Komentarze / FotoVideo / Relacje 20-22.03.2026
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 20-22.03.2026
Haha jak Nawrocki ruszył do pismaka z TVNu, dymy dymy
:O
Te transparenty to pógłówki wieszały.Teraz taki Katanaczio który od lat nie chodzi na mecze bo mu nie po drodze ze trybuny były narodowe zaciesza:)
Szacunek dla Legii, że nie uległa tuskowym srebrnikom i nie wywiesiła żadnej szmaty. ŁKS najbardziej... :) się skompromitował w swoim przekazie. Natomiast widział ktoś drugi transparent Lecha, który szybko znikł? To dopiero cyrk, prawdziwa nowoczesna Europa panie, a nie tam żadna Białoruś. Swoją drogą niezły chichot losu, kiedyś jak ich wyciagano o 6 za poprzednich rządów platformy to wypuścili koszulki miała być druga Irlandia, a jest drugą Białoruś, robili wiele akcji antytusk w tym słynna akcja jak tuskobus przyjechał do Poznania, a teraz? Patrzcie jak szybka wymiana "decyzyjnych" z prawdziwych kiboli na plastikowych tanich armanich może doprowadzić do szybkiej zmiany poglądów :) Wydaje mi się, że na bułgarskiej nastąpił zgrzyt po tych transach, szczególnie tym drugim, który wisiał bardzo krótko. Kiedyś jedna z najbardziej antyplatformianych ekip, oj szybko zmienia nam się ta scena.
-
katanaczio
Nie no, typie, ja to jednak chodzę na piłkę a nie słuchać debili po podstawówce z wyrokami o sytuacji geopolitycznej na świecie. Jak pokazała ostatnia kolejka, to raczej dobrze robię, bo ekipy się zgrabnie przerzuciły :)Oldfreak pisze: 23.03.2026, 18:24 Teraz taki Katanaczio który od lat nie chodzi na mecze bo mu nie po drodze ze trybuny były narodowe zaciesza:)
Typ nie słucha debili z wyrokami po podstawówce o sytuacji geopolitycznej na świecie, no chyba, że zmienią swoje poglądy, to wtedy już tak, wtedy magicznie nie są już debilami po podstawówce, schizofrenik w najczystszej postaci.katanaczio pisze: 23.03.2026, 18:40Nie no, typie, ja to jednak chodzę na piłkę a nie słuchać debili po podstawówce z wyrokami o sytuacji geopolitycznej na świecie. Jak pokazała ostatnia kolejka, to raczej dobrze robię, bo ekipy się zgrabnie przerzuciły :)Oldfreak pisze: 23.03.2026, 18:24 Teraz taki Katanaczio który od lat nie chodzi na mecze bo mu nie po drodze ze trybuny były narodowe zaciesza:)
Słuchaj schizolu, na szczęście tylko kilka ekip wywiesiło te śmieszne szmaty, zdecydowana większość trzyma fason, więc możesz wracać do nory w Tworkach cz innej Choroszczy.
-
katanaczio
Baryła90s pisze: 23.03.2026, 19:06 Typ nie słucha debili z wyrokami po podstawówce o sytuacji geopolitycznej na świecie, no chyba, że zmienią swoje poglądy, to wtedy już tak, wtedy magicznie nie są już debilami po podstawówce, schizofrenik w najczystszej postaci.
Bredzisz - ja po prostu mam bekę z wszystkich tych, którzy zawsze wierzyli, że na trybunach to bastion prawdziwej Polski, a Karol to jeden ze swoich.
Fajny psikus Wam wykręciło życie, po prostu :)
Czy można tu ku*** wreszcie pogadać o danej kolekcje o której został założony ten temat?!?! Czy będziecie dalej pierdolic o Nawrockim, Tusku, Braunie, całej tej jebanej mafii PO-PIS... Jeden drugiego nakręca, już się ku*** ogatnijcie...
