Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Debil cię spłodził przygłupie. Jaki artykuł? Kilka dni temu 5 osób zatrzymali więc jak nie wiesz to morda cicho i waruj
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Te zatrzymania (od razu ich wypuścili) były 22ego kwietnia.
-
prawdomównyziom
Na Górniku nie sprzedawali krupniok ów na stadionie?to ty ku*** 3 dekady chodziłeś ale na komende z kumplami z sektora,W********** w końcu przygłupie zajebany i zawin ze sobą z tych pięknych sektorów na Roosevelta tych frajerów gwałcicieli i twoich ziomków z salki z pod szyldu KGP. I nie produkuj się z tymi twoimi wypocinami bo c*** jesteś i pewnie nie raz jadłeś krupnioki z twoim kumplem. TY TO JESTEŚ RICHTIG FRAJER.Goral74 pisze: 06.05.2026, 08:14Odkąd chodzę na mecze a będą tego 3 dekady nigdy na Górniku nie było krupnioka. Nawet do biletu :)Zawsze z fasonem pisze: 05.05.2026, 17:32Pokażesz, gdzie napisałem, że dopiero teraz ludzie chodzą na stadion? Napisałem że to konkretne wydarzenie przyciągnęło na narodowy różnych ludzi w trójkolorowych barwach (w tym dawno niewidzialnych emigrantów i debiutujących wyjazdów małolatów). Sam znam co najmniej kilku takich i nie jest to nic złego. Napisałem to w kontrze do kogoś od was, kto tu pierdolił o 35000 fanatyków. A sam mój post był skierowany do konkretnego użytkownika, twojego kolegi po szału, który postami konsekwentnie udowadnia, że jakiś etap na drodze ewolucji pominął..Tym razem wyrazić opinię na temat "Grażyn i fanów Małysza" dopingujących na stadionie Widzewa na którym zapewnie nigdy nie był. Narracja kopiuj wklej z wynaturzeń pewnego obrzezane go multikontowca z tego "elitarnego" forum. Stąd mój post. A o te krupnioki zluzuj, drobną szpilka, to fakt historyczny, tak u Was było, ale 3 dekady temu. Zaprzeczysz? I to mimo tego, że wasz stary stadion, był na tyle dobry, że przed 2000r często gościł reprezentację Polski. Taki ówczesny marketing. A kwestię robienia porządków w waszych strukturach sobie daruję. Ode mnie tyle, jaśniej się chyba nie da. Z fartem!Goral74 pisze: 05.05.2026, 08:59 To co tu się odpierdala to głowa mała.... o tych co nie wiedzą komu kibicują nawet nie ma co pisać, krepel który gada że dzięki niemu wiem co się u mnie dzieje, jakiś pogoniony z trybun złodziej który chyba najebany non stop.. zaczyna pisać gość z fasonem.. pisze z sensem i nagle zaczyna o krupniokach do biletu i że ludzie dopiero teraz chodzą na mecze w sensie na finał pp. Był tu taki kibic Ruchu Martes chyba, ku*** gdyby więcej takich to można by normalnie pogadać a nie pierdolić.
Wyprzedawanie u Was karnetów na cały stadion przed sezonem i to nie jednorazowo.... z mojej strony "czapki z głów"
PDW !!
-
Znajomybienia
Zawsze mnie rozpierdalało jak czystym hanysom z Ruchu przeszkadzał krupniok w Zabrzu. Przecież to regionalna potrawa Śląska.prawdomównyziom pisze: 06.05.2026, 15:27Na Górniku nie sprzedawali krupniok ów na stadionie?to ty ku*** 3 dekady chodziłeś ale na komende z kumplami z sektora,W********** w końcu przygłupie zajebany i zawin ze sobą z tych pięknych sektorów na Roosevelta tych frajerów gwałcicieli i twoich ziomków z salki z pod szyldu KGP. I nie produkuj się z tymi twoimi wypocinami bo c*** jesteś i pewnie nie raz jadłeś krupnioki z twoim kumplem. TY TO JESTEŚ RICHTIG FRAJER.Goral74 pisze: 06.05.2026, 08:14Odkąd chodzę na mecze a będą tego 3 dekady nigdy na Górniku nie było krupnioka. Nawet do biletu :)Zawsze z fasonem pisze: 05.05.2026, 17:32
Pokażesz, gdzie napisałem, że dopiero teraz ludzie chodzą na stadion? Napisałem że to konkretne wydarzenie przyciągnęło na narodowy różnych ludzi w trójkolorowych barwach (w tym dawno niewidzialnych emigrantów i debiutujących wyjazdów małolatów). Sam znam co najmniej kilku takich i nie jest to nic złego. Napisałem to w kontrze do kogoś od was, kto tu pierdolił o 35000 fanatyków. A sam mój post był skierowany do konkretnego użytkownika, twojego kolegi po szału, który postami konsekwentnie udowadnia, że jakiś etap na drodze ewolucji pominął..Tym razem wyrazić opinię na temat "Grażyn i fanów Małysza" dopingujących na stadionie Widzewa na którym zapewnie nigdy nie był. Narracja kopiuj wklej z wynaturzeń pewnego obrzezane go multikontowca z tego "elitarnego" forum. Stąd mój post. A o te krupnioki zluzuj, drobną szpilka, to fakt historyczny, tak u Was było, ale 3 dekady temu. Zaprzeczysz? I to mimo tego, że wasz stary stadion, był na tyle dobry, że przed 2000r często gościł reprezentację Polski. Taki ówczesny marketing. A kwestię robienia porządków w waszych strukturach sobie daruję. Ode mnie tyle, jaśniej się chyba nie da. Z fartem!
Wyprzedawanie u Was karnetów na cały stadion przed sezonem i to nie jednorazowo.... z mojej strony "czapki z głów"
-
Stachu Wirażka
A to nie było tak że ty kiedyś też z nimi wszystkimi siedziałeś na stadionie i poza nim??Ja słyszałem że na Górniku już jest temat wyczyszczony i nikogo z tych którzy trenowali z psami tam nie ma.prawdomównyziom pisze: 06.05.2026, 15:27Na Górniku nie sprzedawali krupniok ów na stadionie?to ty ku*** 3 dekady chodziłeś ale na komende z kumplami z sektora,W********** w końcu przygłupie zajebany i zawin ze sobą z tych pięknych sektorów na Roosevelta tych frajerów gwałcicieli i twoich ziomków z salki z pod szyldu KGP. I nie produkuj się z tymi twoimi wypocinami bo c*** jesteś i pewnie nie raz jadłeś krupnioki z twoim kumplem. TY TO JESTEŚ RICHTIG FRAJER.
Stachu Wirażka pisze: 06.05.2026, 17:10A to nie było tak że ty kiedyś też z nimi wszystkimi siedziałeś na stadionie i poza nim??Ja słyszałem że na Górniku już jest temat wyczyszczony i nikogo z tych którzy trenowali z psami tam nie ma.prawdomównyziom pisze: 06.05.2026, 15:27Na Górniku nie sprzedawali krupniok ów na stadionie?to ty ku*** 3 dekady chodziłeś ale na komende z kumplami z sektora,W********** w końcu przygłupie zajebany i zawin ze sobą z tych pięknych sektorów na Roosevelta tych frajerów gwałcicieli i twoich ziomków z salki z pod szyldu KGP. I nie produkuj się z tymi twoimi wypocinami bo c*** jesteś i pewnie nie raz jadłeś krupnioki z twoim kumplem. TY TO JESTEŚ RICHTIG FRAJER.
To źle słyszałeś.
Co do frekwencji Górnika to tacy fanatycy że 160 tysięcy ich chciało jechać na wyjazd na narodowy a nie mają 20 osób do bicia się z Polonią Bytom. Niektórym tu już ładnie się odkleiło bo ich kopacze parę razy prosto w piłkę kopnęli
W sobotę Polonia Bytom będzie wspierać bandą Zagłębie Lubin w Zabrzu i podróż odbywać sie bedzie tramwajem , ciekawie moze byc
Tak jak wspierali Arkę ostatnio, tyle psów było że nawet z tramwaju wyjść nie mogli.Italianoo pisze: 07.05.2026, 09:22 W sobotę Polonia Bytom będzie wspierać bandą Zagłębie Lubin w Zabrzu i podróż odbywać sie bedzie tramwajem , ciekawie moze byc
Fac Fideli Sis Fidelis
Dla was lepiej bo by was rozgonili pod stadionem na wszystkie strony świata
Co te debile mają z tym tramwajem ciągle. Myślą, że są jacyś hiper oldschoolowi 😅 a tam więcej kamer niż na ulicy plus duża obstawa. To jest prawdziwa banda meneli a nie Cracovia
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Oczywiście masz rację, nie będę się wdawał w dyskusję z Tobą.19seba20 pisze: 07.05.2026, 10:21Dla was lepiej bo by was rozgonili pod stadionem na wszystkie strony świata
Fac Fideli Sis Fidelis
Nie musisz, ostatnio udowodniliście jakie z was chuligany
Tak tak. Jak narazie to Ty pokazujesz jaki z Ciebie chuligan , przekrzykując i wyzywając się nawzajem z innymi . Pozdrawiam.
Fac Fideli Sis Fidelis
160 tyś zapytań o bilety do Warszawy,ile z tych 160 tyś było chętnych na spotkanie z Polonią Bytom,mitomany ?
Dlaczego nie przystaliście na kryteria wiekowe od Polonii?19seba20 pisze: 07.05.2026, 11:47160 tyś zapytań o bilety do Warszawy,ile z tych 160 tyś było chętnych na spotkanie z Polonią Bytom,mitomany ?
Dla mnie osobiście walki na liczby nie mają sensu. Co innego banda na bandę, ale to moje zdanie. Możesz wyzywać do woli nie rusza mnie to.
Fac Fideli Sis Fidelis
Dlaczego odpowiadasz pytaniem na pytanie? Czyżbyś się wstydził udzielić odpowiedzi? Wyzywać Cię nie mam zamiaru. To jest przeznaczone do bitej parówy o ksywie gorol 74. Nic nie znacząca cipa udająca cholera wie kogo,która najwięcej do powiedzenia ma o Rudzie a siedzi skitrany w Knurowie
Was też było dużo chętnych żeby jechać na mecz do Bytomia a ostatecznie zaliczyliście zero wyjazdowe
-
SilesiaStreets
Gdzie byś zmieścił+- 3- 5k osób? Po drugie PB to ekipa meneli chyba największych na Śląsku. Nie dziwne że na północy spokojnie działa sobie Gornik i powoli zabiera sobie tereny a Ruch wchodzi sobie od Łagiewnik coraz bardziej w głąb. W tych czasach już malo kto chce być kojarzony z totalna patologia i menelstwem.Xsexx pisze: 07.05.2026, 12:56 Was też było dużo chętnych żeby jechać na mecz do Bytomia a ostatecznie zaliczyliście zero wyjazdowe
To nie odpowiadanie pytaniem na pytanie tylko u nas czegoś szukasz,a nie popatrzysz na swoje podwórko.19seba20 pisze: 07.05.2026, 12:30 Dlaczego odpowiadasz pytaniem na pytanie? Czyżbyś się wstydził udzielić odpowiedzi? Wyzywać Cię nie mam zamiaru. To jest przeznaczone do bitej parówy o ksywie gorol 74. Nic nie znacząca cipa udająca cholera wie kogo,która najwięcej do powiedzenia ma o Rudzie a siedzi skitrany w Knurowie
Fac Fideli Sis Fidelis
To jest usprawnienie? W Pruszkowie, Siedlcach czy innych miejscowościach też zaliczacie zera wyjazdowe bo jest dla was sektor za mały?SilesiaStreets pisze: 07.05.2026, 13:04Gdzie byś zmieścił+- 3- 5k osób? Po drugie PB to ekipa meneli chyba największych na Śląsku. Nie dziwne że na północy spokojnie działa sobie Gornik i powoli zabiera sobie tereny a Ruch wchodzi sobie od Łagiewnik coraz bardziej w głąb. W tych czasach już malo kto chce być kojarzony z totalna patologia i menelstwem.Xsexx pisze: 07.05.2026, 12:56 Was też było dużo chętnych żeby jechać na mecz do Bytomia a ostatecznie zaliczyliście zero wyjazdowe
Dość co menele to jeszcze się odkrywają na tych pożal się Boże teledyskach Dym KNF. Mordy pokazane, wypady do Włoch na meliny i po towar również. Milicja musi mieć tam wiedzę o wszystkim
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Ja niczego u was nie szukam. Po prostu dziwi mnie że ze 160 tyś wyjazdowiczów nie potraficie znaleźć kilkadziesiąt osób do bitki. Teraz już chyba wiem czemu wasz fc gladiatorzy z Rybnika was kopnął w rzićAMF1948 pisze: 07.05.2026, 13:27To nie odpowiadanie pytaniem na pytanie tylko u nas czegoś szukasz,a nie popatrzysz na swoje podwórko.19seba20 pisze: 07.05.2026, 12:30 Dlaczego odpowiadasz pytaniem na pytanie? Czyżbyś się wstydził udzielić odpowiedzi? Wyzywać Cię nie mam zamiaru. To jest przeznaczone do bitej parówy o ksywie gorol 74. Nic nie znacząca cipa udająca cholera wie kogo,która najwięcej do powiedzenia ma o Rudzie a siedzi skitrany w Knurowie
Na gieksie to samo. 1000 osobowe wyjazdy a nikt nie ma podjazdu do Kaniola
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Skoro tak twierdzisz tak musi być. Na meczu mistrzów też nie znaleźli się chętni do pewnego wieku ? Czy to oznacza że u Was już nie ma młodych tylko sama Stara Gwardia?19seba20 pisze: 07.05.2026, 14:35Ja niczego u was nie szukam. Po prostu dziwi mnie że ze 160 tyś wyjazdowiczów nie potraficie znaleźć kilkadziesiąt osób do bitki. Teraz już chyba wiem czemu wasz fc gladiatorzy z Rybnika was kopnął w rzićAMF1948 pisze: 07.05.2026, 13:27To nie odpowiadanie pytaniem na pytanie tylko u nas czegoś szukasz,a nie popatrzysz na swoje podwórko.19seba20 pisze: 07.05.2026, 12:30 Dlaczego odpowiadasz pytaniem na pytanie? Czyżbyś się wstydził udzielić odpowiedzi? Wyzywać Cię nie mam zamiaru. To jest przeznaczone do bitej parówy o ksywie gorol 74. Nic nie znacząca cipa udająca cholera wie kogo,która najwięcej do powiedzenia ma o Rudzie a siedzi skitrany w Knurowie
Fac Fideli Sis Fidelis
Dalej odpowiadasz pytaniem na pytanie. A dlaczego u was,a dlaczego tak a dlaczego siak. Pierwszy zadałem pytanie a Ty zamiast odpowiedzieć to próbujesz się przekrzykiwać. Śmieszny jesteś,odpowiedz a ja odpowiem na Twoje pytania
No przecież Ci odpowiedziałem, nie wiem dlaczego tak zadecydowała góra. Ale dla mnie osobiście takie spotkania po kilka naście osób nie mają żadnego odbicia w tym jak mocna jest ekipa. No to teraz twoja kolej.19seba20 pisze: 07.05.2026, 15:07 Dalej odpowiadasz pytaniem na pytanie. A dlaczego u was,a dlaczego tak a dlaczego siak. Pierwszy zadałem pytanie a Ty zamiast odpowiedzieć to próbujesz się przekrzykiwać. Śmieszny jesteś,odpowiedz a ja odpowiem na Twoje pytania
Fac Fideli Sis Fidelis
Odpowiedź typowego pikola....nie wiem dlaczego tak zdecydowała góra ....a może ku*** dół....kolejny który w nogach śpi i **** wie a próbuje tu zgrywać kumatego ....idź zapytaj tych u góry może ci powiedzą a potem przyjdź i się pochwal co ci tam naściemnialiAMF1948 pisze: 07.05.2026, 15:13No przecież Ci odpowiedziałem, nie wiem dlaczego tak zadecydowała góra. Ale dla mnie osobiście takie spotkania po kilka naście osób nie mają żadnego odbicia w tym jak mocna jest ekipa. No to teraz twoja kolej.19seba20 pisze: 07.05.2026, 15:07 Dalej odpowiadasz pytaniem na pytanie. A dlaczego u was,a dlaczego tak a dlaczego siak. Pierwszy zadałem pytanie a Ty zamiast odpowiedzieć to próbujesz się przekrzykiwać. Śmieszny jesteś,odpowiedz a ja odpowiem na Twoje pytania
No i już wszystko o Tobie wiem , strata czasu. Tak jak mówiłem, walcz dalej .19seba20 pisze: 07.05.2026, 15:20Odpowiedź typowego pikola....nie wiem dlaczego tak zdecydowała góra ....a może ku*** dół....kolejny który w nogach śpi i **** wie a próbuje tu zgrywać kumatego ....idź zapytaj tych u góry może ci powiedzą a potem przyjdź i się pochwal co ci tam naściemnialiAMF1948 pisze: 07.05.2026, 15:13No przecież Ci odpowiedziałem, nie wiem dlaczego tak zadecydowała góra. Ale dla mnie osobiście takie spotkania po kilka naście osób nie mają żadnego odbicia w tym jak mocna jest ekipa. No to teraz twoja kolej.19seba20 pisze: 07.05.2026, 15:07 Dalej odpowiadasz pytaniem na pytanie. A dlaczego u was,a dlaczego tak a dlaczego siak. Pierwszy zadałem pytanie a Ty zamiast odpowiedzieć to próbujesz się przekrzykiwać. Śmieszny jesteś,odpowiedz a ja odpowiem na Twoje pytania
Fac Fideli Sis Fidelis
Na liczby nie ma sensu a z ograniczeniami wiekowymi ma sens?AMF1948 pisze: 07.05.2026, 11:51Dlaczego nie przystaliście na kryteria wiekowe od Polonii?19seba20 pisze: 07.05.2026, 11:47160 tyś zapytań o bilety do Warszawy,ile z tych 160 tyś było chętnych na spotkanie z Polonią Bytom,mitomany ?AMF1948 pisze: 07.05.2026, 11:41
Tak tak. Jak narazie to Ty pokazujesz jaki z Ciebie chuligan , przekrzykując i wyzywając się nawzajem z innymi . Pozdrawiam.
Dla mnie osobiście walki na liczby nie mają sensu. Co innego banda na bandę, ale to moje zdanie. Możesz wyzywać do woli nie rusza mnie to.
Idź zapytaj góry pikolu,może ci powiedzą 😉AMF1948 pisze: 07.05.2026, 15:22No i już wszystko o Tobie wiem , strata czasu. Tak jak mówiłem, walcz dalej .19seba20 pisze: 07.05.2026, 15:20Odpowiedź typowego pikola....nie wiem dlaczego tak zdecydowała góra ....a może ku*** dół....kolejny który w nogach śpi i **** wie a próbuje tu zgrywać kumatego ....idź zapytaj tych u góry może ci powiedzą a potem przyjdź i się pochwal co ci tam naściemnialiAMF1948 pisze: 07.05.2026, 15:13
No przecież Ci odpowiedziałem, nie wiem dlaczego tak zadecydowała góra. Ale dla mnie osobiście takie spotkania po kilka naście osób nie mają żadnego odbicia w tym jak mocna jest ekipa. No to teraz twoja kolej.
Jeżeli by to miało być np młoda banda na młodą bandę to jeszcze w miarę na sens , ale jeśli ograniczenia wiekowe i no po 15 osób to już nie .scania pisze: 07.05.2026, 15:42Na liczby nie ma sensu a z ograniczeniami wiekowymi ma sens?AMF1948 pisze: 07.05.2026, 11:51Dlaczego nie przystaliście na kryteria wiekowe od Polonii?19seba20 pisze: 07.05.2026, 11:47
160 tyś zapytań o bilety do Warszawy,ile z tych 160 tyś było chętnych na spotkanie z Polonią Bytom,mitomany ?
Fac Fideli Sis Fidelis
Wolę jednak być "niewidzącym pikolem" niż "wszystko wiedzącym chuliganem za klawiatury".19seba20 pisze: 07.05.2026, 15:45Idź zapytaj góry pikolu,może ci powiedzą 😉AMF1948 pisze: 07.05.2026, 15:22No i już wszystko o Tobie wiem , strata czasu. Tak jak mówiłem, walcz dalej .19seba20 pisze: 07.05.2026, 15:20
Odpowiedź typowego pikola....nie wiem dlaczego tak zdecydowała góra ....a może ku*** dół....kolejny który w nogach śpi i **** wie a próbuje tu zgrywać kumatego ....idź zapytaj tych u góry może ci powiedzą a potem przyjdź i się pochwal co ci tam naściemniali
Fac Fideli Sis Fidelis
Wdech wydech karlus,pazury się tobie trzęsą i piszesz niezrozumiałe słowa. Ja wiem,że nerwy itd wyluzujAMF1948 pisze: 07.05.2026, 16:35Wolę jednak być "niewidzącym pikolem" niż "wszystko wiedzącym chuliganem za klawiatury".
A co do mojego życia h, lata świetności mam już za sobą, choć jeszcze by sie polotało
Sory za literówkę "niewiedzącym" . Mówisz że lata świetności masz za sobą a zachowujesz się jak nastoletni gówniarz.19seba20 pisze: 07.05.2026, 18:02Wdech wydech karlus,pazury się tobie trzęsą i piszesz niezrozumiałe słowa. Ja wiem,że nerwy itd wyluzuj
A co do mojego życia h, lata świetności mam już za sobą, choć jeszcze by sie polotało
Fac Fideli Sis Fidelis
-
Korfanciorz
Chorzowie, zróbcie sie sztama z tym ROW-em :)19seba20 pisze: 07.05.2026, 14:35Ja niczego u was nie szukam. Po prostu dziwi mnie że ze 160 tyś wyjazdowiczów nie potraficie znaleźć kilkadziesiąt osób do bitki. Teraz już chyba wiem czemu wasz fc gladiatorzy z Rybnika was kopnął w rzićAMF1948 pisze: 07.05.2026, 13:27To nie odpowiadanie pytaniem na pytanie tylko u nas czegoś szukasz,a nie popatrzysz na swoje podwórko.19seba20 pisze: 07.05.2026, 12:30 Dlaczego odpowiadasz pytaniem na pytanie? Czyżbyś się wstydził udzielić odpowiedzi? Wyzywać Cię nie mam zamiaru. To jest przeznaczone do bitej parówy o ksywie gorol 74. Nic nie znacząca cipa udająca cholera wie kogo,która najwięcej do powiedzenia ma o Rudzie a siedzi skitrany w Knurowie
ZABRZAŃSCY GÓRNICY - TRÓJKOLOROWI ŻABOLE Z TORCIDY
Za cieńcy żeby z takimi plackami sztama robić 😉
-
Abrakadabra1410
Skoro tacy cieńcy wyleź z nimi na liczby. Po dwie dychy do 25 lat 😁 ...
Już Polonii odmówił na wiek,a Górnika się czepia.Abrakadabra1410 pisze: 07.05.2026, 22:14Skoro tacy cieńcy wyleź z nimi na liczby. Po dwie dychy do 25 lat 😁 ...
Fac Fideli Sis Fidelis
Za stary jestem ...Abrakadabra1410 pisze: 07.05.2026, 22:14Skoro tacy cieńcy wyleź z nimi na liczby. Po dwie dychy do 25 lat 😁 ...