Kibicowska Warszawa

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

DZnr1

Re: Kibicowska Warszawa vs wpÎerw etc.

Post autor: DZnr1 »

wściekły kutas pisze: 06.05.2026, 21:40
pcp.anal pisze: 06.05.2026, 21:29 Wypięłam się, jak stare, kudłate 'kurwisko' bite. A tu syn 'kůrwy' i 'cwe7a'.
'Tej', dzíwko, ale na 'chůj' mi ubliżasz, skoro ja ciebie nie obraziłem? To nie moja wina, że nie masz za grosz poczucia humoru. Hamuj piętą, członku dhw i nie spinaj się tak z tą "turystką", "hanką". W wielu wpisach podkreślają, że nie była z 'TB'. Dla milicji "była", a na Legii - nie, nie mnie to oceniać.
Napij się meliski, a jak nie pomoże, to 'pierdolnij' ze mną szklankę whisky, zapal skręta i może ci zejdzie ciśnienie ze mną w łóżku.
chcę.anal pisze: 06.05.2026, 23:45 Taaa..., papierska i whisky?! 😅 Wiesz, ile ten długowłosy 'kurwiszon' na mnie ma lat? Powinien śmieć już dawno we mnie zdechnąć.
Nie możecie się umówić np. na jakiejś randkowej aplikacji, pedały? 8[

stara widzewiara pisze: 07.05.2026, 16:04
Gambeta pisze: 07.05.2026, 09:36 Podziwiam tego DoZo, że się mu chce ich błędy poprawiać …
Powiem wam w tajemnicy, że i szpitale psychiatryczne wydzwaniają do mnie, od poz do oiom, bo chcą, żebym przetestowała nowe leki antykoncepcyjne. To tak w ramach ciekawostki, a teraz wróćmy na chwilę do "hanki"-mitomanki z t97. Ktoś z widzewiaków zadał jej pytanie, czy - "Legia 'spierdoliła' do lasu przed Spartakiem?", na co hanna odpowiedziała, że - "to farmazon, bo Legia wyszła do walki" jako pierwsza w Polsce ze specnazem. Pomińmy to, że 'obskoczyli' szybkie wciry, bo niby nie o to tutaj chodzi.
Skoro wszyscy zgodnie przyznaliśmy DoZo rację, że hanka to prawdziwa mitomanka, chroniczna kłamczucha, to znaczy, że Legia jednak nie uciekła do lasu, jak twierdziła jaruga, która się wówczas poddała jako pierwsza.
Przypomnę ci, że zawodowe oszustki wplatają w ... swoje fantasmagorie mnóstwo niepotrzebnych szczegółów i zawsze parę faktów, by uwiarygodnić swoje bujdy.

conchita pisze: 08.05.2026, 21:10
cherchesov pisze: 08.05.2026, 09:11
chcę.anal pisze: 07.05.2026, 21:10

Potwierdzam, byłam obserwatorką z ramienia "kibice.net".

Z 'destroyeds' znowu jakiś zdechł? Bo, że tyle ich już "śpi", to aż dziwne. Chyba, że poszła taka dawka w dwunastnicę, że dhw będzie hulało przez tydzień ...

DoZo, oddałam głos ... na po.
Jak tam, "halinKo997", ile razy 'ojebałaś' swój klub na darmowe wejścia?
Ta cała 'jebana polin-ja warsiawka' z k6 to chyba większa 'patola', niż Kraków, Tarnów i mój rts razem wzięte, 'pierdolone' "śmietniki". Do gazu!
'STARke Worte für dich, du ... conchita (weiße?) wurst'. 8]
iparts.pl
Stachu Wirażka

Re: Kibicowska Warszawa

Post autor: Stachu Wirażka »

Czyli ex Turysta a później Teddy Boy hanka to nie jest mitoman i kłamca na 100% tylko na 60%.Dozo ty to jednak pocieszny jesteś.
No i czemu próbujesz ukryć/pominąć fakt,że wstrząs należał do TB i kłamiesz że marcinek żoliborski to czasy sprzed 95 roku?Przecież on działał jeszcze około roku 2000.
Parafrazując znane przysłowie niedaleko spadł hanior od dozo.Pytanie tylko kto jest większym kłamcą.
leonidas88

Post autor: leonidas88 »

Debilu z kilkunastoma kontami.. konfidenta ci zamknęli i skąd ty teraz biedaku będziesz miał informacje do prowokacji i pisania z samym sobą?
cpcasual

Post autor: cpcasual »

Tak.