Nie jestem kumaty

-
Jan Barbados
Każdego normalnego to wkurwia, ale weź pod uwagę, że nie zaczęli tego "kibice kibicowania" z tego forum, tylko ich idole kumaci decyzyjni w poszczególnych ekipach - wszechwiedzący na temat polityki społeczno-ekonomiczno-międzynarodowo-koalicyjno-historyczno-moralno-partyjnej, autorytety po podstawówkach, sprejujący na prześcieradłach z potwornymi błędami ortograficznymi, ale za to koniecznie do rymu.
-
walka__o_przetrwanie
Kalisz dziś też z błędem ortograficznym wiesza transparent do Nawrockiego. Widać, że tych mało bystrych łatwo zmanipulować.
-
Ie_suiveur
cpcasual=katanaczio=navijaci88 pisze: 21.03.2026, 07:42Przejrzałeś na oczy? To samo polecam innym. Ten gość jest zainstalowany w Pałacu po to, by wetować ustawy i wkładać kij w szprychy nie Tuskowi, tylko Tobie, mnie, Wam i Polsce. Nikogo tam nie interesuje ten kraj, tylko stołki i władza i gość właśnie pokazał, jaki ma cel - osłabiać Polskę utrudniając rządzenie. Zwlekanie z nominacjami, permanentne wetowanie dobrych ustaw tylko dlatego, że nie są "jego". Świat jest u progu III WŚ, a jego nadrzędnym celem jest przywrócenie do władzy PiS i tylko to się liczy - w okopie będziesz gnił Ty, nie on i jego rodzinka jakby co. Rosja już tu jest.
ty sam sobie odpowiadasz. Niewiarygodne 😀
A to przecież tylko kilka kont z twojego zestawu.
A pomyśleć, że ktoś ci kazał śledzić codziennie informacje kibicowskie na różnych portalach i tutaj się produkować za kilka srebrników.
-
Jan Barbados
Tuskolewaki i platfonsy kontra kibice niestety 2:0. Pierwszy gol to udane podpuszczenie do ataku na porządnego prezydenta, drugie to kompromitacja środowiska ("kąpromitacja" -
pewnie wolicie)...
pewnie wolicie)...
Ty katenaczio beka to jest z ciebie j***** chuju do szczania . Siedzisz na tym forum i klapiesz ozorem jak baba na targu. Skoro jestes tak zajebisty to skrobnij kilka slow o rudym i teczowym rafalali.
Ostatnie kontakty Odry z koalicją Świdnica/Walbrzych nie są jakąś wielką niespodzianką ale co się chłopaki z Opola ponapinali do zdjęć na meczu z Bielawianka to ich, brawo +10 do ligi chuliganów. Jedźcie jeszcze na B klasę i tam też się pospinajcie. Takie foty idealnie opisują dziś Polska scenę , pokazać się i zawinąć na chatę.
katanaczio pisze: 23.03.2026, 19:11Bredzisz - ja po prostu mam bekę z wszystkich tych, którzy zawsze wierzyli, że na trybunach to bastion prawdziwej Polski
Ja beke jeszcze mam z tego jak mówią ze w Polsce to nie bedzie jak na zachodzie 🫠
Tyle warte są ekipy w Polsce tyle afer polityków tyle krzywych ustaw krzywdzących obywateli, tak sie odnoszą na każdym kroku że trybuny bastionem polskości a transy wywieszają jak mogą mieć przypał za nielegalne biznesy śmiech na sali jak dla mnie, c*** wbijam w tą kibicowską Polskę bo gówno warta bo tak samo jest sprzedana jak te k**** polityczne z pisu,po,lewicy i innych konfederacji razem z tym śmieciem braunem. Kraj tak mocno spolaryzowany a nasze kibicowskie podwórko to idealny przykład hipokryzji i krzywych akcji. Ale Wisłę trzeba j**** bo zła haha no patrz ci los krzywdziciele którzy sprzedadzą własną matkę za pare srebrników będą zasady na trybunach ustalać i dokąd to doprowadziło? Już dawno mówiłem polska scena to równia pochyła zero rozwoju tylko stagnacja wręcz upadek a kto tego nie widzi to ja nie wiem gdzie ma oczy. Zresztą szkoda strzępić ryja...
