150 zł to była cena biletu i przejazdu autokarem z Rybnika, młodzież do 16 roku życia 110 zł(taka informacja jest w internecie, wystarczy wygooglować). Nawiasem mówiąc jesteś mocno oderwany od rzeczywistości. Co to jest na dzisiejsze czasy 150 zł?? Całe 35 euro.lobik pisze: 06.01.2026, 19:07150zł?!?!?! Chyba, że w tej cenie była kiełba plus.4 browary?Sebastian75 pisze: 06.01.2026, 18:58Nie było tak źle ale porownujac pierwszy turniej po reaktywacji to nie ma porownania .
Same ceny biletow jak na taki piknik to za duzo 150zł .
A finał? To najbardziej antykibicowski, jaki można sobie wymarzyć![]()
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Prawo i pięść
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
KolejnoNatiste pisze: 06.01.2026, 20:32 Przy średniej 11 tys 2 tys z Katowic to mało?Przecież Ruchu już tam nie ma🤭
A teraz poproszę średnia Gieksy gdy grała w 1 lidze i ilu z tego z Katowic a ilu z innych fc
Znicz 737
Miedź 693
Tychy 783
Chrobry 711
Bytom 1290
Pogoń 776
Dalej mi się nie chce sprawdzać. Źródło fb Ruchu.
Ładne 2000 osób z Katowic. Stary i głupi ciul z ciebie
Jak już ciulu się opierasz o oficjalny fp Ruch to patrz na wszystkie wyliczenia i wszystkie średnie podsumowujące cały sezon na Śląskim gląbie.
-
Kalafior11
Ale żenująca postawa Torcidy z Gliwic co do Kopernika. Jakieś fotki z balkonu i tłumaczenia że Piast był za wcześnie hahaha. Akcja na plus dla Piasta
Przecież sam piast pisze że byli o 11:30 ( godzinę przed zbiórka) a źle przeczytali plakat. Torcida od zawsze na plakacie umieszcza godzinę rozpoczęcia wydarzenia a nie zbiórki.Kalafior11 pisze: 06.01.2026, 21:01 Ale żenująca postawa Torcidy z Gliwic co do Kopernika. Jakieś fotki z balkonu i tłumaczenia że Piast był za wcześnie hahaha. Akcja na plus dla Piasta
Przecież debilu ty tych raportów i podsumowań nie rozumiesz. Wrzuciłem ci z całej rundy kolejno z każdego meczu . Jakie chcesz inne wyliczenia?Natiste pisze: 06.01.2026, 21:00 Jak już ciulu się opierasz o oficjalny fp Ruch to patrz na wszystkie wyliczenia i wszystkie średnie podsumowujące cały sezon na Śląskim gląbie.
Gimnastykuj się dalej imbecylu.
Po co Górnik pucuje się do Gieksy i zarzuca "kto nie skacze ten z Chorzowa"?
Rozumiem próbę przypodobania się gospodarzom i przypomnienia, że zgoda powstała nie z wzajemnej miłości do siebie, tylko z nienawiści do Ruchu, ale taka wazelina kilka dni po decyzji jest zabawna.
Zapomnieli chyba o Legii :)
Rozumiem próbę przypodobania się gospodarzom i przypomnienia, że zgoda powstała nie z wzajemnej miłości do siebie, tylko z nienawiści do Ruchu, ale taka wazelina kilka dni po decyzji jest zabawna.
Zapomnieli chyba o Legii :)
-
prawdomównyziom
No co ty nie powiesz,takie rzeczy przecież oni nosa nie wychylają u siebie w mieście.Ciekawe co na to Góral 74?uprzedze odpowiedź albo nie poczekam cóż to teraz na skrobie nasz kumpel,ROZUMIESZ JUŻ O CZYM WCZORAJ CI PISAŁEM ZROZUMIAŁEŚ ku*** ŻE LATA DO TYŁU GDZIE OBRONA BYŁA NA KAŻDYM SKRZYDLE NAWET 5GODZIN PRZED BY NIE PRZYSZLI???TU TYLKO NADZIEJA JEST W ZWYKŁYCH FANATYKACH ŻE TO OBRONIĄ.POZDRAWIAM .Kalafior11 pisze: 06.01.2026, 21:01 Ale żenująca postawa Torcidy z Gliwic co do Kopernika. Jakieś fotki z balkonu i tłumaczenia że Piast był za wcześnie hahaha. Akcja na plus dla Piasta
PDW !!
-
1964RUDA SLASKA
a ja slysze 60 latNatiste pisze: 06.01.2026, 18:23 Dobra lepiej zamilcz ,Katowice pod względem frekwencji 3 miejsce na Ruchu a że kibiców niebieskich niema w Katowicach słyszę już 44 lata![]()
-
prawdomównyziom
Siemasz kolego,dobrze rozumiem że chcesz chłopakom z Piasta dać do zrozumienia że to co robią ma sens? czy chcesz im umniejszyć to że sukcesywnie bez żadnego oporu kroczą drogą do celu,bo tak twoje posty są zawsze na stronę Górnika tłumaczenie itd tak z ciekawości pytam bez żadnej napinki,a może tu by wystarczyło napisać że jak w Zabrzu byli by prawdziwi chuligani nie te podróbki z akademii pana Kleksa to już od rana ba ku*** od wczoraj wieczorem pilnowali by terenu jak kiedyś i na samą myśl że mogą być,Piast by się zastanowił 100razy ale wiesz jak jest Piast dobrze wie że Torcida Gliwice to wydmuszki , młodzi nie mają na kim się wzorować i jest jak jest, a ten ku*** łeb O nicku Torcida Gliwice mówi żeby się ustawić kabaret,a do tego siedzi h** na zmywaku w Anglii,dobrze że jeszcze Rudzka Torcida Broni terenu zawzięcie ,a nie jak te policjanty i gwałciciele z Gliwic,nadzieja w młodych że w końcu zaczną normalnie funkcjonować bez kurestwa i wstydu na całą Polskę.MLODA TORCA POWODZENIA.ZACZNIJCIE STAWIAĆ ZAPORY I NIE LICZCIE NA NIKOGO.Braun2025 pisze: 06.01.2026, 21:03Przecież sam piast pisze że byli o 11:30 ( godzinę przed zbiórka) a źle przeczytali plakat. Torcida od zawsze na plakacie umieszcza godzinę rozpoczęcia wydarzenia a nie zbiórki.Kalafior11 pisze: 06.01.2026, 21:01 Ale żenująca postawa Torcidy z Gliwic co do Kopernika. Jakieś fotki z balkonu i tłumaczenia że Piast był za wcześnie hahaha. Akcja na plus dla Piasta
PDW !!
