Uniewinniony żołnierz w koszulce Honoru
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Uniewinniony żołnierz w koszulce Honoru
Widzieliście to? Wolny od zarzutów o "bezpodstawne użycie broni" wobec nielegalnych imigrantów. Jak dla mnie bomba i jeszcze to odzienie... We wszystkich TVN-ach, Wyborczych, Onetach itp. :)
Re: Uniewinniony żołnierz w koszulce Honoru
A jeba...ć milicje i wojsko. Przecież to niczym się nie różni
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Szkoda, że nie ma jakiegoś "Podziemnego AK" które by kontynuowało akcję Główki.
Proszę cię!
Jeszcze w czasach komuny, gdzie siłą wcielano młodych ludzi do komunistycznego wojska, był wyraźny podział na tych co szli do wojska na 2 lata lub 3 do marynarki, od dzieci komunistów co szli do ZOMO na 9 miesięcy, aby nàpierdalać Polaków na ulicach. Często dochodziło do bójek na ulicach miast między tzw "szwejami" a zomowcami. Chociaż slowo bójka to za duzo powiedziane, bo poprostu komuchy z ZOMO byli nàpierdalani przez żołnierzy. Wtedy na przepustki i urlopy wychodziło się tylko w mundurach, więc bylo wiadomo kto kim jest.
Po jednej z takich bójek na ulicach Warszawy, mój kuzyn trafił w 1986 roku do jednostki karnej w Orzyszu, na 1.5 roku.
Nie pakuj do jednego wora zwykłych kundli i żołnierzy.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
-
rozpuszczalnik1906
Imponuje Ci koszulka honoru?ŚŻK!!! pisze: 27.05.2026, 20:20 Widzieliście to? Wolny od zarzutów o "bezpodstawne użycie broni" wobec nielegalnych imigrantów. Jak dla mnie bomba i jeszcze to odzienie... We wszystkich TVN-ach, Wyborczych, Onetach itp. :)
Zespołu chwalącego Hitlera i Hessa?
Nazistowska symbolika Ci nie przeszkadza (wilczy hak)?
Jesteś... Szkoda słów.
PS. Wyrok prawidłowy.
Ja nie mówię o czasach komuny którą pamiętam, tylko o teraźniejszych czasach. Żołnierz stoi ramię w ramię z policją czego przykładem był atak na granicę ze strony Białorusi 4 lata temu. Obecnie patrole itp są często ramię w ramię. Więc ja nie wiem czym się niektórzy podniecają. To jest to samo kurestwo mundurowe
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Na pewno twój kuzyn nie trafił do Orzysza,tam jednorazowo można było być 4 miechy,jeśli dostał 1,5 roku to raczej Płoty tam byli Szwejk z dłuższymi karamilobik pisze: 28.05.2026, 10:19Proszę cię!
Jeszcze w czasach komuny, gdzie siłą wcielano młodych ludzi do komunistycznego wojska, był wyraźny podział na tych co szli do wojska na 2 lata lub 3 do marynarki, od dzieci komunistów co szli do ZOMO na 9 miesięcy, aby nàpierdalać Polaków na ulicach. Często dochodziło do bójek na ulicach miast między tzw "szwejami" a zomowcami. Chociaż slowo bójka to za duzo powiedziane, bo poprostu komuchy z ZOMO byli nàpierdalani przez żołnierzy. Wtedy na przepustki i urlopy wychodziło się tylko w mundurach, więc bylo wiadomo kto kim jest.
Po jednej z takich bójek na ulicach Warszawy, mój kuzyn trafił w 1986 roku do jednostki karnej w Orzyszu, na 1.5 roku.
Jedynie kojarzę z tamtego okresu słowo Orzysz, a miałem wtedy tylko 12 lat. Mozesz mieć racjęggfh3 pisze: 28.05.2026, 12:52Na pewno twój kuzyn nie trafił do Orzysza,tam jednorazowo można było być 4 miechy,jeśli dostał 1,5 roku to raczej Płoty tam byli Szwejk z dłuższymi karamilobik pisze: 28.05.2026, 10:19Proszę cię!
-
JestTuJakiśCwaniak?
Przejdziesz Drawsko, Żagań, Orzysz i na wojsko chój położysz.
W Orzyszu to z tego co mi wiadomo maksymalnie można było 3 miechy siedzieć. Powiedzieć, że tam było przejebane to tak naprawdę nic nie powiedzieć. Nie jeden się tam wyhuśtał nie jednemu głowa strzeliła.
