Województwo Pomorskie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

RSD

Re: Województwo Pomorskie

Post autor: RSD »

htsk4 pisze: 10.02.2026, 15:17 Słaba ta Lechia jak cholera.Pojechali w grudniu do Gdynii pomalować ściany-źle, betony tylko potrafią malować, nie chcą się bić Nie to co powiat pucki, który w ramach rewanżu pomalował kilka grafów w Gdańsku. Ci zrobili świetną akcję i chcą się bić Pojechali lechiści znowu do Gdynii pomalować ściany w styczniu-frajerzy nie chcą się bić, ściana nie odda. Pojechała ta Lechia na trening mma by się bić-pokazówka, napadli na trenujących dzieci w sześć ekip na sprzęcie w proporcjach 5:1.Bo przecież żadnej Arki w Kościerzynie nie było. I pewnie ta słaba Lechia sama zadzwoniła na psy, żeby ich połapali, do więzienia, żeby mieć wymówkę, by nie spotkać się wielką Arką.
I tak od zawsze na zawsze - niepokonana arka internet hooligans w natarciu.Od rana do wieczora. Oni chyba naprawdę uwierzyli w te hasła na swoich transach.Ale to nic, zaraz na pomoc przyjedzie ich czteroosobowy fc lubelskie, a tutaj uaktywni się tropiciel Ukraińców w Warszawie świetnie znający topografia miasta będący jednocześnie świetnie poinformowanym o tym, co dzieje się na Lechii od swoich kolegów starych lechistów. :)
Zamknijcie ten temat na zawsze.
Połowa Twojego długiego posta dotyczy... malowania ścian pod osłoną nocy. Myślałem, że poważni ludzie nigdy takiego tematu nie podejmą. No cóż takie czasy. Dobre i to... prawda?

Akcja na plus a jeżdżenie po nocach i walka z murami to z obu stron parodia. Kiedyś nie do pomyślenia.

Bez odbioru.
iparts.pl
cpcasual

Post autor: cpcasual »

Bez odbioru? To ty jakiś naczelnik czy wyższą rangą chuligan który nie śpiewa i zbiera do puchy na chłopaków? Musisz być jakimś mocnym zawodnikiem, pytanie tylko co taki wirażka robi na tym śmiesznym forum dla lamusów? Odbiór
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
note

Post autor: note »

htsk4 pisze: 10.02.2026, 15:17 I tak od zawsze na zawsze - niepokonana arka internet hooligans w natarciu.Od rana do wieczora. Oni chyba naprawdę uwierzyli w te hasła na swoich transach.
Nie ma co się dziwić, skoro u was od dłuższego czasu same porażki na szlaku ;D
Kiedy przeszłość nie oświetla przyszłości, rozum porusza się w ciemności.
ślusarz

Post autor: ślusarz »

Akcja mocno rozdmuchana medialnie.Wiadomo zwycięstwo nad rywalem to jest zwycięstwo koniec kropka.Ale zdecydowanie lepsze nastroje mielibyście w Gdańsku gdyby taką akcję przeprowadził wasz FC z Kościerzyny, Chojnic,Starogardu albo Bytowa. Oby za chwile w miejsce Balona nie wjechała nowa ksywa.....
htsk4

Post autor: htsk4 »

Cały mój post dotyczy ogromnej hipokryzji obecnej w internecie, a malowanie ścian jest tylko tego przykładem.Przecież Lechia od lat jeździ malować ściany do Gdyni, czego przykładem chociażby górka. Nie komentujemy przestrzelonych grafów, to tylko takie pstryczki w nos przecież, tak jak nie komentujemy ustawiania się się dwudziestolatków, arkowców, na trzynastoletniego kibica Bałtyku na Witominie.
Czy to jest dobre? Wszystko jest dobre, co jest pstyczkiem w waszym kierunku. Od biało zielonych rac na waszym święcie, po pomalowaną górkę, od spalonej waszej szmaty, którą wasza zgoda sprzedała, po wasze porażki.
Good Night Left Side
InternazionaleKM

Post autor: InternazionaleKM »

490 pisze: 10.02.2026, 15:02 Z tego co wiem to Lechia od lat działa na tym samym patencie. Fakt, że przez lata kiedy Arka była osłabiona to byli mocno aktywni, ale zawsze były to akcje patentowe. Typu atakowanie pociągu gdzie jest 30-60 osób, albo rozkminianie pojedynczych grupek. Mało było sytuacji gdzie obie grupy H faktycznie mogły się przetrzeć
To c**** wiesz. Czysto umawianych może i nie było, ale nieraz śledzie próbowali się ustawić, a w efekcie stawali się zwierzyna.
cpcasual

