Napisane zostało, że spierdolili do was, to razem dacie radę się utrzymać :) Uśmiechu trochę, mniej napinki, raz my was, raz wy nas, potem trzy razy my was i raz wy nas i tak to się jakoś kręci.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Piatek Trzynastego
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
NoMatterWhat
Przynajmniej wiadomo jak to jest, jak gościcie zgody.Piatek Trzynastego pisze: 22.05.2026, 13:57Napisane zostało, że spierdolili do was, to razem dacie radę się utrzymać :) Uśmiechu trochę, mniej napinki, raz my was, raz wy nas, potem trzy razy my was i raz wy nas i tak to się jakoś kręci.
I to jeszcze z uśmiechem.
Bo to opowiadasz jakie to macie imprezy m.in. na Starym Polesiu wraz z tańcami na parapecie jako rytuał, prawda?
Za to wy ze strachu swoich zgod nie goscicie w Lodzi, najwiekszy sukces to jedno zdjecie z Ruchem na wylocie z Pietryny, najwiekszy sukces Ruchu to zdjecie w Katowicach, najwiekszy sukces Wisly to zdjecie na krakowskim Rynku. Taka z was koalicja, haha. No i jeszcze od niedawna Pogon = w tym przypadku bicie od ŁKS-u (akurat bez zdjecia).
-
Zolnierz Gruchaly
„Zapadl wyrok w sprawie ataku na sklep Widzewa.Dwoch sprawców w wieku 31 i 40 lat zostało skazanych na 2 i 3 lata więzienie i muszą zwrócić Widzewowi 980 tys za poniesione straty”
Odsiadka + długi na resztę życia za oblanie sklepu rywali .Brawo za akcje 😂😂😂😂
Odsiadka + długi na resztę życia za oblanie sklepu rywali .Brawo za akcje 😂😂😂😂
-
Piatek Trzynastego
Powyżej kolejny, pięćsetny chyba, typowo konfidencki, przyklaskujący służbom i wyrokom, post pierdzewiaka na tym forum. Gratulacje.
-
serce miasta
oskarżonych nie budziło wątpliwości sądu. Sam Radosław N. pierwotnie przyznał się do popełnienia zarzuconego mu czynu. Wyjaśnił, że dokonał go wspólnie z kolegą. Potwierdzają to również nagrania z monitoringu. Wina oskarżonych również nie budzi wątpliwości. Są osobami dorosłymi, które powinny mieć świadomość, jakie konsekwencje może przynieść rozpylenie kwasu masłowego - tłumaczył Kiepura.
-
Radigoszcz1910
Sam Radosław N. pierwotnie przyznał się do popełnienia zarzuconego mu czynu. Wyjaśnił, że dokonał go wspólnie z kolegąPiatek Trzynastego pisze: 27.05.2026, 17:23 Powyżej kolejny, pięćsetny chyba, typowo konfidencki, przyklaskujący służbom i wyrokom, post pierdzewiaka na tym forum. Gratulacje.
To jak rozjebus i konfident z lks 🤣🤣
-
WieszWięcej
Wyrok absurdalny w c***.
Myślałem, że wiele w życiu widziałem, ale to jest naprawdę mocne.
O ile w pełni rozumiem, że muszą pokryć straty, to nie wiem, jakim cudem tego się nazbierało milion złotych?
Natomiast 3 lata bezwględnego więzienia za takie coś?
Imigranci w Polsce są traktowani łagodniej za usiłowanie zabójstwa czy wysyłanie bomb w paczkach.
Myślałem, że wiele w życiu widziałem, ale to jest naprawdę mocne.
O ile w pełni rozumiem, że muszą pokryć straty, to nie wiem, jakim cudem tego się nazbierało milion złotych?
Natomiast 3 lata bezwględnego więzienia za takie coś?
Imigranci w Polsce są traktowani łagodniej za usiłowanie zabójstwa czy wysyłanie bomb w paczkach.
-
protektormalopolska
Gdyby im dali 30 tys. Kary to byście tam co tydzień latali z jakimiś smierdziuchami a tak to parę razy się zastanowicie czy warto brać jakieś gówno w łapy :)
ABG
-
swiatkibicow
Ty tak powaznie? To napisz jeszcze jakiego klubu jesteś kibicem.protektormalopolska pisze: 27.05.2026, 19:08 Gdyby im dali 30 tys. Kary to byście tam co tydzień latali z jakimiś smierdziuchami a tak to parę razy się zastanowicie czy warto brać jakieś gówno w łapy :)
Dobrze ktos powiedział, imigranci mniejsze wyroki łapią za dotykanie naszych dziewczyn jak w ogole łapią cokolwiek a tu przez farbę jacys ludzie ida grzać 3 lata i maja bańkę do zapłaty, co za pojebane przepisy.
