Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Dyzma po wieczornej dawce leków powinien do południa spać. Później salowe muszą zmienić pieluche, umyć długowłosego brudasa więc około 14 zaloguje się ze świetlicy
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Ja go nawet lubię, bo nie wyobrażam sobie jak ktoś może być aż tak spierdolonym a tu wleze co jakiś czas i mam;)
-
zero osiem
jezeli wy tutaj myslicie ze dozo to jest oszolom albo byle kto i w wiekszosci spraw nie ma racji, to nie wiadomo dlaczego mierzycie goscia swoja miara wy pryszczate dzieciaki z wypiekami albo starsze lamusy niby spbie pokpiwajace, ale uwaznie poslusznie i regularnie wczytujacy sie w to forum co nowego sie dzieje w swiecie powaznych osob, ktorym w realu nawet w oczy nie spojrzycie. j**** wisle i ruch i zwisajace przy nich resztki widzewa
Muszę cię zmartwić bo każdy normalny użytkownik tego forum po przeczytaniu kilku wysrywów dozolka stwierdzi, że jest to oszołom i to taki do leczenia psychiatrycznego. Cisnęli mu tu swego czasu nawet kibice Legii, na przestrzeni lat zbanowali mu tu z 10 jego kont. To, że na Legii był kimś to niczego nie zmienia. Na tym forum postrzegany jest jako debil, oszołom, szuja i prowokator.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
Wszyscy wiedzą, że Dozol jest osobą decyzyjną na Legii i to on ma tam najwięcej do powiedzenia. To wasza legenda i z jego zdaniem liczy się cała Żyleta. Prawdopodobnie jest też najbardziej inteligentną osobą w promieniu 30 km od Źródełka w dniu meczowym.
Ale, to jest dopiero połowa smutnej prawdy. Zaściankowa polska - kibolska w postaci takiej Polonii Bytom, czy Odry Opole łyka to co Dozol wysra, bo łudzi się, że będzie częścią czegoś co nie istnieje. Kompleksy, poczucie niższości, potrzeba wspólnoty. A potem 1000 osób na orliku.
Dlatego polski ruch kibicowski jest tu gdzie jest.
Ale, to jest dopiero połowa smutnej prawdy. Zaściankowa polska - kibolska w postaci takiej Polonii Bytom, czy Odry Opole łyka to co Dozol wysra, bo łudzi się, że będzie częścią czegoś co nie istnieje. Kompleksy, poczucie niższości, potrzeba wspólnoty. A potem 1000 osób na orliku.
Dlatego polski ruch kibicowski jest tu gdzie jest.
-
w miare kumaty
Czy ten pies w ogóle słucha co mówi? Brutalne pobicie nastolatka. Chłopcu nic się nie stało, bo napastnicy zostali spłoszeni.kaelowiec pisze: 26.04.2026, 16:38 skoro już o Warszawie tutaj mowa, bardzo ciekawa sytuacja, małolaty sztywno , a Tedzik sie na nich elegancko rozjebał co zostało przez proroka docenione:
https://www.facebook.com/reel/4337261876531303
swoja droga co za czasy, ze z normalnego dania po ryju malolatowi (przez malolatow) za kibicowanie , co dla nas w latach 90tych bylo normą robi sie teraz takie dramy...
-
wściekły kojot
Jak ten Tedek coś tam źle zeznał to pewnie hanka jako pierwszy o tym poinformuje. Narazie nie ma co bić piany póki się to nie potwierdzi.
Serial pod tytułem "Kibol Koronny", został zawieszony.
https://wiadomosci.wp.pl/marek-h-ps-han ... 503141440a
Jesteś jednym z niewielu "Szanowanych" użytkowników tego forum, po mimo innych sympatii klubowych - muszę to przyznać. Jednak trochę kolegę poniosło z czyszczeniem Prokocimia - o nowym nie wspomnę (znam historię), ale na starym nie było nikogo aktywnego (na poważnie) od połowy lat 90-tych. Co do genezy pieniędzy, to też nie do końca tak wyglądało. Na Wiśle była ekipa miastowa od Marka D.(młody marchewa), a tak po polsku M.Dragosz "ojciec" Miśka. Na Pasach była konkurencja - dwie ekipy. Jedna od dawnej ekipy Zbyszka, a druga to Kazek, bracia P. i Janusz K. (który Metalowi śpiewał na monte - konduktorze łaskawy. hahahalodrol pisze: 04.02.2026, 15:23 To jest w ogóle temat rzeka i tak, faktycznie po pierwsze przekabacenie jednej znaczącej persony lub po prostu jej wybór a ewentualnie później dojeżdżanie. Przynajmniej z naszego punktu widzenia.
