Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

lecimy_tutaj

Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

Post autor: lecimy_tutaj »

Ladnie trzeba miec najebane, zeby przypierdalac sie do pilkarzy. Bez kitu ludzie co wy macie w tych lbach to jest ku*** nie do wiary.
Przeciez topowe ekipy trenuja z czarnymi, o przerzucaniu przez granice ciapatych i innych juz nawet nie wspominam, mela na was k**** jebane.
iparts.pl
DZnr1

Post autor: DZnr1 »

łapiemy_i_tutaj pisze: 13.02.2026, 09:28 Ładnie trzeba być pokręconym, żeby napierdalać swoich piłkarzy. Bez kitu, ludzie, co wy macie w tych swoich głowach, to jest dla kůrwy po prostu nie do wiary.
Przecież topowe ekipy GŚ trenują z czarnuchami, o przerzucaniu przez granice ciapatych wśród nich i innych np. z Krakowa już nawet więcej nie wspomnę, mela na was, kůrwy jebane.
Zorientowałaś się, ile ostatnio rejestruje się tu milicjantek ..., jak ty? Bo chyba to niemożliwe, żeby pisała takie wysrywy tylko jedna i ta sama, wyjebana osoba ...
lecimy_tutaj

Post autor: lecimy_tutaj »

jakie wysrwy obsrancu, jak to czysta prawda. trenuja ku*** czy nie trenuja z czarnuchami? to sklej pizde
DZnr1

łapiemy_i_tutaj pisze: 15.02.2026, 13:31
DZnr1 pisze: 14.02.2026, 08:09
łapiemy_i_tutaj pisze: 13.02.2026, 09:28 Ładnie trzeba być pokręconym, żeby napierdalać swoich piłkarzy. Bez kitu, ludzie, co wy macie w tych swoich głowach, to jest dla kůrwy po prostu nie do wiary.
Przecież topowe ekipy GŚ trenują z czarnuchami, o przerzucaniu przez granice ciapatych wśród nich i innych np. z Krakowa już nawet więcej nie wspomnę, mela na was, kůrwy jebane.
Zorientowałaś się, ile ostatnio rejestruje się tu milicjantek ..., jak ty? Bo chyba to niemożliwe, żeby pisała takie wysrywy tylko jedna i ta sama, wyjebana osobo ...
Jakieś wysrwy obsrańca, jak to czysta prawda. Trenują kůrwy np. z wrwp z czarnuchami, czy nie? Bo skleję pízdę.
W 'chůju' mam to, z czym tam trenujecie, bo nie wszędzie jest tak, jak u was w ... Pile, Słupsku, Sztytnie, Katowicach itp., mendo. :D
szkieletor123

Post autor: szkieletor123 »

Temat przerzutów w Krakowie jest dobrze znany, a jak sytuacja wygląda między Gdańskiem, a Gdynią?
cpcasual

Post autor: cpcasual »

Trzeba nabijać cyfry na forum jak na frajerach na wyjazdach.

Pytanie do sztywnych i zawsze z zasadami. Czy obywatelskie zatrzymanie przez kibiców, jakiegoś typa który jechał pod wpływem jest charakterne czy frajerstwo i trzeba podpisać płachtę na wszystkich kryminałach?

Obrazekhttps://zapodaj.net/plik-Gg0yl8NmwT
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
eNGie

Post autor: eNGie »

Moim zdaniem jest to ok. Jebanie policji, straży miejskiej, służby więziennej, ochrony zgodnie z zasadami.
LigaChuliganów2024

Post autor: LigaChuliganów2024 »

Trapi mnie kwestia, czy kiedykolwiek były plany, rozmowy lub po prostu pomysł aby zorganizować ustawkę z ograniczeniem wiekowym ale nie w dół tylko w górę? Tzn dla chuliganów dajmy na to w wieku 40+, starych gwardii, starszyzn? Jak zwał tak zwał :)
Ciekawe czy były kiedyś plany walk między grupami ultras?
Od siebie dodam że obiło mi się o uszy ze dawno temu był plan walki dziewczyn z dwóch wielkich Polskich ekip, ale temat umarł śmiercią naturalną ;)
cpcasual

Nie było takich planów. Jedyne miejsce gdzie mogłaby się odbyć taka walka starych to pod oddziałem SOR
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Foremny

Post autor: Foremny »

Dlaczego Śląsk ciągle płacze o przestrzelanie grafów? Urodzili się wczoraj czy tak bardzo ich boli odnawianie swoich prac?
Ie_suiveur