W Orzyszu to z tego co mi wiadomo maksymalnie można było 3 miechy siedzieć. Powiedzieć, że tam było przejebane to tak naprawdę nic nie powiedzieć. Nie jeden się tam wyhuśtał nie jednemu głowa strzeliła.
3 miechy Orzysza to maksymalnie można było dostać jednorazowo jako karę od dowódcy dywizji lub flotylli.Dodatkowo miesiąc mógł dołożyć dowódca karnej za złe zachowanie w samym Orzyszu.Dowódca jednostki mógł dać maks miechy.Tak było w 91 roku.W grudniu 91 zamknęli ten burdel.
-
katanaczio
Za paradowanie w koszulce ekipy chwalącej wiadomo kogo powinni mu odebrać obywatelstwo, ale fajnie, że za strzelanie na granicy dali mu spokój.
Zapewne w swojej patriotycznej łepetynie czuje się spadkobiercą AK i Wyklętych.
Zapewne w swojej patriotycznej łepetynie czuje się spadkobiercą AK i Wyklętych.
Powtórzę jeszcze raz. Jeb.ać wojsko i policje. Gdyby trzeba było pomóc milicji w pacyfikacji to te śmieci byliby pierwsi do pomocy
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Wiecie po czym można w odróżnić nie-lewaka od lewaka? To znaczy nie mam na myśli nawet tego na kogo się głosuje, tylko czy ktoś myśli w sposób lewicowy - może się nawet ktoś tu zdziwić że jest mentalnym lewakiem. Otóż takim probierzem może być np stwierdzenie że "osoba/ekipa X propaguje nazizm". W takiej normalnej, obiektywnej rzeczywistości propagowanie nazizmu wiąże się z tym, że taka osoba będzie publicznie i jednoznacznie oceniać nazizm jako ideologię pozytywną, społecznie korzystną i tak dalej. W tak zwanej rzeczywistości, to znaczy w tym co za rzeczywistość postrzegają lewacy, propagowanie nazizmu to będzie podniesienie prawej ręki wyprostowanej w geście salutu rzymskiego. Można mieć przy tym dowolne poglądy, można osobiście szczerze nadawać temu gestowi dowolne znaczenie - prawda tu nie ma znaczenia, liczy się to, co to symbolizuje dla lewaka. Ogólnie lewicowość opiera się na tym, że zaprzecza się istnieniu obiektywnej prawdy. Prawdę, rzeczywistość modeluje się deklaracjami. Np chłop stwierdza że się czuje kobietą, i zgodnie z lewicowym postrzeganiem świata, społeczeństwo powinno przyjąć jego punkt widzenia i też udawać, że on jest kobietą. Obiektywna prawda nie ma znaczenia.
Tak z ciekawości z punktu widzenia Polaka, co innego może po naszych doświadczeniach historycznych symbolizować "salut rzymski"?kivloff pisze: 31.05.2026, 15:31 Wiecie po czym można w odróżnić nie-lewaka od lewaka? To znaczy nie mam na myśli nawet tego na kogo się głosuje, tylko czy ktoś myśli w sposób lewicowy - może się nawet ktoś tu zdziwić że jest mentalnym lewakiem. Otóż takim probierzem może być np stwierdzenie że "osoba/ekipa X propaguje nazizm". W takiej normalnej, obiektywnej rzeczywistości propagowanie nazizmu wiąże się z tym, że taka osoba będzie publicznie i jednoznacznie oceniać nazizm jako ideologię pozytywną, społecznie korzystną i tak dalej. W tak zwanej rzeczywistości, to znaczy w tym co za rzeczywistość postrzegają lewacy, propagowanie nazizmu to będzie podniesienie prawej ręki wyprostowanej w geście salutu rzymskiego. Można mieć przy tym dowolne poglądy, można osobiście szczerze nadawać temu gestowi dowolne znaczenie - prawda tu nie ma znaczenia, liczy się to, co to symbolizuje dla lewaka. Ogólnie lewicowość opiera się na tym, że zaprzecza się istnieniu obiektywnej prawdy. Prawdę, rzeczywistość modeluje się deklaracjami. Np chłop stwierdza że się czuje kobietą, i zgodnie z lewicowym postrzeganiem świata, społeczeństwo powinno przyjąć jego punkt widzenia i też udawać, że on jest kobietą. Obiektywna prawda nie ma znaczenia.
