Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

cpcasual

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: cpcasual »

Odpisuje twojej matce jak chce petardę opierdalać, lamusie milicyjny. Nie wiem kto tam mieszka dokładnie ale jest tam codziennie w barwach i biega wokół Bukowej. Ale kto ma go trafić, cygany? 😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
iparts.pl
Busta

Post autor: Busta »

cpcasual pisze: 31.01.2026, 15:39 Odpisuje twojej matce jak chce petardę opierdalać, lamusie milicyjny. Nie wiem kto tam mieszka dokładnie ale jest tam codziennie w barwach i biega wokół Bukowej. Ale kto ma go trafić, cygany? 😅
Tez bylem w barwach GieKSy w Chorzowie i nikogo nie bylo wracalem z Bytomia i normalnie stalem kolo Rynku .
Jak by trafił frontal na ekipe to by dostal pewnie po bani tak jak i ja w tedy w Chorzowie .
Frontal to dziwna osoba niby pogoniony przez Ruch ale jednak reaktywacja juz nie pogoniony .... nawet Polonia Bytom juz nieraz o tym wspominała tutaj w postach i na forach zamknietych .
CopA.C.A.B.ana

Post autor: CopA.C.A.B.ana »

Tak było. Stałaś wtedy pod latarnią w żółto-czarnej miniówie.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
Gablota

Post autor: Gablota »

To wewnętrzna sprawa Ruchu że został przywrócony. Papierów na niego nie ma i zdjęć na których trenuje z psami też raczej nie latają po necie… czego nie można powiedzieć o innych kibicach z Górnego Śląska.
kobe

Post autor: kobe »

A wewnętrzną sprawą w Górniku nie było to, że mara trenował z policjantem? Wtedy to była sprawa Ruchu?
Gablota

Ty na poważnie to porównujesz???
kobe

Post autor: kobe »

Nie porównuje, nie ma co porównywać. Chodzi o to jak każda ekipa w tym kraju zasady ustala sobie według własnego uznania i egzekwuje to co im wygodne.
A już zmierzam do sedna, w git świecie za kręcenie lewych afer jest c*** do d***. Rozumiem że Frontala bezpodstawnie pogoniła PFka z jej wierchuszką, która teraz odsiaduje wyroki. Konsekwencje będą wyciągnięte?
Gablota

Po pierwsze to nie wiesz o co poszło i czy był pogoniony, obrażony , zawieszony czy c*** wie co, po drugie to w Górniku chłop z psami trenował a ekipa go broniła… dowodów jest mnóstwo na to… o czym my w ogóle gadamy
Polok17

Post autor: Polok17 »

Wie ktoś dlaczego grafy po zgodzie KSGKS znikają tak powoli? U mnie jest ich jeszcze bardzo dużo
AMF1948

Post autor: AMF1948 »

Polok17 pisze: 31.01.2026, 20:40 Wie ktoś dlaczego grafy po zgodzie KSGKS znikają tak powoli? U mnie jest ich jeszcze bardzo dużo
Bo są neutralne relacje.
Fac Fideli Sis Fidelis
Parti1000

Post autor: Parti1000 »

Takie kumacze tu, a nie wiedzą czemu F. swego czasu odbił.

Po raz trzeci ponawiam swoje pytanie do kibiców Górnika bo nikt mi nie odpowiedział:

Dlaczego po r********* się Mary dalej u was tolerowane są jego przydupasy co też trenowały i jeździł na zawody i obozy z psem kryminalnym?
kumate info

Post autor: kumate info »

Prawdomowny i jak tam wariacie? Byles z bieniem na meczu? Udalo sie przejac trybuny?? Derby dla KSG!
212

