Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
KSG odmawia Polonii ;)
Na wstępie... jestem kibicem Górnika. na mecze w Polsce (o Śląsku nie wspominając) chodzę od lat... Znam atmosferę na GKS, Ruchu, w Bytomiu, Gliwicach itd. Wiem jak przeciętna była na Górniku w latach 90-tych... Napiszę Wam jedno, od wielu lat Górnik kibicowsko to nie jest na Śląsku żaden TOP4, Od długiego czasu do Górnika nie ma podjazdu nikt... Pisanie tutaj o Polonii... litości... Pisanie jak ktoś wyżej że Górnik to jeśli chodzi o doping itp. to MOŻE i jest w TOP4.... Litości.... Gdybym miał szukać analogii to wskazałbym na 2 równie wielkie kluby o których pisze się lekceważąco.. tj. Wisła i Widzew.. zarówno Cracovia jak i ŁKS i zdecydowana większość innych klubów, przy nich nie mogą stanąć ale to nich same ochy i achy... Na Śląsku potencjał na rywalizowanie z Górnikiem ma Ruch i Zagłębie Sosnowiec cała reszta to nie ta liga. Pisząc to wszystko mówię o całościowej stronie kibicowskiej bez podziałów na Ultras, "h" itd... Na koniec 2 zdania... łatwo będzie zarzucić mi brak obiektywizmu ale każdemu kogo to boli zachęcam do odwiedzin stadionu w Zabrzu na meczu dajmy na to z Koroną Kielce. Wszystkim którzy nie widzą różnicy między ekipą kibiców która sprzedaje w 3 godziny 1900 biletów na mecz do Bydgoszczy w środku tygodnia a ekipą 30 chłopa którzy mocno ćwiczą i trenują (szacunek, ważna strona zabawy) wiążąc to również ze stroną zarobkową, od razu piszę że się nie dogadamy.
Wytrzeźwiej nim coś napiszeszGoral74 pisze: 07.04.2026, 08:40 Na wstępie... jestem kibicem Górnika. na mecze w Polsce (o Śląsku nie wspominając) chodzę od lat... Znam atmosferę na GKS, Ruchu, w Bytomiu, Gliwicach itd. Wiem jak przeciętna była na Górniku w latach 90-tych... Napiszę Wam jedno, od wielu lat Górnik kibicowsko to nie jest na Śląsku żaden TOP4, Od długiego czasu do Górnika nie ma podjazdu nikt... Pisanie tutaj o Polonii... litości... Pisanie jak ktoś wyżej że Górnik to jeśli chodzi o doping itp. to MOŻE i jest w TOP4.... Litości.... Gdybym miał szukać analogii to wskazałbym na 2 równie wielkie kluby o których pisze się lekceważąco.. tj. Wisła i Widzew.. zarówno Cracovia jak i ŁKS i zdecydowana większość innych klubów, przy nich nie mogą stanąć ale to nich same ochy i achy... Na Śląsku potencjał na rywalizowanie z Górnikiem ma Ruch i Zagłębie Sosnowiec cała reszta to nie ta liga. Pisząc to wszystko mówię o całościowej stronie kibicowskiej bez podziałów na Ultras, "h" itd... Na koniec 2 zdania... łatwo będzie zarzucić mi brak obiektywizmu ale każdemu kogo to boli zachęcam do odwiedzin stadionu w Zabrzu na meczu dajmy na to z Koroną Kielce. Wszystkim którzy nie widzą różnicy między ekipą kibiców która sprzedaje w 3 godziny 1900 biletów na mecz do Bydgoszczy w środku tygodnia a ekipą 30 chłopa którzy mocno ćwiczą i trenują (szacunek, ważna strona zabawy) wiążąc to również ze stroną zarobkową, od razu piszę że się nie dogadamy.
