Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Porto.Tekila
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Robicie z widły igły. Przecież wiadomo że wszyscy wiedzieli tylko puki czerpali z tego korzyści(informacje o planowanych zatrzymaniach o nalotach) to każdemu było to na rękę. Jedni mają informatorów inni są policjantami a jeszcze inni robią wspólne akcje z cbś. Tak to teraz wygląda. I puki policja też z tego czerpie zyski (zatrzymania w przeciwnych grupach, naloty na magazyny nadane przez ekipę) to się nie zmieni.
-
CopA.C.A.B.ana
Kto ci takie bajkowe info zapodał?? Kto przed kim był obsrany to akurat w Polsce wszyscy wiedzieli poza cygańsko-szczewską koalicją, która żyła w swoim świecie nieśmiertelnych chuliganów gotowych na wszystko.enterorokej pisze: 15.12.2025, 10:54 ksGks
W latach dwutysiecznych Po przybyciu ukladu nabrali takiej energii i wydawało się że są nieśmiertelni i każdego rozjebią. Nie ważne czy akcja udana czy nie udana, nie wazne czy tamtych więcej , dla nich ważne było że coś sie działo i że próbowali. Byli w tamtych czasach medialni i aktywni, ścisłe top w Polsce. Najbardziej byli obsrani śmierdziele z kuli tej sztamy. I że zazdroscili tej ślaskiej
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
swiatkibicow
Herby Górnika zgodowe zamalowane w Rybniku i Katowicach, a tu taka cisza?
Ktos mowil ze 5 lat minie zanim ten neutral przerodzi się w kosę? Chyba jednak szybciej
Ktos mowil ze 5 lat minie zanim ten neutral przerodzi się w kosę? Chyba jednak szybciej
-
dumaihonor
W Zabrzu już w sobotę była część grafów zgodowych zamalowana. Mam wrażenie, że w szeregach Zabrzan duże wkurwienie na GieKSe i ROW.
-
swiatkibicow
Napluli im w mordę to nie będą udawać, że deszcz pada, Gieksa to jeszcze do przełknięcia tam za duzego wsparcia nie było poza ważnymi meczami, ale ROW który mozna powiedzieć na ich plecach się wybijał, nagle ich odpulił to mocne upokorzenie dla nich.
#BeztroskieZabrze.Dawidbeee pisze: 15.12.2025, 16:25 Nikt w Zabrzu nie przejmuje sie zerwaniem zgod, tymbardziej jakiejs ekipy co po 30 osob na wyjazdy jezdzi.
Tolerowaniem konfidentów, wierchuszką trenująca z policją i policjantami w bandzie, też się nikt tam nie przejmował.
Których konfidentów tolerowali? Frontala? Zgody wcale nie wiedziały o treningach z policją. Nic, a nic, w nagrodę wcale Mara nie trenował w Katowicach. Jak masz coś mądrego do powiedzenia, to powiedz, a nie pitol 3 po 3. Jakby się nikt tym nie przejmował, to by Bieniu się tak przy tym nie produkował. Biznes ważniejszy niż zasady.na_chwile pisze: 15.12.2025, 21:59#BeztroskieZabrze.Dawidbeee pisze: 15.12.2025, 16:25 Nikt w Zabrzu nie przejmuje sie zerwaniem zgod, tymbardziej jakiejs ekipy co po 30 osob na wyjazdy jezdzi.
Tolerowaniem konfidentów, wierchuszką trenująca z policją i policjantami w bandzie, też się nikt tam nie przejmował.
Ma ktoś jakieś zdjęcia ?swiatkibicow pisze: 15.12.2025, 20:11 Herby Górnika zgodowe zamalowane w Rybniku i Katowicach, a tu taka cisza?
nie rozumiem skąd te podniecenie w temacie mary w jednym klubie (celowo nie piszę nazw klubów), jak ich ekipa na 100% dostanie rykoszetem. Teraz zacznie się jak w każdej takiej sprawie ostre sypanie i mszczenie się. Kto uważa, że tylko ekipa KSG na tym ucierpi grubo się myli.
