Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

leniwiec

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: leniwiec »

R1908 pisze: 16.02.2026, 05:08 Panowie z Szczecina, powinniście zaprzestać wieszać flagi o tematyce narodowej.

Pomyśleć, że jeszcze kilka lat temu taka pogoń była sama, poniewierana, wyśmiewana - a dziś na sektorze pejs, niemiec, smród, celEbryta i szczypiory z młodej frajerni.
i pisze to żyd na którego sektorach gosciła Polonia i Legia, Stomil, Lechia, Wisła i cracovia, Resovia, Bełchatów, ciapki z brazyli, żabojady z Lyonu, Lech po romansie z Widzewem a teraz czekać z najnowszych to i Arka już jest cacy i pewnie już się gości w żydowskiej części Łodzi. Byś sie chociaż nie ośmieszał.

PS tak wiem specjal się nie zatrzymał jak chcieliście zrobić to na patencie ale nie pykło.
iparts.pl
RSD

Post autor: RSD »

Działanie Kotwicy z obozem Lechii Wam nie przeszkadza ? Pytanie jest bez napinki, po prostu luźne zapytanie.
leniwiec

Skoro są w Szczecinie i wyjazdach z flagą to jak myślisz ?
cpcasual

Post autor: cpcasual »

Jebana patologia 😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
RSD

leniwiec pisze: 16.02.2026, 14:13 Skoro są w Szczecinie i wyjazdach z flagą to jak myślisz ?
To myślę, że Wam to nie przeszkadza. I jest to szokujące, ale to oczywiście Wasze sprawy. Tylko czekać na turniej kibiców, gdzie Kotwica będzie zbijać "piony" i pić wódkę z Waszą kosą nr. 2.
hfK

Post autor: hfK »

RSD pisze: 16.02.2026, 15:47
leniwiec pisze: 16.02.2026, 14:13 Skoro są w Szczecinie i wyjazdach z flagą to jak myślisz ?
To myślę, że Wam to nie przeszkadza. I jest to szokujące, ale to oczywiście Wasze sprawy. Tylko czekać na turniej kibiców, gdzie Kotwica będzie zbijać "piony" i pić wódkę z Waszą kosą nr. 2.

A z ciekawości z jakiej ekipy jesteś ?
cpcasual

Rozumiesz debilu jeden z drugim że na tym forum nie ma nikogo z żadnych ekip?
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Montanista

Post autor: Montanista »

A tym typom z północy, co kupili na południu flagę kibiców klubu zza miedzy, to przeszkadza czy nie? Chciałbym poznać Twoja opinię. Bo ja jestem zszokowany, że się odnosisz tylko do jednej strony.
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

leniwiec pisze: 16.02.2026, 13:50
R1908 pisze: 16.02.2026, 05:08 Panowie z Szczecina, powinniście zaprzestać wieszać flagi o tematyce narodowej.

Pomyśleć, że jeszcze kilka lat temu taka pogoń była sama, poniewierana, wyśmiewana - a dziś na sektorze pejs, niemiec, smród, celEbryta i szczypiory z młodej frajerni.
i pisze to żyd na którego sektorach gosciła Polonia i Legia, Stomil, Lechia, Wisła i cracovia, Resovia, Bełchatów, ciapki z brazyli, żabojady z Lyonu, Lech po romansie z Widzewem a teraz czekać z najnowszych to i Arka już jest cacy i pewnie już się gości w żydowskiej części Łodzi. Byś sie chociaż nie ośmieszał.

PS tak wiem specjal się nie zatrzymał jak chcieliście zrobić to na patencie ale nie pykło.
Proste do wyjaśnienia jak wasze 2+1 z CSKA w Madrycie: ŁKS jest generalnie szanowany, a Widzew (z dużej litery tylko dla beki) jest przedmiotem kpin i szyderstw.
KoKolino

Post autor: KoKolino »

ŁKS jest szanowany bardziej przez innych , niż własnych kibiców , widać po ilości kibiców na meczu
cpcasual

Co ma do rzeczy w ogóle frekwencja do siły? Popatrzcie choćby na bks bielsko czy inne kluby
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
hfK

Post autor: hfK »

cpcasual pisze: 16.02.2026, 18:20 Rozumiesz debilu jeden z drugim że na tym forum nie ma nikogo z żadnych ekip?
Weź Ty kopsnij sobie ketrylka głąbie kapuściany
cpcasual

