Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

DennisWise

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30-tu lat

Post autor: DennisWise »

DZnr1 pisze: 15.04.2026, 16:40
N_ pisze: 15.04.2026, 10:59
Dawid.beee pisze: 15.04.2026, 10:47
To chyba pierwszy przypadek, że 60-tka dostaje wyrok bezwglednego wiezienia.
Nie pierwszy i na pewno nie ostatni.
Obrazek

Podobno także hANKA z "turystów97" (czyli "(duża!) korona" á la mASA, a nie jak armia zwykłych rozkrak z 60 kk np. z wsh, pSYCHOfAJ1996, dEhAwU2000 iTP.) się szykuje do powrotu na więzienne ochronki, więc jak tam spotka wśród milicyjnych pedofilów mACIORĘ, szefoWą wiślackich szARiKSów, to może obie będą miały romans, a po wyjsciu założą sobie wspólny kanał dla fanów na "only-fans'ie" u ... młodej załęckiej, jakto "w świecie przestępczym", oczywiście. ;)
Ja p******* skończ już walić te szyfry prawda jest taka że Hanior pojawił się w internecie bo cały czas ma kontakt ze swoimi (twoimi) dawnymi kolegami z miasta czy żylety. Widać że mu budżet podskoczył bo się w lagerfelda wystroił jak dzisiejsze Denisy i Alany, wjedzie na oddział to dolarami z youtube sypnie a potem od razu do neogitów pójdzie na cele. Prawda jest taka że sobie możecie powywieszać jakieś szmatki że sprzedali, że konfidenty że pedofile itd. a jak przyjdzie co do czego to czy Misiek czy Hanna z kolegami na których zeznawali za pan brat wystarczy że pieniądze z tego jakieś będą. Przykład to Misiek i Masa. Minie z 5 lat i pewnie ten Bukaciak z Messim z Pniew będą razem łowić pstrąga na muchę na jakimś kanale na youtube pt. Wędkarz koronny.
iparts.pl
Stachu Wirażka

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: Stachu Wirażka »

Neogici,dobrze to nazwałeś.Dziś w kryminale wystarczy mieć dobrą pomoc z wolności,hajs na wypiskę i już możesz szamać przy blacie z neogitami.Pieniądz robi swoje.Częste też są praktyki rezygnowania z grypsowania żeby szybciej wyskoczyć jak PODOBNO Ch z TB.
Jak dozolikowi zaproponujesz większą stawkę niż ma na umowie z adminem to też przestanie walić kacapoły.A jak mu zajedziesz premię to nawet widzewiaków zacznie propsować i nie będzie się czepiał ich fan clubu z Konwiktorskiej.

Przechodząc do konfidentów to kiedyś jeszcze byli ludzie którzy by zaryzykowali i próbowali dojechać takiego miśka czy haniora.Dziś nikomu się to nie opłaca to wolą na meczu pokrzyczeć,napisać sprejem na murze albo transparent wywiesić myśląc że wyrządzają w ten sposób krzywdę tym dętkom.
hanior sobie lajwy robi a w całej Warszawie i okolicy nie ma komu go namierzyć.Takie czasy,przecież dla nich to co mówi jest śmieszne i mają ubaw.Wiadomo że prawda jest inna ale muszą jakoś robić dobrą minę do złej gry.
katanaczio

Post autor: katanaczio »

A niby dlaczego Hanior ma wracać za kraty skoro się prawilnie rozpruł a po rozpruciu przeszedł na jasną stronę mocy? Niczego starego mu nie przybiją, spokojnie, bo to niewygodne dla prokuratury, no chyba że odkopią głowę, ale na to Hanka była za krótki, także nie spodziewałbym się jego powrotu do miejsca odosobnienia.
Psiak

Post autor: Psiak »

Piącha, kaelowiec, eNGie... widzę, ze sprawnie poruszacie się po tzw social mediach.
Mnie by było najzwyczajniej wstyd wklejać tu jakieś nic nie znaczące tematy w stosunku do tego, co dzieje się u was obecnie.
https://www.facebook.com/franekmateusz0 ... 470992160/

Co prawda nie mój klimat, ale dobrze przeczytałem, ze u was do jednej sprawy jest 11-tu świadków koronnych?
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"
eNGie

Post autor: eNGie »

Psiak pisze: 18.04.2026, 11:27 Piącha, kaelowiec, eNGie... widzę, ze sprawnie poruszacie się po tzw social mediach.
Mnie by było najzwyczajniej wstyd wklejać tu jakieś nic nie znaczące tematy w stosunku do tego, co dzieje się u was obecnie.

Co prawda nie mój klimat, ale dobrze przeczytałem, ze u was do jednej sprawy jest 11-tu świadków koronnych?
Nowa koalicja Gieksa, Craxa i policja.
cpcasual

Post autor: cpcasual »

Co na to ich bracia z Tych? Teraz możecie sobie porównać czym jest gks Tychy 😅 poziom jastrzębia maks
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
tak tylko pytam

Post autor: tak tylko pytam »

Psiak pisze: 18.04.2026, 11:27 Piącha, kaelowiec, eNGie... widzę, ze sprawnie poruszacie się po tzw social mediach.

eNGie to wiślak, którego jedynym źródłem informacji jest internet, szczególnie takie gówna jak stadionowi i fandom.

Piącha, to karpiu, twierdzi, że jest widzewiakiem ze Świętokrzyskiego.
Busta

Post autor: Busta »

eNGie pisze: 18.04.2026, 13:11

Nowa koalicja Gieksa, Craxa i policja.
Gdzie masz info ze ktos z GieKSy jest świadkiem?
DennisWise

katanaczio pisze: 17.04.2026, 10:23 A niby dlaczego Hanior ma wracać za kraty skoro się prawilnie rozpruł a po rozpruciu przeszedł na jasną stronę mocy? Niczego starego mu nie przybiją, spokojnie, bo to niewygodne dla prokuratury, no chyba że odkopią głowę, ale na to Hanka była za krótki, także nie spodziewałbym się jego powrotu do miejsca odosobnienia.
Wróci gdyż taki gość nigdy nie traci kontaktu z ludźmi z którymi latał a 5 tys za miesiąc dla kogoś kto zarabiał 5 tys dziennie pewnie resztki mózgu nie przetrawią. Jeden mu będzie miał za złe że przez niego poszedł siedzieć a 9 innych będzie czekało aż da im cynk na jakąś akumulacje $. Poza tym to zwykły więzienny i poza więzienny krzywdziciel i nic więcej gość to klasyczny przykład tego że cała grupa wiedziała kim jest co ma za uszami jaką patologią i ludzkim śmieciem jest (był?) a dopiero jak się rozjebał nazwali go pedofilem. Innymi słowy gdyby nie zeznania na nich nikt nie miał by o cokolwiek problemu a śmieć ludzki nadal byłby na topie. Teraz jako zasłużony śmieć emerytowany tzw. legenda kibicowska. Opowieści że te osobnik dojrzał, zmienił się czy żyje teraz zgodnie z prawem są dla tych cymbałów z youtube którzy go zasuskrybowali i w to wierzą. Ci co uwierzyli że to jakiś porządny zrehabilitowany obywatel są głupsi nawet od niego.
Stachu Wirażka

Skoro przez 13 lat nie wrócił to już nie wróci.Nie rób z niego masy,słowika czy innych co jednak byli na samej górze w hierarchii przestępczej.
Zgadzam się co do tego,że hanior się nie zmienił.Pisałem już o tym,że on nawet nie udaje że przeszedł jakąś przemianę.Żałuje,że się rozjebał,nie żałuje tego co robił na mieście.Zwykły troglodyta,który dalej żyje tamtymi czasami bo on niczego innego nie potrafi.Złodziejstwo i handelek dragami ma we krwi.
Jego kolegom z tb nie przeszkadzało że to jest krzywdzicielka bo oni byli tacy sami.Teraz hanka się żali że on pomagał finansowo powiniętym kolegom a jemu nikt nie pomógŁJebać haniora ale to też wiele świadczy o przyjaźniach w tego typu grupach.Hajs na pierwszym miejscu czy to na wolności czy w kryminale.Zasady się kończą w momencie gdy wjeżdża gruby pieniądz.
77
Jeszcze jedno odnośnie wypocin tego troglodyty.On wypowiada się z szacunkiem o byłych kolegach z tb i t97 natomiast źle o ludziach którzy nie byli w ekipach ale całe życie poświęcili Legii.Ostatni przykład Kelner o którym powiedział że był nikim poza tym że jeździł na mecze,o Staruchu czy Alchimie też się wypowiadał że oni byli ale nie mieli nic do powiedzenia.Czyli fanatycy z krwi i kości do takich troglodytów są nikim bo nie latali po mieście i nie byli chuliganami.Zwykły łeb.
Stpne

Post autor: Stpne »

Nie rozumiem mielenia tematu hanny w kolejnym wątku. Pisałem już w warszawskim - on w zdecydowanej większości leci farmazonem i jeżeli chodzi o konkretne osoby kieruje się swoimi motywami niezależnie od tego, czy ktoś był w ekipie czy nie był. A że zwykły łeb - to raczej oczywiste.
cpcasual

Stachu, teraz się obudziłeś, że biznesmeni mają wyjebke w fanatyków którzy jeżdżą nawet 30 lat? Wszyscy jesteście od robienia liczb i wrzucania do puchy, tak jest do dzisiaj.
Już pomijam fakt, że ten dziad kelner to robi z siebie jakiegos bojownika o polskość i żołnierza wyklętego na którego uwziął się osobiście Tusk 😅 Głosował na Jarka, to też świadczy co to za przepity debil
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
kibiccc1

Post autor: kibiccc1 »

Stachu Wirażka pisze: 19.04.2026, 11:46 Skoro przez 13 lat nie wrócił to już nie wróci.Nie rób z niego masy,słowika czy innych co jednak byli na samej górze w hierarchii przestępczej.
Zgadzam się co do tego,że hanior się nie zmienił.Pisałem już o tym,że on nawet nie udaje że przeszedł jakąś przemianę.Żałuje,że się rozjebał,nie żałuje tego co robił na mieście.Zwykły troglodyta,który dalej żyje tamtymi czasami bo on niczego innego nie potrafi.Złodziejstwo i handelek dragami ma we krwi.
Jego kolegom z tb nie przeszkadzało że to jest krzywdzicielka bo oni byli tacy sami.Teraz hanka się żali że on pomagał finansowo powiniętym kolegom a jemu nikt nie pomógŁJebać haniora ale to też wiele świadczy o przyjaźniach w tego typu grupach.Hajs na pierwszym miejscu czy to na wolności czy w kryminale.Zasady się kończą w momencie gdy wjeżdża gruby pieniądz.
77
Jeszcze jedno odnośnie wypocin tego troglodyty.On wypowiada się z szacunkiem o byłych kolegach z tb i t97 natomiast źle o ludziach którzy nie byli w ekipach ale całe życie poświęcili Legii.Ostatni przykład Kelner o którym powiedział że był nikim poza tym że jeździł na mecze,o Staruchu czy Alchimie też się wypowiadał że oni byli ale nie mieli nic do powiedzenia.Czyli fanatycy z krwi i kości do takich troglodytów są nikim bo nie latali po mieście i nie byli chuliganami.Zwykły łeb.
W którym filmie wypowiadał sie o nich?
Stachu Wirażka

cpcasual pisze: 19.04.2026, 12:33 Stachu, teraz się obudziłeś, że biznesmeni mają wyjebke w fanatyków którzy jeżdżą nawet 30 lat? Wszyscy jesteście od robienia liczb i wrzucania do puchy, tak jest do dzisiaj.
Już pomijam fakt, że ten dziad kelner to robi z siebie jakiegos bojownika o polskość i żołnierza wyklętego na którego uwziął się osobiście Tusk 😅 Głosował na Jarka, to też świadczy co to za przepity debil
Coś ty do mnie odrzekł?

Do Kelnera mam szacunek bo to fanatyk z krwi i kości a nie gangus handlujący prochami od jakich się roi w ekipach spod znaku h.
rudy się uwziął bo gość był zaangażowany w akcję ''tóskobus'' ale wtedy jeszcze skakałeś z dywanu na podłogę więc możesz o tym nie wiedzieć.
cpcasual

To tylko ty masz szacunek do tego menela starego
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
katanaczio

Post autor: katanaczio »

Stachu Wirażka pisze: 19.04.2026, 11:46 Czyli fanatycy z krwi i kości do takich troglodytów są nikim bo nie latali po mieście i nie byli chuliganami.Zwykły łeb.
Od bardzo, bardzo dawna skłaniam się do jednej, jedynej pewnej opinii na temat świata kibicowskiego - jeśli ktoś myśli, że czysty fanatyzm i poświęcenie dla kulbu jest ważne dla rządzących, to niech spierdala z trybun jak najszybciej, bo zderzenie z rzeczywistością będzie mniej bolesne. Możesz mieć 1000 wyjazdów, w domu milion szalików i robić po nocach kartoniady ale w pierwszym momencie, gdzie pojawi się hajs dla decyzyjnych,a Ty będziesz dla niego problemem, to w najlepszym wypadku będziesz frajerem i każą Ci spierdalać, a w wersji hardcorowej poskaczą po Tobie i mecze swojej drużyny oglądniesz już tylko w telewizji.

Widziałem już więcej niż raz prawdziwe zdziwienie w oczach gości, którzy poświęcili pół życia dla klubu i którym liście na sektorze wymierzał wielki typ, który od roku jest w bandzie bo stoi na bramkach i daje zarobić, choć niezbyt kojarzy w której lidze gra jego "ukochana" drużyna.
Stachu Wirażka

Nie ma co uogólniać ale są takie przypadki o których piszesz.Spora część tzw silnorękich też jeździ latami na mecze.

Na Legii był ktoś taki jak Rouen.Można go określić mianem legendy.No i co,do władzy doszli TB i doszło do konfliktu pomiędzy nimi a starymi.Chłop po jakimś czasie został dojechany i pogoniony.Nawet hanior mówił że dosyć mocno mu spuścił w******* na jakimś meczu.
Dżolo Rypandolo

Post autor: Dżolo Rypandolo »

Ile Hutnika w Szczecinie?
Stpne

Stachu Wirażka pisze: 20.04.2026, 19:17 Nie ma co uogólniać ale są takie przypadki o których piszesz.Spora część tzw silnorękich też jeździ latami na mecze.

Na Legii był ktoś taki jak Rouen.Można go określić mianem legendy.No i co,do władzy doszli TB i doszło do konfliktu pomiędzy nimi a starymi.Chłop po jakimś czasie został dojechany i pogoniony.Nawet hanior mówił że dosyć mocno mu spuścił w******* na jakimś meczu.
Naprawdę zadziwiająca jest ta twoja potrzeba, by pisać o nas, rzucać ksywami. Teraz nawet w temacie krakowskim. A tekst "nawet hanior mówił" to chyba parafraza "tata, a Marcin powiedział" (te same czasy)

https://www.youtube.com/watch?v=U1Mbg7tIk8c

- i ma tyle samo wspólnego z tym, co się działo na Legii. Poza tym tylko, że konflikt na Legii oczywiście był. Rouen miał swoją indywidualną przygodę. Niby coś tam kojarzysz, ale jeżeli czegoś po prostu nie wiesz (w czym nie ma niczego złego) - po prostu się na ten temat nie wypowiadaj. Bo i po co?
swrs1982

Post autor: swrs1982 »

Dżolo Rypandolo pisze: 20.04.2026, 19:21 Ile Hutnika w Szczecinie?
Najwięcej z wszystkich dotychczasowych eskapad w zachodniopomorskie :)
KCH_TSW

Post autor: KCH_TSW »

katanaczio pisze: 20.04.2026, 12:23 Widziałem już więcej niż raz prawdziwe zdziwienie w oczach gości, którzy poświęcili pół życia dla klubu i którym liście na sektorze wymierzał wielki typ, który od roku jest w bandzie bo stoi na bramkach i daje zarobić, choć niezbyt kojarzy w której lidze gra jego "ukochana" drużyna.
W temacie krakowskim, nie trzeba się odwoływać do przypadków z Warszawy. Można wrócić pamięcią do zdarzeń na trybunie w Grodzisku Wlkp., gdzie zawodnicy KSC ręcznie motywowali dziadków, którzy pewnie ponad pół wieku byli z Pasami, żeby śpiewali WTSK.
kibiccc1

Post autor: kibiccc1 »

KCH_TSW pisze: 21.04.2026, 10:40
katanaczio pisze: 20.04.2026, 12:23 Widziałem już więcej niż raz prawdziwe zdziwienie w oczach gości, którzy poświęcili pół życia dla klubu i którym liście na sektorze wymierzał wielki typ, który od roku jest w bandzie bo stoi na bramkach i daje zarobić, choć niezbyt kojarzy w której lidze gra jego "ukochana" drużyna.
W temacie krakowskim, nie trzeba się odwoływać do przypadków z Warszawy. Można wrócić pamięcią do zdarzeń na trybunie w Grodzisku Wlkp., gdzie zawodnicy KSC ręcznie motywowali dziadków, którzy pewnie ponad pół wieku byli z Pasami, żeby śpiewali WTSK.
o jakim meczu mowa?
donguralesko

Post autor: donguralesko »

Dyskobolia Cracovia 21 lat temu. Na Wiśle to praktyki stosowane od lat, w tym sezonie w******* wyłapał gniazdowy.
mateusznow

Post autor: mateusznow »

donguralesko pisze: 22.04.2026, 19:57 Dyskobolia Cracovia 21 lat temu. Na Wiśle to praktyki stosowane od lat, w tym sezonie w******* wyłapał gniazdowy.
Gniazdowy, to wyłapał już chyba z 3 razy przez całą swoją karierę
ts06

Post autor: ts06 »

donguralesko pisze: 22.04.2026, 19:57 Dyskobolia Cracovia 21 lat temu. Na Wiśle to praktyki stosowane od lat, w tym sezonie w******* wyłapał gniazdowy.
Porównujesz idotko, załatwianie spraw w ekipie z tym że przerzut lał emeryta??
(S)

Post autor: (S) »

Stachu Wirażka pisze: 20.04.2026, 19:17 Nie ma co uogólniać ale są takie przypadki o których piszesz.Spora część tzw silnorękich też jeździ latami na mecze.

Tylko nie masz pojęcia jak On też nawywijal żeby relacje wewnętrzne były napięte, dobra sam darzył do wojny. Nie rozumiejąc upływu czasu, i zmian zachodzących w okół. Jakoś inni nie miało aż takich przygód. Hanna to też sporo przeinacza. Z mojej naocznej ;) wiedzy do konflikt nie do końca dotyczył Lechii. Choć starzy z obu miast trzymali się blisko. Kto miał wtedy układ z TB ? :)
Stpne

Zlituj się :) W temacie krakowskim rzeczywiście brakowało już chyba tylko wspominek z układu TB ze Stomilem... :)
Stachu Wirażka

(S) pisze: 23.04.2026, 16:45Tylko nie masz pojęcia jak On też nawywijal żeby relacje wewnętrzne były napięte, dobra sam darzył do wojny. Nie rozumiejąc upływu czasu, i zmian zachodzących w okół. Jakoś inni nie miało aż takich przygód. Hanna to też sporo przeinacza. Z mojej naocznej ;) wiedzy do konflikt nie do końca dotyczył Lechii. Choć starzy z obu miast trzymali się blisko. Kto miał wtedy układ z TB ? :)
Ogólnie konflikt musiał być spory skoro były wjazdy na chatę oraz rozjebanie wesela.Można powiedzieć,że TB przejęli władzę na trybunach siłą.
Stpne

Wszystko można powiedzieć. Zwłaszcza w temacie krakowskim. Naprawdę niesamowite, co się tu dzieje :)
DennisWise

KCH_TSW pisze: 21.04.2026, 10:40
A to nie czasem jeszcze przed Groclinem na Stadionie Olimpijskim w Rzymie zawodnicy TSW motywowali się wzajemnie ręcznie do śpiewania? Gdzie to biliście się między sobą na sektorze w Trieście, Parmie czy w Rzymie bo mi pamięć szwankuje. Przypomnisz?
kaelowiec
Kontakt:

Post autor: kaelowiec »

czego Psiak chcesz ode mnie ?

wiadomo że na Cracovii jest syf nie mniejszy niż na Wiśle, a właściwie to dużo większy, te wszystkie ojszczałki, pornusy itp nieźle namieszały, ale chyba nigdzie nie było takiej sytuacji że CEO organizacji rozpruł sie na całe soje towrzystwo , sta chyba przypadek Wisły jest bardziej medialny, ot i cała tajemnica
obserwator17

Post autor: obserwator17 »

Przy okazji wywieszenia dziś przez wieś Sadowie swojej flagi na cracovii mam parę pytań.
Czy teraz każda miejscowość z której będą na mecze jeździć baby dzieci i renciści będzie dostawać zgodę na wywieszanie flagi?
Czy z sadowia chwalili się decyzyjnym czemu tyle lat siedzieli pod kamieniem i teraz wypełzli?
Czy jak będą dojeżdżani to potna swoją flagę jak ich koledzy kilometr dalej i skitraja w 3 różnych miejscach?
DZnr1

Re: Sytuacja na przestrzeni ostatnich 30-tu lat oraz hanka i dunka

Post autor: DZnr1 »

danielAnisc pisze: 19.04.2026, 01:02
kupaWnachy pisze: 17.04.2026, 10:23
DZnr1 pisze: 15.04.2026, 16:40
Obrazek

Podobno także hANKA z "turystów97" (czyli tzw. "(duża!) korona" á la mASA, a nie, jak armia zwykłych rozKRAK tylko z art. 60 kk np. z wsh, pSYCHOfAJ1996, dEhAwU2000 iTP.) się szykuje do powrotu na więzienne ochronki, więc jak tam spotka wśród milicyjnych pedofilów ... mACIORĘ, szefoWą wiślackich szARiKSów, to może obie będą miały ... romans, a po wyjściu założą sobie wspólny kanał dla swoich fanów na ... "only-fans'ie" u ... młodej załęckiej, jakto u nich "w świecie przestępczym", oczywiście. ;)
A dlaczego ex-"hanior" ma wracać za kraty, skoro się wg mnie 'prawilnie' "rozpruł", a po "szpagacie" przeszedł niby na jasną stronę nocy, jak np. "masa"? Niczego starego mu nie przybi(ja)ją, na razie ma spokojnie, bo to niewygodne dla prokuratury, no chyba, że odkopią nastepną głowę, a na to "hanka" będzie za krótka tak, że nie spodziewałbym się jej powrotu do miejsca odosobnienia jutro.
Wróci, gdyż taki śmieć nigdy nie traci kontaktu z ludźmi, z którymi "latał" po dragi, a 5 tys. za miesiąc dla takiej, która zarabiała 5 'tysi' dziennie, pewnie resztki mózgu nigdy nie przetrawią. Nie jeden będzie miał jej za złe, że przez nią poszedł siedzieć, ale 9-ciu moich będzie czekało, aż da im cipy za jakąś kumulację §. Poza tym, to typowa, więzienna i pozawięzienna krzywdzicielka i nic więcej, ten łeb to klasyczny przykład tego, że cała grupa "turystów97" mogła nie wiedzieć, czym jest, co ma za uszami, jaką patologią i ludzkim odpadem był i jest, a dopiero, jak się "hania" kłamliwie 'rozjebała', "poloniści" nazwali go po imieniu - pedofilem. Innymi słowy - gdyby nie fałszywe zeznania na temat innych, nikt ode mnie nie miałby o cokolwiek problemu, a śmierdziel nadal byłby u nas na topie. Teraz jest już jako zasłużony dla milicji cieć i emerytowany przemytnik oraz nasza legenda kibicowska. Opowieści, że ta osoba dojrzała, zmieniła się, czy żyje teraz zgodnie z prawem, są dla tych widzewskich cymbałów z youtube, które go regularnie oglądają, bo zasubskrybowały, i w to wszystko wierzą. Ci, którzy nie uwierzyli, że to jakiś porządny, zrehabilitowany obywatel, nie są głupi, a ja - nawet od tamtego balasa.
Obrazek

Tu się dopiero zacznie, jak od hANKI z "turystów97" lub mIĘSNEJ od mASY kolejne już zaproszenie przyjmie ... któraś z licznych 'rozjebund' w bandzie widzewskich dEhAwU2000 bądź chorzowskich itd. pSYCHOfAJ1996 lub mACIORA z wiślackich szARiKSóW, albo jakaś jeszcze inna menda z tych kilkudziesięciu krakowskich paróW, które bez zgody wszystkich wspólników potWierdziły wynurzenia m.in. michalskiej, podobnie, jak np. ... dżONsonKA, szefoWa ww. dESTROYEdSów oraz ... fRONTA7ka od "niebieskiCH". 8]

Obrazek

Stopper pisze: 23.04.2026, 23:48
stanik widzewiaka pisze: 23.04.2026, 22:56
(SKO) pisze: 23.04.2026, 16:45 Tylko nie masz pojęcia, jak on tam nawywijał, żeby relacje wewnętrzne były napięte, dobrze wie, że sam dążył do wojny, nie rozumiejąc upływu czasu i zmian zachodzących wokół. Jakoś inni nie mieli aż takich przygód, a hanna to kłamie lub sporo przeinacza. Z mojej (naocznej ;) wiedzy to konflikt nie do końca dotyczył Lechii. Choć starzy z obu miast trzymali się blisko. Kto miał wtedy cichy układ z ekipą TB '95? :)
Ogólnie konflikt musiał być spory, skoro były wjazdy mu na chatę oraz 'rozjebanie' innemu wesela. Można powiedzieć, że TB przejęli władzę na trybunach humanitarnie, ale siłą.
Wszystko można powiedzieć. Zwłaszcza w ... temacie krakowskim. Naprawdę niesamowite, co się tu dzieje. 8)
Obrazek

Lepiej zakończyć temat dUNKI z Chełmna, bo ktoś się jeszcze... zmiesza, jak ex-"hanior" po pytaniach o jego rodzinę, m.in. jego rodzonego brata, tatę etc., oczernianych w sądach przez tę spasioną turystKę, albo o jej ... obecną babę i jej dziatwę ... "przysposobioną" przez tłuściocha w miejsce ... porzuconego wraz z mamą, biologicznego, ale ... poważnie chorego synka. 8(

Obrazek

8D
Stachu Wirażka

A podobno kibice Legii nie oglądają i nie słuchają tego co mówi hanka,żeby wyświetleń jej nie nabijać a tu skriny nawet wlatują.Sami ją promujecie a macie pretensje do innych.
DZnr1

Re: hanka z t97 a sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30-tu lat

stara widzewiara pisze: 26.04.2026, 08:36
DZnr1 pisze: 26.04.2026, 03:44
danielAnisc pisze: 19.04.2026, 01:02
[...]

Wróci, gdyż taki śmieć nigdy nie traci kontaktu z ludźmi, z którymi "latał" po dragi, a 5 tys. za miesiąc dla takiej, która zarabiała 5 'tysi' dziennie, pewnie resztki mózgu nigdy nie przetrawią. Nie jeden będzie miał jej za złe, że przez nią poszedł siedzieć, ale 9-ciu moich będzie czekało, aż da im cipy za jakąś kumulację §. Poza tym, to typowa, więzienna i pozawięzienna krzywdzicielka i nic więcej, ten łeb to klasyczny przykład tego, że cała grupa "turystów97" mogła nie wiedzieć, czym jest, co ma za uszami, jaką patologią i ludzkim odpadem był i jest, a dopiero, jak się "hania" kłamliwie 'rozjebała', "poloniści" nazwali go po imieniu - pedofilem. Innymi słowy - gdyby nie fałszywe zeznania na temat innych, nikt ode mnie nie miałby o cokolwiek problemu, a śmierdziel nadal byłby u nas na topie. Teraz jest już jako zasłużony dla milicji cieć i emerytowany przemytnik oraz nasza legenda kibicowska. Opowieści, że ta osoba dojrzała, zmieniła się, czy żyje teraz zgodnie z prawem, są dla tych widzewskich cymbałów z youtube, które go regularnie oglądają, bo zasubskrybowały, i w to wszystko wierzą. Ci, którzy nie uwierzyli, że to jakiś porządny, zrehabilitowany obywatel, nie są głupi, a ja - nawet od tamtego balasa.
Obrazek

Tu się dopiero zacznie, jak od hANKI z "turystów97" lub mIĘSNEJ od mASY kolejne już zaproszenie przyjmie ... któraś z licznych 'rozjebund' w bandzie widzewskich dEhAwU2000 bądź chorzowskich itd. pSYCHOfAJ1996 lub mACIORA z wiślackich szARiKSóW, albo jakaś jeszcze inna menda z tych kilkudziesięciu krakowskich paróW, które bez zgody wszystkich wspólników potWierdziły wynurzenia m.in. michalskiej, podobnie, jak np. ... dżONsonKA, szefoWa ww. dESTROYEdSów oraz ... fRONTA7ka od "niebieskiCH". 8]

Obrazek

Stopper pisze: 23.04.2026, 23:48
[...]

Wszystko można powiedzieć. Zwłaszcza w ... temacie krakowskim. Naprawdę niesamowite, co się tu dzieje. 8)
Obrazek

Lepiej zakończyć temat dUNKI z Chełmna, bo ktoś się jeszcze... zmiesza, jak ex-"hanior" po pytaniach o jego rodzinę, m.in. jego rodzonego brata, tatę etc., oczernianych w sądach przez tę spasioną turystKę, albo o jej ... obecną babę i jej dziatwę ... "przysposobioną" przez tłuściocha w miejsce ... porzuconego wraz z mamą, biologicznego, ale ... poważnie chorego synka. 8(

Obrazek

8D
A podobno kibice Legii Warszawa nie oglądają i nie słuchają tego, co mówi hanka z t97, żeby wyświetleń jej nie nabijać, więc tu tzw. skriny nawet wlatują. Sama ją promuję, a wy macie pretensje do winnych.
Obrazek

Fakt, że w W-wie gardzi się tą oszustką, więc każdy mądrzejszy broni się przed tym, aby ta tłusta świnia i jej promotorka, mIĘSNA od mASY, nie zarabiały ... na kolejnych "rozdziałach 'baśni babci green'", ale ... nie znaczy to wcale, że każdy nowy odcinek nie jest kopiowany i zabezpieczany przez nasz wydział ... kontrWyWiAdu, a następnie rozsyłany do tych, którzy nie mają ... zajadów, żeby nie było potrzeby wchodzenia i dorabiania łże-eliTy/konfidentów, jeŁopo. 8)