Post autor: Ie_suiveur »

cpcasual pisze: 21.02.2026, 15:15 Trzeba nabijać cyfry na forum
No w końcu coś o sobie napisałaś 😀
tak tylko pytam

Post autor: tak tylko pytam »

Ie_suiveur pisze: 26.02.2026, 10:34 No w końcu coś o sobie napisałaś 😀
Skończ już baranie się wpisywać na tym forum, bo nie napisałeś jednego sensownego posta.A jak chcesz dalej płodzić te swoje wysrywy, to napisz pecie w końcu komu kibicujesz, bo już kilkukrotnie byłeś o to pytany i nie możesz pizdo tego z siebie wydusić.
w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty »

tak tylko pytam pisze: 26.02.2026, 11:05
Ie_suiveur pisze: 26.02.2026, 10:34 No w końcu coś o sobie napisałaś 😀
Skończ już baranie się wpisywać na tym forum, bo nie napisałeś jednego sensownego posta.A jak chcesz dalej płodzić te swoje wysrywy, to napisz pecie w końcu komu kibicujesz, bo już kilkukrotnie byłeś o to pytany i nie możesz pizdo tego z siebie wydusić.
Wrzuć go do ignorowanych i z głowy.
cpcasual

Drukarz Warszawa cioto, jedyna niezależna ekipa na mazowszu
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
LigaChuliganów2024

Post autor: LigaChuliganów2024 »

Trapi mnie kwestia, czy kiedykolwiek były plany, rozmowy lub po prostu pomysł aby zorganizować ustawkę z ograniczeniem wiekowym ale nie w dół tylko w górę? Tzn dla chuliganów dajmy na to w wieku 40+, starych gwardii, starszyzn? Jak zwał tak zwał :)
Ciekawe czy były kiedyś plany walk między grupami ultras?
Od siebie dodam że obiło mi się o uszy ze dawno temu był plan walki dziewczyn z dwóch wielkich Polskich ekip, ale temat umarł śmiercią naturalną ;)
Tak właśnie myślałem, chociaż miałem nadzieję ze chociaż byly jakieś pomysły zeby ubarwic tę nasza scenę. Tyle lat fascynacji rosyjskim "okolofutbolem", gdzie każdy z każdym ile wlezie się napierdala w każdą stronę. Niestety u nas liczy sie tylko wygrana, przez co największe bandy wola nic nie robic przez kilka lat niż wyjść i dostać po głowach...
blekitna ostryga

Post autor: blekitna ostryga »

Pytanie do chłopaków z BKS Bielsko - Biała.
Biegali u Was w ekipie bracia Pająki - Piotrek i Paweł. Piotrek znany jako Podróże Wojownika. Podobno zostali pogonieni i kazano im zamazać tatuaże BKS i Zagłębia

Obrazek
shoe1984

Post autor: shoe1984 »

blekitna ostryga pisze: 10.03.2026, 07:39 Pytanie do chłopaków z BKS Bielsko - Biała.
Biegali u Was w ekipie bracia Pająki - Piotrek i Paweł. Piotrek znany jako Podróże Wojownika. Podobno zostali pogonieni i kazano im zamazać tatuaże BKS i Zagłębia

Obrazek

jak brzmi pytanie ?
blekitna ostryga

Post autor: blekitna ostryga »

shoe1984 pisze: 10.03.2026, 08:17
blekitna ostryga pisze: 10.03.2026, 07:39 Pytanie do chłopaków z BKS Bielsko - Biała.

Obrazek

jak brzmi pytanie ?
Czy to prawda ze zostali pogonieni? Czy cos odwalili?
Gablota

Post autor: Gablota »

Wyszło na jaw że trenowali muay thai z ladyboyami… przykra sprawa.
Szotgan1982

Post autor: Szotgan1982 »

Czy ubieganie się o pomoc dla osób pokrzywdzonych przestępstwem, w sytuacji gdy sprawcy nie zostali jeszcze ujęci, jest uznawane za formę współpracy z organami ścigania?
Północ86

Post autor: Północ86 »

Czy Polonia Bydgoszcz miała kiedyś ekipę która była jakimś zagrożeniem dla Zawiszy? Jakieś tereny gdzie panowali w Bydgoszczy?
Mojżesz

Post autor: Mojżesz »

Północ86 pisze: 10.04.2026, 00:06 Czy Polonia Bydgoszcz miała kiedyś ekipę która była jakimś zagrożeniem dla Zawiszy? Jakieś tereny gdzie panowali w Bydgoszczy?
1. Wg mnie to NIE. Na pewno w ogólnym pojęciu rywalizacji z Zawiszą silniejsi nie byli, ale parę psikusów udało im się zrobić.
2. Pojęcie czy to były ich tereny, czy tam panowali lub czy byli widoczni to kwestia interpretacji. Dziś nie mają żadnej swojej dzielnicy. Wilczak czy FC Solec to miejsca gdzie byli conajmniej widoczni.
Holdek

