karpiu zakompleksiony imbecylu odpiszę ci tylko raz, bo jesteś takim tępym chujem, że głowa mała.
Karpiu pisze: 03.05.2026, 16:54
A czemu nie byłeś taki wyszczekany tydzień temu jak FC Tarnów olał swój mecz i pojechał wspierać Cracovię hahahaha raz na ruski rok 15 pajaców z zasikanym prześcieradłem na płocie. A Patryk konfident był z Wami? Same dzieci u was zostały że akceptujecie takiego śmiecia bo jest większy niż przeciętny gangster z Tarnovii??
Szczekasz to tylko ty pedale.To raz.
Dwa cioto jebana, nie odpowiada się pytaniem na pytanie.
Po trzecie obsrańcu, nikomu jeszcze nie odpowiedziałeś na jakiekolwiek pytanie, które ci zadał.
Po czwarte, nie jestem z Tarnovii, co mogą potwierdzić nawet osoby z tej bolącej cie Tovii.Ale takiej bitej kurwie jak ty nikt tu nie będzie niczego potwierdzał.
Po piąte w najbliższy weekend Tarnovia gra u siebie.Raz w życiu pokaż, że nie jesteś takim obranym c***** za jakiego cie wszyscy mają i podjedź do nich na mecz, zadaj im nurtujące cię pytania, powiedz co ci na sercu leży.Zobaczymy jaką odpowiedź dostaniesz.
I po szóste, jesteś zoofilu jedyną osobą, która od miesięcy rozpierdala ten temat.
Karpiu pisze: 05.05.2026, 15:09
Też jestem ciekaw ile tym razem nowa bojówka o jakże agresywnej nazwie SH zaliczyła po drodze pustych stadionów rzekomych FC Unii 🤔 ten idiota myślał, że zacznie post od "frajerze" i zrobi się groźnie hahaha no debil, zerujac swój wyjazd i jadąc na Cracovię pokazując poraz kolejny, że się jest FC Tarnów, typ wyjeżdża z wyjazdem do Niecieczy hurra udało się !
Zaczynając od słowa frajerze, nie chodziło dzbanie żeby było groźnie, tylko o to, że jesteś jebanym frajerem, który umie tylko szczekać na necie jak ostatnia p****.
Z wyjazdem do Niecieczy, chodzi mongole o to, że gdzie byłeś po raz kolejny jak była ta Tarnovia ? p********* tylko j***** śmieciu na tym forum, a jak już gdzieś ta Tarnovia jest, albo co gorsza dla takiego śmiecia jak ty - wiadomo, że gdzieś będzie, to dlaczego nie zbierzesz kolegów i ich nie atakujesz ? Ano bo jesteś zwykłą cipą.
Idiota to mów do swojego ojca jednego, albo drugiego, po tym jak cię adoptowali, gdy matka zostawiła cię na śmietniku.