-
katanaczio
Dajesz, kivloff, i opowiedz nam o tej prawdziwej rzeczywistości, w której na ogłoszenie wyroku w medialnej sprawie podbija typ w koszulce zespołu, dla którego AH jest wzorem do naśladowania.
Ja myślę, że tak naprawdę temu żołnierzykowi chodziło o to, że Adolf kochał zwierzęta i fajnie malował alpejskie pejzaże - tak było?
Ja myślę, że tak naprawdę temu żołnierzykowi chodziło o to, że Adolf kochał zwierzęta i fajnie malował alpejskie pejzaże - tak było?
Może symbolizować cokolwiek. To jest tylko gest. Tylko ruch ręką. Sam w sobie nie zabija. Problemem dla normalnego Polaka powinno być to wtedy, kiedy symbolizuje ideologię uznającą Polaków za podludzi. Jak fińskie wojska powietrzne sobie namalują swastykę jako symbol, to swastyka nie symbolizuje wtedy ideologii nazistowskiej. Swastyka symbolizuje wtedy finskie wojska powietrzne. Naszym problemem nie jest symbol. Naszym problemem jest EWENTUALNIE to co się pod nim DE FACTO kryje. Jak stowarzyszenie fanów Quo Vadis się zacznie pozdrawiać wyciągniętą w górę, prawą, wyprostowaną ręką, to dopóki nie zaczną głosić <tu obiektywny zestaw poglądów nazistowskich> to nie promują nazizmu. Bo nazim nie polega na prostowaniu ręki. Nazim polega na <tu obiektywny zestaw poglądów nazistowskich>. Dla normalnych ludzi. Dla lewaków nazizm polega na wyciąganiu ręki.tom_k pisze: 31.05.2026, 16:34 Tak z ciekawości z punktu widzenia Polaka, co innego może po naszych doświadczeniach historycznych symbolizować "salut rzymski"?
A po co? Przecież z tego co napisałem, jasno wynika, żę wystarczy że zacytujesz tego żołnierzyka, jak sam mówi co chciał tym promować, co sądzi o Adolfie, czy Adolf jest dla niego wzorem do naśladowania. Śmiało. Nie ma potrzeby żebym ja cokolwiek pisał - zwróć uwagę, że to nie ja cokolwiek pisałem o tym żołnierzu, tylko ty :)katanaczio pisze: 31.05.2026, 16:40 Dajesz, kivloff, i opowiedz nam o tej prawdziwej rzeczywistości, w której na ogłoszenie wyroku w medialnej sprawie podbija typ w koszulce zespołu, dla którego AH jest wzorem do naśladowania.
-
katanaczio
Fajnie się wijesz, fajnie.
W takim razie w koszulce ze swastą polecam wizyty na zjeździe ocalałych z Auschwitz - niech se dziadki nie myślą, że to jest to, co myślą, lewaki jedne, bo to przecież hinduskie.
W takim razie w koszulce ze swastą polecam wizyty na zjeździe ocalałych z Auschwitz - niech se dziadki nie myślą, że to jest to, co myślą, lewaki jedne, bo to przecież hinduskie.
Gościu weź się lepiej nie odzywaj.Mnie tam w przeciwieństwie do lewactwa mało ta koszulka obchodzi,tak samo salut rzymski ale twoja logika jest strasznie pokrętna.Idąc twoim tokiem myślenia nie miejmy nic do ukrów którzy w Polsce będą się obnosić z czarno-czerwonymi szmatami bo przecież kolor czarny i czerwony może symbolizować dla nich zupełnie co innego.Środowiska dewiantów z tęczowymi flagami też tolerujmy bo przecież dla nich tęcza to może symbolizować po prostu zbiór kilku kolorów albo tęczę na niebie.
Mogłeś się po prostu nie odzywać i taki łeb katenaczio zamknąłby p**** a tak się po prostu ośmieszyłeś.
Mogłeś się po prostu nie odzywać i taki łeb katenaczio zamknąłby p**** a tak się po prostu ośmieszyłeś.
Oooo, znowu ujawnił się bękart kùrwy i pedała, dewiant katanaczio. Napisz jeszcze bezpłciowy robalu, co tam u największego przegrywa, twojego guru trzaskowskiego.
Wiję się? :D Przecież ty w tej dyskusji się pozycjonujesz dokładnie tak jak przewidywałem od samego początku. :Dkatanaczio pisze: 31.05.2026, 17:09 Fajnie się wijesz, fajnie.
