Gumiś chyć się roboty bo ci zasiłek cofną w mopsie. ku*** chłop siedzi cały dzień i wyzywo ludzi bez internet
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Nie martw się farmazoniaro,nic mi nie cofną zasłużona emerytura. Nie wyzywam ludzi tylko takich trzech ciuli co gówno wiedzą a próbują błyszczeć na kibice net
P.S Jak tam sytuacja na Chropaczowie farmazoniaro ?
Na tym forum broniłeś konfidentów ich młodym wiekiem i chcesz jeszcze dyskutować?Busta pisze: 14.01.2026, 13:09Typ z Ruch pisze o aspiracie
Na Ruchu setki konfidentow od lat 90
Kilku policjantów
Wspópraca z CBŚ
I najlepszy jest typ z Ruchu co współpracuje z psami i rozpracowuje przestępczość stadionową !
Stadion Ruch powinien byc sponsorowany przez psiarnie i powinien miec nazwe Komeda Policji Cicha 6.
Te farmazony mozesz w dupe teczowa sobie wsadzic.Pitfas pisze: 15.01.2026, 08:41Na tym forum broniłeś konfidentów ich młodym wiekiem i chcesz jeszcze dyskutować?Busta pisze: 14.01.2026, 13:09Typ z Ruch pisze o aspiracie
Kilku policjantów
Wspópraca z CBŚ
I najlepszy jest typ z Ruchu co współpracuje z psami i rozpracowuje przestępczość stadionową !
Stadion Ruch powinien byc sponsorowany przez psiarnie i powinien miec nazwe Komeda Policji Cicha 6.
Emeryt... ja p*******. Nie daj Bóg gość ma dzieci albo wnuki :)19seba20 pisze: 14.01.2026, 20:54 Nie martw się farmazoniaro,nic mi nie cofną zasłużona emerytura. Nie wyzywam ludzi tylko takich trzech ciuli co gówno wiedzą a próbują błyszczeć na kibice net
Oczywiście,że mam dzieci,na wnuki jeszcze trochę za młody jestem. Chciałem ci przypomnieć że to forum kibicowskie i na w/w tematy się wypowiadaj...aaa zapomniałem ty jesteś zwykła faja co **** wie co w trawie piszczy, udowodniłeś to w temacie mary. Opowiedz nam czy fajnie być nic nie znaczącym ciulem,który o r********* się swojego guru dowiaduje się od chorzowskich na kibice net?Goral74 pisze: 15.01.2026, 12:10Emeryt... ja p*******. Nie daj Bóg gość ma dzieci albo wnuki :)19seba20 pisze: 14.01.2026, 20:54 Nie martw się farmazoniaro,nic mi nie cofną zasłużona emerytura. Nie wyzywam ludzi tylko takich trzech ciuli co gówno wiedzą a próbują błyszczeć na kibice net
No właśnie wczoraj znowu barwy potracił ten " niebieski" chropaczów...19seba20 pisze: 14.01.2026, 20:54 Nie martw się farmazoniaro,nic mi nie cofną zasłużona emerytura. Nie wyzywam ludzi tylko takich trzech ciuli co gówno wiedzą a próbują błyszczeć na kibice net
c**** wiesz i p*********... "wasze matki to są k****" i ty ciulu będziesz mi pisał o nie tykaniu rodziny... Ostatnia rzecz, o samopoczuciu... Jak to jest, całe życie poświęcić, i do emerytury j**** Żaboli u siebie na Rudzie i durś być w mniejszości ? Egzystencjalna tragedia kibica ruchu Chorzów w Rudzie Śląskiej19seba20 pisze: 15.01.2026, 16:09Goral74 pisze: 15.01.2026, 12:10Emeryt... ja p*******. Nie daj Bóg gość ma dzieci albo wnuki :)19seba20 pisze: 14.01.2026, 20:54 Nie martw się farmazoniaro,nic mi nie cofną zasłużona emerytura. Nie wyzywam ludzi tylko takich trzech ciuli co gówno wiedzą a próbują błyszczeć na kibice net
Oczywiście,że mam dzieci,na wnuki jeszcze trochę za młody jestem. Chciałem ci przypomnieć że to forum kibicowskie i na w/w tematy się wypowiadaj...aaa zapomniałem ty jesteś zwykła faja co **** wie co w trawie piszczy, udowodniłeś to w temacie mary. Opowiedz nam czy fajnie być nic nie znaczącym ciulem,który o r********* się swojego guru dowiaduje się od chorzowskich na kibice net?