Trochę żeś odpłynął … pokaż mi ostatnie oprawy tej ze potęgi kibicowskiejGoral74 pisze: 07.04.2026, 08:40 Na wstępie... jestem kibicem Górnika. na mecze w Polsce (o Śląsku nie wspominając) chodzę od lat... Znam atmosferę na GKS, Ruchu, w Bytomiu, Gliwicach itd. Wiem jak przeciętna była na Górniku w latach 90-tych... Napiszę Wam jedno, od wielu lat Górnik kibicowsko to nie jest na Śląsku żaden TOP4, Od długiego czasu do Górnika nie ma podjazdu nikt... Pisanie tutaj o Polonii... litości... Pisanie jak ktoś wyżej że Górnik to jeśli chodzi o doping itp. to MOŻE i jest w TOP4.... Litości.... Gdybym miał szukać analogii to wskazałbym na 2 równie wielkie kluby o których pisze się lekceważąco.. tj. Wisła i Widzew.. zarówno Cracovia jak i ŁKS i zdecydowana większość innych klubów, przy nich nie mogą stanąć ale to nich same ochy i achy... Na Śląsku potencjał na rywalizowanie z Górnikiem ma Ruch i Zagłębie Sosnowiec cała reszta to nie ta liga. Pisząc to wszystko mówię o całościowej stronie kibicowskiej bez podziałów na Ultras, "h" itd... Na koniec 2 zdania... łatwo będzie zarzucić mi brak obiektywizmu ale każdemu kogo to boli zachęcam do odwiedzin stadionu w Zabrzu na meczu dajmy na to z Koroną Kielce. Wszystkim którzy nie widzą różnicy między ekipą kibiców która sprzedaje w 3 godziny 1900 biletów na mecz do Bydgoszczy w środku tygodnia a ekipą 30 chłopa którzy mocno ćwiczą i trenują (szacunek, ważna strona zabawy) wiążąc to również ze stroną zarobkową, od razu piszę że się nie dogadamy.
Zapraszam na mecz.. wtedy zrozumiesz o czym piszę... jeśli nie zrozumiesz to ok widać szukasz w tej zabawie czegoś innego niż jaumulung pisze: 07.04.2026, 08:48Trochę żeś odpłynął … pokaż mi ostatnie oprawy tej ze potęgi kibicowskiejGoral74 pisze: 07.04.2026, 08:40 Na wstępie... jestem kibicem Górnika. na mecze w Polsce (o Śląsku nie wspominając) chodzę od lat... Znam atmosferę na GKS, Ruchu, w Bytomiu, Gliwicach itd. Wiem jak przeciętna była na Górniku w latach 90-tych... Napiszę Wam jedno, od wielu lat Górnik kibicowsko to nie jest na Śląsku żaden TOP4, Od długiego czasu do Górnika nie ma podjazdu nikt... Pisanie tutaj o Polonii... litości... Pisanie jak ktoś wyżej że Górnik to jeśli chodzi o doping itp. to MOŻE i jest w TOP4.... Litości.... Gdybym miał szukać analogii to wskazałbym na 2 równie wielkie kluby o których pisze się lekceważąco.. tj. Wisła i Widzew.. zarówno Cracovia jak i ŁKS i zdecydowana większość innych klubów, przy nich nie mogą stanąć ale to nich same ochy i achy... Na Śląsku potencjał na rywalizowanie z Górnikiem ma Ruch i Zagłębie Sosnowiec cała reszta to nie ta liga. Pisząc to wszystko mówię o całościowej stronie kibicowskiej bez podziałów na Ultras, "h" itd... Na koniec 2 zdania... łatwo będzie zarzucić mi brak obiektywizmu ale każdemu kogo to boli zachęcam do odwiedzin stadionu w Zabrzu na meczu dajmy na to z Koroną Kielce. Wszystkim którzy nie widzą różnicy między ekipą kibiców która sprzedaje w 3 godziny 1900 biletów na mecz do Bydgoszczy w środku tygodnia a ekipą 30 chłopa którzy mocno ćwiczą i trenują (szacunek, ważna strona zabawy) wiążąc to również ze stroną zarobkową, od razu piszę że się nie dogadamy.
-
1964RUDA SLASKA
historyczny moze to byc wyazd od X lata h*** grania a teraz jest szansa na puchar i ty sie podniecasz ze w 3 godz poszly biletyGoral74 pisze: 07.04.2026, 08:40 Na wstępie... jestem kibicem Górnika. na mecze w Polsce (o Śląsku nie wspominając) chodzę od lat... Znam atmosferę na GKS, Ruchu, w Bytomiu, Gliwicach itd. Wiem jak przeciętna była na Górniku w latach 90-tych... Napiszę Wam jedno, od wielu lat Górnik kibicowsko to nie jest na Śląsku żaden TOP4, Od długiego czasu do Górnika nie ma podjazdu nikt... Pisanie tutaj o Polonii... litości... Pisanie jak ktoś wyżej że Górnik to jeśli chodzi o doping itp. to MOŻE i jest w TOP4.... Litości.... Gdybym miał szukać analogii to wskazałbym na 2 równie wielkie kluby o których pisze się lekceważąco.. tj. Wisła i Widzew.. zarówno Cracovia jak i ŁKS i zdecydowana większość innych klubów, przy nich nie mogą stanąć ale to nich same ochy i achy... Na Śląsku potencjał na rywalizowanie z Górnikiem ma Ruch i Zagłębie Sosnowiec cała reszta to nie ta liga. Pisząc to wszystko mówię o całościowej stronie kibicowskiej bez podziałów na Ultras, "h" itd... Na koniec 2 zdania... łatwo będzie zarzucić mi brak obiektywizmu ale każdemu kogo to boli zachęcam do odwiedzin stadionu w Zabrzu na meczu dajmy na to z Koroną Kielce. Wszystkim którzy nie widzą różnicy między ekipą kibiców która sprzedaje w 3 godziny 1900 biletów na mecz do Bydgoszczy w środku tygodnia a ekipą 30 chłopa którzy mocno ćwiczą i trenują (szacunek, ważna strona zabawy) wiążąc to również ze stroną zarobkową, od razu piszę że się nie dogadamy.