Na Wiśle pierwsze co kojarze to niejaki Si. ze Złotego Wieku, który przy wsparciu nowych kolegów przeciągnął większość złotówki plus poboczne słabe osiedla typu Kombatantów i Tysiąlecia. Póżniej na 2PL sprowadził się znany i (nie)lubiany Mongolczyk i to wystarczyło. Na Przy Arce słynny Janusz, ale to już powiedzmy że inna liga i tak PA poszło całe.
Na Hutniku podobnie kojarzę - ale to może hmmm kolega wyżej poprawi - Wzgórza Krzesławickie, gdzie HKS miał lepsze osiedle i gdzie wystarczyło obiecać pieniążka ich liderowi Ła. (a może to byli bracia?) i już za chwile pasy ze Wzgórz przez chwilę miały top ekipę w Hucie.
Dla odmiany na Kazimierzu po prostu spokojnie przedstawiano możliwości zrobienia kariery finansowej a biorąc pod uwagę jak biedną i patologiczną dzielnicą był wówczas Kazimierz i jakie ananasy go zamieszkiwały to zadanie było ułatwione.
Na południu to inaczej wyglądało bo np czyszczenie Wisły na Prokocimiu Starym i kawałku Nowego to już była rzeźnia.
A rozchodziło się oczywiście o możliwość zarabiania pieniędzy ale dlaczego te pieniądze trzymały się od połowy lat 90' właśnie przy Cracovii a nie przy Wiśle to już długi, długi temat na cały rozdział.
Wow, ale mnie doceniło na starość. Dziękuję, sam się za takiego nie uważam, po prostu dobrze pogadać z innymi dinozaurami, nawet osobiście i nawet się pośmiać jak np mi się przydarzyło z niejakim "Starym Mex.."
Ogólnie na tym forum nie ma się co za dużo produkować, bo bezklubowe łby potem sobie tą wiedzę przypisują i zgrywają kumatych.
Odniosę się tylko do jednego punktu, bo mówisz że były dwie rywalizujące ekipy na pasach. Pamiętam jak chodziłem do nieistniejącego już Championa na Kordeckiego i tam około jak sądzę 98-99 nagle tamtejsze chłopaki z Kazimierza (ale też i z Kurdwanowa i z Łagiewnik) nagle zaczęli w żartach i nieżartach wyzywać Ko. co mnie zdziwiło bo myślałem że to wszystko po jednej klaczy. Faktycznie ten podział się zrobił, ale to nie zmienia rzeczy że cały ten biznes na Cracovii zaczął się wspólnie a szybkość ekspansji i powiedzmy pozyskiwania kontrahentów i przedstawicieli handlowych ;) był oszałamiający.
Dla mnie to był fenomen, ale postawili na dobrą kartę w owym czasie czyli marihuana/hiphop. Z resztą wiesz sam. A miastowa Wisła trwała w starych czasach burdeli, spirytu itp.
Jaranie to był strzał w dziesiatkę, to jak porównanie w dzisiejszych czasach do startupu AI albo krypto :D
Wisła została 10 lat za murzynami, czy w tym przypadku 10 lat za żydami :) a gdy ogarnęli co jest co to już było za późno bo na wszystkich osiedlach dilowali już tylko żydzi. Nawet na wiślackich.
I tak padały osiedla jedno po drugim...
Bo dla każdego kto chciał zarobić pieniążka wybór był zasadniczo jeden...
A co do prokocimia to nie napisałem, że był tam ktoś biegający od nas. Żeby być zarżnięty wystarczyło po prostu "chodzić".
Ogólnie na tym forum nie ma się co za dużo produkować, bo bezklubowe łby potem sobie tą wiedzę przypisują i zgrywają kumatych.
Odniosę się tylko do jednego punktu, bo mówisz że były dwie rywalizujące ekipy na pasach. Pamiętam jak chodziłem do nieistniejącego już Championa na Kordeckiego i tam około jak sądzę 98-99 nagle tamtejsze chłopaki z Kazimierza (ale też i z Kurdwanowa i z Łagiewnik) nagle zaczęli w żartach i nieżartach wyzywać Ko. co mnie zdziwiło bo myślałem że to wszystko po jednej klaczy. Faktycznie ten podział się zrobił, ale to nie zmienia rzeczy że cały ten biznes na Cracovii zaczął się wspólnie a szybkość ekspansji i powiedzmy pozyskiwania kontrahentów i przedstawicieli handlowych ;) był oszałamiający.