Po jakimś czasie kolejny raz świat internetowych kibiców wywróci się do góry nogami, kiedy wyjdą kwiatki z jakimi ekipami KSG robiło interesy.
W sumie to aż wstyd czytać, co tutaj wypisywane jest. Ale to obraz trybun 2025
Po jakimś czasie kolejny raz świat internetowych kibiców wywróci się do góry nogami, kiedy wyjdą kwiatki z jakimi ekipami KSG robiło interesy.
-
Mareczek86
No i za pare miesięcy KSG znajdzie sobie nowych kolegów.
Kolega mądrze prawi.... acz jak człowiek który zna lata 90-te patrzy na niektóre sprawy to się można załamać. Umówmy się środowisko kibiców nigdy nie było i nie będzie święte ale porwania, tortury, zabójstwa to jak dla mnie przekroczenie granic niemające nic wspólnego z chuligaństwem. Co do kwestii zerwania zgód... mnie jedna sprawa ruszyła tzn. postawa ROW Rybnik. Rybnicki Okręg Węglowy to od niepamiętnych czasów kibice Górnika, często fanatycy, wielopokoleniowi, oddani i grupa nie wiem może 30 osób wychowanych na Górniku zrywa z tym Górnikiem zgodę. To jak kopnąć w d*** matkę czy ojca w problemach. Dla pieniędzy.. Jestem przekonany że ta grupa osób podejmując taka a nie inną decyzję skazała się na niebyt w dłuższej perspektywie. Co do GKS Katowice, nie ma co komentować.. ktoś uwierzył że jest wielki.. życie zweryfikuje :)kobe pisze: 16.12.2025, 07:07 nie rozumiem skąd te podniecenie w temacie mary w jednym klubie (celowo nie piszę nazw klubów), jak ich ekipa na 100% dostanie rykoszetem. Teraz zacznie się jak w każdej takiej sprawie ostre sypanie i mszczenie się. Kto uważa, że tylko ekipa KSG na tym ucierpi grubo się myli.
Pedale żabski, po raz kolejny ktoś od was tu pisze o Frontalu konfidencie, a chlop nigdy nikogo nie sprzedał. Nie było nigdy na niego żadnego papieru. Pomawiaczki jebane zdychajcie w męczarniachtrolo pisze: 15.12.2025, 22:34Których konfidentów tolerowali? Frontala? Zgody wcale nie wiedziały o treningach z policją. Nic, a nic, w nagrodę wcale Mara nie trenował w Katowicach. Jak masz coś mądrego do powiedzenia, to powiedz, a nie pitol 3 po 3. Jakby się nikt tym nie przejmował, to by Bieniu się tak przy tym nie produkował. Biznes ważniejszy niż zasady.na_chwile pisze: 15.12.2025, 21:59#BeztroskieZabrze.Dawidbeee pisze: 15.12.2025, 16:25 Nikt w Zabrzu nie przejmuje sie zerwaniem zgod, tymbardziej jakiejs ekipy co po 30 osob na wyjazdy jezdzi.
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Dlaczego zostal odsuniety?Mertens pisze: 16.12.2025, 10:27Pedale żabski, po raz kolejny ktoś od was tu pisze o Frontalu konfidencie, a chlop nigdy nikogo nie sprzedał. Nie było nigdy na niego żadnego papieru. Pomawiaczki jebane zdychajcie w męczarniachtrolo pisze: 15.12.2025, 22:34Których konfidentów tolerowali? Frontala? Zgody wcale nie wiedziały o treningach z policją. Nic, a nic, w nagrodę wcale Mara nie trenował w Katowicach. Jak masz coś mądrego do powiedzenia, to powiedz, a nie pitol 3 po 3. Jakby się nikt tym nie przejmował, to by Bieniu się tak przy tym nie produkował. Biznes ważniejszy niż zasady.na_chwile pisze: 15.12.2025, 21:59
#BeztroskieZabrze.