Gdzieś o mnie pytałeś wcześniej.... Jest tu grupa Chorzowskich którzy zawzięcie p******* pisząc że czarne jest białe, ale przynajmniej wiadomo komu kibicują.... Ty wstydzisz się napisać za kim jesteś. Odemnie w bok.prawdomównyziom pisze: 06.01.2026, 23:35Siemasz kolego,dobrze rozumiem że chcesz chłopakom z Piasta dać do zrozumienia że to co robią ma sens? czy chcesz im umniejszyć to że sukcesywnie bez żadnego oporu kroczą drogą do celu,bo tak twoje posty są zawsze na stronę Górnika tłumaczenie itd tak z ciekawości pytam bez żadnej napinki,a może tu by wystarczyło napisać że jak w Zabrzu byli by prawdziwi chuligani nie te podróbki z akademii pana Kleksa to już od rana ba ku*** od wczoraj wieczorem pilnowali by terenu jak kiedyś i na samą myśl że mogą być,Piast by się zastanowił 100razy ale wiesz jak jest Piast dobrze wie że Torcida Gliwice to wydmuszki , młodzi nie mają na kim się wzorować i jest jak jest, a ten ku*** łeb O nicku Torcida Gliwice mówi żeby się ustawić kabaret,a do tego siedzi h** na zmywaku w Anglii,dobrze że jeszcze Rudzka Torcida Broni terenu zawzięcie ,a nie jak te policjanty i gwałciciele z Gliwic,nadzieja w młodych że w końcu zaczną normalnie funkcjonować bez kurestwa i wstydu na całą Polskę.MLODA TORCA POWODZENIA.ZACZNIJCIE STAWIAĆ ZAPORY I NIE LICZCIE NA NIKOGO.Braun2025 pisze: 06.01.2026, 21:03Przecież sam piast pisze że byli o 11:30 ( godzinę przed zbiórka) a źle przeczytali plakat. Torcida od zawsze na plakacie umieszcza godzinę rozpoczęcia wydarzenia a nie zbiórki.Kalafior11 pisze: 06.01.2026, 21:01 Ale żenująca postawa Torcidy z Gliwic co do Kopernika. Jakieś fotki z balkonu i tłumaczenia że Piast był za wcześnie hahaha. Akcja na plus dla Piasta
Ktoś się czepiał flagi Górnika Władcy GŚ, skocz jeden w drugim na mecz do Zabrza to zrozumiesz czemu tak jest.... Już nawet nie chodzi o ilości kibiców... potem wróć do siebie skądkolwiek jesteś i sie dychnij.
Tyle samo ile bylo na Ruchu jak był w dołku i spadł do starej II ligi poczytaj sobie ile bylo od lat 2012-2017 na Ruchu mlyn nawet 100 osob i 1500 na meczu tak byly takie mecze na Ruchu .Natiste pisze: 06.01.2026, 20:32
A teraz poproszę średnia Gieksy gdy grała w 1 lidze i ilu z tego z Katowic a ilu z innych fc
Ciekawe czy wtedy tak sie śmialiście z Widzewem z siebie jak was tak mało było.
Tak na poważnie to po jakiego c**** poruszacie temat liczby na stadionie ? Kiedys bylo na derbach 4000 ludzi i lepsza atmosfera niz na tych wszystkich derbach co teraz sa razem wzietych.
Siemasz cwelujozo bieniuprawdomównyziom pisze: 06.01.2026, 22:32No co ty nie powiesz,takie rzeczy przecież oni nosa nie wychylają u siebie w mieście.Ciekawe co na to Góral 74?uprzedze odpowiedź albo nie poczekam cóż to teraz na skrobie nasz kumpel,ROZUMIESZ JUŻ O CZYM WCZORAJ CI PISAŁEM ZROZUMIAŁEŚ ku*** ŻE LATA DO TYŁU GDZIE OBRONA BYŁA NA KAŻDYM SKRZYDLE NAWET 5GODZIN PRZED BY NIE PRZYSZLI???TU TYLKO NADZIEJA JEST W ZWYKŁYCH FANATYKACH ŻE TO OBRONIĄ.POZDRAWIAM .Kalafior11 pisze: 06.01.2026, 21:01 Ale żenująca postawa Torcidy z Gliwic co do Kopernika. Jakieś fotki z balkonu i tłumaczenia że Piast był za wcześnie hahaha. Akcja na plus dla Piasta
Wiemy ze to twoj nik tu tylko k**** jebana
A teraz zamkji swoją pierdolona wykrzywiona morde
Sluchaj pizdeczko mówisz ze chlopak z labed wyrzucił flagę ty k**** jebana oni zajebali mu zapłacić bagażnika c*** trochę jego wina, ale ty p********* o wyrzuceniu szmato.
Straszysz nas ku*** Piastem ku*** ty opierdalasz im,czy oni tobie.
Słyszałem ze niedawno jakieś lajwa odpalies i z wykrzywiona swoją p**** groziles nam , wiesz za marzenia niekaraja.
I ostanie wiemy co masz za marzenie i co chcesz zrobić, spróbuj moze ci sie uda spełnić to marzenie co masz w swojej przecpanej głowie.
