Komentarze / FotoVideo / Relacje 20-22.03.2026

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

w miare kumaty

Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 20-22.03.2026

Post autor: w miare kumaty »

Dodajmy, że „dziennikarstwo śledcze” z onetu w sprawie Nawrockiego dotarło do opiekunki pana Jerzego… dziwnym trafem okazała się być karana za oszustwo i fałszerstwo, a jej adwokatem był … Giertych.

Pewnie podobnego rodzaju „dziennikarstwo śledcze”podsunęło Tuskowi najbardziej wiarygodnego świadka, jakim był Jacek Muranski.
iparts.pl
z00rd

Post autor: z00rd »

w miare kumaty pisze: 01.04.2026, 19:22 Dodajmy, że „dziennikarstwo śledcze” z onetu w sprawie Nawrockiego dotarło do opiekunki pana Jerzego… dziwnym trafem okazała się być karana za oszustwo i fałszerstwo, a jej adwokatem był … Giertych.

Pewnie podobnego rodzaju „dziennikarstwo śledcze”podsunęło Tuskowi najbardziej wiarygodnego świadka, jakim był Jacek Muranski.
"dziennikarstwo śledcze" onetu za którym stoją miliony, gigantyczne zasięgi, tłumy fajnopolaków czujących nienawiść i chęć dojebania Nawrockiemu ocierająca się o desperację nie znalazło nic konkretnego, ale jakiś oldies years ma pewne info bo zna jakiegoś psa.
pizgacz_rurkowcow

Post autor: pizgacz_rurkowcow »

Czapka pisze: 21.03.2026, 08:38
Adik pisze: 21.03.2026, 08:16 Gardze wami wy K_U_R_W_Y lewackie 🥳

Śmierć pro banderowskim cwelom <3
Lewacy z tego co wiem to głosują na Nową Lewice i Razem, a Tusk jest dla nich wrednym ,,libkiem" na pasku banksterów i deweloperów, no ale dla głąbów kapuścianych o czarno-białej wizji świata wszystko co nie chce sobie wydziarać celtyka na czole to lewactwo. Ostatnio jeden geniusz mnie od Biedroniów wyzywał bo nawoływałem do napierdalania Serbów na mieście i wyzywania ich od k**** na meczu (słynne Lech - Zvezda). Kabaret.

Banderyzm to skrajna prawica, więc żaden lewak ani centrysta tego nigdy nie poprze. Nacjonaliści ukraińscy od polskich różnią się tym że jedni kochają Bandere, a drudzy nienawidzą. Poza tym żadnych różnic nie ma. Ten sam mental, te same poglądy, te same pustkowie intelektualne. Sprawdż poglądy ukraińskich nacjonalistów i polskich lewaków/centrystów i znajdź chociaż jeden punkt styczny poza niechęcią do Rosji

P.S. Do dzisiaj w necie jest fragment wywiadu w którym Krzysio Bosak mówi, że widzi pole do współpracy z nimi
Hyhyhyhyhy, to mnie najbardziej rozwaliło. Ty mycka, mnie ciekawi, czyś ty jakąkolwiek książkę przeczytał w życiu powyżej 50-ciu stron w stylu przeciętnego ćwierć-inteligenta, wyborcy KO/PO, a bardzo możliwe że jest jeszcze gorzej i edukację własną zakończyłeś w wieku 14-15 lat, a teraz tańczysz na skłocie z jabolami. Bo na takim poziomie są twoje wywody i pojęcie o rzeczywistości. Jako Polak (?) wstydziłbyś się pisać takie farmazony, bo wybierasz sobie to czym można walić w dzisiejszych koczkodanów pseudonarodowych liderów, z całością idei istniejącej od połowy XIX w., która ocaliła Polaków przed germanizacją, judaizacją i rusyfiakcją. Do książek.
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka :lol:

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama :lol:
ODPOWIEDZ