On jest za Cracovią, mówię Ci.swiatkibicow pisze: 27.05.2026, 19:41Ty tak powaznie? To napisz jeszcze jakiego klubu jesteś kibicem.protektormalopolska pisze: 27.05.2026, 19:08 Gdyby im dali 30 tys. Kary to byście tam co tydzień latali z jakimiś smierdziuchami a tak to parę razy się zastanowicie czy warto brać jakieś gówno w łapy :)
Dobrze ktos powiedział, imigranci mniejsze wyroki łapią za dotykanie naszych dziewczyn jak w ogole łapią cokolwiek a tu przez farbę jacys ludzie ida grzać 3 lata i maja bańkę do zapłaty, co za pojebane przepisy.
-
protektormalopolska
W gwoli ścisłości to nie farby tylko kwas masłowy. Jesteśmy biali jesteśmy czerwoni jesteśmy Cracovia a kim są oni ??
ABG
Nie wspieramy patologiiPiatek Trzynastego pisze: 27.05.2026, 17:23 Powyżej kolejny, pięćsetny chyba, typowo konfidencki, przyklaskujący służbom i wyrokom, post pierdzewiaka na tym forum. Gratulacje.
-
zero osiem
wiemy i nie rzucacie papierkow na ulice, nie bluznicie, nie bijecie sie i ogolnie jestescie (h)uja warci
-
serce miasta
Z tym że to w tym konkretnym przypadku eŁKS iak rozjebał się na kumpla/wspólnika.chcieliscie być bezwzględni a wyszliście na konfidentów.nikomu nie służą takie akcje w marketach.
-
zero osiem
to nie byl zaden elkaesiak ty konfituro to normalny spokojny mieszkaniec miasta ktoremu nie pasowal jakis obcy sklep w poblizu bo wolal w tym miejscu zabke i teraz jest pokrzywdzony skandalicznym wyrokiem
Słynna ełkaesiacka maksyma mówi,że tak się kiedyś zeznawało.No to zgodnie z tym zeznał jeden na drugiego.
Może reszcie patologii z limanki i polesia da to trochę do myślenia,że co innego napierdalać się na ulicy,malować grafy itd. a co innego niszczyć sklep gdzie wiadomo,że to nie sklep kibicowski prowadzony przez ''ekipę'' a oficjalny klubowy.No nic,za debilizm się płaci,czasem bardzo wysoką cenę.
Może reszcie patologii z limanki i polesia da to trochę do myślenia,że co innego napierdalać się na ulicy,malować grafy itd. a co innego niszczyć sklep gdzie wiadomo,że to nie sklep kibicowski prowadzony przez ''ekipę'' a oficjalny klubowy.No nic,za debilizm się płaci,czasem bardzo wysoką cenę.
-
lecimy_tutaj
otoz to. zreszta wszystkie te akcje z niszczeniem sklepow i domow, bogu ducha winnych rodzin, sa c**** warte, skurwysyny
Czy ŁKS miał jakieś wygrane starcia w Europie (Oprócz Eintracht czy Banik) ???
Partizan Belgrad
Wspólnie z Lipskiem pokonali chyba też jakichś Szwedów
-
WieszWięcej
W sumie to trochę szokująca wczorajsza liczba ŁKS’u i fakt, że było ich mniej niż Polonii w Krakowie, choć odległości podobne.
Ale z drugiej strony to niesamowite, że z tej garstki potrafią tyle wycisnąć.
A to jaka była Nasza liczba a ile przyznanych biletów ?WieszWięcej pisze: 29.05.2026, 07:09 W sumie to trochę szokująca wczorajsza liczba ŁKS’u i fakt, że było ich mniej niż Polonii w Krakowie, choć odległości podobne.
Dowiedz się najpierw ile Chrobry zawsze dawał biletów.WieszWięcej pisze: 29.05.2026, 07:09 W sumie to trochę szokująca wczorajsza liczba ŁKS’u i fakt, że było ich mniej niż Polonii w Krakowie, choć odległości podobne.
Najpierw była gadka, że dostaniemy "tradycyjne" 170 wejściówek. Udało się wynegocjować do 300. Było nas wczoraj 307 osób, w tym +/- 10 osób z Lecha.
-
serce miasta
A ten co się rozjebał na wspólnika w sprawie sklepu też był,nijaki Radosław N.?
Gościu chyba sobie jaja robi, bo pewnie zdaje sobie sprawę z czegoś takiego jak pula biletów czy liczby miejsc na sektorze gości, więc nie traktowałbym tego zbyt poważnie :)WieszWięcej pisze: 29.05.2026, 07:09 W sumie to trochę szokująca wczorajsza liczba ŁKS’u i fakt, że było ich mniej niż Polonii w Krakowie, choć odległości podobne.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
WieszWięcej
Dobra, to sorry w takim razie - sugerowałem się częściowym wypełnieniem sektora.