Stary pusty łeb się odkleił
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
No tak... każdy opchnie 2 koła biletów w wewnętrznej sprzedaży w 3 godziny na środę do Bydgoszczy.... Ale poruszyłeś istotną kwestię mianowicie od X lata h*** grania....1964RUDA SLASKA pisze: 07.04.2026, 10:16historyczny moze to byc wyazd od X lata h*** grania a teraz jest szansa na puchar i ty sie podniecasz ze w 3 godz poszly biletyGoral74 pisze: 07.04.2026, 08:40 Na wstępie... jestem kibicem Górnika. na mecze w Polsce (o Śląsku nie wspominając) chodzę od lat... Znam atmosferę na GKS, Ruchu, w Bytomiu, Gliwicach itd. Wiem jak przeciętna była na Górniku w latach 90-tych... Napiszę Wam jedno, od wielu lat Górnik kibicowsko to nie jest na Śląsku żaden TOP4, Od długiego czasu do Górnika nie ma podjazdu nikt... Pisanie tutaj o Polonii... litości... Pisanie jak ktoś wyżej że Górnik to jeśli chodzi o doping itp. to MOŻE i jest w TOP4.... Litości.... Gdybym miał szukać analogii to wskazałbym na 2 równie wielkie kluby o których pisze się lekceważąco.. tj. Wisła i Widzew.. zarówno Cracovia jak i ŁKS i zdecydowana większość innych klubów, przy nich nie mogą stanąć ale to nich same ochy i achy... Na Śląsku potencjał na rywalizowanie z Górnikiem ma Ruch i Zagłębie Sosnowiec cała reszta to nie ta liga. Pisząc to wszystko mówię o całościowej stronie kibicowskiej bez podziałów na Ultras, "h" itd... Na koniec 2 zdania... łatwo będzie zarzucić mi brak obiektywizmu ale każdemu kogo to boli zachęcam do odwiedzin stadionu w Zabrzu na meczu dajmy na to z Koroną Kielce. Wszystkim którzy nie widzą różnicy między ekipą kibiców która sprzedaje w 3 godziny 1900 biletów na mecz do Bydgoszczy w środku tygodnia a ekipą 30 chłopa którzy mocno ćwiczą i trenują (szacunek, ważna strona zabawy) wiążąc to również ze stroną zarobkową, od razu piszę że się nie dogadamy.
-
Obiektywnie01
Na liczby duży znak zapytania w tej rywalizacji. Banda na bandę z przewagą dla Górnika.
-
bez-napinki
Takie coś bez problemu wydarzyłoby się na Śląsku, Lechii, Wiśle, Ruchu, Legii, Lechu, Widzewie, GKSie, Pogoni, może Jagiellonii i Arce, a Ty się spuszczasz nad nie wiadomo czym.
Ochłoń chłopie, bo żeś się podniecił.
Czy bez problemu ? może kiedyś będzie okazja się przekonać. Stawiając GKS przed Jagiellonią w sensie marki kibicowskiej dokonałeś nadużycia.. Po drugie nie wymieniłeś tutaj Poloni Bytom, Jastrzębia, Tychów czy Piasta. Co do tematu, chciałem pokazać (wystarczy ze zrozumieniem przeczytać) że porównywanie ekip potencjałem z ekipami gdzie jedynym co jest to 40 bokserów jest śmieszne.....bez-napinki pisze: 07.04.2026, 11:09 Takie coś bez problemu wydarzyłoby się na Śląsku, Lechii, Wiśle, Ruchu, Legii, Lechu, Widzewie, GKSie, Pogoni, może Jagiellonii i Arce, a Ty się spuszczasz nad nie wiadomo czym.
-
bez-napinki
No właśnie. Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem, a chyba tego nie zrobiłeś.
Wszystkim którzy nie widzą różnicy między ekipą kibiców która sprzedaje w 3 godziny 1900 biletów na mecz do Bydgoszczy w środku tygodnia a ekipą 30 chłopa którzy mocno ćwiczą i trenują (szacunek, ważna strona zabawy)...............bez-napinki pisze: 07.04.2026, 11:35 No właśnie. Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem, a chyba tego nie zrobiłeś.
Gdzie w tym wpisie jaram się bardzo dobrym wyjazdem Górnika ? Jeśli dalej czegoś Twoim zdaniem nie ogarniam wytłumacz mi pls.
