Typ przyznał się do winy i na kilka lat zniknął z życia kibicowskiego, forumowe git-ludzie dorobiły story, że potwierdzacz, rozjebus i został pogoniony.airmax360 pisze: 03.02.2026, 22:45 odnośnie Frontala, to sam jestem ciekaw OCB. Pisanie F. gdzie każdy wie OCB mija się z celem.
chłopak zaangażowany lata temu, pamiętam go z pewnych innych forum, później zniknął, różne były opowieści. w filmie powiedział, że nie ma czasu itp. jakiś czas temu wjechał w internet na FB czy ista co chwile jakieś rolki z różnych stadionów itp.
ja ze Śląska nie jestem żeby znać temat od A do Z, ale czy to jakaś wielka tajemnica jak to wszystko wyglądało/wygląda?
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
GemikLolemik
Piast aktualnie, na gołe łapy, prezentuje się znakomicie. Koleżanki zza miedzy, uciekaj, na widok sprzętu Piastoli.
Tak was to boli
Dziewczyny wolą Piastoli
Tak was to boli
Dziewczyny wolą Piastoli
PIAST I RADOMSKO I JASTRZEBIE
-
Znajomybienia
Jasna cholera , ale temu mojemu kumplowi zaczyna coraz bardziej się odklejać. Przemek idź na leczenie,dla córki to zrób.
-
Sebastian75
Sami kibice z Ruchu gadali ze nie ma wstepu na Ruch w zeznaniach za duzo powiedział i to byly oficjalne slowa typow z Ruchu na żywo a nie na forum.na_chwile pisze: 07.02.2026, 19:33Typ przyznał się do winy i na kilka lat zniknąłairmax360 pisze: 03.02.2026, 22:45 odnośnie Frontala, to sam jestem ciekaw OCB. Pisanie F. gdzie każdy wie OCB mija się z celem.
chłopak zaangażowany lata temu, pamiętam go z pewnych innych forum, później zniknął, różne były opowieści. w filmie powiedział, że nie ma czasu itp. jakiś czas temu wjechał w internet na FB czy ista co chwile jakieś rolki z różnych stadionów itp.
ja ze Śląska nie jestem żeby znać temat od A do Z, ale czy to jakaś wielka tajemnica jak to wszystko wyglądało/wygląda?
Teraz sa juz inne czasy po wyjsciu z za krat znanego typa z Ruchu pogadali ekipą i moze wracac na treningi i na Ruch.
I to sa slaowa kibicow z Ruchu a nie moje.
Którzy kibice tak gadali ? KsywySebastian75 pisze: 08.02.2026, 08:37Sami kibice z Ruchu gadali ze nie ma wstepu na Ruch w zeznaniach za duzo powiedział i to byly oficjalne slowa typow z Ruchu na żywo a nie na forum.na_chwile pisze: 07.02.2026, 19:33Typ przyznał się do winy i na kilka lat zniknąłairmax360 pisze: 03.02.2026, 22:45 odnośnie Frontala, to sam jestem ciekaw OCB. Pisanie F. gdzie każdy wie OCB mija się z celem.
Teraz sa juz inne czasy po wyjsciu z za krat znanego typa z Ruchu pogadali ekipą i moze wracac na treningi i na Ruch.
-
Sebastian75
To sa fakty nie dla ciebie ze pytasz o ksywy . Nikt ci tu ksywami nie bedzie pisał . Jak znasz ekipe to podejdz do nich dzisiaj moze ci beda opowiadac jak to bylo kiedys.19seba20 pisze: 08.02.2026, 08:40Którzy kibice tak gadali ? KsywySebastian75 pisze: 08.02.2026, 08:37Sami kibice z Ruchu gadali ze nie ma wstepu na Ruch w zeznaniach za duzo powiedział i to byly oficjalne slowa typow z Ruchu na żywo a nie na forum.
