Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
zero osiem
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
bylo minelo, sprzetu praktycznie juz nie ma, smolinskich nie ma, widzewa nie ma
W dwa tygodnie 40 postów?Chłopie wiosna na całego,maj,długi dzień wyloguj się do życia.Każdy normalny wie,że zachodnia strona Łodzi należy do ŁKS wschodnia strona do Widzewa i nikt i nic tego nie zmieni.Pozdrowienia dla normalnych.
-
ŁodzianinŁDZ
Od jakiegoś czasu śledzę z czystej ciekawości wypociny na tym forum czy komentarze pod niektórymi filmami na YT dotyczącymi działalności kibicowskiej / kibolskiej / szlacheckiej ? / mafijnej ? a że jestem z Łodzi to chyba czysto retorycznie zadam pytanie - czy macie świadomość jakimi bezmózgimi istotami jesteście ? Pierwszy lepszy szympans ma wyższe IQ od was.
Pewnie część z was może napisać że nie powiedziałbym wam tego w cztery oczy i dla waszej satysfakcji mogę odpowiedzieć że tak by pewnie było ponieważ otrzymanie po gębie od ludzi dla których, często prywatna spółka jest jakąś wyższą świętością dla której są w stanie odebrać / oddać życie nie należy do przyjemności.
Czym to się różni od pobicia, ustawek (gdyby takie były organizowane) między klientami np. Biedronki i Lidla albo ustawki fanów SONY i Microsoft ?
Wyobrażacie sobie jak wracacie z torbą zakupów z Biedronki i napada was grupa chuligańska Lidla, odbierająca wam zakupy i paląca torby Biedronki?
Niezłe jaja ale robicie dokładnie to samo.
Malowanie miasta przez utalentowanych grafików po elewacjach budynków aby oznaczyć który teren jest czyj, odbieranie "barw" bardzo często młodszym osobnikom ponieważ jesteście ludźmi "honoru" i te piękne hasła typu PDW bo wsadzili jakieś typa za to że brał udział w rozbojach a często też handlował narkotykami ale tylko Bóg może was sądzić :D
Gdyby w waszych nieskalanych inteligencją umysłach pojawiła się taka refleksja że to co robicie i powód dla którego to robicie (prywatna firma) jest po prostu głupi ale pewnie wy to podnosicie do rangi rycerstwa, męstwa, honoru i bohaterstwa chociaż osobiście uważam że nawet w armii nie ma niczego honorowego w oddawaniu życia za poglądy idiotów na samej górze a wy jesteście w tym rankingu na samym dnie więc już w ogóle bez porównania.
Pewnie część z was może napisać że nie powiedziałbym wam tego w cztery oczy i dla waszej satysfakcji mogę odpowiedzieć że tak by pewnie było ponieważ otrzymanie po gębie od ludzi dla których, często prywatna spółka jest jakąś wyższą świętością dla której są w stanie odebrać / oddać życie nie należy do przyjemności.
Czym to się różni od pobicia, ustawek (gdyby takie były organizowane) między klientami np. Biedronki i Lidla albo ustawki fanów SONY i Microsoft ?
Wyobrażacie sobie jak wracacie z torbą zakupów z Biedronki i napada was grupa chuligańska Lidla, odbierająca wam zakupy i paląca torby Biedronki?
Niezłe jaja ale robicie dokładnie to samo.
Malowanie miasta przez utalentowanych grafików po elewacjach budynków aby oznaczyć który teren jest czyj, odbieranie "barw" bardzo często młodszym osobnikom ponieważ jesteście ludźmi "honoru" i te piękne hasła typu PDW bo wsadzili jakieś typa za to że brał udział w rozbojach a często też handlował narkotykami ale tylko Bóg może was sądzić :D
Gdyby w waszych nieskalanych inteligencją umysłach pojawiła się taka refleksja że to co robicie i powód dla którego to robicie (prywatna firma) jest po prostu głupi ale pewnie wy to podnosicie do rangi rycerstwa, męstwa, honoru i bohaterstwa chociaż osobiście uważam że nawet w armii nie ma niczego honorowego w oddawaniu życia za poglądy idiotów na samej górze a wy jesteście w tym rankingu na samym dnie więc już w ogóle bez porównania.
