Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Michał1990Polska
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Kibice Widzewa też będą czekać pod stadionem jak ostatnio Ełksa z Lechem... ponoć są duże starania o to.
-
zdeptany trawnik
Niemożliwe ŁKS to prawilna i honorowa ekipa oni ...nigdy w życiu...to nie tak jak myślisz 😄Michał1990Polska pisze: 21.03.2026, 11:19 Kibice Widzewa też będą czekać pod stadionem jak ostatnio Ełksa z Lechem... ponoć są duże starania o to.
Widzew pod stadionem ŁKS-u https://www.youtube.com/watch?v=bwE3NE_bKIQ
-
Malolat_93
Kolejny profil piszący bzdury 🤣 Pod jakim stadionem? Czerwoni zajechali na kaliski w kominiarkach z psami i grzecznie czekali na Ruch bo niby co innego mogli zrobić jak okolice w promieniu kilometra były obstawione 😅Marcin pisze: 21.03.2026, 20:21 Widzew pod stadionem ŁKS-u https://www.youtube.com/watch?v=bwE3NE_bKIQ
-
Jeden3Jeden2
Kolego przedstawisz się z jakiej ekipy jesteś ?Malolat_93 pisze: 21.03.2026, 22:30Kolejny profil piszący bzdury 🤣 Pod jakim stadionem? Czerwoni zajechali na kaliski w kominiarkach z psami i grzecznie czekali na Ruch bo niby co innego mogli zrobić jak okolice w promieniu kilometra były obstawione 😅Marcin pisze: 21.03.2026, 20:21 Widzew pod stadionem ŁKS-u https://www.youtube.com/watch?v=bwE3NE_bKIQ
-
Malolat_93
Każdy piszący na tym forum musi być z jakiejś ekipy? 🤦 Nie jestem związany z żadnym klubem a jeżdżę na ciekawsze mecze po PolsceJeden3Jeden2 pisze: 21.03.2026, 23:19Kolego przedstawisz się z jakiej ekipy jesteś ?Malolat_93 pisze: 21.03.2026, 22:30Kolejny profil piszący bzdury 🤣 Pod jakim stadionem? Czerwoni zajechali na kaliski w kominiarkach z psami i grzecznie czekali na Ruch bo niby co innego mogli zrobić jak okolice w promieniu kilometra były obstawione 😅Marcin pisze: 21.03.2026, 20:21 Widzew pod stadionem ŁKS-u https://www.youtube.com/watch?v=bwE3NE_bKIQ
-
Krystianek_94
Co to się wydarzyło, że Jan C. opuścił areszt tak szybko?
Jeden z Białego Śródmieścia już poszedł na współpracę 🤫
-
ŁKS1908ŁKS
Wiecie co i w jaką część ciała grozi za pomówienia ? Wyszli wszyscy co byli do sprawy
Uspokój się młody abrahamie
-
ŁKS1908ŁKS
Nasi małolaci już dawno temu wymyślili sobie „zabawę” jak ktoś od nich ma pierwszy wyjazd. Może to wyglądać dziwnie ale to nie pierwszy taki „wybryk”, możesz sobie poczytać w komentarzach co piszą ludzie od nas że to standard
-
Krystianek_94
Nikt nie pomawia nikogo, tylko pytanie było zadane.ŁKS1908ŁKS pisze: 05.04.2026, 08:08 Wiecie co i w jaką część ciała grozi za pomówienia ? Wyszli wszyscy co byli do sprawy
Na twoje pytanie odpowiedzi udzieli Zgierz. Już raz ta rura kręciła aferę a potem zamknęła mordę. Widać, że na błędach się nie uczy.Krystianek_94 pisze: 05.04.2026, 12:22Nikt nie pomawia nikogo, tylko pytanie było zadane.ŁKS1908ŁKS pisze: 05.04.2026, 08:08 Wiecie co i w jaką część ciała grozi za pomówienia ? Wyszli wszyscy co byli do sprawy
-
Ie_suiveur
Nie jest to prawdą, nie mąć.ŁKS1908ŁKS pisze: 05.04.2026, 11:59 Nasi małolaci już dawno temu wymyślili sobie „zabawę” jak ktoś od nich ma pierwszy wyjazd. Może to wyglądać dziwnie ale to nie pierwszy taki „wybryk”, możesz sobie poczytać w komentarzach co piszą ludzie od nas że to standard
Z resztą, o jakich komentarzach ty piszesz? Daj sobie spokój z jakimś internetem. Komentarze mają to uwiarygodnić?