Jak to było kiedyś to ja doskonale pamiętam w przeciwieństwie do ciebie
-
Sebastian75
Pamietasz to napisz w jakim roku F mial sprawe teraz cie sprawdze jak pamietasz .19seba20 pisze: 08.02.2026, 09:31 Jak to było kiedyś to ja doskonale pamiętam w przeciwieństwie do ciebie
Pytałem Cię o ksywy, nie odpowiedziałeś a teraz próbujesz udawać,że coś tam wiesz
Po co w ogóle dyskutujecie? Już było gadane, papiery albo zamknąć pi**y. Lepiej pogadajmy o sprawach ewidentnych, bo wczoraj oprawa "przyszłość należy do was" a w ekipie ludzie od mary i tokarza których strach pogonić z ekipy. Może Sebastian o tym pogadamy co? Oczywiście pytanie retoryczne, bo na ten temat to pewnie od was nikt gadać nie chce, ale pomawiać bez papierów to pierwsi jesteście
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Znajomybienia
Martens jesteś ogarnięty, to powiedz mi jak to jest że Mara był zły cały czas,a twoi koledzy robili interesy z Arkiem miastowym z Zabrza. Który nie działał z Marą, wtedy twoim to nie przeszkadzało? Czy jak ?Mertens pisze: 08.02.2026, 10:57 Po co w ogóle dyskutujecie? Już było gadane, papiery albo zamknąć pi**y. Lepiej pogadajmy o sprawach ewidentnych, bo wczoraj oprawa "przyszłość należy do was" a w ekipie ludzie od mary i tokarza których strach pogonić z ekipy. Może Sebastian o tym pogadamy co? Oczywiście pytanie retoryczne, bo na ten temat to pewnie od was nikt gadać nie chce, ale pomawiać bez papierów to pierwsi jesteście
Nie ma wstępu na Ruch wyjebany z Ruchu a wrzuca zdjęcia ze stadionów ze starą bandą z Ruchu np.Waniolem i Chmielokiem.Internet swoje ulica swoje...
To właśnie to story, o którym piszę. Ktoś coś gdzieś od kogoś slyszał 🤭Sebastian75 pisze: 08.02.2026, 08:37Sami kibice z Ruchu gadali ze nie ma wstepu na Ruch w zeznaniach za duzo powiedział i to byly oficjalne slowa typow z Ruchu na żywo a nie na forum.na_chwile pisze: 07.02.2026, 19:33Typ przyznał się do winy i na kilka lat zniknąłairmax360 pisze: 03.02.2026, 22:45 odnośnie Frontala, to sam jestem ciekaw OCB. Pisanie F. gdzie każdy wie OCB mija się z celem.
-
SilesiaStreets
Gieksa będąc poinformana co planuje Ruch w Katowicach nie skorzystała w żaden sposób z okazji?
W centrum? Tam jest kamer jak w Londynie plus policja obok. Więc jak nimi gardzę to co mieli zrobić?
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
SilesiaStreets
Jakoś musieli dojść do centrum po drugie nie wszyscy dochodzili w zwartej grupie..cpcasual pisze: 08.02.2026, 18:39 W centrum? Tam jest kamer jak w Londynie plus policja obok. Więc jak nimi gardzę to co mieli zrobić?
-
Znajomybienia
A ty wszystko wiesz jak było. I jesteś pewien że ktoś po drodze nie dostał po głowie czy to z jednen strony czy drugiej. Ja p*******, Śląska ulica i nie wie jak to u Nas jest . MasakraSilesiaStreets pisze: 08.02.2026, 18:45Jakoś musieli dojść do centrum po drugie nie wszyscy dochodzili w zwartej grupie..cpcasual pisze: 08.02.2026, 18:39 W centrum? Tam jest kamer jak w Londynie plus policja obok. Więc jak nimi gardzę to co mieli zrobić?
-
Sebastian75
Chyba cie oojebałoSilesiaStreets pisze: 08.02.2026, 18:26 Gieksa będąc poinformana co planuje Ruch w Katowicach nie skorzystała w żaden sposób z okazji?
Nie wiem generalnie nawet o czym mówisz, więc się nie odniosę.Znajomybienia pisze: 08.02.2026, 11:10Martens jesteś ogarnięty, to powiedz mi jak to jest że Mara był zły cały czas,a twoi koledzy robili interesy z Arkiem miastowym z Zabrza. Który nie działał z Marą, wtedy twoim to nie przeszkadzało? Czy jak ?Mertens pisze: 08.02.2026, 10:57 Po co w ogóle dyskutujecie? Już było gadane, papiery albo zamknąć pi**y. Lepiej pogadajmy o sprawach ewidentnych, bo wczoraj oprawa "przyszłość należy do was" a w ekipie ludzie od mary i tokarza których strach pogonić z ekipy. Może Sebastian o tym pogadamy co? Oczywiście pytanie retoryczne, bo na ten temat to pewnie od was nikt gadać nie chce, ale pomawiać bez papierów to pierwsi jesteście
-
Znajomybienia
O tym jak chłopaki z R wpadali na odwiedziny do Arka na Mikulczyce np. każdy marczukową wyzywał że z psem trenuje , ale jak były interesy to każdy zapominał. Czy to z ekip czy miastowy. Niestety taka jest prawda.Mertens pisze: 08.02.2026, 22:52Nie wiem generalnie nawet o czym mówisz, więc się nie odniosę.Znajomybienia pisze: 08.02.2026, 11:10Martens jesteś ogarnięty, to powiedz mi jak to jest że Mara był zły cały czas,a twoi koledzy robili interesy z Arkiem miastowym z Zabrza. Który nie działał z Marą, wtedy twoim to nie przeszkadzało? Czy jak ?Mertens pisze: 08.02.2026, 10:57 Po co w ogóle dyskutujecie? Już było gadane, papiery albo zamknąć pi**y. Lepiej pogadajmy o sprawach ewidentnych, bo wczoraj oprawa "przyszłość należy do was" a w ekipie ludzie od mary i tokarza których strach pogonić z ekipy. Może Sebastian o tym pogadamy co? Oczywiście pytanie retoryczne, bo na ten temat to pewnie od was nikt gadać nie chce, ale pomawiać bez papierów to pierwsi jesteście
-
SilesiaStreets
Według Gieksy w Katowicach niebieskie jest tylko niebo.. no to jak to w końcu jest? Ruch po raz któryś robi sobie zbiórki niepokojony przez nikogo w samym centrum Katowic
-
Znajomybienia
Ok spoko , ale masz pewność że przez nikogo niepokojony? W samym centrum to każda ekipa w tych czasach mogła by zrobić zbiórkę.SilesiaStreets pisze: 09.02.2026, 07:46 Według Gieksy w Katowicach niebieskie jest tylko niebo.. no to jak to w końcu jest? Ruch po raz któryś robi sobie zbiórki niepokojony przez nikogo w samym centrum Katowic
Nie mam pojęcia kim jest arek z mikulczyc i nawet nie chcę wiedzieć. Interesy to nie moja sprawa, powinno tego nie być w ogóle w świecie kibicowskim takie jest moje zdanie. Dlatego pozdrawiam prawdziwych fanatyków, bo sam z dumą mienię się jednym z nich. Tyle ode mnieZnajomybienia pisze: 09.02.2026, 07:40O tym jak chłopaki z R wpadali na odwiedziny do Arka na Mikulczyce np. każdy marczukową wyzywał że z psem trenuje , ale jak były interesy to każdy zapominał. Czy to z ekip czy miastowy. Niestety taka jest prawda.Mertens pisze: 08.02.2026, 22:52Nie wiem generalnie nawet o czym mówisz, więc się nie odniosę.Znajomybienia pisze: 08.02.2026, 11:10
Martens jesteś ogarnięty, to powiedz mi jak to jest że Mara był zły cały czas,a twoi koledzy robili interesy z Arkiem miastowym z Zabrza. Który nie działał z Marą, wtedy twoim to nie przeszkadzało? Czy jak ?
-
Znajomybienia
Pełna zgoda z tobą, dlatego mówię jaka to hipokryzja. j**** Marę za trenowanie z psem po czym zbijać piątki na chacie. Ps. Mara c***.Mertens pisze: 09.02.2026, 08:01Nie mam pojęcia kim jest arek z mikulczyc i nawet nie chcę wiedzieć. Interesy to nie moja sprawa, powinno tego nie być w ogóle w świecie kibicowskim takie jest moje zdanie. Dlatego pozdrawiam prawdziwych fanatyków, bo sam z dumą mienię się jednym z nich. Tyle ode mnieZnajomybienia pisze: 09.02.2026, 07:40O tym jak chłopaki z R wpadali na odwiedziny do Arka na Mikulczyce np. każdy marczukową wyzywał że z psem trenuje , ale jak były interesy to każdy zapominał. Czy to z ekip czy miastowy. Niestety taka jest prawda.