Ooo, pojawił się sztywny z miasta który siedzi na kibice net 😅😅😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
RSD

Montanista pisze: 16.02.2026, 18:48
A tym typom z północy, co kupili na południu flagę kibiców klubu zza miedzy, to przeszkadza czy nie? Chciałbym poznać Twoja opinię. Bo ja jestem zszokowany, że się odnosisz tylko do jednej strony.
Jestem zszokowany, że taki stan rzeczy pasuje i tym ze Szczecina i tym z Gdańska. Ewidentnie widać, że na trybunach zaczynają za sznurki pociągać ludzie z roczników +2000 i tam jakiekolwiek zasady się nie liczą. Kupowanie flagi od pogonionego typa, który ze środowiska kibicowskiego został wyjebany na butach również o tym świadczy.
htsk4

Post autor: htsk4 »

Tak, ewidentnie widać, że na trybunach za sznurki zaczęli pociągac ludzi z roczników +2000 i tam jakiekolwiek zasady się nie liczą.
Widć to szczególnie u naszych koleżanek zza między, i to już od lat, gdy najpierw atakowali w grupie i sporej przewadze swoją chuligańską legendę, której nie dali rady, (ciekawe czy potem przyszli na jej pogrzeb), innej swojej legendzie grozili za ujawnienie ich działań, w tym okoliczności zerwania swojej wieloletniej zgody, z Dolnego Śląska, którą potraktowali jak szmaty, i której poświęcili nawet specjalny trans, widać to po tym jak jak teraz każą im kochać swoją wieloletnią kosę, z którą mieli przecież wiele starć (a podobno w mieście bez zmiany), widać to po tym, gdy "chuligani" tej ekipy kazali swoim ultrasom kupić gazy, w obawie przed niespodziewaną wizytą swoich derbowych rywali. Itp, itd
Ale czy mnie to wszystko szokuje? Nie. Przestało mnie to szokować, gdy osoba z ich stowarzyszenia wysyłała swoje nudesy internetowej łasce, której nigdy nie widziała, i której chcąc zaimponować pisała o miejscach zbiórek😂
Good Night Left Side
Thor1910

Post autor: Thor1910 »

A jak tam wasze kontakty z niemieckim Lokomotivem Lipsk? 🤡
:mrgreen:
cpcasual

Tak samo chujowe jak wszystkich innych. Tfu na was niemieckie psy
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Jan Barbados

htsk4 pisze: 19.02.2026, 11:33 teraz każą im kochać swoją wieloletnią kosę, z którą mieli przecież wiele starć (a podobno w mieście bez zmiany)
Już się tak nie wywyższaj swoim starszeństwem i nie krytykuj młodych bez namysłu, bo jeszcze starsi od Ciebie pamiętają jednak zgodę przed kosą i dobrze ją wspominają.
tetteh

Post autor: tetteh »

Jemu chyba chodzilo o Motor Lublin ;)
Jan Barbados

To niemożliwe, bo MLKŚ się nie rymuje ;)
htsk4

Jan Barbados pisze: 19.02.2026, 13:58
htsk4 pisze: 19.02.2026, 11:33 teraz każą im kochać swoją wieloletnią kosę, z którą mieli przecież wiele starć (a podobno w mieście bez zmiany)
Już się tak nie wywyższaj swoim starszeństwem i nie krytykuj młodych bez namysłu, bo jeszcze starsi od Ciebie pamiętają jednak zgodę przed kosą i dobrze ją wspominają.
No, ale chyba nie tylko starsi pamiętają mecz Arki z Tychami w 2013,r w gdy ŁKS zresztą razem z Zawiszą i GKS-em nastukał tym, którzy teraz każe się kochać tych, przed którymi uciekali do lasu?
Good Night Left Side
cpcasual