Wrzosek widzę, że już celebryta pełną gębą . A to kolejny sztywny tłuk, który stoi na trybunie z samymi złodziejami, dilerami i który pewnie sam ma z tego sporą działke. Do kryminału z tym scierwem .

Obrazekhttps://zapodaj.net/plik-W3lWzeGr7z
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Stachu Wirażka

Post autor: Stachu Wirażka »

leonidas88 pisze: 09.05.2026, 11:21 Debilu z kilkunastoma kontami.. konfidenta ci zamknęli i skąd ty teraz biedaku będziesz miał informacje do prowokacji i pisania z samym sobą?
O prowokacjach pisze kolega dozo,normalnie jaja.To tak jakby ktoś nasrał na stół na domówce a potem miał pretensje że wujek Stefan się najebał i rozbił szklankę.
Wasza bezczelność i hipokryzja przekracza już wszelkie możliwe granice.No ale mi to tam koło c**** lata to wasz problem że macie tu takiego przedstawiciela.
Mi nikogo nie zamknęli bo to wasz konfident.Jakbyś nie zauważył dalej się utożsamia z TB i Legią.A sam ze sobą też nie piszę,musisz być idiotą skoro nie widzisz że ten casual/cardano to jakiś 14 latek piszący same obelgi.
cpcasual

Stachu, mam 15 lat, cardano 14 a ty 19 więc jesteś naszym guru
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
JestTuJakiśCwaniak?

Post autor: JestTuJakiśCwaniak? »

Cardano pisze: 08.05.2026, 21:10 Ta cała jebana warsiawka to chyba większa patola niż Kraków i Tarnów razem wzięte. Jebane śmietniki. Do gazu !
Jak kiedyś byłem to było normalnie. Szedłem sobie nocą krakowskim przedmieściem, patrzę a tu helikopter nadlatuje myślałem, że z prezydentem Wałęsą, ale nie przyleciał wtedy Mike Tyson no i w pizdu wylądował na dachu pałacu prezydenckiego. Mike wyszedł w towarzystwie dwóch ochroniarzy, pomachałem mu a on coś tam do mnie zawołał, nie wiem co bo mówił gwarą nowojorską z Bronxu a ja się wychowywałem na Jackowie w Chicago. Później go spotkałem na imprezie u Krzyśka Ibisza. Nauczył mnie tam kilku sztuczek ale według mnie nic specjalnego, więcej wyniosłem jak byłem na seminarium u Ivana Drago, stara sowiecka szkoła boksu. Później mnie stamtąd wyrzucili bo nie miałem paszportu polsatu. Poszwędałem się jeszcze trochę po śródmieściu południowym ale nic ciekawego się nie działo więc wróciłem do hotelu. Na drugi dzień odwiedziłem Króla z Mokotowa co kiedyś trząsł całym Śródmieściem, poszedłem zwiedzić pałac kultury i nauki ale akurat winda była zepsuta więc cyknąłem parę fotek polaroidem po czym zawinąłem się na Centralny i kolejką wąskotorową pojechałem do Piaseczna a stamtąd odleciałem awionetką do Los Angeles z przesiadką w Mińsku.
Trzymajcie się i uważajcie na siebie.
cpcasual

Aruś wrzosek, troglodyta, bandyta, celebryta itp w czasie gdy Legia chciała atakować Pogoń to ten szmaciarz w samolocie z szampanem 😅😅😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
yalla

Post autor: yalla »

cpcasual pisze: 10.05.2026, 09:16 Aruś wrzosek, troglodyta, bandyta, celebryta itp w czasie gdy Legia chciała atakować Pogoń to ten szmaciarz w samolocie z szampanem 😅😅😅
Na Pogoń to raczej nie trzeba brać pierwszego składu ekipy Legii, rezerwowi by wystarczyli ;)
BillHodges

Post autor: BillHodges »

cpcasual pisze: 10.05.2026, 09:16 Aruś wrzosek, troglodyta, bandyta, celebryta itp w czasie gdy Legia chciała atakować Pogoń to ten szmaciarz w samolocie z szampanem 😅😅😅
A gdzie byli twoi rodzice gdy ci wujek z kolegami wchodzili do wanny ?
cpcasual

Razem z nimi wchodzili
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Sensi_

Post autor: Sensi_ »

https://www.facebook.com/share/v/18Z9h8yMJr/

A później płacz, że ktoś takie szczurki po mieście gania
Piatek Trzynastego

Post autor: Piatek Trzynastego »

O Boże, czapka z przekreśloną przeplatanką ŁKS-u...
cpcasual

ŁKS zawiesił działalność
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Hal9000

Post autor: Hal9000 »

Sensi_ pisze: 12.05.2026, 15:01 https://www.facebook.com/share/v/18Z9h8yMJr/

Co za okropni wandale!!!
Sensi_

Post autor: Sensi_ »

Okropni są dopiero po przekopce. Na komendzie.
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

Gdyby mnie nawet przypiekali
i oddzielali pazury od paluchów,
to bym nie założył na siebie żadnego gadżetu anty-Polonia,
bo to by było jakbym startował z 3-kg kilofem ze stali
na rekordzistę Guinnessa
w kategorii najmniejszy robak świata, czyli nicienia obleńcowatego.
czehulov

Post autor: czehulov »

Cardano pisze: 12.05.2026, 16:31

Polonia chodzi sobie w barwach po mieście, a wy gdzie w tym czasie jesteście jebane cweLebrytki ???
Który na tym nagraniu to ty? :)
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
maczetatata

Post autor: maczetatata »

czehulov pisze: 12.05.2026, 17:35

Polonia chodzi sobie w barwach po mieście, a wy gdzie w tym czasie jesteście jebane cweLebrytki ???
Oni tak serio czy poprostu ktoś se jaja robi z nich i coś takiego nagrał? Trzeba znać swoje miejsce w szeregu a oni to się porywają z motyka na słońce, i ciężko to może wyglądać nawet w starciu z jakaś tronująca ekipa z gimnazjum.
Gnujj

Post autor: Gnujj »

Gdyby ktoś wynalazł wehikuł czasu i tych petów z Polonii, co niby mieli 25 lat temu, ze sprzętem przejmować Warszawę wysadził na dzisiejszym Ursynowie to w 6 miesięcy, cała stolica jest czarno - h** wie jaka, w każdym razie ówcześni Poloniści zrobili by dzisiejszej Legii holokaust.
Stpne

Post autor: Stpne »

Oczywiście. Ówcześni poloniści mieli dokładnie takie zdanie i zamiary związane z ówczesną Legią. A część tutejszych ówczesnych forumowiczów przekonywała, że po mistrzostwie KSP w 2000 Warszawa będzie czarna w ciągu 5 lat. Nudne to trochę, ale niezmiennie zabawne :)
traffic2

Post autor: traffic2 »

czehulov pisze: 12.05.2026, 17:35

Ten w jeansach na 100%. Jeansy chronią przed udziałem w awanturze!
BillHodges

Skończy się tak jak 14 lat temu … 😉 te dzieci z filmiku oczywiście nie mogą tego pamiętać bo wtedy zapewne wjeżdżali na nocniku pod tapczan. Już kiedyś chcieli przejmować Warszawę i nagrali podobny filmik z zapowiedzią i również biegali wokół jednej ulicy (Zakroczymskiej) tuż obok kurwidołka. Jak to się skończyło to wiadomo, jedni się r******** na komendzie drudzy nie przepalili ciśnienia i po długotrwałej hospitalizacji odpuścili kibicowanie „dumie stolicy” 😅 Pytanie czemu te szczurki nie jeżdżą na wyjazdy i nie wychylają się w ciągu dnia i poza jedną ulicę obok ich kurniczka 😎
Kepi

Post autor: Kepi »

Szacunek do tych małolatów,że w mieście zdominowanym przez rywala próbują coś działać.Jakiś pajac z Legii powyżej pisze,że szczurki.No oczywiście na Legii 16 latkowie chodzą w 100 kilo.Inny bęcwał się śmieje że na wyjazdy nie jeżdżą.No oczywiście bill hodges i reszta legijnych bandziorów z forum nie tylko by jeździła ale również paradowali by w barwach po mieście napierdalając się z rywalami w proporcjach 1 do 50.
Piatek Trzynastego

Post autor: Piatek Trzynastego »

No i to była tylko kwestia czasu, żeby nieistniejącą w swoim mieście ekipę Polonii zaczął bronić taki Kepi z nieistniejącej w Łodzi ekipy Żydzewa.
North!