Post autor: Holdek »

Może mi ktoś wytłumaczyć jedno... jak chuligan osoba z ekipy, może chodzić w ciuchach Calvin Klein który jasno się określa, że jest gejem ? teraz patrzę chłopak z Lecha LPH dzisiaj albo jutro ma walkę i jest ubrany w bokserki Calvin Klein to beka niemożliwa
eNGie

Holdek pisze: 10.04.2026, 12:58 Może mi ktoś wytłumaczyć jedno... jak chuligan osoba z ekipy, może chodzić w ciuchach Calvin Klein który jasno się określa, że jest gejem ? teraz patrzę chłopak z Lecha LPH dzisiaj albo jutro ma walkę i jest ubrany w bokserki Calvin Klein to beka niemożliwa
Twórca marki Adidas i Levi's był żydem i jakoś nie przeszkadza niektórym to nosić.
DZnr1

teN.GieTS pisze: 10.04.2026, 13:15
Hool-dek pisze: 10.04.2026, 12:58 Może mi ktoś wytłumaczyć jedno ..., jak chuligan, osoba z ekipy, może chodzić w ciuchach calvina klein'a, który jasno się określa, że jest pedałem? Teraz patrzę, a chłop z "leszka"/"lph' dzisiaj albo jutro ma walkę z cieniem i jest ubrany w bokserki "ck", przecież to "beka" jest niemożliwa
A twórcy marki "adidas" i "levi(')s-trauSS&co." byli tzw. żydami i jakoś nie przeszkadza niektórym moim chłopakom to nosić na gts-ie.
"Zestawiając 15 najbardziej wpływowych i rozpoznawalnych globalnie firm, których nazwy pochodzą bezpośrednio od ... nazwisk projektantów będących pederastami, otrzymujemy listę absolutnych filarów współczesnego przemysłu modowego w us-raelu:

1. Christian Dior – fundament francuskiego haute couture.
2. Giorgio Armani – synonim luksusowej mody męskiej i elegancji.
3. Yves Saint Laurent (YSL) – rewolucjonista, który dał kobietom smoking.
4. Versace (Gianni Versace) – marka, która połączyła modę z popkulturą i rock'n'rollem.
5. Calvin Klein – gigant amerykańskiego minimalizmu i marketingu.
6. Valentino (Valentino Garavani) – uosobienie włoskiego szyku i czerwieni dywanowej.
7. Dolce & Gabbana – potężny dom mody stworzony przez duet (prywatnie parę przez lata).
8. Balenciaga (Cristóbal Balenciaga) – historyczny mistrz formy, dziś jedna z najgorętszych marek świata.
9. Givenchy (Hubert de Givenchy) – twórca klasyki, m.in. „małej czarnej” Audrey Hepburn.
10. Alexander McQueen – marka znana z najbardziej spektakularnych i mrocznych pokazów w historii.
11. Tom Ford – projektant, który zdefiniował nowoczesną zmysłowość i luksus lat 90. i 00.
12. Karl Lagerfeld – marka własna „cesarza mody”, który przez dekady rządził domem Chanel.
13. Michael Kors – lider rynku luksusowych akcesoriów i mody „jet-set”.
14. Marc Jacobs – nowojorski wizjoner, który przez lata dyktował trendy w Louis Vuitton i pod własnym nazwiskiem.
15. Jean Paul Gaultier – twórca ikonicznych gorsetów Madonny i perfum w kształcie popiersia.

Te 15 marek to nie tylko firmy odzieżowe, to globalne imperia, które generują miliardy euro obrotu i kształtują standardy estetyczne gejów na całym świecie ..."

PS Chyba koszerne eJAj w tym temacie nie kłamie. ;)
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

Jak również:
Kluczowe marki i producenci w latach 60. - Dom Mody Telimena (Łódź): Jeden z najważniejszych ośrodków mody, tworzący elegancką odzież.Dom Mody Cora (Warszawa): Znana z produkcji płaszczy i sukienek, symbol elegancji.
...w których lubował się zawsze nieskazitelnie ubrany Lutek Sobolewski Rozenbaum, zaraz po zdjęciu munduru na wzór sowiecki, a jeszcze wcześniej chałata na wzór wiadomo jaki.
cpcasual

Abstrahując od tego, że to większość pedały, to po prostu w Polsce przyjęło się u tryglodytów bez szkoły, że marki typu Guess, Calvin Klein czy Tommy Hilfiger to jakieś marki super hiper premium dla klasy wyższej 😅 A to, że te matoly bez szkoły i ambicji myślą że są biznesmenami to ubierają ten syf. Nie tyczy to tylko tryglodytów to wielu ciemniaków w społeczeństwie tak myśli. Taka mała dygresja 😀

Ps. Ubrania TH można kupić w USA w dyskontach spożywczych typu Biedronka za 4 dolary, gdzie leżą pomięte w w koszach z inną odzieżą i wyglądają jak pomoc dla powodzian.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
WieszWięcej

Post autor: WieszWięcej »

Najlepsi są ludzie w ciuchach Lagerfelda - nie dość, że on był gejem, to jeszcze jego morda jest logiem. xD
Gablota

Post autor: Gablota »

Tommy Hilfiger to akurat gość z żoną i gromadką dzieci, chyba że też ma coś za uszami ale tego nie wiem .
UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy »

Gablota pisze: 11.04.2026, 11:55 Tommy Hilfiger to akurat gość z żoną i gromadką dzieci, chyba że też ma coś za uszami ale tego nie wiem .
co za kretyn xDD
Obrazek
eNGie

Ostatnie posty powoli zmierzają do tego, żeby je przenieść do tematu o ubraniach w Hyde Park'u.
KibicMKS

Post autor: KibicMKS »

blekitna ostryga pisze: 10.03.2026, 08:27
shoe1984 pisze: 10.03.2026, 08:17

Obrazek

jak brzmi pytanie ?
Czy to prawda ze zostali pogonieni? Czy cos odwalili?
Coś odwalili i zostali pogonieni. Ale nie miało to wiele wspólnego z kibicowaniem.
Tarnovia!
Adamowski

Post autor: Adamowski »

Holdek pisze: 10.04.2026, 12:58 Może mi ktoś wytłumaczyć jedno... jak chuligan osoba z ekipy, może chodzić w ciuchach Calvin Klein który jasno się określa, że jest gejem ? teraz patrzę chłopak z Lecha LPH dzisiaj albo jutro ma walkę i jest ubrany w bokserki Calvin Klein to beka niemożliwa
Tak troszeczkę, to przypierdualasz się na siłę.
Gdybyś miał być takim sztywniutkim prawilniakiem, to zapewne musiałbyś zamieszkać w jaskini, ubierać się w liście kasztanowca i żreć dziki szczaw.
Rozejrzyj się po chałupie, zajrzyj do szafy, szuflady czy garażu, czy spójrz na swojego pracodawcę i powiedz z czystym sumieniem do odbicia w lustrze, że nie masz niczego niemieckiego, gejowskiego, żydowskiego czy czego tam jeszcze nienawidzisz?
Zluzuj zbroję.
WaltKowalsy

Post autor: WaltKowalsy »

Chuligani smigają z torebkami juz od kilku lat wiec tak jak kolega gey wyzej napisał ZLUZUJ GEJOWSKIE MAJTY
jelonki

Post autor: jelonki »

Czy kibicom Wigier i Olimpii Grudziądz nie przeszkadza, że lata wstecz ich obecni od niedawna przyjaciele z Żalgirisu Wilno atakowali naszych rodaków z Polonii Wilno?
cpcasual

A co to są jakieś wigry? Wigry to był taki rower a nie jakieś wieśniaki z bialorusi
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
holendrowie i beldzy

Post autor: holendrowie i beldzy »

cpcasual pisze: 13.04.2026, 21:36 A co to są jakieś wigry? Wigry to był taki rower a nie jakieś wieśniaki z bialorusi
Bardzo krzywo ktoś ci sufit podwiesił.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
DZnr1

Holendrzy i Belgowie pisze: 13.04.2026, 23:05
pcp.anal pisze: 13.04.2026, 21:36 A co to są jakieś Wigry? Wigry to był taki rower, a nie jakieś chłopaki spod Królewca.
Bardzo kiepsko, ktoś cię siurem popieścił.
Może ona się zawiesiła na sympatii Suwalszczan chyba od klubu z Gdyni.
Znajomybienia

Post autor: Znajomybienia »

Czy Zagłębie Sosnowiec lub BKS Bielsko Biała mają jakiś prężnie działające FC ?
Pozdrów wszystkich

Post autor: Pozdrów wszystkich »

Dąbrowa Górnicza,Będzin, Czeladź,Zawiercie. Chyba logiczne że mają Fc.
ODPOWIEDZ