Napisałem, że jak ktoś jest ma poglądy nazistowskie, to wykazuje się to poprzez wskazanie że je deklaruje, a nie poprzez zrobienie mu zdjęcia z obecnymi jakimiś symbolami. Nie ma nic prostszego, żeby obronić swoje zdanie wobec tej zasady - trzeba tylko pokazać że ten ktoś faktycznie deklaruje takie poglądy. Zdaje się, że gość udzielił wywiadu u Stanowskiego. Jeśli chłop jest nazistą, jeśli chłop PROMUJE nazizm - no to chyba powiedział coś nazistowskiego. Jest jakiś problem zacytować i pokazać że on naprawdę ma nazistowskie poglądy? Jest problem czy nie ma? :D No chyba jest... :D No chyba właśnie jesteś tym mentalnym lewakiem, dla którego nazizm to koszulka, nazizm to jak kogoś nie lubisz, ale czy ktoś ma rzeczywiście nazistowskie poglądy to nie ma znaczenia :D Z czym tu się wić, jak dokładnie wykazujesz to co od początku pisałem. :D Wicie się jest właśnie czymś dokładnie przeciwnym niż proste i spójne zdanie od początku do końca. :D
Gościu weź może swojej starej określaj kiedy się ma odzywać - o ile ona sobie da wejść na głowę takiemu głąbowi. Po raz kolejny na tym forum udowodniłeś jaki jesteś po prostu tępy i ograniczony. Nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem kilku zdań złożonych. Według "mojej logiki" (nie mojej tylko, ogólnie, logiki), zgodnie z tym co napisałem czerwono-czarne (czerwono-czarne a nie czarno-czerwone - twoja tępota objawia się też tym, że nie robi ci różnicy najwyraźniej kolejność barw, co jak na kibica drużyny łódzkiej jest szczególnie osobliwe) szmaty mogą symbolizować cokolwiek, ale jak ukrainiec obnosi się z czerwono-czarną i jednocześnie deklaruje że organizację UPA szanuje, członków uznaje za swoich bohaterów, to to nie symbolizuje czegokolwiek, tylko symbolizuje UPA. Środowiska dewiantów deklarują poglądy, zgodnie z którymi należy obdarowywać mniejszości seksualne specjalnymi prawami - to jest problem który z nimi mam. Barwy tzw tęczowe (flagi tych organizacji są sześciokolorowe, tęcza tradycyjnie jest przedstawiana jako zestaw siedmiu barw, pedalstwo wyklucza kolor indygo ze swoich barw) są problemem jeśli symbolizują takie poglądy. Jak na Placu Zbawiciela stała tęcza to podpalanie jej mi się podobało. A jak tęczowe barwy są namalowane na przedszkolu, w którym normalna pani dyrektor, pilnuje żeby opieka nad dziećmi była normalnie i zdrowo sprawowana, a przedszkole się nazywa Tęczowa Dolina - to chyba nie idziesz i nie podpalasz takiego przedszkola, bo ta tęcza nie symbolizuje pedalstwa. Tak że ni c*** nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem. Pytałem jakiś czas temu, zapytam jeszcze raz: czy wam tam rtęci do owsianki dodają w Koluszkach?Kepi pisze: 31.05.2026, 17:17 Gościu weź się lepiej nie odzywaj.Mnie tam w przeciwieństwie do lewactwa mało ta koszulka obchodzi,tak samo salut rzymski ale twoja logika jest strasznie pokrętna.Idąc twoim tokiem myślenia nie miejmy nic do ukrów którzy w Polsce będą się obnosić z czarno-czerwonymi szmatami bo przecież kolor czarny i czerwony może symbolizować dla nich zupełnie co innego.Środowiska dewiantów z tęczowymi flagami też tolerujmy bo przecież dla nich tęcza to może symbolizować po prostu zbiór kilku kolorów albo tęczę na niebie.
j**** to takich pajaców co p... o patriotyźmie a za xhwile ścigają murzynków przez Łotwe czy Litwę.
Kivlof przyjedź to cię poczęstuję nie tylko rtęcią ale czymś lepszym,żebyś się chujku nie męczył za długo.Ja doskonale widzę co napisałeś i p********* jak potłuczony.
Czerwono-czarna szmata to czerwono-czarna szmata i w rękach ukraińca symbolizuje jego miłość do upa a ty p********* kasztanie,że on musi coś deklarować.Tak samo jak idzie jakaś tępa dzida z tęczową flagą czy tęczową torbą to też nie musi deklarować czy wspiera lgbt bo to od razu widać.
Jak ktoś ma koszulkę z sierpem i młotem,antify lub z podobizną che guevary to też wiadomo z jakim osobnikiem mamy do czynienia.Nikt tu niczego nie musi deklarować jełopie no ale ty musisz tu jakieś fikołki robić,chyba do końca nie wiedząc co chcesz tym bełkotem przekazać.Typowo legijne na tym forum.Na każde pytanie odpowiedź i zawsze musicie mieć rację.
Żołnierz miał koszulkę jaką miał i naprawdę c*** mi do tego natomiast twoje tłumaczenia są po prostu głupkowate.
Czerwono-czarna szmata to czerwono-czarna szmata i w rękach ukraińca symbolizuje jego miłość do upa a ty p********* kasztanie,że on musi coś deklarować.Tak samo jak idzie jakaś tępa dzida z tęczową flagą czy tęczową torbą to też nie musi deklarować czy wspiera lgbt bo to od razu widać.
Jak ktoś ma koszulkę z sierpem i młotem,antify lub z podobizną che guevary to też wiadomo z jakim osobnikiem mamy do czynienia.Nikt tu niczego nie musi deklarować jełopie no ale ty musisz tu jakieś fikołki robić,chyba do końca nie wiedząc co chcesz tym bełkotem przekazać.Typowo legijne na tym forum.Na każde pytanie odpowiedź i zawsze musicie mieć rację.
Żołnierz miał koszulkę jaką miał i naprawdę c*** mi do tego natomiast twoje tłumaczenia są po prostu głupkowate.
Pierwszym krokiem do zaprzestania bycia idiotą jest przyznanie przed sobą samym że się nim jest. Zastanów się głową idioto. Co ten żołnierz ma wspólnego z promowaniem nazizmu? Jakie jest jego zdanie na temat nazizmu? A jakie jest zdanie kibiców Widzewa na temat Armii Czerwonej, nazywających sami siebie Armią Czerwoną? Jak się tak nazywają to znaczy że oddają cześć armii związku sowieckiego? Na pewno kontekst nie jest ważny? Na pewno wszystko jest jasne już od razu? Na pewno warto podpalać przedszkola jak mają namalowaną tęczę na elewacji?Kepi pisze: 31.05.2026, 22:46 Kivlof przyjedź to cię poczęstuję nie tylko rtęcią ale czymś lepszym,żebyś się chujku nie męczył za długo.Ja doskonale widzę co napisałeś i p********* jak potłuczony.
Z tym cię zostawie ty głupi gamoniu, bo no niestety, ale szkoda mi czasu i energii żeby zastępować twoich rodziców czy system szkolnictwa i tłumaczyć po raz kolejny oczywistości. W sumie zabawna końcówka posta. Znaczy się, zdajesz sobie gamoniu sprawę, że nie umiesz podać rozsądnych argumentów za swoim pierdoleniem, ale też honor widzewiaka nie pozwala ci przyznać komuś innemu racji. Dalej podbijaj lewacką narrację. Tyle dobrego że cię koledzy na stadion wzięli bo z takim umysłem to równie dobrze mogłeś na skłocie skończyć.
-
katanaczio
Chłop pierdoli o niejasnym kontekście w przypadku chłopa paradującego w koszulce "Honoru", o ja pierdolę :)
Na pewno podobała mu się perkusja na siódmym kawałku z pierwszej płyty, to przesądziło o jej założeniu.
Na pewno podobała mu się perkusja na siódmym kawałku z pierwszej płyty, to przesądziło o jej założeniu.
Sprawa w dalszym ciągu jest niesłychanie klarowna. Chłop udzielił wywiadu ogólnopolskiemu medium. Albo jesteś normalnym człowiekiem - obejrzysz wywiad, i wkleisz tu cytat i napiszesz "Ha, naziol, miałem rację". Albo jesteś lewakiem - nie obejrzysz wywiadu, bo poglądy chłopa, jego wersja zdarzeń nie ma znaczenia - on "promuje" nazizm bo tak. :D
Ja tu nie zamierzałem bronić chłopa. Ja tu przedstawiłem test na lewaka. Zdałeś głąbie. :D
Ja tu nie zamierzałem bronić chłopa. Ja tu przedstawiłem test na lewaka. Zdałeś głąbie. :D
-
katanaczio
kivloff pisze: 01.06.2026, 08:21 Ja tu nie zamierzałem bronić chłopa. Ja tu przedstawiłem test na lewaka. Zdałeś głąbie. :D
Chłopcze, ale Ty tutaj nie przemawiasz do stada swoich intelektualnie niedorozwiniętych kolegów, którym jawisz się jako Mojżesz mi Platon w jednym, bo potrafisz dać przecinek w zdaniu. Napierdalasz epopeję c*** wie o czym, wmawiając sobie swoją mentorską nutkę i jakieś testy na lewaka, a tak naprawdę czy tego chcesz czy nie błaźnisz się w wątku o tym, że jakiś flet jest propagatorem idei, dla której w tym kraju miejsca nie ma.
Parafrazując Twój tok myślenia - też zdałeś test na lewaka, bo myślisz, że głosisz prawdy objawione i błyszczysz erudycją ciągnąc jakieś filozoficzne przewody, a tak naprawdę - w tym świecie prawdziwym, o którym piszesz - próbujesz deprecjonować to, co widzi średnio rozgarnięty siedmiolatek, bo trzeba mieć duuuużo hipokryzji w sobie, by nie wiedzieć, kto i po co nosi takie koszulki.
Otóż to ty tworzysz epopeje. To ty się wijesz. To ty próbujesz twierdzić że chłop propaguje nazizm, ale jedyne czego nie możesz zrobić, to znaleźć cytat, gdzie on choćby półpozytywnie coś na temat tego nazizmu powie :D Najwyraźniej nie ma takiego cytatu, słyszałem tylko że się tłumaczy że założył tę koszulkę bezwiednie, nie miał czasu się przebrać, a dostał ją od kogoś w prezencie. Średnio rozgarnięty piętnastolatek rozumie, że jak ktoś chce promować nazizm, to powie że koszulkę kupił sobie sam i powie, że założył ją, bo chciał zamanifestować swoje poglądy. Na tym polega promocja. Na tym polega propagowanie. Nie na wyrzekaniu się swoich poglądów (gdyby nawet takie miał), tylko na identyfikowaniu się z nimi. Nierozgarnięty trzydziestolatek - lewak, będzie twierdził, że sam fakt założenia jakiejś koszulki jest na coś dowodem, bo, uwaga, "każdy wie" :Dkatanaczio pisze: 01.06.2026, 09:56kivloff pisze: 01.06.2026, 08:21 Ja tu nie zamierzałem bronić chłopa. Ja tu przedstawiłem test na lewaka. Zdałeś głąbie. :D
Chłopcze, ale Ty tutaj nie przemawiasz do stada swoich intelektualnie niedorozwiniętych kolegów, którym jawisz się jako Mojżesz mi Platon w jednym, bo potrafisz dać przecinek w zdaniu. Napierdalasz epopeję c*** wie o czym, wmawiając sobie swoją mentorską nutkę i jakieś testy na lewaka, a tak naprawdę czy tego chcesz czy nie błaźnisz się w wątku o tym, że jakiś flet jest propagatorem idei, dla której w tym kraju miejsca nie ma.
Parafrazując Twój tok myślenia - też zdałeś test na lewaka, bo myślisz, że głosisz prawdy objawione i błyszczysz erudycją ciągnąc jakieś filozoficzne przewody, a tak naprawdę - w tym świecie prawdziwym, o którym piszesz - próbujesz deprecjonować to, co widzi średnio rozgarnięty siedmiolatek, bo trzeba mieć duuuużo hipokryzji w sobie, by nie wiedzieć, kto i po co nosi takie koszulki.
-
Spaacerowicz
Podasz jakieś konkretne przykłady? Pytam bo nie kojarzę. Z góry dziękuję.rozpuszczalnik1906 pisze: 28.05.2026, 11:00Imponuje Ci koszulka honoru?ŚŻK!!! pisze: 27.05.2026, 20:20 Widzieliście to? Wolny od zarzutów o "bezpodstawne użycie broni" wobec nielegalnych imigrantów. Jak dla mnie bomba i jeszcze to odzienie... We wszystkich TVN-ach, Wyborczych, Onetach itp. :)
Zespołu chwalącego Hitlera i Hessa?
Nazistowska symbolika Ci nie przeszkadza (wilczy hak)?
Jesteś... Szkoda słów.
PS. Wyrok prawidłowy.
