Chrobry już wszędzie próbował...no może się uda z MalinowymiLIPTON18 pisze: 28.02.2026, 23:13 Mam pytanie, w stronę której koalicji obecnie skierowany jest Chrobry/Stilon? Oczywiste było swego czasu, że szli w stronę Widzew&family ale dziś taką wazelinę odjebali w stronę Śląska, że można sie dziwić :)
Komentarze / FotoVideo / Relacje 27.02-02.03.2026
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Emigrujacy
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 27.02-02.03.2026
cała żyleta ciągnie policji fleta
Tak najdroższa kurewko. Długość 244 x 18 generuje koszty.cpcasual pisze: 28.02.2026, 20:26 Te dwie sektorowki i ognie to góry to była ta najdroższa oprawa w historii ultras gieksa? 😅😅
Nie wiem czemu Cię to bawi , nam się podoba efekt
Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.
Kurewko to jutro do mamy się zwróć jak będziesz prosił o repetę klusek śląskich.
Takie sektorowki to nic specjalnego, lepiej takie pieniądze przeznaczyć na piro na cały sezon. Po zejściu tej waszej rekordowej sektorowki to tam się prosiło żeby stadion zapłonął racami ale to za dużo dla cyganów.
Takie sektorowki to nic specjalnego, lepiej takie pieniądze przeznaczyć na piro na cały sezon. Po zejściu tej waszej rekordowej sektorowki to tam się prosiło żeby stadion zapłonął racami ale to za dużo dla cyganów.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Dobrze małoletni szczurku :)
Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.
-
KumateInfoPL
Sokół Kolbuszowa Dolna-SIARKA TARNOBRZEG .28.02.2026 .

Wiadomo, że poszło sporo szmalu na oprawę GieKSy, ale każdy spodziewał się czegoś woooow. Jednak nadal to fajna prezentacja.
PS. Skąd pomysł na koniec neutralnych stosunków na linii dawnego KSGKS? Prawdę mówiąc patrząc na kupę lat sztamy spodziewałbym się większej reakcja ze strony Katowiczan na problemy "zakazanego towarzystwa"
PS. Skąd pomysł na koniec neutralnych stosunków na linii dawnego KSGKS? Prawdę mówiąc patrząc na kupę lat sztamy spodziewałbym się większej reakcja ze strony Katowiczan na problemy "zakazanego towarzystwa"
Nie jestem kumaty

Miało być wow a wyszła sektorowka jakich dziesiątki w kraju. Dlatego gieksa nigdy nie będzie topem ultras
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
No i chyba oto poszło. W Zabrzu słyszane buda łancuch pies jednak nie zarzucone przez mlynowych. Mocne wkurwienie na giekse poszło po dzisiejszym niewpuszczeniu oprawyDezzon pisze: 01.03.2026, 00:24 Wiadomo, że poszło sporo szmalu na oprawę GieKSy, ale każdy spodziewał się czegoś woooow. Jednak nadal to fajna prezentacja.
Przecież cygany nie odpowiadają za to
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Ochrona reprezentuje Giekse a decyzja poszła z góry. Także raczej gieksa nie pozwoliła na sektorowke. Dziwne, że ultrasi Gieksy nie pomogli jej wnieść ale nie mój cyrk nie moje małpy
Przecież Kalisz jest w rodzinie WRWE a praktycznie od zawsze pro Widzew.Parti1000 pisze: 28.02.2026, 23:20W Głogowie zabrakło charakteru w pewnym momencie to teraz muszą pajacować. Niech spojrzą dajmy na to na chłopaków z Kalisza, że można stać wyprostowanym.LIPTON18 pisze: 28.02.2026, 23:13 Mam pytanie, w stronę której koalicji obecnie skierowany jest Chrobry/Stilon? Oczywiste było swego czasu, że szli w stronę Widzew&family ale dziś taką wazelinę odjebali w stronę Śląska, że można sie dziwić :)
Zapomniałeś jak próbowali z Radomskiem i Kedzierzyem Koźle
-
Kuzyn Burmistrza
Bezklubowe fujary widzę robią tutaj piękne fikołki aby tylko cos zamieszać hehe.
Piłka nożna dla kibiców.
Piłka nożna dla kibiców.