A mnie ciekawi opinia normalnych kibiców gksu tychy. Co sądzicie o narko interesach biznesmenów z cracovii z gks katowice? Czujecie się jak zwykłe szmaty czy macie na to jakąś wymówkę i usprawiedliwienie? Wiadomo, że musicie mieć wymówkę bo tym skurwiałym obecnie środowisku to nawet na pedalstwo można przymknąć oko, prawda?
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
htsk4

tetteh pisze: 19.02.2026, 14:20 Jemu chyba chodzilo o Motor Lublin ;)
My przez lata nie śpiewaliśmy, że u nas bez zmiany, że Motor ciągle j... y, to nie u nas powstawały wiszące miesiącami (np Orłowo) napisy wielbiące ich derbowych rywali,tak jak nigdy nie "wąchaliśmy się "ich derbowymi rywalami.
W końcu nikt nam nie kazał Motoru lubić i ogólnie przez DEKADY niechęć do nich w Gdańsku wyparowała, a sam człowiek przez którego wzięła się kosa, wybaczył i apelował o zgodę.
Czy u was, ci przed którymi uciekaliście u siebie przed stadionem, są powszechnie nie lubiani, czy jednak wasza góra każe wam ich lubić, to sam wiesz najlepiej. :)
Jan Barbados pisze: 19.02.2026, 14:36 To niemożliwe, bo MLKŚ się nie rymuje ;)
Cóż, mam wrażenie, że jednak nie wszyscy w białej Łodzi dowcikpowali by w ten sposób. Ale przyznaję, mogę się tu mylić.
Good Night Left Side
tetteh

htsk4 pisze: 19.02.2026, 16:36
tetteh pisze: 19.02.2026, 14:20 Jemu chyba chodzilo o Motor Lublin ;)
My przez lata nie śpiewaliśmy, że u nas bez zmiany, że Motor ciągle j... y, to nie u nas powstawały wiszące miesiącami (np Orłowo) napisy wielbiące ich derbowych rywali,tak jak nigdy nie "wąchaliśmy się "ich derbowymi rywalami.
W końcu nikt nam nie kazał Motoru lubić i ogólnie przez DEKADY niechęć do nich w Gdańsku wyparowała, a sam człowiek przez którego wzięła się kosa, wybaczył i apelował o zgodę.
Czy u was, ci przed którymi uciekaliście u siebie przed stadionem, są powszechnie nie lubiani, czy jednak wasza góra każe wam ich lubić, to sam wiesz najlepiej. :)
Jan Barbados pisze: 19.02.2026, 14:36 To niemożliwe, bo MLKŚ się nie rymuje ;)
Cóż, mam wrażenie, że jednak nie wszyscy w białej Łodzi dowcikpowali by w ten sposób. Ale przyznaję, mogę się tu mylić.
Nosiliscie na Lechia-Slask koszulki antyMotor a Slask wprowadzil zakaz barw Motoru/Lechii/Wisly na meczach niebezporsrednich ale z racji PESELu pamiec mozesz ulotna. ;)
htsk4

Aż tak stary nie jestem :)
Śląsk wprowadził całkiem słuszną zasadę, by na meczach z Lechią nie epatowac barwami Motoru, z którym mieliśmy kosę. Było to po meczu we Wrocławiu, gdzie wisiała flaga Śląska i Motoru. I część z nas uznała, całkiem słusznie zresztą, że nie będzie stać za flagą swojej kosy. Wiem,, wiem, wam się to w głowie nie mieści, że można zachować się charakternie :)
Koszulek anty Motor całkiem szczerze nie kojarzę, pamiętam za to, że we Wrocławiu flagę Lechii z rąk Pogoni odbijał chłop z Motoru :)
Wiem, że pamięć bywa ulotna, pamiętasz jak w 2013 uciekałeś przed Łksem i krzyczałeś, że w Gdynii bez zmiany :)?
Good Night Left Side
tetteh

htsk4 pisze: 19.02.2026, 19:44 Aż tak stary nie jestem :)
Śląsk wprowadził całkiem słuszną zasadę, by na meczach z Lechią nie epatowac barwami Motoru, z którym mieliśmy kosę. Było to po meczu we Wrocławiu, gdzie wisiała flaga Śląska i Motoru. I część z nas uznała, całkiem słusznie zresztą, że nie będzie stać za flagą swojej kosy. Wiem,, wiem, wam się to w głowie nie mieści, że można zachować się charakternie :)
Koszulek anty Motor całkiem szczerze nie kojarzę, pamiętam za to, że we Wrocławiu flagę Lechii z rąk Pogoni odbijał chłop z Motoru :)
Wiem, że pamięć bywa ulotna, pamiętasz jak w 2013 uciekałeś przed Łksem i krzyczałeś, że w Gdynii bez zmiany :)?
To, ze masz pamiec ulotna to rzecz ludzka.
Tylko nie insynuuj rzeczy, ktore nie mialy miejsca bowiem nie uciekalem w 2013 i zawsze uwazalem LKS za kose Yeti (90% spiewajacych nie widzialo tego LKSu na oczy).
Kosa z czasow MlCh, jakiekolwiek sensowne starcia byly lat temu 20+ (ustawka, wjazd pod kasy, powrot Arki z Bielska).
htsk4

