Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

BezimiennyCzłek

Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)

Post autor: BezimiennyCzłek »

Widzew ma z PAOKiem dobre relacje, chyba relatywnie często odwiedzają się wzajemnie na meczach.
c*** z podpisem
iparts.pl
zgredzik

Post autor: zgredzik »

Nawet dziś jechali na mecz do Lyonu, ale ze względu na tragedię Greków (wypadek na drodze i śmierć kibica) zawrócili.
czehulov

Post autor: czehulov »

Abstrahując od wielkiej tragedii, która się wydarzyła (RIP). Teraz ckliwe hasła "śmierć kibica jak śmierć brata" a potem jeden drugiemu na ulicy wpierdoli kose pod żebra albo zatłucze kijem na śmierć bo inaczej nie potrafi się skonfrontować.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
Taksepatrze

Post autor: Taksepatrze »

S.J. pisze: 28.01.2026, 00:56 Tak sobie kiedyś rozmyślałem czy jakaś Polska ekipa miała zgodę /układ z kibicami jakiegoś klubu z Grecji ,bo nie przypominam sobie ,są kontakty z klubami z Serbii,Rosji ,Niemiec ,Włoch ,Francji,Hiszpanii ,Chorwacji no i wiadomo Węgier ,Czech i Słowacji a nawet Białorusi ,a z Grekami chyba nie ,ale może mnie ktoś wyprowadzi z błędu ,chodzi mi o układy/zgody nie prywatne kontakty ;)
Swego czasu byly prywatne kontakty Wisly z Olympiakosem. Pamietam nawet jak jedna ze znanych wówczas person paradowala w koszulce pasiaku na meczach przy Reymonta. Wygladalo to wtedy dosc dziwnie, bo pasiak wyglądał jak Cracovii ;)

Tak czy siak, żeby sie nie rozpisywać ponizej skopiowany tekst :

"Pierwszy kontakt z fanami Olympiakosu Pireus miał miejsce przy okazji wyjazdu Wisły do Aten na mecz z PAO w 2005 roku. Kontakty te padły "śmiercią naturalną" choć są utrzymywane przez pojedyncze osoby z jednostkami z Pireusu (ale nie między grupami). Ponadto nikt nigdy nie planował żadnej zgody, czy układu. Na stadionie przy Reymonta wisiały flagi m.in. Olympiakosu. Była to dość charakterystyczna sektorówka "Toxicity Neo Faliro", grupy Ultras OSFP. Podobnie w Pireusie pokazała się kilka razy małe flagi Wisły.Ponadto kibice Wisły przekazali fanom OSFP ,flagi zdobyte przed meczem Wisła- Panathinaikos,a przed meczem w Atenach ,wspólnie z fanami z Pireusu zaatakowali ,melinę kibiców PAO i odnieśli zwycięstwo nad nimi w tej walce"
cpcasual

Post autor: cpcasual »

Widzew - Paok obecnie
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

Scum do scumu ciągnie, Paok gate 4 & czerwona armia pejsatego kabewudzisty Sobolewskiego zawsze razem.
Jan Barbados

Z innej beczki, bo w temacie Rts-Paok nie ma co kogo trapić.
Czy to prawda, że weteran z Dhw poszkodowany w słynnym "marcowaniu" 14 lat temu w Madrycie przed meczem Real-Cska normalnie już chodzi na mecze i przybija piątki z tymi, którzy chcieli tuszować gwałt?
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

Jan Barbados pisze: 28.01.2026, 18:34 Z innej beczki, bo w temacie Rts-Paok nie ma co kogo trapić.
Czy to prawda, że weteran z Dhw poszkodowany w słynnym "marcowaniu" 14 lat temu w Madrycie przed meczem Real-Cska normalnie już chodzi na mecze i przybija piątki z tymi, którzy chcieli tuszować gwałt?
W********** stąd pedofilu to jest forum dla normalnym ludzi.
Jan Barbados

Ukochane Miasto pisze: 28.01.2026, 19:19
Jan Barbados pisze: 28.01.2026, 18:34 Z innej beczki, bo w temacie Rts-Paok nie ma co kogo trapić.
W********** stąd pedofilu to jest forum dla normalnym ludzi.
Boli. Ja wiem. Wizerunkowo boli niesamowicie. Ale waszego kolegę na Puerta del Sol bolało bardziej. Zadałem proste pytanie, możesz odpisać "tak" albo "nie".
KoKolino