-
zero osiem
ale po co to piszesz po co 'sledzisz wypociny' nie masz nic lepszego do roboty? idz na forum dla rowerzystow i pouczaj tam ze jednoslady sa do d... ja sie nie wpierdalam na forma dla wedkarzy z rozwazaniami o tym ze nie znosze zapachu ryb, obaj widac lubimy kwieciste porownania ale trzymaj sie rzeczywistosci bo nikt ci w lodzi za torbe z biedronki nie wyjebie, ale za koszulke widzewa wyjebie, proste
-
ŁodzianinŁDZ
To była tylko analogia żebyś wiedział jakimi imbecylami jesteście.
Taki sam sens ma wyjebanie komuś za torebkę biedronki jak za szalik widzewa, łks-u, legii czy innego chujstwa do którego się masturbujecie - rozumiesz ?
Nikt mi nie przypierdoli za torebkę biedronki, telewizor samsunga czy opla w garażu ale za szalik danego klubu już tak bo kluby zrzeszają ameby umysłowe które nie mają innego celu w życiu - współcześni gladiatorzy, wojownicy z kamienicy - jak zwał tak zwał.
Wojny za religię miały większy sens (choć tak samo były pojebane) bo mieli chociaż przeświadczenie że jest jakiś tam wyższy cel a tutaj "walki" w imię jakieś spółki.
Jak dla mnie to mogliby was wpuścić na jakąś arenę i dać ostrą amunicję żebyście szybciej się wytępili.
Taki sam sens ma wyjebanie komuś za torebkę biedronki jak za szalik widzewa, łks-u, legii czy innego chujstwa do którego się masturbujecie - rozumiesz ?
Nikt mi nie przypierdoli za torebkę biedronki, telewizor samsunga czy opla w garażu ale za szalik danego klubu już tak bo kluby zrzeszają ameby umysłowe które nie mają innego celu w życiu - współcześni gladiatorzy, wojownicy z kamienicy - jak zwał tak zwał.
Wojny za religię miały większy sens (choć tak samo były pojebane) bo mieli chociaż przeświadczenie że jest jakiś tam wyższy cel a tutaj "walki" w imię jakieś spółki.
Jak dla mnie to mogliby was wpuścić na jakąś arenę i dać ostrą amunicję żebyście szybciej się wytępili.
-
zero osiem
nie ogarniesz tego, nie zrozumiesz zlosci i checi odwetu dopoki nie oberwie twoj kolega (musialbys miec kolegow), nie poczujesz dumy po zwyciestwie, pokonaniu slabosci (musialbys byc zdolny do poczucia dumy), satysfakcji z dominacji w miescie, nie staniesz w szeregu stu podobnych do siebie wariatow z ktorych nikt sie nie cofnie (musialby ci ktos ufac i chciec obok siebie), mozesz spokojnie dolaczyc do tej czesci spoleczenstwa ktora powtarza 'a zamknac ich wszystkich nie sie sami powybijaja', tylko juz tu nie musisz przychodzic
-
ŁodzianinŁDZ
Musisz zrozumieć że nie oczekuję od Ciebie logicznych argumentów ponieważ ich nie posiadasz i posiadać nie możesz bo nie ma nawet krzty logiki w tym co piszesz a sam fakt że ja napisałem też jest głupi (mam tego świadomość) - może liczyłem na jakiś argument którego nie jestem w stanie sam dostrzec ?
Na forum dla wędkarzy nie ma ludzi (choć może są wyjątki) którzy wybiją Ci zęby, na forach BMW nikt raczej nie skopie mnie na mieście za to że mam Audi w garażu a nawet w jednym i drugim przypadku są logiczne argumenty dla których ktoś wybrał jedno a nie drugie natomiast w waszym przypadku nie ma niczego bo nic temu sensownego temu nie przyświeca.
Żałosny jest twój przytyk "musiałbyś mieć kolegów" bo idąc twoim tokiem rozumowania to kolegów można mieć tylko na stadionie - prawdziwych braci, w innych sytuacjach życiowych ich nie można mieć, no nie jest to możliwe - jesteś kibicem albo nie masz kolegów bo pewnie nie mam co robić z czasem to tutaj napisałem ale gdybym napisał że j**** tych czy tamtych to wtedy miałbym kolegów - serio ?