Post autor: North! »

Gnujj pisze: 12.05.2026, 18:40 Gdyby ktoś wynalazł wehikuł czasu i tych petów z Polonii, co niby mieli 25 lat temu, ze sprzętem przejmować Warszawę wysadził na dzisiejszym Ursynowie to w 6 miesięcy, cała stolica jest czarno - h** wie jaka, w każdym razie ówcześni Poloniści zrobili by dzisiejszej Legii holokaust.
Weź ten odstaw ten nowohucki siuwaks i W********** z tego tematu
suomi

Post autor: suomi »

Dlaczego na tym filmiku nie ma innych ludzi i nie jeżdzą samochody ? Nagrywali go o 4 w Niedziele ?
cpcasual

To chyba oczywiste, widać to ewidentnie
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Hal9000

suomi pisze: 12.05.2026, 22:24 Dlaczego na tym filmiku nie ma innych ludzi i nie jeżdzą samochody ? Nagrywali go o 4 w Niedziele ?
https://www.facebook.com/watch/?v=17471 ... bVwvIn0%3D
BillHodges

Jakiś odklejeniec pisze, że szacunek się należy hahaha za co ? Niech te pizdy zaczną jeździć na wyjazdy w jakiś konkretnych liczbach, na ten moment każda podwarszawska ekipa ich zjada i jeździ w lepszych liczbach więc o czym ty p*********, proponuję zajebać baranka w ścianę 🤡 niech spróbują się na kogoś ustawić, jak narazie to jesteście pośmiewiskiem nagrywając takie filmiki 🤣 beka z tych małolatów straszna, przemknęli w 15 minut dookoła kurwidołka nagrywając filmik a potem palili wroty na szybko 🤡
DennisWise

Post autor: DennisWise »

Stpne pisze: 12.05.2026, 18:57 Oczywiście. Ówcześni poloniści mieli dokładnie takie zdanie i zamiary związane z ówczesną Legią. A część tutejszych ówczesnych forumowiczów przekonywała, że po mistrzostwie KSP w 2000 Warszawa będzie czarna w ciągu 5 lat. Nudne to trochę, ale niezmiennie zabawne :)
Jakie oni niby mieli szanse jak na 50 miastowych w Legii przypadał może jeden z Polonii i to wieku z 40+ bo teraz ma pewnie z 70 lat jak żyje. Jakby cały element kryminalny stolicy nie kibicował wtedy Legii a proporcje by były odmienne to skończyło by się jak w Krakowie. A tak wyłapali Polonie mokotowscy, wołomińscy, pruszkowscy i ożarowscy. Jeden ze wspomnianych przez grubasa wyłapywaczy Polonistów to gość który siedział za grupę mokotowskich obcinaczy palców więc do niego na 100% miała podjazd dzieciarnia z Polonii. Tak więc darujcie sobie te opowieści o bataliach bo oni mieli szansę wygrać jak Wenezuela z USA. Samo już zrobienie jakiejkolwiek krzywdy ludziom jakiegoś Korka, Daksa czy Sajura skończyło by się wiecznym odpoczynkiem we Wiśle. Takie pierdolenie jakby to była rywalizacja jakiejś dzieciarni z dzieciarnią kto mocniejszy.
Stpne

Post autor: Stpne »

Serio, nie bardzo rozumiem czemu mają służyć te wpisy sugerujące, że coś - a nawet wszystko (sic!) - wiesz :))) No, raczej średnio. Nie wiesz i tyle. Ale piszesz chętnie i obszernie. Naprawdę myślisz, że nie czytają tego osoby mające wiedzę spoza yt?
DennisWise

Post autor: DennisWise »

Stpne pisze: 13.05.2026, 01:21 Serio, nie bardzo rozumiem czemu mają służyć te wpisy sugerujące, że coś - a nawet wszystko (sic!) - wiesz :))) No, raczej średnio. Nie wiesz i tyle. Ale piszesz chętnie i obszernie. Naprawdę myślisz, że nie czytają tego osoby mające wiedzę spoza yt?
Przecież gruby wszystko na youtube paplał który kolega latał w jakim gangu to co tutaj jest do wyjaśniania? No chyba że zmyślił wszystkich tych legionistów wołomińskich, pruszkowskich, ożarowskich i mokotowskich . Jak nie zmyślił to tak jak napisałem miała Polonia taką samą szansę przejąć cokolwiek we Warszawie jak Wenezuela zająć Florydę. Tylko ty udajesz że to była jakaś rywalizacja na poziomie chłopaków spod trzepaka po obu stronach i twoi chłopacy byli silniejsi albo lepsi.
Hal9000