Dla mnie to był fenomen, ale postawili na dobrą kartę w owym czasie czyli marihuana/hiphop. Z resztą wiesz sam. A miastowa Wisła trwała w starych czasach burdeli, spirytu itp.
Jaranie to był strzał w dziesiatkę, to jak porównanie w dzisiejszych czasach do startupu AI albo krypto :D
Wisła została 10 lat za murzynami, czy w tym przypadku 10 lat za żydami :) a gdy ogarnęli co jest co to już było za późno bo na wszystkich osiedlach dilowali już tylko żydzi. Nawet na wiślackich.
I tak padały osiedla jedno po drugim...
Bo dla każdego kto chciał zarobić pieniążka wybór był zasadniczo jeden...
A co do prokocimia to nie napisałem, że był tam ktoś biegający od nas. Żeby być zarżnięty wystarczyło po prostu "chodzić".
Czy są tu osoby,które lubiły przebywać w nieistniejącym już Odeonie ? Taki lokali z charakterem można teraz ze świecą szukać. Swojego czasu Karramba nagrał tam teledysk i sam był częstym gościem w przybytku Prezesa. A jak już latają ksywki i osiedla. Kojarzy ktoś Mahoneya z Kozłówka ?
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30-tu lat
Nie napisałaś, czy jesteś wiś7aczką, czy z 'craxy', milicyjna prujdupo. :Dconthita pisze: 26.04.2026, 12:02 DoZoL..., tu śmieć, typowa 'pízda jebana', 'spierdalam' z tego tematu do 'cwelów' i 'rozpierdalam' się tam, jak wasz stoLicowy temat przez te "zje6ane,' upośledzone 'kůrwy' niemyte z łodzi.
Często się spotykacie, żeby sobie ubić "śmietanę" ... np. toruńską? :)wściekły kundel pisze: 29.04.2026, 21:43Jak ten rzekomy 'Ted...' coś tam źle zeznał, to pewnie "hanka" z t97 jako pierwsza o tym poinformuje. Na razie nie ma co bić piany, póki się to nie potwierdzi.chce.anal pisze: 26.04.2026, 22:37Dżuma u mnie, a po wieczornej dawce leków powinnam do południa spać. Później salowe muszą mi zmienić pieluchę i umyć długowłosego brudasa obok, więc około 14-go bm. zaloguję się ze świetlicy w koozd.ja,kuśka pisze: 26.04.2026, 22:12
[...]
To oni mu jeszcze plecak ze sprejami 'zajebali'? Dycha na grupie m.in. nastolatków, temat podchwycony przez media, więc będzie grubszy wyrok. Skrajna głupota, ale co zrobić.
Jeśli się to potwierdzi, to nasz DoZo-wnik ... wiedzy i tak będzie robił ze mnie idiotę, strugającego głupa, że nikt z arkowców nigdy z důpy nie "strzelił:. W sumie to dla mnie - dziwna sprawa, że dwóch wcześniej zjeżdża na areszt, a ostatni - trzeci czyli kierowca ma wyznaczoną wysoką kaucję oraz dozór policyjny.
Mnie rzadziej bywa ... smutno. ;)gts-c*** pisze: 27.04.2026, 19:44Wszyscy wiedzą, że DoZoL... był w decyzyjnych na Legii, choć nie miał tam najwięcej do powiedzenia. To wasza legenda i z jego zdaniem liczyła się cała "Żyleta". Prawdopodobnie jest też najbardziej inteligentnym od W-wy po KRK i w promieniu 300m w bok od "Źródełka" w dniu meczowym z krakowskimi drużynami w trakcie takiego piłkarskiego spotkania.ja,kuśka pisze: 27.04.2026, 19:41Muszę cię zmartwić, bo każdy normalny dla mnie użytkownik tego forum z gdyni (po przeczytaniu kilku wiadomości DoZoL...a) stwierdzi, że jest też oszołomem i to takim do leczenia psychiatrycznego, "cisnęli" mi tu swego czasu normalni kibice Legii Warszawa, na przestrzeni lat zbanowałam ww. tu około 5-ciu jego kont. To, że na Legii był kimś, to niczego nie zmienia. Na tym forum np. ja postrzegana jestem jako debilka, oszołomka, szuja, prowokatorka i gościni.zero Osiem Ł.. pisze: 27.04.2026, 18:48 Jeżeli wy tutaj w ogóle myślicie, np. że "Dozo" to jest jakiś wg was oszoŁom, albo byle kto i w większości spraw nie ma racji, to nie wiadomo, dlaczego mierzycie tego GIT-a swoją miarą, wy pryszczate dziewczynki z wypiekami na pośladkach albo star(sz)e lampucery, nadal się "podpruwające", ale uważnie, posłusznie i regularnie wczytujacy się w to forum, co nowego się dzieje w świecie poważnych ludzi, którym w tzw. realu nawet w oczy nie spojrzycie, więc 'je6ać'wiślaków i rucHOOLi i zwisąjace przy ich rajtuzach resztki widzewU.