Dlatego nawet nie poruszam tak starych starć między wami. Ot, wspomniałem, że 2013 ŁKS z Zawiszą wjechał wam pod stadion, choć może naiwnie zakładam, że 90 % uciekających wtedy arkowców nadal chodzi na mecze.
Kosa Yeti powiadasz..? :)
Odpowiedź sobie sam, nie musisz publicznie, czy gdyby nie zgoda Lecha i Łksu, to między wami nastąpiłoby jakiekolwiek zbliżenie, czy wieszalibyście flagi pdw Jasiu itp Jednym słowem kto stoi za tym, że jednak w Gdynii zmiany? (przynajmniej oficjalnie).
Good Night Left Side
Jan Barbados

To ja Cię jeszcze raz pozdrowię i przypomnę, że ojcowie obecnych 20-30-latków z Arki kibicowali ŁKS-owi z wzajemnością w Łodzi.
htsk4

To jak tak tylko przypomnę, że ojcowie dzisiejszych 20-30 latków z Łksu tłukli się na słynnej ustawce z Arką, po której zresztą mieli masę zastrzeżeń do Arki. A był to rok bodaj 2001.
Z mojej strony koniec tematu.
Good Night Left Side
Jan Barbados

To prawda - ci młodsi ojcowie, bo ja o tych nawet sprzed lat 90. Ale jeszcze można przypomnieć, że właśnie od umówionej walki zaczął się szacunek Lecha i ŁKS. Też kończę i powodzenia wszystkim.
RSD

htsk4 pisze: 19.02.2026, 20:15 Dlatego nawet nie poruszam tak starych starć między wami. Ot, wspomniałem, że 2013 ŁKS z Zawiszą wjechał wam pod stadion, choć może naiwnie zakładam, że 90 % uciekających wtedy arkowców nadal chodzi na mecze.
Odpowiedź sobie sam, nie musisz publicznie, czy gdyby nie zgoda Lecha i Łksu, to między wami nastąpiłoby jakiekolwiek zbliżenie, czy wieszalibyście flagi pdw Jasiu itp Jednym słowem kto stoi za tym, że jednak w Gdynii zmiany? (przynajmniej oficjalnie).
W momencie jak powstało WRWE, które wiadomo jak się zachowało w Marsylii, to z automatu było wiadomo, że sporo ekip obierze inny cel. Arce i ŁKS-owi i tak samo Motorowi i Lechii bez sensu jest ze sobą wojować. A Widzew po układzie z wisłą z automatu na Arce stał się dużą kosą. Jak mantrę przywołujesz awanturę sprzed 13 lat pod kasami, ale już nie wspominasz o potężnej napierdalance na murawie w Lublinie. O koszulkach anty Motor nie pamiętasz? Nie p****** głupot:) raczej przypomnij co tam było napisane. MOTOR ku***?:)
tetteh

htsk4 pisze: 04.08.2024, 14:41

Odpowiadam tylko dlatego,że zanim się wylogowałem,to odpowiedziałeś.
Po pierwsze nikt nie ma pretensji,że nie ma was ,gdy macie zakaz.
Po drugie my nie układamy się z kosami.Sugerujesz,że boimy się pojechać do Motoru ,czy Podbeskidzia?
Poltorej roku temu tlumaczyles, ze nie byliscie na zakazie na 1 ligowym meczu Motor-Lechia bo nie bedziecie sie ukladac z kosami. To bylo w czasie gdy byl mecz w ekstraklasie Lechia-Motor i pelen neutral, a poltorej roku pozniej pojechaliscie na zakazie na te "kose" ;)

Natomiast Arce wypominasz cos sprzed 13 lat ;)

Lech sie bil na dworcu i odkrecal kurek, a po roku mial uklad z LKS.
Wisla-Ruch podobnie, Stalowka przez te 13 lat zmienila przyjaciol w Rzeszowie itd.
Ten Jasiu z LKS to w 2013 pewnie mial kaligrafie w zerowce.