Lepiej odwiedzać kolegów (ja ich nie posiadam to nie mam tego problemu) w więzieniu albo w szpitalu albo na cmentarzu, ewentualnie po wygranej bitwie pomalować wspólnie elewacje pięknym graffiti.
Nie ma co robić z czasem, hormony, brak pomysłu na konstruktywne spędzanie czasu to chociaż komuś w mordę dać ale nie za nic bo za coś trzeba to dać za klub - podziwiam Twój tok pojmowania rzeczywistości - zwierzęta walczą o terytorium, pożywienie, przetrwanie a podobno ludzie są wyżej w tej hierarchii - podobno
Na forum dla wędkarzy nie ma ludzi (choć może są wyjątki) którzy wybiją Ci zęby, na forach BMW nikt raczej nie skopie mnie na mieście za to że mam Audi w garażu a nawet w jednym i drugim przypadku są logiczne argumenty dla których ktoś wybrał jedno a nie drugie natomiast w waszym przypadku nie ma niczego bo nic temu sensownego temu nie przyświeca.
Żałosny jest twój przytyk "musiałbyś mieć kolegów" bo idąc twoim tokiem rozumowania to kolegów można mieć tylko na stadionie - prawdziwych braci, w innych sytuacjach życiowych ich nie można mieć, no nie jest to możliwe - jesteś kibicem albo nie masz kolegów bo pewnie nie mam co robić z czasem to tutaj napisałem ale gdybym napisał że j**** tych czy tamtych to wtedy miałbym kolegów - serio ?
Lepiej odwiedzać kolegów (ja ich nie posiadam to nie mam tego problemu) w więzieniu albo w szpitalu albo na cmentarzu, ewentualnie po wygranej bitwie pomalować wspólnie elewacje pięknym graffiti.
Nie ma co robić z czasem, hormony, brak pomysłu na konstruktywne spędzanie czasu to chociaż komuś w mordę dać ale nie za nic bo za coś trzeba to dać za klub - podziwiam Twój tok pojmowania rzeczywistości - zwierzęta walczą o terytorium, pożywienie, przetrwanie a podobno ludzie są wyżej w tej hierarchii - podobno
zero osiem pisze: 13.05.2026, 18:05 nie ogarniesz tego, nie zrozumiesz zlosci i checi odwetu dopoki nie oberwie twoj kolega (musialbys miec kolegow), nie poczujesz dumy po zwyciestwie, pokonaniu slabosci (musialbys byc zdolny do poczucia dumy), satysfakcji z dominacji w miescie, nie staniesz w szeregu stu podobnych do siebie wariatow z ktorych nikt sie nie cofnie (musialby ci ktos ufac i chciec obok siebie), mozesz spokojnie dolaczyc do tej czesci spoleczenstwa ktora powtarza 'a zamknac ich wszystkich nie sie sami powybijaja', tylko juz tu nie musisz przychodzic
A kiedy ty masz czas stać ze 100 wariatami obok siebie ? Jak ty ciągle na kibice net siedzisz . Zamknij ta mordę śmieciu w końcu
-
Malolat_93
Gościu wpadł sypać mądrymi słowami żeby sobie udowodnić jaki jest super nic więcej 😅 Logicznego myślenia w tym co piszesz nie ma a Ty chcesz odpowiedzi logicznych. Wpadasz na kibicowskie forum gdzie każdy żyje swoją pasją/zajawką czy po prostu czymś co z pokolenia na pokolenie w rodzinie się dziedziczy i jak zwykły idiotą bo inaczej nie nazwę tego czepiasz się i prowokujesz ludzi tylko do tego żeby Cię wyzywali a Ty będzie trzepał kapucyna przed monitorem i się cieszył że jesteś ponoć mądrzejszy niż ludzie na tym forum 🤣ŁodzianinŁDZ pisze: 13.05.2026, 18:20 Musisz zrozumieć że nie oczekuję od Ciebie logicznych argumentów ponieważ ich nie posiadasz i posiadać nie możesz bo nie ma nawet krzty logiki w tym co piszesz a sam fakt że ja napisałem też jest głupi (mam tego świadomość) - może liczyłem na jakiś argument którego nie jestem w stanie sam dostrzec ?
