Wydarzenie roku 2025
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Wydarzenie roku 2025
Jakie wg was było wydarzenie kibicowskie minionego roku ?
Re: Wydarzenie roku 2025
Pogoń wchodząca do rodziny WRWE.
Mecz Ruch - Wisła na stadionie Śląskim z dobrą frekwencją z obu stron.
Mimo wszystko koniec zgody GieKsy z Górnikiem
-
PolnocnaStrona
Nie no chyba jednak ta akcja Korony na Radomiak i flagi.
Antifa z Rayo dostająca mocne bicie 2 razy od Lecha i Jagielloni.
-
w miare kumaty
Ruch obalający mur
Definitywnie Korona krojaca Radomiaka
-
ldzwdz1910
Odwrócenie się sytuacji w Łodzi o 180 stopni.
-
Porto.Tekila
Adik nie on zaczął.
A co on takiego niby zaczął? Wam czerwonym już się j**** w głowie i to ostro .A gościu co pisze o odwróceniu sytuacji powinien pierdolnac się w cymbał
-
Porto.Tekila
Białym w takim razie już odj...o po stokroć, skoro w ultrasce wspieli się wyżej od Legi,Jagi czy Widzewa.
-
Taksepatrze
A ja se napisze tak o. Wyjazd Wisły na mecz zgodowy w ponad 20k luda. Warto tutaj tez zaznaczyc, ze rok wczesniej podobna liczba Wisły na Narodowym w PP.
hahahah no tak to przeciez zadne wydarzenie... zwykła napinka
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
-
ŁKS Street
W ostatnim czasie złapaliście parę plusów z akcji osiedlowych i tyle z waszego odwracania sytuacji w Łodzi.
Ilość zatrzymań przez organy ścigania + ilość rozjebusów
-
Porto.Tekila
Gamoniu przeczytaj jeszcze raz temat. Jeśli bieganie jest dla was wydarzeniem roku to .....nie mam pytań. Nisko się oceniacie.buhu321 pisze: 29.12.2025, 14:05hahahah no tak to przeciez zadne wydarzenie... zwykła napinka
Czy u was na Łksie na serio uważają to za wydarzenie roku? :)buhu321 pisze: 29.12.2025, 14:05hahahah no tak to przeciez zadne wydarzenie... zwykła napinka
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Jan Barbados
Otwarta manifestacja przeciwko imigracji w Łodzi i "niby człowiek wiedzioł" ale jednak szok jak żałośnie prezentowali się widzewiacy przy nas, jakby byli na jakichś niskokalorycznych dietach albo ćwiczyli tylko mięśnie palców na klawiaturach.
Wielka, Wielka, Wielka...
...NIEMIECKA HELGA!!!
...NIEMIECKA HELGA!!!
Dla mnie to wyjście na solo z Kaniolem JEDNEJ osoby z Gieksy na solówkę. Reszta się boi i pomimo noszenia ciuchów H, każdy ma pełne pory. Propozycje do tej pory ma każdy, może sobie wybrać nawet miejsce. Wyjazdy w ponad 1000 osób po Polsce, dobra frekwencja na nowym stadionie i JEDEN w sumie małolat który ma jaja. Przypominam że Kaniol nie jest zawodowym mistrzem świata, trenuje sobie w piwnicy.
Dla mnie to wydarzenie dekady generalnie, jedyna taka banda c**** i pedałów w Polsce chyba. Wyszli do Jagi, Zawiszy i pomimo że dostali w******* to odwagę jakąś mieli.
Teraz dawać menele z Bukowej, możecie mi wbijać i podpisywać płachty na kutasie 😅
PS. Odbierzcie towar tym wieśniakom z rybnika bo zaraz pójdą wszyscy na współpracę.
Dla mnie to wydarzenie dekady generalnie, jedyna taka banda c**** i pedałów w Polsce chyba. Wyszli do Jagi, Zawiszy i pomimo że dostali w******* to odwagę jakąś mieli.
Teraz dawać menele z Bukowej, możecie mi wbijać i podpisywać płachty na kutasie 😅
PS. Odbierzcie towar tym wieśniakom z rybnika bo zaraz pójdą wszyscy na współpracę.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Ty tak serrio?Jan Barbados pisze: 03.02.2026, 17:20 niby człowiek wiedzioł" ale jednak szok jak żałośnie prezentowali się nasi zgodowicze z Poznania na wakacjach z konfidentem masterem na wakacjach w tajlandi,przy nas, zesposuli nam całe świeto jon ki pur gdy marszczylismy swoje obzezane naplety
-
Jan Barbados
Tak. No właśnie. Masz plus 0,0001 mm w obwodzie wskazującego.shoe1984 pisze: 03.02.2026, 18:04Ty tak serrio?Jan Barbados pisze: 03.02.2026, 17:20 Otwarta manifestacja przeciwko imigracji w Łodzi i "niby człowiek wiedzioł" ale jednak szok jak żałośnie prezentowali się widzewiacy przy nas, jakby byli na jakichś niskokalorycznych dietach albo ćwiczyli tylko mięśnie palców na klawiaturach.
Wielka, Wielka, Wielka...
...NIEMIECKA HELGA!!!
...NIEMIECKA HELGA!!!
Konto na forum miałem już od 2009 więc ciąg kiche kasztanie. Czy mam już wbite w środowisku?
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Czy rozpisana została już płachta na kryminałach? Rozkminiacie to w środowisku kumatych i grypsujących na wolności?
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Że Wam się chce jeszcze odpisywać takim typom... Nie wiem czy jest debilem, psem, 60, dziewczyną z antify czy innym kretynem. Wiem, że nie ma sensu dyskutować z takim osobnikiem. Ma "żelazny" zestaw argumentów które pod każdą dyskusją używa. Po 10 wpisach widać, że innych spostrzeżeń nie ma.
---------------------------------------------------
Pierwotne pytanie może być ciekawym wstępem do racjonalnej dyskusji o scenie kibicowskiej w 2025.
Akcja YBH w Radomiu i koniec KSGKS chyba wysuwają się na pierwsze miejsce wydarzeń w minionym roku w mojej opinii. Każde ma inną "wagę", bo dotyczy zupełnie różnych aspektów naszego świata.
---------------------------------------------------
Pierwotne pytanie może być ciekawym wstępem do racjonalnej dyskusji o scenie kibicowskiej w 2025.
Akcja YBH w Radomiu i koniec KSGKS chyba wysuwają się na pierwsze miejsce wydarzeń w minionym roku w mojej opinii. Każde ma inną "wagę", bo dotyczy zupełnie różnych aspektów naszego świata.