Hipokryzja i zakłamanie toczy środowisko jak nowotwór. Każdy niezwyciężony, każdy gladiator. Nikt się nie przyzna do porażki, mali chlopcy bez pokory za to w mokasynach i kieszeniami pełnymi towaru 😅 Taka elita teraz decyduje. Nie wiem kto głupszy, oni czy ci którzy ich słuchają. 20 osób potrafi rozwalić sztamę która trwała 30 lat i od tej pory jest zgoda z ekipą X. A te wszystkie debile z trybun którzy są tylko od robienia frekwencji i zrzutek od razu wykupują zgodowe gadżety z marzą 1000% a na byłą już zgodę śpiewają że to kur..y i cwele. Kto miał rozum kilka lat temu to odbił i sobie obserwuje z boku i się tylko śmieje i wspomina. Dlatego jak ktoś mnie tu wyzywa od bezklubowych pizd to mam to gdzieś. Swoje wyjeździłem lata temu i swoje wiem. To wy to wy, niezwyciężeni 😅 W każdym klubie jest identycznie, nie ma czystych grup.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Taksepatrze

Post autor: Taksepatrze »

cpcasual pisze: 10.02.2026, 17:04 Hipokryzja i zakłamanie toczy środowisko jak nowotwór. Każdy niezwyciężony, każdy gladiator. Nikt się nie przyzna do porażki, mali chlopcy bez pokory za to w mokasynach i kieszeniami pełnymi towaru 😅 Taka elita teraz decyduje. Nie wiem kto głupszy, oni czy ci którzy ich słuchają. 20 osób potrafi rozwalić sztamę która trwała 30 lat i od tej pory jest zgoda z ekipą X. A te wszystkie debile z trybun którzy są tylko od robienia frekwencji i zrzutek od razu wykupują zgodowe gadżety z marzą 1000% a na byłą już zgodę śpiewają że to kur..y i cwele. Kto miał rozum kilka lat temu to odbił i sobie obserwuje z boku i się tylko śmieje i wspomina. Dlatego jak ktoś mnie tu wyzywa od bezklubowych pizd to mam to gdzieś. Swoje wyjeździłem lata temu i swoje wiem. To wy to wy, niezwyciężeni 😅 W każdym klubie jest identycznie, nie ma czystych grup.
Po czesci sie zgodze bo sam odbilem bo rozpadzie zgody z Lechią. Nie spodobalo mi sie wowczas pare rzeczy, ktorych nie mogłem zaakceptować i o ktorych nie wspomne rzecz jasna na forum. Tym niemniej jednak nie mam obiekcji sie przyznac komu kibicuje, czy tam kibicowalem (jak tam kto woli). Tak czy siak Wisłe dalej mam w sercu i sie tego nie wstydze. Czemu Ty nie mozesz sie przyznac komu kibicujesz/kibicowałes? Zawsze to lepiej prowadzic z kims dyskusje.
Zolnierz Gruchaly

Post autor: Zolnierz Gruchaly »

Był w******* i tyle.

Lechia była w dużej przewadze i mocnym składem to prawda ale przestańmy pierol.c ,ze zaatakowali dzieci z podstawówki.To były małolaty ale bądźmy poważni nikt przypadkowy na takie treningi nie chodzi.

W sumie to historia jakich wiele w kibicowskim świecie ale patrząc na to co się dzieje w mediach ta nie rozejdzie się po kościach tylko będzie pokazówka dla służb i konsekwencje poniosą wszyscy zapewne już podczas najbliższej kolejki.I uderzenie w kibiców jest tu tylko dodatkiem do walenia w Prezydenta .
Bagio333

Post autor: Bagio333 »

Co by nie mówić akcja Lechia fajna ale ......już słychać ze 30 osob zatrzymanych.a pewno t nie koniec.szkoda bo to kolejny cios w tą ekipę która i tak jest cieniem sprzed lat.cis czuję że Arka znowu będzie maila przewagę w najbliższym czasie
Soczek01

Post autor: Soczek01 »

Bo to nie te czasy. Co innego jak ekipa z tego samego miasta wbija się gdzieś na turniej/trening na orliku i rozbiega po blokach a co innego to. Srogo z garem trzeba mieć żeby przyjechać samochodami i w 6 dych władować się do hali która należy do tamtejszej szkoły. Dookoła pełno kamer i fury bez problemu do wystalkowania po blachach nawet jak zaparkowali dalej. Normalny chłop co ma kobietę i dzieciaka po takiej przypałowej akcji by się na jakiś czas zaszył jakby mu przyklepali zarzuty, ale tutaj to jest inna bajka bo wiadomo że chodzi o interesy i wpływy w województwie. Zresztą wystarczy spojrzeć na video z zatrzymań jakie tam są fury, lekarze i prawnicy tam raczej z nich wyciągani nie byli :) a że małolaci no i c*** że małolaci? to właśnie największy sens ma dojechanie takich żeby sobie odpuścili, potem znajdą się własne pachołki co będą wykonywać rozkazy i budować mityczny FC który służyć ma w sumie wiadomo po co.
Jakuszyn

Post autor: Jakuszyn »

Widzicie jak główny propagandysta(htsk4) z ramienia betonów wszystko ładnie wyjaśnił? Można się rozejść. Aż dziwne, że nie używał tych swoich pojebanych zwrotów ''arczanie'' by za chwilę się przyjebać o to, że ktoś napisał lechia z małej litery. Dajcie spokój, bo betonów się nie przegada. Przekonani o swojej wielkości jak to trzęsą Trójmiastem i te teksty, że HFA zostali przez nich wyjaśnieni.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
trzecigarnitur

Post autor: trzecigarnitur »

Ciężko to nazwać akcją Lechii kiedy okazuje się że naściągali prawie całe województwo Pomorskie +Kuj-Pom. A może były obawy że Lechia z samego Gdańska nie dałaby rady?
protektormalopolska

Post autor: protektormalopolska »

Narobili se przypalu i tyle. Ktoś powie że szacunek że coś działaja i tak dalej. Ok zgodzę się ale wjeżdżając na jakieś zamknięte obiekty w tyłu chłopa to proszenie się o kłopoty. Kiedyś Unia Tarnów poszła siedzieć za podobną akcję wszystko pięknie kominiary itd a wyszło w CH... Zatrzyman i od tamtego momentu kuleja. Akcja może i miała by sens jakby tam trenowali HFA a nie jakieś Fc z małego miasteczka. Obili kilka osób a teraz sprawa rozdmuchana na całą Polske no chyba że o to chodziło...
ABG
htsk4

Jakuszyn pisze: 10.02.2026, 19:19 Widzicie jak główny propagandysta(htsk4) z ramienia betonów wszystko ładnie wyjaśnił? Można się rozejść. Aż dziwne, że nie używał tych swoich pojebanych zwrotów ''arczanie'' by za chwilę się przyjebać o to, że ktoś napisał lechia z małej litery. Dajcie spokój, bo betonów się nie przegada. Przekonani o swojej wielkości jak to trzęsą Trójmiastem i te teksty, że HFA zostali przez nich wyjaśnieni.
Uśmiechałem się, czytając temat warszawski , gdy legionistom chciało się prostować twoje wysrywy i wyjaśniali ciebie we wszystkim co napisałeś. Mi się nie chce flecie. Idź trop dalej Ukraińców w stolicy, ewentualnie dalej się ośmieszaj w temacie trojmiejskim, lub napisz coś o fc lubelskie, pośmiejemy się wtedy wszyscy.
Za oskarżanie Buły o bycie konfidentem c*** ci w dziub arczaninie!
Good Night Left Side
60sekund

Post autor: 60sekund »

Obrazek
Mały1234

Post autor: Mały1234 »

Akcja może i miała by sens, jakby najpierw nie pomylili hali, i nie weszli na salę, na której dzieci grały w piłkę. Wiadomo że już wtedy wezwane zostały psy.
htsk4

trzecigarnitur pisze: 10.02.2026, 19:34 Ciężko to nazwać akcją Lechii kiedy okazuje się że naściągali prawie całe województwo Pomorskie +Kuj-Pom. A może były obawy że Lechia z samego Gdańska nie dałaby rady?
Tak,były takie obawy :)
Arka ma wywalone na Zawiszę, nie trzeba się pucować.:)
Pytałeś się kiedyś Arki, po co ściągali na Lechię, Lecha Poznań do Redy.?A może mieli obawy, że sama Arka z Gdyni i nie dała by rady? I dlatego naściągali prawie całe województwo + wielkopolskie.+
Kabaret,zamknijcie ten temat w pizdu.
Good Night Left Side
htsk4

60sekund pisze: 10.02.2026, 19:46 Obrazek
Kabaretu ciąg dalszy :) I czego ma dowodzić to zdjęcie?
Mało zawisło transparentów na konfidenta balona na Lechii? Ostatni bodaj w grudniu na meczu z Górnikiem. Zdjęcie transparentu dla typa, zanim został konfidentem, ma przykryć wczorajszy w*******?
W sumie to się dziwię, że nikt jeszcze nie napisał o batyrze na tym zacnym forum:)
Good Night Left Side
490

Post autor: 490 »

cpcasual pisze: 10.02.2026, 17:04 Hipokryzja i zakłamanie toczy środowisko jak nowotwór. Każdy niezwyciężony, każdy gladiator. Nikt się nie przyzna do porażki, mali chlopcy bez pokory za to w mokasynach i kieszeniami pełnymi towaru 😅 Taka elita teraz decyduje. Nie wiem kto głupszy, oni czy ci którzy ich słuchają. 20 osób potrafi rozwalić sztamę która trwała 30 lat i od tej pory jest zgoda z ekipą X. A te wszystkie debile z trybun którzy są tylko od robienia frekwencji i zrzutek od razu wykupują zgodowe gadżety z marzą 1000% a na byłą już zgodę śpiewają że to kur..y i cwele. Kto miał rozum kilka lat temu to odbił i sobie obserwuje z boku i się tylko śmieje i wspomina. Dlatego jak ktoś mnie tu wyzywa od bezklubowych pizd to mam to gdzieś. Swoje wyjeździłem lata temu i swoje wiem. To wy to wy, niezwyciężeni 😅 W każdym klubie jest identycznie, nie ma czystych grup.
Ale kto pytał i co to ma do tematu ataku LG ? Masz w swoich postach sporo racji, ale bądź człowieku normalny, bo chyba wariujesz
Foremny

Post autor: Foremny »

Niestety więcej przypału z tej akcji, niż to warte, ale to pokazuje również, że trójmiejskie psy na szybko gorąco po akcji łapią jak leci, czy to po pomazanych ścianach, czy po wjeździe na salkę, obie ekipy widać pod nadzorem nawet w poniedziałkowy wieczór. Szkoda, ale czego się spodziewać wjeżdżając do miasteczka kolumną fur i szukając bandą małej hali z kilkunastoma małolatami, oby bez większych przypałów
Mareczek86

Post autor: Mareczek86 »

protektormalopolska pisze: 10.02.2026, 19:35 Narobili se przypalu i tyle. Ktoś powie że szacunek że coś działaja i tak dalej. Ok zgodzę się ale wjeżdżając na jakieś zamknięte obiekty w tyłu chłopa to proszenie się o kłopoty. Kiedyś Unia Tarnów poszła siedzieć za podobną akcję wszystko pięknie kominiary itd a wyszło w CH... Zatrzyman i od tamtego momentu kuleja. Akcja może i miała by sens jakby tam trenowali HFA a nie jakieś Fc z małego miasteczka. Obili kilka osób a teraz sprawa rozdmuchana na całą Polske no chyba że o to chodziło...
Bo c*** z tego, że masz na mordzie kominiare jak masz telefon przy d**** czy fury zaparkowane kilkadziesiąt/kilkaset metrów dalej, a po drodze mijałeś tysiące kamer monitoringu miejskiego, kamer ze sklepów, fast foodów, kamer z rejestratorów jazdy. Jak się ma pusto w głowie to potem się będzie wyłapywało wyroki za takie akcje. Banda debili jeździ wszędzie z telefonami, robi zdjęcia grafów, a potem wrzuca to na fejsbuczka, a służby mają wtedy wszystko na tacy. Ba, nawet z takich nowszych samochodów idzie ogarnąć trasę jaką auto pokonało.
RSD

htsk4 pisze: 10.02.2026, 19:51
trzecigarnitur pisze: 10.02.2026, 19:34 Ciężko to nazwać akcją Lechii kiedy okazuje się że naściągali prawie całe województwo Pomorskie +Kuj-Pom. A może były obawy że Lechia z samego Gdańska nie dałaby rady?
Tak,były takie obawy :)
Arka ma wywalone na Zawiszę, nie trzeba się pucować.:)
Pytałeś się kiedyś Arki, po co ściągali na Lechię, Lecha Poznań do Redy.?A może mieli obawy, że sama Arka z Gdyni i nie dała by rady? I dlatego naściągali prawie całe województwo + wielkopolskie.+
Kabaret,zamknijcie ten temat w pizdu.
Różnica jest kolosalna bo wtedy w końcu bylo spotkanie "pierwszych garniturów" i wy też sami nie byliście.
A tutaj akcja na FC Arki w potężnej przewadze.
Stpne

Post autor: Stpne »

I tak oto historia zatoczyła koło. Gdy po naszym spotkaniu z Arką na powrocie z POL-FRA '94 w McDonaldzie Sz. powypisywał do twórców fan-zinów, że to był "trzeci garnitur" z Gdyni - to była ciekawa nowość i specyfika. Nowość wyblakła, specyfika pozostała ;)
Leoś Kotwica

Post autor: Leoś Kotwica »

Mareczek taka jest niestety smutna prawda. Wszystko co ląduje w necie jest z automatu rozkminiane przez psy. Niektórzy albo nie zdają sobie z tego sprawy albo po prostu są debilami. Na szczęście sporo akcji do netu nie trafia.
Jeśli Lechia faktycznie przez pomyłkę najpierw wpadła jakimś dzieciakom na halę to sami są sobie winni. Za duży przypał żeby psy to odpuściły. Przecież trzeba cały czas grzać temat ''kumpli'' Prezydenta z Gdańska.
walka__o_przetrwanie

Post autor: walka__o_przetrwanie »

Kościerzyna to jedno z najlepszych fc Arki. Obecnie siłe Arki stanowią głównie fankluby. Sama Gdynia ma słabszą ekipę. Akcja mocna. Brawa dla wariatów. Żeby nikt się nie rozkraczył tylko z domniemanych ofiar ataku...
Maciej Madro

Post autor: Maciej Madro »

Jak ruch 15 lat temu wpadł w myslowicach na trening i najebal cyganów sprzętem to cala pl klaskala dzisiaj placze zale i na koncu tego ja oficjalny konfident młynowy z wisloki takie czasy
tetteh

Post autor: tetteh »

walka__o_przetrwanie pisze: 10.02.2026, 22:13 Kościerzyna to jedno z najlepszych fc Arki. Obecnie siłe Arki stanowią głównie fankluby. Sama Gdynia ma słabszą ekipę. Akcja mocna. Brawa dla wariatów. Żeby nikt się nie rozkraczył tylko z domniemanych ofiar ataku...
Koscierzyna ma niecale 24 tysiace mieszkancow, przeciez to mniej niz Pruszcz, Malbork czy Chojnice. A tu zbieranina z calego wojewodztwa + Grudziadz.
KoKolino

Post autor: KoKolino »

htsk4 pisze: 10.02.2026, 16:32 Cały mój post dotyczy ogromnej hipokryzji obecnej w internecie, a malowanie ścian jest tylko tego przykładem.Przecież Lechia od lat jeździ malować ściany do Gdyni, czego przykładem chociażby górka. Nie komentujemy przestrzelonych grafów, to tylko takie pstryczki w nos przecież, tak jak nie komentujemy ustawiania się się dwudziestolatków, arkowców, na trzynastoletniego kibica Bałtyku na Witominie.
Czy to jest dobre? Wszystko jest dobre, co jest pstyczkiem w waszym kierunku. Od biało zielonych rac na waszym święcie, po pomalowaną górkę, od spalonej waszej szmaty, którą wasza zgoda sprzedała, po wasze porażki.
Ależ taka sama hipokryzję stosujecie wobec koalicji W%R%W i do niedawna E... Więc najpierw spójrz na siebie a potem pisz o hipokryzji
walka__o_przetrwanie