No dlaczego k**** pomawiaczko, skoro taka poinformowana jesteś? I nie przelogowałaś się na "trolo" :) jak nie wiesz to znaczy, że tak ma być, bez odbioru
Przecież temat był przewijany tutaj nie raz, całe strony o tym były i nagle to wszystko nie jest prawdą? Pogoniony był, dziarę nawet zamazał, to też już nie jest prawdą?Mertens pisze: 16.12.2025, 10:27Pedale żabski, po raz kolejny ktoś od was tu pisze o Frontalu konfidencie, a chlop nigdy nikogo nie sprzedał. Nie było nigdy na niego żadnego papieru. Pomawiaczki jebane zdychajcie w męczarniachtrolo pisze: 15.12.2025, 22:34Których konfidentów tolerowali? Frontala? Zgody wcale nie wiedziały o treningach z policją. Nic, a nic, w nagrodę wcale Mara nie trenował w Katowicach. Jak masz coś mądrego do powiedzenia, to powiedz, a nie pitol 3 po 3. Jakby się nikt tym nie przejmował, to by Bieniu się tak przy tym nie produkował. Biznes ważniejszy niż zasady.na_chwile pisze: 15.12.2025, 21:59
#BeztroskieZabrze.
viewtopic.php?t=31824&start=21160
viewtopic.php?t=31824&start=3200
-
Kuzyn Burmistrza
Jeżeli to ty pod tym samym nickiem wypisujesz sie pod socjalami Górnika, to napisze Ci tylko jedno, czasami mądrzej jest milczeć niż zgrywać internetowego eksperta/bohatera w takim czasie.Goral74 pisze: 16.12.2025, 10:15 Kolega mądrze prawi.... acz jak człowiek który zna lata 90-te patrzy na niektóre sprawy to się można załamać. Umówmy się środowisko kibiców nigdy nie było i nie będzie święte ale porwania, tortury, zabójstwa to jak dla mnie przekroczenie granic niemające nic wspólnego z chuligaństwem. Co do kwestii zerwania zgód... mnie jedna sprawa ruszyła tzn. postawa ROW Rybnik. Rybnicki Okręg Węglowy to od niepamiętnych czasów kibice Górnika, często fanatycy, wielopokoleniowi, oddani i grupa nie wiem może 30 osób wychowanych na Górniku zrywa z tym Górnikiem zgodę. To jak kopnąć w d*** matkę czy ojca w problemach. Dla pieniędzy.. Jestem przekonany że ta grupa osób podejmując taka a nie inną decyzję skazała się na niebyt w dłuższej perspektywie. Co do GKS Katowice, nie ma co komentować.. ktoś uwierzył że jest wielki.. życie zweryfikuje :)
Ale co mnie obchodzi jakieś pierdolenie na forum, gadasz że jest konfidentem to wrzucaj te papiery. To czy odbił czy został pogoniony czy zamazywał dziary c*** mnie obchodzi tak naprawdę. Gadasz, że jest konfidentem to wrzuć tutaj te papiery albo utkaj p****trolo pisze: 16.12.2025, 10:38Przecież temat był przewijany tutaj nie raz, całe strony o tym były i nagle to wszystko nie jest prawdą? Pogoniony był, dziarę nawet zamazał, to też już nie jest prawdą?Mertens pisze: 16.12.2025, 10:27Pedale żabski, po raz kolejny ktoś od was tu pisze o Frontalu konfidencie, a chlop nigdy nikogo nie sprzedał. Nie było nigdy na niego żadnego papieru. Pomawiaczki jebane zdychajcie w męczarniachtrolo pisze: 15.12.2025, 22:34
Których konfidentów tolerowali? Frontala? Zgody wcale nie wiedziały o treningach z policją. Nic, a nic, w nagrodę wcale Mara nie trenował w Katowicach. Jak masz coś mądrego do powiedzenia, to powiedz, a nie pitol 3 po 3. Jakby się nikt tym nie przejmował, to by Bieniu się tak przy tym nie produkował. Biznes ważniejszy niż zasady.
Siedzę na tym forum już tyle lat, że wiele smaczków można było tutaj wyczytać, mimo że temat śląski był kasowany niejeden raz. Jeszcze się nie zdarzyło, by ktoś miał zamazać dziarę Ruchu za niewinność. Wy to tam sobie we własnych kręgach wyjaśniajcie ze starą ekipą na co był papier, za co go pogoniono, bo temat wychodził nie od jednej osoby. I lepiej poucz kolegę na temat tolerowania konfidentów, bo to była riposta na jego zarzut.Mertens pisze: 16.12.2025, 10:46Ale co mnie obchodzi jakieś pierdolenie na forum, gadasz że jest konfidentem to wrzucaj te papiery. To czy odbił czy został pogoniony czy zamazywał dziary c*** mnie obchodzi tak naprawdę. Gadasz, że jest konfidentem to wrzuć tutaj te papiery albo utkaj p****trolo pisze: 16.12.2025, 10:38Przecież temat był przewijany tutaj nie raz, całe strony o tym były i nagle to wszystko nie jest prawdą? Pogoniony był, dziarę nawet zamazał, to też już nie jest prawdą?Mertens pisze: 16.12.2025, 10:27
Pedale żabski, po raz kolejny ktoś od was tu pisze o Frontalu konfidencie, a chlop nigdy nikogo nie sprzedał. Nie było nigdy na niego żadnego papieru. Pomawiaczki jebane zdychajcie w męczarniach
Wiesz na czym polega cały szkopuł? Że c**** wiesz o tej sytuacji, przyjąłeś narrację która najbardziej pasuje pod twoją tezę, nie mając na poparcie żadnych dowodów oprócz pierdolenia na forum. Następnym razem jak kogoś będziesz cisnął od konfidentów to 3 razy się zastanów, czy aby na pewno masz racje i czy masz ku temu jakieś argumenty.trolo pisze: 16.12.2025, 11:04Siedzę na tym forum już tyle lat, że wiele smaczków można było tutaj wyczytać, mimo że temat śląski był kasowany niejeden raz. Jeszcze się nie zdarzyło, by ktoś miał zamazać dziarę Ruchu za niewinność. Wy to tam sobie we własnych kręgach wyjaśniajcie ze starą ekipą na co był papier, za co go pogoniono, bo temat wychodził nie od jednej osoby. I lepiej poucz kolegę na temat tolerowania konfidentów, bo to była riposta na jego zarzut.Mertens pisze: 16.12.2025, 10:46Ale co mnie obchodzi jakieś pierdolenie na forum, gadasz że jest konfidentem to wrzucaj te papiery. To czy odbił czy został pogoniony czy zamazywał dziary c*** mnie obchodzi tak naprawdę. Gadasz, że jest konfidentem to wrzuć tutaj te papiery albo utkaj p****trolo pisze: 16.12.2025, 10:38
Przecież temat był przewijany tutaj nie raz, całe strony o tym były i nagle to wszystko nie jest prawdą? Pogoniony był, dziarę nawet zamazał, to też już nie jest prawdą?
Żadnej narracji nie musiałem przyjmować. Hipokryzja straszna tutaj leci. Lotek konfident, bo po r********* go potwierdził zdarzenie i latały tu jego zeznania, z których za wiele nie wynikało. Po zeznaniach Balusia wyszło kto co i jak. Za samo potwierdzenie od was ludzie mieli mieć problemy, więc Lotka do wora. Frontal przyznał się do zarzutów, chodził na wizje lokalne, ale w jego przypadku to już na pewno inaczej niż z Lotkiem. Samo potwierdzenie zdarzeń to przecież nic. Wcale go za to nie pogoniono. To się zdecydujcie kiedy się jest według was konfidentem, a kiedy nie, bo to od was wychodzą obie tak zgoła inne narracje. To są wszystko informacje opisane tutaj na forum w latach ubiegłych. Wiec jak ktoś wyskakuje z hasłem o tolerowaniu konfidentów, to dostaje pytanie o swoje szeregi. Tyle z mojej strony.Mertens pisze: 16.12.2025, 11:27Wiesz na czym polega cały szkopuł? Że c**** wiesz o tej sytuacji, przyjąłeś narrację która najbardziej pasuje pod twoją tezę, nie mając na poparcie żadnych dowodów oprócz pierdolenia na forum. Następnym razem jak kogoś będziesz cisnął od konfidentów to 3 razy się zastanów, czy aby na pewno masz racje i czy masz ku temu jakieś argumenty.trolo pisze: 16.12.2025, 11:04Siedzę na tym forum już tyle lat, że wiele smaczków można było tutaj wyczytać, mimo że temat śląski był kasowany niejeden raz. Jeszcze się nie zdarzyło, by ktoś miał zamazać dziarę Ruchu za niewinność. Wy to tam sobie we własnych kręgach wyjaśniajcie ze starą ekipą na co był papier, za co go pogoniono, bo temat wychodził nie od jednej osoby. I lepiej poucz kolegę na temat tolerowania konfidentów, bo to była riposta na jego zarzut.Mertens pisze: 16.12.2025, 10:46
Ale co mnie obchodzi jakieś pierdolenie na forum, gadasz że jest konfidentem to wrzucaj te papiery. To czy odbił czy został pogoniony czy zamazywał dziary c*** mnie obchodzi tak naprawdę. Gadasz, że jest konfidentem to wrzuć tutaj te papiery albo utkaj p****
Ja ci o papierach a ty dalej dupisz o opisywaniu sytuacji na forum, bez odbioru
-
Porto.Tekila
Trolu pokarzesz w końcu te papiery? Wszyscy czekają.
-
Hanys_1964
F. przyznał się do zarzutów dotyczących jeżdżenia na włamy po Polsce razem m. in. z waszym byłym fighterem Dawidem T. i jak panowie niebiescy twierdzicie inaczej to mijacie się z prawdą...
GKS KATOWICE
Przyznał się do winy, czyli Frontal rozjebał się na Frontala. 
-
Hanys_1964
Aha, czyli to nie jest ,,potwierdzenie zdarzenia" w którym uczestniczyło wiele osób?
Ile na tym forum było ciśnięcia od konfidentów chłopaków z GKSu z Mysłowic za potwierdzenie zdarzenia wjazdu na trening, gdzie za to nikt nie poniósłby konsekwencji prawnych gdyby nie zeznania 60 z Ruchu złożone po wielu latach...
Ile na tym forum było ciśnięcia od konfidentów chłopaków z GKSu z Mysłowic za potwierdzenie zdarzenia wjazdu na trening, gdzie za to nikt nie poniósłby konsekwencji prawnych gdyby nie zeznania 60 z Ruchu złożone po wielu latach...
GKS KATOWICE
-
prawdomównyziom
Tak cały dzień kolego walczysz o te potwierdzania itd to mógłbyś mi powiedzieć jakie jest twoje stanowisko odnośnie chłopaków z Mysłowic i tam wspomniałeś coś o lotku krótko KAPUSTY? Czy sztywni?jak ty widzisz to w twojej głowie te potwierdzenia zdarzeniaHanys_1964 pisze: 16.12.2025, 19:48 Aha, czyli to nie jest ,,potwierdzenie zdarzenia" w którym uczestniczyło wiele osób?
PDW !!
-
wezstoperan
Jak już dużo mówi się o Rowie, to jak tam wygląda sytuacja ze stadionem?
Jakiś czas temu czytałem artykuł, że będą budować/modernizować żużlowy, ale już bez boiska piłkarskiego czy jakieś niewymiarowe co licencja max na 4 ligę czy nawet niżej? Co w przypadku potencjalnego awansu? Piłkarski Row zostanie bez stadionu?
Tak trochę poskakałem po stronach i nie widać, żeby miasto w ogóle było zainteresowane budowaniem stadionu dla piłkarzy, więc jak zdecydują się na ten projekt całkowicie bez murawy piłkarskiej to nad piłkarskim Rowem zawiśnie widmo upadku, bo gdzie będą grać jak w okolicy nie ma chyba żadnego stadionu który by spełniał wymagania na granie wyżej niż 4 liga?