Szkoda że z waszych 18 tysięcy czerwonych piknikowych plastikowych rozśpiewanych i rytmicznych dmuchańców na stadionie co dwa tygodnie nie da się wycisnąć nawet garstki ekipy.
IFK Goteborg, grupa Wisemen.
a ty ile jeszcze tych kont zalozysz ? chyba ze faktycznie z tych waszych 3 koła regularnie chodzacych na mecze co drugi przewinal sie przez kibice net. pewnie jak by zliczyc uzytkownikow to macie tu najliczniejsza reprezentacje. w koncu zdunia i rado same sie w necie nie przejmą.ŚŻK!!! pisze: 29.05.2026, 14:31 Szkoda że z waszych 18 tysięcy czerwonych piknikowych plastikowych rozśpiewanych i rytmicznych dmuchańców na stadionie co dwa tygodnie nie da się wycisnąć nawet garstki ekipy.
Mordechaj Barbados za chwilę tu będzie pisał sam ze sobą z tych swoich kont zeroosiem,szk i piatek trzynastego.No ale coś dziweczki zza torów omijają temat tego ich bohatera od kwasu masłowego.Ciekawe czemu :D
-
Piatek Trzynastego
Was kurvva różowe końcówy w masowym szczekaniu na tym forum poważnie nikt nie przebije
Ale wy pierdzewiaki przecież we wszystkim jesteście "więksi i lepsi", no bo wracasz z meczu w serdlu Łodzi, zostajesz pod klatką ugryziony przez wilczura i co robisz jak jesteś z Rtsu? Oczywiście robisz zdjęcie właścicielowi, podajesz jego rysopis, skarżysz się na policję bo spodnie były drogie i na koniec jeszcze raz powtarzasz, że wracałeś właśnie z Widzew-termalica https://#.pl/wracal-z- ... 2-29042993Kepi pisze: 29.05.2026, 16:24 Mordechaj Barbados za chwilę tu będzie pisał sam ze sobą z tych swoich kont zeroosiem,szk i piatek trzynastego.No ale coś dziweczki zza torów omijają temat tego ich bohatera od kwasu masłowego.Ciekawe czemu :D
-
ImperatorMistrz
Mnie ciekiwi, czy elkaesiacka rodzina urzadzi zbiórkę na swoją odważną parę śmierdzieli co sie rozjebała sama na siebie i na siebie nawzajem? Milion złotych to ostra zbiórka musi byc. Czy jednak potraktują ich jak konfitury i umyją rece od nich i resztę swojego życia spędza w biedzie i nędzy.
-
Piatek Trzynastego
Ty żydzewiak a ja mam dla ciebie propozycje, zamiast siedzieć tutaj na forum i przynosić lipe nawet swoim bo typowo po widzewsku sie cieszysz z wyroku dla kogoś, to byś lepiej poszedł potrenować, zrobił coś w realu, np. pomógł swojemu rtsowi stworzyć normalną bandę jak mają poważne nie-siatkarskie ekipy i byś odpoczął bo inni by pisali o twoich wspanialych dokonaniach a nie ciągle ty bredzisz o innych
-
ImperatorMistrz
Wasza ostatnio najgłośniejsza i najbardziej medialna akcja to najpierw oblanie kwasem maslowym sklepu w galerii łódzkiej i pozniej rozjebanie sie na siebie.
"Tak to ja jestem na nagraniach, a tam obok jest mój kolega ...... ....... I razem oblalismy sklep kwasem maslowym. Przyznaje sie do winy i przyznaje tez do winy mojego kolege"
O nasza bande sie nie musisz martwić, jest na szlaku w całej Europie szanowana na najgorętszych kibolskich terenach. Zawsze możesz ustawic sie na trasie i sprawdzić.
"Tak to ja jestem na nagraniach, a tam obok jest mój kolega ...... ....... I razem oblalismy sklep kwasem maslowym. Przyznaje sie do winy i przyznaje tez do winy mojego kolege"
O nasza bande sie nie musisz martwić, jest na szlaku w całej Europie szanowana na najgorętszych kibolskich terenach. Zawsze możesz ustawic sie na trasie i sprawdzić.
Ty jestes poważny ŁKS ma wam cos udowadniać ja piwrdole co za cep
:DImperatorMistrz pisze: 29.05.2026, 19:48 Wasza ostatnio najgłośniejsza i najbardziej medialna akcja to najpierw oblanie kwasem maslowym sklepu w galerii łódzkiej i pozniej rozjebanie sie na siebie.
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
-
zero osiem
hahahaha !!ImperatorMistrz pisze: 29.05.2026, 19:48 O nasza bande sie nie musisz martwić, jest na szlaku w całej Europie szanowana na najgorętszych kibolskich
żydzewiaki na tym forum to zwykłe pikole
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!