Ale, to jest dopiero połowa dla was smutnej prawdy, bo "zaściankowa" Polska 'kibolska' w postaci takiej Polonii Bytom, czy Odry Opole łaknie tego, co DoZo tu wstawi, bo łudzi się, że będzie częścią czegoś, co u nich nie istnieje. Kompleksy, poczucie niższości, potrzeba wspólnoty. A potem 1000 osób na orliku, czyli kilka razy więcej, niż niedawno na rts-ie.
Dlatego małopolski ruch kibicowski jest, tu gdzie jest.
Kiedy możemy się spodziewać kolejnego odcinka tego "długiego, długiego tematu na cały rozdział"? 8)Avitabile pisze: 08.05.2026, 04:10Jesteś jednym z niewielu "szanowanych" użytkowników tego forum, po mimo innych sympatii klubowych - muszę to przyznać. Jednak trochę "kolegę" poniosło z "czyszczeniem" Prokocimia - o nowym nie wspomnę (znam historię), ale na starym nie było nikogo aktywnego (na poważnie) od połowy lat 90-tych XX w. Co do genezy "pieniędzy", to też nie do końca tak wyglądało. Na Wiśle była ekipa "miastowa" od Marka D. ps. "młody marchewa", a tak po polsku M... Dragosz, "ojciec" wiślackiego "miśka". Na "Pasach" była konkurencja - dwie ekipy. Jedna od dawnej "ekipy Zbyszka", a druga to "Kazek", bracia P. i Janusz K. (który "metalowi" śpiewał na ul.Montellupich 7 - "konduktorze łaskawy", haha...).hooltroll pisze: 04.02.2026, 15:23 To jest w ogóle temat rzeka i tak, faktycznie po pierwsze przekabacenie jednej znaczącej persony lub po prostu jej wybór a ewentualnie później dojeżdżanie. Przynajmniej z naszego punktu widzenia.
Na Wiśle pierwsze co kojarze to niejaki Si. ze Złotego Wieku, który przy wsparciu nowych kolegów przeciągnął większość złotówki plus poboczne słabe osiedla typu Kombatantów i Tysiąlecia. Póżniej na 2PL sprowadził się znany i (nie)lubiany Mongolczyk i to wystarczyło. Na Przy Arce słynny Janusz, ale to już powiedzmy że inna liga i tak PA poszło całe.
Na Hutniku podobnie kojarzę - ale to może hmmm kolega wyżej poprawi - Wzgórza Krzesławickie, gdzie HKS miał lepsze osiedle i gdzie wystarczyło obiecać pieniążka ich liderowi Ła. (a może to byli bracia?) i już za chwile pasy ze Wzgórz przez chwilę miały top ekipę w Hucie.
Dla odmiany na Kazimierzu po prostu spokojnie przedstawiano możliwości zrobienia kariery finansowej a biorąc pod uwagę jak biedną i patologiczną dzielnicą był wówczas Kazimierz i jakie ananasy go zamieszkiwały to zadanie było ułatwione.
Na południu to inaczej wyglądało bo np czyszczenie Wisły na Prokocimiu Starym i kawałku Nowego to już była rzeźnia.
A rozchodziło się oczywiście o możliwość zarabiania pieniędzy ale dlaczego te pieniądze trzymały się już od połowy lat 90-tych XX w. właśnie przy Cracovii, a nie przy Wiśle, to już długi, długi temat na cały rozdział.
hooltroll pisze: 08.05.2026, 17:24 'Wow', ale mnie doceniono na starość. Dziękuję, sam się za takiego nie uważam, po prostu dobrze pogadać z innymi "dinozaurami", nawet osobiście i nawet się pośmiać, jak np. mi się przydarzyło z niejakim "Starym Mex...".
Ogólnie na tym forum nie ma się, co za dużo produkować, bo "bezklubowe" łby potem sobie tą wiedzę przypisują i zgrywają tzw. kumatych.
Odniosę się tylko do jednego punktu, bo piszesz że były dwie rywalizujące ze sobą ekipy na pasach. Pamiętam, jak chodziłem do nieistniejącego już "Championa" na Kordeckiego i tam około - jak sądzę - '98-99 nagle tamtejsze chłopaki z Kazimierza (ale też i z Kurdwanowa, i z Łagiewnik) nagle zaczęli w żartach i nieżartach wyzywać Ko...... co mnie zdziwiło, bo myślałem, że to wszystko po jednej kobyle. Faktycznie ten podział się zrobił, ale to nie zmienia faktu, że cały ten biznes na Cracovii zaczął się wspólnie, a szybkość ekspansji i - powiedzmy - pozyskiwania kontrahentów i "przedsTawicieli h-andlowyCh" był oszałamiający. ;)
Dla mnie to był fenomen, ale postawili na dobrą kartę w owym czasie czyli marihuana&hip-hop. Zresztą wiesz sam. A "miastowe" wiślaki trwały w starych czasach - burdeli, 'spirytu' itp.
"Jaranie" to był strzał w dziesiatkę, to jak porówn(ywal)anie w dzisiejszych czasach do startupu AI albo krypto... :D
Wisła została 10 lat za murzynami na ksc, czy w tym przypadku - 10 lat za ... żydami, a gdy ogarnęła, co jest co, to już było za późno, bo na wszystkich osiedlach dilowały już tylko żydki. Nawet na wiślackich. :(
I tak padały osiedla jedno po drugim ...
Bo dla każdego, kto chciał zarobić "pieniążka" wybór był zasadniczo jeden ...
A co do Prokocimia, to nie napisałem, że był tam ktoś biegający od nas. Żeby być zarżnięty, wystarczyło po prostu "chodzić" na gts.
-
w miare kumaty
Ty naprawdę wierzysz, że komuś się chce czytać twoje posty, gdzie cytujesz pół wątku (dodatkowo zmieniając cytaty), gdzie ostatecznie sam sobie odpowiadasz? Poza tym chyba zapomniałeś wkleić kilku zdjęć i spruć się do Widzewa.
-
smerf Maruda

aleście nisko upadli.. mela wam na pysk ha tfu !
"cipy boy" kumaczu z tłitera dumny jesteś z koleżków po szalu? może w końcu skleisz pizde?
skoro nawet w takiej sprawie masz na Wiśle gówno do gadania frajerze :D
Najlepsze, że żadnego referendum nie będzie. Ale Wisła znowu da drugą szansę. Cenią się :)
Dziwne, że popierają prezydenta...
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30-tu lat
w miarę kudłata pisze: 08.05.2026, 22:56Ty naprawdę wierzysz, że komuś się chce czytać twoje "posty", gdzie czatujesz na wyjca (dodatkowo zakochany w "car-mambie"), gdzie ostatecznie sam sobie odpowiadasz? Poza tym, chyba zapomniałaś wkleić kilku zdjęć "młodego potara" i "spruć się", jak to widzewiak.Dżepetto pisze: 08.05.2026, 17:49Czy są tu osoby, które lubiły przebywać w nieistniejącym już "Odeonie"? Takich lokali z charakterem można teraz ze świecą szukać. Swojego czasu "karr-amba" nagrał tam teledysk i sam był częstym gościem w przybytku "prezesa". A jak już latają ksywki i osiedla. Kojarzy ktoś "Mahoneya: z Kozłówka ?Avitabile pisze: 30.04.2026, 13:53 Serial od mięsopodobnej parówy pt. "kibel koronnych" został zawieszony.

Kojarzycie którąś po-wyższych? 8]
-
Stachu Wirażka
Młoda ferajna jeździ komunikacją miejską więc ich strefa czystego transportu nie dotyczy.Fajnych tam decyzyjnych macie że pół Krakowa chce referendum w sprawie odwołania tego POwca a jacyś szczyle chcą mu drugą szansę dawać.
