Komentarze / FotoVideo / Relacje 01-04.05.2026
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
zero osiem
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 01-04.05.2026
jakby cie tak nie bolalo wislacki psie to bys tak nie szczekal :)
To Legia też się obsrała jak grała z Szachtarem w Krakowie czy to się nie liczy?w miare kumaty pisze: 05.05.2026, 14:14Chorzów i pół Łodzi to nie jest nawet promil Polski, a co dopiero Europy. Większość Europy to ma wyjebane w to co się dzieje w Polsce, a jak przychodzi przyjechać na europejskie puchary to kupa w majtkach i tylko w dniu meczu. Chyba rolki Ajax w ostatnich latach przyjechał dzień przed meczem i szukał atrakcji.ptkqq pisze: 05.05.2026, 12:04 Mogę powiedzieć, że wydarzenia z Wisłą i niewpuszczaniem ich na sektor dużą cześć Europy rozbawiło.
Sądzę, że między zamykaniem sektora, a pozbawieniem kogoś życia znajduje się przestrzeń na wiele innych sposobów dokuczenia wrogowi.Rozsądnychultaj88 pisze: 05.05.2026, 20:27 argumentacja mniej więcej na poziomie: zajebałeś sobie młotkiem w palec, więc równie dobrze możesz wyskoczyć z czwartego piętra na główkę, co za różnica...
Tak, wiem, że są już gadżety anty, przyśpiewki anty, a w planach konkurs w rzucaniu na czas do balonów z herbem Wisły ale naszą scenę chyba stać na coś kreatywniejszego.
-
Rozsądnychultaj88
hehe otóż nie, nie fascynuje mnie gangsterka, na życie zarabiam dość legalnie, na meczach widuję się ze znajomymi, lubię sobie delikatnie przymelanżować z nimi przy weekendzie, cenię to, że są to ludzie na których mogę liczyć, sprawdzeni w wielu sytuacjach, a raz na jakiś czas, czasem częściej, czasem rzadziej zdarzają się przeróżne przygody, zapewne nie z pierwszych stron zinów, niemniej też jest co powspominać. doceniam, że są ludzie którym się chce stwarzać warunki żeby to życie kibicowskie cały czas miało sens, i zdaję sobie sprawę że tego typu organizacja kosztuje, więc uprzedzając narrację, w ogóle nie mam problemu z odpalaniem przycinek takich jakie są tych tam gangsterom, czy jak ich tam nazwiesz, ani nie mam problemu z tym na co one idą, skoro już im się chce. doceniam również, że metoda radzenia sobie z takimi idiotami jak wisła, której działania mogą godzić w to co mi się tak podoba, poprzez niepotrzebne ściągnie większej uwagi służb państwowych, że obrana metoda jest rozumowa a nie polega na jakichś wojnach na sprzęt - co by było przeciwskuteczne wobec tego na czym mi zależy - czyli na tym, żeby to kibicowanie w Polsce sobie jakoś trwało, a nie żeby znajdować tuskowi temat zastępczy. tak że pozdrawiam, możesz wyć dalej :)Gnujj pisze: 05.05.2026, 20:41Stoisz w rozkroku jak cała scena. Z jednej strony przybrałeś sobie do głowy kryminalne zasady, gangsterkę i przemoc. Uwielbiasz groźne teksty na transparentach, na koszulkach leje się krew, na oprawie prezentujesz głowę świni i grozisz imigrantom młotkiem i nożem. Ubierasz się w kominiarki i z kolegami z dzielnicy nagrywasz groźne teledyski z bojowym psem. Z drugiej jedyne na co cię stać to bójka w lesie z ochraniaczem na zębach i owijkami. W wagowym limicie, z wiekowym ograniczeniem, w równych liczbach. Z kolegami z klubów MMA, którzy stadion znają jedynie z transmisji w C+. Chciałbyś być charakternym ulicznikiem, żyjącym według maksymy z powieści Grzesiuka, a jesteś petem, który idzie do sportowego działacza i zmusza go do pójścia na policję by wymóc zamknięcie sektora gości dla wroga którego nienawidzisz, ale się go boisz.Rozsądnychultaj88 pisze: 05.05.2026, 19:19 dużo wyzwisk mało treści. nie przyjmujecie zasad jak wszyscy, nie będziecie traktowani jak wszyscy. nie trzeba być gangsterem ani nie trzeba być politycznie umocowany, żeby rozumieć, że to dużo zdrowsze i skuteczniejsze niż "rozjebywanie" ze sprzętem skutkujące ofiarami, zatrzymaniami, emigracjami i ogólnym regresem sceny kibicowskiej. wystarczy mieć coś więcej niż gnój w głowie, żeby odrzucić tę fascynującą alternatywę którą proponujesz.
kreatywne to były oprawy "Klub nad Wisłą", albo "Warszawa Powiśle". teraz, najwyraźniej, chodzi o to, żeby było dokuczliwe. :)SeverJug pisze: 05.05.2026, 21:29Sądzę, że między zamykaniem sektora, a pozbawieniem kogoś życia znajduje się przestrzeń na wiele innych sposobów dokuczenia wrogowi.Rozsądnychultaj88 pisze: 05.05.2026, 20:27 argumentacja mniej więcej na poziomie: zajebałeś sobie młotkiem w palec, więc równie dobrze możesz wyskoczyć z czwartego piętra na główkę, co za różnica...
Tak, wiem, że są już gadżety anty, przyśpiewki anty, a w planach konkurs w rzucaniu na czas do balonów z herbem Wisły ale naszą scenę chyba stać na coś kreatywniejszego.
-
w miare kumaty
Oczywiście nie widzisz różnicy w wyjeździe krajowym, gdzie pociągiem możesz dojechać w niewiele ponad 2h (bez konieczności przechodzenia odpraw, kontroli paszportowych itp), od wyjazdu do Serbii, Hiszpanii, Anglii itp. itd.padawan pisze: 05.05.2026, 20:53To Legia też się obsrała jak grała z Szachtarem w Krakowie czy to się nie liczy?w miare kumaty pisze: 05.05.2026, 14:14Chorzów i pół Łodzi to nie jest nawet promil Polski, a co dopiero Europy. Większość Europy to ma wyjebane w to co się dzieje w Polsce, a jak przychodzi przyjechać na europejskie puchary to kupa w majtkach i tylko w dniu meczu. Chyba rolki Ajax w ostatnich latach przyjechał dzień przed meczem i szukał atrakcji.ptkqq pisze: 05.05.2026, 12:04 Mogę powiedzieć, że wydarzenia z Wisłą i niewpuszczaniem ich na sektor dużą cześć Europy rozbawiło.
Ale jesli Twoim zdaniem sytuacja nadal jest adekwatna, to niech ci bedzie - obsrala się.
Chop literalnie oświadczył, że Wisla zwraca uwage sluzb panstwowych na ruch kibicowski i zeby z tym walczyc bedzie chodzil po sluzbach panstwowych zeby Wisly nie wpuszczali xdRozsądnychultaj88 pisze: doceniam również, że metoda radzenia sobie z takimi idiotami jak wisła, której działania mogą godzić w to co mi się tak podoba, poprzez niepotrzebne ściągnie większej uwagi służb państwowych, że obrana metoda jest rozumowa a nie polega na jakichś wojnach na sprzęt - co by było przeciwskuteczne wobec tego na czym mi zależy - czyli na tym, żeby to kibicowanie w Polsce sobie jakoś trwało, a nie żeby znajdować tuskowi temat zastępczy. tak że pozdrawiam, możesz wyć dalej :)
Mocno Legia!
-
mateusznow
Szkoda, że najwięcej osób z trybun siedzi za sprawy narkotykowe, a nie sprzęt.
Nie trzeba być zbyt lotnym żeby wiedzieć że tylko Kraków go używa , to dlaczego w innych rejonach ktoś miałby siedzieć za sprzęt? Przez jego użycie w Radłowie wszyscy polecieli na sanki , grubsza akcja niż nie jedna sprawa narkotykowa . Argument z d*** jak reszta wiśllackiego wycia .mateusznow pisze: 05.05.2026, 22:22 Szkoda, że najwięcej osób z trybun siedzi za sprawy narkotykowe, a nie sprzęt.
-
mateusznow
Jakbyś przeczytał poprzednie posty ze zrozumieniem, to zrozumiałbyś sens (jednak chyba trzeba być odrobinę lotnym). W Krakowie, to nawet więcej osób za narkotyki miało bądź ma sprawy, jak za sam sprzęt. Kradzieże, włamania itp. i ogólnie tworzenie grup przestępczych, to nie dotyczy tylko Krakowa.asmodeL pisze: 06.05.2026, 11:45Nie trzeba być zbyt lotnym żeby wiedzieć że tylko Kraków go używa , to dlaczego w innych rejonach ktoś miałby siedzieć za sprzęt? Przez jego użycie w Radłowie wszyscy polecieli na sanki , grubsza akcja niż nie jedna sprawa narkotykowa . Argument z d*** jak reszta wiśllackiego wycia .mateusznow pisze: 05.05.2026, 22:22 Szkoda, że najwięcej osób z trybun siedzi za sprawy narkotykowe, a nie sprzęt.
"Wiślackie wycie" mnie nie dotyczy akurat więc pudło.
-
Rozsądnychultaj88
"przeciwskuteczne wobec tego na czym mi zależy - czyli na tym, żeby to kibicowanie w Polsce sobie jakoś trwało, a nie żeby znajdować tuskowi temat zastępczy." nie wiem. może na głos sobie przeczytaj ten fragment, kilka razy, czy coś. nie znam za wiele sposobów co się robi w takich sytuacjach. ja zwykle jak coś czytam to w miarę rozumiem.Gnujj pisze: 05.05.2026, 22:11Chop literalnie oświadczył, że Wisla zwraca uwage sluzb panstwowych na ruch kibicowski i zeby z tym walczyc bedzie chodzil po sluzbach panstwowych zeby Wisly nie wpuszczali xdRozsądnychultaj88 pisze: doceniam również, że metoda radzenia sobie z takimi idiotami jak wisła, której działania mogą godzić w to co mi się tak podoba, poprzez niepotrzebne ściągnie większej uwagi służb państwowych, że obrana metoda jest rozumowa a nie polega na jakichś wojnach na sprzęt - co by było przeciwskuteczne wobec tego na czym mi zależy - czyli na tym, żeby to kibicowanie w Polsce sobie jakoś trwało, a nie żeby znajdować tuskowi temat zastępczy. tak że pozdrawiam, możesz wyć dalej :)
Mocno Legia!
szkoda. nadal nie stanowi to podkładki do tego, żeby w świetle kamer rudy wyszedł i powiedział że zmieni ustawę o imprezach masowych albo coś. ale jestem przekonany że 2 brutalne zdarzenia, jakiś filmik jak z zabójstwa człowieka, ogólnie coś co proponuje ten kretyn wyżej, i byśmy to właśnie mieli - parę dni reportaży w tvp info i premier wkracza by bronić społeczeństwo.mateusznow pisze: 05.05.2026, 22:22 Szkoda, że najwięcej osób z trybun siedzi za sprawy narkotykowe, a nie sprzęt.