Lepiej być bezklubowy niż frajerem który wrzuca do puchy i kupuje obowiązkowy gadżet na wyjazd, bo tak nakazali decyzyjni 😅😅 Oni wszyscy decyzyjni biznesmeni w autach z leasingiem i kupą w majtkach jak są zawijani z melin i trzeba odsiedzieć to wtedy płacze, listy, ja nie chcioł, jo nie wiedzioł a tak naprawdę to kolega taki i taki. k******* bezzasadowe i tępe cwele w nich zapatrzone. Szacunek dla gości którzy odeszli z wielu ekip, żeby nie być zakłamaną dziwką jak 90 procent trybun obecnie. Rozwaliliście świat kibicowski i postawiliscie go do góry nogami. c*** wam w d***, niech wam matkę gwałcą.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
Ie_suiveur
Czyli ktoś ci zrobił kuku z kibiców, nie kibicujesz i śledzisz co kolejkę w pocie czoła co się dzieje na polskich stadionach, przeglądając multum mediów społecznościowych, bo ktoś ci tak kazał.cpcasual pisze: 01.03.2026, 09:22 Lepiej być bezklubowy niż (…) że chce być zakłamaną dziwką (…) c*** mi w d***, niech mi matkę gwałcą.
A mogłeś się zająć swoim ciotowatym życiem 😀
-
w miare kumaty
Ale co cię tak naprawdę boli? Ktoś cię biznesu pozbawił? Czy o co ci chodzi?cpcasual pisze: 01.03.2026, 09:22 Lepiej być bezklubowy niż frajerem który wrzuca do puchy i kupuje obowiązkowy gadżet na wyjazd, bo tak nakazali decyzyjni 😅😅 Oni wszyscy decyzyjni biznesmeni w autach z leasingiem i kupą w majtkach jak są zawijani z melin i trzeba odsiedzieć to wtedy płacze, listy, ja nie chcioł, jo nie wiedzioł a tak naprawdę to kolega taki i taki. k******* bezzasadowe i tępe cwele w nich zapatrzone. Szacunek dla gości którzy odeszli z wielu ekip, żeby nie być zakłamaną dziwką jak 90 procent trybun obecnie. Rozwaliliście świat kibicowski i postawiliscie go do góry nogami. c*** wam w d***, niech wam matkę gwałcą.
Przecież to o czym piszesz to mechanizm o którym wiedzą wszyscy. Zawsze masz wybór (ty wybrałeś płacz na forum), a że większość ludzi jest leniwa to przychodzi sobie na gotowe, dzięki czemu nic nie musi kombinować. A jeśli choć trochę się interesujesz, to wiesz, że część “przycinki” idzie na różne sprawy okolokibicowskie.
To że odpuściłem to nie znaczy że nie śledzę. Nic mnie nie boli a jestem wręcz ucieszony że nikt mnie na hajs nie wypierdala. A to że większość wie jak jest i mimo to idzie w temat to świadczy chyba o nim. Możecie mnie nie czytać, lata mi to, blokować itd. Ja mówię jak jest, zakłamane k*******.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
To Row niechcial żeby nas wpuścić bo by coś zabolało.Dezzon pisze: 01.03.2026, 00:24 Wiadomo, że poszło sporo szmalu na oprawę GieKSy, ale każdy spodziewał się czegoś woooow. Jednak nadal to fajna prezentacja.
Ale to kibice Gieksy podjęli decyzję niewpuszczaniu nas tyle
Ale tak Cię boli te 30zł w skali całego wyjazdu czy jak?cpcasual pisze: 01.03.2026, 11:53 To że odpuściłem to nie znaczy że nie śledzę. Nic mnie nie boli a jestem wręcz ucieszony że nikt mnie na hajs nie wypierdala. A to że większość wie jak jest i mimo to idzie w temat to świadczy chyba o nim. Możecie mnie nie czytać, lata mi to, blokować itd. Ja mówię jak jest, zakłamane k*******.
-
Taksepatrze
Na Wiśle znów sie zapowiada bardzo dobra frekwencja w okolicy 28k. luda. Cieszy takie zainteresowanie na drugim poziomie rozgrywek.