Jak idzie zbieranie ekipy pomogę ci weź se koleżanki z Piasta albo z Toszka cwelu
Ja nic Piastowi nie umiejszam. To że Torcida gliwice ma zjazd jest niepodważalne. Ale robicie z tej akcji jakieś c*** wie co a się nic nie wydarzyło. Piast przyszedł jak chłopaki byli w pociągu do Katowic. Tyle w tym temacie. Jest plakat, jest godzina rozpoczęcia turnieju no nie wiem jakie jeszcze dowody chcesz. Piszesz kiedyś pilnowali 5 godzin wcześniej. To mogli przyjść te 5 godzin wcześniej a nie godzinę za późno. Teraz to możemy gdybaćprawdomównyziom pisze: 06.01.2026, 23:35Siemasz kolego,dobrze rozumiem że chcesz chłopakom z Piasta dać do zrozumienia że to co robią ma sens? czy chcesz im umniejszyć to że sukcesywnie bez żadnego oporu kroczą drogą do celu,bo tak twoje posty są zawsze na stronę Górnika tłumaczenie itd tak z ciekawości pytam bez żadnej napinki,a może tu by wystarczyło napisać że jak w Zabrzu byli by prawdziwi chuligani nie te podróbki z akademii pana Kleksa to już od rana ba ku*** od wczoraj wieczorem pilnowali by terenu jak kiedyś i na samą myśl że mogą być,Piast by się zastanowił 100razy ale wiesz jak jest Piast dobrze wie że Torcida Gliwice to wydmuszki , młodzi nie mają na kim się wzorować i jest jak jest, a ten ku*** łeb O nicku Torcida Gliwice mówi żeby się ustawić kabaret,a do tego siedzi h** na zmywaku w Anglii,dobrze że jeszcze Rudzka Torcida Broni terenu zawzięcie ,a nie jak te policjanty i gwałciciele z Gliwic,nadzieja w młodych że w końcu zaczną normalnie funkcjonować bez kurestwa i wstydu na całą Polskę.MLODA TORCA POWODZENIA.ZACZNIJCIE STAWIAĆ ZAPORY I NIE LICZCIE NA NIKOGO.Braun2025 pisze: 06.01.2026, 21:03Przecież sam piast pisze że byli o 11:30 ( godzinę przed zbiórka) a źle przeczytali plakat. Torcida od zawsze na plakacie umieszcza godzinę rozpoczęcia wydarzenia a nie zbiórki.Kalafior11 pisze: 06.01.2026, 21:01 Ale żenująca postawa Torcidy z Gliwic co do Kopernika. Jakieś fotki z balkonu i tłumaczenia że Piast był za wcześnie hahaha. Akcja na plus dla Piasta
-
prawdomównyziom
Twój poziom upośledzenia poraża w h** ty jesteś taki głupi że z tobą nie ma co dyskutować,ty widzisz tu straszenie Piastem?ku*** co za łeb do tego widzisz jakieś zjawy i próbujesz tu coś ustukac, tragedia a teraz słuchaj: weź słownik i zobacz,,czytanie ze zrozumieniem" dwa stoisz za flagą PATRIOCI?a twoje pismo przypomina jak byś nawet nie skończył szkoły specjalnej, nie rób wstydu kolegom po szalu bo nie jeden się wstydzi przyłóż się chociaż napisz najpierw na kartce i wróć,3 wróciłeś już do kraju czy dalej nadajesz ze zmywaka, weź wróć cofnij się do gimnazjum bo ewidentnie straciłeś czas na naukę a co za tym idzie szansę na legalną pracę w Polsce dlatego jesteś gdzie jesteś,i coś ci powiem jeżeli to ty co tu ktoś wyżej pisał to przecież ja dobrze wiem i ty dobrze wiesz że raczej jesteś cienki i na strachy tu kogoś bierzesz,bo powiedz gdzie i kiedy ty się biłes za Górnik? i jak to ty to dam ci dobrą radę weź bratu powiedz żeby odszedł z honorem bo tam dojebane ma w papierach czy nie?a nie wstyd robicie reszcie i trzymacie te frajerstwo pod miotłą i uważaj żebyś znowu nie s********* przed Piastem jak ci się to nie raz zdarzyło. TAKŻE PRZESTAŃ KŁAMAĆ!!. I WEŹ COŚ NA USPOKOJENIE.glwtrcd pisze: 07.01.2026, 12:20Siemasz cwelujozo bieniuprawdomównyziom pisze: 06.01.2026, 22:32No co ty nie powiesz,takie rzeczy przecież oni nosa nie wychylają u siebie w mieście.Ciekawe co na to Góral 74?uprzedze odpowiedź albo nie poczekam cóż to teraz na skrobie nasz kumpel,ROZUMIESZ JUŻ O CZYM WCZORAJ CI PISAŁEM ZROZUMIAŁEŚ ku*** ŻE LATA DO TYŁU GDZIE OBRONA BYŁA NA KAŻDYM SKRZYDLE NAWET 5GODZIN PRZED BY NIE PRZYSZLI???TU TYLKO NADZIEJA JEST W ZWYKŁYCH FANATYKACH ŻE TO OBRONIĄ.POZDRAWIAM .Kalafior11 pisze: 06.01.2026, 21:01 Ale żenująca postawa Torcidy z Gliwic co do Kopernika. Jakieś fotki z balkonu i tłumaczenia że Piast był za wcześnie hahaha. Akcja na plus dla Piasta
Sluchaj pizdeczko mówisz ze chlopak z labed wyrzucił flagę ty k**** jebana oni zajebali mu zapłacić bagażnika c*** trochę jego wina, ale ty p********* o wyrzuceniu szmato.
Słyszałem ze niedawno jakieś lajwa odpalies i z wykrzywiona swoją p**** groziles nam , wiesz za marzenia niekaraja.
I ostanie wiemy co masz za marzenie i co chcesz zrobić, spróbuj moze ci sie uda spełnić to marzenie co masz w swojej przecpanej głowie.
Jak idzie zbieranie ekipy pomogę ci weź se koleżanki z Piasta albo z Toszka cwelu
PDW !!