-
dyniadynia
Hahahahah przecież żabole na samej Rudzie mają może z 5 osób do bicia. Wszystko poobstawiane przez NRŚL, została wam Ruda 1 i Godula z Orzegowem. Najlepszym podsumowaniem szczewskiej działalności w Rudzie Śląskiej jest przegrana dupnego K., gwiazdy trśl na solówce z naszym malolatem ;)
Swoje fantazje zostaw dla swojego chłopaka, obrońco konfidentów.Busta pisze: 15.01.2026, 10:34Te farmazony mozesz w dupe teczowa sobie wsadzic.Pitfas pisze: 15.01.2026, 08:41Na tym forum broniłeś konfidentów ich młodym wiekiem i chcesz jeszcze dyskutować?Busta pisze: 14.01.2026, 13:09
Typ z Ruch pisze o aspiracie
Kilku policjantów
Wspópraca z CBŚ
Napisz w których dzielnicach kto jest u siebie ?dyniadynia pisze: 16.01.2026, 09:29 Hahahahah przecież żabole na samej Rudzie mają może z 5 osób do bicia. Wszystko poobstawiane przez NRŚL, została wam Ruda 1 i Godula z Orzegowem. Najlepszym podsumowaniem szczewskiej działalności w Rudzie Śląskiej jest przegrana dupnego K., gwiazdy trśl na solówce z naszym malolatem ;)
Ruda1 -
Godula -
Orzegów -
Bielszowice -
Czarny Las -
Wirek -
Halemba -
Chebzie -
Fryna -
Kochłowice -
Bykowina -
Przecież sam dobrze wiesz że wcale tak łatwo mu nie poszło, gdy wasz młody ciągle w treningu,a K. Już nie koniecznie.dyniadynia pisze: 16.01.2026, 09:29 Hahahahah przecież żabole na samej Rudzie mają może z 5 osób do bicia. Wszystko poobstawiane przez NRŚL, została wam Ruda 1 i Godula z Orzegowem. Najlepszym podsumowaniem szczewskiej działalności w Rudzie Śląskiej jest przegrana dupnego K., gwiazdy trśl na solówce z naszym malolatem ;)
Fac Fideli Sis Fidelis
-
Silesia 90
Załóż barwy swojego klubu i zrób sobie godzinny spacer po każdej z dzielnicy, chyba najbardziej miarodajne sprawdzenie, a na pewno lepsze niż subiektywne oceny ludzi z forum czy z facebooka.Goral74 pisze: 16.01.2026, 10:37Napisz w których dzielnicach kto jest u siebie ?dyniadynia pisze: 16.01.2026, 09:29 Hahahahah przecież żabole na samej Rudzie mają może z 5 osób do bicia. Wszystko poobstawiane przez NRŚL, została wam Ruda 1 i Godula z Orzegowem. Najlepszym podsumowaniem szczewskiej działalności w Rudzie Śląskiej jest przegrana dupnego K., gwiazdy trśl na solówce z naszym malolatem ;)
Ruda1 -
Godula -
Orzegów -
Bielszowice -
Czarny Las -
Wirek -
Halemba -
Chebzie -
Fryna -
Kochłowice -
Bykowina -
Wiem gdzie mogę chodzić. Jestem ciekaw co napisze ten co obstawił RudęSilesia 90 pisze: 16.01.2026, 12:55Załóż barwy swojego klubu i zrób sobie godzinny spacer po każdej z dzielnicy, chyba najbardziej miarodajne sprawdzenie, a na pewno lepsze niż subiektywne oceny ludzi z forum czy z facebooka.Goral74 pisze: 16.01.2026, 10:37Napisz w których dzielnicach kto jest u siebie ?dyniadynia pisze: 16.01.2026, 09:29 Hahahahah przecież żabole na samej Rudzie mają może z 5 osób do bicia. Wszystko poobstawiane przez NRŚL, została wam Ruda 1 i Godula z Orzegowem. Najlepszym podsumowaniem szczewskiej działalności w Rudzie Śląskiej jest przegrana dupnego K., gwiazdy trśl na solówce z naszym malolatem ;)
Ruda1 -
Godula -
Orzegów -
Bielszowice -
Czarny Las -
Wirek -
Halemba -
Chebzie -
Fryna -
Kochłowice -
Bykowina -
Hahaha właśnie na początku grudnia było widać kto c**** wie ty bita trójkolorowa cioto. W nogach śpisz frajerze a o wszystkim dowiadujesz się z kibice net. Ruch w mniejszości na Rudzie ....no dobry wic. Boli cię cioto że na Halembie,Frynie czy Wirku już nie możesz sobie połazić w szmatach szczew jak jeszcze 20 lat temu. Rozumiem twoją frustrację a uwierz,że będzie dla was jeszcze gorzejGoral74 pisze: 16.01.2026, 08:19c**** wiesz i p*********... "wasze matki to są k****" i ty ciulu będziesz mi pisał o nie tykaniu rodziny... Ostatnia rzecz, o samopoczuciu... Jak to jest, całe życie poświęcić, i do emerytury j**** Żaboli u siebie na Rudzie i durś być w mniejszości ? Egzystencjalna tragedia kibica ruchu Chorzów w Rudzie Śląskiej19seba20 pisze: 15.01.2026, 16:09
Oczywiście,że mam dzieci,na wnuki jeszcze trochę za młody jestem. Chciałem ci przypomnieć że to forum kibicowskie i na w/w tematy się wypowiadaj...aaa zapomniałem ty jesteś zwykła faja co **** wie co w trawie piszczy, udowodniłeś to w temacie mary. Opowiedz nam czy fajnie być nic nie znaczącym ciulem,który o r********* się swojego guru dowiaduje się od chorzowskich na kibice net?
Ruch w mniejszości na Rudzie ....no dobry wic19seba20 pisze: 16.01.2026, 13:34Hahaha właśnie na początku grudnia było widać kto c**** wie ty bita trójkolorowa cioto. W nogach śpisz frajerze a o wszystkim dowiadujesz się z kibice net. Ruch w mniejszości na Rudzie ....no dobry wic. Boli cię cioto że na Halembie,Frynie czy Wirku już nie możesz sobie połazić w szmatach szczew jak jeszcze 20 lat temu. Rozumiem twoją frustrację a uwierz,że będzie dla was jeszcze gorzejGoral74 pisze: 16.01.2026, 08:19c**** wiesz i p*********... "wasze matki to są k****" i ty ciulu będziesz mi pisał o nie tykaniu rodziny... Ostatnia rzecz, o samopoczuciu... Jak to jest, całe życie poświęcić, i do emerytury j**** Żaboli u siebie na Rudzie i durś być w mniejszości ? Egzystencjalna tragedia kibica ruchu Chorzów w Rudzie Śląskiej19seba20 pisze: 15.01.2026, 16:09
I po tym nie powinno się z tobą pisać.
Fakty i słowa.... Są liczby z którymi się nie dyskutuje...
Co do Wirku.... poszło w tym roku 200 szali Górnika ile ruchu ? Górnika nie ma na Halembie ? Frynie ?
Wkleiłem wcześniej dzielnice Rudy.. może ty napiszesz gdzie i kto bo twój kolega dynia chyba nie ogarnia.
Gościu masz swoje lata, dzieci, a napierdalasz o ciotach, żabskich szcewach.. ku*** nie jest ci gańba ?
Zauważyłaś pewnie cioto,że takie posty piszę tylko do ciebie,użytkownika braun2025 i do cygańskiego napletka busty!
Dlaczego? Bo wiem,że wy c**** wiecie co się w kibicowskim światku dzieje. Udowodniliście to tutaj ,jedno niewiedza,inni farmazonami.Jeśli ktoś jest w miarę kumaty piszę z nim normalnie.
Na Wirku 200 szali poszło no popatrz. A może napisz tutaj jakie są proporcje na Wirku dziś a jakie były jeszcze 15 lat temu. A ty mi coś próbujesz pierdolić o naszej mniejszości.
Gdybyś był choć w miarę obiektywny to byś zamknął mordę a nie pierdolił o mniejszości.
Na siłę fc składają się nie tylko liczby jeżdżących na mecze,ale i ekipa sportowa itd. Dobrze wiesz,że coraz mniej macie do powiedzenia co mnie niezmiernie cieszy. Od 2009 roku ciągnie się za wami "mieliście do wyboru bitwę lub hańbę" wybraliście hańbę. Klepnieta przez was zgoda z Gieksą miała wykończyć Ruch a tymczasem Ruch urósł od tego czasu na Rudzie bardzo mocno. Teraz już nie będzie do pomocy Gieksy czy Rowu wiec zobaczymy jak będziecie sobie radzić
Dlaczego? Bo wiem,że wy c**** wiecie co się w kibicowskim światku dzieje. Udowodniliście to tutaj ,jedno niewiedza,inni farmazonami.Jeśli ktoś jest w miarę kumaty piszę z nim normalnie.
Na Wirku 200 szali poszło no popatrz. A może napisz tutaj jakie są proporcje na Wirku dziś a jakie były jeszcze 15 lat temu. A ty mi coś próbujesz pierdolić o naszej mniejszości.
Gdybyś był choć w miarę obiektywny to byś zamknął mordę a nie pierdolił o mniejszości.
Na siłę fc składają się nie tylko liczby jeżdżących na mecze,ale i ekipa sportowa itd. Dobrze wiesz,że coraz mniej macie do powiedzenia co mnie niezmiernie cieszy. Od 2009 roku ciągnie się za wami "mieliście do wyboru bitwę lub hańbę" wybraliście hańbę. Klepnieta przez was zgoda z Gieksą miała wykończyć Ruch a tymczasem Ruch urósł od tego czasu na Rudzie bardzo mocno. Teraz już nie będzie do pomocy Gieksy czy Rowu wiec zobaczymy jak będziecie sobie radzić
Jeszcze się pochwał, że ten wasz "małolat" jest śniadej karnacji. Macie brudasa w ekipie i się tym jeszcze szczyciciedyniadynia pisze: 16.01.2026, 09:29 Hahahahah przecież żabole na samej Rudzie mają może z 5 osób do bicia. Wszystko poobstawiane przez NRŚL, została wam Ruda 1 i Godula z Orzegowem. Najlepszym podsumowaniem szczewskiej działalności w Rudzie Śląskiej jest przegrana dupnego K., gwiazdy trśl na solówce z naszym malolatem ;)
p********* dookoła19seba20 pisze: 16.01.2026, 14:42 Zauważyłaś pewnie cioto,że takie posty piszę tylko do ciebie,użytkownika braun2025 i do cygańskiego napletka busty!
Strasznie rozeznany jesteś Chropaczów teraz Wirek. I kto tutaj jest farmazonem? Że niby wirek jest niebieski? Worek to już nie jest to samo co 15 lat temu dużo ludzi odbiło dzięki L z NRSL, ale mówienie o tych kilku menelach z Sienkiewicza że trzęsą wirkiem to trzeba mieć nasrane w głowie. Zawsze Ruch był w Rudzie lepiej zorganizowany. Nigdy Ruch nie miał problemu żeby w godzinę zebrać kilkadziesiąt osób do bicia z kilku dzielnic nawet fc. Zabole nigdy takiej organizacji nie mieli stąd zawsze PF było dużo mocniejsze od Torcidy19seba20 pisze: 16.01.2026, 14:42 Zauważyłaś pewnie cioto,że takie posty piszę tylko do ciebie,użytkownika braun2025 i do cygańskiego napletka busty!
Ich siłę jako FC widziałem przed derbami na ChebziuBraun2025 pisze: 16.01.2026, 15:20Strasznie rozeznany jesteś Chropaczów teraz Wirek. I kto tutaj jest farmazonem? Że niby wirek jest niebieski? Worek to już nie jest to samo co 15 lat temu dużo ludzi odbiło dzięki L z NRSL, ale mówienie o tych kilku menelach z Sienkiewicza że trzęsą wirkiem to trzeba mieć nasrane w głowie. Zawsze Ruch był w Rudzie lepiej zorganizowany. Nigdy Ruch nie miał problemu żeby w godzinę zebrać kilkadziesiąt osób do bicia z kilku dzielnic nawet fc. Zabole nigdy takiej organizacji nie mieli stąd zawsze PF było dużo mocniejsze od Torcidy19seba20 pisze: 16.01.2026, 14:42 Zauważyłaś pewnie cioto,że takie posty piszę tylko do ciebie,użytkownika braun2025 i do cygańskiego napletka busty!
Ja tyś ciulu widzioł. Tak jak byłeś na ustawce z Polonią Bytom i nie widziałeś kulawej akcji ze strony szczew farmazoniaro
Akurat przed derbami na chebziu psy rozgonily Ruch. Co prawda Ruch mógł biec w stronę zaboli po torach albo bokiem za płotem wzdłuż torów, ale wybrali ucieczkę w osiedleGoral74 pisze: 16.01.2026, 15:46Ich siłę jako FC widziałem przed derbami na ChebziuBraun2025 pisze: 16.01.2026, 15:20Strasznie rozeznany jesteś Chropaczów teraz Wirek. I kto tutaj jest farmazonem? Że niby wirek jest niebieski? Worek to już nie jest to samo co 15 lat temu dużo ludzi odbiło dzięki L z NRSL, ale mówienie o tych kilku menelach z Sienkiewicza że trzęsą wirkiem to trzeba mieć nasrane w głowie. Zawsze Ruch był w Rudzie lepiej zorganizowany. Nigdy Ruch nie miał problemu żeby w godzinę zebrać kilkadziesiąt osób do bicia z kilku dzielnic nawet fc. Zabole nigdy takiej organizacji nie mieli stąd zawsze PF było dużo mocniejsze od Torcidy19seba20 pisze: 16.01.2026, 14:42 Zauważyłaś pewnie cioto,że takie posty piszę tylko do ciebie,użytkownika braun2025 i do cygańskiego napletka busty!
Akurat to nie o niego łazi.Braun2025 pisze: 16.01.2026, 14:51Jeszcze się pochwał, że ten wasz "małolat" jest śniadej karnacji. Macie brudasa w ekipie i się tym jeszcze szczyciciedyniadynia pisze: 16.01.2026, 09:29 Hahahahah przecież żabole na samej Rudzie mają może z 5 osób do bicia. Wszystko poobstawiane przez NRŚL, została wam Ruda 1 i Godula z Orzegowem. Najlepszym podsumowaniem szczewskiej działalności w Rudzie Śląskiej jest przegrana dupnego K., gwiazdy trśl na solówce z naszym malolatem ;)![]()
Czyli potwierdzasz, że gdzieś tam brudas się kręci ?Jabollo pisze: 16.01.2026, 23:28Akurat to nie o niego łazi.Braun2025 pisze: 16.01.2026, 14:51Jeszcze się pochwał, że ten wasz "małolat" jest śniadej karnacji. Macie brudasa w ekipie i się tym jeszcze szczyciciedyniadynia pisze: 16.01.2026, 09:29 Hahahahah przecież żabole na samej Rudzie mają może z 5 osób do bicia. Wszystko poobstawiane przez NRŚL, została wam Ruda 1 i Godula z Orzegowem. Najlepszym podsumowaniem szczewskiej działalności w Rudzie Śląskiej jest przegrana dupnego K., gwiazdy trśl na solówce z naszym malolatem ;)![]()

apropo śniadych :D
-
1964RUDA SLASKA
ty niewidomy czlowieczku gymba mo na zolto pomazano a nie sniado depie
Ja p******* ten porównuje małolata/dziecko 8-9 letnie do przywódcy NRSL. Mnie rozdupi. Zaroz jeszcze przydupi gumiś i powie że farmazon1964RUDA SLASKA pisze: 17.01.2026, 06:36ty niewidomy czlowieczku gymba mo na zolto pomazano a nie sniado depie
Pewnie mieli dzieciaka pogonic z sektora tylko dlatego ze jest lekko zabarwiony? Za granica masa polakow chodzi na rozne zagraniczne kluby to tez ich gonic bo Polak na obcym stadionie? Bez jaj. Jakos do ciapatych pilkarzy i mudzynow cals ekstraklasa sie cieszy jak wam gole dla waszej druzyny strzelaja.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
A ten ciapaty co fight clubie trenuje z wami to też lekko zabarwiony i takie tam?
-
Kuzyn Burmistrza
Ci co najbardziej pyszczą o cyganach, sami maja w ciapatych w ekipach. Cóż za parakoks ;)
Największy paradoks to, że w ruchu nie może grać murzin bo PF zabroniła ale może stać w pierwszym rzędzie na ciulanskuKuzyn Burmistrza pisze: 17.01.2026, 10:36 Ci co najbardziej pyszczą o cyganach, sami maja w ciapatych w ekipach. Cóż za parakoks ;)
A to jest murzin?
Hahahahahaha1964RUDA SLASKA pisze: 17.01.2026, 06:36ty niewidomy czlowieczku gymba mo na zolto pomazano a nie sniado depie
-
1964RUDA SLASKA
i z czego rzysz dzbanie?umulung pisze: 17.01.2026, 18:07Hahahahahaha1964RUDA SLASKA pisze: 17.01.2026, 06:36ty niewidomy czlowieczku gymba mo na zolto pomazano a nie sniado depie
No bioly to lon nie jest
Pytołech czy murzin,ale widza co ciężko masz z odpowiedzią
Krojcok/Monte. No czorny jest, ale dłonie Mo biole
Jak według Ciebie on mom gęba pomalowano to czas do okulisty1964RUDA SLASKA pisze: 17.01.2026, 22:26i z czego rzysz dzbanie?umulung pisze: 17.01.2026, 18:07Hahahahahaha1964RUDA SLASKA pisze: 17.01.2026, 06:36
ty niewidomy czlowieczku gymba mo na zolto pomazano a nie sniado depie
Każda duża ekipa w kraju ma Ormian w składzie i jakoś nigdy nie widziałem przypierdolki