-
katanaczio
A jak tak to ok - brzmi przekonywująco. Rozumiem, że Ty też masz koszulkę LGBT, takie prezencik bez związku z niczym, którą przypadkowo zakładasz na najważniejsze wyjścia.kivloff pisze: 01.06.2026, 10:59 słyszałem tylko że się tłumaczy że założył tę koszulkę bezwiednie, nie miał czasu się przebrać, a dostał ją od kogoś w prezencie.
A na koniec zdjęcia z tego Twojego obiektywnego i jakże szczerego i pełnego prawdy wywiadu który nie jest debilną próbą, nomen omen, wybielania.

Odmaszerować.
To powiedział coś nazistowskiego w końcu czy nie, głąbie? Pochwalił nazizm, czy nie? Poczułeś, że chce cię przekonać od nazizmu? :D Nawet jak mówił nieszczerze - to czy skryte posiadanie poglądów nazistowskich, a publiczne wypieranie się ich - to jest propagowanie tych poglądów? A może za samo posiadanie poglądów których nie lubisz już byś chciał karać? W sumie jawnie lewicowe partie chyba mają takie ambicje.
Ciężka jest ta twoja rola tutaj, nie zazdroszczę. Jak tu gardłować za lewackimi postawami, ale tak, żeby nie wyjść na lewaka, żeby wyglądały na normalne...
Ciężka jest ta twoja rola tutaj, nie zazdroszczę. Jak tu gardłować za lewackimi postawami, ale tak, żeby nie wyjść na lewaka, żeby wyglądały na normalne...
Jeba..ć tego frajera i wszystkich żołnierzy. Na spółkę z milicją
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
katanaczio
Chłopie, czy Ty jesteś jebnięty?
-
bez pośpiechu
@kivloff
Poważnie nie widzisz nic złego w tym, że typ w Polsce, kraju doświadczonym przez Hitlerowców z Niemiec i ich przydupasów, paraduje z wilczym hakiem (i nie tylko) na koszulce?
Poważnie nie widzisz nic złego w tym, że typ w Polsce, kraju doświadczonym przez Hitlerowców z Niemiec i ich przydupasów, paraduje z wilczym hakiem (i nie tylko) na koszulce?
Mamy wilcze haki na flagach. Nie są tam w celu gloryfikowania Hitlera. Symbolizują poglądy, może w jakiejś części pokrewne, ale wyraźnie odrębne od tego na podstawie czego byliśmy narodem doświadczanym.
Nawet nie żebym w pełni podzielał te poglądy. Natomiast takie przekładanie w rodzaju np, że nacjonalizm, nawet szowinizm = hitleryzm, a my przecież byliśmy doświadczeni wojną z III Rzeszą... to jest po prostu technika manipulacyjna właściwa lewactwu. Poglądy o tym, że w naszym najlepszym interesie - naszym, naszych rodzin, naszej przyszłości, naszych dzieci, naszej suwerenności - powinniśmy organizować swoje społeczeństwo bazując na idei narodowej - są jak najbardziej uprawnione. Są sprzeczne z wszechobecną lewacką agendą, są szkodliwe z punktu widzenia naszych sąsiadów, którzy woleliby się może bogacić naszym kosztem (a łatwiej to robić jak nie mamy takiego "kleju" społeczenego jak idea narodowa), ale są OGÓLNIE uprawnionym pomysłem na to jak w dzisiejszych czasach mielibyśmy nam tu zapewnić przyszłość, mieć jako społeczeństwo żyjące w Polsce siłę żeby przetrwać potencjalną wojnę z ruskimi, dominację ekonomiczną zachodniej Europy czy napływ lepiej podbudowanych kulturowo, bardziej zdeterminowanych przybyszów z cywilizacji islamu. Nie zamierzam tu nawet dyskutować czy to jest najlepsza droga. Ale jakaś jest. Próba jej deprecjonowania - na co metodą jest właśnie przedstawianie nacjonalistów jako wyznawców Hitlera - szkodzi Polakom, ma na celu zamknięcie takiej drogi przed nami.
Ani mi Hitler wzorem, ani Honoru nie lubię, ani nie wiem co ten żołnierz ma w głowie tak realnie. Natomiast wiem jak działa lewactwo - stosuje tego typu manipulacje. Żeby czasem nie pokazać w pozytywnym świetle kogoś, kto coś realnie robi dla polskiego państwa, czy kto ma w głowie co innego niż rozmywanie polskości w zachodnioeuropejskiej lewackiej zupie poglądowej. Jak ktoś chce się lewactwu opierać, to nie powinien dawać się wtłoczyć w tego typu ramy myślenia, kalki szufladki i stereotypy - nie wyjdziemy na tym dobrze.
Nawet nie żebym w pełni podzielał te poglądy. Natomiast takie przekładanie w rodzaju np, że nacjonalizm, nawet szowinizm = hitleryzm, a my przecież byliśmy doświadczeni wojną z III Rzeszą... to jest po prostu technika manipulacyjna właściwa lewactwu. Poglądy o tym, że w naszym najlepszym interesie - naszym, naszych rodzin, naszej przyszłości, naszych dzieci, naszej suwerenności - powinniśmy organizować swoje społeczeństwo bazując na idei narodowej - są jak najbardziej uprawnione. Są sprzeczne z wszechobecną lewacką agendą, są szkodliwe z punktu widzenia naszych sąsiadów, którzy woleliby się może bogacić naszym kosztem (a łatwiej to robić jak nie mamy takiego "kleju" społeczenego jak idea narodowa), ale są OGÓLNIE uprawnionym pomysłem na to jak w dzisiejszych czasach mielibyśmy nam tu zapewnić przyszłość, mieć jako społeczeństwo żyjące w Polsce siłę żeby przetrwać potencjalną wojnę z ruskimi, dominację ekonomiczną zachodniej Europy czy napływ lepiej podbudowanych kulturowo, bardziej zdeterminowanych przybyszów z cywilizacji islamu. Nie zamierzam tu nawet dyskutować czy to jest najlepsza droga. Ale jakaś jest. Próba jej deprecjonowania - na co metodą jest właśnie przedstawianie nacjonalistów jako wyznawców Hitlera - szkodzi Polakom, ma na celu zamknięcie takiej drogi przed nami.
Ani mi Hitler wzorem, ani Honoru nie lubię, ani nie wiem co ten żołnierz ma w głowie tak realnie. Natomiast wiem jak działa lewactwo - stosuje tego typu manipulacje. Żeby czasem nie pokazać w pozytywnym świetle kogoś, kto coś realnie robi dla polskiego państwa, czy kto ma w głowie co innego niż rozmywanie polskości w zachodnioeuropejskiej lewackiej zupie poglądowej. Jak ktoś chce się lewactwu opierać, to nie powinien dawać się wtłoczyć w tego typu ramy myślenia, kalki szufladki i stereotypy - nie wyjdziemy na tym dobrze.
-
katanaczio
Zupełny przypadek - z miliona emblematów wybraliście akurat ten który kojarzy się bezpośrednio z nazizmem. No cóż, zdarza się.kivloff pisze: 01.06.2026, 13:54 Mamy wilcze haki na flagach. Nie są tam w celu gloryfikowania Hitlera.
Jak skomentujerz poniższą fotkę? Kto to jest? Co ma na koszulce? Czy propaguje nazizm?

Ten Honor stał się jakimś popkulturowym memem współcześnie, żeby się dojebać.
Długowłosi (sic!) popierdalają nagminnie w koszulkach Selbstmord, Dark Fury itd. Tam szukajcie nazioli razem z "Nigdy Więcej", a nie w poczciwym RAC-owym Honorku.
Długowłosi (sic!) popierdalają nagminnie w koszulkach Selbstmord, Dark Fury itd. Tam szukajcie nazioli razem z "Nigdy Więcej", a nie w poczciwym RAC-owym Honorku.
-
katanaczio
j**** go tak samo jak tamtego za debilną koszulkę, to dosyć proste.Stpne pisze: 01.06.2026, 14:52 Jak skomentujerz poniższą fotkę? Kto to jest? Co ma na koszulce? Czy propaguje nazizm?
Z jakiegoś powodu niespecjalnie się spodziewałem, że odpowiesz. No więc jest to Sid Vicious, basista Sex Pistols, jednej z głównych kapel anarcholskich w drugiej połowie lat '70. Swastę nosił jako po swojemu rozumiany wyraz protestu przeciwko "mieszczańskiemu społeczeństwu". W tej dyskusji niezbyt jest istotne, co lubisz j****, tylko co jest propagowaniem nazizmu. No i tyle :)
No, ale możemy na koniec zakrzyknąć: j**** brud i lewactwo! :)
No, ale możemy na koniec zakrzyknąć: j**** brud i lewactwo! :)