Post autor: walka__o_przetrwanie »

tetteh pisze: 10.02.2026, 22:22
walka__o_przetrwanie pisze: 10.02.2026, 22:13 Kościerzyna to jedno z najlepszych fc Arki. Obecnie siłe Arki stanowią głównie fankluby. Sama Gdynia ma słabszą ekipę. Akcja mocna. Brawa dla wariatów. Żeby nikt się nie rozkraczył tylko z domniemanych ofiar ataku...
Koscierzyna ma niecale 24 tysiace mieszkancow, przeciez to mniej niz Pruszcz, Malbork czy Chojnice. A tu zbieranina z calego wojewodztwa + Grudziadz.
Ale Kościerzyna ekipa Arki ma ( miała ?) dużą. Specjale organizowali nawet na wyjazdy areczki. Kto, co był to ja nie wiem i proponuje wstrzymać się z takimi oczernieniami i zamiast tego energię przeznaczyć np. na jakąś zbiórkę dla chłopaków na rehabilitację.
tetteh

walka__o_przetrwanie pisze: 10.02.2026, 22:41
Ale Kościerzyna ekipa Arki ma ( miała ?) dużą. Specjale organizowali nawet na wyjazdy areczki. Kto, co był to ja nie wiem i proponuje wstrzymać się z takimi oczernieniami i zamiast tego energię przeznaczyć np. na jakąś zbiórkę dla chłopaków na rehabilitację.
A to sorry, az dziwne ze przegrali to starcie.
Maciej Madro

Post autor: Maciej Madro »

Splakalas sie już tu trzy razy i podałeś skąd byli napatnicy wiec idziesz jak ja konfidencie teteth popychadło szczura co ma 51 lat i wyglada jak zul z pod zabki brawo
BaltykOldSchool

Post autor: BaltykOldSchool »

Panowie Arczanie, od ponad 35 lat z każdym pokoleniem stosujecie te same metody wobec Bałtyku – ataki w przewadze, często ze sprzętem, łapanie pojedynczych osób po szkole, pod blokiem, w pracy czy nawet wjazdy na chatę. I nagle teraz, gdy Lechia wpada na trening MMA, to płacz i histeria?

Dziwne się na to patrzy. Lechia nie zrobiła nic ponad to, co Wy przez lata robiliście z Bałtykiem i Pogonią Lębork. Z tym że użyli rąk, nie ostrych narzędzi jak kiedyś wy jak się na ręce przeliczyliście. I co – boli? Nagle to „wstyd” i „kompromitacja” tak w przewadze? Gdyby to była akcja Arki, to byłoby „ustawianie fundamentów”.

Przestańcie pisać, że to dzieci trenujące. To nie szkółka niedzielna, tylko sekcja sportów walki – a raczej przyszli kandydaci do HFA. Kto jak kto, ale Wy dobrze wiecie, że takie sekcje to kuźnie chuliganerki. Nie grali tam w piłkę halową. Trenowali MMA. Nie znam sekcji sportów walki w Arce, do czego więc przygotowywali się ci młodzi adepci? To nawet nie siłownia żeby mówić, że dla sportu. Dla sportu to mogli w piłkę pograć, pozjeżdżać na sankach (takie wspinanie się pod górę żeby zjechać świetnie wpływa na zdrowie i kondycję).Tyle tylko, że tym razem ktoś ich wyprzedził.

No i ten wieczny tekst: „Policja nie potwierdziła pobicia 13-latka z Bałtyku przez grupę 20-latków”… Gratuluję myślenia. To, że nie ma potwierdzenia, nie znaczy, że się nie działo. A teraz, gdy dostaliście w łeb, to lament i wielka krucjata medialna.

Zamiast tej szopki – cisza i posypanie głowy popiołem. Bo dopóki wy nie zmienicie podejścia, to nie oczekujcie, że inni będą grać jak wy chcecie. Karma wraca – czasem szybciej niż myślicie. Brawo ktokolwiek tam był! Ja tam nie wiem może to kominiarki Nigerii i Włoch a jedna nawet Watykanu na zdjęciu!

Derby dla Lechii!
Obrazek
RSD

Niesamowite jest to, jak wy dalej robicie gałę w Gdańsku, nie mając za grosz szacunku do samych siebie. Ś.P Łysy to się w grobie przewraca. Wielu chłopaków, którzy tworzyli trzon waszej najlepszej ekipy i którzy oczywiście odpuścili tak samo przecierają oczy ze zdumienia. To Ci sami co w Starogardzie na waszym wyjeździe w 3 lidze nie mieli wątpliwości, że trzeba się z Lechią skutecznie bić.
Za czasów koalicji na kadrze Lechia była pierwsza, która chciała was z tej koalicji wyjebać i to praktycznie na każdym meczu. Gnębili was, jak zwykłych leszczy.
Na Lechii na meczu reprezentacji Wybrzeża chętnie was razem z Arką wyjebali na kopach. Tak dla zabawy.
Na ustawce Wybrzeże – Bałtyk ośmieszyli Ś.P Łysego i waszą ekipę po raz kolejny.
Wszystkie ogarnięte osoby od was odbiły tak samo jak wszystkie wasze stare zgody. Właśnie przez to, że jesteście…. Tutaj sobie dopisz, ale wróć do pierwszego mojego zdania 😊
Róbcie dalej gałę w Gdańsku. Może zostaniecie Fan Clubem Czarnych Pruszcz Gdański o ile znowu Lechia się nie wysra na waszą mordę.
Gulczas

Post autor: Gulczas »

Tylko między wami a Arka jest taka różnica,że Arka po akcji nie wali z d*** w Internecie jak było kto dostał od kogo. Wy natomiast po ostatnich wydarzeniach właśnie to zrobiliście czyli jesteście zwykłe kapusie. Zdychajcie na łupież
Gedania Gdansk

Post autor: Gedania Gdansk »

Kretynie z Bałtyku, nikt tu nie płacze i histeryzuje, plus dla Lechii za pstryczka. Na szczęście czy to na ulicy, czy na murach akcja wywołuje reakcję i Trójmiasto zawsze będzie „żyło”. Wy jesteście już od dawna ekipa widmo, z dziwakami na trybunach. Ta Kościerzyna to by po was się przebiegła i zmasakrowała. Od was odbili wszyscy, nawet takie tuzy jak Drwęca Nowe Miasto czy Cartusia Kartuzy, nie mówiąc o Kotwicy czy Pogoni Lębork. Jedna wielka banda c****…
„Krucjata medialna”… kretynie, wasz małolat dostał wychowawczego klapsa bo włączyła mu się nieśmiertelność, a jego matka nie reagowała na żadne sugestie to ze wszystkich swoich profili rozjebaliscie się i podgrzewaliście temat, wstyd.
„Nie znam sekcji sportów walki na Arce” możesz pojeździć po Gdyni, popatrzeć i popytać :) za to z chęcią poznamy waszą sekcję która buduje obecnie Kwaśny( niech zgadnę, będziecie „trenować” za Sopotem?):)
„Derby dla Lechii”- BałtykOldSchool? To już nawet nie wstyd, to kabaret ;)
serwis

Post autor: serwis »

BaltykOldSchool pisze: 11.02.2026, 05:24 Panowie Arczanie, od ponad 35 lat z każdym pokoleniem stosujecie te same metody wobec Bałtyku – ataki w przewadze, często ze sprzętem, łapanie pojedynczych osób po szkole, pod blokiem, w pracy czy nawet wjazdy na chatę. I nagle teraz, gdy Lechia wpada na trening MMA, to płacz i histeria?
Gdzie ty widzisz tu płacz Arkowców? Lechia wpadła bandą do fc Arki. Wynik z góry wiadomy, życie toczy się dalej. Tyle ze strony Arki.
Z fartem dla uczestników.
Przemek Bien

Post autor: Przemek Bien »

blachy tez spisałeś??? o tobie frajerze bylo nawet w ksiazce masz tupet pisać
tetteh

Przemek Bien pisze: 11.02.2026, 11:59
blachy tez spisałeś??? o tobie frajerze bylo nawet w ksiazce masz tupet pisać
Mieszkasz pod kamieniem?
https://koscierzyna.naszemiasto.pl/najp ... 2-28714007
cpcasual

Najbardziej z Bałtyku to odleciał Goły, jemu serio styki się popalily w głowie od towaru. Wszędzie widzi zydow i spiski. Wcześniej ubóstwial PiS i Kaczyńskiego już zmiana poglądów 😅 On chyba już na stałe wrócił z UK? Pieprzy wszędzie że chodzi po Gdyni w barwach Bałtyku, prawda to? Ale w sumie patrząc na ten zryty łeb to jestem w stanie w to uwierzyć 😅
Tutaj macie jego bloga żeby się pośmiać, teraz za policję robi i potępia tryglodytów w szalikach a sam chlał wina i rozpierdalal wagony 😅 Pamiętam go jeszcze jak go spotkałem w Belgii w 2004 na kadrze to walił jeszcze wina. Ciekawa postać 😀

https://ostatniakohorta.wordpress.com/
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
ODPOWIEDZ