PS
Obrazek
Stachu Wirażka

Dobra nie tłumacz się.Każdy wie,że to oglądacie i nabijacie mu wyświetlenia a co za tym idzie sos z reklam.
D. o tobie to się hanior bardzo dobrze wypowiada więc pewnie podświadomie jakiś tam sentyment masz do niego co się przejawia wrzucaniem tu jego spasionego ryja.
Stpne a ty zauważ,że temat hanki w temacie krakowskim został już zamknięty.Twój kumpel zaczął znowu go grzać także ewentualne pretensje kieruj do niego choć wiadomo że to walka z wiatrakami bo uwielbia robić bajzel na tym forum.Może sobie przybić piątkę z Widzewiakami,ŁKSiakami i Wiślakami bo oni też rozpierdalają to forum na potęgę.
DZnr1

Re: Nadal hanka z t97 i sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30-tu lat

stara widzewiara pisze: 26.04.2026, 10:50
DZnr1 pisze: 26.04.2026, 09:44
stara widzewiara pisze: 26.04.2026, 08:36
[...]

A podobno kibice Legii Warszawa nie oglądają i nie słuchają tego, co mówi hanka z t97, żeby wyświetleń mu nie nabijać, więc tu tzw. skriny nawet wlatują. Sama ją promuję, a wy macie pretensje do winnych.
Obrazek

Fakt, że w W-wie gardzi się tą oszustką, więc każdy mądrzejszy broni się przed tym, aby ta tłusta świnia i jej promotorka, mIĘSNA od mASY, nie zarabiały ... na kolejnych "rozdziałach 'baśni babci green'", ale ... nie znaczy to wcale, że każdy nowy odcinek nie jest kopiowany i zabezpieczany przez nasz wydział ... kontrWyWiAdu, a następnie rozsyłany do tych, którzy nie mają ... zajadów, żeby nie było potrzeby wchodzenia i dorabiania łże-eliTy/konfidentów, jeŁopo. 8)

PS
Obrazek
Dobra, wytłumacz mi. Każdy już wie, że te swoje kopie oglądacie, nie nabijając mu wyświetleń, a co za tym idzie - "sosu" z reklam.
DoZo, o radzieckim 'cwelu', TOBIE, to się ex-"hanior" bardzo dobrze wypowiada, więc pewnie podświadomie jakiś tam sentyment mam do niego, co się przejawia wypatrywaniem tu jego spasionego ryja.

Stopper pisze: 23.04.2026, 16:53 Zlitujcie się nad ... sobą! :) W temacie krakowskim rzeczywiście brakowało już chyba tylko wspominek z krótkiego układu TB '95 ze ekipą Stomilu Ś+P P(L)ESIA... :(
@Stopper, a ty zauważ, że przeze mnie temat "hanki" w temacie krakowskim został już zamknięty, a Twój kumpel zaczął znowu ją wyśmiewać tak, że ewentualne pretensje kieruj do niedojd, choć wiadomo, że to walka z wariatkami, bo uwielbiam robić bajzel na tym forum. Mogę sobie przybić "piątkę" jako widzewiara i z (c)hKS-iarami i wiślaczkami, bo one też 'rozpierdalają' to forum na potęgę.
Trzymam za słowo, ofer-MO.
kaelowiec
Kontakt:

Post autor: kaelowiec »

skoro już o Warszawie tutaj mowa, bardzo ciekawa sytuacja, małolaty sztywno , a Tedzik sie na nich elegancko rozjebał co zostało przez proroka docenione:

https://www.facebook.com/reel/4337261876531303

swoja droga co za czasy, ze z normalnego dania po ryju malolatowi (przez malolatow) za kibicowanie , co dla nas w latach 90tych bylo normą robi sie teraz takie dramy...
halodrol

Post autor: halodrol »

kaelowiec pisze: 26.04.2026, 16:38 skoro już o Warszawie tutaj mowa, bardzo ciekawa sytuacja, małolaty sztywno , a Tedzik sie na nich elegancko rozjebał co zostało przez proroka docenione:

https://www.facebook.com/reel/4337261876531303
O nie, nie. Jak tylko Dyziu się obudzi po klomazepanie to zaraz ci wyprostuje, że typ był z Turystów'97. Z TB nikt nigdy nie splamił się współpracą.
Jakuszyn

Post autor: Jakuszyn »

To oni mu jeszcze plecak zajebali? Dycha na 15 latku, temat podchwycony przez media, więc będzie grubszy wyrok. Skrajna głupota, ale co zrobić.

Jeśli się to potwierdzi to dozownik i tak będzie idiotę strugał, że nikt z d*** nie strzelił. W sumie dziwna sprawa, że dwóch zjeżdża na areszt a trzeci ma tylko dozór policyjny.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
ODPOWIEDZ