Zainteresowani wiedzą o co chodzi.
A to, że tam powychodzili to za poręczenia majątkowe. Świadomi wiedzą na jakich zasadach to działa, więc może być dalej „krzywo” niestety.
Jak wygląda obecnie sytuacja na Górniaku (Kosynierów i okolice) dalej Widzew w przewadze?
Coś Ci się pomyliło. Kosynierów to Chojny, nie Górniak.Desmond_H pisze: 05.04.2026, 23:30 Jak wygląda obecnie sytuacja na Górniaku (Kosynierów i okolice) dalej Widzew w przewadze?
rozpad w ekipie w końcu się doczekałeśAsusss pisze: 05.04.2026, 11:20 A co to sąsiadki się stało,że na sektorze w Sosnowcu biliście się między sobą 😉?
-
Jan Barbados
Spór o tereny łowieckie, proste. Już nasi 15-latkowie chcą was napierdalać, ale my im tłumaczymy, że 2-3 lata treningów to za mało i potrzeba jeszcze z rok praktyki na ulicach.
Teren Widzewa.Desmond_H pisze: 06.04.2026, 14:08Ok mój błąd ale mam na myśli właśnie Kosynierów, Stawy Jana i te okolice
https://youtu.be/1XjALMZj9kE?is=sMR-HYK8mGByJg5m
Odchodząc od tych walk na słowa - fajna rozmowa do posłuchania o końcówce ubiegłego wieku.
Odchodząc od tych walk na słowa - fajna rozmowa do posłuchania o końcówce ubiegłego wieku.
Nie wiedziałem że Concordia ma kibiców.
https://www.facebook.com/share/1Mhs38y6xa/
https://www.facebook.com/share/1Mhs38y6xa/
Cześć, mieszkam w Warszawie i planuję wybrać się na nadchodzący mecz Legii z Widzewem. Jestem kibicem Widzewa, jednak ze względu na brak biletów w sektorze gości (lub inne powody), chcę zasiąść na trybunach gospodarzy.
Szukam sektora, który jest najbardziej neutralny światopoglądowo. Zależy mi na tym, aby obejrzeć spotkanie w spokoju, bez konieczności aktywnego kibicowania Legii, skakania po bramkach czy brania udziału w oprawach. Jednocześnie nie zamierzam prowokować – po prostu chcę w ciszy obejrzeć mecz, licząc na korzystny wynik dla mojej drużyny.
Szukam sektora, który jest najbardziej neutralny światopoglądowo. Zależy mi na tym, aby obejrzeć spotkanie w spokoju, bez konieczności aktywnego kibicowania Legii, skakania po bramkach czy brania udziału w oprawach. Jednocześnie nie zamierzam prowokować – po prostu chcę w ciszy obejrzeć mecz, licząc na korzystny wynik dla mojej drużyny.
-
Stachu Wirażka
Podbij do kogoś z ekipy RB'87.Ktoś z Polonii może mieć do nich kontakt.Oni ci wszystko ogarną.
https://#.pl/kolejny-a ... 2-28917969
Kibice Widzewa nie mają łatwego życia w Łodzi.Nie dość że na ulicy mają niewiele do powiedzenia to jeszcze rywal zza miedzy bombarduje ich sklepy a to kwasem masłowym a to farbą.
https://#.pl/kolejny-a ... 2-28917969
Kibice Widzewa nie mają łatwego życia w Łodzi.Nie dość że na ulicy mają niewiele do powiedzenia to jeszcze rywal zza miedzy bombarduje ich sklepy a to kwasem masłowym a to farbą.
