Cios poniżej pasa i tyle w temacie! I nawet 100 odwróconych źle sektorówek sie nie może z tym równać.Piotras ŁKS pisze:nowe Władcy Północy Kozakja padłem
![]()
Ktoś wpadł naprawde na świetny pomysł
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Większość z nas kibicuje Dumie Katalonii nie od dziś tylko grubo ponad 10 , a niektórzy nawet i ponad 20 lat. Wiadomo, ze jak to u małolatów najpierw pojawiły się bramki, mecze i gwiazdy, a właściwie podziw dla nich a dopiero później cos głębszego. Nasza miłość do Barcy nie kończy się na 1 wyjeździe w roku, fladze i szlajaniu po mieście w koszulce z allegro, na której nie zarobi klub a zarobi jakiś skośnooki szemrany typ z allegro.BIC pisze:Gryzie mnie flaga Barcelony w barwach Polski. Jak dla mnie, to jest to jakieś nieporozumienie. Zreszta ja wogole nie potrafie pojac jak mozna kibicowac np. Barcelonie w takim stopniu zeby sobie flage robic. Zakochaliscie sie w tym klubie przez TV czy jak?
i co w związku z tym? Nie bardzo rozumiem sens twojego posta...Incognito. pisze:po wlepce karolewa wnioskuje że eŁKSa zaczyna robić wlepki w formie flag, zazwyczaj to ekipy robiły odwrotnienajpierw flaga potem wlepka
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
Dużo. i co z tego? W czym masz problem?...Michał z Łodzi pisze:To ile flag Łksu zadebiutowało w tym sezonie?
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
Jeśli ci się podoba, że w ciągu roku debiutuje u was 10-15 flag a pewien producent wasz płot traktuje jako reklamę swoich produktów to gratuluję. Ale to wasza sprawa.FcRuda pisze:Jak Ci się nudzi to podaj liczbe ile zadebiutowało flag i podaj dopuszczalną liczbe według Ciebie ile może debiutować flag....Michał z Łodzi pisze:To ile flag Łksu zadebiutowało w tym sezonie?![]()
Co za ludzie
nie bede komentował twojej wypowiedzi, kazdy chyba widzi jaka masz wiedze zacytuje tylko twoja wypowiedz (kilka stron wczesniej była komentowana flaga widzewa)Michał z Łodzi pisze:Jeśli ci się podoba, że w ciągu roku debiutuje u was 10-15 flag a pewien producent wasz płot traktuje jako reklamę swoich produktów to gratuluję. Ale to wasza sprawa.FcRuda pisze:Jak Ci się nudzi to podaj liczbe ile zadebiutowało flag i podaj dopuszczalną liczbe według Ciebie ile może debiutować flag....Michał z Łodzi pisze:To ile flag Łksu zadebiutowało w tym sezonie?![]()
Co za ludzie
Fakt, tekst Sandecji nie za specjalny.
Kod: Zaznacz cały
Najwięcej do powiedzenia na temat nowej flagi Widzewa mają kibice Łksu,(...)
Michał z Łodzi pisze:Jeśli ci się podoba, że w ciągu roku debiutuje u was 10-15 flag a pewien producent wasz płot traktuje jako reklamę swoich produktów to gratuluję. Ale to wasza sprawa.FcRuda pisze:Jak Ci się nudzi to podaj liczbe ile zadebiutowało flag i podaj dopuszczalną liczbe według Ciebie ile może debiutować flag....Michał z Łodzi pisze:To ile flag Łksu zadebiutowało w tym sezonie?![]()
Co za ludzie
Fakt, tekst Sandecji nie za specjalny.
To następna wasza flaga to będzie "Peronowi Rozbójnicy " fiansowana przez gosiewskeigo a graficzeni zapożyczona od KSZO ?Maciunia_KSH pisze:Co do tego że drukowana-to w czym ci to przeszkadza??Chasło żeczywiscie zapożyczone z Lecha.A co do terror Squadu to nie wiem o co ci chodzi.Nazw Sharks jude Gang też się czepiasz??
ponio pisze:Szkoda,że jedno oko jej spierdala na prawo.
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów