogoni? Nie bylo wtedy bojkotow? Halo? Czy to stado 60 z kałuży to tez "wewnętrzne sprawy" ? Sprzet wprowadziliscie do Krk i tez wtedy nikt nie bojkotowal? Nikt arki nie bojkotowql jak jak machali sprzetem w osowie a potem sie r******** na komendzie? Wyglada to tak, ze triada zrobi kupe - to (wg nich) ona ładnie pachnie i nie ma problemu, ale jak ktos inny sie zesra to juz jest "jebaną kurwą". Żygać sie chce, serio, jak sie czyta tutaj wysrywy 90% tego spierdolonego forum.
SmallCityBoy

Post autor: SmallCityBoy »

Dokładnie
kibiccc1

Post autor: kibiccc1 »

Jak wygląda obecnie relacja na linii Cracovia - Korona Kielce?
Pepsizero

Neutralnie i raczej pozytywnie
Taksepatrze

Post autor: Taksepatrze »

A Cracovii z KSZO ?
Psiak

Oldfreak pisze: 18.06.2026, 21:12

Nie przypominam sobie, żeby wówczas istniał jakiś pakt o nieużywaniu sprzętu oprócz tych z Radomia i Gdyni dotyczących Reprezentacji, które złamały Arka a później Lech.

A co do mojego pytania zadawanego ci już dwukrotnie.
Nie wstyd ci, że kłamałeś na temat Wisły?
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"
Pepsizero

Taksepatrze pisze: 19.06.2026, 13:53 A Cracovii z KSZO ?
Co ciekawe również
Taksepatrze

Pepsizero pisze: 19.06.2026, 17:36
Taksepatrze pisze: 19.06.2026, 13:53 A Cracovii z KSZO ?
Co ciekawe również
No właśnie. Temu zapytałem.
Taksepatrze

Czy mi sie wydaje, że to pierwsza taka sytuacja w Polsce, że czesc osob na Cracovii jest pro Korona (stare kontakty) a czesc pro KSZO/Lech (nowe kontakty) gdzie KSZO z Koroną są turbo kosą?
Stpne

Post autor: Stpne »

Oczywiście, że Ci się wydaje :)
Pepsizero

Nie rozkminialbym tego w ten sposób. Bardziej to widze tak że Lech to nasza dobra zgoda, oni trzymają z KSZO więc nasze relacje z nimi są poprawne a Korona to nasza była zgoda z którą nie rozstaliśmy się we wrogich nastrojach więc również poprawnie jest. Przyznaje ciekawa sytuacja
ODPOWIEDZ