Dla mnie moze w ogole nie byc zgody z Lechem, choc dla samego bolu d... w Gdansku o niego czy LKS warto.
Jakbyscie w 30/03/03 po zdjeciu swoich flag na Oporowskiej powiedzieli "B" Wisle to moze i bylaby zgoda Slask-Lechia-LKS, kto to wie. Taka bezsensowna gdybologia ;)
leniwiec

htsk4 pisze: 19.02.2026, 19:44 pamiętam za to, że we Wrocławiu flagę Lechii z rąk Pogoni odbijał chłop z Motoru :)

Wiem, że pamięć bywa ulotna
I tego się trzymajmy jak chcemy być poważni.
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

Jan Barbados pisze: 19.02.2026, 20:26 To ja Cię jeszcze raz pozdrowię i przypomnę, że ojcowie obecnych 20-30-latków z Arki kibicowali ŁKS-owi z wzajemnością w Łodzi.
lekko się wtrącę w temat.
derby u nas na Widzewie 86 lub 87.
stary piękny dworzec Kaliski ... po meczu skitrane barwy w plecaku harcerskim i Arka podeszła a kilku i pytanko
"co tam słychać , skąd jesteś? kanapki jakieś masz ? " :-)
pamiętam na tamtych derbach na dworcu to chyba pół Polski było jako zgody po Waszej stronie ...
na pewno Arka ,Bałtyk , Stal Mielec ,Lech Poznać ,Cracovia, Górnik Wałbrzych też tam mi się przewinął ...nie jestem w stanie wymienić wszystkich .

takie to czasy były . Moje pokolenie będzie Arkę kojarzyło na pewno jako sztamę Łksu.

tak samo jak to że będąc na meczy Lechia -Motor również w podobnych latach ( wtedy jeszcze zgodę mieliśmy z Lechią)
(byłem wtedy na obozie sportowym w Gdańsku Osowie.)
z Motoru było dosłownie około 10 osób może nawet mniej ...dostali po liściu , ktoś ich tam opluł zwyzywał i tyle krzywdy .

na tym samym obozie miałem okazję też być na meczu Bałtyk -Pogoń Szczecin.
klimat zajebisty.
przez siatkę dyskusja kogoś z Pogoni i Bałtyku bądź Arki bo Arka tam też była, dyskusja że ktoś tam zna kogoś z Łksu i padały ksywy .
ku*** teraz jestem w szoku bo Bałtyk miał młyn spory 2 - 3 stówki lekko .
htsk4

