RSD pisze: 19.02.2026, 22:01
htsk4 pisze: 19.02.2026, 20:15
Dlatego nawet nie poruszam tak starych starć między wami. Ot, wspomniałem, że 2013 ŁKS z Zawiszą wjechał wam pod stadion, choć może naiwnie zakładam, że 90 % uciekających wtedy arkowców nadal chodzi na mecze.
Kosa Yeti powiadasz..? :)
Odpowiedź sobie sam, nie musisz publicznie, czy gdyby nie zgoda Lecha i Łksu, to między wami nastąpiłoby jakiekolwiek zbliżenie, czy wieszalibyście flagi pdw Jasiu itp Jednym słowem kto stoi za tym, że jednak w Gdynii zmiany? (przynajmniej oficjalnie).
W momencie jak powstało WRWE, które wiadomo jak się zachowało w Marsylii, to z automatu było wiadomo, że sporo ekip obierze inny cel. Arce i ŁKS-owi i tak samo Motorowi i Lechii bez sensu jest ze sobą wojować. A Widzew po układzie z wisłą z automatu na Arce stał się dużą kosą. Jak mantrę przywołujesz awanturę sprzed 13 lat pod kasami, ale już nie wspominasz o potężnej napierdalance na murawie w Lublinie. O koszulkach anty Motor nie pamiętasz? Nie p****** głupot:) raczej przypomnij co tam było napisane. MOTOR ku***?:)
RSD pisze: 19.02.2026, 22:01
htsk4 pisze: 19.02.2026, 20:15
Dlatego nawet nie poruszam tak starych starć między wami. Ot, wspomniałem, że 2013 ŁKS z Zawiszą wjechał wam pod stadion, choć może naiwnie zakładam, że 90 % uciekających wtedy arkowców nadal chodzi na mecze.
Kosa Yeti powiadasz..? :)
Odpowiedź sobie sam, nie musisz publicznie, czy gdyby nie zgoda Lecha i Łksu, to między wami nastąpiłoby jakiekolwiek zbliżenie, czy wieszalibyście flagi pdw Jasiu itp Jednym słowem kto stoi za tym, że jednak w Gdynii zmiany? (przynajmniej oficjalnie).
W momencie jak powstało WRWE, które wiadomo jak się zachowało w Marsylii, to z automatu było wiadomo, że sporo ekip obierze inny cel. Arce i ŁKS-owi i tak samo Motorowi i Lechii bez sensu jest ze sobą wojować. A Widzew po układzie z wisłą z automatu na Arce stał się dużą kosą. Jak mantrę przywołujesz awanturę sprzed 13 lat pod kasami, ale już nie wspominasz o potężnej napierdalance na murawie w Lublinie. O koszulkach anty Motor nie pamiętasz? Nie p****** głupot:) raczej przypomnij co tam było napisane. MOTOR ku***?:)
Chłopie ,a w zasadzie specjalisto od pierwszych i trzecich garniturów Arki,napisz coś kiedyś o samej Arce,a nie ciągle o Lechii:) .Cała twoja pisanina sprowadza się do rozmiękczenia tego,że ktoś wam kazał lubić się z Łksem.Nie musisz pisać o Marsylii czy o tym ,kto z automatu stał się waszym wrogiem i z kim jest sens wojować.Całe twoje kibicowskie życie miałeś kosę z ŁKSem,mizialiście się do Widzewa,a teraz każą wam lubić ŁKS,więc miziacie się do nich ,a ty tworzysz swoje teorie.Gdyby przyjąć twój tok rozumowania to po Marsylii,Lechia powinna zawrzeć sojusz z Legią(podobne wartości,kiedyś zgoda,prywatne znajomości,wspólni wrogowie),albo nigdy nie wojować z Motorem,bo to nigdy nie miało sensu.Ale to tak nie działa na szczęście.Nie rozumiesz,albo nie jesteś w stanie zrozumieć,że można mieć zgodę ze Śląskiem i jednocześnie kosę z Motorem.Tak jak nie rozumiesz,że Pogoń może mieć zgodę z Kotwicą i jednocześnie kosę z Gryfem.I nie muszę jak mantry przypominać,tego że 13 lat temu Łks razem z Zawiszą wam najebał,(wiem,wiem ciebie też tam nie było i byliście trzecim garniturem :) ) tak jak nie muszę przypominać ,ze mieliśmy wielką bitwę z Motorem.Mieliśmy wtedy kosę z nimi,to co mieliśmy robić razem,pić browary?Całe moje kibicowskie życie to była kosa z Motorem,jednocześnie ciągle mieliśmy z nimi kontakty,wiadomo przez Śląsk.Trwało to i trwa naprawdę długo.Ani my ani Motor,nie jesteśmy ekipami które zawierają zgody na chybcika.