Jeżeli taki przyjmujesz kryterium, to Ok 😆Znawca GŚ pisze: 06.04.2026, 22:09To kto poza top 4 pokona Górnika bande na bande?na_chwile pisze: 06.04.2026, 20:53Doping, wyjazdy, oprawy - może i tak.shoe1984 pisze: 02.04.2026, 23:56 temat czysto zabawowy, juz dosc pisania o bieniach i innych przygłupach. Kto waszym zdaniem jest nr 5 w województwie ? top 4 to wiadomo Ruch,Górnik,Zagłebie,Gieksa kolejnosc przypadkowa
Chuligańsko, uważam że Górnik nie jest Top4, ale to moje subiektywne zdanie.
Jak dla mnie to totalna abstrakcja, coś co nigdy się nie wydarzyło i nie wydarzy. Hipotetyczne, „laboratoryjne” dywagacje.
Przez zupełnie inny pryzmat oceniam potencjał. Ilość akcji, aktywność (organizacja, własna inicjatywa, gotowość, reakcja, responsywność, spontaniczność). W takich kategoriach Górnikowi bliżej do Piasta niż Zagłębia.
Możesz się nie zgadzać, mam to w d****.
Możesz nie darzyć sympatią Górnika, możesz go nienawidzić ale używaj słów których znaczenie znasz... chyba że walczysz w necie...na_chwile pisze: 07.04.2026, 13:31Jeżeli taki przyjmujesz kryterium, to Ok 😆
Jak dla mnie to totalna abstrakcja, coś co nigdy się nie wydarzyło i nie wydarzy. Hipotetyczne, „laboratoryjne” dywagacje.
Przez zupełnie inny pryzmat oceniam potencjał. Ilość akcji, aktywność (organizacja, własna inicjatywa, gotowość, reakcja, responsywność, spontaniczność). W takich kategoriach Górnikowi bliżej do Piasta niż Zagłębia.
Responsywność (ang. response – odpowiedź, ang. Responsive Web Design – RWD) to cecha stron internetowych i aplikacji, dzięki której automatycznie dostosowują one swój układ, wygląd i funkcjonalność do wielkości ekranu urządzenia (smartfon, tablet, laptop, telewizor). Zapewnia to wygodę użytkowania, czytelność treści i wysoką funkcjonalność bez konieczności powiększania ekranu czy przewijania go w poziomie
Dobra dziadek, skończ pierdolić i idź małolatom wkręcać te bzdury.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Ty ku*** leszczu nie masz nic do powiedzenia to zawrzyj pyskcpcasual pisze: 07.04.2026, 15:24 Dobra dziadek, skończ pierdolić i idź małolatom wkręcać te bzdury.
-
Jan Barbados
Typowa pomroczność starego pryka wychowanego na pucharach europejskich z lat 80. i zakładowych wycieczkach autokarowych, a teraz w kapciach i spoconej siatkowanej koszulce bez rękawów.Goral74 pisze: 07.04.2026, 08:40 Wisła i Widzew.. zarówno Cracovia jak i ŁKS i zdecydowana większość innych klubów, przy nich nie mogą stanąć ale to nich same ochy i achy...
Góral ciekawi mnie co miałeś na myśli pisząc ". Na Śląsku potencjał na rywalizowanie z Górnikiem ma Ruch i Zagłębie Sosnowiec cała reszta to nie ta liga. " A raczej zapytam czemu nie GKS a Zagłębie?
Zaś bezklubowy kolega ze świeżym kontem bydzie sie madrowac.cpcasual pisze: 07.04.2026, 15:24 Dobra dziadek, skończ pierdolić i idź małolatom wkręcać te bzdury.
Nie piszcie z nim, ten chłop jest dalej najebany. Aż się boję jakie napisze uzasadnienie
-
Ie_suiveur
Dzieciaczku, nie płacz 😀cpcasual=katanaczio=suomi=navijaci88 + kilka innych kont tutaj pisze: 07.04.2026, 15:24 Dobra dziadek, skończ pierdolić i idź małolatom wkręcać te bzdury.
Jasiu c*** mnie obchodzą twoje problemy z higieną, ogarnij to a nie p****** na forach.Jan Barbados pisze: 07.04.2026, 16:04Typowa pomroczność starego pryka wychowanego na pucharach europejskich z lat 80. i zakładowych wycieczkach autokarowych, a teraz w kapciach i spoconej siatkowanej koszulce bez rękawów.Goral74 pisze: 07.04.2026, 08:40 Wisła i Widzew.. zarówno Cracovia jak i ŁKS i zdecydowana większość innych klubów, przy nich nie mogą stanąć ale to nich same ochy i achy...
Zakładowych wycieczek nie znam, pierwszy mecz pucharowy Górnika to rok 91 Górnik - HSV. Wychowałem się na trybunach lat 90 o których z taką estymą piszecie...
Jeśli piszesz o pucharach lat 80 tych to pewnie pijesz do Widzewa... Jako że wiele bliżej mi do drugiego klubu z Łodzi to nie napiszę niczego więcej niż już napisałem.
Ktoś pytał dlaczego stawiam Zagłębie nad GKS. Napiszę tak... dziś gramy mecz z Zawiszą, 20 koła biletów sprzedanych już dawno, pracodawcy w okolicach stadionu skracają czas pracy, szkoły czas lekcji itp. miasto zablokowane, ludzie tym żyją... ku*** piłkarskie święto.... Bez problemu jestem w stanie to sobie wyobrazić na Zagłębiu w Sosnowcu czy raczej Zagłębiu Dąbrowskim Na GKS nie ma na to szans pomimo iż jest to ich kibicowski prime.
-
Kuzyn Burmistrza
pod tym samym nickiem wypowiadasz się na stronach Górnika? prosta odpowiedź, tak albo nie?Goral74 pisze: 08.04.2026, 08:44Jasiu c*** mnie obchodzą twoje problemy z higieną, ogarnij to a nie p****** na forach.Jan Barbados pisze: 07.04.2026, 16:04Typowa pomroczność starego pryka wychowanego na pucharach europejskich z lat 80. i zakładowych wycieczkach autokarowych, a teraz w kapciach i spoconej siatkowanej koszulce bez rękawów.Goral74 pisze: 07.04.2026, 08:40 Wisła i Widzew.. zarówno Cracovia jak i ŁKS i zdecydowana większość innych klubów, przy nich nie mogą stanąć ale to nich same ochy i achy...
Zakładowych wycieczek nie znam, pierwszy mecz pucharowy Górnika to rok 91 Górnik - HSV. Wychowałem się na trybunach lat 90 o których z taką estymą piszecie...
Jeśli piszesz o pucharach lat 80 tych to pewnie pijesz do Widzewa... Jako że wiele bliżej mi do drugiego klubu z Łodzi to nie napiszę niczego więcej niż już napisałem.
Ktoś pytał dlaczego stawiam Zagłębie nad GKS. Napiszę tak... dziś gramy mecz z Zawiszą, 20 koła biletów sprzedanych już dawno, pracodawcy w okolicach stadionu skracają czas pracy, szkoły czas lekcji itp. miasto zablokowane, ludzie tym żyją... ku*** piłkarskie święto.... Bez problemu jestem w stanie to sobie wyobrazić na Zagłębiu w Sosnowcu czy raczej Zagłębiu Dąbrowskim Na GKS nie ma na to szans pomimo iż jest to ich kibicowski prime.
nieKuzyn Burmistrza pisze: 08.04.2026, 09:35pod tym samym nickiem wypowiadasz się na stronach Górnika? prosta odpowiedź, tak albo nie?Goral74 pisze: 08.04.2026, 08:44Jasiu c*** mnie obchodzą twoje problemy z higieną, ogarnij to a nie p****** na forach.Jan Barbados pisze: 07.04.2026, 16:04
Typowa pomroczność starego pryka wychowanego na pucharach europejskich z lat 80. i zakładowych wycieczkach autokarowych, a teraz w kapciach i spoconej siatkowanej koszulce bez rękawów.
Otwórz SJP zamiast Wikipedii, nieuku.Goral74 pisze: 07.04.2026, 13:44Możesz nie darzyć sympatią Górnika, możesz go nienawidzić ale używaj słów których znaczenie znasz... chyba że walczysz w necie...na_chwile pisze: 07.04.2026, 13:31Jeżeli taki przyjmujesz kryterium, to Ok 😆
Responsywność (ang. response – odpowiedź, ang. Responsive Web Design – RWD) to cecha stron internetowych i aplikacji, dzięki której automatycznie dostosowują one swój układ, wygląd i funkcjonalność do wielkości ekranu urządzenia (smartfon, tablet, laptop, telewizor). Zapewnia to wygodę użytkowania, czytelność treści i wysoką funkcjonalność bez konieczności powiększania ekranu czy przewijania go w poziomie
(organizacja, własna inicjatywa, gotowość, reakcja, responsywność, spontaniczność). Otworzyłem.. elastyczność, reagowanie, wrażliwość, odbiorczość, odpowiedzialność (na bodźce), aktywność, troskliwość.na_chwile pisze: 08.04.2026, 10:15Otwórz SJP zamiast Wikipedii, nieuku.Goral74 pisze: 07.04.2026, 13:44Możesz nie darzyć sympatią Górnika, możesz go nienawidzić ale używaj słów których znaczenie znasz... chyba że walczysz w necie...na_chwile pisze: 07.04.2026, 13:31
Jeżeli taki przyjmujesz kryterium, to Ok 😆
Miałeś na myśli ? troskliwość, elastyczność, wrażliwość czy odpowiedzialność ? bo o reszcie wspomniałeś
Jak nie rozumiesz, to Twój problem nie mój.Goral74 pisze: 08.04.2026, 10:29(organizacja, własna inicjatywa, gotowość, reakcja, responsywność, spontaniczność). Otworzyłem.. elastyczność, reagowanie, wrażliwość, odbiorczość, odpowiedzialność (na bodźce), aktywność, troskliwość.na_chwile pisze: 08.04.2026, 10:15Otwórz SJP zamiast Wikipedii, nieuku.Goral74 pisze: 07.04.2026, 13:44
Możesz nie darzyć sympatią Górnika, możesz go nienawidzić ale używaj słów których znaczenie znasz... chyba że walczysz w necie...
Miałeś na myśli ? troskliwość, elastyczność, wrażliwość czy odpowiedzialność ? bo o reszcie wspomniałeś
Jesteś głąbem. Masz dokładnie zero argumentów, żeby podjąć dyskusję, a niewygodna prawda boli, więc spierdalasz w potyczki językowe. Tyle.
Pisałem na wstępie :na_chwile pisze: 08.04.2026, 12:00Jak nie rozumiesz, to Twój problem nie mój.Goral74 pisze: 08.04.2026, 10:29(organizacja, własna inicjatywa, gotowość, reakcja, responsywność, spontaniczność). Otworzyłem.. elastyczność, reagowanie, wrażliwość, odbiorczość, odpowiedzialność (na bodźce), aktywność, troskliwość.
Jesteś głąbem. Masz dokładnie zero argumentów, żeby podjąć dyskusję, a niewygodna prawda boli, więc spierdalasz w potyczki językowe. Tyle.
Wszystkim którzy nie widzą różnicy między ekipą kibiców która sprzedaje w 3 godziny 1900 biletów na mecz do Bydgoszczy w środku tygodnia a ekipą 30 chłopa którzy mocno ćwiczą i trenują (szacunek, ważna strona zabawy) wiążąc to również ze stroną zarobkową, od razu piszę że się nie dogadamy.
Nikt się z tobą parchu nie będzie dogadywał, siadaj na bujany fotel i studiuj dalej słownik.
Co ty w ogóle porównujesz dzbanku 😅 Gracie o finał na narodowym, frekwencję macie wysoką to chyba oczywiste, że wszystkie bilety się rozejdą pusty łbie. Ju pomijam, że z tych 1900 ludzi na sektorze to 1500 to będą długowłose wynalazki i inne baby. Do puchy nie zapomnij wrzucić dziadek, o ile w ogóle jeździsz gdzieś dalej niż do lekarza.
Co ty w ogóle porównujesz dzbanku 😅 Gracie o finał na narodowym, frekwencję macie wysoką to chyba oczywiste, że wszystkie bilety się rozejdą pusty łbie. Ju pomijam, że z tych 1900 ludzi na sektorze to 1500 to będą długowłose wynalazki i inne baby. Do puchy nie zapomnij wrzucić dziadek, o ile w ogóle jeździsz gdzieś dalej niż do lekarza.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Widzisz farmazoniarzu, na Górniku baby nie mogą jeździć na wyjazdy.cpcasual pisze: 08.04.2026, 12:30 Nikt się z tobą parchu nie będzie dogadywał, siadaj na bujany fotel i studiuj dalej słownik.
Sam słownik c**** ci da jak nie nauczysz się czytać ze zrozumieniem "laboratoryjny" analityku :)cpcasual pisze: 08.04.2026, 12:30 Nikt się z tobą parchu nie będzie dogadywał, siadaj na bujany fotel i studiuj dalej słownik.
-
mateusznow
Górnik i kobiety na wyjazdach?cpcasual pisze: 08.04.2026, 12:30 Nikt się z tobą parchu nie będzie dogadywał, siadaj na bujany fotel i studiuj dalej słownik.
Chyba wiadomo, że chodzi o wszelakiej maści dziwolągi. Na cyganów też baby nie jeżdżą a jaka siłą są to wystarczy zdjęcia pooglądać z masowych wyjazdów. Generalnie te wszystkie masowe wyjazdy to rak obecnych czasów.
PS. Tak, wolałem 70 osób na wyjeździe z trzema flagami i ośmioma przesiadkami niż 2000 dostarczycieli pieniądzy do puchy na dobrych chłopaków którzy mają ich w chuju głęboko.
