Dla mnie możecie pisać. Nie przeszkadza mi to. Jeśli nie pojawił się nigdzie komunikat kolegów to myślę, że powinieneś się również wstrzymać. Niezależnie od tego czy to wygodne czy nie. Nie będę wchodził w dyskusję. Gdy Twoi decyzjni uznają za stosowne poinformowanie świata o jednak nieudanej próbie zdobyczy to wtedy będziesz mógl się prężyć tutaj w glorii zwycięzcy :)Darrecki pisze: 26.03.2025, 17:41No pewnie, o niewygodnych faktach lepiej nie pisać ;)OldTimeGoodTime pisze: 26.03.2025, 13:57
Kiedy Wy się ku*** nauczyvie, że jeśli ktoś o czymś nie pisze to na tą chwilę może sobie tego nie życzyć ?
Kibicowskie Świętokrzyskie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
OldTimeGoodTime
Re: Kibicowskie Świętokrzyskie
Ile znaczącego coś Hetmana Włoszczowa w Pawłowie?
-
blekitna ostryga
Korona pali wrotki przed Radomiakiem
tobie to faktycznie musiala ta Korona poskakac mocno po glowie, ze non stop wypisujesz takie farmazony na ich temat...
albo ty po prostu zwykly c*** jestes i walisz konia pod te swoje pierdoly?
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.
Ciekawi mnie relacja między Naprzodem Jędrzejów a Hetmanem Włoszczowa. E
Wcześniej była to zgoda , teraz jest kosa. Ktoś ma i formacje na temat tego jak się to potoczyło wszystko ? Co było powodem kosy, który to był rok itp.
Wcześniej była to zgoda , teraz jest kosa. Ktoś ma i formacje na temat tego jak się to potoczyło wszystko ? Co było powodem kosy, który to był rok itp.
Hetman Włoszczowa to zgoda/fc (?) Kszo i tak samo jest z Koroną i Naprzodem
Kosa trwa od końca lat 90tych. Od tego czasu doszło do kilkunastu starć i jednej umawianej bitki.szwedzik pisze: 26.05.2025, 16:58 Ciekawi mnie relacja między Naprzodem Jędrzejów a Hetmanem Włoszczowa. E
80lecie Pogoni Staszów
https://youtu.be/gO4hUi8kfdU?si=iFgXDEf8VuGTLndC
https://youtu.be/gO4hUi8kfdU?si=iFgXDEf8VuGTLndC
Jak obecnie wygląda sytuacja w Sandomierzu z FC Legii? Kiedyś była często widywana na Legii flaga "Legia Zone Sandomierz", ileś lat temu też FC Legii został zaproszony na turniej kibicowski organizowany przez Wisłę Sandomierz. Jak teraz wygląda ich działalność, sytuacja oraz relacje z Wisłą Sandomierz?
Piszę z zapytaniem - komu kibicuje się w Opatowie? Pozdrowienia.
aktualnie pustynia i niech nikt nie mówi, że jest inaczej
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.
Czy kibiców KSZO z kibicami Cracovii lączy coś wiecej po za zgodą z Lechem? Wczoraj na sektorze w Skawinie widoczne osoby w pasiakach,dodatkowo miejscowi dostarczaja gięta na sektor gosci.
-
Pimpuś_Sadełko
Jak można gdzieniegdzie usłyszeć: "Wszystko idzie w kierunku pozytywnego rozwiązania"
To już Cracovii nie wadzi zgoda Wisły z Ruchem, że układają się z największą kosą swojej byłej zgody? :) Czy może znowu poszedł rozkaz z Poznania?