Przypierdalasz się w co drugim poście o to,że Górnik sprzedał nam waszą flagę.Nie przeczytałem,żebyś przyjebał się do Górnika kiedykolwiek.Nie zadbaliście nawet o to,żeby wymienić flagi po tym jak zerwaliście zgodę i napluliście wałbrzyszanom w twarz.Gdy dostajesz odpowiedzi,które są nie po twojej myśli i nie masz argumentów, to po po prostu milczysz i dopierdalasz się do czegokolwiek,żeby zmienić temat,tak jak z koszulkami.Czy tak jak z mojego postu o hipokryzji wyciągnąłeś temat przestrzelonych grafów.Autentycznie nie pamiętam koszulek anty Motor,to tym bardziej nie mogę pamiętać,co było na nich napisane,ale ty tego też nie jesteś w stanie pojąć,albo po prostu się przypierdalasz
tetteh pisze: 19.02.2026, 22:42
htsk4 pisze: 19.02.2026, 19:44
Aż tak stary nie jestem :)
Śląsk wprowadził całkiem słuszną zasadę, by na meczach z Lechią nie epatowac barwami Motoru, z którym mieliśmy kosę. Było to po meczu we Wrocławiu, gdzie wisiała flaga Śląska i Motoru. I część z nas uznała, całkiem słusznie zresztą, że nie będzie stać za flagą swojej kosy. Wiem,, wiem, wam się to w głowie nie mieści, że można zachować się charakternie :)
Koszulek anty Motor całkiem szczerze nie kojarzę, pamiętam za to, że we Wrocławiu flagę Lechii z rąk Pogoni odbijał chłop z Motoru :)
Wiem, że pamięć bywa ulotna, pamiętasz jak w 2013 uciekałeś przed Łksem i krzyczałeś, że w Gdynii bez zmiany :)?
htsk4 pisze: 04.08.2024, 14:41
Odpowiadam tylko dlatego,że zanim się wylogowałem,to odpowiedziałeś.
Po pierwsze nikt nie ma pretensji,że nie ma was ,gdy macie zakaz.
Po drugie my nie układamy się z kosami.Sugerujesz,że boimy się pojechać do Motoru ,czy Podbeskidzia?
Poltorej roku temu tlumaczyles, ze nie byliscie na zakazie na 1 ligowym meczu Motor-Lechia bo nie bedziecie sie ukladac z kosami. To bylo w czasie gdy byl mecz w ekstraklasie Lechia-Motor i pelen neutral, a poltorej roku pozniej pojechaliscie na zakazie na te "kose" ;)
Natomiast Arce wypominasz cos sprzed 13 lat ;)
Lech sie bil na dworcu i odkrecal kurek, a po roku mial uklad z LKS.
Wisla-Ruch podobnie, Stalowka przez te 13 lat zmienila przyjaciol w Rzeszowie itd.
Ten Jasiu z LKS to w 2013 pewnie mial kaligrafie w zerowce.
Dla mnie moze w ogole nie byc zgody z Lechem, choc dla samego bolu d... w Gdansku o niego czy LKS warto.
Jakbyscie w 30/03/03 po zdjeciu swoich flag na Oporowskiej powiedzieli "B" Wisle to moze i bylaby zgoda Slask-Lechia-LKS, kto to wie. Taka bezsensowna gdybologia ;)
sz.Nigdy zresztą nie byłem fanem takich koszulek,zdaje sobie jednak sprawę,że u was tego multum,anty :Legia,Pogoń,Wisła,Lechia,WRWE i co tam jeszcze nosicie.U nas widuję anty WRWE,żeby była jasność :)
Zdanie podtrzymuję,nie układamy się z kosami.Na marginesie,znowu dostaliśmy karę,nie pojedziemy do końca sezonu nigdzie.Czy to znaczy,że nie pojawimy się nigdzie?Nie wiem.
Co do Motoru-w ostanim roku przecież dużo zmieniło się na lepsze we wzajemnym stosunkach.
Co do Lecha-mnie to ziębi ani grzeje z kim się trzymacie.Ale tak patrząc moim okiem to widać,że waszą taką: "pierwszą miłością" jest KSC.
htsk4 pisze: wczoraj, 19:44
pamiętam za to, że we Wrocławiu flagę Lechii z rąk Pogoni odbijał chłop z Motoru :)
Wiem, że pamięć bywa ulotna
I tego się trzymajmy jak chcemy być poważni.
Meal Culpa,flagi próbował bronić (nie odbijał) chłop z Motoru:)