Co za stymulacja kibiców cewukaesu? 🤣
Boli was ta Polonia.
I tak ma być!
Hal9000

BillHodges pisze: 12.05.2026, 23:58 Jakiś odklejeniec pisze, że szacunek się należy hahaha za co ? Niech te pizdy zaczną jeździć na wyjazdy w jakiś konkretnych liczbach, na ten moment każda podwarszawska ekipa ich zjada i jeździ w lepszych liczbach więc o czym ty p*********, proponuję zajebać baranka w ścianę 🤡 niech spróbują się na kogoś ustawić, jak narazie to jesteście pośmiewiskiem nagrywając takie filmiki 🤣 beka z tych małolatów straszna, przemknęli w 15 minut dookoła kurwidołka nagrywając filmik a potem palili wroty na szybko 🤡
Ciekawe. Wymień jakie?
Błonianka Błonie.
Huragan Wołomin,
Znicz Pruszków
Legionovia Legionowo
.................... itp
Jakie to są wyjazdy? Gdzie? Jakie odległosci?
Przechodzą przez płoty, pod siatką, bez biletu, za darmo, siedzą w klatce, mają flagi?
A zapomniałbym....... Świt Nowy Dwór Mazowiecki, super niezależna ekipa na Mazowszu. Gdzie jeździ i jak?
Jak jeździ KS Łomianki, czy np. Wicher Kobyłka.
czehulov

Post autor: czehulov »

Kepi, tylko, że na Polonii jedynego 100kg osobnika jakiego uświadczysz to ulańca z kiełbasą w ręku. Zanim zaczniesz się tak spuszcać nad tymi szczurami to pomyśl, że może warto by było najpierw wystawić jakiś porządny skład zamiast wypuszczać małolatów 500m od stadionu ;)
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
BillHodges

Hal9000 pisze: 13.05.2026, 08:14
BillHodges pisze: 12.05.2026, 23:58 Jakiś odklejeniec pisze, że szacunek się należy hahaha za co ? Niech te pizdy zaczną jeździć na wyjazdy w jakiś konkretnych liczbach, na ten moment każda podwarszawska ekipa ich zjada i jeździ w lepszych liczbach więc o czym ty p*********, proponuję zajebać baranka w ścianę 🤡 niech spróbują się na kogoś ustawić, jak narazie to jesteście pośmiewiskiem nagrywając takie filmiki 🤣 beka z tych małolatów straszna, przemknęli w 15 minut dookoła kurwidołka nagrywając filmik a potem palili wroty na szybko 🤡
Ciekawe. Wymień jakie?
Błonianka Błonie.
Huragan Wołomin,
Znicz Pruszków
Legionovia Legionowo
.................... itp
Przechodzą przez płoty, pod siatką, bez biletu, za darmo, siedzą w klatce, mają flagi?
A zapomniałbym....... Świt Nowy Dwór Mazowiecki, super niezależna ekipa na Mazowszu. Gdzie jeździ i jak?
Victoria Sulejówek, Pogoń Grodzisk, Mazovia Mińsk, Dolcan Ząbki, Marcovia Marki 😉
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Nie każdy ma ochotę chodzić na radziecki cewukaes gdzie na stadionie w pierwszej kolejności spotkasz wszystkie wynalazki co zjechały sie do stolicy. Aktorzy, pedały, celebryci, dzieciaczki z Wilanowa i to wszystko podlane radzieckim korzeniami tfu. Być na jednym stadionie razem z ludźmi pokroju Mateusza Kijowskiego z KOD? Ja p*******, upokarzające.
490

Post autor: 490 »

Heh , jak wczoraj wyświetlił mi się ten filmik to wyczułem brak pewności małolatów o obsranie przechodząc na szybko tymi uliczkami a znak anty ŁKS to w ogóle hicior, natomiast i tak cieszy fakt, że jest tam jakikolwiek młody narybek co chce działać i robić cokolwiek
North!

Post autor: North! »

Hal9000 pisze: 13.05.2026, 08:14
Ciekawe. Wymień jakie?
Błonianka Błonie.
Huragan Wołomin,
Znicz Pruszków
Legionovia Legionowo
.................... itp
Jak tam frekwencja w niedziele? Co tym razem było nie tak? Data, godzina, pogoda, czy przeciwnik? A może to jakiś protest?
ODPOWIEDZ