a co mnie to obchodzi, co kto pomysli przygłupie? A niech sobie piszą i mówią co chcą
Nie będę się zniżał do twojego poziomu , na następnym meczu powieście jeszcze transparent popierający biedronia i dalej piszcie, że to dogryzki. Dojebaliście do pieca , idźcie w zawarte jak zawsze ;)
Ludzie zasad 🤣
Serio nie wyczuwacie w transparencie Śląska ironii?
W transparencie "Śląsk Wrocław Opolszczyzna" i wymienione w nim co poniektóre miejscowości to też ironia? Bo już sam nie wiem czy ten Śląsk taki ironiczny czy po prostu taki żałosny.
ziomal1910 pisze: 23.02.2026, 04:55
Jaka oficjalna liczba Odry Opole i zgód we Wrocławiu?widać że konkretnie się zaprezentowali...
Bardzo dobrze się zaprezentowali fajnie że takie Ekipy przyjeżdżają do Wrocławia, mam nadzieję że za tydzień Chrobry pokaże się równie dobrze, gdzieś mi się obiło o uszy że specem lecą?
Żyjąc w ciągłym stresie na ulicznym marginesie najwygodniej śmigać w dresie.
On nikomu nie kibicuje, on twierdzi, że kogoś tu wyjaśnia w internecie 🤣 polecam dodać go do ignorowanych, wtedy dopóki ktoś tego debila nie zacytuje to nie widać jego wypocin. Także nie cytujcie tego imbecyla z łaski swojej bo nie chcę czytać tych jego wysrywów :)
ggRYg pisze: 22.02.2026, 17:22
Żebyś czkawki nie dostał. Wytłumacz to lubińskim wyborcom po-jebów tüSSka, tęczowym itp., które już się podniecają, że kibice Śląska popierają prezydenta Opola, który jest z partii próbującej zniszczyć środowisko kibicowskie.
W sumie, to pośmiewisko robicie z samych siebie, nie pierwszy raz. 😉
Ale co tam, to tylko "dogryzanie" 🙃
A co mnie to obchodzi, co kto pomyśli, przygłupie?
A niech sobie piszą i mówią, co chcą.
Nie będę się zniżał do twojego poziomu, na następnym meczu z nAszą zGodą powieście jeszcze transparent popierający biedronia i dalej piszcie, że to dogryzki, 'doje6aliście' "do pieca" i idziecie w zaparte, jak zawsze. ;)
lucyfeR pisze: 23.02.2026, 08:49
Jaka jest relacja romantyczna Ruchu z Polonią? Czy były bluzgi na ich wspólnym meczu w ten weekend?
Bez bluzgów, relacje - bez ciśnienia do siebie.
Pozdro
A widzewiaki, dla których zabrakło biletów na eRTeeS, siedziały z "niebieskimi", czy z resztą zaproszonych gości, którym tam nie miało prawa stać się nic złego? :D
Trochę to śmiesznie brzmi, że brak ciśnienia z obu stron. Ciśnienie na polonie to może mieć jedynie legia żeby ich tępić a nie ruch który mógłby z nich zrobić fanclub. Polonia Warszawa, a co to za gówno 😅 Oni to nawet sami przyznają, że są grupą melanżową a nie stricte ekipą która tam może jakaś była za czasów benita. Podsumowując to taki ruch czy widzew to może z nich robić chłopców na posyłki a nie jakieś stosunki.
Nie będę się zniżał do twojego poziomu , na następnym meczu powieście jeszcze transparent popierający biedronia i dalej piszcie, że to dogryzki. Dojebaliście do pieca , idźcie w zawarte jak zawsze ;)
Ludzie zasad 🤣
Serio nie wyczuwacie w transparencie Śląska ironii?
W transparencie "Śląsk Wrocław Opolszczyzna" i wymienione w nim co poniektóre miejscowości to też ironia? Bo już sam nie wiem czy ten Śląsk taki ironiczny czy po prostu taki żałosny.
Co dziwnego jest w transparencie Śląska, na którym wymieniają miasta leżące w województwie opolskim gdzie dominują lub mają FC?
cpcasual pisze: 23.02.2026, 09:50
Trochę to śmiesznie brzmi, że brak ciśnienia z obu stron. Ciśnienie na polonie to może mieć jedynie legia żeby ich tępić a nie ruch który mógłby z nich zrobić fanclub. Polonia Warszawa, a co to za gówno 😅 Oni to nawet sami przyznają, że są grupą melanżową a nie stricte ekipą która tam może jakaś była za czasów benita. Podsumowując to taki ruch czy widzew to może z nich robić chłopców na posyłki a nie jakieś stosunki.
To wiadomo masz racje, mnie to bardziej ciekawilo z tej perspektywy,ze kiedys to w Chorzowie "gorole z warszawy" byli zawsze jechani czy to Legia czy Polonia, ale mialem wrazenie,ze sie to na dzien dzisiejszy zmnienilo i taki brak bluzg np to potwierdza. No ale jesli Ruch ma dupny sojusz z roznymi "gorolskimi" klubami to trudno tam w dzisiejszych czasach "j**** goroli".
Ruch to ugadany był na stanie na bramkach z "wrogami" z Zagłębia. Teraz to już każdy ma gdzieś jakieś podziały hanys gorol przy takiej mobilności i globalizacji. Liczy się hajs tylko i wyłącznie
S.J. pisze: 22.02.2026, 02:40
Zajebista ta flaga Polonii Warszawa w Chorzowie "warszawska ferajna " ,to nowa czy gdzieś "odkopana ",ale serio ,bardzo fajnie się prezentuje moim zdaniem ;)Osobiście liczę ,że Polonia awansue i Legia nie spadnie ,bo ile to już lat minęło od ostatnich derbów Stolicy :)
Jaka jest aktualna pojemność "stadionu" w Bytomiu i ostatnia frekwencja Polonii na meczu z Siedlcami? Trybuna prosta, która w tv wyglądała prawie cała pusta została już w całości oddana do użytku?
Zajebista ta flaga Polonii Warszawa w Chorzowie "warszawska ferajna " ,to nowa czy gdzieś "odkopana ",ale serio ,bardzo fajnie się prezentuje moim zdaniem ;)Osobiście liczę ,że Polonia awansue i Legia nie spadnie ,bo ile to już lat minęło od ostatnich derbów Stolicy :)
"odkopana" :)
A to nie była czasem jedna z 3 flag z czasów J23? Ostatecznie chyba te flagi zostały zwrócone, choć wcześniej i tak zawisły do góry kołami?
"odkopana" :)
A to nie była czasem jedna z 3 flag z czasów J23? Ostatecznie chyba te flagi zostały zwrócone, choć wcześniej i tak zawisły do góry kołami?
O tym samym gościu pomyślałem 🙂 on nawet chyba sobie dziarke zrobił Polonii Warszawa żeby wzbudzić większe zaufanie, a co do flagi to myślałem że dawno skończyła swój żywot a tu ładnie się zaprezentowała w Chorzowie 🙂
Czy Legia z Radomiakiem wspierają się w ogóle poza swoimi meczami zgodowymi ? O ile Legia z Zagłębiem się wspiera tak na linii Legia - Radomiak tego nie widać.
O tym samym gościu pomyślałem 🙂 on nawet chyba sobie dziarke zrobił Polonii Warszawa żeby wzbudzić większe zaufanie, a co do flagi to myślałem że dawno skończyła swój żywot a tu ładnie się zaprezentowała w Chorzowie 🙂
Co do losów flagi to nie wiem ,ale przypomnieliście mi o tym "krece" Legii w Polonii ,przeczytałem o nim pamiętam w tygodniku "Nasza Legia" ,który był dla mnie jedynym źródłem wiedzi co się dzieje na bieżąco w świecie kibicowskim ,bo co tydzeń była tam rubryka "na stadionach " a gazetkę można było kupić w całej Polsce ,ja nawet prenumeratę miałem ,nie będąc kibicem Legii ,bo TMK było co miesiąc ,a NL co tydzeń :)
Co jest powodem takiej słabej liczby Arkowców na meczu swojej zgody Zagłębia w Gdańsku, nie tak dawno na Cracovii byli w parę stówek a tutaj taka lipa ?
Chyba widać już zmianę pokoleniową, stara Arka a młoda Arka to dwa inne podejścia do ZL. Zgoda ciągnięta na sentymencie, brak wspólnych akcji, brak wsparcia na bardzo ważnym meczu ZL, to raczej przyjaźń starych pokoleń, młode mają wbite w jakąś egzotyczną zgodę z drugiego końca Polski.
Dezzon pisze: 22.02.2026, 19:59
Transparent Lecha w humorystycznym stylu do ostatniego transparentu Radomiaka do Korony.
Odpowiedź Korony to chyba samozaoranie. Dwa razy wyszli i dwa razy dostali na pi.....
PS. Transparent Śląska porażka. Później jakiś Janek albo nieogarnięty małolat klepnie na PO w wyborach. Ehhhh
Dostali to dostali, ale wyszli gamoniu.
To uściślijmy: w jednej z tych "ustawek" zdarzyło się niektórym położyć przed otrzymaniem pierwszego ciosu (wyjazd busem w Wielkopolskę). Szacunek dla Lecha bo zamiast rozwalać busa i ścigać Koroniarzy po polach po prostu dał im możliwość takiego załatwienia sprawy.
Druga rzecz jest taka że akcja na Radomiaka była naprawdę zajebista i jest to absolutna topka sceny ostatnich lat i nikt Wam tego nie odbierze. No ale do nich jednak nie wyszliście i w sumie Puław nikt tutaj jakoś specjalnie nie wypomina. Pisze o tym nie w formie wytykania czegoś Koronie (która na przestrzeni lat zajebiście progresuje choć ze względu na swój rocznik i lata aktywności zapamiętałem ich dużo inaczej) ale tego że robicie z tego Radomiaka ekipę pokroju Tarnovii Tarnów a to jednak dość poważna firma (między innymi że względu na stosunki z Legią) która po prostu zaliczyła wtope.
Hal9000 pisze: 23.02.2026, 15:49
Polonia w Chorzowie.
Zmobilizowanie całego młyna z meczu domowego ze Stalą Mielec i ze Zniczem Pruszków do ruszenia na wyjazd to duża rzecz (na oko na każdym z tych meczów na "Kamiennej" było mniej więcej tyle osób, ile udało się do Chorzowa) :-)
Desmond_H pisze: 24.02.2026, 09:02
Chyba widać już zmianę pokoleniową, stara Arka a młoda Arka to dwa inne podejścia do ZL. Zgoda ciągnięta na sentymencie, brak wspólnych akcji, brak wsparcia na bardzo ważnym meczu ZL, to raczej przyjaźń starych pokoleń, młode mają wbite w jakąś egzotyczną zgodę z drugiego końca Polski.
Inna dolnośląska ekipa - Górnik Wałbrzych, też to po części przerobiła wcześniej
Desmond_H pisze: 24.02.2026, 09:02
Jesteś z Arki Gdynia że masz takie informacje? Czy po prostu to twoje prywatne zdanie i podejrzenia o wyżej wymienionych Ekipach?