Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Banita_1982
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
trzecigarnitur ty marna kurwino boli Cie i ma Cię boleć że już jeździć nie możesz 😉
Barwy Pogoni Lębork na Olimpii
Apator mobilizuje się na derby, wiadomo czy Polonia ma zamiar się pojawić?
To zwykly sparing bez udziału gości. Nikt nie rozumie po co ta napinka na turniej pożegnalny zawodnikaxkmlx4 pisze: 16.03.2026, 11:12 Apator mobilizuje się na derby, wiadomo czy Polonia ma zamiar się pojawić?
Skąd info ze bez udziału gości? Dziwisz sie, że jest napinka? To pierwsza szansa na derby tych druzyn od lat i pewnie do kolejnych minie kolejne kilka lat. Ludzie ze środowiska są spragnieni żużla bo od października grzeją kanapę. Mam nadzieje ze młyn będzie nabity a sektor gości będzie otwarty i wypełniony Polonistami. ;)
Ponieważ jest to turniej pożegnalny zawodnika, a nie mecz ligowy. Będzie zapewne otwarta niebieska strefa i jak ktoś z Bydgoszczy będzie chciał przyjechać to usiądzie wśród Toruniaków. Derby między Apatorem, a pydą będą już za rok, bo Bydgoszcz w tym roku już awansuje, inny scenariusz jest wręcz niemożliwy.grvbytrn pisze: 16.03.2026, 22:52Skąd info ze bez udziału gości? Dziwisz sie, że jest napinka? To pierwsza szansa na derby tych druzyn od lat i pewnie do kolejnych minie kolejne kilka lat. Ludzie ze środowiska są spragnieni żużla bo od października grzeją kanapę. Mam nadzieje ze młyn będzie nabity a sektor gości będzie otwarty i wypełniony Polonistami. ;)
-
Krystianek_94
Denis vs Szachta ogłoszone na sobotnią galę Fame.
Ruch zerwał sztamę z Elana przez tych dwóch osobników a Ci w niedzielę będą spowrotem najlepszymi ziomkami. Za 100 k Denis to by prowadził doping na Apatorze
-
młodzieżowy
toruńskie gity w walce wieczoru, ludzie honoru
-
DennisWise
Prekursorzy nowoczesnej konfidenckiej huliganki czyli opowieści na komendzie albo w prokuraturze od A do Z nie protokołowane na papier a potem jakieś pierdoły składane już do podpisywanego protokołu żeby zachować tzw. "sztywność". No ale jak nie idzie już o wybitą szybę w bonanzie z pafawagu czy ikrausie 280 to trzeba sobie jakoś radzić.
-
maczetatata
Albo nagrywa film ze pojedzie się dogadać z typem co go zgłosił na policję ;) ogólnie temat się nazywa Toruń i kujawsko pomorskie chociaż co tam się dzieje w tym toruńskim Universum już dawno wypierdolilo rubikon i ma to mało wspólnego z kibicowskimi zasadami. Więcej zasad ma już chyba gocha magical, zawsze siedzi sztywno do dzwonka ;)
Przerzucil sie i zostal decyzyjnym.Braun2025 pisze: 17.03.2026, 19:50Ruch zerwał sztamę z Elana przez tych dwóch osobników a Ci w niedzielę będą spowrotem najlepszymi ziomkami. Za 100 k Denis to by prowadził doping na Apatorze
To w jakim kierunku poszla scena kibicowska wyjebalo jakakolwiek skale.
Dwoch debili robi z siebie oraz z ekipy posmiewiko na caly kraj, a taki Widzew i cala reszta uniwersum (poza Ruchem ktory mial w koncu racje i powiedzial stop) przyzwala na to i udaje ze nic sie nie dzieje. Mozna jebnac kogos z ucha do kamer i udawac wyprostowanego. Zasady w dzisiejszych czasach sa dla glupich ludzi, a kasa i biznesy na boku sa rzeczami normalnymi i takie kurestwo niszczy od spodu ten ruch.
-
Jeden3Jeden2
Jak już w temacie D. radzę tylko zwrócić uwagę od czego zaczął się ten temat na k.net. Potem były legendarne mapki, wywiady, z takimi przewodnikami na czele w tamtym czasie, nie mozna dziwic sie ze zrobili z siebie takie posmiewisko. Wspolczuc tylko prawdziwym fanatykom
Olnyfansiara , Szachta to konfidenci i frajerzy bez zasad I honoru .
https://www.youtube.com/watch?v=LurENyLhkJc
"Test na gita" zrobiony na szachcie. Chłop się rozpierdala zanim jeszcze mu założyli kajdanki i prawie płacze. Drugi toruński git na ostatnim programie na żywo pucuje się przy 200 koła ludzi na żywo że składał fałszywe zeznania w sprawie która jest w toku.