-
walka__o_przetrwanie
2:1 dla rudego jak już bo na Litwie to Rudy dostał pociski i transparent z niemiecką flagą :) Nie wszyscy dołączyli do akcji bo na Lechii, Legii i Jadze chyba nie było nic wywieszonego.Jan Barbados pisze: 23.03.2026, 22:35 Tuskolewaki i platfonsy kontra kibice niestety 2:0. Pierwszy gol to udane podpuszczenie do ataku na porządnego prezydenta, drugie to kompromitacja środowiska ("kąpromitacja" -
pewnie wolicie)...
-
katanaczio
Najwyższy czas na bojkot i niewpuszczanie ich na sektory gości, gonić lewactwo 🤣🤣🤣walka__o_przetrwanie pisze: 23.03.2026, 23:43 Nie wszyscy dołączyli do akcji bo na Lechii, Legii i Jadze chyba nie było nic wywieszonego.
Ty naprawdę jesteś ku*** chory i to srogo.
-
rozkminiacz
Co za dzban. Napinać się można tylko w ekstraklasie czy co? Daj znać do której ligi można się napinać, wspierać zgody, bluzgać z rywalem itp. bo połowa ekip jest teraz w impasie. Czy w II lidze można? W IV? Jak Polonia w tym roku awansuje to Odra będzie mogła się napinać? I skąd wiesz czy zawinęli po tym na chatę?Markos pisze: 23.03.2026, 23:01 Ostatnie kontakty Odry z koalicją Świdnica/Walbrzych nie są jakąś wielką niespodzianką ale co się chłopaki z Opola ponapinali do zdjęć na meczu z Bielawianka to ich, brawo +10 do ligi chuliganów. Jedźcie jeszcze na B klasę i tam też się pospinajcie. Takie foty idealnie opisują dziś Polska scenę , pokazać się i zawinąć na chatę.
j**** rosje i ruskich
Ludzie po podstawówkach to głównie na PIS głosują więc nie wiem do kogo pijesz.Jan Barbados pisze: 23.03.2026, 21:17 Każdego normalnego to wkurwia, ale weź pod uwagę, że nie zaczęli tego "kibice kibicowania" z tego forum, tylko ich idole kumaci decyzyjni w poszczególnych ekipach - wszechwiedzący na temat polityki społeczno-ekonomiczno-międzynarodowo-koalicyjno-historyczno-moralno-partyjnej, autorytety po podstawówkach, sprejujący na prześcieradłach z potwornymi błędami ortograficznymi, ale za to koniecznie do rymu.
A jak głosują ludzie w więzieniach???ArtBrut5 pisze: 24.03.2026, 08:53Ludzie po podstawówkach to głównie na PIS głosują więc nie wiem do kogo pijesz.Jan Barbados pisze: 23.03.2026, 21:17 Każdego normalnego to wkurwia, ale weź pod uwagę, że nie zaczęli tego "kibice kibicowania" z tego forum, tylko ich idole kumaci decyzyjni w poszczególnych ekipach - wszechwiedzący na temat polityki społeczno-ekonomiczno-międzynarodowo-koalicyjno-historyczno-moralno-partyjnej, autorytety po podstawówkach, sprejujący na prześcieradłach z potwornymi błędami ortograficznymi, ale za to koniecznie do rymu.
Ale dysonans..
Juz sie wygadali? :) Sciery pisowskie niedlugo kolejna kolejka, licze na konkretne rozmowy z decyzyjnymi pod mlynami. Oczywiscie wiemy jak to sie skonczy, czyli zadnych takich rozmow nie bedzie, bo jestescie nikim :) a obrazac decyzyjnych po tym jak chcieli zapisow by (!) nie wsadzac do aresztow ludzi po pomowieniach i bez postawionych konkretnych zarzutow, od gangusow, polglowkow, czy nawet pedofilow no to juz grubsza odklejka i smiecie jeszcze mowic ze tusk elegancko nas podzielil? hehe
Wyszlo na wierzch jakimi k****** i zdrajcami jestescie jak nie idzie po linii waszej partii. Ale spokojnie, nikt sie nie obraza na internetowych dzbanow, bo wy w ogole nie istniejecie i powtarzam - jestescie niczym :)
Jedni wybrali taka droge, inni wolą skomlec dzwoniac do "pana redaktora" bylego konfidenta :) ale spokojnie, jeszcze sie przejada na przyjciolach z pisu :)
Wyszlo na wierzch jakimi k****** i zdrajcami jestescie jak nie idzie po linii waszej partii. Ale spokojnie, nikt sie nie obraza na internetowych dzbanow, bo wy w ogole nie istniejecie i powtarzam - jestescie niczym :)
Jedni wybrali taka droge, inni wolą skomlec dzwoniac do "pana redaktora" bylego konfidenta :) ale spokojnie, jeszcze sie przejada na przyjciolach z pisu :)
Podejrzewam, że nawet PiS-owcy, którzy trafiają do więzienia zaczynają tam głosować na PO, bo mają tam więcej przywilejów podczas rządów tej władzy (widzenia, przepustki, czy skrócone odsiadki itp.). Na szczęście nie zamierzam mieć takiego dylematu w swoim życiu. ;)Jabollo pisze: 24.03.2026, 09:39A jak głosują ludzie w więzieniach???ArtBrut5 pisze: 24.03.2026, 08:53Ludzie po podstawówkach to głównie na PIS głosują więc nie wiem do kogo pijesz.Jan Barbados pisze: 23.03.2026, 21:17 Każdego normalnego to wkurwia, ale weź pod uwagę, że nie zaczęli tego "kibice kibicowania" z tego forum, tylko ich idole kumaci decyzyjni w poszczególnych ekipach - wszechwiedzący na temat polityki społeczno-ekonomiczno-międzynarodowo-koalicyjno-historyczno-moralno-partyjnej, autorytety po podstawówkach, sprejujący na prześcieradłach z potwornymi błędami ortograficznymi, ale za to koniecznie do rymu.
Ale dysonans..
Rozumiem, że ty się zatrzymałeś na przedszkolu więc podstawówka dla ciebie jest sufitem?ArtBrut5 pisze: 24.03.2026, 08:53Ludzie po podstawówkach to głównie na PIS głosują więc nie wiem do kogo pijesz.Jan Barbados pisze: 23.03.2026, 21:17 Każdego normalnego to wkurwia, ale weź pod uwagę, że nie zaczęli tego "kibice kibicowania" z tego forum, tylko ich idole kumaci decyzyjni w poszczególnych ekipach - wszechwiedzący na temat polityki społeczno-ekonomiczno-międzynarodowo-koalicyjno-historyczno-moralno-partyjnej, autorytety po podstawówkach, sprejujący na prześcieradłach z potwornymi błędami ortograficznymi, ale za to koniecznie do rymu.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
Inżynierem jestem, a co tam?czehulov pisze: 24.03.2026, 10:29Rozumiem, że ty się zatrzymałeś na przedszkolu więc podstawówka dla ciebie jest sufitem?ArtBrut5 pisze: 24.03.2026, 08:53Ludzie po podstawówkach to głównie na PIS głosują więc nie wiem do kogo pijesz.Jan Barbados pisze: 23.03.2026, 21:17 Każdego normalnego to wkurwia, ale weź pod uwagę, że nie zaczęli tego "kibice kibicowania" z tego forum, tylko ich idole kumaci decyzyjni w poszczególnych ekipach - wszechwiedzący na temat polityki społeczno-ekonomiczno-międzynarodowo-koalicyjno-historyczno-moralno-partyjnej, autorytety po podstawówkach, sprejujący na prześcieradłach z potwornymi błędami ortograficznymi, ale za to koniecznie do rymu.
Ty zrozumiałeś o co mi chodzi czy nie bardzo? Mi tylko chodzi o to jak się napinali do zdjęć. Bicepsy ponapinali i można zawijać na chatęrozkminiacz pisze: 24.03.2026, 08:48Co za dzban. Napinać się można tylko w ekstraklasie czy co? Daj znać do której ligi można się napinać, wspierać zgody, bluzgać z rywalem itp. bo połowa ekip jest teraz w impasie. Czy w II lidze można? W IV? Jak Polonia w tym roku awansuje to Odra będzie mogła się napinać? I skąd wiesz czy zawinęli po tym na chatę?Markos pisze: 23.03.2026, 23:01 Ostatnie kontakty Odry z koalicją Świdnica/Walbrzych nie są jakąś wielką niespodzianką ale co się chłopaki z Opola ponapinali do zdjęć na meczu z Bielawianka to ich, brawo +10 do ligi chuliganów. Jedźcie jeszcze na B klasę i tam też się pospinajcie. Takie foty idealnie opisują dziś Polska scenę , pokazać się i zawinąć na chatę.
-
lecimy_tutaj
bez kitu, partia socjalistyczna uwazana za partie prawicowa. ladnie was tutaj popierdolilo, gracie jak wam zagraja.streetlife pisze: 23.03.2026, 16:12 Po co niektórzy tu zakłamują rzeczywistość, jak wy możecie siebie okłamywać? PiS nie jest żadną prawicową partią, a tym bardziej narodową, za samo sprowadzenie kilku milionów banderowców i danie im większych przywilejów niż Polakom. Wy coś piszecie o manipulacji, przecież to wam od 20 lat PiS wciska ciemnotę, a robi odwrotnie. Te wszystkie zielone łady, ETS, Mercosur do wszystkiego dołożyli swoją cegiełkę, oczywiście nie za darmo.
wstyd jak c*** sie wyklocac i jeszcze przyznawac cokolwiek dobrego do PiSu
Jeszcze odnośnie wrzutki z pedofilami i jakimś uszkodzeniami dziecka poczętego.
Prezydent w zwyczaju ma wystosowywanie orędzia w przypadku zawetowania danej ustawy.
Jeśli to była wrzutka Tuska, to dlaczego nie powiedział o tym w orędziu tłumacząc weto?
Dlaczego nie wystosował żadnego orędzia?
Moim zdaniem Bogucki jako były prokurator (tak szef kancelarii prezydenta kibola jest byłym prokuratorem) dał mu to do podpisania w ciemno, bo dla prokuratury to druzgocząca ustawa. Nawrocki na pewno nie czyta wszystkich ustaw, które wetuje.
Prezydent to podpisał, a dopiero jak zobaczyli transy na stadionach to zaczęli gasić pożar.
Ustawa dotyczy szerokiej gamy paragrafów, które się pod nią załapały, więc Pan Były Prokurator Bogucki wyszukał dwa najbardziej chwytliwe dla świata kibolsko-prawicowego, czyli pedofilie i coś związanego z płodem/aborcją (nie chce mi się tego rozkminiać) i wymyślił, że to wrzutka premiera i Żurka na prezydenta. Akurat w takim lawirowaniu Pan Bogucki jest bardzo zręczny.
Nie chcę bronić tu PO, czy tam KO. Ale no patrząc na to jak kompromitują się ich komisje śledcze, albo sposób w jaki prowadzili kampanie Trzaskowskiemu to nie podejrzewałbym ich o taką intrygę. To są po prostu debile, którzy rządzą tylko dlatego, że PiS był jeszcze chujowszy, pomimo, że wydrukował i rozdał miliardy złotych.
EOT z mojej strony.
Z fartem.
Prezydent w zwyczaju ma wystosowywanie orędzia w przypadku zawetowania danej ustawy.
Jeśli to była wrzutka Tuska, to dlaczego nie powiedział o tym w orędziu tłumacząc weto?
Moim zdaniem Bogucki jako były prokurator (tak szef kancelarii prezydenta kibola jest byłym prokuratorem) dał mu to do podpisania w ciemno, bo dla prokuratury to druzgocząca ustawa. Nawrocki na pewno nie czyta wszystkich ustaw, które wetuje.
Prezydent to podpisał, a dopiero jak zobaczyli transy na stadionach to zaczęli gasić pożar.
Ustawa dotyczy szerokiej gamy paragrafów, które się pod nią załapały, więc Pan Były Prokurator Bogucki wyszukał dwa najbardziej chwytliwe dla świata kibolsko-prawicowego, czyli pedofilie i coś związanego z płodem/aborcją (nie chce mi się tego rozkminiać) i wymyślił, że to wrzutka premiera i Żurka na prezydenta. Akurat w takim lawirowaniu Pan Bogucki jest bardzo zręczny.
Nie chcę bronić tu PO, czy tam KO. Ale no patrząc na to jak kompromitują się ich komisje śledcze, albo sposób w jaki prowadzili kampanie Trzaskowskiemu to nie podejrzewałbym ich o taką intrygę. To są po prostu debile, którzy rządzą tylko dlatego, że PiS był jeszcze chujowszy, pomimo, że wydrukował i rozdał miliardy złotych.
EOT z mojej strony.
Z fartem.
-
rozkminiacz
No potwierdzasz tylko że jesteś debilem. Skąd założenie, że tylko ponapinali bicepsy i pojechali na chatę? Skąd wiesz co jeszcze robili tego dnia? Bo po zdjęciach widać, że akurat tego dnia kibicowskiego rzemiosła nie zabrakłoMarkos pisze: 24.03.2026, 10:32Ty zrozumiałeś o co mi chodzi czy nie bardzo? Mi tylko chodzi o to jak się napinali do zdjęć. Bicepsy ponapinali i można zawijać na chatęrozkminiacz pisze: 24.03.2026, 08:48Co za dzban. Napinać się można tylko w ekstraklasie czy co? Daj znać do której ligi można się napinać, wspierać zgody, bluzgać z rywalem itp. bo połowa ekip jest teraz w impasie. Czy w II lidze można? W IV? Jak Polonia w tym roku awansuje to Odra będzie mogła się napinać? I skąd wiesz czy zawinęli po tym na chatę?Markos pisze: 23.03.2026, 23:01 Ostatnie kontakty Odry z koalicją Świdnica/Walbrzych nie są jakąś wielką niespodzianką ale co się chłopaki z Opola ponapinali do zdjęć na meczu z Bielawianka to ich, brawo +10 do ligi chuliganów. Jedźcie jeszcze na B klasę i tam też się pospinajcie. Takie foty idealnie opisują dziś Polska scenę , pokazać się i zawinąć na chatę.
j**** rosje i ruskich
-
walka__o_przetrwanie
Całe życie Tuska to podobne intrygi. Zobacz ilu on ludzi z własnej partii scancelował którzy mu zagrażali. Od takich akcji i intryg rudy ma podległe mu służby.ArtBrut5 pisze: 24.03.2026, 11:09 Jeszcze odnośnie wrzutki z pedofilami i jakimś uszkodzeniami dziecka poczętego.
EOT z mojej strony.
Z fartem.
Z tym zawetowaniem ustawy mogło tak być jak piszesz ale dziwne, że odrazu taka duża akcja ogólnopolska. Bez żadnych wyjaśnień ? Bez pytań ? Ci którzy wieszali transparenty poprawnie dwóch zdań nie potrafią napisać. Widać, że to nie są za bystrzy ludzie i łykają wszystko jak bociek żabe ale sami by takiej akcji nie wymyślili.
Rudego wkurwiało duże poparcie i sympatia dla Nawrockiego i to trzeba było rozbić. Podobna retoryka i akcje będą caly czas dopóki będzie rzadziła ta tęczowa koalicja.
Pierdyliardowy rozjebany temat i tak bedzie caly czas.
Jakis typ zalozyl temat polityka. Idzcie szczekac tam na siebie.
ŁKS z Widzewem, albo Tarnovia z Unią w sprawach rozpierdalania watkow moga sie od was "znawcy" polityki, socjologii, geopolityki i ekonomii uczyc i uczyć a i tak nie dojda do waszego poziomu rozjebywania tematow.
*kibice wspomnianych klubow i tak sie uspokoili. Chyba ze ja nie odwiedzam innych tematow jak kiedys
Jakis typ zalozyl temat polityka. Idzcie szczekac tam na siebie.
ŁKS z Widzewem, albo Tarnovia z Unią w sprawach rozpierdalania watkow moga sie od was "znawcy" polityki, socjologii, geopolityki i ekonomii uczyc i uczyć a i tak nie dojda do waszego poziomu rozjebywania tematow.
*kibice wspomnianych klubow i tak sie uspokoili. Chyba ze ja nie odwiedzam innych tematow jak kiedys
ArtBrut5 pisze: 24.03.2026, 11:09 Jeszcze odnośnie wrzutki z pedofilami i jakimś uszkodzeniami dziecka poczętego.
EOT z mojej strony.
Z fartem.
KO wygrało tylko dlatego że kilka partii się połączyło inaczej nigdy nie doszli by do władzy, większość z nich w ogóle tam nie powinno być :) tam połowa to niezłe dzbany są i to wstyd dla Polski i narodu kto zasiada w Sejmie czy Europarlamencie i nie wiem jak można na nich głosować. Pamiętam ich rządy i jaki problem z praca był wtedy i duże bezrobocie teraz zaczyna się dziać to samo, masa ogłoszeń o pracę wszędzie, ludzi zwalniają grupowo, sklepy gdzie pracowało po 5-6 osób teraz pracują po 3 i tyrają. Po zmianie władzy jak w Spółkach Państwa zasiedli nowi prezesi to ludzi na umowę zlecenie zwolnili wszystkich :) u mnie w pracy takich było bardzo dużo ale nie ma juz nikogo. PiS jest jaki jest i racja że te zielone łady, mercosury itd. to robota jednych jak i drugich, PiS wprowadził te wszystkie socjale dla ukrów ale KO to kontynuuje, roboty nie brakowało za pisiorów a to ludzi interesuję najbardziej. Jeszcze słowo o SAFE kiedys Niemcy taką pożyczkę przytuliły od USA i niezłą biedę klepali w latach 20-30 tam nawet problem z żywnością był nie mówiąc juz o pracy, niemcy nie byli wstanie ich spłacić i jak to sie skończyło? Wojną i napaścią na Polskę i Europę a sponsorowały ich banki amerykańsko-żydowskie. Pamiętam jak zaje.bane złoto niemcy przetrzymywali gdzieś tam w kopalni soli i to były setki ton złota, platyny itd. odnalezli to Amerykanie ;)
-
Jan Barbados
"Prawdziwa prawica" się marzy,
bo "PiS był miękki, rozdawniczy i tylko z patriotyczną otoczką"?
To poczekajcie, jakie zaostrzenie kodeksu karnego i kpk wam dojebie Braun
jak uda mu się dojść do władzy,
długości waszych transparentów rymowanych nie wystarczy, hahaha!
bo "PiS był miękki, rozdawniczy i tylko z patriotyczną otoczką"?
To poczekajcie, jakie zaostrzenie kodeksu karnego i kpk wam dojebie Braun
jak uda mu się dojść do władzy,
długości waszych transparentów rymowanych nie wystarczy, hahaha!
walka__o_przetrwanie pisze: 24.03.2026, 13:19Całe życie Tuska to podobne intrygi. Zobacz ilu on ludzi z własnej partii scancelował którzy mu zagrażali. Od takich akcji i intryg rudy ma podległe mu służby.ArtBrut5 pisze: 24.03.2026, 11:09 Jeszcze odnośnie wrzutki z pedofilami i jakimś uszkodzeniami dziecka poczętego.
EOT z mojej strony.
Z fartem.
Z tym zawetowaniem ustawy mogło tak być jak piszesz ale dziwne, że odrazu taka duża akcja ogólnopolska. Bez żadnych wyjaśnień ? Bez pytań ? Ci którzy wieszali transparenty poprawnie dwóch zdań nie potrafią napisać. Widać, że to nie są za bystrzy ludzie i łykają wszystko jak bociek żabe ale sami by takiej akcji nie wymyślili.
Rudego wkurwiało duże poparcie i sympatia dla Nawrockiego i to trzeba było rozbić. Podobna retoryka i akcje będą caly czas dopóki będzie rzadziła ta tęczowa koalicja.
No spoko, tylko co zobaczyli, że to wrzutka Tuska dopiero po tych transparentach? Wcześniej Bogucki z Nawrockim nie wiedzieli co wetują? To słabo o nich świadczy. Ja tam bardziej jestem skłonny uwierzyć w moją wersję wydarzeń, niż to że Tusk się dogadał z szefami ekip, że wrzuca taką ustawę, a potem wy wywieście transparenty na Nawrockiego jak to zawetuje. Tym bardziej, że ŁKS z Zawiszą wieszali już transparenty przed 2 turą wyborczą, które były takie trochę pro Rafałkowe, a w kryminałach jak już pisaliśmy wcześniej zawsze głosowano na POKO.
PS. Kaczyński moim zdaniem jest większym mistrzem intryg niż Tusk.
-
Jan Barbados
Precz z tuskiem i czerwonymi (także postkomunistami w jego rządzie) i ruskimi (czyli również braunem). Kaczyńskiego szanuję i nigdy nie przestanę, a na pewno nie z powodu jakichś dziecięcych kaprysów na stadionach - wiecie, że mięśnie za 20 lat zwiotczeją i nie będziecie już decyzyjnymi, a charaktery sprzedajne pozostaną?
Do kolegi wyżej: 76-letni dziadek Kaczyński jeżeli jest takim "mistrzem intryg" że się na nie łapiesz, to współczuję. Tak samo jak nie żałuję cieniasów, którym jacyś Ukraińcy bez szkoły, dobrej znajomości języka i układów w PL zabierają pracę / pannę / miejsce w kolejce itp.
Do kolegi wyżej: 76-letni dziadek Kaczyński jeżeli jest takim "mistrzem intryg" że się na nie łapiesz, to współczuję. Tak samo jak nie żałuję cieniasów, którym jacyś Ukraińcy bez szkoły, dobrej znajomości języka i układów w PL zabierają pracę / pannę / miejsce w kolejce itp.
Z Orbanem też precz? Czy jego prorosyjskość już jest OK? :DJan Barbados pisze: 24.03.2026, 15:35 Precz z tuskiem i czerwonymi (także postkomunistami w jego rządzie) i ruskimi (czyli również braunem). Kaczyńskiego szanuję i nigdy nie przestanę, a na pewno nie z powodu jakichś dziecięcych kaprysów na stadionach - wiecie, że mięśnie za 20 lat zwiotczeją i nie będziecie już decyzyjnymi, a charaktery sprzedajne pozostaną?
-
Jan Barbados
Z Orbanem też w sprawie lizania d... Putinowi, ale nie w sprawie podejścia do homopropagandy, przeciwstawiania się dyktatowi Unii i wartości konserwatywnych. Chyba proste wyjaśnienie dla ciebie. I zmykaj, działaczu platformianej młodzieżówki, bo żadnym temacie kibicowskim nigdy nie zaistniałeś, tylko w politycznej propagandzie, widać wyznaczono ci walkę na "odcinku kibice".
A co mam się napinać jak Ty w łódzkim temacie, a jak widać po tej dyskusji to w d**** byłeś i gówno widziałeś? :D Jak tak lubisz Upainę to zmykaj na front za nich walczyć. Nie pozdrawiam ukraińsko-żydowskiego pachołka. Ha tfu.Jan Barbados pisze: 24.03.2026, 17:34 Z Orbanem też w sprawie lizania d... Putinowi, ale nie w sprawie podejścia do homopropagandy, przeciwstawiania się dyktatowi Unii i wartości konserwatywnych. Chyba proste wyjaśnienie dla ciebie. I zmykaj, działaczu platformianej młodzieżówki, bo żadnym temacie kibicowskim nigdy nie zaistniałeś, tylko w politycznej propagandzie, widać wyznaczono ci walkę na "odcinku kibice".
w********** stąd zjeby do sekcji z polityką. Kolejny wątek zajebany. ku*** jak z dziećmi
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
Olaboga, straszne. Czy mi się tylko wydaje wydaje, czy właśnie są omawiane wydarzenia, które odbyły się w tej kolejce? Nic innego ciekawszego jak widać na tej smutnej jak p**** scenie się nie dzieje, awantur na stadionach nie ma, poza stadionami w sumie też, więc o czym pisać jak nie o transparentach? Możemy jeszcze ewentualnie podyskutować kto lepiej namalował sektorówke