-
Jan Barbados
I zaraz będzie, że ŁKS atakuje sklepy, walczy z elewacjami itp. Dla mnie takie demolki to też nie jest esencja kibicowania, ale weź spróbuj upilnować dziesiątki tysięcy ludzi, nawet takich co nie chodzą na mecze, wszystkich zawziętych staruszków albo zakręconych małolatów. Po prostu w Łodzi nie ma miejsca na sklepy Widzewa, tak jak nikt nie handluje w Paryżu koszulkami "j... mieszkańców Paryża" albo nie sprzedaje sprzętu rolniczego i nawozów w środku 600-tysięcznego miasta, bo po co? Zarówno produkty do prac polowych, jak i gadżety RTS powinny być dostępne w Parzęczewie, Koluszkach, Bedoniu itp.
-
Jan Barbados
E no, chyba farmazon. Widziałem przedwczoraj koło 7 wieczorem na przystanku Niciarniana/Czechosłowacka kobietę ok. 70 lat i nie miała na sobie czerwonej koszulki. Ale może akurat w praniu, jeśli tak to z góry sorry.Old StyleRDG pisze: 17.04.2026, 16:54 cała wschodnia i północna cześć Łodzi chodzi w barwach Widzewa
Te 'dziesiatki tysiecy' ktore nieszczesliwie urodzily sie na starym polesiu czy innym teofilowie maja wysrane na twoj maly klubik spod znaku przeplatanki. W przeciwnym wypadku juz dawno mialbys sklepiki Lksu w manu czy galerii ALE.. .po prostu nie ma ich dla kogo otwierac. Jest was pare kola ktore bez wzgledu na wszystko chodza na mecze ale dla takiej skromnej klienteli nie trzeba nic extra. Ciezko wam to przelknac pajace ale sklepik Widzewa w galerii ma w pelni racje bytu. I ze wzgledu na zainteresowanie jak i okoliczne tereny.Jan Barbados pisze: 17.04.2026, 13:41 I zaraz będzie, że ŁKS atakuje sklepy, walczy z elewacjami itp. Dla mnie takie demolki to też nie jest esencja kibicowania, ale weź spróbuj upilnować dziesiątki tysięcy ludzi, nawet takich co nie chodzą na mecze, wszystkich zawziętych staruszków albo zakręconych małolatów. Po prostu w Łodzi nie ma miejsca na sklepy Widzewa, tak jak nikt nie handluje w Paryżu koszulkami "j... mieszkańców Paryża" albo nie sprzedaje sprzętu rolniczego i nawozów w środku 600-tysięcznego miasta, bo po co? Zarówno produkty do prac polowych, jak i gadżety RTS powinny być dostępne w Parzęczewie, Koluszkach, Bedoniu itp.
Opisze ktoś ekipę Unii Skierniewice? Wczoraj we Wrocławiu z 2 flagami (a nawet trzema, bo jeszcze Betlic dumnie wisiał pomiędzy nimi). Jeżdżą na wszystkie wyjazdy czy to jednorazowa wycieczka spowodowana pozycją lidera i atrakcyjnym wyjazdem na były ekstraklasowy stadion? Jakie liczby mają w młynie u siebie? Są bardziej pro-Widzew, pro-Legia czy to zbieranina różnych osób?
Ekipą raczej ciężko ich nazwać. Ich klub awansował i coś tam się zaczęło kręcić. Pro-WidzewHujtras pisze: 20.04.2026, 16:15 Opisze ktoś ekipę Unii Skierniewice? Wczoraj we Wrocławiu z 2 flagami (a nawet trzema, bo jeszcze Betlic dumnie wisiał pomiędzy nimi). Jeżdżą na wszystkie wyjazdy czy to jednorazowa wycieczka spowodowana pozycją lidera i atrakcyjnym wyjazdem na były ekstraklasowy stadion? Jakie liczby mają w młynie u siebie? Są bardziej pro-Widzew, pro-Legia czy to zbieranina różnych osób?