-
Kibic_janusz
Kto powiedział że referendum nie będzie?Stpne pisze: 08.05.2026, 23:28 Najlepsze, że żadnego referendum nie będzie. Ale Wisła znowu da drugą szansę. Cenią się :)
Każdy mający bardzo umiarkowaną wiedzę na ten temat zauważył, że zgodnie z konstytucją prezydent sam nie rozpisuje referendum tylko występuje z wnioskiem o nie do senatu. W którym stabilną większość ma Tusk. Poprzednio była szmatka na Nawrockiego, więc z jego referendum skojarzyłem i ten motyw.
Natomiast jeżeli chodzi o Miszalskiego, to referendum może i będzie, ale bez szans by było wiążące - min. 60% frekwencji. No i "druga szansa" w przypadku tej postaci...
Natomiast jeżeli chodzi o Miszalskiego, to referendum może i będzie, ale bez szans by było wiążące - min. 60% frekwencji. No i "druga szansa" w przypadku tej postaci...
-
w miare kumaty
Nie byłbym taki pewien. Potrzebny jest udział 160k ludzi, a podpisów przeciwko niemu było 130k. Możliwe, że apel kibiców Wisły zadziała i część mieszkańców zrezygnuje z udziału w tym referendum. Oczywiscie łatwiej też uzbierać 130k podpisów w 2 czy 3 tygodnie, niż zmobilizować tyle samo osób w jeden dzień, aby udały się do urn.
Bardziej interesuje skąd w kibicach Wisły ten nagły przypływ miłości do prezydenta z KO? Kontrkandydat był popierany zarówno przez PiS, Konfederacje, jak i Brauna.
Bardziej interesuje skąd w kibicach Wisły ten nagły przypływ miłości do prezydenta z KO? Kontrkandydat był popierany zarówno przez PiS, Konfederacje, jak i Brauna.
-
SilesiaStreets
PiS,Braun i konfa?? Ja p******* to już lepiej zostać przy KO. Wybor między dżumą a cholerąw miare kumaty pisze: 09.05.2026, 09:18 Nie byłbym taki pewien. Potrzebny jest udział 160k ludzi, a podpisów przeciwko niemu było 130k. Możliwe, że apel kibiców Wisły zadziała i część mieszkańców zrezygnuje z udziału w tym referendum. Oczywiscie łatwiej też uzbierać 130k podpisów w 2 czy 3 tygodnie, niż zmobilizować tyle samo osób w jeden dzień, aby udały się do urn.
-
puremuscle
To jest forum kibicowskie czy na Onecie? Jak takie k**wy tęczowe mogą zabierać tutaj głosSilesiaStreets pisze: 09.05.2026, 10:59PiS,Braun i konfa?? Ja p******* to już lepiej zostać przy KO. Wybor między dżumą a cholerąw miare kumaty pisze: 09.05.2026, 09:18 Nie byłbym taki pewien. Potrzebny jest udział 160k ludzi, a podpisów przeciwko niemu było 130k. Możliwe, że apel kibiców Wisły zadziała i część mieszkańców zrezygnuje z udziału w tym referendum. Oczywiscie łatwiej też uzbierać 130k podpisów w 2 czy 3 tygodnie, niż zmobilizować tyle samo osób w jeden dzień, aby udały się do urn.
Tutaj dużo pedałów i lewaków i jakieś stare pikole którzy się jarają że wzięli bachora na finał PP i podnieta że na postojach była rodzinna atmosfera i piknik 😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
smerf Maruda
Abstrahując od sensowności tego transu to wiecie, ze w wyborach po odwolaniu miszalskiego najwieksze szanse ma gibala, byly czlonek ruchu palikota?
W Krakowie nie ma dobrego wyboru.
-
w miare kumaty
Czemu był on wobec tego popierany przez partie prawicowe i PIS? Pytam serio, bo to dziwne …Hund pisze: 09.05.2026, 12:29 Abstrahując od sensowności tego transu to wiecie, ze w wyborach po odwolaniu miszalskiego najwieksze szanse ma gibala, byly czlonek ruchu palikota?
-
trzecigarnitur
Miszalski jest od dawna zdeklarowanym wiślakiem. Żadna tajemnica.w miare kumaty pisze: 09.05.2026, 09:18 Nie byłbym taki pewien. Potrzebny jest udział 160k ludzi, a podpisów przeciwko niemu było 130k. Możliwe, że apel kibiców Wisły zadziała i część mieszkańców zrezygnuje z udziału w tym referendum. Oczywiscie łatwiej też uzbierać 130k podpisów w 2 czy 3 tygodnie, niż zmobilizować tyle samo osób w jeden dzień, aby udały się do urn.