"Test na gita" zrobiony na szachcie. Chłop się rozpierdala zanim jeszcze mu założyli kajdanki i prawie płacze. Drugi toruński git na ostatnim programie na żywo pucuje się przy 200 koła ludzi na żywo że składał fałszywe zeznania w sprawie która jest w toku.
-
DennisWise
Jeśli to nie wyreżyserowane to ten cały szlachta zeznania złożył na gościa jeszcze zanim dowieźli go na komendę. Każdy w takiej sytuacji by powiedział że to nie jego i czekał na rozwój wydarzeń a nie wskazywał palcem winnego. Nasterydowani i wytutauowani mają męskie ciała ale nadal mózgi małych przestraszonych dzieci jak zobaczą napis policja. Ciekawe ile takich łbów po całej Polsce jest czy to niewielki procent czy śmiertelna już epidemia.
Wyrezerysowane dla beki i swiadczace tylko o tym jak film Symetria wjechal mlodym chlopakom za mocno do glow.DennisWise pisze: 20.03.2026, 19:13 Jeśli to nie wyreżyserowane to ten cały szlachta zeznania złożył na gościa jeszcze zanim dowieźli go na komendę. Każdy w takiej sytuacji by powiedział że to nie jego i czekał na rozwój wydarzeń a nie wskazywał palcem winnego. Nasterydowani i wytutauowani mają męskie ciała ale nadal mózgi małych przestraszonych dzieci jak zobaczą napis policja. Ciekawe ile takich łbów po całej Polsce jest czy to niewielki procent czy śmiertelna już epidemia.
20-30 lat temu za takie pierdolenie i podawanie sie za gita jeden z drugim musieliby opuscic Torun bo nie uwierze w to ze ktos z decyzyjnych na Elanie pozwoliby im przyjsc do mlyna.
Najlepsze ze wiekszosc ekip trawi juz podobny problem.
Wszystko ściema pod publikę a wy łykacie. Ten cały FAME to jest dobry dla przegrywów życiowych co 20 lat temu żyli awanturami sąsiadów i oczywiście dla przygłupich nastoletnich vifonów co się wychowali w spierdolonej erze tik toka i instagrama. Każdy kto ogląda to gówno i nabija zasięgi ten nabija tez hajs.
zresztą co się dziwić skoro można legalnie zarobić robiąc z siebie debila w internecie to nie trzeba się bawić w gangsterkę pod płaszczykiem kibicowania i potem się rozpierdalać na kolegów za koronkę lub łagodny wyrok
zresztą co się dziwić skoro można legalnie zarobić robiąc z siebie debila w internecie to nie trzeba się bawić w gangsterkę pod płaszczykiem kibicowania i potem się rozpierdalać na kolegów za koronkę lub łagodny wyrok
-
DennisWise
To że ściema i dogadani to każdy widzi, jutro o tej porze będzie też wiadomo czy rodzina i znajomi zarobili pięciokrotność wniesionej stawki. No bo o ile te głupoty oni udają to pieniądze stawia się jednak realne. Dla mnie odkąd jeszcze pamiętam rodziny piłkarzy i działaczy w erze fryzjera jeżdżące z reklamówką pieniędzy od profesjonala do profesjonala to szokiem jest że można obecnie przez internet sobie legalnie obstawiać ustawione show a wcześniej karali piłkarzy za obstawianie ustawionych meczów. No ale skoro na prezesa łódzkiego związku piłkarskiego kandyduje facet który zajmował się głównie wbieganiem na płytę stadionu i przerywaniem meczów to czemu mają być nielegalne zakłady na polski WWE.
Ja przy każdej tej pseudo gali sprawdzam jakie są limity stawek u bukmachera i ostatnio mogłem zagrać za 100 złotych. Także buki to nie debile i wiedzą o tym. Zarobić na tym możesz jakieś grosze
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
Kibic_janusz
Sprawdziłem właśnie kursy, na Denisa kurs to 1.15, na Szachtę- 4.70. "Ustawienie" takiej walki ma sens tylko wtedy, gdyby Szachta wygrał. To chyba nie działa w taki sposób w jaki ci się wydaje że działaDennisWise pisze: 21.03.2026, 01:30 To że ściema i dogadani to każdy widzi, jutro o tej porze będzie też wiadomo czy rodzina i znajomi zarobili pięciokrotność wniesionej stawki. No bo o ile te głupoty oni udają to pieniądze stawia się jednak realne. Dla mnie odkąd jeszcze pamiętam rodziny piłkarzy i działaczy w erze fryzjera jeżdżące z reklamówką pieniędzy od profesjonala do profesjonala to szokiem jest że można obecnie przez internet sobie legalnie obstawiać ustawione show a wcześniej karali piłkarzy za obstawianie ustawionych meczów. No ale skoro na prezesa łódzkiego związku piłkarskiego kandyduje facet który zajmował się głównie wbieganiem na płytę stadionu i przerywaniem meczów to czemu mają być nielegalne zakłady na polski WWE.
Tak jak napisałem post wyżej. W tym wypadku, na szachte mam limit 380 zł. Ja na tym buku w ogóle nie gram żeby mieć jakieś limity jak bym Bóg ile tam wygrał a mimo tego, mogę zagrać za taką śmieszną tylko stawką. Reasumując to na freakach nie da się zarobić pieniędzy u bukmachera.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
DennisWise
Co za problem udawać kontuzję i przegrać przez TKO. Przecież tam już dziesiątki walk ustawili na tym fame, prome, clout, high league. Celem może była promocja gali, może promocja osoby a może jakieś poboczne zakłady. Jedni mogą walczyć inni proponować nielegalne zakłady, tak jak ty możesz się założyć z kolegą o 100 pln, $ czy euro tak samo oni mogą robić to o kilkadziesiąt tysięcy złotych jak ich stać.Kibic_janusz pisze: 21.03.2026, 08:51Sprawdziłem właśnie kursy, na Denisa kurs to 1.15, na Szachtę- 4.70. "Ustawienie" takiej walki ma sens tylko wtedy, gdyby Szachta wygrał. To chyba nie działa w taki sposób w jaki ci się wydaje że działaDennisWise pisze: 21.03.2026, 01:30 To że ściema i dogadani to każdy widzi, jutro o tej porze będzie też wiadomo czy rodzina i znajomi zarobili pięciokrotność wniesionej stawki. No bo o ile te głupoty oni udają to pieniądze stawia się jednak realne. Dla mnie odkąd jeszcze pamiętam rodziny piłkarzy i działaczy w erze fryzjera jeżdżące z reklamówką pieniędzy od profesjonala do profesjonala to szokiem jest że można obecnie przez internet sobie legalnie obstawiać ustawione show a wcześniej karali piłkarzy za obstawianie ustawionych meczów. No ale skoro na prezesa łódzkiego związku piłkarskiego kandyduje facet który zajmował się głównie wbieganiem na płytę stadionu i przerywaniem meczów to czemu mają być nielegalne zakłady na polski WWE.
Ludzie którzy przekręcają takie wydarzenia nie obstawiają na fortunie za 10 złotych tylko za kryptowaluty. Zobacz co reklamują ci tzw. streamerzy i co reklamował sam bohater. Wszystko z licencją Antyle czy Curacao. Tam gdzie władza nie sięga i nikt śledztwa nie przeprowadzi.cpcasual pisze: 21.03.2026, 10:48 Tak jak napisałem post wyżej. W tym wypadku, na szachte mam limit 380 zł. Ja na tym buku w ogóle nie gram żeby mieć jakieś limity jak bym Bóg ile tam wygrał a mimo tego, mogę zagrać za taką śmieszną tylko stawką. Reasumując to na freakach nie da się zarobić pieniędzy u bukmachera.
-
Kibic_janusz
1) ok, sprawdzę jak się skończyła ta walka i wtedy sobie pogadamy czy była ustawiona.DennisWise pisze: 21.03.2026, 16:29Co za problem udawać kontuzję i przegrać przez TKO. Przecież tam już dziesiątki walk ustawili na tym fame, prome, clout, high league. Celem może była promocja gali, może promocja osoby a może jakieś poboczne zakłady. Jedni mogą walczyć inni proponować nielegalne zakłady, tak jak ty możesz się założyć z kolegą o 100 pln, $ czy euro tak samo oni mogą robić to o kilkadziesiąt tysięcy złotych jak ich stać.Kibic_janusz pisze: 21.03.2026, 08:51Sprawdziłem właśnie kursy, na Denisa kurs to 1.15, na Szachtę- 4.70. "Ustawienie" takiej walki ma sens tylko wtedy, gdyby Szachta wygrał. To chyba nie działa w taki sposób w jaki ci się wydaje że działaDennisWise pisze: 21.03.2026, 01:30 To że ściema i dogadani to każdy widzi, jutro o tej porze będzie też wiadomo czy rodzina i znajomi zarobili pięciokrotność wniesionej stawki. No bo o ile te głupoty oni udają to pieniądze stawia się jednak realne. Dla mnie odkąd jeszcze pamiętam rodziny piłkarzy i działaczy w erze fryzjera jeżdżące z reklamówką pieniędzy od profesjonala do profesjonala to szokiem jest że można obecnie przez internet sobie legalnie obstawiać ustawione show a wcześniej karali piłkarzy za obstawianie ustawionych meczów. No ale skoro na prezesa łódzkiego związku piłkarskiego kandyduje facet który zajmował się głównie wbieganiem na płytę stadionu i przerywaniem meczów to czemu mają być nielegalne zakłady na polski WWE.
Ludzie którzy przekręcają takie wydarzenia nie obstawiają na fortunie za 10 złotych tylko za kryptowaluty. Zobacz co reklamują ci tzw. streamerzy i co reklamował sam bohater. Wszystko z licencją Antyle czy Curacao. Tam gdzie władza nie sięga i nikt śledztwa nie przeprowadzi.cpcasual pisze: 21.03.2026, 10:48 Tak jak napisałem post wyżej. W tym wypadku, na szachte mam limit 380 zł. Ja na tym buku w ogóle nie gram żeby mieć jakieś limity jak bym Bóg ile tam wygrał a mimo tego, mogę zagrać za taką śmieszną tylko stawką. Reasumując to na freakach nie da się zarobić pieniędzy u bukmachera.
2) kolega wyżej już napisał ile można maksymalnie postawić na tę walkę.
3) kompletnie mylisz kasyna i bukmachera, ponownie- to nie działa tak, jak ty myślisz że działa
Pudło. Siedzę mocno w bukach i również gram krypto i uwierz mi, że tej gali nigdzie nie maDennisWise pisze: 21.03.2026, 16:29Co za problem udawać kontuzję i przegrać przez TKO. Przecież tam już dziesiątki walk ustawili na tym fame, prome, clout, high league. Celem może była promocja gali, może promocja osoby a może jakieś poboczne zakłady. Jedni mogą walczyć inni proponować nielegalne zakłady, tak jak ty możesz się założyć z kolegą o 100 pln, $ czy euro tak samo oni mogą robić to o kilkadziesiąt tysięcy złotych jak ich stać.Kibic_janusz pisze: 21.03.2026, 08:51Sprawdziłem właśnie kursy, na Denisa kurs to 1.15, na Szachtę- 4.70. "Ustawienie" takiej walki ma sens tylko wtedy, gdyby Szachta wygrał. To chyba nie działa w taki sposób w jaki ci się wydaje że działaDennisWise pisze: 21.03.2026, 01:30 To że ściema i dogadani to każdy widzi, jutro o tej porze będzie też wiadomo czy rodzina i znajomi zarobili pięciokrotność wniesionej stawki. No bo o ile te głupoty oni udają to pieniądze stawia się jednak realne. Dla mnie odkąd jeszcze pamiętam rodziny piłkarzy i działaczy w erze fryzjera jeżdżące z reklamówką pieniędzy od profesjonala do profesjonala to szokiem jest że można obecnie przez internet sobie legalnie obstawiać ustawione show a wcześniej karali piłkarzy za obstawianie ustawionych meczów. No ale skoro na prezesa łódzkiego związku piłkarskiego kandyduje facet który zajmował się głównie wbieganiem na płytę stadionu i przerywaniem meczów to czemu mają być nielegalne zakłady na polski WWE.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Skoro ta cała afera i otoczka wokół FAME to ściema to czy Ruch też dla ściemy odpalił Elanę?
a kogo interesują te kibicowskie zgody? oni poszli w zarabianie pieniędzy i pato showbiznes i c**** wbijają w te tematy. Przecież tych ludzi dawno nie interesuje Elana Toruń. Każdy tam co wyczuje pieniądz jest gotowy się odciąć na momencie od towarzystwaostr pisze: 22.03.2026, 12:12 Skoro ta cała afera i otoczka wokół FAME to ściema to czy Ruch też dla ściemy odpalił Elanę?
-
Torunianinoldschool
W sedno 💛💙Soczek01 pisze: 22.03.2026, 12:18a kogo interesują te kibicowskie zgody? oni poszli w zarabianie pieniędzy i pato showbiznes i c**** wbijają w te tematy. Przecież tych ludzi dawno nie interesuje Elana Toruń. Każdy tam co wyczuje pieniądz jest gotowy się odciąć na momencie od towarzystwaostr pisze: 22.03.2026, 12:12 Skoro ta cała afera i otoczka wokół FAME to ściema to czy Ruch też dla ściemy odpalił Elanę?
Twarde Pierniki Toruń niezależny odłam Torunia? Zaciekawili mnie
Olimpia Grudziądz zrywa zgodę z Drwęcą Nowe Miasto Lubawskie, a ta dzień później zawiesza kibicowską działalność. W ostatnich 2 latach Drwęca zrobiła niesamowity progres. Treningi, wyjazdy, rekordy bite na młynie, mocne wsparcie dla Olimpii/Wigier a tu taki psikus.
Ogólnie zgody, układy, rodziny i c*** wie co jeszcze, zmieniają się jak rękawiczki ostatnio :) najmniejsze korzyści kosztem wszystkiego :)
ta zgoda padła z innych powodów niż zachowanie tych dwóch celebrytek, ale walcie konia dalej na forumTorunianinoldschool pisze: 22.03.2026, 21:15W sedno 💛💙Soczek01 pisze: 22.03.2026, 12:18a kogo interesują te kibicowskie zgody? oni poszli w zarabianie pieniędzy i pato showbiznes i c**** wbijają w te tematy. Przecież tych ludzi dawno nie interesuje Elana Toruń. Każdy tam co wyczuje pieniądz jest gotowy się odciąć na momencie od towarzystwaostr pisze: 22.03.2026, 12:12 Skoro ta cała afera i otoczka wokół FAME to ściema to czy Ruch też dla ściemy odpalił Elanę?
-
maczetatata
Jak ten Denis lata z dzieckiem po mieście za rękę i opowiada o kryminalnych zagadkach Torunia to też raczej ogarnięty nie jest za bardzo , są tam normalni ludzie, jak gleba i jego ojciec i wielu innych no ale razem z szachta to stworzyli Universum co najmniej porównywalne do magicali ;)
-
potwierdzoneinfo
maczetatata pisze: 19.03.2026, 13:22 Albo nagrywa film ze pojedzie się dogadać z typem co go zgłosił na policję ;) ogólnie temat się nazywa Toruń i kujawsko pomorskie chociaż co tam się dzieje w tym toruńskim Universum już dawno wypierdolilo rubikon i ma to mało wspólnego z kibicowskimi zasadami. Więcej zasad ma już chyba gocha magical, zawsze siedzi sztywno do dzwonka ;)
Wypierdoliło Rubikon? Wypierdolić to można komuś lepa albo kogoś np. Generalnie to nie polemizuję merytorycznie z tym co napisałeś, bo się z tym zgadzam, ale irytuje mnie jak ludzie używają zwrotów, które nie do końca ogarniają. Dochodzi potem do nieporozumień, zamiany znaczeń a co za tym idzie do ogólnego skretynienia.
Rubikon się przekracza, a nie w wypierdala i tak w skrócie to oznacza to drogę w jedną stronę, bez powrotu.
sorry za nie na temat, ale nie mogłem.
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !
-
imperium311
To taki średni ten niesamowity progres, jeśli po miesięcznej mobilizacji na mecz ze Stomilem w WPP zebrali się w 38 osób w młynie.Soczek01 pisze: 23.03.2026, 14:42 Olimpia Grudziądz zrywa zgodę z Drwęcą Nowe Miasto Lubawskie, a ta dzień później zawiesza kibicowską działalność. W ostatnich 2 latach Drwęca zrobiła niesamowity progres. Treningi, wyjazdy, rekordy bite na młynie, mocne wsparcie dla Olimpii/Wigier a tu taki psikus.
Powróci stare prawo - Narodowy Socjalizm odrodzi się...
Jakie ekipy obecne wczoraj na Zawiszy?
-
trzecigarnitur
wszystkie zgody były + Arka
Polonia Bydgoszcz
O ku.....a 😅 To się znaleźli gangsterzy z Torunia, pochowani w piwnicach. Te cioty przypominają mi polonie warszawa, na wyjazdy zbiorą się po eskortą, później napinka a u siebie w mieście tych ciot nie widać.
https://zapodaj.net/plik-4W2nTuaG1F
https://zapodaj.net/plik-4W2nTuaG1FGŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU