Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
BezimiennyCzłek
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Widzew ma z PAOKiem dobre relacje, chyba relatywnie często odwiedzają się wzajemnie na meczach.
c*** z podpisem
Nawet dziś jechali na mecz do Lyonu, ale ze względu na tragedię Greków (wypadek na drodze i śmierć kibica) zawrócili.
Abstrahując od wielkiej tragedii, która się wydarzyła (RIP). Teraz ckliwe hasła "śmierć kibica jak śmierć brata" a potem jeden drugiemu na ulicy wpierdoli kose pod żebra albo zatłucze kijem na śmierć bo inaczej nie potrafi się skonfrontować.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Taksepatrze
Swego czasu byly prywatne kontakty Wisly z Olympiakosem. Pamietam nawet jak jedna ze znanych wówczas person paradowala w koszulce pasiaku na meczach przy Reymonta. Wygladalo to wtedy dosc dziwnie, bo pasiak wyglądał jak Cracovii ;)S.J. pisze: 28.01.2026, 00:56 Tak sobie kiedyś rozmyślałem czy jakaś Polska ekipa miała zgodę /układ z kibicami jakiegoś klubu z Grecji ,bo nie przypominam sobie ,są kontakty z klubami z Serbii,Rosji ,Niemiec ,Włoch ,Francji,Hiszpanii ,Chorwacji no i wiadomo Węgier ,Czech i Słowacji a nawet Białorusi ,a z Grekami chyba nie ,ale może mnie ktoś wyprowadzi z błędu ,chodzi mi o układy/zgody nie prywatne kontakty ;)
Tak czy siak, żeby sie nie rozpisywać ponizej skopiowany tekst :
"Pierwszy kontakt z fanami Olympiakosu Pireus miał miejsce przy okazji wyjazdu Wisły do Aten na mecz z PAO w 2005 roku. Kontakty te padły "śmiercią naturalną" choć są utrzymywane przez pojedyncze osoby z jednostkami z Pireusu (ale nie między grupami). Ponadto nikt nigdy nie planował żadnej zgody, czy układu. Na stadionie przy Reymonta wisiały flagi m.in. Olympiakosu. Była to dość charakterystyczna sektorówka "Toxicity Neo Faliro", grupy Ultras OSFP. Podobnie w Pireusie pokazała się kilka razy małe flagi Wisły.Ponadto kibice Wisły przekazali fanom OSFP ,flagi zdobyte przed meczem Wisła- Panathinaikos,a przed meczem w Atenach ,wspólnie z fanami z Pireusu zaatakowali ,melinę kibiców PAO i odnieśli zwycięstwo nad nimi w tej walce"
-
Jan Barbados
Scum do scumu ciągnie, Paok gate 4 & czerwona armia pejsatego kabewudzisty Sobolewskiego zawsze razem.
-
Jan Barbados
Z innej beczki, bo w temacie Rts-Paok nie ma co kogo trapić.
Czy to prawda, że weteran z Dhw poszkodowany w słynnym "marcowaniu" 14 lat temu w Madrycie przed meczem Real-Cska normalnie już chodzi na mecze i przybija piątki z tymi, którzy chcieli tuszować gwałt?
Czy to prawda, że weteran z Dhw poszkodowany w słynnym "marcowaniu" 14 lat temu w Madrycie przed meczem Real-Cska normalnie już chodzi na mecze i przybija piątki z tymi, którzy chcieli tuszować gwałt?
-
Ukochane Miasto
W********** stąd pedofilu to jest forum dla normalnym ludzi.Jan Barbados pisze: 28.01.2026, 18:34 Z innej beczki, bo w temacie Rts-Paok nie ma co kogo trapić.
-
Jan Barbados
Boli. Ja wiem. Wizerunkowo boli niesamowicie. Ale waszego kolegę na Puerta del Sol bolało bardziej. Zadałem proste pytanie, możesz odpisać "tak" albo "nie".Ukochane Miasto pisze: 28.01.2026, 19:19W********** stąd pedofilu to jest forum dla normalnym ludzi.Jan Barbados pisze: 28.01.2026, 18:34 Z innej beczki, bo w temacie Rts-Paok nie ma co kogo trapić.
To dość zabawne , z tego co pamiętam żona jednego z ełkaesiakow z bandy o imieniu Ewelina , została oddana jednemu panu z Wielkopolski , może stąd te fantazje o gwałtach
-
Jan Barbados
Tak, to zabawne że coś wymyślasz o jakiejś JEDNEJ PANI i jej relacji z JEDNYM PANEM, aby dziecinnie odgryźć się z powodu zwykłego pytania po latach o sprawę JEDNEGO PANA z Widzewa w relacji z DWOMA CZY TRZEMA PANAMI z Cska niekoniecznie dobrowolnej. I co gorsze - choć twoja afera jest z d*** (bo nikt w Poznaniu o niej nie słyszał), to uważasz ją za równoważną z tą sprawą z Madrytu. Tak trzymaj. Kończę temat, widocznie za mało lat mieliście w 2012, albo wiecie o co chodzi tylko za duży wstyd aż do tej pory.KoKolino pisze: 28.01.2026, 20:11 To dość zabawne , z tego co pamiętam żona jednego z ełkaesiakow z bandy o imieniu Ewelina , została oddana jednemu panu z Wielkopolski , może stąd te fantazje o gwałtach
Twój klubik jest już w takiej dvpie , że musi szukać atencji nawet na kibice net . Zamknij już cipke , każdy ma was w chuju
-
Jan Barbados
Z wami rozenbaumy to się wszyscy liczą i was szanują, a najbardziej sołtys Bedonia, wójt Łowicza, komendant policji w Koluszkach, kierowca beczkowozu na szambo w Rozprzy, rabin Opoczna i szef punktu unasienniania zwierząt hodowlanych w Brzezinach.KoKolino pisze: 28.01.2026, 20:45 Twój klubik jest już w takiej dvpie , że musi szukać atencji nawet na kibice net . Zamknij już cipke , każdy ma was w chuju
Czy na piłce wodnej w Polsce, działały lub działają ekipy kibicowskie? Mam na myśli, że prowadziły doping u siebie i zaliczały jakieś wyjazdy. Tutaj zdjęcie kibiców drużyn z Gorzowa (Alfa Gorzów i GKPW-Stilon), ale to raczej zwykły piknik: https://www.facebook.com/share/p/181zvU ... tid=wwXIfr
-
Jan Barbados
Kilka chuligańskich ekip na piłce wodnej było ("W czepku urodzeni", "Water Boys", DNO'95"), ale odpuściły bo stale zaliczały wtopy.
-
SilesiaStreets
Powiedz że to żart.Graczyk_1 pisze: 29.01.2026, 15:33 Czy na piłce wodnej w Polsce, działały lub działają ekipy kibicowskie? Mam na myśli, że prowadziły doping u siebie i zaliczały jakieś wyjazdy. Tutaj zdjęcie kibiców drużyn z Gorzowa (Alfa Gorzów i GKPW-Stilon), ale to raczej zwykły piknik: https://www.facebook.com/share/p/181zvU ... tid=wwXIfr
-
w miare kumaty
W czasach kiedy na TVP2 pokazywany był Sport Telegram w 5 minut można się było dowiedzieć o wielu niszowych sportach w Polsce, ale przysięgam, że aż do dziś nigdy nie słyszałem o klubach piłki wodnej w Polsce.
pod kamieniem żyjesz?w miare kumaty pisze: 29.01.2026, 21:48 W czasach kiedy na TVP2 pokazywany był Sport Telegram w 5 minut można się było dowiedzieć o wielu niszowych sportach w Polsce, ale przysięgam, że aż do dziś nigdy nie słyszałem o klubach piłki wodnej w Polsce.
-
w miare kumaty
Az sprawdzilem. W polskiej Ekstraklesie jest AZ 8 klubow pilki wodnej. Wiekszosc to kluby akademickie. Ekstraklasa jest jedyna liga tych zawodow. Wybacz wiec, ze nie bedac z Warszawy, Poznania, Szczecina, Gorzowa Wlkp, Bytomia, Lodzi czy Ostrowca Swietokrzyskiego nigdy w zyciu nie slyszalem o tych rozgrywkach w Polsce. Kiedys wlasnie byl Sport Telegram, a w nim przeglad tak niszowych sportow jak szybowanie czy sporty motorowodne (Waldemar Marszalek). Waterpolo? To popularne u Chorwatow czy Wlochow ...ZKSiak pisze: 29.01.2026, 23:57pod kamieniem żyjesz?w miare kumaty pisze: 29.01.2026, 21:48 W czasach kiedy na TVP2 pokazywany był Sport Telegram w 5 minut można się było dowiedzieć o wielu niszowych sportach w Polsce, ale przysięgam, że aż do dziś nigdy nie słyszałem o klubach piłki wodnej w Polsce.
Ostatnio przeglądałem stronę jakiegoś niemieckiego groundhoppera i natrafiłem na zdjęcie gdzie Lech na wyjeździe w Kielcach (2006) miał ze sobą flagę Gorzów (jak mniemam chodzi o ten Wielkopolski). Mógłby ktoś przybliżyć historię flagi i czy jeździła stamtąd jakkolwiek poważna ekipa?
http://www.frank-jasperneite.de/jahr2006/kielce9.JPG
http://www.frank-jasperneite.de/jahr2006/kielce9.JPG
Ruch lewostronny jest dla lewaków
https://ibb.co/7xCmGvsK
Na fb napotkalem takie flagi Mazura Ełk jaka byla historia tych flag. I czy to podchodzi pod lewactwo? Bo ja naprzyklad mam poglady prawicowe a nazioli p******* na rowni z komuchami.... wiec czy te ich flagi to było cos na lewo czy po prostu tak jakos wyszlo?
Na fb napotkalem takie flagi Mazura Ełk jaka byla historia tych flag. I czy to podchodzi pod lewactwo? Bo ja naprzyklad mam poglady prawicowe a nazioli p******* na rowni z komuchami.... wiec czy te ich flagi to było cos na lewo czy po prostu tak jakos wyszlo?
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
Mogę się mylić, ale w Warszawie takie motywy wieszali lewacy (RAAF, później antifa). Na mieście dopierdalali się np. do ludzi z naszywkami/w koszulkach z białym orłem. Czyli definicja "nazizmu" z "GW".
Ale "ZiW..." chodziło o mazurów, które z antynazistów stały się fankubem ... hit7erowców z ... bJałego... ;)Stopper pisze: 02.02.2026, 22:53Mogę się mylić, ale dawno temu w Warszawie takie motywy wieszały lewaki (raaF, później - antifa itp). Na mieście 'dopierdalali' się np. do ludzi z naszywkami/w koszulkach z białym orłem. Czyli definicja "nazizmu" wg szechterowego gÓwNA..ZiWmjB. pisze: 02.02.2026, 22:42 https://ibb.co/7xCmGvsK
Na fb napotkałem takie flagi Mazura Ełk, jaka byla historia tych szmat. I czy to podchodzi pod lewactwo? Bo ja np. mam poglądy prawicowe i 'nazioli pierdolę' na równi z innymi socjalistami i komuchami ..., więc czy te ich ścierki to było coś na lewo, czy po prostu tak jakoś wyszło?
-
Leoś Kotwica
Dz mamy ważne sprawy więc nie trać czasu na pisanie o prehistorii tylko zajedź mi te papiery na priv. Żurom, Malicha i Kazik Klimat Kartel będą rozkminiać Kraków a Max Czapka, Heniek i Jongmen zajmą się Łodzią.
Ostatnio mnie zastanawiało ile ekip w Polsce posługuje się (na flagach itd.) innym herbem niż klub obecnie posiada. Tak na szybko to: Raków (biała tarcza z lat 90’), Lech (bez tabliczki 1922 i z dwoma białymi skrzydełkami), Lechia (używają herbu BKS(?)), Wisła Kraków (używają herbu TS, a nie SA(?)), Jagiellonia cały czas używała starej Jotki do której klub kilka lat temu chyba wrócił, Cracovia też miała w ostatnich latach uaktualniony herb, ale Pasy używają głównie pierwowzoru herbu ze sznurem owiniętym wokół drzewca(?).
Jak coś napisałem, źle to proszę o skorygowanie, jakie jeszcze ekipy przychodzą wam do głowy?
Jak coś napisałem, źle to proszę o skorygowanie, jakie jeszcze ekipy przychodzą wam do głowy?