A.C.A.B
-
ŁodzianinŁDZ
Jeżeli dla Ciebie jest to tradycja z pokolenia na pokolenie to ja nie mam więcej pytań bo jest to nic więcej jak zwykła patologia - równie dobrze mógłbyś napisać że jesteś alkoholikiem bo twoja rodzina najbardziej lubiła denaturat więc kontynuujesz tradycję i nie zrozumiałeś nic z tego co napisałem ponieważ na innych forach, o innej tematyce ludzie w imię barw nie wybijają sobie zębów no ale dla Ciebie jest to tradycja - co za zjeb.
-
krzycho_ASR
Ilu tych kolegów "co się nie cofali" ostatecznie rozjebalo się na komendzie jak Polska długa i szeroka? Miejsca by brakowalo na serwerze jakbysmy mieli zaczac wymieniac.
-
zero osiem
u nas przez ostatnie 30 lat (slownie trzydziesci) dwoch-trzech i nikt wsrod nich znaczacy, a u ciebie?
-
zero osiem
ps. i nie pisze 'dwoch-trzech' dlatego ze nie wiem, tylko po prostu co do jednego sa watpliwosci, a przewinelo sie w tych latach bardziej lub mniej aktywnie dobrych pare tysiecy, innymi slowy taki ruch czy wisla czy pierdzew nie powinni mierzyc obyczajow calej
sceny swoja miara
sceny swoja miara
-
Korfanciorz
Pragniesz świecić wyjątkową inteligencją, a nie potrafisz rozróżnić grup chuligańskich od zwykłych kibiców. Nigdzie na stadionach kibice nie wybijają sobie zębów. Zaraz możemy mieć poważny problem (już mamy) z masową imigracją, a wtedy tacy chuligani, którymi gardzisz, mogą okazać się przestrogą dla różnej maści cudzoziemców, którzy nie będą chcieli uszanować polskiej kultury.ŁodzianinŁDZ pisze: 13.05.2026, 21:07 Jeżeli dla Ciebie jest to tradycja z pokolenia na pokolenie to ja nie mam więcej pytań bo jest to nic więcej jak zwykła patologia - równie dobrze mógłbyś napisać że jesteś alkoholikiem bo twoja rodzina najbardziej lubiła denaturat więc kontynuujesz tradycję i nie zrozumiałeś nic z tego co napisałem ponieważ na innych forach, o innej tematyce ludzie w imię barw nie wybijają sobie zębów no ale dla Ciebie jest to tradycja - co za zjeb.
ZABRZAŃSCY GÓRNICY - TRÓJKOLOROWI ŻABOLE Z TORCIDY
-
ŁodzianinŁDZ
Nie oczekuję że na forum gdzie ludzie prześcigają się w tym która ekipa handluje większą ilością narkotyków albo trzyma którą stronę miasta bo trochę za dużo naoglądała się filmów bądź idolami są ludzie którzy dostali długie wyroki zrozumie to co napisałem chociaż może jak dotrze to do jednej osoby i się zastanowi - będzie to wielki sukces.
Jeżeli to co napisałem według Ciebie jest błyszczenie inteligencją to na jakim poziomie jest Twoja ? Do czego ją porównasz ? Do taboretu ? Czajnika ? Dywanu ? Jeszcze niżej?
Oczywiście lekarstwem na imigracje są chuligani ze stadionów bo zdecydowanie lepiej otrzymać w zęby od chuligana niż imigranta no i jak już wcześniej wspomniałem (wojny za religię) to imigranci których tak wszyscy się boją mają podobne podejście jak wy - oni Ci łeb utną za "swojego Boga" a wy utniecie "za swój klub" a nad jednymi i drugimi jest grupa ludzi którzy dobrze wie jakimi jesteście imbecylami i dalej nikt nie jest w stanie napisać czym różniłoby się obicie komuś ryja (gdyby taka grupa powstała) za torebkę biedronki a nie za szalik jakiegoś klubu, równie dobrze też może być to tradycją - Dziadek chodził do biedronki, ojciec chodził do biedronki, ja chodzę do biedronki więc j**** Lidla - przecież to byłoby równie popierdolone jak te wasze kluby.
Jeżeli to co napisałem według Ciebie jest błyszczenie inteligencją to na jakim poziomie jest Twoja ? Do czego ją porównasz ? Do taboretu ? Czajnika ? Dywanu ? Jeszcze niżej?
Oczywiście lekarstwem na imigracje są chuligani ze stadionów bo zdecydowanie lepiej otrzymać w zęby od chuligana niż imigranta no i jak już wcześniej wspomniałem (wojny za religię) to imigranci których tak wszyscy się boją mają podobne podejście jak wy - oni Ci łeb utną za "swojego Boga" a wy utniecie "za swój klub" a nad jednymi i drugimi jest grupa ludzi którzy dobrze wie jakimi jesteście imbecylami i dalej nikt nie jest w stanie napisać czym różniłoby się obicie komuś ryja (gdyby taka grupa powstała) za torebkę biedronki a nie za szalik jakiegoś klubu, równie dobrze też może być to tradycją - Dziadek chodził do biedronki, ojciec chodził do biedronki, ja chodzę do biedronki więc j**** Lidla - przecież to byłoby równie popierdolone jak te wasze kluby.
-
ImperatorMistrz
Moze kiedyś... dzisiaj w tym środowisku sami potrafili przerzucać nielegalnych imigrantów. Smutne, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Narkotyki rozprowadzanie wśród dzieciaków to kolejny kamyczek do ogródka.Korfanciorz pisze: 14.05.2026, 09:27Pragniesz świecić wyjątkową inteligencją, a nie potrafisz rozróżnić grup chuligańskich od zwykłych kibiców. Nigdzie na stadionach kibice nie wybijają sobie zębów. Zaraz możemy mieć poważny problem (już mamy) z masową imigracją, a wtedy tacy chuligani, którymi gardzisz, mogą okazać się przestrogą dla różnej maści cudzoziemców, którzy nie będą chcieli uszanować polskiej kultury.ŁodzianinŁDZ pisze: 13.05.2026, 21:07 Jeżeli dla Ciebie jest to tradycja z pokolenia na pokolenie to ja nie mam więcej pytań bo jest to nic więcej jak zwykła patologia - równie dobrze mógłbyś napisać że jesteś alkoholikiem bo twoja rodzina najbardziej lubiła denaturat więc kontynuujesz tradycję i nie zrozumiałeś nic z tego co napisałem ponieważ na innych forach, o innej tematyce ludzie w imię barw nie wybijają sobie zębów no ale dla Ciebie jest to tradycja - co za zjeb.
-
Korfanciorz
Ty masz jakieś kompleksy i chcesz wszystkich obrażać, a pycha kroczy przed upadkiem.ŁodzianinŁDZ pisze: 14.05.2026, 10:43 Nie oczekuję że na forum gdzie ludzie prześcigają się w tym która ekipa handluje większą ilością narkotyków albo trzyma którą stronę miasta bo trochę za dużo naoglądała się filmów bądź idolami są ludzie którzy dostali długie wyroki zrozumie to co napisałem chociaż może jak dotrze to do jednej osoby i się zastanowi - będzie to wielki sukces.
Jeśli prawidłowo ukierunkuje się agresję chuliganów, to pierwsi, w razie potrzeby, byliby gotowi stanąć w obronie Ojczyzny, a Ty w tym czasie siedziałbyś zabarykadowany w Biedronce.
-
krokiet_z_grzybami
po co Wy w ogóle odpisujecie jakiemuś szczochowi, który wszedł tu specjalnie tylko po to aby prowo zajebać? jednocześnie lecząc kompleksy bo na 99% w realnym życiu mógł zostać poniżony, obity, skrojony przez jakąś grupę kibiców, a że wiadomo, że jest zwykłym petem i nic z tym nie zrobił to tutaj płacze. Dajcie spokój i nie odpisujcie takim przegrywom.