RSD pisze: 19.02.2026, 22:01
htsk4 pisze: 19.02.2026, 20:15 Dlatego nawet nie poruszam tak starych starć między wami. Ot, wspomniałem, że 2013 ŁKS z Zawiszą wjechał wam pod stadion, choć może naiwnie zakładam, że 90 % uciekających wtedy arkowców nadal chodzi na mecze.
W momencie jak powstało WRWE, które wiadomo jak się zachowało w Marsylii, to z automatu było wiadomo, że sporo ekip obierze inny cel. Arce i ŁKS-owi i tak samo Motorowi i Lechii bez sensu jest ze sobą wojować. A Widzew po układzie z wisłą z automatu na Arce stał się dużą kosą. Jak mantrę przywołujesz awanturę sprzed 13 lat pod kasami, ale już nie wspominasz o potężnej napierdalance na murawie w Lublinie. O koszulkach anty Motor nie pamiętasz? Nie p****** głupot:) raczej przypomnij co tam było napisane. MOTOR ku***?:)
RSD pisze: 19.02.2026, 22:01
Chłopie ,a w zasadzie specjalisto od pierwszych i trzecich garniturów Arki,napisz coś kiedyś o samej Arce,a nie ciągle o Lechii:) .Cała twoja pisanina sprowadza się do rozmiękczenia tego,że ktoś wam kazał lubić się z Łksem.Nie musisz pisać o Marsylii czy o tym ,kto z automatu stał się waszym wrogiem i z kim jest sens wojować.Całe twoje kibicowskie życie miałeś kosę z ŁKSem,mizialiście się do Widzewa,a teraz każą wam lubić ŁKS,więc miziacie się do nich ,a ty tworzysz swoje teorie.Gdyby przyjąć twój tok rozumowania to po Marsylii,Lechia powinna zawrzeć sojusz z Legią(podobne wartości,kiedyś zgoda,prywatne znajomości,wspólni wrogowie),albo nigdy nie wojować z Motorem,bo to nigdy nie miało sensu.Ale to tak nie działa na szczęście.Nie rozumiesz,albo nie jesteś w stanie zrozumieć,że można mieć zgodę ze Śląskiem i jednocześnie kosę z Motorem.Tak jak nie rozumiesz,że Pogoń może mieć zgodę z Kotwicą i jednocześnie kosę z Gryfem.I nie muszę jak mantry przypominać,tego że 13 lat temu Łks razem z Zawiszą wam najebał,(wiem,wiem ciebie też tam nie było i byliście trzecim garniturem :) ) tak jak nie muszę przypominać ,ze mieliśmy wielką bitwę z Motorem.Mieliśmy wtedy kosę z nimi,to co mieliśmy robić razem,pić browary?Całe moje kibicowskie życie to była kosa z Motorem,jednocześnie ciągle mieliśmy z nimi kontakty,wiadomo przez Śląsk.Trwało to i trwa naprawdę długo.Ani my ani Motor,nie jesteśmy ekipami które zawierają zgody na chybcika.
Przypierdalasz się w co drugim poście o to,że Górnik sprzedał nam waszą flagę.Nie przeczytałem,żebyś przyjebał się do Górnika kiedykolwiek.Nie zadbaliście nawet o to,żeby wymienić flagi po tym jak zerwaliście zgodę i napluliście wałbrzyszanom w twarz.Gdy dostajesz odpowiedzi,które są nie po twojej myśli i nie masz argumentów, to po po prostu milczysz i dopierdalasz się do czegokolwiek,żeby zmienić temat,tak jak z koszulkami.Czy tak jak z mojego postu o hipokryzji wyciągnąłeś temat przestrzelonych grafów.Autentycznie nie pamiętam koszulek anty Motor,to tym bardziej nie mogę pamiętać,co było na nich napisane,ale ty tego też nie jesteś w stanie pojąć,albo po prostu się przypierdalasz
tetteh pisze: 19.02.2026, 22:42
htsk4 pisze: 04.08.2024, 14:41

Odpowiadam tylko dlatego,że zanim się wylogowałem,to odpowiedziałeś.
Po pierwsze nikt nie ma pretensji,że nie ma was ,gdy macie zakaz.
Po drugie my nie układamy się z kosami.Sugerujesz,że boimy się pojechać do Motoru ,czy Podbeskidzia?
Poltorej roku temu tlumaczyles, ze nie byliscie na zakazie na 1 ligowym meczu Motor-Lechia bo nie bedziecie sie ukladac z kosami. To bylo w czasie gdy byl mecz w ekstraklasie Lechia-Motor i pelen neutral, a poltorej roku pozniej pojechaliscie na zakazie na te "kose" ;)

Natomiast Arce wypominasz cos sprzed 13 lat ;)

Lech sie bil na dworcu i odkrecal kurek, a po roku mial uklad z LKS.
Wisla-Ruch podobnie, Stalowka przez te 13 lat zmienila przyjaciol w Rzeszowie itd.
Ten Jasiu z LKS to w 2013 pewnie mial kaligrafie w zerowce.

Dla mnie moze w ogole nie byc zgody z Lechem, choc dla samego bolu d... w Gdansku o niego czy LKS warto.
Jakbyscie w 30/03/03 po zdjeciu swoich flag na Oporowskiej powiedzieli "B" Wisle to moze i bylaby zgoda Slask-Lechia-LKS, kto to wie. Taka bezsensowna gdybologia ;)
sz.Nigdy zresztą nie byłem fanem takich koszulek,zdaje sobie jednak sprawę,że u was tego multum,anty :Legia,Pogoń,Wisła,Lechia,WRWE i co tam jeszcze nosicie.U nas widuję anty WRWE,żeby była jasność :)
Zdanie podtrzymuję,nie układamy się z kosami.Na marginesie,znowu dostaliśmy karę,nie pojedziemy do końca sezonu nigdzie.Czy to znaczy,że nie pojawimy się nigdzie?Nie wiem.
Co do Motoru-w ostanim roku przecież dużo zmieniło się na lepsze we wzajemnym stosunkach.
Co do Lecha-mnie to ziębi ani grzeje z kim się trzymacie.Ale tak patrząc moim okiem to widać,że waszą taką: "pierwszą miłością" jest KSC.
htsk4 pisze: wczoraj, 19:44
pamiętam za to, że we Wrocławiu flagę Lechii z rąk Pogoni odbijał chłop z Motoru :)

Wiem, że pamięć bywa ulotna

I tego się trzymajmy jak chcemy być poważni.