-
zero osiem
pamietny wjazd na stadion w skierniewicach rok temu i rozpierdolenie tego widzewskiego "co tam sie zaczelo krecic"Północ86 pisze: 20.04.2026, 16:58Ekipą raczej ciężko ich nazwać. Ich klub awansował i coś tam się zaczęło kręcić. Pro-WidzewHujtras pisze: 20.04.2026, 16:15 Opisze ktoś ekipę Unii Skierniewice? Wczoraj we Wrocławiu z 2 flagami (a nawet trzema, bo jeszcze Betlic dumnie wisiał pomiędzy nimi). Jeżdżą na wszystkie wyjazdy czy to jednorazowa wycieczka spowodowana pozycją lidera i atrakcyjnym wyjazdem na były ekstraklasowy stadion? Jakie liczby mają w młynie u siebie? Są bardziej pro-Widzew, pro-Legia czy to zbieranina różnych osób?
-
zero osiem
karnetu pilnuj bakterio gnilna
-
Jan Barbados
Każdy w to uwierzy kto odwiedzi Łódź, bo poza dniami meczowymi fizycznie was tutaj nie ma. Pytałem już kiedyś - co mówicie takiemu Ruchowi że dlaczego musicie ich gościć w Zgierzu :)serce miasta pisze: 27.04.2026, 20:36 O kolejny bajkopisarz rodem z geocities.com.zejdz na ziemię kto Ci w to uwierzy?
Tak przeglądam sobie to forum i widzę, że już nikt nie pamięta, ze ŁKS przeciął się kiedyś z PAOK Saloniki. Dokładniej w 95 roku we Włocławku przy okazji meczu Nobiles - Paok. Wyprawa z Łodzi pojechała ówczesnej ekipy na spotkanie z Grekami, stanęło na zbiciu piątek i wymianie szalików. ;)Jan Barbados pisze: 05.02.2026, 14:30 CSKA w Łodzi napotkało, Atletico u siebie, ostatnio Partizan, to i lewaki z PAOK zapewne kiedyś spotkają ŁKS na swojej drodze...
-
zero osiem
ja moge wymienic pub przy lisciastej 56 gdzie imprezowali z cska moskwa i udalo im sie tam poimprezowac jakies dwadziescia minut zanim karetki pogotowia zabraly 'gospodarzy' i gosci z betonowej kostki i trawnika
-
Jan Barbados
Bez napinki może ktoś z Wisły albo Rucha nas pogodzi i się tutaj wypowie, bo przecież to "wielotysięczne pielgrzymki" - co widział w Łodzi, jak wspomina słynne śródmiejskie lokale, dyskoteki, restauracje, albo znane aquaparki latem i dlaczego jednak w ogóle nie wspomina, bo siedział zabunkrowany w zasranym czyimś mieszkaniu na krańcu Widzewa Wschodu w oparach od jointów, wysłuchując opowieści że Pierdzew istnieje w mieście.
-
Jan Barbados
Miałeś się nie odzywać, bo już cię koledzy upominali, że "niedobra o tym mówić" co znaczycie w Łodzi i jedyne właściwe tematy to handel, karnety oraz frekwencja.
-
zero osiem
dlaczego mam brac sprzed 2000 i co jest zlego w akcji z 2012 skoro wlasnie mowa o goszczeniu zgod a moze wlasnie z tego powodu od 14 lat sie z nimi nie wychylacie, bez odbioru znaczy ogon pod siebie czerwona parowko?
-
zero osiem
'jak obskoczycie gdzies smary' to ci jeszcze wolno pomarzyc ale juz slowo 'znowu' jest calkowicie nie na miejscu
-
Piatek Trzynastego
Wy tu gadu gadu, a w Łodzi nie będzie już nowych sklepików Widzewa, po czynnym sprzeciwie mieszkańców: "Widzew Łódź przyjął określoną strategię na rozwój swojej sieci sprzedaży. Założony plan uległ jednak zmianie, na co wpływ miały także czynniki zewnętrzne, często niezależne od klubu. W związku z tym wcześniejsze założenia musiały zostać poddane korektom" - Jakub Dyktyński, rzecznik klubu.
https://tulodz.pl/wiadomosci-lodz/przez ... SdRmvQ3zNY
Mnie bawi.
https://tulodz.pl/wiadomosci-lodz/przez ... SdRmvQ3zNY
Mnie bawi.