PS. Tak, wolałem 70 osób na wyjeździe z trzema flagami i ośmioma przesiadkami niż 2000 dostarczycieli pieniądzy do puchy na dobrych chłopaków którzy mają ich w chuju głęboko.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Daleko mi do KSG, ale jak myslisz ze przy zamknietej sprzedazy biletow na wyjazd pojada przypadkowe osoby to sie myliszcpcasual pisze: 08.04.2026, 13:54 Chyba wiadomo, że chodzi o wszelakiej maści dziwolągi. Na cyganów też baby nie jeżdżą a jaka siłą są to wystarczy zdjęcia pooglądać z masowych wyjazdów. Generalnie te wszystkie masowe wyjazdy to rak obecnych czasów.
RUCH CHORZÓW
Ty nawet nie wiesz komu kibicujesz, pewnie nikomu, tylko fantazjujesz o wyjazdach w parę dych i dymach po drodze :) Powiem że nie tylko nie wiesz komu kibicujesz ale też nie masz pojęcia o czym piszesz. Z mojej strony eotcpcasual pisze: 08.04.2026, 13:54 Chyba wiadomo, że chodzi o wszelakiej maści dziwolągi. Na cyganów też baby nie jeżdżą a jaka siłą są to wystarczy zdjęcia pooglądać z masowych wyjazdów. Generalnie te wszystkie masowe wyjazdy to rak obecnych czasów.
No spoko ale chyba nie powiesz mi, że pojechało 2 koła kumaczy? Pojechało po prostu mniej pikoli i więcej kolegów kolegi. Dobra, oby to Zawisza wygrał jakimś cudem 😀__K__ pisze: 08.04.2026, 14:03Daleko mi do KSG, ale jak myslisz ze przy zamknietej sprzedazy biletow na wyjazd pojada przypadkowe osoby to sie myliszcpcasual pisze: 08.04.2026, 13:54 Chyba wiadomo, że chodzi o wszelakiej maści dziwolągi. Na cyganów też baby nie jeżdżą a jaka siłą są to wystarczy zdjęcia pooglądać z masowych wyjazdów. Generalnie te wszystkie masowe wyjazdy to rak obecnych czasów.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
Kibic ze Slaska
Wypowiadosz sie Gural74 na jakims poziomie, chociaz dupisz alajny, wiec ci odpisze troszke starszy kibic zza miedzy.
Kajs tam pisołes o czyis "ochach" i "achach" a sam sie cieszysz z wyjazdu w 2k do Bydgoszczy .. chłopie kajs Ty społ jak Widzew czy Wisła przydupili na Śląski w 20 koła? kaj byłeś jak przez kilka sezonów wykrecalismy liczby które były dla Was kosmosem? Legia Lech zeby nie wymieniac zgód Was zjada wyjazdami, Wasza była zgoda z Katowic widziałes jak jeździ? mosz świadomość ze oni na 99% robią komplet? a Wy? już sie obudziłes? zerknij se na liczby i bardzo szybko sie okaże ze jestescie wyjazdowo w Polsce poza top 5..
Gdzieś tam wspomniałes o Bytomskiej Polonii ... ku*** nima Ci po ludzku gańba? ich kondycje komentujesz? nie pamietosz jak sprawdzili Wasza? wtedy tez było pierdolenie ze to inna liga a co było potem?
Ty myslisz ze zbieraniną 350 osob cos zwojujesz? na Legie stykło bo kto ku*** bierze specjala na akcje?
Przed nami zdupcaliscie jak zające przez ile lat? kaj było te 350 osob na codzien? sam sobie odpowiedz
Doping i atmosfere na stadionie macie, frekwencje tez ale chłopie nie tylko Wy.. Żyleta jak pierdolnie albo kocioł Poznański to macie ku*** na noc i powie to każdy kto tam był.. nie gadam o Widzewie czy Wisle zeby nie było ze zgody chwale
co do ultraski to Jaga, Legia, Korona jest poza zasiegiem reszty , troche Pogoń goni i Lech, reszta od przypadku do przypadku zrobi cos na "podobnym" poziomie, niektórzy wykrecaja ciekawy patent jak WIDZEW PANY w Krakowie czy gasnace jupitery na Cichej.
czyli ten Twoj Górnik taki dojebany jest ze:
1.wyjazdowo jest dobrze, czasem lepiej ale nadal nic wyjątkowego
2.frekwencja i atmosfera na stadionie naprawde dobra ale nie lepsza niz na kilku innych stadionach w Polsce (Poznan, Warszawa, Łódz, Kraków, Białystok - kolejnosc obojetna bo nie w tym rzecz)
3.To co Ciebie nie interere ale czesc Górników już tak, czyli zapasy bez piłki.. Niech sobie reszta Polski odpowie od kogo groził wiekszy w******* przez ostatnie 20 lat powiedzmy.. od Legii, Lecha? ŁKSu ? Ruchu? ZS ? Lechii? czy może Górnika?