A mnie bardziej zastanawia czy Wisła Płock to ,Petrochemia czy Petrochemia to Wisła Płock bo oni wieszają flagi te i te 🤔
Warta Poznań gdzie używają herbu z obwódką z nazwą i datą założenia i odwrotnie Polonia Warszawa, gdzie używają starego herbu bez obwódki z nazwą i datą założenia, Miedź Legnica gdzie chyba używają samego "ślimaka" bez lwa. W ostatnim czasie doszedł KKS Kalisz, gdzie przyjęto nowy herb, który w ogóle nie spodobał się nikomu przez minimalizm. Najciekawszym przykładem jak dla mnie jest jednak Lechia Zielona Góra, gdzie nie dosyć, że kibice używają herbu z czasów "budowlanych" to jeszcze używają barw niebiesko-żółtych zamiast obecnych biało-zielono-żółtych.Januszex pisze: 04.02.2026, 18:46 Ostatnio mnie zastanawiało ile ekip w Polsce posługuje się (na flagach itd.) innym herbem niż klub obecnie posiada. Tak na szybko to: Raków (biała tarcza z lat 90’), Lech (bez tabliczki 1922 i z dwoma białymi skrzydełkami), Lechia (używają herbu BKS(?)), Wisła Kraków (używają herbu TS, a nie SA(?)), Jagiellonia cały czas używała starej Jotki do której klub kilka lat temu chyba wrócił, Cracovia też miała w ostatnich latach uaktualniony herb, ale Pasy używają głównie pierwowzoru herbu ze sznurem owiniętym wokół drzewca(?).
Ruch lewostronny jest dla lewaków
Petrochemię używają chuligani od towaru i przycinkach frajerów na wyjazdach.Natiste pisze: 04.02.2026, 19:18 A mnie bardziej zastanawia czy Wisła Płock to ,Petrochemia czy Petrochemia to Wisła Płock bo oni wieszają flagi te i te 🤔
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
I był taki Maciek i jechałem do Biedronki.
Takie są fakty ignorancie. Jak się nie znasz to zamykasz mordę
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Ale urwał, ale to było dobre.
Taki grzeczny jesteś i kulturalnie pytasz.Jan Barbados pisze: 28.01.2026, 20:24Tak, to zabawne że coś wymyślasz o jakiejś JEDNEJ PANI i jej relacji z JEDNYM PANEM, aby dziecinnie odgryźć się z powodu zwykłego pytania po latach o sprawę JEDNEGO PANA z Widzewa w relacji z DWOMA CZY TRZEMA PANAMI z Cska niekoniecznie dobrowolnej. I co gorsze - choć twoja afera jest z d*** (bo nikt w Poznaniu o niej nie słyszał), to uważasz ją za równoważną z tą sprawą z Madrytu. Tak trzymaj. Kończę temat, widocznie za mało lat mieliście w 2012, albo wiecie o co chodzi tylko za duży wstyd aż do tej pory.KoKolino pisze: 28.01.2026, 20:11 To dość zabawne , z tego co pamiętam żona jednego z ełkaesiakow z bandy o imieniu Ewelina , została oddana jednemu panu z Wielkopolski , może stąd te fantazje o gwałtach
Zapytam więc i ja kulturalnie, tak jak ty bez spiny i złosliwości.
Czy ten łksiak, który oddał lechitom do ruchania własną żonę a która to tak ochoczo obrabiała im berła, dalej całuje ją gorąco w usta?
Tak tylko pytam dla kolegi. Bez spiny Jasiu.
Że kùrwa co? Obrabiała im szczotkę klozetową?!?!?!Adamowski pisze: 07.02.2026, 06:29obrabiała im berła, dalej całuje ją gorąco w usta?Jan Barbados pisze: 28.01.2026, 20:24Tak, to zabawne że coś wymyślasz o jakiejś JEDNEJ PANI i jej relacji z JEDNYM PANEM, aby dziecinnie odgryźć się z powodu zwykłego pytania po latach o sprawę JEDNEGO PANA z Widzewa w relacji z DWOMA CZY TRZEMA PANAMI z Cska niekoniecznie dobrowolnej. I co gorsze - choć twoja afera jest z d*** (bo nikt w Poznaniu o niej nie słyszał), to uważasz ją za równoważną z tą sprawą z Madrytu. Tak trzymaj. Kończę temat, widocznie za mało lat mieliście w 2012, albo wiecie o co chodzi tylko za duży wstyd aż do tej pory.KoKolino pisze: 28.01.2026, 20:11 To dość zabawne , z tego co pamiętam żona jednego z ełkaesiakow z bandy o imieniu Ewelina , została oddana jednemu panu z Wielkopolski , może stąd te fantazje o gwałtach
Grubo i z przytupem.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
Wkładam kij w mrowisko:
Czarny w ekipie - awantura na cały kraj.
Zbijanie piątek z czarnym (piłkarzem) - legitnie.
Tu dla przykładu zdjęcie z profilu Wisloki (nic do nich nie mam)
https://www.facebook.com/share/p/18DUUQ ... tid=wwXIfr
Gdzie leży umowna linia?
Żeby nie było - tak wiem, czasu się zmieniają i sam mam w sobie więcej tolerancji niż 10-15lat temu, ale ciężko nie zauważyć wytykania „śniadych” czy bratania się z ekipami takimi jak Feyenord czy Ajax.
Koło c**** mi to w sumie lata ale chętnie poczytam co sądzi o tym kibicowska Polska.
Ave.
Gdzie leży umowna linia?
Żeby nie było - tak wiem, czasu się zmieniają i sam mam w sobie więcej tolerancji niż 10-15lat temu, ale ciężko nie zauważyć wytykania „śniadych” czy bratania się z ekipami takimi jak Feyenord czy Ajax.
Koło c**** mi to w sumie lata ale chętnie poczytam co sądzi o tym kibicowska Polska.
Ave.
niezalezny obserwator polskiej sceny kibicowskiej
Po prostu scena kibicowska w Polsce jest przesiąknięta hipokryzją i niestety budzi coraz większe politowanie
Biały front
-
leonidas88
Gdzie się podział navijaci88 vrel Suomi vel coś tam? Przerwał swoją krucjatę, czy może ubrał się w nowe szaty.. stawiam na cpcasual haha
-
Londyn1234
A ja mam pytanie, czy w jakiejś ekipie w Polsce działał/działa jakiś strongman? Chodzi mi o takich bardziej znanych
-
Jan Barbados
Normalne. Wiejski karczmarz rozenbaum chce poudawać kumatego, ale myśli że w slangu "berło" to jest to co mu stale chodzi po głowie xDlobik pisze: 07.02.2026, 08:36Że kùrwa co? Obrabiała im szczotkę klozetową?!?!?!Adamowski pisze: 07.02.2026, 06:29obrabiała im berła, dalej całuje ją gorąco w usta?Jan Barbados pisze: 28.01.2026, 20:24
Tak, to zabawne że coś wymyślasz o jakiejś JEDNEJ PANI i jej relacji z JEDNYM PANEM, aby dziecinnie odgryźć się z powodu zwykłego pytania po latach o sprawę JEDNEGO PANA z Widzewa w relacji z DWOMA CZY TRZEMA PANAMI z Cska niekoniecznie dobrowolnej. I co gorsze - choć twoja afera jest z d*** (bo nikt w Poznaniu o niej nie słyszał), to uważasz ją za równoważną z tą sprawą z Madrytu. Tak trzymaj. Kończę temat, widocznie za mało lat mieliście w 2012, albo wiecie o co chodzi tylko za duży wstyd aż do tej pory.
Grubo i z przytupem.
-
rozkminiacz
Bo rasizm na trybunach to w większości pokazówka, żeby pokazać jacy to nie jesteśmy radykalni i bezkompromisowi. Pozostałość po skinowskich latach 90. A czy rasizm w Polsce ma sens, jak u nas obcokrajowców brak, a nawet jak są to jakiś mudżin co na studia przyjechał albo zapierdala na Glovo z jedzeniem.300 pisze: 07.02.2026, 14:56 Wkładam kij w mrowisko:
Gdzie leży umowna linia?
Ave.
No i tak to właśnie wygląda, najpierw wieszanie celtyka, ale twarzą w twarz z czarnym piłkarzem to już tak trochę głupio hehe. Sorry mordo ale my jebiemy cię za kolor skóry tak dla tradycji, poza tym luz
j**** rosje i ruskich
Teraz to jest pokazówka, w latach 90 było jak najbardziej na serio. Może dla kogoś jest teraz niewiarygodne, że rzucało się bananami w olisadebe przykładowo i jechało się z nim nawet jak strzelał i dał Polsce awans na Mundial. Teraz poprawność i lewactwo przeniknęła do młodych umysłów nawet do tzw kumatych na trybunach. Kiedyś nikt by się do kamery nie wypowiadał poza paroma osobnikami a teraz sami się pchają jak k******* na bata. Tik toki, rolki, relacje live z zamazywaniem grafów 😅 tfu
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU