Patriotyczna Pielgrzymka Kibiców na Jasną Górę

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Stpne

Re: Patriotyczna Pielgrzymka Kibiców na Jasną Górę

Post autor: Stpne »

Tak nam tu "objaśniasz" kibolski (i nie tylko) świat, a nie wiesz, że ZL takiej flagi nie ma i nigdy nie miało, ani nie widzisz, kto jako pierwszy odpowiedział na pielgrzymkowe niereligijne wątpliwości? ;)
iparts.pl
basalaj

Post autor: basalaj »

StonkaZiemniaczana pisze: 11.01.2026, 20:33 Jadczakowa kręci aferę jednemu z bardziej znanych i medialnych kiboli w kraju za zbicie piony z prezydentem.
Jak Rafałek zbijał piątkę z pedofilem to im to nie przeszkadzało.

Obrazek
DennisWise

Post autor: DennisWise »

Stpne pisze: 11.01.2026, 22:02 Tak nam tu "objaśniasz" kibolski (i nie tylko) świat, a nie wiesz, że ZL takiej flagi nie ma i nigdy nie miało, ani nie widzisz, kto jako pierwszy odpowiedział na pielgrzymkowe niereligijne wątpliwości? ;)
A skąd mam wiedzieć ja w kościele raz w życiu byłem jak ktoś umarł. Czyli raz na galę dopingować swoich kolorowych, raz się na różowo-czerwono farbują jak stare lewaczki a raz na pielgrzymkę dopingują z B&H? Niedługo będzie jak w Niemczech 3 za Hitlerem, 2 za Marxem, 2 apolitycznych a jeden ma ramadan i wursta nie je. Ale jedna ekipa.
Stpne

Czyli klasyka. Mędrkowanie o polskim światku kibolskim, a na uwagę o kolejnym zerowym oriencie jakieś uwagi o niedoszłych wizytach kościele.

https://www.youtube.com/watch?v=wV2mfoBRWJk

A może dowiemy się coś o tym, jak te sprawy wyglądają w twojej ekipie? :)
DennisWise

Stpne pisze: 11.01.2026, 22:42 A może dowiemy się coś o tym, jak te sprawy wyglądają w twojej ekipie? :)
Wszyscy równo wierzą w Wodana, Donara i Quid. A u was we Warszawie macie zamiar jak stary D wstąpić do Paulinów na starość? Czy wybieracie bardziej charakterne zakony Kamedułów Bosych i Kartuzów?
pomarańcz

Post autor: pomarańcz »

Kibic_janusz pisze: 11.01.2026, 10:40
klansman pisze: 11.01.2026, 08:48
Kibic_janusz pisze: 11.01.2026, 01:33 Pytanie do kibiców Zagłębia- na patriotyczną pielgrzymkę przed święty dla katolików obraz serio trzeba było zabrać flagę Blood&Honour? Nie było innych patriotycznych? Nie uważacie że to jest po prostu niestosowne?
Trzeba było na miejscu składać reklamację a nie teraz mędrkować.
Jak mogłem coś zgłaszać na miejscu, skoro mnie tam nie było? Nie jestem religijny, nie chodzę na pielgrzymki.

Precyzując: nie przeszkadza mi sama flaga B&H, tylko zabranie jej na pielgrzymkę. Ponawiam wiec pytanie- nie uważacie że to jest po prostu niestosowne?
A jak dają w robocie bony na święta itd. to też ich nie odbierasz?
Stpne

DennisWise pisze: 11.01.2026, 22:55
Stpne pisze: 11.01.2026, 22:42 A może dowiemy się coś o tym, jak te sprawy wyglądają w twojej ekipie? :)
Wszyscy równo wierzą w Wodana, Donara i Quid. A u was we Warszawie macie zamiar jak stary D wstąpić do Paulinów na starość? Czy wybieracie bardziej charakterne zakony Kamedułów Bosych i Kartuzów?
Urocze :) Humor - 1929%. A wiedzy o tym, co się aktualnie dzieje w Polsce tyle co w internetach. Samopoczucie przednie :) NIech cię Thor w Nowym Roku sowicie uraczy swoim młotem :) (musi pomóc)

PS A Kartuzy, to raczej arkowskie rajtuzy, więc nie wiem ocb.
DennisWise

Stpne pisze: 11.01.2026, 23:08
DennisWise pisze: 11.01.2026, 22:55
Urocze :) Humor - 1929%. A wiedzy o tym, co się aktualnie dzieje w Polsce tyle co w internetach. Samopoczucie przednie :) NIech cię Thor w Nowym Roku sowicie uraczy swoim młotem :) (musi pomóc)

PS A Kartuzy, to raczej arkowskie rajtuzy, więc nie wiem ocb.
A co się dzieje? Świeżo po spowiedzi jesteś? Czy przeor jasnogórski podczas rozgrzeszenia odpuścił ci "drobne" zażyłości z brodatymi saracenami z Wielkiego Kaukazu? Zadawanie się z innowiercami to grzech ciężki. Nie starczy że cię Karol kropidłem pokropi tutaj już potrzebne są grubsze odpusty z Watykanu.
DennisWise

Obrazek
Przecież oni swoją zwykłą flagę klubową przywieźli do Częstochowy a nie żadne BH jak na zdjęciu. Z igły widły robicie cytat faktycznie może i z Honoru ale tam grał nie sam Szczerski. Może Olaf teraz też na pielgrzymki jeździ.
le_suiveur

Post autor: le_suiveur »

StonkaZiemniaczana pisze: 11.01.2026, 20:33 Jadczakowa kręci aferę jednemu z bardziej znanych i medialnych kiboli w kraju za zbicie piony z prezydentem.
Koleś z Jagi inteligencją się nie popisał. Zaszkodził Nawrockiemu i sobie bo sprawa zrobiła się głośna a typ ma sprawę w toku więc będą naciski "aby skazać kibola" i pokazać kogo prezydent witał....
Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin »

HYMN POLSKI i wielkie racowisko na błoniach jasnogórskich

https://www.youtube.com/watch?v=LvmgT1y0kKI
Prawo i pięść

Post autor: Prawo i pięść »

On zaszkodził czy prezydent sam sobie zaszkodził ściskając się z nie wiadomo kim. Ja rozumiem, że prezydent wywodzi się ze środowiska chuligańskiego, ale obecnie piastuje funkcję głowy państwa, więc dla własnego dobra powinien się trzymać na dystans zamiast witać się z typami spod ciemnej gwiazdy. W sumie mnie to tam ani ziębi ani grzeje, bo za chwilę znowu się zlecą lobiki i będą pisać, że jestem lewakiem od Trzaskowskiego. Moje zdanie jest takie, że prezydent nie ważne, z której jest strony powinien trzymać poziom, bo reprezentuje Polskę.
le_suiveur

Post autor: le_suiveur »

Nawrocki akurat poziom trzyma, ale mógłby być trochę ogarnięty jak wybiera się na takie "imprezy" to powinien zadbać aby osoby, z którymi się wita były nieskazitelne bo silny wróg (głównie medialnie) czeka na takie potknięcia... Koleś z Jagi też nie popisał się inteligencją pchając się na afisz wiedząc co ma za uszami, a przede wszystkim, że ma sprawę w toku bo tym rozgłosem zaszkodził im obu bo obstawiam, że po takiej wrzawie medialnej wyłapie odsiadkę....
Braun2025

Post autor: Braun2025 »

Prawo i pięść pisze: 12.01.2026, 20:34 On zaszkodził czy prezydent sam sobie zaszkodził ściskając się z nie wiadomo kim. Ja rozumiem, że prezydent wywodzi się ze środowiska chuligańskiego, ale obecnie piastuje funkcję głowy państwa, więc dla własnego dobra powinien się trzymać na dystans zamiast witać się z typami spod ciemnej gwiazdy. W sumie mnie to tam ani ziębi ani grzeje, bo za chwilę znowu się zlecą lobiki i będą pisać, że jestem lewakiem od Trzaskowskiego. Moje zdanie jest takie, że prezydent nie ważne, z której jest strony powinien trzymać poziom, bo reprezentuje Polskę.
Przecież na nieświadomce się nie liczy. Ja p******* przyszedł prezydent uścisnął dłoń pierwszemu typowi, który z uśmiechem wyciągnął do niego rękę i tyle. Zaczynacie pierdolić jak TVN...
PolishFansTV

Post autor: PolishFansTV »

Relacja z XVIII Patriotycznej Pielgrzymki kibiców na Jasną Górę (10.01.2026)
https://youtu.be/WZL94d6KNfU
PolishFans TV - największy kanał kibicowski w Polsce na YouTube
🔸YouTube ➡ https://www.youtube.com/PolishFansTV
🔸Facebook ➡ https://www.facebook.com/polishfanstv/
🔸Instagram ➡ https://www.instagram.com/polishfanstv/
🔸Twitter ➡ https://twitter.com/polishfanstv
Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin »

Temat nabiera rozpędu. Już nawet wirtualna meile z taką informacją wysyła co jest szokiem, gdyż nigdy podobnych informacji meilowo nie wysyłali :
Serdecznie powitany przez Nawrockiego. Ujawniamy kim jest Tomasz P. ps. „Dragon”

„Czołem kibice” - tymi słowami Karol Nawrocki przywitał uczestników Pielgrzymki Kibiców na Jasnej Górze. Wśród uścisków dłoni od prezydenta znalazł się też ten najbardziej kłopotliwy - z Tomaszem P. ps. „Dragon”, wielokrotnie karanym liderem gangu kiboli. Trudno uznać to za zwykły gest bez znaczenia, jeśli dokonuje go głowa państwa. W materiale śledczym Szymona Jadczaka przeczytacie kim jest kibol, z którym serdecznie witał się Nawrocki.
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

No i dobrze.Nasz człowiek.A lewactwo niech płacze.Niech pokazą jak tusk fotografował się z pershingiem a trzaskowski z pedofilem.
siwy123

Post autor: siwy123 »

Oldfreak pisze: 16.01.2026, 20:05 No i dobrze.Nasz człowiek.A lewactwo niech płacze.Niech pokazą jak tusk fotografował się z pershingiem a trzaskowski z pedofilem.
Jeszcze dodałbym do tego aktora sportowca "postać znana ".
ODPOWIEDZ