Mozesz mi pocisnąc schodami w Łodzi, kilka lat po kutasówie jakiej nie było nigdzie już są podjazdy pod czołówke tej sceny..
chujowo wyszło to fakt, ale przynajmniej widać ze gdzieś to zmierza i nadal są tacy którym sie chce. Czy wróci forma sprzed lat czas pokaże.
Wy gdzie jestescie? a może Bienia zapytamy? ja p*******..
Mozesz mi pocisnac od 60 ale wytłumacz mi czemu ROW na was faje wyłożył? Gieksa to samo?
Mare kojarzysz czy jak wiekszosc pierwsze słyszysz?
a zapraszajać genau na szpil z Korona to juz zajebałes propaganda (ciulikami sie tykniecie i bydzie show z baloników)
moze na szpil z Wisłą Płock zaproś , pokazesz nam oprawe i atmosfere
Co do jednego sie zgadzamy
Co innego nas kreci na stadionach.
Kajs tam pisołes o czyis "ochach" i "achach" a sam sie cieszysz z wyjazdu w 2k do Bydgoszczy .. chłopie kajs Ty społ jak Widzew czy Wisła przydupili na Śląski w 20 koła? kaj byłeś jak przez kilka sezonów wykrecalismy liczby które były dla Was kosmosem? Legia Lech zeby nie wymieniac zgód Was zjada wyjazdami, Wasza była zgoda z Katowic widziałes jak jeździ? mosz świadomość ze oni na 99% robią komplet? a Wy? już sie obudziłes? zerknij se na liczby i bardzo szybko sie okaże ze jestescie wyjazdowo w Polsce poza top 5..
Gdzieś tam wspomniałes o Bytomskiej Polonii ... ku*** nima Ci po ludzku gańba? ich kondycje komentujesz? nie pamietosz jak sprawdzili Wasza? wtedy tez było pierdolenie ze to inna liga a co było potem?
Ty myslisz ze zbieraniną 350 osob cos zwojujesz? na Legie stykło bo kto ku*** bierze specjala na akcje?
Przed nami zdupcaliscie jak zające przez ile lat? kaj było te 350 osob na codzien? sam sobie odpowiedz
Doping i atmosfere na stadionie macie, frekwencje tez ale chłopie nie tylko Wy.. Żyleta jak pierdolnie albo kocioł Poznański to macie ku*** na noc i powie to każdy kto tam był.. nie gadam o Widzewie czy Wisle zeby nie było ze zgody chwale
co do ultraski to Jaga, Legia, Korona jest poza zasiegiem reszty , troche Pogoń goni i Lech, reszta od przypadku do przypadku zrobi cos na "podobnym" poziomie, niektórzy wykrecaja ciekawy patent jak WIDZEW PANY w Krakowie czy gasnace jupitery na Cichej.
czyli ten Twoj Górnik taki dojebany jest ze:
1.wyjazdowo jest dobrze, czasem lepiej ale nadal nic wyjątkowego
2.frekwencja i atmosfera na stadionie naprawde dobra ale nie lepsza niz na kilku innych stadionach w Polsce (Poznan, Warszawa, Łódz, Kraków, Białystok - kolejnosc obojetna bo nie w tym rzecz)
3.To co Ciebie nie interere ale czesc Górników już tak, czyli zapasy bez piłki.. Niech sobie reszta Polski odpowie od kogo groził wiekszy w******* przez ostatnie 20 lat powiedzmy.. od Legii, Lecha? ŁKSu ? Ruchu? ZS ? Lechii? czy może Górnika?
Mozesz mi pocisnąc schodami w Łodzi, kilka lat po kutasówie jakiej nie było nigdzie już są podjazdy pod czołówke tej sceny..
chujowo wyszło to fakt, ale przynajmniej widać ze gdzieś to zmierza i nadal są tacy którym sie chce. Czy wróci forma sprzed lat czas pokaże.
Wy gdzie jestescie? a może Bienia zapytamy? ja p*******..
Mozesz mi pocisnac od 60 ale wytłumacz mi czemu ROW na was faje wyłożył? Gieksa to samo?
Mare kojarzysz czy jak wiekszosc pierwsze słyszysz?
a zapraszajać genau na szpil z Korona to juz zajebałes propaganda (ciulikami sie tykniecie i bydzie show z baloników)
moze na szpil z Wisłą Płock zaproś , pokazesz nam oprawe i atmosfere
Co do jednego sie zgadzamy
Co innego nas kreci na stadionach.
Chłopie sama ruda Śl zjada Polonię , a temat był o top 4 GŚ , nie polski . I nie , nie jestem z Górnika.