-
Silesia 90
Totalnie obiektywnie, piszesz tak samo źle, a może nawet jeszcze gorzej od niego.prawdomównyziom pisze: 07.01.2026, 17:14Twój poziom upośledzenia poraża w h** ty jesteś taki głupi że z tobą nie ma co dyskutować,ty widzisz tu straszenie Piastem?ku*** co za łeb do tego widzisz jakieś zjawy i próbujesz tu coś ustukac, tragedia a teraz słuchaj: weź słownik i zobacz,,czytanie ze zrozumieniem" dwa stoisz za flagą PATRIOCI?a twoje pismo przypomina jak byś nawet nie skończył szkoły specjalnej, nie rób wstydu kolegom po szalu bo nie jeden się wstydzi przyłóż się chociaż napisz najpierw na kartce i wróć,3 wróciłeś już do kraju czy dalej nadajesz ze zmywaka, weź wróć cofnij się do gimnazjum bo ewidentnie straciłeś czas na naukę a co za tym idzie szansę na legalną pracę w Polsce dlatego jesteś gdzie jesteś,i coś ci powiem jeżeli to ty co tu ktoś wyżej pisał to przecież ja dobrze wiem i ty dobrze wiesz że raczej jesteś cienki i na strachy tu kogoś bierzesz,bo powiedz gdzie i kiedy ty się biłes za Górnik? i jak to ty to dam ci dobrą radę weź bratu powiedz żeby odszedł z honorem bo tam dojebane ma w papierach czy nie?a nie wstyd robicie reszcie i trzymacie te frajerstwo pod miotłą i uważaj żebyś znowu nie s********* przed Piastem jak ci się to nie raz zdarzyło. TAKŻE PRZESTAŃ KŁAMAĆ!!. I WEŹ COŚ NA USPOKOJENIE.glwtrcd pisze: 07.01.2026, 12:20Siemasz cwelujozo bieniuprawdomównyziom pisze: 06.01.2026, 22:32
No co ty nie powiesz,takie rzeczy przecież oni nosa nie wychylają u siebie w mieście.Ciekawe co na to Góral 74?uprzedze odpowiedź albo nie poczekam cóż to teraz na skrobie nasz kumpel,ROZUMIESZ JUŻ O CZYM WCZORAJ CI PISAŁEM ZROZUMIAŁEŚ ku*** ŻE LATA DO TYŁU GDZIE OBRONA BYŁA NA KAŻDYM SKRZYDLE NAWET 5GODZIN PRZED BY NIE PRZYSZLI???TU TYLKO NADZIEJA JEST W ZWYKŁYCH FANATYKACH ŻE TO OBRONIĄ.POZDRAWIAM .
-
prawdomównyziom
Dzięki na pewno mnie przekonales i udowodniłeś że piszę gorzej,po za tym dam ci dobrą radę nie wpierdalaj się jak nikt o zdanie cię nie pyta i te Totalnie obiektywne ku*** też jesteś z tej bandy cicho cwelnych czy totalnie obiektywnie nadajesz z komendy.Silesia 90 pisze: 07.01.2026, 17:21Totalnie obiektywnie, piszesz tak samo źle, a może nawet jeszcze gorzej od niego.prawdomównyziom pisze: 07.01.2026, 17:14Twój poziom upośledzenia poraża w h** ty jesteś taki głupi że z tobą nie ma co dyskutować,ty widzisz tu straszenie Piastem?ku*** co za łeb do tego widzisz jakieś zjawy i próbujesz tu coś ustukac, tragedia a teraz słuchaj: weź słownik i zobacz,,czytanie ze zrozumieniem" dwa stoisz za flagą PATRIOCI?a twoje pismo przypomina jak byś nawet nie skończył szkoły specjalnej, nie rób wstydu kolegom po szalu bo nie jeden się wstydzi przyłóż się chociaż napisz najpierw na kartce i wróć,3 wróciłeś już do kraju czy dalej nadajesz ze zmywaka, weź wróć cofnij się do gimnazjum bo ewidentnie straciłeś czas na naukę a co za tym idzie szansę na legalną pracę w Polsce dlatego jesteś gdzie jesteś,i coś ci powiem jeżeli to ty co tu ktoś wyżej pisał to przecież ja dobrze wiem i ty dobrze wiesz że raczej jesteś cienki i na strachy tu kogoś bierzesz,bo powiedz gdzie i kiedy ty się biłes za Górnik? i jak to ty to dam ci dobrą radę weź bratu powiedz żeby odszedł z honorem bo tam dojebane ma w papierach czy nie?a nie wstyd robicie reszcie i trzymacie te frajerstwo pod miotłą i uważaj żebyś znowu nie s********* przed Piastem jak ci się to nie raz zdarzyło. TAKŻE PRZESTAŃ KŁAMAĆ!!. I WEŹ COŚ NA USPOKOJENIE.glwtrcd pisze: 07.01.2026, 12:20
Siemasz cwelujozo bieniu
PDW !!
Na zdjęciach ze Spodka widziałem trans ROWu PDW. Naliczyłem 18 ksywek, nie wiem na ile wynika to z zeznań Mary, ale jeżeli tylu chopów ma problemy przez niego to niezła lipa, dla stosunkowo niewielkiej ekipy...
Wystarczyło być kibicem, a nie “pseudo gangusem”.der86 pisze: 07.01.2026, 21:08 Na zdjęciach ze Spodka widziałem trans ROWu PDW. Naliczyłem 18 ksywek, nie wiem na ile wynika to z zeznań Mary, ale jeżeli tylu chopów ma problemy przez niego to niezła lipa, dla stosunkowo niewielkiej ekipy...
A nie czasem Górnika ?der86 pisze: 07.01.2026, 21:08 Na zdjęciach ze Spodka widziałem trans ROWu PDW. Naliczyłem 18 ksywek, nie wiem na ile wynika to z zeznań Mary, ale jeżeli tylu chopów ma problemy przez niego to niezła lipa, dla stosunkowo niewielkiej ekipy...