Post autor: KoKolino »

To dość zabawne , z tego co pamiętam żona jednego z ełkaesiakow z bandy o imieniu Ewelina , została oddana jednemu panu z Wielkopolski , może stąd te fantazje o gwałtach
Jan Barbados

KoKolino pisze: 28.01.2026, 20:11 To dość zabawne , z tego co pamiętam żona jednego z ełkaesiakow z bandy o imieniu Ewelina , została oddana jednemu panu z Wielkopolski , może stąd te fantazje o gwałtach
Tak, to zabawne że coś wymyślasz o jakiejś JEDNEJ PANI i jej relacji z JEDNYM PANEM, aby dziecinnie odgryźć się z powodu zwykłego pytania po latach o sprawę JEDNEGO PANA z Widzewa w relacji z DWOMA CZY TRZEMA PANAMI z Cska niekoniecznie dobrowolnej. I co gorsze - choć twoja afera jest z d*** (bo nikt w Poznaniu o niej nie słyszał), to uważasz ją za równoważną z tą sprawą z Madrytu. Tak trzymaj. Kończę temat, widocznie za mało lat mieliście w 2012, albo wiecie o co chodzi tylko za duży wstyd aż do tej pory.
KoKolino

Post autor: KoKolino »

Twój klubik jest już w takiej dvpie , że musi szukać atencji nawet na kibice net . Zamknij już cipke , każdy ma was w chuju
Jan Barbados

KoKolino pisze: 28.01.2026, 20:45 Twój klubik jest już w takiej dvpie , że musi szukać atencji nawet na kibice net . Zamknij już cipke , każdy ma was w chuju
Z wami rozenbaumy to się wszyscy liczą i was szanują, a najbardziej sołtys Bedonia, wójt Łowicza, komendant policji w Koluszkach, kierowca beczkowozu na szambo w Rozprzy, rabin Opoczna i szef punktu unasienniania zwierząt hodowlanych w Brzezinach.
Graczyk_1

Post autor: Graczyk_1 »

Czy na piłce wodnej w Polsce, działały lub działają ekipy kibicowskie? Mam na myśli, że prowadziły doping u siebie i zaliczały jakieś wyjazdy. Tutaj zdjęcie kibiców drużyn z Gorzowa (Alfa Gorzów i GKPW-Stilon), ale to raczej zwykły piknik: https://www.facebook.com/share/p/181zvU ... tid=wwXIfr
Jan Barbados

Kilka chuligańskich ekip na piłce wodnej było ("W czepku urodzeni", "Water Boys", DNO'95"), ale odpuściły bo stale zaliczały wtopy.
SilesiaStreets

Post autor: SilesiaStreets »

Graczyk_1 pisze: 29.01.2026, 15:33 Czy na piłce wodnej w Polsce, działały lub działają ekipy kibicowskie? Mam na myśli, że prowadziły doping u siebie i zaliczały jakieś wyjazdy. Tutaj zdjęcie kibiców drużyn z Gorzowa (Alfa Gorzów i GKPW-Stilon), ale to raczej zwykły piknik: https://www.facebook.com/share/p/181zvU ... tid=wwXIfr
Powiedz że to żart.
w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty »

W czasach kiedy na TVP2 pokazywany był Sport Telegram w 5 minut można się było dowiedzieć o wielu niszowych sportach w Polsce, ale przysięgam, że aż do dziś nigdy nie słyszałem o klubach piłki wodnej w Polsce.
ZKSiak

Post autor: ZKSiak »

w miare kumaty pisze: 29.01.2026, 21:48 W czasach kiedy na TVP2 pokazywany był Sport Telegram w 5 minut można się było dowiedzieć o wielu niszowych sportach w Polsce, ale przysięgam, że aż do dziś nigdy nie słyszałem o klubach piłki wodnej w Polsce.
pod kamieniem żyjesz?
w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty »

ZKSiak pisze: 29.01.2026, 23:57
w miare kumaty pisze: 29.01.2026, 21:48 W czasach kiedy na TVP2 pokazywany był Sport Telegram w 5 minut można się było dowiedzieć o wielu niszowych sportach w Polsce, ale przysięgam, że aż do dziś nigdy nie słyszałem o klubach piłki wodnej w Polsce.
pod kamieniem żyjesz?
Az sprawdzilem. W polskiej Ekstraklesie jest AZ 8 klubow pilki wodnej. Wiekszosc to kluby akademickie. Ekstraklasa jest jedyna liga tych zawodow. Wybacz wiec, ze nie bedac z Warszawy, Poznania, Szczecina, Gorzowa Wlkp, Bytomia, Lodzi czy Ostrowca Swietokrzyskiego nigdy w zyciu nie slyszalem o tych rozgrywkach w Polsce. Kiedys wlasnie byl Sport Telegram, a w nim przeglad tak niszowych sportow jak szybowanie czy sporty motorowodne (Waldemar Marszalek). Waterpolo? To popularne u Chorwatow czy Wlochow ...
pikol_EZD

Post autor: pikol_EZD »

Ostatnio przeglądałem stronę jakiegoś niemieckiego groundhoppera i natrafiłem na zdjęcie gdzie Lech na wyjeździe w Kielcach (2006) miał ze sobą flagę Gorzów (jak mniemam chodzi o ten Wielkopolski). Mógłby ktoś przybliżyć historię flagi i czy jeździła stamtąd jakkolwiek poważna ekipa?
http://www.frank-jasperneite.de/jahr2006/kielce9.JPG
Ruch lewostronny jest dla lewaków
.ZIWPJB.

Post autor: .ZIWPJB. »

https://ibb.co/7xCmGvsK

Na fb napotkalem takie flagi Mazura Ełk jaka byla historia tych flag. I czy to podchodzi pod lewactwo? Bo ja naprzyklad mam poglady prawicowe a nazioli p******* na rowni z komuchami.... wiec czy te ich flagi to było cos na lewo czy po prostu tak jakos wyszlo?
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
Stpne

Post autor: Stpne »

Mogę się mylić, ale w Warszawie takie motywy wieszali lewacy (RAAF, później antifa). Na mieście dopierdalali się np. do ludzi z naszywkami/w koszulkach z białym orłem. Czyli definicja "nazizmu" z "GW".
DZnr1

Post autor: DZnr1 »

Stopper pisze: 02.02.2026, 22:53
.ZiWmjB. pisze: 02.02.2026, 22:42 https://ibb.co/7xCmGvsK

Na fb napotkałem takie flagi Mazura Ełk, jaka byla historia tych szmat. I czy to podchodzi pod lewactwo? Bo ja np. mam poglądy prawicowe i 'nazioli pierdolę' na równi z innymi socjalistami i komuchami ..., więc czy te ich ścierki to było coś na lewo, czy po prostu tak jakoś wyszło?
Mogę się mylić, ale dawno temu w Warszawie takie motywy wieszały lewaki (raaF, później - antifa itp). Na mieście 'dopierdalali' się np. do ludzi z naszywkami/w koszulkach z białym orłem. Czyli definicja "nazizmu" wg szechterowego gÓwNA.
Ale "ZiW..." chodziło o mazurów, które z antynazistów stały się fankubem ... hit7erowców z ... bJałego... ;)
Leoś Kotwica

Post autor: Leoś Kotwica »

Dz mamy ważne sprawy więc nie trać czasu na pisanie o prehistorii tylko zajedź mi te papiery na priv. Żurom, Malicha i Kazik Klimat Kartel będą rozkminiać Kraków a Max Czapka, Heniek i Jongmen zajmą się Łodzią.
Januszex

Post autor: Januszex »

Ostatnio mnie zastanawiało ile ekip w Polsce posługuje się (na flagach itd.) innym herbem niż klub obecnie posiada. Tak na szybko to: Raków (biała tarcza z lat 90’), Lech (bez tabliczki 1922 i z dwoma białymi skrzydełkami), Lechia (używają herbu BKS(?)), Wisła Kraków (używają herbu TS, a nie SA(?)), Jagiellonia cały czas używała starej Jotki do której klub kilka lat temu chyba wrócił, Cracovia też miała w ostatnich latach uaktualniony herb, ale Pasy używają głównie pierwowzoru herbu ze sznurem owiniętym wokół drzewca(?).

Jak coś napisałem, źle to proszę o skorygowanie, jakie jeszcze ekipy przychodzą wam do głowy?
Natiste

Post autor: Natiste »

A mnie bardziej zastanawia czy Wisła Płock to ,Petrochemia czy Petrochemia to Wisła Płock bo oni wieszają flagi te i te 🤔
pikol_EZD

Post autor: pikol_EZD »

Januszex pisze: 04.02.2026, 18:46 Ostatnio mnie zastanawiało ile ekip w Polsce posługuje się (na flagach itd.) innym herbem niż klub obecnie posiada. Tak na szybko to: Raków (biała tarcza z lat 90’), Lech (bez tabliczki 1922 i z dwoma białymi skrzydełkami), Lechia (używają herbu BKS(?)), Wisła Kraków (używają herbu TS, a nie SA(?)), Jagiellonia cały czas używała starej Jotki do której klub kilka lat temu chyba wrócił, Cracovia też miała w ostatnich latach uaktualniony herb, ale Pasy używają głównie pierwowzoru herbu ze sznurem owiniętym wokół drzewca(?).

Jak coś napisałem, źle to proszę o skorygowanie, jakie jeszcze ekipy przychodzą wam do głowy?
Warta Poznań gdzie używają herbu z obwódką z nazwą i datą założenia i odwrotnie Polonia Warszawa, gdzie używają starego herbu bez obwódki z nazwą i datą założenia, Miedź Legnica gdzie chyba używają samego "ślimaka" bez lwa. W ostatnim czasie doszedł KKS Kalisz, gdzie przyjęto nowy herb, który w ogóle nie spodobał się nikomu przez minimalizm. Najciekawszym przykładem jak dla mnie jest jednak Lechia Zielona Góra, gdzie nie dosyć, że kibice używają herbu z czasów "budowlanych" to jeszcze używają barw niebiesko-żółtych zamiast obecnych biało-zielono-żółtych.
Ruch lewostronny jest dla lewaków
cpcasual

Natiste pisze: 04.02.2026, 19:18 A mnie bardziej zastanawia czy Wisła Płock to ,Petrochemia czy Petrochemia to Wisła Płock bo oni wieszają flagi te i te 🤔
Petrochemię używają chuligani od towaru i przycinkach frajerów na wyjazdach.
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
olek765

Post autor: olek765 »

cpcasual pisze: 04.02.2026, 20:21
Natiste pisze: 04.02.2026, 19:18 A mnie bardziej zastanawia czy Wisła Płock to ,Petrochemia czy Petrochemia to Wisła Płock bo oni wieszają flagi te i te 🤔
Petrochemię używają chuligani od towaru i przycinkach frajerów na wyjazdach.
I był taki Maciek i jechałem do Biedronki.
cpcasual

Takie są fakty ignorancie. Jak się nie znasz to zamykasz mordę
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
olek765

Post autor: olek765 »

cpcasual pisze: 05.02.2026, 11:34 Takie są fakty ignorancie. Jak się nie znasz to zamykasz mordę
Ale urwał, ale to było dobre.
Adamowski

Post autor: Adamowski »

Jan Barbados pisze: 28.01.2026, 20:24
KoKolino pisze: 28.01.2026, 20:11 To dość zabawne , z tego co pamiętam żona jednego z ełkaesiakow z bandy o imieniu Ewelina , została oddana jednemu panu z Wielkopolski , może stąd te fantazje o gwałtach
Tak, to zabawne że coś wymyślasz o jakiejś JEDNEJ PANI i jej relacji z JEDNYM PANEM, aby dziecinnie odgryźć się z powodu zwykłego pytania po latach o sprawę JEDNEGO PANA z Widzewa w relacji z DWOMA CZY TRZEMA PANAMI z Cska niekoniecznie dobrowolnej. I co gorsze - choć twoja afera jest z d*** (bo nikt w Poznaniu o niej nie słyszał), to uważasz ją za równoważną z tą sprawą z Madrytu. Tak trzymaj. Kończę temat, widocznie za mało lat mieliście w 2012, albo wiecie o co chodzi tylko za duży wstyd aż do tej pory.
Taki grzeczny jesteś i kulturalnie pytasz.
Zapytam więc i ja kulturalnie, tak jak ty bez spiny i złosliwości.
Czy ten łksiak, który oddał lechitom do ruchania własną żonę a która to tak ochoczo obrabiała im berła, dalej całuje ją gorąco w usta?
Tak tylko pytam dla kolegi. Bez spiny Jasiu.
lobik

Post autor: lobik »

Adamowski pisze: 07.02.2026, 06:29
obrabiała im berła, dalej całuje ją gorąco w usta?
Że kùrwa co? Obrabiała im szczotkę klozetową?!?!?!
Grubo i z przytupem.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
300

Post autor: 300 »

Wkładam kij w mrowisko:

Czarny w ekipie - awantura na cały kraj.
Zbijanie piątek z czarnym (piłkarzem) - legitnie.

Tu dla przykładu zdjęcie z profilu Wisloki (nic do nich nie mam)
https://www.facebook.com/share/p/18DUUQ ... tid=wwXIfr

Gdzie leży umowna linia?

Żeby nie było - tak wiem, czasu się zmieniają i sam mam w sobie więcej tolerancji niż 10-15lat temu, ale ciężko nie zauważyć wytykania „śniadych” czy bratania się z ekipami takimi jak Feyenord czy Ajax.

Koło c**** mi to w sumie lata ale chętnie poczytam co sądzi o tym kibicowska Polska.

Ave.
niezalezny obserwator polskiej sceny kibicowskiej
Cyklon

Post autor: Cyklon »

Po prostu scena kibicowska w Polsce jest przesiąknięta hipokryzją i niestety budzi coraz większe politowanie
Biały front
leonidas88

Post autor: leonidas88 »

Gdzie się podział navijaci88 vrel Suomi vel coś tam? Przerwał swoją krucjatę, czy może ubrał się w nowe szaty.. stawiam na cpcasual haha
Londyn1234

Post autor: Londyn1234 »

A ja mam pytanie, czy w jakiejś ekipie w Polsce działał/działa jakiś strongman? Chodzi mi o takich bardziej znanych
Jan Barbados

lobik pisze: 07.02.2026, 08:36
Adamowski pisze: 07.02.2026, 06:29
obrabiała im berła, dalej całuje ją gorąco w usta?
Że kùrwa co? Obrabiała im szczotkę klozetową?!?!?!
Grubo i z przytupem.
Normalne. Wiejski karczmarz rozenbaum chce poudawać kumatego, ale myśli że w slangu "berło" to jest to co mu stale chodzi po głowie xD
rozkminiacz

Post autor: rozkminiacz »

300 pisze: 07.02.2026, 14:56 Wkładam kij w mrowisko:

Czarny w ekipie - awantura na cały kraj.
Zbijanie piątek z czarnym (piłkarzem) - legitnie.

Tu dla przykładu zdjęcie z profilu Wisloki (nic do nich nie mam)
https://www.facebook.com/share/p/18DUUQ ... tid=wwXIfr

Gdzie leży umowna linia?

Żeby nie było - tak wiem, czasu się zmieniają i sam mam w sobie więcej tolerancji niż 10-15lat temu, ale ciężko nie zauważyć wytykania „śniadych” czy bratania się z ekipami takimi jak Feyenord czy Ajax.

Koło c**** mi to w sumie lata ale chętnie poczytam co sądzi o tym kibicowska Polska.

Ave.
Bo rasizm na trybunach to w większości pokazówka, żeby pokazać jacy to nie jesteśmy radykalni i bezkompromisowi. Pozostałość po skinowskich latach 90. A czy rasizm w Polsce ma sens, jak u nas obcokrajowców brak, a nawet jak są to jakiś mudżin co na studia przyjechał albo zapierdala na Glovo z jedzeniem.

No i tak to właśnie wygląda, najpierw wieszanie celtyka, ale twarzą w twarz z czarnym piłkarzem to już tak trochę głupio hehe. Sorry mordo ale my jebiemy cię za kolor skóry tak dla tradycji, poza tym luz
j**** rosje i ruskich
cpcasual

Teraz to jest pokazówka, w latach 90 było jak najbardziej na serio. Może dla kogoś jest teraz niewiarygodne, że rzucało się bananami w olisadebe przykładowo i jechało się z nim nawet jak strzelał i dał Polsce awans na Mundial. Teraz poprawność i lewactwo przeniknęła do młodych umysłów nawet do tzw kumatych na trybunach. Kiedyś nikt by się do kamery nie wypowiadał poza paroma osobnikami a teraz sami się pchają jak k******* na bata. Tik toki, rolki, relacje live z zamazywaniem grafów 😅 tfu
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
ODPOWIEDZ