Gale MMA - KIBICOWSKO
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Gale MMA - KIBICOWSKO
Siexa wczoraj szybki w******* od jakiegoś noł nejma z Chorwacji. Tedi bojs nie zdążyli nawet koszulek ściągnąć.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
Czas na wrzoska. Ten łeb już robi za eksperta w canal plus i jeździ sobie z Borkiem na ligę mistrzów.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Arek akurat jest dobry a Siekiera po tym co wczoraj pokazał to raczej już w KSW nie zawalczy. W sumie to i tak walkę dostał po znajomości bo Wrzosek wypadł ze względu na kontuzję więc załatwił koledze miejsce.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
ja.kuśka pisze: 19.04.2026, 10:51Arek to akurat jest dobry, a "Siekiera" po tym, co wczoraj pokazał, to raczej już w KSW szybko nie zawalczy. W sumie to i tak walkę dostał średnio przygotowany i po znajomości, bo Wrzosek wypadł ze względu na kontuzję, więc zwolnił koledze miejsce.pcp.anal pisze: 19.04.2026, 09:45Czas na Wrzoska, mój łeb już robi śledztwo ws. eksperta z canal plus, który jeździ sobie z Borkiem na ligę mistrzów, a ja nie.ja.kuśka pisze: 19.04.2026, 09:10 "Siexa" wczoraj zebrał szybki wycisk od jakiegoś long-hand'a z Chorwacji, a gdyńskie 'lady boys-y 69' nie zdążyły nawet nocnej koszuli ze mnie ściągnąć.

https://youtube.com/watch?v=KA8jZXAxEu8 ... uyQFqBWoz4
Zgodziłybyście się dla nas przeanalizować kilka ... konfrontacji - wczorajszą, niedawną i ... jakąś swoją, nyGuski? 8]
Wstał, stary długowłosy syn pedofila 😅 Piękna edycja posta, leki widać, że przestają działać. Czas kurwiszonie stary na drugą porcję i do konta leżeć i zdychaj w końcu
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
WieszWięcej
Umówmy się - Siexa nie ma ani charakteru, ani umiejętności.
To nie Mati czy Kongo, którzy nawet jak byli gorsi technicznie i dostawali w*******, bili się do końca.
On walczy do pierwszego dobrego strzała.
To nie Mati czy Kongo, którzy nawet jak byli gorsi technicznie i dostawali w*******, bili się do końca.
On walczy do pierwszego dobrego strzała.