Fac Fideli Sis Fidelis
-
prawdomównyziom
Nie zrozumieliśmy się kolego ale gdybać możemy.pozdro.Braun2025 pisze: 07.01.2026, 12:58Ja nic Piastowi nie umiejszam. To że Torcida gliwice ma zjazd jest niepodważalne. Ale robicie z tej akcji jakieś c*** wie co a się nic nie wydarzyło. Piast przyszedł jak chłopaki byli w pociągu do Katowic. Tyle w tym temacie. Jest plakat, jest godzina rozpoczęcia turnieju no nie wiem jakie jeszcze dowody chcesz. Piszesz kiedyś pilnowali 5 godzin wcześniej. To mogli przyjść te 5 godzin wcześniej a nie godzinę za późno. Teraz to możemy gdybaćprawdomównyziom pisze: 06.01.2026, 23:35Siemasz kolego,dobrze rozumiem że chcesz chłopakom z Piasta dać do zrozumienia że to co robią ma sens? czy chcesz im umniejszyć to że sukcesywnie bez żadnego oporu kroczą drogą do celu,bo tak twoje posty są zawsze na stronę Górnika tłumaczenie itd tak z ciekawości pytam bez żadnej napinki,a może tu by wystarczyło napisać że jak w Zabrzu byli by prawdziwi chuligani nie te podróbki z akademii pana Kleksa to już od rana ba ku*** od wczoraj wieczorem pilnowali by terenu jak kiedyś i na samą myśl że mogą być,Piast by się zastanowił 100razy ale wiesz jak jest Piast dobrze wie że Torcida Gliwice to wydmuszki , młodzi nie mają na kim się wzorować i jest jak jest, a ten ku*** łeb O nicku Torcida Gliwice mówi żeby się ustawić kabaret,a do tego siedzi h** na zmywaku w Anglii,dobrze że jeszcze Rudzka Torcida Broni terenu zawzięcie ,a nie jak te policjanty i gwałciciele z Gliwic,nadzieja w młodych że w końcu zaczną normalnie funkcjonować bez kurestwa i wstydu na całą Polskę.MLODA TORCA POWODZENIA.ZACZNIJCIE STAWIAĆ ZAPORY I NIE LICZCIE NA NIKOGO.Braun2025 pisze: 06.01.2026, 21:03
Przecież sam piast pisze że byli o 11:30 ( godzinę przed zbiórka) a źle przeczytali plakat. Torcida od zawsze na plakacie umieszcza godzinę rozpoczęcia wydarzenia a nie zbiórki.
PDW !!
O kurde, jeśli tak to sorki, widać źle rozpoznałem zdjęcia...
-
Wielki Widzew
Ten analfabeta glwtrcd przez lata tu bronił swojego pana marę i resztę policjantów a teraz dalej obstaje za tymi frajerami z ksgks.
j**** 60tki
-
1964RUDA SLASKA
wy to lepsi jestescie?????Wielki Widzew pisze: 07.01.2026, 22:22 Ten analfabeta glwtrcd przez lata tu bronił swojego pana marę i resztę policjantów a teraz dalej obstaje za tymi frajerami z ksgks.
-
prawdomównyziom
O to jest właśnie dzisiejszy świat zasad i charakteru co go sławią na cały świat!! Zamiast z kurwą jechać do spodu z resztą jak z wami wszystkimi co niszczą ruch kibicowski to jako kontrę chłop pisze,,wy to lepsi,"no ku*** tragedia weźcie wy k**** jebane pseudo gamgstery zamilczcie,albo nauczcie się przestrzegać zasad albo zróbcie koszulki Komenda główna policji pozdrawiamy przynajmniej nie będziecie wbrew swoim przekonaniom działać i udawać że jesteście kimś ważnym,bo koniec końców i tak się rozjebiecie cioty zajebane jak będą dwucyfrowe wyroki.W********** z takim tlumaczeniem tym bardziej że u ciebie to samo było,jest? Także ty powinieneś zawinąć się na pięcie i dać se spokój z takimi uszczypliwościami a zająć się porządkiem i wyplewieniem tej hujowizny z bardacha co chodzi po stadionach. I NIE PRÓBUJ WMAWIAĆ MŁODZIEŻY ŻE TO JEST OK.1964RUDA SLASKA pisze: 07.01.2026, 22:39wy to lepsi jestescie?????Wielki Widzew pisze: 07.01.2026, 22:22 Ten analfabeta glwtrcd przez lata tu bronił swojego pana marę i resztę policjantów a teraz dalej obstaje za tymi frajerami z ksgks.
PDW !!
Bieniu lepiej powiedz jak idzie ci zbieranie ekipy żeby spełnić swoje marzenie.prawdomównyziom pisze: 07.01.2026, 17:14Twój poziom upośledzenia poraża w h** ty jesteś taki głupi że z tobą nie ma co dyskutować,ty widzisz tu straszenie Piastem?ku*** co za łeb do tego widzisz jakieś zjawy i próbujesz tu coś ustukac, tragedia a teraz słuchaj: weź słownik i zobacz,,czytanie ze zrozumieniem" dwa stoisz za flagą PATRIOCI?a twoje pismo przypomina jak byś nawet nie skończył szkoły specjalnej, nie rób wstydu kolegom po szalu bo nie jeden się wstydzi przyłóż się chociaż napisz najpierw na kartce i wróć,3 wróciłeś już do kraju czy dalej nadajesz ze zmywaka, weź wróć cofnij się do gimnazjum bo ewidentnie straciłeś czas na naukę a co za tym idzie szansę na legalną pracę w Polsce dlatego jesteś gdzie jesteś,i coś ci powiem jeżeli to ty co tu ktoś wyżej pisał to przecież ja dobrze wiem i ty dobrze wiesz że raczej jesteś cienki i na strachy tu kogoś bierzesz,bo powiedz gdzie i kiedy ty się biłes za Górnik? i jak to ty to dam ci dobrą radę weź bratu powiedz żeby odszedł z honorem bo tam dojebane ma w papierach czy nie?a nie wstyd robicie reszcie i trzymacie te frajerstwo pod miotłą i uważaj żebyś znowu nie s********* przed Piastem jak ci się to nie raz zdarzyło. TAKŻE PRZESTAŃ KŁAMAĆ!!. I WEŹ COŚ NA USPOKOJENIE.glwtrcd pisze: 07.01.2026, 12:20Siemasz cwelujozo bieniuprawdomównyziom pisze: 06.01.2026, 22:32
No co ty nie powiesz,takie rzeczy przecież oni nosa nie wychylają u siebie w mieście.Ciekawe co na to Góral 74?uprzedze odpowiedź albo nie poczekam cóż to teraz na skrobie nasz kumpel,ROZUMIESZ JUŻ O CZYM WCZORAJ CI PISAŁEM ZROZUMIAŁEŚ ku*** ŻE LATA DO TYŁU GDZIE OBRONA BYŁA NA KAŻDYM SKRZYDLE NAWET 5GODZIN PRZED BY NIE PRZYSZLI???TU TYLKO NADZIEJA JEST W ZWYKŁYCH FANATYKACH ŻE TO OBRONIĄ.POZDRAWIAM .
A co zrobisz S jak go trafisz to co mówiłeś na lajfie?
Bronilem go jak sie nierozjebal.Wielki Widzew pisze: 07.01.2026, 22:22 Ten analfabeta glwtrcd przez lata tu bronił swojego pana marę i resztę policjantów a teraz dalej obstaje za tymi frajerami z ksgks.
Mara c***, Bieniu c***
-
prawdomównyziom
Już ci pisałem że fantazjujesz i masz omamy cpunerskie,odpowiem ci co do ekipy to pewnie się nie długo przekonasz jak myślenie LUDZI się zmieni, a to już bliżej niż dalej tak myślę, dlatego tacy jak ty próbują tu dalej mówić że jest fajnie, i weź daj spokój bo możesz jak brat spierdalac po dzielnicy i krzyczeć ludzie ratunku pomocy,bo trafić cię jak to ty a raczej wiemy że ty, to nie jest problem dlatego ochłon,bo po co za taką k**** niedorozwinięta siedzieć jak można to inaczej załatwić,i uspokój się bo tak jak ci pisałem nie przedstawiasz żadnych wartości ani charakterem ani umiejętnościami do tego masz 150 w czapce i h*** krzepy Chuliganskiej!!! bratu przekazales żeby z ,,honorem "odszedł czy czekacie aż was pogonią co?bo to że tak się stanie tobie i innym co tak zawzięcie bronią KGP TO KWESTIA CZASU.PAMIETAJ .glwtrcd pisze: 08.01.2026, 16:16Bieniu lepiej powiedz jak idzie ci zbieranie ekipy żeby spełnić swoje marzenie.prawdomównyziom pisze: 07.01.2026, 17:14Twój poziom upośledzenia poraża w h** ty jesteś taki głupi że z tobą nie ma co dyskutować,ty widzisz tu straszenie Piastem?ku*** co za łeb do tego widzisz jakieś zjawy i próbujesz tu coś ustukac, tragedia a teraz słuchaj: weź słownik i zobacz,,czytanie ze zrozumieniem" dwa stoisz za flagą PATRIOCI?a twoje pismo przypomina jak byś nawet nie skończył szkoły specjalnej, nie rób wstydu kolegom po szalu bo nie jeden się wstydzi przyłóż się chociaż napisz najpierw na kartce i wróć,3 wróciłeś już do kraju czy dalej nadajesz ze zmywaka, weź wróć cofnij się do gimnazjum bo ewidentnie straciłeś czas na naukę a co za tym idzie szansę na legalną pracę w Polsce dlatego jesteś gdzie jesteś,i coś ci powiem jeżeli to ty co tu ktoś wyżej pisał to przecież ja dobrze wiem i ty dobrze wiesz że raczej jesteś cienki i na strachy tu kogoś bierzesz,bo powiedz gdzie i kiedy ty się biłes za Górnik? i jak to ty to dam ci dobrą radę weź bratu powiedz żeby odszedł z honorem bo tam dojebane ma w papierach czy nie?a nie wstyd robicie reszcie i trzymacie te frajerstwo pod miotłą i uważaj żebyś znowu nie s********* przed Piastem jak ci się to nie raz zdarzyło. TAKŻE PRZESTAŃ KŁAMAĆ!!. I WEŹ COŚ NA USPOKOJENIE.glwtrcd pisze: 07.01.2026, 12:20
Siemasz cwelujozo bieniu
A co zrobisz S jak go trafisz to co mówiłeś na lajfie?Bronilem go jak sie nierozjebal.Wielki Widzew pisze: 07.01.2026, 22:22 Ten analfabeta glwtrcd przez lata tu bronił swojego pana marę i resztę policjantów a teraz dalej obstaje za tymi frajerami z ksgks.
Mara c***, Bieniu c***
PDW !!
-
prawdomównyziom
Powiedz mi jeszcze TYLKO jedno glwtrcd mara c*** bieniu c***?tak? A o tych co powiesz CECHU MLODY POLICJANT,RUMIN NA STAŻU LATA,GWALCIELE GRUPOWI PAJĄK KACZOR chcesz więcej tej świty c**** i uważaj bo tych kapusi wypłynie więcej bo nawet nie masz pojęcia że twoi idole biją się o jak najmniejszy wyrok i proszą o 60 ale nie każdy będzie miał ten zaszczyt zostać dłużej na stażu KGP, tylko ty jesteś tak głupi że nie odróżniasz pewnych sytuacji a co za tym idzie młodym próbujesz wmówić że te cwele wyżej nie dojebali kutasa sobie w d***.wez ty spierdalaj te gary myć na zmywak.
PDW !!
Co pająk, co kaczor ty zjebieprawdomównyziom pisze: 08.01.2026, 17:01 Powiedz mi jeszcze TYLKO jedno glwtrcd mara c*** bieniu c***?tak? A o tych co powiesz CECHU MLODY POLICJANT,RUMIN NA STAŻU LATA,GWALCIELE GRUPOWI PAJĄK KACZOR chcesz więcej tej świty c**** i uważaj bo tych kapusi wypłynie więcej bo nawet nie masz pojęcia że twoi idole biją się o jak najmniejszy wyrok i proszą o 60 ale nie każdy będzie miał ten zaszczyt zostać dłużej na stażu KGP, tylko ty jesteś tak głupi że nie odróżniasz pewnych sytuacji a co za tym idzie młodym próbujesz wmówić że te cwele wyżej nie dojebali kutasa sobie w d***.wez ty spierdalaj te gary myć na zmywak.
Dobra kiedyś bedziesz trafiony.
Może wtedy co będziesz chciał spełnić swoje marzenie dawaj.
Co Cehu
-
prawdomównyziom
Upośledzony kurwiszonie nie strasz bo ciota jesteś na zmywak W********** a ci wyżej jak nie wiesz to słuchaj chociaż wiem że wiesz tylko kiciorujesz te k****, GRUPOWI GWAŁCICIELE CO ZGWAŁCILI WE DWÓCH BEZBRONNĄ KOBIETĘ A JAK k**** UWAŻASZ INACZEJ TO POWIEDZ ŻEBY WYCIĄGNĘLI PAPIERY I POKAZALI ŻE SĄ CZYŚCI I PO SPRAWIE WTEDY ZAPŁACĘ ODSZKODOWANIE JA ZNAM SPRAWE HEHE słuchaj ty ku*** łbie na liścia milcz bo k**** jesteście bite na koniec należało by ci życzyć żebyś na imprezę wigilijną zaprosił tych dwóch i żeby ci babę wyruchali na siłę ale nie jestem z twojej bajki i takich kurewskich nawyków się brzydzę,a bratu tam jak siedział to też wierni kumple nie byli co??? także k**** milcz i wstydź się że bratu takie coś robią a ty k**** to pochwalasz.glwtrcd pisze: 08.01.2026, 18:23Co pająk, co kaczor ty zjebieprawdomównyziom pisze: 08.01.2026, 17:01 Powiedz mi jeszcze TYLKO jedno glwtrcd mara c*** bieniu c***?tak? A o tych co powiesz CECHU MLODY POLICJANT,RUMIN NA STAŻU LATA,GWALCIELE GRUPOWI PAJĄK KACZOR chcesz więcej tej świty c**** i uważaj bo tych kapusi wypłynie więcej bo nawet nie masz pojęcia że twoi idole biją się o jak najmniejszy wyrok i proszą o 60 ale nie każdy będzie miał ten zaszczyt zostać dłużej na stażu KGP, tylko ty jesteś tak głupi że nie odróżniasz pewnych sytuacji a co za tym idzie młodym próbujesz wmówić że te cwele wyżej nie dojebali kutasa sobie w d***.wez ty spierdalaj te gary myć na zmywak.
Dobra kiedyś bedziesz trafiony.
Może wtedy co będziesz chciał spełnić swoje marzenie dawaj.
Co Cehu
PDW !!
-
Prawo i pięść
Mamy kolejnego gangusa na forum. Tak prawdomównyziom, o tobie mowa.
-
1964RUDA SLASKA
nie pisze do ciebie wiec po co sie wtracasz?prawdomównyziom pisze: 08.01.2026, 15:14O to jest właśnie dzisiejszy świat zasad i charakteru co go sławią na cały świat!! Zamiast z kurwą jechać do spodu z resztą jak z wami wszystkimi co niszczą ruch kibicowski to jako kontrę chłop pisze,,wy to lepsi,"no ku*** tragedia weźcie wy k**** jebane pseudo gamgstery zamilczcie,albo nauczcie się przestrzegać zasad albo zróbcie koszulki Komenda główna policji pozdrawiamy przynajmniej nie będziecie wbrew swoim przekonaniom działać i udawać że jesteście kimś ważnym,bo koniec końców i tak się rozjebiecie cioty zajebane jak będą dwucyfrowe wyroki.W********** z takim tlumaczeniem tym bardziej że u ciebie to samo było,jest? Także ty powinieneś zawinąć się na pięcie i dać se spokój z takimi uszczypliwościami a zająć się porządkiem i wyplewieniem tej hujowizny z bardacha co chodzi po stadionach. I NIE PRÓBUJ WMAWIAĆ MŁODZIEŻY ŻE TO JEST OK.1964RUDA SLASKA pisze: 07.01.2026, 22:39wy to lepsi jestescie?????Wielki Widzew pisze: 07.01.2026, 22:22 Ten analfabeta glwtrcd przez lata tu bronił swojego pana marę i resztę policjantów a teraz dalej obstaje za tymi frajerami z ksgks.
skad wiesz ze niszvze ruch kibicowski?
w Widzewie nie ma 60?
nie musze zadnych koszulek robic Ja to nie TY
takze zawin sie na piecie i daj se spokoj
nikomu nic nie musze wmawiac
-
prawdomównyziom
Tak się zastanawiam jak ci odpisać bo nie wiem czy jesteś głupi czy udajesz,ile masz lat będzie łatwiej sklasyfikować twoje myślenie bo nie chce ci ubliżać za wczasu.Prawo i pięść pisze: 08.01.2026, 22:19 Mamy kolejnego gangusa na forum. Tak prawdomównyziom, o tobie mowa.
PDW !!
Gościu znajdź sobie jakieś zajęcie i daj już spokój bo to słabe w h**prawdomównyziom pisze: 09.01.2026, 01:03Tak się zastanawiam jak ci odpisać bo nie wiem czy jesteś głupi czy udajesz,ile masz lat będzie łatwiej sklasyfikować twoje myślenie bo nie chce ci ubliżać za wczasu.Prawo i pięść pisze: 08.01.2026, 22:19 Mamy kolejnego gangusa na forum. Tak prawdomównyziom, o tobie mowa.
-
Niekumaty_95
Broniłeś go jak trenował z psami. Nazywaj rzeczy po imieniu.glwtrcd pisze: 08.01.2026, 16:16Bieniu lepiej powiedz jak idzie ci zbieranie ekipy żeby spełnić swoje marzenie.prawdomównyziom pisze: 07.01.2026, 17:14Twój poziom upośledzenia poraża w h** ty jesteś taki głupi że z tobą nie ma co dyskutować,ty widzisz tu straszenie Piastem?ku*** co za łeb do tego widzisz jakieś zjawy i próbujesz tu coś ustukac, tragedia a teraz słuchaj: weź słownik i zobacz,,czytanie ze zrozumieniem" dwa stoisz za flagą PATRIOCI?a twoje pismo przypomina jak byś nawet nie skończył szkoły specjalnej, nie rób wstydu kolegom po szalu bo nie jeden się wstydzi przyłóż się chociaż napisz najpierw na kartce i wróć,3 wróciłeś już do kraju czy dalej nadajesz ze zmywaka, weź wróć cofnij się do gimnazjum bo ewidentnie straciłeś czas na naukę a co za tym idzie szansę na legalną pracę w Polsce dlatego jesteś gdzie jesteś,i coś ci powiem jeżeli to ty co tu ktoś wyżej pisał to przecież ja dobrze wiem i ty dobrze wiesz że raczej jesteś cienki i na strachy tu kogoś bierzesz,bo powiedz gdzie i kiedy ty się biłes za Górnik? i jak to ty to dam ci dobrą radę weź bratu powiedz żeby odszedł z honorem bo tam dojebane ma w papierach czy nie?a nie wstyd robicie reszcie i trzymacie te frajerstwo pod miotłą i uważaj żebyś znowu nie s********* przed Piastem jak ci się to nie raz zdarzyło. TAKŻE PRZESTAŃ KŁAMAĆ!!. I WEŹ COŚ NA USPOKOJENIE.glwtrcd pisze: 07.01.2026, 12:20
Siemasz cwelujozo bieniu
A co zrobisz S jak go trafisz to co mówiłeś na lajfie?Bronilem go jak sie nierozjebal.Wielki Widzew pisze: 07.01.2026, 22:22 Ten analfabeta glwtrcd przez lata tu bronił swojego pana marę i resztę policjantów a teraz dalej obstaje za tymi frajerami z ksgks.
Mara c***, Bieniu c***
Trenujesz z jakimś psem też ?
-
prawdomównyziom
Ty posłuchaj se kurwiszonie obronco policjantów kim ty jesteś żeby co kolwiek tu skrobać i komuś mówić co i jak ty szmato odnos się do pytań i spierdalaj a nie ty cwelu j***** obracasz pizde i zgrywasz tu jakiegoś gieroja.wez tam koszulkę wtargaj mara pdw i p**** sklej.Goral74 pisze: 09.01.2026, 08:22Gościu znajdź sobie jakieś zajęcie i daj już spokój bo to słabe w h**prawdomównyziom pisze: 09.01.2026, 01:03Tak się zastanawiam jak ci odpisać bo nie wiem czy jesteś głupi czy udajesz,ile masz lat będzie łatwiej sklasyfikować twoje myślenie bo nie chce ci ubliżać za wczasu.Prawo i pięść pisze: 08.01.2026, 22:19 Mamy kolejnego gangusa na forum. Tak prawdomównyziom, o tobie mowa.
PDW !!
-
Prawo i pięść
Pytasz ile mam lat? Wystarczająco dużo, żeby dostrzec prawdę na temat gangusów z trybun. Ile Ty masz lat, że żyjesz jakimiś pseudo zasadami, które nijak się mają do rzeczywistości i normalnego życia? Ktoś tam trenował w tym samym klubie co policja i wielkie halo/ Chłopie gdyby nie policja to bałbyś się z domu wychodzić a teraz najgłośniej krzyczysz hasełka jp. Jakby ci ktoś zagrażał to pierwszy być wołał ratunku policja. Takie właśnie są te wasze zasady a potem życie weryfikuje jednego po drugim. Ile już było takich wielkich twardzieli co zdecydowali się pójść na współpracę? W każdej ekipie byli, są i będą. Przychodzi odsiedzieć 10 lat za swoje czyny no i nagle z wielkich prawilniaków uchodzi powietrze i zaczyna się płacz.
Zmądrzyjcie jeden z drugim i zacznijcie normalnie żyć, bo te wszystkie ''zasady'' ulicy to bajeczki dla naiwnych. Tam gdzie wchodzą pieniądze tam kończy się lojalność i zassady. W więzieniach jest dokładnie to samo. Jak ktoś ma kasę to te wszystkie zasady idą w odstawkę. Mnie te śmieszne zasady nie interesują. Pokazuję tylko waszą hipokryzję i zakłamanie.
Zmądrzyjcie jeden z drugim i zacznijcie normalnie żyć, bo te wszystkie ''zasady'' ulicy to bajeczki dla naiwnych. Tam gdzie wchodzą pieniądze tam kończy się lojalność i zassady. W więzieniach jest dokładnie to samo. Jak ktoś ma kasę to te wszystkie zasady idą w odstawkę. Mnie te śmieszne zasady nie interesują. Pokazuję tylko waszą hipokryzję i zakłamanie.
Niczego nie pokazujesz. No, może poza własną prowienencją, co zdradza dobór słów. Serio chcesz nas resocjalizować na forum kibice.net? :)))
niby po części masz racje, ale powiedz nam tu, czy byłeś jednym z tych co śpiewał "Ruch Chorzów konfidenci..." i otwierales szampana w 2017 roku?Prawo i pięść pisze: 09.01.2026, 22:31 Pytasz ile mam lat? Wystarczająco dużo, żeby dostrzec prawdę na temat gangusów z trybun. Ile Ty masz lat, że żyjesz jakimiś pseudo zasadami, które nijak się mają do rzeczywistości i normalnego życia? Ktoś tam trenował w tym samym klubie co policja i wielkie halo/ Chłopie gdyby nie policja to bałbyś się z domu wychodzić a teraz najgłośniej krzyczysz hasełka jp. Jakby ci ktoś zagrażał to pierwszy być wołał ratunku policja. Takie właśnie są te wasze zasady a potem życie weryfikuje jednego po drugim. Ile już było takich wielkich twardzieli co zdecydowali się pójść na współpracę? W każdej ekipie byli, są i będą. Przychodzi odsiedzieć 10 lat za swoje czyny no i nagle z wielkich prawilniaków uchodzi powietrze i zaczyna się płacz.