-
bez-napinki
Po c*** dyskutujesz z tym downem? To kolejne konto tej internetowej spierdoliny.Mertens pisze: 09.02.2026, 08:01Nie mam pojęcia kim jest arek z mikulczyc i nawet nie chcę wiedzieć. Interesy to nie moja sprawa, powinno tego nie być w ogóle w świecie kibicowskim takie jest moje zdanie. Dlatego pozdrawiam prawdziwych fanatyków, bo sam z dumą mienię się jednym z nich. Tyle ode mnieZnajomybienia pisze: 09.02.2026, 07:40O tym jak chłopaki z R wpadali na odwiedziny do Arka na Mikulczyce np. każdy marczukową wyzywał że z psem trenuje , ale jak były interesy to każdy zapominał. Czy to z ekip czy miastowy. Niestety taka jest prawda.
-
Znajomybienia
Prawda boli ?bez-napinki pisze: 09.02.2026, 08:18Po c*** dyskutujesz z tym downem? To kolejne konto tej internetowej spierdoliny.Mertens pisze: 09.02.2026, 08:01Nie mam pojęcia kim jest arek z mikulczyc i nawet nie chcę wiedzieć. Interesy to nie moja sprawa, powinno tego nie być w ogóle w świecie kibicowskim takie jest moje zdanie. Dlatego pozdrawiam prawdziwych fanatyków, bo sam z dumą mienię się jednym z nich. Tyle ode mnieZnajomybienia pisze: 09.02.2026, 07:40
O tym jak chłopaki z R wpadali na odwiedziny do Arka na Mikulczyce np. każdy marczukową wyzywał że z psem trenuje , ale jak były interesy to każdy zapominał. Czy to z ekip czy miastowy. Niestety taka jest prawda.
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk - kibicowsko
Czyli reasumując, fRONTA7 'dojebał' chyba w "gRudniowej" spRawie, bioRąc tzw. samogwałt/samoukaRanie, czego nie ... skonsultował z całą resztą "niebieskich", a ostatnio gRupa, która wiele miesięcy wstydziła się nawet wieszać swoje szmaty (byli tu i tacy, którzy gwaRantowali, że ścieRki pSYCHOfAJ1996 już nigdy się nigdzie nie pojawią ..., analogicznie jak ww. milicyjny pomiot) rozgRzeszyła paróWę (jak wcześniej - widzewiaki z bandy dEhAwU2000 skompRomitowane baRwy pEEfKI'96 na ul. armii czerwonej oraz swoją szefoWą, niejaką dŻONsonKĘ ze Zgierza!) ..., "podniosła" na wolności oficjalnego fRajera, który musiał nawet wcześniej pochować pod tzw. nocką tatuaże rucHOO7i? Dobrze zrozumiałem?! :Dna_chwilę pisze: 08.02.2026, 17:00To właśnie jest prawdziwa wersja, o której piszą. A, że ktoś coś gdzieś od kogoś usłyszał ... 🤭Sebastian'75 pisze: 08.02.2026, 08:37Sami chorzowscy kibice gadali, że nie ma wstępu na Ruch, ponieważ w przyznaniu za dużo potwierdził i to było oficjalne stanowisko typkow z pf96 na żywo, a nie twoje na forum.na_chwilę pisze: 07.02.2026, 19:33
[...]
Czy typ bez zgody wszystkich do spRawy przyznał się do winy i na kilka lat zniknął?
Teraz są już tam inne czasy, więc po wyjsciu zza krat znanego chłopa z bandy pogadali sobie ekipą i może jednak wracać na treningi i na stadion?!
I to są słowa kibiców z Cichej, a nie moje.
Ciekawe jak w Zabrzu to się potoczy.w Krakowie po upadku rekinów doszło do mobilizacji osiedli które gdzieś za czasiw sharksow padły.widac mobilizację fc jak również po młynie.
Ciekawe czy ta młoda torca faktycznie pociągnie to d przodu i może kto wie za parę lat wyjdzie to na dobre w Zabrzu kto wie.i oczywiście ja potoczą się relacje między młoda ekipa tircidy a GKS czy ROW
Ciekawe czy ta młoda torca faktycznie pociągnie to d przodu i może kto wie za parę lat wyjdzie to na dobre w Zabrzu kto wie.i oczywiście ja potoczą się relacje między młoda ekipa tircidy a GKS czy ROW
-
Silesia 90
Pytanie czy tam były tylko Katowice, albo jeszcze Mikołów, Mysłowice i/lub inne fc? Jeśli tylko Katowice, to rzeczywiście słabo z strony Gieksy.SilesiaStreets pisze: 09.02.2026, 07:46 Według Gieksy w Katowicach niebieskie jest tylko niebo.. no to jak to w końcu jest? Ruch po raz któryś robi sobie zbiórki niepokojony przez nikogo w samym centrum Katowic
-
Znajomybienia
Tak samo było słabo ze strony NRSL jak na Wirku TRSL zrobiło sobie zbiórkę. Przecież Ruda Śląska jest Niebieska. Powiedz tak szczerze czego się spodziewałeś w tych dwóch sytuacjach w dzisiejszych czasach?Silesia 90 pisze: 09.02.2026, 11:22Pytanie czy tam były tylko Katowice, albo jeszcze Mikołów, Mysłowice i/lub inne fc? Jeśli tylko Katowice, to rzeczywiście słabo z strony Gieksy.SilesiaStreets pisze: 09.02.2026, 07:46 Według Gieksy w Katowicach niebieskie jest tylko niebo.. no to jak to w końcu jest? Ruch po raz któryś robi sobie zbiórki niepokojony przez nikogo w samym centrum Katowic
Bagio333 pisze: 09.02.2026, 11:19 Ciekawe jak w Zabrzu to się potoczy.w Krakowie po upadku rekinów doszło do mobilizacji osiedli które gdzieś za czasiw sharksow padły.widac mobilizację fc jak również po młynie.
Narazie to ta cała młoda torca boi się postawić kolegom Mary którzy tak samo jak on trenowali i jeździli na obozy i zawody z psem kryminalnym z Gliwic. I dalej udają że jest ok, tak jak udawali że Mara jest ok.
Zresztą kto by to tam miał przejąć? W Zabrzu to każdy w miarę normalny gość ma z nich bekę i nie chce mieć z tym nic wspólnego. Przecież jakby tam się zebrali chłopaki z zabrzańskich salek co nie działają to by najebali tej całej zabrzańskiej ekipie. Zresztą ktoś tu kiedyś pisał o bramkach to zapytajcie kto stoi na tych paru bramkach w Zabrzu teraz.
Albo zresztą popytajcie jak parę lat temu były akcje to jak Zabrze zebrało 3 auta to było dobrze, tacy zawodnicy tam są.
To kto to tam ma przejąć? Gliwice mają kryzys i piast ich coraz bardziej goni, trśl od 15 lat w odwrocie na mieście. Rybnik z Czerwionką się wypisały z zabawy. Kto to ma przejąć? Koledzy Mary i Tokarza z Knurowa? Czy jakieś Lublince czy inne wioski?
Sami se zgotowali ten los, bo ile chłopaków odbiło przez kurewskie zachowanie Mary i jego przydupasów to sami wiedzą, a teraz jak mleko się wylało to nie ma nikogo kto by miał jaja tym frajerom u góry się postawić. Myślicie że czemu Row i Gieksa im podziękowała?
Dzięki za kulturalny opis sytuacji.Myslalem że tam wygląda to lepiej i będzie nowy porządek aleja widać nie.Zreszta bez powodu tak szybko ROW I Katowice by nie odpaliły by Górnika.Parti1000 pisze: 09.02.2026, 19:14Bagio333 pisze: 09.02.2026, 11:19 Ciekawe jak w Zabrzu to się potoczy.w Krakowie po upadku rekinów doszło do mobilizacji osiedli które gdzieś za czasiw sharksow padły.widac mobilizację fc jak również po młynie.
Narazie to ta cała młoda torca boi się postawić kolegom Mary którzy tak samo jak on trenowali i jeździli na obozy i zawody z psem kryminalnym z Gliwic. I dalej udają że jest ok, tak jak udawali że Mara jest ok.
Zresztą kto by to tam miał przejąć? W Zabrzu to każdy w miarę normalny gość ma z nich bekę i nie chce mieć z tym nic wspólnego. Przecież jakby tam się zebrali chłopaki z zabrzańskich salek co nie działają to by najebali tej całej zabrzańskiej ekipie. Zresztą ktoś tu kiedyś pisał o bramkach to zapytajcie kto stoi na tych paru bramkach w Zabrzu teraz.
Albo zresztą popytajcie jak parę lat temu były akcje to jak Zabrze zebrało 3 auta to było dobrze, tacy zawodnicy tam są.
To kto to tam ma przejąć? Gliwice mają kryzys i piast ich coraz bardziej goni, trśl od 15 lat w odwrocie na mieście. Rybnik z Czerwionką się wypisały z zabawy. Kto to ma przejąć? Koledzy Mary i Tokarza z Knurowa? Czy jakieś Lublince czy inne wioski?
Sami se zgotowali ten los, bo ile chłopaków odbiło przez kurewskie zachowanie Mary i jego przydupasów to sami wiedzą, a teraz jak mleko się wylało to nie ma nikogo kto by miał jaja tym frajerom u góry się postawić. Myślicie że czemu Row i Gieksa im podziękowała?
Ciekawa przyszłość na Górnym Śląsku nas czeka.pozyjemy zobaczymy
-
Silesia 90
W Zabrzu jest w ogóle jakiekolwiek miejsce gdzie jest bramka?Parti1000 pisze: 09.02.2026, 19:14Zresztą ktoś tu kiedyś pisał o bramkach to zapytajcie kto stoi na tych paru bramkach w Zabrzu teraz.Bagio333 pisze: 09.02.2026, 11:19 Ciekawe jak w Zabrzu to się potoczy.w Krakowie po upadku rekinów doszło do mobilizacji osiedli które gdzieś za czasiw sharksow padły.widac mobilizację fc jak również po młynie.
https://www.facebook.com/share/p/17wRtnaiqa/
Możecie iść i po walce z nim pogadać i wyjaśnić zamiast tu pierdolic😉 .
Możecie iść i po walce z nim pogadać i wyjaśnić zamiast tu pierdolic😉 .
-
NaprzodRydultowy
Panowie z ROWu, a co tam u was z Panem M.Sz. Teraz już M.M.😂 chłop z wami w ekipie latał, dziaba Gladiators na ręce a dzisiaj Warszawka, niby własna wypożyczalnia aut, foty z kibicami Legii, foty na meczach Apatora Toruń, piosenki o miłości do Realu Madryt. Pogoniliście go czy sam stwierdził, że tylko w necie jest kozak i odbił?
-
Znajomybienia
nie było tam czasem jakiejś akcji o kubańczyka ?NaprzodRydultowy pisze: 10.02.2026, 17:30 Panowie z ROWu, a co tam u was z Panem M.Sz. Teraz już M.M.😂 chłop z wami w ekipie latał, dziaba Gladiators na ręce a dzisiaj Warszawka, niby własna wypożyczalnia aut, foty z kibicami Legii, foty na meczach Apatora Toruń, piosenki o miłości do Realu Madryt. Pogoniliście go czy sam stwierdził, że tylko w necie jest kozak i odbił?
-
Silesia 90
Na meczu:
Górnik - Lech 3819 kibiców z Rudy Śląskiej
Ruch - Śląsk 1261 kibiców z Rudy Śląskiej
Górnik - Lech 3819 kibiców z Rudy Śląskiej
Ruch - Śląsk 1261 kibiców z Rudy Śląskiej
Nie ilość a jakość kolego wyżej ☺️
-
Znajomybienia
Czyli dla Was tylko chuligani się liczą? A reszta to ciule rozumiem ?
Źle rozumieszZnajomybienia pisze: 11.02.2026, 07:04Czyli dla Was tylko chuligani się liczą? A reszta to ciule rozumiem ?