Jakoże z żużlem nie mam nic wspólnego, jedynie tyle że czasem obejrze go w telewizji

to powiem co mi ślina na język przyniosła...
Falubaz - ścisła czołówka ultras na żużlu, potwierdzili że są najlepsi, a po uwagach kogoś z Włókniarza i moich nawet rzadziej pojawia się duuuża myszka miki na sektorówce. dodać do tego telefoniczne akcje z net f@ns Polonia Bydgoszcz to naprawde sezon na piątke z plusem!
Unia Leszno - ten sezon pokazał że mają duży potencjał, ładna oprawa z tą sektorówką dużą (co niby trzyczęściowa była), nie chce mi się wymieniać pokolei każdych opraw, ale naprawde super, gratulacje!
Apator - przed sezonem dużo mówiło się o klatce dla "agresywnych kiboli", jednak zdała ona egzamin, młyn bardzo liczny na meczach, oprawa coprawda troche monotonna (głównie piro), ale wielu zazdrościłoby takiej monotonii
co do Polonii Bydgoszcz, ktoś powiedział że bez rewelacji... sami Poloniści tłumaczą taki stan rzeczy tym, że mieli reorganizację grupy itp. więc poczekajmy do przyszłego sezonu, może będzie powrót na salony, bądź co bądź najlepszej ekipy chuligańskiej na żużlu...
pzdr.