Meal Culpa,flagi próbował bronić (nie odbijał) chłop z Motoru:)
Good Night Left Side
cpcasual

Bałtyk potrafił mieć młyn na 700 osób samym początkiem lat 90. Głównie na derbach ale takie są fakty i dowody w postaci zdjęć.
Uszol dalej twierdzi, że nic ich nie łączyło z Bałtykiem a kadłuby potrafiły ich wspierać w ponad stówkę chyba nawet 😀 a i Lech przyjeżdżał na derby Gdyni i siedział z Bałtykiem.
W Triadzie jest w ogóle jakieś wyparcie bo i Rybak mówił że nie ma o czym dyskutować a musiał pamiętać, że Bałtyk umiał się wtedy odgryźć. Wiadomo, że to nie ta skala co Lech czy Arka ale Lech początkiem lat 90 wcale nie był top siłą jeszcze.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
tetteh

htsk4 pisze:
sz.Nigdy zresztą nie byłem fanem takich koszulek,zdaje sobie jednak sprawę,że u was tego multum,anty :Legia,Pogoń,Wisła,Lechia,WRWE i co tam jeszcze nosicie.U nas widuję anty WRWE,żeby była jasność :)
Zdanie podtrzymuję,nie układamy się z kosami.Na marginesie,znowu dostaliśmy karę,nie pojedziemy do końca sezonu nigdzie.Czy to znaczy,że nie pojawimy się nigdzie?Nie wiem.
Co do Motoru-w ostanim roku przecież dużo zmieniło się na lepsze we wzajemnym stosunkach.
Co do Lecha-mnie to ziębi ani grzeje z kim się trzymacie.Ale tak patrząc moim okiem to widać,że waszą taką: "pierwszą miłością" jest KSC.
Oczywiscie w Gdyni widziales nawet koszulki anty-Pogon (???) a w Gdansku na gniezdzie nie widziales koszulek anty-Motor czy anty-Arka lub anty-Jude ;)
Nie ukladacie sie z kosami i pol roku po tyxh slowach pojechaliscie na sektory Radomiaka, ale to pewnie byla teoa "kosa" bo mieliiscie wspolna kose - Motor ;)
Dopiero jak Legia 2 tygodnie tenu bluzgala Lechie w Gdyni to wajha sie przestawila i zrobiliscie tepa kose z Motorem a wspolna kosą stal sie Radomiak ;)

Przypaliles wtedy glupa o nieukladaniu sie z kosami i tyle.

KSC ogolnie #1 ale sam nigdy nie lubilem krakowskiego klimatu i trzymalem sie z daleka.
htsk4

Ja nigdzie nie napisałem,że nie ma u nas koszulek anty Arka:)
Anty Pogoń widziałem teraz- zdjęcie z waszego wyjazdu.
Legia stale na nas bluzga,żadna nowość :)
Tępa kosa Motor,współna kosa Radomiak-panie gdzie Rzym a gdzie Krym :)
Mamy zakaz do końca sezonu-nie wiem co będzie.
Good Night Left Side
tetteh

htsk4 pisze: 20.02.2026, 13:40 Ja nigdzie nie napisałem,że nie ma u nas koszulek anty Arka:)
Anty Pogoń widziałem teraz- zdjęcie z waszego wyjazdu.
Legia stale na nas bluzga,żadna nowość :)
Tępa kosa Motor,współna kosa Radomiak-panie gdzie Rzym a gdzie Krym :)
Mamy zakaz do końca sezonu-nie wiem co będzie.

Cwany Gapa ;)
Wymieni litanie klubow anty rywala.
U siebie napisze najwyzej antyWRWE, no ale przeciez nie napisal ze w Gdansku nie ma koszulek antyArka ;)
htsk4

Wymieniłem to, co widziałem na własne oczy u was.Macie chyba więcej klubów anty niż wymieniłem ? :)
Wtrącenie o tym,że u nas widuję antywrwe było tylko po to,żeby pokazać,że u nas też bywają gadżety anty.Anty Arka też widuję :)
Good Night Left Side
ODPOWIEDZ