Może jedna jaskółka wiadomo co, ale cieszy fakt że ekipy z województwa się budzą z letargu: KSZO ładny progres, Korona progres a przy tym Star i Naprzód w stałej formie. Nida i Hetman coś próbują
Może jedna jaskółka wiadomo co, ale cieszy fakt że ekipy z województwa się budzą z letargu: KSZO ładny progres, Korona progres a przy tym Star i Naprzód w stałej formie. Nida i Hetman coś próbują
Cracovii KSZO nie wadziło już od bardzo dawna. Mało tego to za sprawą KSZO a dokładniej awantury na stadionie w Ostrowcu diametralnie zmieniło się postrzeganie Korony wśród ówczesnych młodych na Cracovii. Mowa o meczu bodajże KSZO z Polonią kiedy Korona wywaliła jajca na powiniętych wówczas młodych Pasiaków z Huty. I osobiście znając relacje paru osób z KSC na temat zachowań ich zgodowiczów w kilku sytuacjach nie dziwię się że ta zgoda padła.Karpiu pisze: 02.03.2026, 13:35 To już Cracovii nie wadzi zgoda Wisły z Ruchem, że układają się z największą kosą swojej byłej zgody? :) Czy może znowu poszedł rozkaz z Poznania?
-
ziomal1910
Cieszy ze wkoncu cos sie dzieje w tej grupie...
Star Starachowice wpuszcza kibiców gości ? bo zapowiada się fajny mecz na majówkę Star - Naprzód J. (Widzew - Korona) ?
-
KumateInfoPL
Wpuszcza ,nowy stadion mają ;)Amlessa pisze: 02.03.2026, 15:20 Star Starachowice wpuszcza kibiców gości ? bo zapowiada się fajny mecz na majówkę Star - Naprzód J. (Widzew - Korona) ?
A to ciekawa teza. To czym zatem zawinili sobię w tym czasie Jasło, Mielec i Zizkov? Ja myślę że ta Korona to zawszę była dla nich sól dla oka pod presją Poznania i Gdyni. Do tego nowy stadion ich bolał, oprawy i Bóg wie co jeszcze... Jakby nie patrzeć to Cracovia to straszne dno przy Koronie (aktywność H, frekwencja, wyjazdy) patrząc na miasto niecałe 200k vs ponad milion, masa FC plus zgodyswrs1982 pisze: 02.03.2026, 14:35Cracovii KSZO nie wadziło już od bardzo dawna. Mało tego to za sprawą KSZO a dokładniej awantury na stadionie w Ostrowcu diametralnie zmieniło się postrzeganie Korony wśród ówczesnych młodych na Cracovii. Mowa o meczu bodajże KSZO z Polonią kiedy Korona wywaliła jajca na powiniętych wówczas młodych Pasiaków z Huty. I osobiście znając relacje paru osób z KSC na temat zachowań ich zgodowiczów w kilku sytuacjach nie dziwię się że ta zgoda padła.Karpiu pisze: 02.03.2026, 13:35 To już Cracovii nie wadzi zgoda Wisły z Ruchem, że układają się z największą kosą swojej byłej zgody? :) Czy może znowu poszedł rozkaz z Poznania?
Zacznijmy od tego że Korona jest być może ekipą która na przestrzeni lat zaliczyła największy progres w Polsce. To fakt i za to należą się brawa.Karpiu pisze: 02.03.2026, 17:09A to ciekawa teza. To czym zatem zawinili sobię w tym czasie Jasło, Mielec i Zizkov? Ja myślę że ta Korona to zawszę była dla nich sól dla oka pod presją Poznania i Gdyni. Do tego nowy stadion ich bolał, oprawy i Bóg wie co jeszcze... Jakby nie patrzeć to Cracovia to straszne dno przy Koronie (aktywność H, frekwencja, wyjazdy) patrząc na miasto niecałe 200k vs ponad milion, masa FC plus zgodyswrs1982 pisze: 02.03.2026, 14:35Cracovii KSZO nie wadziło już od bardzo dawna. Mało tego to za sprawą KSZO a dokładniej awantury na stadionie w Ostrowcu diametralnie zmieniło się postrzeganie Korony wśród ówczesnych młodych na Cracovii. Mowa o meczu bodajże KSZO z Polonią kiedy Korona wywaliła jajca na powiniętych wówczas młodych Pasiaków z Huty. I osobiście znając relacje paru osób z KSC na temat zachowań ich zgodowiczów w kilku sytuacjach nie dziwię się że ta zgoda padła.Karpiu pisze: 02.03.2026, 13:35 To już Cracovii nie wadzi zgoda Wisły z Ruchem, że układają się z największą kosą swojej byłej zgody? :) Czy może znowu poszedł rozkaz z Poznania?
Ja wspominam sytuacje z lat ich zgody z Cracovią. Nie wiem jak możesz pisać że w tamtych latach Cracovia była dnem przy Koronie skoro we wspominanych przeze mnie latach Korona miała kłopoty z kimkolwiek by się nie konfrontowała (pierwszy w brzegu przykład to Orlęta Radzyń Podlaski na które się ustawiła ale przecież takich akcji było trochę więcej).
To były czasy kiedy w Świętokrzyskim lepsze było KSZO które zresztą wygrało umawianą walkę ze wspomnianą Koroną.
Mielec na początku XX wieku był zajebistą ekipą a CHMK wiodło prym na Podkarpaciu (później to się pozmieniało ze względu na kilka czynników o które sam chciałbym kiedyś zapytać kogoś z Mielca) .
I dla przykładu to Ci sami młodzi z Huty którzy jeszcze w czasach zgody śpiewali "je*** Koronę" (z powodu wspominanej akcji wokół meczu w Ostrowcu) mieli bardzo dobre stosunki z Mielcem (gościli ich nawet na Oświecenia). Dodam że nie była to przypadkowa młodzież.
Co do Czarnych to ja osobiśćie uważałem ich zawsze za solidną ekipę (jako kibic HKS-u miałem styczność z tymi południowymi zgodami Cracovii i Mielec, Sandecję oraz Jasło musiałem uważać za solidne ekipy) na Cracovii chyba nie cieszyli się wielkim poważaniem wśród H, no ale świetnie żyli z ówczesnym gniazdowym Pasów (chodzi mi o Ś).
Tarnovia nie była w ogóle postrzegana jako zgoda tylko jakiś dziwny twór okołofanklubowy.
a Korona nie była najlepiej postrzegana ze względu chociażby na akcje z meczu zgody kiedy nie ogarnęli młodym z Huty biletów na swój stadion (mimo wcześniejszych zapewnień), jednej wpadki podczas gościny bodajże na Piastów a przede wszystkim wspomnianej akcji z brakiem pomocy dla zawiniętych chłopaków z Cracovii po meczu bodajże KSZO z Polonią (może ktoś mnie poprawi jeśli pomyliłem mecze).
-
ziomal1910
A co przyjedziesz?KumateInfoPL pisze: 02.03.2026, 16:18Wpuszcza ,nowy stadion mają ;)Amlessa pisze: 02.03.2026, 15:20 Star Starachowice wpuszcza kibiców gości ? bo zapowiada się fajny mecz na majówkę Star - Naprzód J. (Widzew - Korona) ?
-
Pimpuś_Sadełko
Fajnie, że tak dobrze znasz historię relacji Cracovia-Korona. Szkoda tylko, że to wybiórcza pamięć, no chyba że jednak jej nie znasz.swrs1982 pisze: 02.03.2026, 23:18Zacznijmy od tego że Korona jest być może ekipą która na przestrzeni lat zaliczyła największy progres w Polsce. To fakt i za to należą się brawa.Karpiu pisze: 02.03.2026, 17:09A to ciekawa teza. To czym zatem zawinili sobię w tym czasie Jasło, Mielec i Zizkov? Ja myślę że ta Korona to zawszę była dla nich sól dla oka pod presją Poznania i Gdyni. Do tego nowy stadion ich bolał, oprawy i Bóg wie co jeszcze... Jakby nie patrzeć to Cracovia to straszne dno przy Koronie (aktywność H, frekwencja, wyjazdy) patrząc na miasto niecałe 200k vs ponad milion, masa FC plus zgodyswrs1982 pisze: 02.03.2026, 14:35
Cracovii KSZO nie wadziło już od bardzo dawna. Mało tego to za sprawą KSZO a dokładniej awantury na stadionie w Ostrowcu diametralnie zmieniło się postrzeganie Korony wśród ówczesnych młodych na Cracovii. Mowa o meczu bodajże KSZO z Polonią kiedy Korona wywaliła jajca na powiniętych wówczas młodych Pasiaków z Huty. I osobiście znając relacje paru osób z KSC na temat zachowań ich zgodowiczów w kilku sytuacjach nie dziwię się że ta zgoda padła.
Ja wspominam sytuacje z lat ich zgody z Cracovią. Nie wiem jak możesz pisać że w tamtych latach Cracovia była dnem przy Koronie skoro we wspominanych przeze mnie latach Korona miała kłopoty z kimkolwiek by się nie konfrontowała (pierwszy w brzegu przykład to Orlęta Radzyń Podlaski na które się ustawiła ale przecież takich akcji było trochę więcej).
To były czasy kiedy w Świętokrzyskim lepsze było KSZO które zresztą wygrało umawianą walkę ze wspomnianą Koroną.
Mielec na początku XX wieku był zajebistą ekipą a CHMK wiodło prym na Podkarpaciu (później to się pozmieniało ze względu na kilka czynników o które sam chciałbym kiedyś zapytać kogoś z Mielca) .
I dla przykładu to Ci sami młodzi z Huty którzy jeszcze w czasach zgody śpiewali "je*** Koronę" (z powodu wspominanej akcji wokół meczu w Ostrowcu) mieli bardzo dobre stosunki z Mielcem (gościli ich nawet na Oświecenia). Dodam że nie była to przypadkowa młodzież.
Co do Czarnych to ja osobiśćie uważałem ich zawsze za solidną ekipę (jako kibic HKS-u miałem styczność z tymi południowymi zgodami Cracovii i Mielec, Sandecję oraz Jasło musiałem uważać za solidne ekipy) na Cracovii chyba nie cieszyli się wielkim poważaniem wśród H, no ale świetnie żyli z ówczesnym gniazdowym Pasów (chodzi mi o Ś).
Tarnovia nie była w ogóle postrzegana jako zgoda tylko jakiś dziwny twór okołofanklubowy.
a Korona nie była najlepiej postrzegana ze względu chociażby na akcje z meczu zgody kiedy nie ogarnęli młodym z Huty biletów na swój stadion (mimo wcześniejszych zapewnień), jednej wpadki podczas gościny bodajże na Piastów a przede wszystkim wspomnianej akcji z brakiem pomocy dla zawiniętych chłopaków z Cracovii po meczu bodajże KSZO z Polonią (może ktoś mnie poprawi jeśli pomyliłem mecze).
https://krknews.pl/krakowscy-policjanci ... rkotykami/Z4T4N pisze: 01.03.2026, 08:59 Czy kibiców KSZO z kibicami Cracovii lączy coś wiecej po za zgodą z Lechem? Wczoraj na sektorze w Skawinie widoczne osoby w pasiakach,dodatkowo miejscowi dostarczaja gięta na sektor gosci.
"W dniu 28 lutego, w związku z wydarzeniami sportowymi na terenie powiatu krakowskiego funkcjonariusze prewencji zabezpieczali mecz piłki nożnej III ligi, pomiędzy drużynami Wiślanie Skawina – KSZO Ostrów Świętokrzyski wspieranych przez kibiców Cracovii."
"W trakcie szczegółowej kontroli w pojazdach należących do mężczyzn ujawniono środki odurzające, ponadto w jednym z samochodów znaleziono niebezpieczne przedmioty, w tym maczetę, a także kominiarkę z emblematem jednego z krakowskich klubów piłkarskich, a dalsze czynności procesowe doprowadziły do ujawnienia w miejscu zamieszkania jednego z nich prawie 100 gramów narkotyków."
-
Guttered 1980
Najwiekszym problemem jest to że znasz wersje(jeżeli to prawda)tylko jednej stronyswrs1982 pisze: 02.03.2026, 14:35Cracovii KSZO nie wadziło już od bardzo dawna. Mało tego to za sprawą KSZO a dokładniej awantury na stadionie w Ostrowcu diametralnie zmieniło się postrzeganie Korony wśród ówczesnych młodych na Cracovii. Mowa o meczu bodajże KSZO z Polonią kiedy Korona wywaliła jajca na powiniętych wówczas młodych Pasiaków z Huty. I osobiście znając relacje paru osób z KSC na temat zachowań ich zgodowiczów w kilku sytuacjach nie dziwię się że ta zgoda padła.Karpiu pisze: 02.03.2026, 13:35 To już Cracovii nie wadzi zgoda Wisły z Ruchem, że układają się z największą kosą swojej byłej zgody? :) Czy może znowu poszedł rozkaz z Poznania?
Ciekawe co piszesz. Ja śmiało twierdzę, że Cracovia była i jest dnem przy Koronie. Nawet jak Korona by dostała po głowie od Broni czy Fuksa Garnki to przynajmniej wyszli na łapy. A Cracovia jaki ma bilans walk czy zdobytych flag? Jedynie czym się mogą pochwalić to zabici kibice i tyle z tej Cracovii. Jakoś ta wersja wg mnie układa się wygodnie pod Cracovię. Dziwnym trafem pada również zgoda Arki z KSP w tym samym czasie. Dla mnie bardziej jest wiarygodna wersja, że pod dykatando Lecha zrobiono te czystki, które nie pasowały do nowego modelu gangsterskiej bandy. Co do rywalizacji KSZO z Koroną. Zawszę byli w cieniu Kielc, nawet potrafią być tak bezczelni że twierdzą, że Ostrowieckie nie Kieleckie ;) a ta wygrana to nie była czasem dzięki typom niezwiązanym z KSZO tylko specjalnie na tą okoliczność zwerbowanych? W rywalizacji Korona - KSZO jest 9 do 1
Akurat na tamten moment KSZO było zwyczajnie lepsze. Stara banda KSZO to była dobra kumata ekipa. Wygrali i nie ma co im ujmować, szukając jakiś teori z d***. Jeszcze wcześniej wygrała Korona, a teraz wiadomo jak jest.Karpiu pisze: 04.03.2026, 21:43 Ciekawe co piszesz. Ja śmiało twierdzę, że Cracovia była i jest dnem przy Koronie. Nawet jak Korona by dostała po głowie od Broni czy Fuksa Garnki to przynajmniej wyszli na łapy. A Cracovia jaki ma bilans walk czy zdobytych flag? Jedynie czym się mogą pochwalić to zabici kibice i tyle z tej Cracovii. Jakoś ta wersja wg mnie układa się wygodnie pod Cracovię. Dziwnym trafem pada również zgoda Arki z KSP w tym samym czasie. Dla mnie bardziej jest wiarygodna wersja, że pod dykatando Lecha zrobiono te czystki, które nie pasowały do nowego modelu gangsterskiej bandy. Co do rywalizacji KSZO z Koroną. Zawszę byli w cieniu Kielc, nawet potrafią być tak bezczelni że twierdzą, że Ostrowieckie nie Kieleckie ;) a ta wygrana to nie była czasem dzięki typom niezwiązanym z KSZO tylko specjalnie na tą okoliczność zwerbowanych? W rywalizacji Korona - KSZO jest 9 do 1
-
ziomal1910
Mam pytanie do kogos z Siarki macie mobilizacje waszego wyjazdu na Star Starachowice?pytanie bez podtekstów jak cos priv
-
Jeden3Jeden2
Nie jestem z Siarki, ale gdzieś widziałem że się wybierająziomal1910 pisze: 05.03.2026, 19:09 Mam pytanie do kogos z Siarki macie mobilizacje waszego wyjazdu na Star Starachowice?pytanie bez podtekstów jak cos priv
Rozumiem, że te dane wziąłeś z forum kibice net 😂
Jestem ze Świętokrzyskiego... Jak wolisz to 90% na korzyść Korony a jak sądzisz inaczej to jesteś debilem i bierzesz pod uwagę naklejenie vlepki na PKSie w Kielcach
-
ziomal1910
Re: Kibicowskiewiętokrzyskie
Panie wyzej wskazany nikt nie umniejsza Koronie bo w tej chwili sila nr 1 w woj swietokrzyskim ale jak taki mocny jestes pokaz mi tych ludzi w Starachowicach
-
Pimpuś_Sadełko
-
zgadnijkto
W której galaktyce KSZO było kumate ? 🤣 Mówisz o czasach gdzie rozjeżdżali przystanki ? Czy o momencie jak żeby spierdolic rozjeżdżali swoich na ulicy ? Czy mówisz o banda na bandę gdzie byli obserwatorzy i mogą potwierdzić ktoś się tego dnia bil pod emblematem KSZO i jakie były proporcje? Czy mówisz o tym jak wyciągali lewe swistki że są niepełnosprawni żeby ich nie bić ? Czy znowu mówisz o czasach na Koronie Pana K gdzie na samą myśl mieli pełne gacie ? Popytaj starszych to się dowiesz.oG03090 pisze: 05.03.2026, 00:36Akurat na tamten moment KSZO było zwyczajnie lepsze. Stara banda KSZO to była dobra kumata ekipa. Wygrali i nie ma co im ujmować, szukając jakiś teori z d***. Jeszcze wcześniej wygrała Korona, a teraz wiadomo jak jest.Karpiu pisze: 04.03.2026, 21:43 Ciekawe co piszesz. Ja śmiało twierdzę, że Cracovia była i jest dnem przy Koronie. Nawet jak Korona by dostała po głowie od Broni czy Fuksa Garnki to przynajmniej wyszli na łapy. A Cracovia jaki ma bilans walk czy zdobytych flag? Jedynie czym się mogą pochwalić to zabici kibice i tyle z tej Cracovii. Jakoś ta wersja wg mnie układa się wygodnie pod Cracovię. Dziwnym trafem pada również zgoda Arki z KSP w tym samym czasie. Dla mnie bardziej jest wiarygodna wersja, że pod dykatando Lecha zrobiono te czystki, które nie pasowały do nowego modelu gangsterskiej bandy. Co do rywalizacji KSZO z Koroną. Zawszę byli w cieniu Kielc, nawet potrafią być tak bezczelni że twierdzą, że Ostrowieckie nie Kieleckie ;) a ta wygrana to nie była czasem dzięki typom niezwiązanym z KSZO tylko specjalnie na tą okoliczność zwerbowanych? W rywalizacji Korona - KSZO jest 9 do 1
BHBD
-
tak tylko pytam
Nie jestem z Cracovii, ale jak się czegoś nie wie (a Ty to w ogóle mało co wiesz), to się nie pisze.Akurat Cracovia trochę flag zdobyła.Kroiła i ekipy z półonocy i południa i ze wschodu i z zachodu Polski (celowo nie wymieniam Ci ekip które skroiła Cracovia).Samej Wiśle wyjebała dwucyfrową liczbę flag.
Ładnie jesteś odklejony... Mówisz o czasach gdzie sprejem na prześcieradle był napis "Wisła" i poniewierały się te flagi po piwnicach i melinach, a na mecze woziły je w reklamówce chłopaczki. Rozmawiamy o czymś typu ZS, Legia czy Korona obecnie. Cracovia to jest dobry mem, na każdym kroku sobie przeczą 😀
-
w miare kumaty
Tyle, ze osoby, ktore w tamtych czasacyh robily sprayem napisy na przescieradlach mialy wiecej charakteru, zeby zapierdalac z tym na drugi koniec Polski, niz dzisiejsze wycieczki zapierdalajace na wyjazdy z super flagami zamowionymi u producenta, tak wiec ten ...Karpiu pisze: 07.03.2026, 19:21 Ładnie jesteś odklejony... Mówisz o czasach gdzie sprejem na prześcieradle był napis "Wisła" i poniewierały się te flagi po piwnicach i melinach, a na mecze woziły je w reklamówce chłopaczki. Rozmawiamy o czymś typu ZS, Legia czy Korona obecnie. Cracovia to jest dobry mem, na każdym kroku sobie przeczą 😀
Skąd ten mefedroniarz na zasiłku ma to wiedzieć skąd są te szmaty na płocie ich kurnika
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
Guttered 1980
W 100% racja,niejeden zeby wypluł za swoje barwy,pisze tu o grupie ludzi prawdopodobnie z każdej grupy kibicowskiej w Polsce , bo taka jest prawda dziś rurki na d****,torebeczka na garbiu,super telefon ale harakteru nie kupisz jeden z drugimw miare kumaty pisze: 07.03.2026, 20:01Tyle, ze osoby, ktore w tamtych czasacyh robily sprayem napisy na przescieradlach mialy wiecej charakteru, zeby zapierdalac z tym na drugi koniec Polski, niz dzisiejsze wycieczki zapierdalajace na wyjazdy z super flagami zamowionymi u producenta, tak wiec ten ...Karpiu pisze: 07.03.2026, 19:21 Ładnie jesteś odklejony... Mówisz o czasach gdzie sprejem na prześcieradle był napis "Wisła" i poniewierały się te flagi po piwnicach i melinach, a na mecze woziły je w reklamówce chłopaczki. Rozmawiamy o czymś typu ZS, Legia czy Korona obecnie. Cracovia to jest dobry mem, na każdym kroku sobie przeczą 😀
Ale co my starzy o tym możemy wiedzieć .....
Pozdrowienia dla wszystkich którzy brali udział w latach 80,90 I poczatkiem lat 2000 ,Wy wiecie co to był honor,walka i zaangażowanie,bez dotacji,specjali,ucieczki z domu ,szkoły,nieobecnosci w pracy żeby tylko pójść/pojechać na mecz,niejednokrotnie wyjazd 2 dniowy,bo nie było środków transportu jak dzis tylko pociag lub autokar(to już był wypas),piekne czasy ,kto pamięta ten ma cudowne wspomnienia
Pozdrowienia dla wszystkich kibiców starszej daty
-
tak tylko pytam
Niezły dzban jesteś.Najpierw wyjeżdżasz z tekstem o bilans zdobytych flag przez Cracovie.A gdy dostajesz ogólnikową odpowiedź (bo taki pet jak ty nie musi wiedzieć więcej), to od razu wyjeżdżasz o "czymś typu ZS, Legia czy Korona obecnie".Proponuję poszukać fotek tych skrojonych flag Wisły i zobaczyć jak większość wyglądała.Nie odpisuj frajerze.Karpiu pisze: 07.03.2026, 19:21 Ładnie jesteś odklejony... Mówisz o czasach gdzie sprejem na prześcieradle był napis "Wisła" i poniewierały się te flagi po piwnicach i melinach, a na mecze woziły je w reklamówce chłopaczki. Rozmawiamy o czymś typu ZS, Legia czy Korona obecnie. Cracovia to jest dobry mem, na każdym kroku sobie przeczą 😀
Spora część z tych "wyjebanych" flag Wisły przez Cracovie była "zdobyta" w taki sposób, że przerzut, który wieszał wcześniej flagę na Wiśle poszedł z nią na drugą stronę błoń i wieszał ją z nowymi kolegami do góry nogami.