No widzisz i sam się wyjaśniłeś tym postem, ty bez internetu nie wiesz nic.Karpiu pisze: 05.05.2026, 17:28 Nie umiesz odpowiedzieć na argumenty i dlatego wyzywasz? Nie jesteś z Tarnovii? To czemu podajesz info, że Tarnovia była z flagą w Niecieczy? Aha pewnie to info krąży tylko w środowisku sztywnych gitow z SH. - Mucha konfident i Karyna zatrzymana za burdy pod sądem.
Małopolska kibolska
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Małopolska kibolska
Przecież to jest gościu z Tarnovii, który myśli, że jak będzie wyzywać i zapraszać do Tarnowa to, że ma rację, a w żaden sposób się nie odniesie do fikoljkow jego bandy. Serio uważasz, że takie info, że kilku nieudaczników pojechało gdzieś na wieś postać sobię krąży wśród "ludzi zasad"?? Bądźmy poważni, przeczytaj genezę debiutu ich "bojówki" i sobie odpowiedz czy można ich brać na serio.korkop pisze: 05.05.2026, 19:14No widzisz i sam się wyjaśniłeś tym postem, ty bez internetu nie wiesz nic.Karpiu pisze: 05.05.2026, 17:28 Nie umiesz odpowiedzieć na argumenty i dlatego wyzywasz? Nie jesteś z Tarnovii? To czemu podajesz info, że Tarnovia była z flagą w Niecieczy? Aha pewnie to info krąży tylko w środowisku sztywnych gitow z SH. - Mucha konfident i Karyna zatrzymana za burdy pod sądem.
Czy to prawda że w Tarnowie jest kilka ekip, niekibicowskich które mają lepszy skład niż Unia i Tarnovia razem wzięte?
-
Taksepatrze
W sensie ukry, cygany, żule, lewaki, miastowi czy kto?Miszmasz pisze: 06.05.2026, 10:47 Czy to prawda że w Tarnowie jest kilka ekip, niekibicowskich które mają lepszy skład niż Unia i Tarnovia razem wzięte?
W Nowym Sączu kojarzę że był kiedyś taki podział na Sandecje/osiedla i ekipa od Hipotonii.
Kraków ma też sporo nie kibicowskich ekip. Rozjebańców i obcokrajowców.
To była ta Tarnovia w tej Niecieczy ? bo dalej cisza o tym nawet na ich profilu.... chyba że od 5 dniu są dalej w trasie :)
To jest sztywne info, które nie nadaję się do powszechnej informacji. Chłopaki jeżdżą z pasji, a nie pod relację na profil. Jakbyś grypsowal to byś wiedzial hahahahaKrasa pisze: 06.05.2026, 17:05 To była ta Tarnovia w tej Niecieczy ? bo dalej cisza o tym nawet na ich profilu.... chyba że od 5 dniu są dalej w trasie :)
Chłopie przystopuj.Podhale nie udziela się na piłce co widać od dłuższego czasu.jeslibcos działa to tylko hokej.piącha pisze: 03.05.2026, 18:50 Dziś w Nowym Sączu niewiarygodne obsranko Podhala Nowy Targ i ich wiślackich popleczników z "Wisła Podhale"
Dopóki nie było stadionu w NS i tylko u siebie można było się bezpiecznie prężyć zza ochrony i wąsów to kozaki a dziś gdzie byliście?
Była okazja wykręcić fajny wyjazd na wrogi teren, pozbieralibyście byście inne znajome FC które tak jak i wy liżą jajka innym FC zgód, może Unia Oświęcim w zamian za to włażenie w d*** dałaby się namówić? Do Rzeszowa na wieczór byście zdążyli.
Tylko nie piszcie że wy tylko Wisła i z jakiej racji mieli tam być ano z takiej że trzeba było nie spinać d*** do Sandecji i Hutnika na meczach Podhala.
Szkoda tylko tych dzieciaków z "Młode Podhale" które coś próbują, miesiąc temu nawet zapowiadali wyjazd na ten mecz ale chyba ktoś im odradził ten pomysł.