Mają szansę na bezpośredni awans do ekstraklasy po tylu latach to i frekwencja się zrobiła ładna
:O
Na 2 koła ludzi w specjalu to trochę jest. Nic mnie nie boli ja pierdoole 😅 Tylko mówię o tej patologii zwanej decyzyjni. Na mnie żadna szmata w mokasynach nigdy nie zarobi a wy jesteście niewolnikami bo macie kupić gówno gadżet chiński i zamykać mordy bo szlachta pije johny walkery niebieskie. Dzięki 90 procent wyjazdowiczów którzy są bitymi frajerami do jebania na sianoPitfas pisze: 01.03.2026, 12:35Ale tak Cię boli te 30zł w skali całego wyjazdu czy jak?cpcasual pisze: 01.03.2026, 11:53 To że odpuściłem to nie znaczy że nie śledzę. Nic mnie nie boli a jestem wręcz ucieszony że nikt mnie na hajs nie wypierdala. A to że większość wie jak jest i mimo to idzie w temat to świadczy chyba o nim. Możecie mnie nie czytać, lata mi to, blokować itd. Ja mówię jak jest, zakłamane k*******.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
Malolat_93
Jeden do jeden brzmi twoja wypowiedź jak ten pajac naćpany z KSG 🤦🤣 Odstaw używki i internet bo ewidentnie straciłeś w oczach tych co Cię popierali na początku..cpcasual pisze: 01.03.2026, 13:45Na 2 koła ludzi w specjalu to trochę jest. Nic mnie nie boli ja pierdoole 😅 Tylko mówię o tej patologii zwanej decyzyjni. Na mnie żadna szmata w mokasynach nigdy nie zarobi a wy jesteście niewolnikami bo macie kupić gówno gadżet chiński i zamykać mordy bo szlachta pije johny walkery niebieskie. Dzięki 90 procent wyjazdowiczów którzy są bitymi frajerami do jebania na sianoPitfas pisze: 01.03.2026, 12:35Ale tak Cię boli te 30zł w skali całego wyjazdu czy jak?cpcasual pisze: 01.03.2026, 11:53 To że odpuściłem to nie znaczy że nie śledzę. Nic mnie nie boli a jestem wręcz ucieszony że nikt mnie na hajs nie wypierdala. A to że większość wie jak jest i mimo to idzie w temat to świadczy chyba o nim. Możecie mnie nie czytać, lata mi to, blokować itd. Ja mówię jak jest, zakłamane k*******.
A.C.A.B
Nigdy nie ćpałem. Gdzie pisze nie prawdę, argumenty
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
Malolat_93
Czyli trafiłem w sam punkt. Twoje wypowiedzi straciły wiarygodność więc jak już wspomniałem wyłącz internet bo nawet twoje gadanie na tiktoku jest już zabawne i podkreślam LUDZIE się z Ciebie śmieją że naćpany dzieciakom sprzedajesz bajkę o przejmowaniu Górnika 🤣 Bez Kaniola myślę że żadnego filmiku byś nie miał z bicia konfitur tylko to oni by nagrywali jak Ciebie klepią 😁🤣 I odpowiedź w końcu na zaproszenie Kaniola na solówkę bo robisz się internetowym zabijaką i chuliganem a jesteś p****. Nie zaglądaj w interesy jeśli one Ciebie nie dotyczą i nigdy ich nie zrozumiesz.
A.C.A.B
No kurwaa debil 😅😅😅 W interesy? Ty przygłupie, interesy to robi Rafał Brzoska a nie twoi bogowie którzy przycinają na chińskich gadżetach i mefedronie. Kaniola to nie wspominaj bo wstyd znowu robisz tym pizdom z Katowic.
Czekam gdzie napisałem kłamstwo? Jeśli nie masz argumentów to mnie zablokuj i W********** do mamy lizać rowa
Czekam gdzie napisałem kłamstwo? Jeśli nie masz argumentów to mnie zablokuj i W********** do mamy lizać rowa
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
tak tylko pytam
Napiszesz pizdo w końcu komu kibicujesz ? Czy dalej będziesz obsraną ciotą ?
-
Ciekawyswiata
Cpcasual denniswise a kiedyś jessica itp jestes najlepszym daunem na tym forum siedzi taki c*** bez życia caly weekend tutaj i napierdala scierwo ha ha
dobrze ze jutro do pracy zapierdalasz idź się pakuj do roboty pracuj ciężko na emigracji jak frajer to moze kiedyś baba się nie będzie wstydzić ze ja wozisz autobusem i pociągiem ha ha
Foxx usuwa inne konta w sekunde a tych c**** nie rusza zgadnijcie czemu ha ha
dobrze ze jutro do pracy zapierdalasz idź się pakuj do roboty pracuj ciężko na emigracji jak frajer to moze kiedyś baba się nie będzie wstydzić ze ja wozisz autobusem i pociągiem ha ha
-
Dżolo Rypandolo
Wczorajszy mecz Śląsk - Chrobry z bluzgami czy bez ?Emigrujacy pisze: 28.02.2026, 23:23Chrobry już wszędzie próbował...no może się uda z MalinowymiLIPTON18 pisze: 28.02.2026, 23:13 Mam pytanie, w stronę której koalicji obecnie skierowany jest Chrobry/Stilon? Oczywiste było swego czasu, że szli w stronę Widzew&family ale dziś taką wazelinę odjebali w stronę Śląska, że można sie dziwić :)
No i dzisiejsza kartoniada Jagi już schludniutka!
ŚMIERĆ RUSKIM k***** I PUTINOWI
Twoją starą może skasuje to się nauczysz szacunku. Jestem bezdomnyCiekawyswiata pisze: 01.03.2026, 15:21 Cpcasual denniswise a kiedyś jessica itp jestes najlepszym daunem na tym forum siedzi taki c*** bez życia caly weekend tutaj i napierdala scierwo ha ha
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
1964RUDA SLASKA
po co obrazasz rodzicow?cpcasual pisze: 01.03.2026, 16:42Twoją starą może skasuje to się nauczysz szacunku. Jestem bezdomnyCiekawyswiata pisze: 01.03.2026, 15:21 Cpcasual denniswise a kiedyś jessica itp jestes najlepszym daunem na tym forum siedzi taki c*** bez życia caly weekend tutaj i napierdala scierwo ha ha
Oprawa Sandecji
https://youtu.be/goHPdqQIDuY?is=3UTBwAokUQgKEqz7
Jastrzębie w Nowym Sączu
https://youtu.be/r9FW9gNbD8M?is=WwrDXyAeer6wJ963
https://youtu.be/goHPdqQIDuY?is=3UTBwAokUQgKEqz7
Jastrzębie w Nowym Sączu
https://youtu.be/r9FW9gNbD8M?is=WwrDXyAeer6wJ963
-
Aesthetic_Perfection
Z bluzgami.Dżolo Rypandolo pisze: 01.03.2026, 15:29Wczorajszy mecz Śląsk - Chrobry z bluzgami czy bez ?Emigrujacy pisze: 28.02.2026, 23:23Chrobry już wszędzie próbował...no może się uda z MalinowymiLIPTON18 pisze: 28.02.2026, 23:13 Mam pytanie, w stronę której koalicji obecnie skierowany jest Chrobry/Stilon? Oczywiste było swego czasu, że szli w stronę Widzew&family ale dziś taką wazelinę odjebali w stronę Śląska, że można sie dziwić :)
-
Ie_suiveur
I dlatego już 5 minut po meczu przeglądasz portal X i dzielisz się z nami swoimi ciotowatymi komentarzami nt. polskich stadionów. A poświęcasz na to dużo czasu i nie możesz żyć bez tego, stąd non stop śledzisz to forum i produkujesz tutaj ogrom postów pod wieloma nickami 😀
Gość nie kibicuje, ale śledzi w internecie i się jeszcze tym chwali… dzieciaku, zejdź na ziemię.
Dla niego może to dużo i dlatego odpuścił.
Na razie dorabia tutaj na forum pisząc posty, bo taki ma rozkaz 🙂
Nie boi cię fakt, że jesteś analfabetą i kaleczysz swój (chyba) ojczysty język?Przemek Bien pisze: 28.02.2026, 15:04 Hary Porter z wisly zebral tego kwietnia dobrzyckiego z rts i najlepszych prawnikow a ta Komisja Europejska kazala oddac 100 mln valencii i innym klubom wiec zapowiada sie zabawa 🤣
Chyba, że jesteś zwykłym głupkiem internetowym, to by trochę tłumaczyło twoje błędy w pisowni.