Dobrze że ci pedofile z Kłodzka nie byli zadeklarowanymi wiślakami bo byśmy pewnie też czytali że należy im się druga szansa...
Na wisle to większość naćpana to nawet nie wiedzą o co chodzi
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
w miare kumaty
Uff, całe szczęście, że Biedroń nie jest. Co to za argument w ogóle? Wiślakom nie przeszkadzają poglądy i działania obecnie rządzących?trzecigarnitur pisze: 09.05.2026, 13:42Miszalski jest od dawna zdeklarowanym wiślakiem. Żadna tajemnica.w miare kumaty pisze: 09.05.2026, 09:18 Nie byłbym taki pewien. Potrzebny jest udział 160k ludzi, a podpisów przeciwko niemu było 130k. Możliwe, że apel kibiców Wisły zadziała i część mieszkańców zrezygnuje z udziału w tym referendum. Oczywiscie łatwiej też uzbierać 130k podpisów w 2 czy 3 tygodnie, niż zmobilizować tyle samo osób w jeden dzień, aby udały się do urn.
Do tego pro-lewackie strefy czystego powietrza utrudniające życie wszystkim krakusom, podnoszenie cen komunikacji miejskiej (tak wiem, wycofał się z tego), do tego zatrudnianie osób niekompetentnych, kolesiostwo itp. Itd. Naprawdę dziwię się, że taki transparent zawisł.
Ryba z Sararą na Fame mma a wy dalej oglądacie sportowe gale za dwa tysiące za walkę? 😅 Wasi góry z ekip lgną do frików za wielką kasą. Dzisiaj walczy Królik z Psychofans tak apropo
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
W pisie to popieraja tylko niektorzy, bo jesli odwolana zostanie tez rada, duza szansa ze Konfederacja ich kosztem zdobedzie mandaty. A konfederacja to jak wyzej, licza na mandaty bedac na fali. Plus zawsze dobrze wyglada pogonienie platfusa. Kolejne wybory wygra gibala albo znowu ktos z platformy - pewnie piątkowska.w miare kumaty pisze: 09.05.2026, 13:26Czemu był on wobec tego. popierany przez partie prawicowe i PIS? Pytam serio, bo to dziwne …Hund pisze: 09.05.2026, 12:29 Abstrahując od sensowności tego transu to wiecie, ze w wyborach po odwolaniu miszalskiego najwieksze szanse ma gibala, byly czlonek ruchu palikota?
To nie jest wybor prawica - lewica jakby niektorzy chcieli.
-
Dżolo Rypandolo
Bogu dzięki transparent transparentem, a z tych 33 koła obecnych wczoraj ro na referendum pewnie pójdzie z 25k. Co nie zmienia faktu że wybór między kimkolwiek w Polsce i w Krk to wybór jak między dżumą a cholerą ....
Warchoły jadą jutro do Krakowa czy pusty sektor?
to ten sam o którym była wzmianka w słynnym reportażu z Człowiekiem czy zbieżność nazwiska/ksywy ?cpcasual pisze: 09.05.2026, 19:23 Ryba z Sararą na Fame mma a wy dalej oglądacie sportowe gale za dwa tysiące za walkę? 😅 Wasi góry z ekip lgną do frików za wielką kasą. Dzisiaj walczy Królik z Psychofans tak apropo
-
Śnieżnobiały
Ten sam Rybka który uciekł na wyspy po człowieku. Teraz udaje przemiane, celebryta kolejny.
I
Te friki proponują chore pieniądze więc każdy z tych troglodytów typu Wrzosek w końcu wylądują w tych patogalach. Szpilka, Wach, Sosnowski, Omielańczuk debiut już zaliczyli. Każdy z tych wielkich sportowców ma swoją cenę i za dwa miliony dadzą sobię nasrać na pysk
I
Te friki proponują chore pieniądze więc każdy z tych troglodytów typu Wrzosek w końcu wylądują w tych patogalach. Szpilka, Wach, Sosnowski, Omielańczuk debiut już zaliczyli. Każdy z tych wielkich sportowców ma swoją cenę i za dwa miliony dadzą sobię nasrać na pysk
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
nie wrzucaj wszystkich do jednego worka