Co do Wisły Podhale to wybacz ale po co by miała przyjechać Wisła Podhale i Wisła Limanowa żebyście znowu nie wpuścili ich jak ostanio z Kaliszem.Przecuez każdy wie że na Sandecji to decyzja idzie od wielkiego brata pasiastego z Krakowa.ja wam Kazadi zerwać zgodę z Koroną to żeście to zrobili czym prędzej.wiec trochę pokory.widze że na Sączu po otwarciu nowego stadionu troszkę sodoweczka uderzyla.troszke pokory i po co się tak wychylać żeby potem był zonk
Jak nie wiesz dlaczego padła zgoda z Koroną to się nie wpierdalaj ! Zresztą nawet nie wiesz dlaczego Wisła z Kaliszem nie weszli bo nie zostało to napisane w necie
SĄDECKA DUMA
możesz sobie z Karpiem podać rączkęBagio333 pisze: 06.05.2026, 23:36Chłopie przystopuj.Podhale nie udziela się na piłce co widać od dłuższego czasu.jeslibcos działa to tylko hokej.piącha pisze: 03.05.2026, 18:50 Dziś w Nowym Sączu niewiarygodne obsranko Podhala Nowy Targ i ich wiślackich popleczników z "Wisła Podhale"
Dopóki nie było stadionu w NS i tylko u siebie można było się bezpiecznie prężyć zza ochrony i wąsów to kozaki a dziś gdzie byliście?
Była okazja wykręcić fajny wyjazd na wrogi teren, pozbieralibyście byście inne znajome FC które tak jak i wy liżą jajka innym FC zgód, może Unia Oświęcim w zamian za to włażenie w d*** dałaby się namówić? Do Rzeszowa na wieczór byście zdążyli.
Tylko nie piszcie że wy tylko Wisła i z jakiej racji mieli tam być ano z takiej że trzeba było nie spinać d*** do Sandecji i Hutnika na meczach Podhala.
Szkoda tylko tych dzieciaków z "Młode Podhale" które coś próbują, miesiąc temu nawet zapowiadali wyjazd na ten mecz ale chyba ktoś im odradził ten pomysł.
Co do Wisły Podhale to wybacz ale po co by miała przyjechać Wisła Podhale i Wisła Limanowa żebyście znowu nie wpuścili ich jak ostanio z Kaliszem.Przecuez każdy wie że na Sandecji to decyzja idzie od wielkiego brata pasiastego z Krakowa.ja wam Kazadi zerwać zgodę z Koroną to żeście to zrobili czym prędzej.wiec trochę pokory.widze że na Sączu po otwarciu nowego stadionu troszkę sodoweczka uderzyla.troszke pokory i po co się tak wychylać żeby potem był zonk
Geniusze roku
Gia Ta Panta Mazi Sas - Pisti Mehri Tanato
http://www.sportowe.303.pl" target="_blank
http://www.sportowe.303.pl" target="_blank
Ty sobię pałeczkę możesz podać z Biedroniemhanys pisze: 07.05.2026, 12:56możesz sobie z Karpiem podać rączkęBagio333 pisze: 06.05.2026, 23:36Chłopie przystopuj.Podhale nie udziela się na piłce co widać od dłuższego czasu.jeslibcos działa to tylko hokej.piącha pisze: 03.05.2026, 18:50 Dziś w Nowym Sączu niewiarygodne obsranko Podhala Nowy Targ i ich wiślackich popleczników z "Wisła Podhale"
Geniusze roku
-
tak tylko pytam
wypie.rdaja pedale jeba.ny już z tego forum.Twoja matka to już pewnie lata temu ze sobą skończyła, jak zobaczyła jakiego śmiecia wysrała.Idź się odjebać pierdo.olony capie.Karpiu pisze: 07.05.2026, 14:44Ty sobię pałeczkę możesz podać z Biedroniemhanys pisze: 07.05.2026, 12:56możesz sobie z Karpiem podać rączkęBagio333 pisze: 06.05.2026, 23:36
Chłopie przystopuj.Podhale nie udziela się na piłce co widać od dłuższego czasu.jeslibcos działa to tylko hokej.
Geniusze roku
Dziś wreszcie jakaś ekipa pofatygowała się na wyjazd do Tarnowa w tym sezonie. Garbarnia.
-
..::1952::..
Garbarnia to nie jest żadna ekipa.Chociaż dla Was rzeczywiście pewnie jest.To co dla nich jest podłogą, dla Was w ostatnich latach jest sufitem.kat. pisze: 09.05.2026, 19:07 Dziś wreszcie jakaś ekipa pofatygowała się na wyjazd do Tarnowa w tym sezonie. Garbarnia.
Na nowym stadionie w Tarnowie jest sektor gości?
Zgadzam się. Jeżdżenie na wyjazdy z barwami jest dla większości małopolskich ekip nieosiągalną "podłogą"...::1952::.. pisze: 10.05.2026, 07:18 To co dla nich jest podłogą, dla Was w ostatnich latach jest sufitem.
Hmm Wisła, Pasy, Hutnik, Beskid, Glinik, Unia Oświęcim, Sandecja, Nieciecza, Puszcza, Viktoria Jaworzno, Sparta Kazimierza, Szreniawa Koszyce chyba osiągają te podłogę. Kogoś pominąłem?kat. pisze: 10.05.2026, 11:40Zgadzam się. Jeżdżenie na wyjazdy z barwami jest dla większości małopolskich ekip nieosiągalną "podłogą"...::1952::.. pisze: 10.05.2026, 07:18 To co dla nich jest podłogą, dla Was w ostatnich latach jest sufitem.
Tak, Raków, Motor, Zagłębie S., Koronę, Radomiaka...
A teraz pochyl się nad "administracyjną" Małopolską, pogrzeb po fejsbukach i znajdź liczby wyjazdowe tamtejszych, mniejszych ekip, silących się na 5. czy 6. siłę.
A teraz pochyl się nad "administracyjną" Małopolską, pogrzeb po fejsbukach i znajdź liczby wyjazdowe tamtejszych, mniejszych ekip, silących się na 5. czy 6. siłę.
-
tak tylko pytam
ch.uj cię to jeb.any pedale powinno interesować.Zajmij się tam "swoim" Widzewem, na którego meczu pi.zdo w życiu nie byłeś.Albo zaloguj się na swoje drugie gejowskie konto piącha i ciśnij po "swoich" układowiczach z Krakowa.
-
Rodowity1928
Ej chłopy chłopy.... Nie szkoda wam energii i klawiatury na to wyzywanie się bez celu??
-
..::1952::..
Ja pisałem tylko o Twojej "ekipie".Nie wiem po co mieszasz w to inne ekipy z Małopolski.kat. pisze: 10.05.2026, 11:40Zgadzam się. Jeżdżenie na wyjazdy z barwami jest dla większości małopolskich ekip nieosiągalną "podłogą"...::1952::.. pisze: 10.05.2026, 07:18 To co dla nich jest podłogą, dla Was w ostatnich latach jest sufitem.
Sandecja była na wyjeździe w Poznaniu?
Bo coś mignelo mi że sektor gości pusty a zakazu nie mieli
Bo coś mignelo mi że sektor gości pusty a zakazu nie mieli
Sektor gości był wyłączony z użytku, Sandecja obecna w ponad 50 osób.
Napisałem, że wreszcie ktoś odwiedził Tarnów i była to Garbarnia. Nie wiem, po co się wmieszałeś...::1952::.. pisze: 11.05.2026, 05:52 Ja pisałem tylko o Twojej "ekipie".Nie wiem po co mieszasz w to inne ekipy z Małopolski.
Pleśna i Gnojnik to jakieś mini FC Tarnovii czy Tovia aż tak obniża loty i szuka rywalizacji i układów wśród dzieciaków bawiących się w ultrasów na A klasie?
Tak robią koalicję żeby w końcu pojechać na wyjazd bo do Niecieczy za daleko było i się nie opłaca :) .. teraz może pojadą tuż za granice Tarnowa do Woli Rzędzińskiej :)
Jeśli serio jest jak mówisz, że szukają wsparcia wśród takich "ekip" to takiego zjazdu i samo zaorania nie widziałem jeszcze jak od 20 lat tym się interesuje.
Takich ekip? A co to za ujma? Z takich fc się liczby robią każdego klubu. Sięgnij pamięcią i od młyna koleżanek z mościc odejmij takie ekipy jak Wojnicz, Radłów, Skrzyszów, Dębno etc to będziesz widział ile os spod Tarnowa jeździło na mecze.Karpiu pisze: 11.05.2026, 22:15 Jeśli serio jest jak mówisz, że szukają wsparcia wśród takich "ekip" to takiego zjazdu i samo zaorania nie widziałem jeszcze jak od 20 lat tym się interesuje.
Chcesz się na siłę dowalić do Tarnovii, ale każdy to w d**** ma. My sobie działamy na swoich zasadach i nikomu się tłumaczyć nie będziemy. Do Brzeska i Gorlic nas porownujesz? Brzesko Nowe rozdanie jak coś ci to mówi ich zweryfikowało.
I Tarnovia była w Niecieczy, ale relacji nie będzie, ani zdjęcia na czarno z groźnymi minami.
Beskid Andrychów wybiera się w sobotę do Gorlic?
-
tak tylko pytam
Ta ojszczana i cwelona ku.rwa, której odpisujesz wie tyle ile trafia do internetu.Szkoda klawiatury na tego pier.dolonego pedofila karpia vel piącha.
Chętnie kolego porozmawiam merytorycznie. Słuchaj na temat FC nie musisz mi mówić, bo jestem związany z klubem, który ma ich najwięcej w Polsce. Spójrz tylko na różnice między klubem proWidzew - Star Starachowice czy Granat. Od 30 lat ruch kubicowski, w jakis sposób się zapisali w historii, a Ty wyjeżdżasz mi tu z bandą lamusów, którym zamknęli dyskotekę więc postanowili bawić się w ultrasów:) (nie traktuję poważnie takich działalności). W małych miastach jest duża siła, spójrz Powiślanka czy Radymno, ale jak mówię są te ekipy szanowane, a nie jakiś zlepek lamusów.T-T pisze: 12.05.2026, 14:21Takich ekip? A co to za ujma? Z takich fc się liczby robią każdego klubu. Sięgnij pamięcią i od młyna koleżanek z mościc odejmij takie ekipy jak Wojnicz, Radłów, Skrzyszów, Dębno etc to będziesz widział ile os spod Tarnowa jeździło na mecze.Karpiu pisze: 11.05.2026, 22:15 Jeśli serio jest jak mówisz, że szukają wsparcia wśród takich "ekip" to takiego zjazdu i samo zaorania nie widziałem jeszcze jak od 20 lat tym się interesuje.
Chcesz się na siłę dowalić do Tarnovii, ale każdy to w d**** ma. My sobie działamy na swoich zasadach i nikomu się tłumaczyć nie będziemy. Do Brzeska i Gorlic nas porownujesz? Brzesko Nowe rozdanie jak coś ci to mówi ich zweryfikowało.
I Tarnovia była w Niecieczy, ale relacji nie będzie, ani zdjęcia na czarno z groźnymi minami.
Nie chcę Wam dowalić, bo sami skutecznie to robicie i to raczej każdy Was ma w d**** i nikt poważnie nie traktuję. Na prawdę ruszcie d*** gdzieś w Polsce, na kadre jak kiedyś bywaliscie z resztą dobra bandą. Wyśmiewana Polonia Warszawa czy Podebakiedzie jest bardziej brane na serio niż Tarnovia. Udajecie gangsterów, wszędzie symbolika wizienna albo chuligańska, a przymilacie się do Pagena Gnojnik :)
Nie wyjeżdżaj mi "z koleżankami" bo to Was jeszcze bardziej pogrąża, że patrzycie jak szczury w klatce na zgraję dzieciaków z lokami na głowie, bujających się w 20 osób z flagą RT, których nie potraficie dobić mimo że każdy wie jakie praktyki są stosowane w Tarnowie. Może zamiast patrzyć i równać się do tej Unii lepiej było by spojrzeć na taki Czuwaj? Albo któraś z ekip w świętokrzyskiem?
Ale serio bez beki teraz, nie rozumiem tych dziwnych ruchów Tarnovii. Mieli swoją złota erę, stworzyli jakaś legendę, szanowali ich w Polsce, potrafili się podnieść po 10 latach terroru, mieli taki swój styl, trzymali z dobrymi ekipami, a teraz spinają się do klubów, które nie mają kibiców, szukają układów też jak nie Jarota to teraz jakieś Pageny, sesję na pustych stadionach?? Wstyd panowie, szanujcie się trochę i patrzcie gdzieś dalej niż Mościce...
Szanuj małe ekipy, szczególnie w obecnych czasach skurwienia. Zawsze w grupie tzw lamusów jak ich nazwałeś znajdzie się ktoś sensowny. Oni mają pasje i są lepszymi kibicami niż spora część tych co się mają za "kumatych".Karpiu pisze: 12.05.2026, 18:13Chętnie kolego porozmawiam merytorycznie. Słuchaj na temat FC nie musisz mi mówić, bo jestem związany z klubem, który ma ich najwięcej w Polsce. Spójrz tylko na różnice między klubem proWidzew - Star Starachowice czy Granat. Od 30 lat ruch kubicowski, w jakis sposób się zapisali w historii, a Ty wyjeżdżasz mi tu z bandą lamusów, którym zamknęli dyskotekę więc postanowili bawić się w ultrasów:) (nie traktuję poważnie takich działalności). W małych miastach jest duża siła, spójrz Powiślanka czy Radymno, ale jak mówię są te ekipy szanowane, a nie jakiś zlepek lamusów.T-T pisze: 12.05.2026, 14:21Takich ekip? A co to za ujma? Z takich fc się liczby robią każdego klubu. Sięgnij pamięcią i od młyna koleżanek z mościc odejmij takie ekipy jak Wojnicz, Radłów, Skrzyszów, Dębno etc to będziesz widział ile os spod Tarnowa jeździło na mecze.Karpiu pisze: 11.05.2026, 22:15 Jeśli serio jest jak mówisz, że szukają wsparcia wśród takich "ekip" to takiego zjazdu i samo zaorania nie widziałem jeszcze jak od 20 lat tym się interesuje.
Nie chcę Wam dowalić, bo sami skutecznie to robicie i to raczej każdy Was ma w d**** i nikt poważnie nie traktuję. Na prawdę ruszcie d*** gdzieś w Polsce, na kadre jak kiedyś bywaliscie z resztą dobra bandą. Wyśmiewana Polonia Warszawa czy Podebakiedzie jest bardziej brane na serio niż Tarnovia. Udajecie gangsterów, wszędzie symbolika wizienna albo chuligańska, a przymilacie się do Pagena Gnojnik :)
Nie wyjeżdżaj mi "z koleżankami" bo to Was jeszcze bardziej pogrąża, że patrzycie jak szczury w klatce na zgraję dzieciaków z lokami na głowie, bujających się w 20 osób z flagą RT, których nie potraficie dobić mimo że każdy wie jakie praktyki są stosowane w Tarnowie. Może zamiast patrzyć i równać się do tej Unii lepiej było by spojrzeć na taki Czuwaj? Albo któraś z ekip w świętokrzyskiem?
Owszem, czasem sami sobie w kolano strzelamy, głupie akcję na przypale, głupie zdjęcia, głupie opisy, niech pierwszy rzuci kamień, kto tak nie zrobił i ogarnął wszystkie osoby w 100% żeby nic nie wyszło.
Czy unii nie udało się kilka akcji, udało się. Czy nas nie ośmieszyli, ośmieszyli wiele razy.
Czy wszystko wycieka do internetu co mu działamy, nie, nie wycieka, to i skąd może część osób wiedzieć co się dzieje. Tarnów to wymierające miasto, derbowe miasto, więc zawsze jest coś na rzeczy. Im mniej kamery widzą i idzie w internety, tym rzadziej będą napisy PDW, bo za gorące głowy i głupoty niektórzy garuja.
Kto ma trochę oleju w głowie w d**** ma opinie innych na nasz temat. Nigdy nikomu nie dogodzisz w 100%. Czy będziemy tak, czy srak robić. Tarnów niestety jak Kraków, to stan umysłu czasem i osoby które nie siedzą w temacie nie zrozumieją. A im ciszej, tym lepiej.
-
zakazpedalowania
Razem z użytkownikiem Karpiu zadecydowaliśmy o rozwiązaniu ruchu kibicowskiego w Tarnowie, mieszkańcy mają już dość krzywych ryjów widocznych w okolicach rynku. Niech Tarnów zostanie strefą wolną od kibicowania, cisza, spokój, brak mefedronu, rodzice swoich nieletnich córek również będą wdzięczni że nie będą demoralizowane przez pseudo bijoków pseudo zarobasów. Zakończmy ten teatr.
T-T pisze: 12.05.2026, 22:37Szanuj małe ekipy, szczególnie w obecnych czasach skurwienia. Zawsze w grupie tzw lamusów jak ich nazwałeś znajdzie się ktoś sensowny. Oni mają pasje i są lepszymi kibicami niż spora część tych co się mają za "kumatych".Karpiu pisze: 12.05.2026, 18:13Chętnie kolego porozmawiam merytorycznie. Słuchaj na temat FC nie musisz mi mówić, bo jestem związany z klubem, który ma ich najwięcej w Polsce. Spójrz tylko na różnice między klubem proWidzew - Star Starachowice czy Granat. Od 30 lat ruch kubicowski, w jakis sposób się zapisali w historii, a Ty wyjeżdżasz mi tu z bandą lamusów, którym zamknęli dyskotekę więc postanowili bawić się w ultrasów:) (nie traktuję poważnie takich działalności). W małych miastach jest duża siła, spójrz Powiślanka czy Radymno, ale jak mówię są te ekipy szanowane, a nie jakiś zlepek lamusów.T-T pisze: 12.05.2026, 14:21
Takich ekip? A co to za ujma? Z takich fc się liczby robią każdego klubu. Sięgnij pamięcią i od młyna koleżanek z mościc odejmij takie ekipy jak Wojnicz, Radłów, Skrzyszów, Dębno etc to będziesz widział ile os spod Tarnowa jeździło na mecze.
