Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Krystianek_94
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Jacuś Tiger Baliga to teraz pierwszy kibol Wieczystej ;)DennisWise pisze: 19.02.2026, 01:44Zmienił się prezes profesorównę Elżbietę Filipiakową zastąpił profesor UJ Jacek Baliga.
jest jakies ocieplenie na linii Śląsk - HKS czy zdjecie ktore widzialem to tzw prywatne kontakty ?
Możliwe że akurat tego samego Syryjczyka mieli przemycić na granicy i trzeba było omówić logistyke
Drukarz Warszawa, co na nas znajdziesz? Jesteśmy w pełni niezależną i sztywną ekipą
Damskie się nie liczy, informacje o sztywności w kolegi badejach zachowaj dla siebie 😉cpcasual pisze: 25.02.2026, 21:27 Drukarz Warszawa, co na nas znajdziesz? Jesteśmy w pełni niezależną i sztywną ekipą
-
mateusznow
O jakich zasadach mówisz? Pomijam, że dwie różne sytuacje tutaj są.Gość obiektywny pisze: 25.02.2026, 19:15 już oficjalnie Wisła nie wejdzie we Wrocławiu
od razu płacz i lament, nazywanie Śląsk "pachołkami Legii" itp.
to wytłumaczcie Wiślacy czyimi pachołkami byliście wieszając w 2022 r. ten transparent? i wraz całą Polską potępiając zachowanie Rakowa
który szybko w honorowy sposób swoje winy odkupił - wy tego nie potraficie
https://zapodaj.net/images/132aebcdfadb9.jpg
swoją drogą jaki los bywa przewrotny i jak te słowa z transu do was wróciły, szczególnie
"wszyscy wbiją w was!!", no i w kogo wbiła cała Polska?
pięknie się to zestarzało :)
-
Ie_suiveur
Szokuje cię taki wiek? To dopiero 31 latek. Jakieś dwa razy starszy od ciebie, ale też nie taki wiekowy 😀
-
WieszWięcej
Ależ wiślacki lukier się wylał pod postem.
Wiadomo, że to randomowe komentarze, ale jednak Polonia wpuściła Wisłę do siebie, jako chyba jedyni nie bojkotowali też wyjazdów do Krakowa.
https://www.facebook.com/share/1Bxk5NghW5/
Ciekawi mnie przy tej okazji jak Polonia jest obecnie odbierana przez Cracovię?
Wiadomo, że to randomowe komentarze, ale jednak Polonia wpuściła Wisłę do siebie, jako chyba jedyni nie bojkotowali też wyjazdów do Krakowa.
Nie licząc starszych kibiców to raczej negatywnie.
Już nie poszły bluzgi na jakimś meczu między zgoda Cracovii, a KSP? Ja się tam nie dziwię Polonii, że zakończyli zgodę z Cracovią, która zawszę miała na nich wywalone. Tylko Tarnovia nie ma jaj i woli być FC Cracovii
-
nieskumalemtypa
Dla starych kibiców z jednej i drugiej strony jest obopólny szacunek.WieszWięcej pisze: 07.03.2026, 08:03 Ależ wiślacki lukier się wylał pod postem.
@piącha pokaż ostatnia oprawę swojego klubu.
Chyba w podstawówce pan od plastyki za karę kazał zostawać w sali po lekcji i stąd takie pseudoestetyczne wywody 🤣 pochwal się jak ładnie w domu w zeszycie ćwiczysz kaligrafie to cię pogłaszczemy po ego 😉piącha pisze: 14.03.2026, 13:17
z racji tematyki oprawy pasowałby tam herb Krakowa ale może dobrze że staraliście się go umieścić skoro nawet białej gwiazdy nie potraficie prosto namalować
gwiazda z lewej za krótkie nóżki, gwiazda z prawej za długie nóżki
żeby podświetlić racami u góry też nie pomyśleliście?
po co w ogóle prezentować takie denne hasła: "Duma Miasta",? co jeszcze kreatywnego wymyślicie? "Tylko Wisła", "do boju Polsko"?
to ma być ta Ultra Wisła - ekipa z ponad 20letnią tradycją?
takiego gówna nie spodziewałbym się nawet po ultrasach Przeboju Wolbrom
Jak do Szczecina to wszystko możliwe
-
mateusznow
Ukrywał się w kilku miejscach, nie od razu do Szczecina. Nie wiem, co to ma wspólnego w ogóle z tematem.
-
Dżolo Rypandolo
Mecz KSC z GieKSą był z wyzwiskami czy bez ? Czy tylko Tyscy obecni w ponad 100 typa im ciupali ?
Jeśli jest kibicem Wisły i to nieprzypadkowym jeśli miałby metę w Szczecinie to może Pan Królewski zrozumie o co tu chodzi. Dla jasności nie mam pojęcia czy i komu kibicuje ten rom. Łącząc Kraków, dragi, sprzęt i Szczecin zadałem to pytaniemateusznow pisze: 23.03.2026, 15:13 Ukrywał się w kilku miejscach, nie od razu do Szczecina. Nie wiem, co to ma wspólnego w ogóle z tematem.
Nieprzypadkowym z tego co wiem to wybrany na ostatnim kongresie na szefa działu przemiału miału. Szczecin podobno słynie z dobrych materacy w hotelach a chciał się dobrze wyspać i rybkę na obiadek zjeść...Goral74 pisze: 24.03.2026, 09:38Jeśli jest kibicem Wisły i to nieprzypadkowym jeśli miałby metę w Szczecinie to może Pan Królewski zrozumie o co tu chodzi. Dla jasności nie mam pojęcia czy i komu kibicuje ten rom. Łącząc Kraków, dragi, sprzęt i Szczecin zadałem to pytaniemateusznow pisze: 23.03.2026, 15:13 Ukrywał się w kilku miejscach, nie od razu do Szczecina. Nie wiem, co to ma wspólnego w ogóle z tematem.
Wysyp dzbanów na tyn forum w ostatnim czasie to git.
Goral to chyba kolejne wcielenie tego mistrza od tematów podhalańskich 🤣
-
mateusznow
Odbiegając od powiązań tego delikwenta, to co Królewski ma do tego, nawet gdyby oskarżonym był Wiślak?Goral74 pisze: 24.03.2026, 09:38Jeśli jest kibicem Wisły i to nieprzypadkowym jeśli miałby metę w Szczecinie to może Pan Królewski zrozumie o co tu chodzi. Dla jasności nie mam pojęcia czy i komu kibicuje ten rom. Łącząc Kraków, dragi, sprzęt i Szczecin zadałem to pytaniemateusznow pisze: 23.03.2026, 15:13 Ukrywał się w kilku miejscach, nie od razu do Szczecina. Nie wiem, co to ma wspólnego w ogóle z tematem.
Skoro Wisła ma Ukraińców w ekipie to jeden rom różnicy im nie zrobiGoral74 pisze: 24.03.2026, 09:38 Jeśli jest kibicem Wisły i to nieprzypadkowym jeśli miałby metę w Szczecinie to może Pan Królewski zrozumie o co tu chodzi. Dla jasności nie mam pojęcia czy i komu kibicuje ten rom. Łącząc Kraków, dragi, sprzęt i Szczecin zadałem to pytanie
-
Fan_Brzozovii
Tylko, że to Ajax.
A no to już nie ma problemu, można się rozejść 😅
Później w pociągu jeszcze obowiązkowa puszka dla dobrych chłopaków 😅
To jest świetna sprawa swoją drogą. Specjal na tysiąc osób w tym 800 wynalazków z długimi włosami plus baby i kasa sama leci
To jest świetna sprawa swoją drogą. Specjal na tysiąc osób w tym 800 wynalazków z długimi włosami plus baby i kasa sama leci
To chyba jakieś dzieci robią albo ósmy garnitur ultrasów
-
Bananowiec
Np taka jedna ekipa. do której się podlizywał Lech co chodzi w torebkach i rurkach a potem wydupcał na autostradzie aż miło.
-
rozpuszczalnik1906
Sracie się do gwiazd? Może mogłoby być lepiej, ale co z tego? Jest oprawa, jest frekwencja, jest doping, jest 1 liga... a u Was co?
Zajmijcie się swoją frekwencją w ekstraklasie, bo aż wstyd. Czy kibice Cracovii mają inne tematy, czy tylko my (Wisła) Wam siedzimy w głowie?
Gdyby nie pan Królewski, to chyba byście się zrzucali na utrzymanie naszego klubu, bo bez nas Wasza marna egzystencja nie ma sensu.
Zajmijcie się swoją frekwencją w ekstraklasie, bo aż wstyd. Czy kibice Cracovii mają inne tematy, czy tylko my (Wisła) Wam siedzimy w głowie?
Gdyby nie pan Królewski, to chyba byście się zrzucali na utrzymanie naszego klubu, bo bez nas Wasza marna egzystencja nie ma sensu.
Czytaj ze zrozumieniem.Bananowiec pisze: 27.03.2026, 19:54 Np taka jedna ekipa. do której się podlizywał Lech co chodzi w torebkach i rurkach a potem wydupcał na autostradzie aż miło.
-
mateusznow
Chwilę temu, ale dla Wisły może i lepiej patrząc, co gość ma w głowie.
-
obserwator17
-
Malolat_93
A to ten co śpiewał że każdy wróg będzie rozliczony i w ogóle jest taki zasadowiec ? Coraz to lepsze persony ze świata Wiślackiego pokazują się 😎🤣
-
obserwator17
no no bo tylko na Wiśle są takie kwiatki a na cracovii sztywno zawsze 100%Malolat_93 pisze: 01.04.2026, 23:00 A to ten co śpiewał że każdy wróg będzie rozliczony i w ogóle jest taki zasadowiec ? Coraz to lepsze persony ze świata Wiślackiego pokazują się 😎🤣
Marka "Nowohucka patologia" oficjalnie zakazana na Wiśle. Libi schowany do wora, był gitem więc ciekawi powód dla którego go pogonili?
Był gitem i człowiekiem zasad... To ciekawe skąd ta niebieska karta 🤔🤔eNGie pisze: 02.04.2026, 15:58 Marka "Nowohucka patologia" oficjalnie zakazana na Wiśle. Libi schowany do wora, był gitem więc ciekawi powód dla którego go pogonili?
-
Psi Patrol
Ojjj tam sie ekscytować biznesmenem pogonionym ;)
Dzisiaj przypada kolejna wielka rocznica. Przeżyjmy to jeszcze raz: https://stadionowioprawcy.net/ruch-chor ... 3-04-2016/
Dzisiaj przypada kolejna wielka rocznica. Przeżyjmy to jeszcze raz: https://stadionowioprawcy.net/ruch-chor ... 3-04-2016/

https://zapodaj.net/plik-MVmxRrAmqO