-
ŁodzianinŁDZ
Gdybyście mieli świadomość jakimi jesteście debilami to może istniałby cień nadziei że coś możecie zmienić ale w tych pustych łbach nie ma nawet iskry intelektu i to czego jesteście dowodem to fakt że mózg jest jedynie organem opcjonalnym a nie wymaganym do przeżycia bo świetnie sobie radzicie bez niego i tak z pewnością w realnym świecie zostałbym poniżony przez takich zjebów jak wy którzy w 99% przypadków potrafią wypowiedzieć tylko nazwę paru klubów, j****, w******* i tani jabol.
Oznaczacie terytoria sprayem jak kot moczem chociaż jesteście w hierarchii niżej niż karaluch a ukierunkowani kibice w obronie ojczyzny, w imię tego że wyżej postawiona elita się pokłóciła to ci będą się zabijać nawzajem bez refleksji nawet czy robią dobrze bo ktoś na górze powiedział zrób to i nazwał to honorem, ojczyzną, sztandarem, klubem, c*** wie czym to posłuszne, bezmózgie istoty pójdą i to zrobią, te same które podobno brzydzą się pedalstwem ale wszędzie można spotkać napisy że j**** tych czy j**** tamtych (skierowane głównie od mężczyzn do mężczyzn) co pokazuje że nawet gałę byście ojebali w imię waszych zjebanych wartości.
Oznaczacie terytoria sprayem jak kot moczem chociaż jesteście w hierarchii niżej niż karaluch a ukierunkowani kibice w obronie ojczyzny, w imię tego że wyżej postawiona elita się pokłóciła to ci będą się zabijać nawzajem bez refleksji nawet czy robią dobrze bo ktoś na górze powiedział zrób to i nazwał to honorem, ojczyzną, sztandarem, klubem, c*** wie czym to posłuszne, bezmózgie istoty pójdą i to zrobią, te same które podobno brzydzą się pedalstwem ale wszędzie można spotkać napisy że j**** tych czy j**** tamtych (skierowane głównie od mężczyzn do mężczyzn) co pokazuje że nawet gałę byście ojebali w imię waszych zjebanych wartości.
-
Radigoszcz1910
Weź ty już zamilcz z tymi swoimi bzdetami piszesz tu tylko żeby chyba wywołać gówno burze 3 🤣🤣przez 30 lat nic nie znaczący 🤣🤣🤣temat zakończonyzero osiem pisze: 13.05.2026, 23:51 u nas przez ostatnie 30 lat (slownie trzydziesci) dwoch-trzech i nikt wsrod nich znaczacy, a u ciebie?
-
zero osiem
w takim razie dawaj ksywami pierdzewski wiesniaku bo rozjebusow wolno pelne dane ujawniac, no wymien wiecej niz trzech od nas a ja ci wymienie spokojnie czterdziestu plus od was
-
Korfanciorz
Ty ŁodzianinŁDZ
Wsiadaj do łodzi i spływaj :)
Wsiadaj do łodzi i spływaj :)
-
Jan Barbados
To jest sprawa zasad, o których zawsze wspominam.zero osiem pisze: 14.05.2026, 14:38 w takim razie dawaj ksywami pierdzewski wiesniaku bo rozjebusow wolno pelne dane ujawniac, no wymien wiecej niz trzech od nas a ja ci wymienie spokojnie czterdziestu plus od was
My tak jak Legia, Lechia czy Śląsk istnieliśmy już od lat 70.
i miał kto przekazać reguły tym, którzy później przekazali reguły następnym,
a ci kolejnym, aż w końcu nam.
Tymczasem widzewska zbieranina wiosek często odległych od siebie,
udająca kibicowską ekipę gdzieś tak od 35 lat,
jest ewenementem na skalę Polski w pruciu się, kamionkach, krzywych akcjach
i duma rozpiera ich tylko z powodu cyklicznych odpustów na 18 tys. widzów.
Łks i zasady hahaha ja p*******,dowcip roku. Wasi ojcowie i dziadkowie to w latach 70 i 80 zapierdalali na mecze Widzewa,gdy przyjeżdzał Juventus i Liverpool to było dla nich święto a ty tu będziesz coś o wielkich kibolach pierdolił gamoniu obrzezany.Skoro byliście tacy mocni i trzęśliście całą Łodzią to jakim cudem ta ''zbieranina'' z wiosek przejęła pół miasta?
Ty masz czelność śmieciu o krzywych akcjach pisać?Przecież to wy słyniecie z krzywych i patologicznych akcji.j**** cię łksiacki psie z zajszczanej bramy.
Ty masz czelność śmieciu o krzywych akcjach pisać?Przecież to wy słyniecie z krzywych i patologicznych akcji.j**** cię łksiacki psie z zajszczanej bramy.
-
Jan Barbados
Typowe słownictwo z parzęczewskiej remizy: "śmieciu, psie, gamoniu obrzezany z zajszczanej bramy", tak samo emocji i ciśnienia nie wytrzymujecie jak udaje się was czasem spotkać na ulicy.
Już tu ktoś kiedyś prosił...
Pokaż jedną flagę Widzewa
z tych waszych wielkich legendarnych meczów z Juventusem i Liverpoolem
w latach 70 i 80 :)
-
serce miasta
Przypominam tylko cytat ..."tak się kiedyś zeznawało" to tak odnośnie zasad przekazywanych na al.Unii z pokolenia na pokolenie.Janek nie masz się czym chwalić ,wręcz przeciwnie. żadna inna ekipa z derbowego miasta straciła pół miasta na rzecz tak słabego rywala jak piszesz.Co do zbieraniny z wiosek to od września ŁKS dostał w Lodzi na Śródmieściu od Widzewa dwa razy bicie,raz wraz z zaproszonymi ziomkami z Zawiszy.
-
zero osiem
dyskusja jest o tym ze brak u was utrwalonych zasad czego skutkiem jest proporcja rozjebusow lks-widzew 1:10 i to lagodnie dla was liczac a nie o tym ze raz udalo wam sie wjechac na rozdawanie zeszytow dzieciom w szkole i raz na ulice abramowskiego ktora wedlug google ma 500 metrow i tam obic 6 chlopakow od nas i 2 z zawiszy i wspominacie to jak awanture dekady
-
serce miasta
Nie prawda.Widzew to Ludzie Honoru i w Łodzi każdy o tym wie,a ty zaklamujesz rzeczywistość.Dostajecie dwa razy pod rząd bicie na Śródmieściu a ty śmiesz pisać że Widzew jest jak Polonia itp.Janek to już w ogóle takie kocopoly wypisuje że głowa mała a nie chce się się przypudrować z jakiej jest dzielnicy że tak" kozaczy na mieście".Poczytaj sobie jak zeznawali (było tu wstawiane)chuligani ŁKS po jakiejś tam awanturze w mieście Łodzi np.na Obywatelskiej może przestaniesz piąć takie brednie.To że kiedyś nie było 60 tak modnych nie znaczy że nie było rozjebusow.Lata 2000 Stare Polesie wylęgarnia konfidentów,to samo włókienka.
-
Jan Barbados
Hahahaha, a właśnie że prawda i każdy wie, że prawda :) Chyba mi odjebało, bo przekomarzam się z 12-latkiem i już wiem dlaczego wymyślacie sobie "zakazy forumowe", których i tak pod wpływem ciśnienia nie dajecie rady przestrzegać.
-
serce miasta
Nie smieszkuj bylko przyznaj się skąd jesteś
Skoro jedna wystarczy to proszę parchu. Patrz 1.25 min.Jan Barbados pisze: 14.05.2026, 17:06 Typowe słownictwo z parzęczewskiej remizy: "śmieciu, psie, gamoniu obrzezany z zajszczanej bramy", tak samo emocji i ciśnienia nie wytrzymujecie jak udaje się was czasem spotkać na ulicy.
https://www.facebook.com/share/v/1BSWdzgq8Z/
A tu garbaty parchu parę zdjęć trybun z waszych meczy w tamtych latach.
Pierwsze trzy to derby.
https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/9 ... xlarge.jpg
https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/f ... xlarge.jpg
https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/6 ... xlarge.jpg
Szukaj waszych flag. Powodzenia.
-
Jan Barbados
Czyli powstaliście w 1 minucie i 25 sekundzie 20 kwietnia 1983 roku :)
A na początku w 12 sekundzie po bramce ktoś macha flagą Legii?
Wycieczki zakładowe przyjeżdżały autokarami z całego kraju, ch... tam było kibicowania konkretnemu klubowi
i ch... w ogóle istnieliście.
Na 40 tysięcy widzów jakaś jedna czerwona szmatka metr na trzy
z literkami od szablonu wykonana rękami tzw. aktywu robotniczego
na zapleczu Podstawowej Organizacji Partyjnej fabryki Wifama z biletami na mecz w nagrodę za przodownictwo pracy.
Kadry z ŁKS-u sprytnie dobrane - spokojnie podpytaj starszych kolegów swoich nowych ziomków z Pogoni
jak wspominają kibiców ŁKS z przełomu lat 70/80,
dlaczego już w Poznaniu wypadali z pociągu wcale nie za sprawą Lecha
i gdzie wy wtedy byliście i dlaczego nigdzie od tamtego czasu jeszcze przez co najmniej 10 lat.
A na początku w 12 sekundzie po bramce ktoś macha flagą Legii?
Wycieczki zakładowe przyjeżdżały autokarami z całego kraju, ch... tam było kibicowania konkretnemu klubowi
i ch... w ogóle istnieliście.
Na 40 tysięcy widzów jakaś jedna czerwona szmatka metr na trzy
z literkami od szablonu wykonana rękami tzw. aktywu robotniczego
na zapleczu Podstawowej Organizacji Partyjnej fabryki Wifama z biletami na mecz w nagrodę za przodownictwo pracy.
Kadry z ŁKS-u sprytnie dobrane - spokojnie podpytaj starszych kolegów swoich nowych ziomków z Pogoni
jak wspominają kibiców ŁKS z przełomu lat 70/80,
dlaczego już w Poznaniu wypadali z pociągu wcale nie za sprawą Lecha
i gdzie wy wtedy byliście i dlaczego nigdzie od tamtego czasu jeszcze przez co najmniej 10 lat.
-
serce miasta
Janek jaka dzielnica wychowała tak zakompleksionego farmazoniarza?Zastanów się, o kim źle świadczy fakt że na przestrzeni 10 lat między 80 a 90r.straciliście minimum pół miasta i byliście ganianie po wcześniej zdominowanym przez siebie mieście.Nikt normalny w te twoje wysrywy nie wierzy.
-
zero osiem
uf jaka ulga ze dzis juz nie jestesmy ganiani i wy zydzewiaki tez nie jestescie ganiani bo was po prostu w miescie nie ma
Zamknij już mordę, przestań pierdolić i przynosić wstyd przede wszystkim samemu sobie.
Chłop sam ze sobą gada z kilku kont. Niezły świr musi być z niego 😂
-
zero osiem
akurat sie dobrze sklada bo nic nie musze udowadniac przez internet zwlaszcza na takim forum a juz na pewno nie komus kto chodzi na mecze lksu bo to oznacza ze zna mnie osobiscie i w realu dobrze wie ze stac mnie na wiele ale na pewno nie na przynoszenie wstydu, do zobaczenia w poniedzialek w niepolomicach
zero osiem pisze: 14.05.2026, 22:10 akurat sie dobrze sklada bo nic nie musze udowadniac przez internet zwlaszcza na takim forum a juz na pewno nie komus kto chodzi na mecze lksu bo to oznacza ze zna mnie osobiscie i w realu dobrze wie ze stac mnie na wiele ale na pewno nie na przynoszenie wstydu, do zobaczenia w poniedzialek w niepolomicach
No, spierdalaj dziwko , weź ze sobą jeszcze ta druga dziwkę janke
-
Jan Barbados
1922 kroki w bok czerwony pejsaty kurvviu
-
zdeptany trawnik
Przecież to jest pizdeusz ktory ma tutaj kilkanaście kont odpisuje sam sobie i prowokuje ! A wy tu z nim dyskusje prowadzicie i dajecie sie wciągać. Imbecyl wyzywa od wieśniaków a chce Zduńska Wolę przejmować " przez internet" . Ten typ to taki łódzki dozol i tyle