Owszem, czasem sami sobie w kolano strzelamy, głupie akcję na przypale, głupie zdjęcia, głupie opisy, niech pierwszy rzuci kamień, kto tak nie zrobił i ogarnął wszystkie osoby w 100% żeby nic nie wyszło.
Czy unii nie udało się kilka akcji, udało się. Czy nas nie ośmieszyli, ośmieszyli wiele razy.
Czy wszystko wycieka do internetu co mu działamy, nie, nie wycieka, to i skąd może część osób wiedzieć co się dzieje. Tarnów to wymierające miasto, derbowe miasto, więc zawsze jest coś na rzeczy. Im mniej kamery widzą i idzie w internety, tym rzadziej będą napisy PDW, bo za gorące głowy i głupoty niektórzy garuja.
Kto ma trochę oleju w głowie w d**** ma opinie innych na nasz temat. Nigdy nikomu nie dogodzisz w 100%. Czy będziemy tak, czy srak robić. Tarnów niestety jak Kraków, to stan umysłu czasem i osoby które nie siedzą w temacie nie zrozumieją. A im ciszej, tym lepiej.
Po pierwsze dziękuję, że piszesz normalnie i szanuję, że potrafisz przyznać się do porażek.
Źle mnie zrozumiałeś kolego w kwestii małych ekip. Oczywiście, że je szanuję i bardzo doceniam ludzi pasji, których kluby swoje złote lata mają dawno za sobą lub nigdy nie nastąpią. Miałem na myśli bandy z historia kibolską czy takie, które potrafią się fajnie pokazać, a nie tylko "bawią się" w kibiców. Ja mam na myśli Radkę, Naprzód, Star, Powiślankę np. Jak mam być szczery nic do Was nie miałem, aż do czasu jak zaczęło się sypać u Was i zaczęliście nieudolnie, a wręcz żałośnie bronić się Internetem (Profil TLS) i na RT parę głupot też było :) Jak chcecie tworzyć FC jasne, to normalne i dobry kierunek. Ja uważam, że stać Was na więcej niż szukanie zgód/układów czy rywalizacji w powiecie czy gminie, a gdybyście przestali patrzeć wiecznie na Kraków, Mościce czy jakieś Dębna tylko wzięli przykład z Beskidu czy Czuwaju, przyłożylibyście się to mogło by powstać coś większego.
Specyfika Tarnowa? nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć, że smród gówna przywiał z Krakowa i w nim tkwicie... niestety
-
Gość obiektywny
Okocimski pojawił się na sektorach Beskidu a potem się dziwą dlaczego Unia z Wisłą chce im "podziękować" za Radłów?
Idąc tym tokiem rozumowania to każda ekipa co zasadzie na trybunach gospodarzy to kogos ,,wystawiła,, lub sie brata z gospodarzemi? To chyba dobrze że potrafili sie dogadać i OKS mógł zaliczyć wyjazd czego np brakuje ekipom z Tarnowa ! Ogolnie to fajne tygodnie w tej lidze ! Glinik kilka wyjazdów, Beskid tez sie ruszył i czeka ich fajny mecz w Gorlicach. Brzesko tez zalicza Gorlice i Andrychów. Unia pojawia sie w Gorlicach ale dalej to wszystko malutko jak na taka ekipę. Tarnovia fajnie na domowych meczach , szkoda ze nie jeżdżą na wyjazdy.
Ile wyjazdów zaliczyła w tym sezonie Tovia ? Bo u siebie na każdym meczu wyglądają bardzo dobrze.
Jedna fajna oprawa w tym sezonie, ale bez przesady, są lepsi w województwie 😎RSD pisze: 15.05.2026, 12:06 Ile wyjazdów zaliczyła w tym sezonie Tovia ? Bo u siebie na każdym meczu wyglądają bardzo dobrze.