Post autor: 212 »

cpcasual pisze: 31.01.2026, 15:18 Najlepiej odpowiedzieć na pytanie o Katowice gdzie widać jakie barwy bo to jest wyznacznik. Ruch ma bezapelacyjnie Nikiszowiec i Szopienice, tam są tylko ich barwy. Na Załężu kiedyś mocni a teraz zero barw i są schowani, zresztą tam się wszyscy znają. Piotrowice, tam ruch jest starej daty, barwy nie widoczne. Tysiąclecia to ruch został na tzw Dolnym Tauzenie, to jest od strony Chorzowa i graniczą z nim, chodzą w barwach tam gdzie mieszka Frontal którego gieksa panicznie się boi. Górny i środkowy Tauzen to widoczna tylko gieksa. Ligota, tam trochę starszego ruchu zostało ale raczej barwy ciężko trafić. Reasumując to ruch ma dwie swoje dzielnice, swoją drogą najbardziej patologiczne z ojca na syna i stąd poniekąd ich siła i zgranie. Jeszcze jest dzielnica Janów która praktycznie przylega do Nikiszowca i jest ruchu
od strony Chorzowa to jest Górny Tauzen a nie Dolny.
Busta

Parti1000 pisze: 31.01.2026, 22:38 Takie kumacze tu, a nie wiedzą czemu F. swego czasu odbił.

Odbil ? Niech pokaze jeszcze raz papiery z psiarni jak to Ruch gadal ze jest pogoniony za zeznania .
To jak to jest afere mu krecili sami chorzowscy ze pogoniony i po kilku latach powrócił.
Natiste

Post autor: Natiste »

Busta pisze: 01.02.2026, 11:30
Parti1000 pisze: 31.01.2026, 22:38 Takie kumacze tu, a nie wiedzą czemu F. swego czasu odbił.

Odbil ? Niech pokaze jeszcze raz papiery z psiarni jak to Ruch gadal ze jest pogoniony za zeznania .
To jak to jest afere mu krecili sami chorzowscy ze pogoniony i po kilku latach powrócił.
Ty już lepiej nie wracaj z tymi twoimi przemysleniami🤣
na_chwile

Post autor: na_chwile »

Busta pisze: 31.01.2026, 15:56
cpcasual pisze: 31.01.2026, 15:39 Odpisuje twojej matce jak chce petardę opierdalać, lamusie milicyjny. Nie wiem kto tam mieszka dokładnie ale jest tam codziennie w barwach i biega wokół Bukowej. Ale kto ma go trafić, cygany? 😅
Tez bylem w barwach GieKSy w Chorzowie i nikogo nie bylo wracalem z Bytomia i normalnie stalem kolo Rynku .
Jak by trafił frontal na ekipe to by dostal pewnie po bani tak jak i ja w tedy w Chorzowie .
Frontal to dziwna osoba niby pogoniony przez Ruch ale jednak reaktywacja juz nie pogoniony .... nawet Polonia Bytom juz nieraz o tym wspominała tutaj w postach i na forach zamknietych .
Jeeeb. Schizofrenia 😆

Nie dziękuj, diagnoza za free 😆😆😆
Busta

na_chwile pisze: 01.02.2026, 16:49
Jeeeb. Schizofrenia 😆

Ty tam pedale do budy nic nie znaczysz.
Busta

Natiste pisze: 01.02.2026, 14:21
Busta pisze: 01.02.2026, 11:30

Ty już lepiej nie wracaj z tymi twoimi przemysleniami🤣
Jakie przemyslenia jak to jest prawda w 100%
cpcasual

Kibice to jedyna grupa społeczna z syndromem sztokholmskim i która nigdy się nie przyzna do błędu czy słabości. Tryglodyci i dałny w większości, ci niby kumaci 😅
Zawsze to oni mają rację, wszyscy krystaliczni jp, pdw, śmierć konfidentom. A jak się kończy to każdy wie i jeśli ktoś ma choć trochę mózgu to dawno olał to krzywe towarzystwo.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
kumate info

Post autor: kumate info »

A gdzie to podziali się gwiazdorzy prawdomownyziom i jokerjokes? Jakos dziwnie znikneli po derbach wychodzi na to ze ktos mial racje piszac ze to typy z Piasta.
AMF1948

cpcasual pisze: 01.02.2026, 18:38 Kibice to jedyna grupa społeczna z syndromem sztokholmskim i która nigdy się nie przyzna do błędu czy słabości. Tryglodyci i dałny w większości, ci niby kumaci 😅
Zawsze to oni mają rację, wszyscy krystaliczni jp, pdw, śmierć konfidentom. A jak się kończy to każdy wie i jeśli ktoś ma choć trochę mózgu to dawno olał to krzywe towarzystwo.
To po co tu zaglądasz? Po co siedzisz na forum dla tych "troglodytów i dałnów? Ty to dopiero musisz mieć syndrom.
Fac Fideli Sis Fidelis
cpcasual

Żeby obnażać waszą hipokryzję i pokazywać jakie k******* są obecnie na trybunach
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Jabollo

Post autor: Jabollo »

cpcasual pisze: 01.02.2026, 20:51 Żeby obnażać waszą hipokryzję i pokazywać jakie k******* są obecnie na trybunach
Przeston, żeby rozruszać to zdechłe forum.
prawdomównyziom

Post autor: prawdomównyziom »

kumate info pisze: 01.02.2026, 18:39 A gdzie to podziali się gwiazdorzy prawdomownyziom i jokerjokes? Jakos dziwnie znikneli po derbach wychodzi na to ze ktos mial racje piszac ze to typy z Piasta.
Dzieciaku ty to chyba lubisz jak ci cisną co? Gdzie ja jestem?na pewno tam gdzie cie nie ma,ty zrozumiesz w końcu o czym jest rozmowa?no bo jak ja mam z tobą rozmawiać jak ty mi tu piszesz czy coś przejąłem z jakimś Bieniem,dziecko ty widziałeś gdzieś żebym ja mówił że coś przejmuję że idę na mecz?mówisz mi tu o jakimś Bieniu nie dotarło do ciebie że tu w ogóle nie ma połączenia,że życie nie jest takie jak ci się wydaje,ja tu mówię o tych kurwach z KGP i gwałcicielach że TRZEBA to zutylizować a ty mi tu o przejmowaniu, kogo tam przejmować tych frajerów dojebanych czy kogo? ciebie największego frajera?daj spokój i odnieś się do postów wyżej dlaczego te kurestwo stoi w jednym szeregu z porządnymi ludźmi a nie tu p********* jakieś fantazje, coś ci powiem nie wywołuj mnie bo poziom inteligencji nie ten, jak nie ROZUMIESZ tego co wszyscy do okoła, i uważaj bo zaś będziesz się żalił że ciebie wyzywam i ci cisnę ty sadomacho z pod dery, znajdź se kogoś na swoim poziomie kurewskim z ZASADAMI że jak podajesz rękę wiesz komu to jest Ok przecież jest tam was trochę,bo ja trochę inaczej widzę życie i trochę inaczej patrzę na gwałcicieli i dojebanych frajerów także zjebaj się frajerzyno z komendy i broń terenów a nie FRAJERÓW. I ostatnie zdanie do ciebie ty tu ku*** już wymieniłeś że z Piasta jestem, że z Górnika pogoniony itd że Bienia kumpel ku*** tragedia,ZROZUM TY k**** TWOJE IÕ TO 60 PRZESTAŃ FANTAZJOWAĆ.ZROB PORZĄDEK.I NIE PROŚ WIĘCEJ ŻEBYM CZAS NA CIEBIE TRACIŁ.POZDRO PRAWDZIWI FANI KSG.
PDW !!
prawdomównyziom

Jabollo w punkt 👊😂
PDW !!
Klaus B.

Post autor: Klaus B. »

prawdomównyziom pisze: 01.02.2026, 21:50 Jabollo w punkt 👊😂
Zapomniałeś się przelogować.
prawdomównyziom

Klaus B. pisze: 01.02.2026, 23:51
Zapomniałeś się przelogować.
Tak myślisz? Z kąd te myśli po czym to wnioskujesz pomóż mi ciebie zrozumieć.
PDW !!
glwtrcd

Post autor: glwtrcd »

Ty pedale masz śmiałość komuś coś o zasadach mówić kurwiszonie.
Okradales swoich śmieciu a nie inni.
Miałeś nas r******* wczoraj pod stadionem cwelu
A teraz na lajwie chwalisz te kury co są pizdamj ale jesteście siebie warci.
j**** Bienia stara kurwe
Na Będzinie sie k**** zabarykowales i przez okno cwelu dupe wystawiałeś taki z ciebie chuligan cwelu
AMF1948

cpcasual pisze: 01.02.2026, 20:51 Żeby obnażać waszą hipokryzję i pokazywać jakie k******* są obecnie na trybunach
To żeś sobie w życiu cel obrał,nie ma co .
Fac Fideli Sis Fidelis
na_chwile

Busta pisze: 01.02.2026, 17:03
na_chwile pisze: 01.02.2026, 16:49

Jeeeb. Schizofrenia 😆

Ty tam pedale do budy nic nie znaczysz.
Ważne, że Ty znaczysz w c***.
byleśw barwach GieKSy w Chorzowie i nikogo nie bylo wracałeś z Bytomia i normalnie staleś kolo Rynku .
😆
19acab45

Post autor: 19acab45 »

glwtrcd pisze: 02.02.2026, 00:29 A teraz na lajwie chwalisz te kury co są pizdamj ale jesteście siebie warci.
zamknij już ta morde j***** obsrancu z łabęd
Gablota

https://youtu.be/9JlIOVnoQoc?si=Wp0XbO9ilWOFl3zp
Obczajcie w 8:16 w prawym dolnym rogu w białej czapce pali elektryka parówka z Dębicy, Maciej M. gość młyn prowadzi na Wisłoce, gdzie papiery latają po necie już na niego….to jest jakaś masakra co się dzieje. Teraz w tych czasach to dopiero się kogoś goni z trybun jak już zostanie oficjalnie 60 i bedzie na niego jakiś ogólnopolski materiał w tv czy ki ch…? Chłopy wiedzą z kim stoją i co nie ma dla nich problemu żadnego? Ludzie litości…
na_chwile

Gablota pisze: 02.02.2026, 10:39 https://youtu.be/9JlIOVnoQoc?si=Wp0XbO9ilWOFl3zp
Obczajcie w 8:16 w prawym dolnym rogu w białej czapce pali elektryka parówka z Dębicy, Maciej M. gość młyn prowadzi na Wisłoce, gdzie papiery latają po necie już na niego….to jest jakaś masakra co się dzieje. Teraz w tych czasach to dopiero się kogoś goni z trybun jak już zostanie oficjalnie 60 i bedzie na niego jakiś ogólnopolski materiał w tv czy ki ch…? Chłopy wiedzą z kim stoją i co nie ma dla nich problemu żadnego? Ludzie litości…
Standard na Górniku
Silesia 90

Post autor: Silesia 90 »

Miał być koniec Górnika po rozpadzie zgody, a tu 24k na meczu, więcej niż w Poznaniu i Warszawie, a Łódź nie wypełniła swojego stadionu.
KoKolino

Post autor: KoKolino »

24 k , a z sektora gości słyszalny tylko mlynowy , o resztkach konfidentów w młynie , w tym jeden z Wisłoki już nie będę wspominał
cpcasual

Co ma frekwencja z tym wspólnego? To samo co na gieksie duże liczby wyjazdowe do jakości pseudo ekipy którą bije jeden gość i wszyscy się boją do niego wyjść 😅
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Maciej Madro

Post autor: Maciej Madro »

Nierozjebalem sie tylko powiedziałem prawdę jak bylo ja i moj rodzony brat a na Wisloce tak mozna
Gablota

Ciekawe co charakterny ROW Rybnik na to? Może na Śląsku się jakoś inaczej papiery interpretuje niż w innych regionach…
Lipiniorze

Post autor: Lipiniorze »

Przeciez tak slabej ekipy jak wy u Nas na Stadionie jeszcze nie było i chyba nigdy nie bedzie.Nawet Termalica była głośniejsza niż wy a bylo was prawie 1400 także morda cicho kurczaku.
ODPOWIEDZ