Metoda rozumowa XD.Rozsądnychultaj88 pisze: że obrana metoda jest rozumowa a nie polega na jakichś wojnach na sprzęt - co by było przeciwskuteczne )
Na 100 procent ten termin ukuto na Żylecie i wysłano w Polskę do łyknięcia przez Łęczną, czy inne Tychy. Foxx ty to wymyśliłeś, czy reszta decyzyjnych, którzy mentalnie zatrzymali się na Marszu Niepodległości w 2011 roku? Idę do zarządu, żeby wysłał pismo na policję, żeby zamknęli sektor gości, jak się nie uda to idę do urzędu miasta, a jak to zawiedzie to rozkręcę śruby w płocie i dam info do mediów. Btw. jak tam nastroje? Chyba nie do końca się udało ;)? Przejechaliście się co?
Podsumowując.
To chodziliście po zarządach, urzędach, działaczach i policji. Niech trwa to wasze kibicowanie ;)Rozsądnychultaj88 pisze: żeby to kibicowanie w Polsce sobie jakoś trwało, a nie żeby znajdować tuskowi temat zastępczy.
Legia albo śmierć xd
-
Rozsądnychultaj88
dzięki, nie narzekam. za każdym razem jak zaczynam mieć wątpliwości czy to działa, znajduje się jakiś kretyn na k.net i rozpoczyna od nowa udowadnianie jak bardzo wam to dokucza :)
-
mateusznow
Handel naroktykami, wymuszenia, haracze, blokady autostrad to brzmi dla Kowalskiego, jak zwykłe wybryki i nie daje pożywki jeśli tylko by chcieli robić reportaże w tvp info.Rozsądnychultaj88 pisze: 06.05.2026, 14:20"przeciwskuteczne wobec tego na czym mi zależy - czyli na tym, żeby to kibicowanie w Polsce sobie jakoś trwało, a nie żeby znajdować tuskowi temat zastępczy." nie wiem. może na głos sobie przeczytaj ten fragment, kilka razy, czy coś. nie znam za wiele sposobów co się robi w takich sytuacjach. ja zwykle jak coś czytam to w miarę rozumiem.Gnujj pisze: 05.05.2026, 22:11Chop literalnie oświadczył, że Wisla zwraca uwage sluzb panstwowych na ruch kibicowski i zeby z tym walczyc bedzie chodzil po sluzbach panstwowych zeby Wisly nie wpuszczali xdRozsądnychultaj88 pisze: doceniam również, że metoda radzenia sobie z takimi idiotami jak wisła, której działania mogą godzić w to co mi się tak podoba, poprzez niepotrzebne ściągnie większej uwagi służb państwowych, że obrana metoda jest rozumowa a nie polega na jakichś wojnach na sprzęt - co by było przeciwskuteczne wobec tego na czym mi zależy - czyli na tym, żeby to kibicowanie w Polsce sobie jakoś trwało, a nie żeby znajdować tuskowi temat zastępczy. tak że pozdrawiam, możesz wyć dalej :)
Mocno Legia!
szkoda. nadal nie stanowi to podkładki do tego, żeby w świetle kamer rudy wyszedł i powiedział że zmieni ustawę o imprezach masowych albo coś. ale jestem przekonany że 2 brutalne zdarzenia, jakiś filmik jak z zabójstwa człowieka, ogólnie coś co proponuje ten kretyn wyżej, i byśmy to właśnie mieli - parę dni reportaży w tvp info i premier wkracza by bronić społeczeństwo.mateusznow pisze: 05.05.2026, 22:22 Szkoda, że najwięcej osób z trybun siedzi za sprawy narkotykowe, a nie sprzęt.
Wiesz że jesteś na forum kibicowskim a nie kryminalnym ? To przecież normalne że w kadym mieście więcej siedzi za towar jest pobyt pojawia się podaż nieuchronne prawa rynku . Skończyły się haracze , złodziejstwo ( 15 k € sprzęt kosztuje do kradzieży aut ) więc normalnym jest że przestępczy świat siedzi w tym co przynosi dochód , a że tort jest podzielony więc nie ma za wiele spraw za sprzęt . To nie czasy warszawy lat 90 tych . To chyba Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem temat jest płaczków z Wisły którzy pragną być ciachani siekierami w zemście a cała Polska ma na nich wyjebane i nie chce mieć z nimi nic wspólnego .mateusznow pisze: 06.05.2026, 12:05Jakbyś przeczytał poprzednie posty ze zrozumieniem, to zrozumiałbyś sens (jednak chyba trzeba być odrobinę lotnym). W Krakowie, to nawet więcej osób za narkotyki miało bądź ma sprawy, jak za sam sprzęt. Kradzieże, włamania itp. i ogólnie tworzenie grup przestępczych, to nie dotyczy tylko Krakowa.asmodeL pisze: 06.05.2026, 11:45Nie trzeba być zbyt lotnym żeby wiedzieć że tylko Kraków go używa , to dlaczego w innych rejonach ktoś miałby siedzieć za sprzęt? Przez jego użycie w Radłowie wszyscy polecieli na sanki , grubsza akcja niż nie jedna sprawa narkotykowa . Argument z d*** jak reszta wiśllackiego wycia .mateusznow pisze: 05.05.2026, 22:22 Szkoda, że najwięcej osób z trybun siedzi za sprawy narkotykowe, a nie sprzęt.
"Wiślackie wycie" mnie nie dotyczy akurat więc pudło.
Synu Grzesiuka nieodżałowany ;)asmodeL pisze: 06.05.2026, 17:35 temat jest płaczków z Wisły którzy pragną być ciachani siekierami w zemście a cała Polska ma na nich wyjebane i nie chce mieć z nimi nic wspólnego
Cała Polska zapierdala w antygwiazdach. Chuligani Lecha Poznań dziarają sobie ten symbol, Zawisza robi oprawę z tym motywem, ŁKS umieszcza go na koszulkach, Polonia Bytom nosi czapki z tym motywem. Arka Gdynia tym żyje, Motor Lublin. Śląsk, Lechia, Sosnowiec... Podaj nazwę klubu a wkleję ci zdjęcie :) od Bałtyku po Tatry wszędzie widać przekreślona Białą Gwiazdę. Na murach, na oprawach, na koszulkach, na tatuażach. \
Bezsilni chuligani i antysytemowcy poszli do klubowych działaczy i musieli zrobić fikołka i złamać zasady jakimi chcieliby by się kierować.
Wielcy charakterniacy wywozili Polonię Warszawa do lasu i walili ją sprzętem, ale teraz twardo trzymają się zasad. Cięli ich na marszach i oprawiali.
Odpowiedz nam pypciu czemu z Polonią potrafiliście pojechać a z Wisłą nie?
Bo Polonia nie odda?
Nie pisz, że macie wyjebane, że nie chcecie mieć nic wspólnego.
Niemoc.
To słowo jakie ci nie przejdzie przez klawiaturę. Niemoc sprawiła, że zamiast się odegrać jak przystało na chuliganów, płaczecie na transach, łazicie po gabinetach, komisariatach i urzędach.
Pamiętaj młody legionisto. Gdy jesteś bezsilny możesz naskarżyć i zakapować. Odegrasz się pokazując palcem. Zróbcie sobie taką oprawę. Jedyne co wam zostało to ładnie malujący artyści, którzy też chcieli by być twardzi i charakterni, ale jedyne co umieją namalować niedźwiedzia i transparent i czekać na poklask od starszych kolegów, którzy nimi gardzą :)
Mocno Legia!
Tak ma wyjebane, że ciśnie Wisłę nawet na meczach, gdzie Wisły nie ma, maluje antygwiazdy i produkuje anty gadżety 500km od Krakowa gdzie przeciętny brokuł nie widział na oczy nikogo z Wisły.asmodeL pisze: 06.05.2026, 11:45 To chyba Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem temat jest płaczków z Wisły którzy pragną być ciachani siekierami w zemście a cała Polska ma na nich wyjebane i nie chce mieć z nimi nic wspólnego .
Po drugie nie cała Polska, bo z całym szacunkiem ale Polska to nie tylko cztery topowe ekipy z ziomkami.
Trzy, jak pisałem wyżej: można się zemścić na różne sposoby, niekoniecznie ciachać kogoś siekierami, ale najprościej ogłosić się moralnym zwycięzcą i elo. Ja wiem, że trzymacie się jednej ustalonej z góry wersji ale bądźcie chociaż na chwilę poważni. Stanie pod bramami swojego własnego stadionu i odpuszczanie meczów swojej własnej drużyny to komedia.
Mówisz teraz o swoich podziurawionych kolegach, a napis "Hospital Varsavia" do dziś się znajduje w Neapolu? No widzisz nie czarterował, bo byli widoczni pod stadionem, jak i pod hotelem o którym wy też bardzo dobrze wiedzieliśćie, ale wasza gadka zawsze kończy się na jednym "za dużo kamer, przypał będzie". Z resztą ostatnia wizyta Albańczyków pokazała, jak po waszym miescie można swobodnie się poruszać.czehulov pisze: 05.05.2026, 12:22 Napoli, które dostało w******* u siebie od Legii a do Warszawy dwókrotnie czarterowało samolot w dniu meczu i wracało od razu po nim? Paradne. Byłeś w Zagrzebiu, że wypisujesz tutaj takie rzeczy? Albo wiesz co się dokładniej wydarzyło w Belgradzie? Więc hamuj piętą :) Inne style.
A to trzeba być w samym wydarzeniu by coś wiedzieć? Fakty są takie, że BBB wpadło wam pod kawiarnie w której urzedowaliście i pierwsi do palenia wrotków były wasze małolaty. A o Belgradzie nie będę wspominał, bo jak się nie przestrzega wcześniejszych ustaleń, to póżniej robi się bunkier w samochodzie.
w miare kumaty pisze: 05.05.2026, 14:14 Chorzów i pół Łodzi to nie jest nawet promil Polski, a co dopiero Europy. Większość Europy to ma wyjebane w to co się dzieje w Polsce, a jak przychodzi przyjechać na europejskie puchary to kupa w majtkach i tylko w dniu meczu. Chyba rolki Ajax w ostatnich latach przyjechał dzień przed meczem i szukał atrakcji.
Tak ma wyjebane, że wakacyjne zdjęcie pewnej polskiej ekipy np: latało we Włoszech? Dobrze, że polskie ekipy coraz bardziej podejmują walke, szczególnie Jagiellonia w Albanii, ta sama Jaga w Novi Pazar, Legia odmawia Kazachom i można jeszcze kilka wydarzeń wymienić.
-
Ciekawyswiata
Leca miesiące nikt normalny juz tu od dawna nie wchodzi ale ukraiński robak Deniswise cpcasual catenaczio a dawniej JessicaB i sto innych dalej wstaje jak smiec o 6 rano i tu napierdala jak szef nie patrzy 24h haha musisz miec smutniejsze życie niż ludzie urodzeni w bytomiu xD a dorobiłeś sie chociaz czegoś więcej niż bilet na mpk czy dalej odkładasz i dlatego wylewasz frustracje w necie przegrywie z fabryki? Nie odpisuj bo i tak nie wejdę tu pol roku ale zamiast tego zapisz sie na nadgodziny na zmianie w castoramie ahahahahah
Raczej o tych którzy wg relacji Napoli zajebiście walczyli i mogli pozniej liczyć na pomoc Włochów w sprawie osadzonych na dłuzej.ptkqq pisze: 07.05.2026, 11:50
Mówisz teraz o swoich podziurawionych kolegach, a napis "Hospital Varsavia" do dziś się znajduje w Neapolu? No widzisz nie czarterował, bo byli widoczni pod stadionem, jak i pod hotelem o którym wy też bardzo dobrze wiedzieliśćie, ale wasza gadka zawsze kończy się na jednym "za dużo kamer, przypał będzie".
No właśnie, sam sobie debilu przeczysz wiedząc, że tydzień wcześniej zostało we włoszech wielu zatrzymanych, piszesz, że zawsze "dużo kamer". No jak widać nie zawsze.
Chociaż dla takich gangsterów sprzed klawiatury jak ty, kamery to pewnie żadna przeszkoda.
Na Łotwie ze spartakiem też tak zajebiście walczyli? Albo w Zagrzebiu?
Na Łotwie to może z 3 osoby z tb się biły reszta jak zobaczyła jakim składem jest spartak to się obsrali.Wiem to od gościa z BKS.Bielsko ich odpaliło bo jak stwierdzili na c*** się nadają.
Na Łotwie to może z 3 osoby z tb się biły reszta jak zobaczyła jakim składem jest spartak to się obsrali.Wiem to od gościa z BKS.Bielsko ich odpaliło bo jak stwierdzili na c*** się nadają.
Też, tak słyszałem. Połowa spartaka miała jedno oko jak cyklop, reszta po 4 ręce wiec na starcie wzbudzali strach. Też wiem to od osoby z Bielska. Pewnie tej samej.
I cieszcie się, że postarali się o to, żeby waszym kolegom włos z głowy nie spadł, bo szczerze marnie by tam skończyli.Sensi_ pisze: 07.05.2026, 16:19 Raczej o tych którzy wg relacji Napoli zajebiście walczyli i mogli pozniej liczyć na pomoc Włochów w sprawie osadzonych na dłuzej.
No właśnie, sam sobie debilu przeczysz wiedząc, że tydzień wcześniej zostało we włoszech wielu zatrzymanych, piszesz, że zawsze "dużo kamer". No jak widać nie zawsze.
Chociaż dla takich gangsterów sprzed klawiatury jak ty, kamery to pewnie żadna przeszkoda.
I to nie ja z siebie robię gangstera, tylko polskie ekipy gdzie później walczą z konfidentami na prześcieradłach.
I to nie u mnie w mieście coraz więcej mają do powiedzenia Ukraińcy i Gruzini.
Nie? A gdzie mieszkasz?ptkqq pisze: 15.05.2026, 16:31 I to nie u mnie w mieście coraz więcej mają do powiedzenia Ukraińcy i Gruzini.
O czym tu w ogóle dyskutować? Obejrzyjcie sobie jakikolwiek filmik z wymiany jeńców na Ukrainie, gdzie chłopy wyglądający jak więźniowie Dachau, po 4 latach drą mordy Sława Ukrainie, jakie to jest pierdolnięcie. Po drugiej stronie masz bramkarzy z dyskoteki w Będzinie, co mają problemy z ginekomastią i trenują MMA z Aresem i uważają się za wojowników, bo zbili piątkę z wrogiem, po ciężkiej, minutowej walce 15x15 w limicie 27 lat do 90 kilo.ptkqq pisze: 15.05.2026, 16:31 I to nie ja z siebie robię gangstera, tylko polskie ekipy gdzie później walczą z konfidentami na prześcieradłach.
Ich starcie z ostatnim tchnieniem wariactwa, fanatyzmu i chuligaństwa każdy widział na filmikach z Radłowa, gdzie wypadali jak worki ziemniaków z busów i tratowali się nawzajem. A to był jakiś osiedlowy skład małolatów, którzy postanowili, że jednak nie dadzą się skroić z flagi i pójdą na całość.
Wybijcie sobie z głowy, jakąkolwiek rywalizację ze wschodem. Ukraińcami, Gruzinami, Czeczenami.
Za dużo dobrobytu, za długo spokoju, za dużo do stracenia. Normalna kolej rzeczy. Pogódźcie się z tym, że oprawa Legii - "Refugess Welcome" z odciętym, świńskim ryjem i z młotkiem to kolorowanki dla dzieci.
Mama, tata, ja i słoneczko z buzią. Tyle, że na większą skalę.
W d**** byłeś gówno widziałeś. Po tym „Obejrzyjcie sobie jakikolwiek filmik” już wiadomo że jesteś jakimś piwniczakiem który akcje widział co najwyzej na youtube. Te grożne czeczny były i jak skończyły? ilu ich zostało? Wiekszość tych twoich grożnych ukraińców z filmów w internecie to skończyło w piachu pod bachmutem lub jako kaleki bez rąk/nóg na wózkach itp.Gnujj pisze: 15.05.2026, 17:42O czym tu w ogóle dyskutować? Obejrzyjcie sobie jakikolwiek filmik z wymiany jeńców na Ukrainie, gdzie chłopy wyglądający jak więźniowie Dachau, po 4 latach drą mordy Sława Ukrainie, jakie to jest pierdolnięcie. Po drugiej stronie masz bramkarzy z dyskoteki w Będzinie, co mają problemy z ginekomastią i trenują MMA z Aresem i uważają się za wojowników, bo zbili piątkę z wrogiem, po ciężkiej, minutowej walce 15x15 w limicie 27 lat do 90 kilo.ptkqq pisze: 15.05.2026, 16:31 I to nie ja z siebie robię gangstera, tylko polskie ekipy gdzie później walczą z konfidentami na prześcieradłach.
Ich starcie z ostatnim tchnieniem wariactwa, fanatyzmu i chuligaństwa każdy widział na filmikach z Radłowa, gdzie wypadali jak worki ziemniaków z busów i tratowali się nawzajem. A to był jakiś osiedlowy skład małolatów, którzy postanowili, że jednak nie dadzą się skroić z flagi i pójdą na całość.
Wybijcie sobie z głowy, jakąkolwiek rywalizację ze wschodem. Ukraińcami, Gruzinami, Czeczenami.
Za dużo dobrobytu, za długo spokoju, za dużo do stracenia. Normalna kolej rzeczy. Pogódźcie się z tym, że oprawa Legii - "Refugess Welcome" z odciętym, świńskim ryjem i z młotkiem to kolorowanki dla dzieci.
Mama, tata, ja i słoneczko z buzią. Tyle, że na większą skalę.
Polska kibolska, poległa w starciu z niedobitkami Unii Tarnów i zbieraniną wiślackich małolatów w Radłowie, potem poległa po raz drugi, nie potrafiąc się zemścić i chodząc na skargę po urzędnikach. A ty coś gęgasz i deprecjonujesz ludzi, którzy w walce stracili życie , albo zdrowie. Co ty sobie wyobrażasz menelu z salki? Że będziecie się strzelali i cięli z dzikusami z Kaukazu, chamami z Odessy, albo weteranami z Donbasu. Że Mietek z Będzina, co jego najcięższa walką, jest ta z własną ginekomastią będzie rywalizował na mieście z Ahmedem, co odcina głowy, albo z Dimą co się strzelał przez 5 lat w okopie z Ruskimi? xd.dave2123 pisze: 15.05.2026, 19:16 W d**** byłeś gówno widziałeś. Po tym „Obejrzyjcie sobie jakikolwiek filmik” już wiadomo że jesteś jakimś piwniczakiem który akcje widział co najwyzej na youtube. Te grożne czeczny były i jak skończyły? ilu ich zostało? Wiekszość tych twoich grożnych ukraińców z filmów w internecie to skończyło w piachu pod bachmutem lub jako kaleki bez rąk/nóg na wózkach itp.
Zejdź na ziemię. Dobre czasy, tworzą słabych ludzi. Pogódź się z tym. Trudno. Jesteście atrapą siły i karykaturą potencjału, który minął z czasem. To co kiedyś budziło podziw i uznanie dzisiaj jest śmieszne i żałosne. Polska kibolska to stary dziad, przechwalający
się osiągnięciami z przeszłości, wiecznie patrzący do tyłu i przekonany o własnej wyjątkowości. Świat mu uciekł i śmieje się z niego, a on ciągle ogląda stare fotografie, na których był młody i dobrze wyglądał.
Przestań ćpać bo ci coś beret zryło. Piszesz coś o Radłowie bo chłopy bez sprzętu zostały rozjebane przez malolatów na sprzęcie i w jakiś sposób potrafisz to powiązać z ukraincami/czeceniami i c*** wie kim jeszcze. Tak się składa menelu że od 8 lat siedzimy w hamburgu i radzimy sobie z tymi dzikusami z kaukazu/blikiego wschodu czy wielce grożnymi chamami z odesy :D Ahmeda to co najwyzej w telewizji widziałeś XD dobrze ci radzę prestań ćpać z ukraińców to każdy w Niemczech co najwyżej polew ma że Dimki strzelają się od 5 lat z ruskimi w okopach a ich żony puszczają się z każdym w DE. Skończ i się nie ośmieszaj więcej. Ola boga ahmed obcinał głowy XDGnujj pisze: 15.05.2026, 19:29Polska kibolska, poległa w starciu z niedobitkami Unii Tarnów i zbieraniną wiślackich małolatów w Radłowie, potem poległa po raz drugi, nie potrafiąc się zemścić i chodząc na skargę po urzędnikach. A ty coś gęgasz i deprecjonujesz ludzi, którzy w walce stracili życie , albo zdrowie. Co ty sobie wyobrażasz menelu z salki? Że będziecie się strzelali i cięli z dzikusami z Kaukazu, chamami z Odessy, albo weteranami z Donbasu. Że Mietek z Będzina, co jego najcięższa walką, jest ta z własną ginekomastią będzie rywalizował na mieście z Ahmedem, co odcina głowy, albo z Dimą co się strzelał przez 5 lat w okopie z Ruskimi? xd.dave2123 pisze: 15.05.2026, 19:16 W d**** byłeś gówno widziałeś. Po tym „Obejrzyjcie sobie jakikolwiek filmik” już wiadomo że jesteś jakimś piwniczakiem który akcje widział co najwyzej na youtube. Te grożne czeczny były i jak skończyły? ilu ich zostało? Wiekszość tych twoich grożnych ukraińców z filmów w internecie to skończyło w piachu pod bachmutem lub jako kaleki bez rąk/nóg na wózkach itp.
Zejdź na ziemię. Dobre czasy, tworzą słabych ludzi. Pogódź się z tym. Trudno. Jesteście atrapą siły i karykaturą potencjału, który minął z czasem. To co kiedyś budziło podziw i uznanie dzisiaj jest śmieszne i żałosne. Polska kibolska to stary dziad, przechwalający
się osiągnięciami z przeszłości, wiecznie patrzący do tyłu i przekonany o własnej wyjątkowości. Świat mu uciekł i śmieje się z niego, a on ciągle ogląda stare fotografie, na których był młody i dobrze wyglądał.
Zabawne, ile energii wkładasz w próby wyparcia oczywistego faktu, że to Wisła dawno piętrowo poległa. I robisz to na forum kibice.net. Powodzenia, chociaż nie zmienisz rzeczywistości, ale może łatwiej to zniesiesz.Gnujj pisze: 15.05.2026, 19:29 Polska kibolska, poległa w starciu z niedobitkami Unii Tarnów i zbieraniną wiślackich małolatów w Radłowie, potem poległa po raz drugi, nie potrafiąc się zemścić i chodząc na skargę po urzędnikach. (...)
Pomijam już drobiazg, że poza netem też jest życie. Rzeczy się dzieją. Z tego, co piszesz, średnio je znasz. Pisz więc dalej i się tu pocieszaj. Maluj kolorowanki, których nikt inny nie ogląda.
Wisła tak piętrowo poległa, że wchodzi teraz na każdy stadion. Że przez 2 lata jeździła wszędzie na zakazie, a kibolska Polska, zamiast rozjebać ich na trasie ze sprzętem to zamieniła się w konfidentów, chodzących po zarządach, by zamykać sektory gości.Stpne pisze: 15.05.2026, 19:52 Zabawne, ile energii wkładasz w próby wyparcia oczywistego faktu, że to Wisła dawno piętrowo poległa.
Jedyną siła, która powstrzymywała Wisłę przed wejściem na sektory gości przez 2 lata były oddziały prewencji!
Odegrałeś się co, bezsilny, warszawski konfiorze? :)
dave2123 pisze: 15.05.2026, 19:47 Tak się składa menelu że od 8 lat siedzimy w hamburgu i radzimy sobie z tymi dzikusami z kaukazu/blikiego wschodu
To, że pomachasz "akumulatorem na kablu" ciapatym, wracając z fabryki sardynek w Hamburgu nie znaczy, że masz do nich start.
Nie miałem za co się "odgrywać", sprawa nie dotyczyła nikogo z Legii ani zgód. Legia była na meczu z Szachtarem na Reymonta. No i co? A to, że jakiś gnuj przez dwa "j" musi sobie dodawać na forum kibice.net ubliżając normalnemu człowiekowi najlepiej - nomen-omen - potwierdza moją opinię z poprzedniego posta :)Gnujj pisze: 15.05.2026, 20:54 Wisła tak piętrowo poległa, że wchodzi teraz na każdy stadion. Że przez 2 lata jeździła wszędzie na zakazie, a kibolska Polska, zamiast rozjebać ich na trasie ze sprzętem to zamieniła się w konfidentów, chodzących po zarządach, by zamykać sektory gości.
Jedyną siła, która powstrzymywała Wisłę przed wejściem na sektory gości przez 2 lata były oddziały prewencji!
Odegrałeś się co, bezsilny, warszawski konfiorze? :)
Wisła piętrowo poległa jako ekipa dymając swój klub, bijąc rekord wszechświata i okolic w liczbie 60, "stylem" zmiany zgód, napinkami szczurków z maczetkami i gazikiem w necie i puszeniem się tu głową od tychże szczurków. A ten mi tu pisze, że wchodzi na każdy stadion. Policz jeszcze liczbę zakupionych giętych jako sukces :)))
Koloruj, koloruj.
Emigrant naoierdalajacy emigrantów. Niesamowita hipokryzjadave2123 pisze: 15.05.2026, 19:47Przestań ćpać bo ci coś beret zryło. Piszesz coś o Radłowie bo chłopy bez sprzętu zostały rozjebane przez malolatów na sprzęcie i w jakiś sposób potrafisz to powiązać z ukraincami/czeceniami i c*** wie kim jeszcze. Tak się składa menelu że od 8 lat siedzimy w hamburgu i radzimy sobie z tymi dzikusami z kaukazu/blikiego wschodu czy wielce grożnymi chamami z odesy :D Ahmeda to co najwyzej w telewizji widziałeś XD dobrze ci radzę prestań ćpać z ukraińców to każdy w Niemczech co najwyżej polew ma że Dimki strzelają się od 5 lat z ruskimi w okopach a ich żony puszczają się z każdym w DE. Skończ i się nie ośmieszaj więcej. Ola boga ahmed obcinał głowy XDGnujj pisze: 15.05.2026, 19:29Polska kibolska, poległa w starciu z niedobitkami Unii Tarnów i zbieraniną wiślackich małolatów w Radłowie, potem poległa po raz drugi, nie potrafiąc się zemścić i chodząc na skargę po urzędnikach. A ty coś gęgasz i deprecjonujesz ludzi, którzy w walce stracili życie , albo zdrowie. Co ty sobie wyobrażasz menelu z salki? Że będziecie się strzelali i cięli z dzikusami z Kaukazu, chamami z Odessy, albo weteranami z Donbasu. Że Mietek z Będzina, co jego najcięższa walką, jest ta z własną ginekomastią będzie rywalizował na mieście z Ahmedem, co odcina głowy, albo z Dimą co się strzelał przez 5 lat w okopie z Ruskimi? xd.dave2123 pisze: 15.05.2026, 19:16 W d**** byłeś gówno widziałeś. Po tym „Obejrzyjcie sobie jakikolwiek filmik” już wiadomo że jesteś jakimś piwniczakiem który akcje widział co najwyzej na youtube. Te grożne czeczny były i jak skończyły? ilu ich zostało? Wiekszość tych twoich grożnych ukraińców z filmów w internecie to skończyło w piachu pod bachmutem lub jako kaleki bez rąk/nóg na wózkach itp.
ŚMIERĆ RUSKIM k***** I PUTINOWI
A ty dalej ciągniesz druta ukraińcom,zjebie z Białegostoku??
Pietrowo poległa.. to jak nazwiesz cala reszte ciot które razem z policja blokuja wejscie kibicom ? HipokryciStpne pisze: 15.05.2026, 19:52Zabawne, ile energii wkładasz w próby wyparcia oczywistego faktu, że to Wisła dawno piętrowo poległa. I robisz to na forum kibice.net. Powodzenia, chociaż nie zmienisz rzeczywistości, ale może łatwiej to zniesiesz.Gnujj pisze: 15.05.2026, 19:29 Polska kibolska, poległa w starciu z niedobitkami Unii Tarnów i zbieraniną wiślackich małolatów w Radłowie, potem poległa po raz drugi, nie potrafiąc się zemścić i chodząc na skargę po urzędnikach. (...)
Pomijam już drobiazg, że poza netem też jest życie. Rzeczy się dzieją. Z tego, co piszesz, średnio je znasz. Pisz więc dalej i się tu pocieszaj. Maluj kolorowanki, których nikt inny nie ogląda.
Pomijając już zmianę tematu z dymania własnego klubu, rekordowej liczby 60 i tych wszystkich szczurków... masz może jakiś papier na współpracę ekip z policją? Wrzucaj.
To już sam się zaorałeś.Turniej kibolski a tam kibolskiego składu nie było?Małolaci tam rządzili przypadkowi,osiedlowi.Przechodzili uzbrojeni po zęby przypadkiem..To aż strach pomysleć co główny skład Unii potrafi.A,no i nikogo z Wisły tam nie było haha.Gnujj pisze: 15.05.2026, 17:42ptkqq pisze: 15.05.2026, 16:31 I to nie ja z siebie robię gangstera, tylko polskie ekipy gdzie później walczą z konfidentami na prześcieradłach.
jebal Cie pies synek, kibic kibicowi blokuje wejscie na sektor, czego Ty daunie nie rozumiesz? BANDA HIPOKRYTOWStpne pisze: 16.05.2026, 00:02 Pomijając już zmianę tematu z dymania własnego klubu, rekordowej liczby 60 i tych wszystkich szczurków... masz może jakiś papier na współpracę ekip z policją? Wrzucaj.
Wiadomo, jak ekipy wykorzystują zarządy klubów żeby te pisały pisma do policji i żebrały o podkładkę do niewpuszczania kibiców gości to wszystko jest sztywno.
Tutaj np. sztywne pismo Śląska do policji.
https://zapodaj.net/images/0cec42d72c20c.png
To pismo klubu. Pisaliście coś o współpracy ekip z policją. Skoro do tego "wiadomo jak" - cóż łatwiejszego wrzucić dowód swoich twierdzeń? Wprawdzie w każdym mieście i klubie wygląda to inaczej, ale przecież nie będę ułatwiał, bo wtedy na pewno jakiś dowód wrzucisz :)
No i, rozumiem, przy żebraniu Królewskiego po PZPN-ach, itp., by karać kluby niewpuszczające Wisły występuje jakiś zupełnie inny mechanizm. I nikt z Krakowa się tu nie tasował opcjami ciężkich kar dla wspomnianego przez ciebie Śląska...
No i, rozumiem, przy żebraniu Królewskiego po PZPN-ach, itp., by karać kluby niewpuszczające Wisły występuje jakiś zupełnie inny mechanizm. I nikt z Krakowa się tu nie tasował opcjami ciężkich kar dla wspomnianego przez ciebie Śląska...
-
w miare kumaty
Cóż za ironia, że o sztywności ekipy wypowiada się kibic Wisły. Czyż to nie połowa waszego WSH r******** się na swoich?enerbat pisze: 16.05.2026, 10:36Wiadomo, jak ekipy wykorzystują zarządy klubów żeby te pisały pisma do policji i żebrały o podkładkę do niewpuszczania kibiców gości to wszystko jest sztywno.
Tutaj np. sztywne pismo Śląska do policji.
https://zapodaj.net/images/0cec42d72c20c.png
To ekipy wymyśliły sobie bojkot i wpływają na zarządy klubów aby te go egzekwowały i nie wpuszczały kibiców gości, czyli bez prośby czy groźby ekipy nie byłoby tych pism do policji, bo to nie sam klub sobie wymyślił niewpuszczanie tylko ekipa. Wychodzi na to, że akceptujesz wysyłanie pism z prośbą do policji aby dali podstawę do niewpuszczania innych kibiców jeśli wysyłane są pośrednio przez klub na życzenie ekipy.