Jakiś czas temu czytałem artykuł, że będą budować/modernizować żużlowy, ale już bez boiska piłkarskiego czy jakieś niewymiarowe co licencja max na 4 ligę czy nawet niżej? Co w przypadku potencjalnego awansu? Piłkarski Row zostanie bez stadionu?
Tak trochę poskakałem po stronach i nie widać, żeby miasto w ogóle było zainteresowane budowaniem stadionu dla piłkarzy, więc jak zdecydują się na ten projekt całkowicie bez murawy piłkarskiej to nad piłkarskim Rowem zawiśnie widmo upadku, bo gdzie będą grać jak w okolicy nie ma chyba żadnego stadionu który by spełniał wymagania na granie wyżej niż 4 liga?
-
Hanys_1964
Cały dzień? Dodałem wcześniej dwa posty.prawdomównyziom pisze: 16.12.2025, 21:23Tak cały dzień kolego walczysz o te potwierdzania itd to mógłbyś mi powiedzieć jakie jest twoje stanowisko odnośnie chłopaków z Mysłowic i tam wspomniałeś coś o lotku krótko KAPUSTY? Czy sztywni?jak ty widzisz to w twojej głowie te potwierdzenia zdarzeniaHanys_1964 pisze: 16.12.2025, 19:48 Aha, czyli to nie jest ,,potwierdzenie zdarzenia" w którym uczestniczyło wiele osób?
Po pierwsze o Lotku słowem nie wspomniałem.
Co do F. napisałem jedynie fakty. Nie mnie oceniać. Oceniać to powinny przede wszystkim osoby co były z nim do tej sprawy.
Co do Mysłowic moim zdaniem na siłę afera kręcona przez Ruch. Można było lepiej zeznać, ale tak jak napisałem wcześniej gdyby nie 60 z Ruchu nikt by za to nie beknął.
GKS KATOWICE
-
prawdomównyziom
Dzięki za odpowiedź racja to nie ty wspomniałeś o lotku pomyłka,a propos to jak nie tobie oceniać,mówisz też o osobach co były z nim do sprawy znasz stanowisko tych osób co były z nim do sprawy?Hanys_1964 pisze: 16.12.2025, 21:47Cały dzień? Dodałem wcześniej dwa posty.prawdomównyziom pisze: 16.12.2025, 21:23Tak cały dzień kolego walczysz o te potwierdzania itd to mógłbyś mi powiedzieć jakie jest twoje stanowisko odnośnie chłopaków z Mysłowic i tam wspomniałeś coś o lotku krótko KAPUSTY? Czy sztywni?jak ty widzisz to w twojej głowie te potwierdzenia zdarzeniaHanys_1964 pisze: 16.12.2025, 19:48 Aha, czyli to nie jest ,,potwierdzenie zdarzenia" w którym uczestniczyło wiele osób?
Co do F. napisałem jedynie fakty. Nie mnie oceniać. Oceniać to powinny przede wszystkim osoby co były z nim do tej sprawy.
Co do Mysłowic moim zdaniem na siłę afera kręcona przez Ruch. Można było lepiej zeznać, ale tak jak napisałem wcześniej gdyby nie 60 z Ruchu nikt by za to nie beknął.
PDW !!
-
Hanys_1964
Nie wiem co na to osoby co były z nim do sprawy. Z jakiegoś jednak powodu został odsunięty od ekipy, usuwał ta dziarę pf z przedramienia, mówił że się wypalił itd. co było uwiecznione na filmie latającym po sieci.prawdomównyziom pisze: 16.12.2025, 22:05Dzięki za odpowiedź racja to nie ty wspomniałeś o lotku pomyłka,a propos to jak nie tobie oceniać,mówisz też o osobach co były z nim do sprawy znasz stanowisko tych osób co były z nim do sprawy?Hanys_1964 pisze: 16.12.2025, 21:47prawdomównyziom pisze: 16.12.2025, 21:23
Tak cały dzień kolego walczysz o te potwierdzania itd to mógłbyś mi powiedzieć jakie jest twoje stanowisko odnośnie chłopaków z Mysłowic i tam wspomniałeś coś o lotku krótko KAPUSTY? Czy sztywni?jak ty widzisz to w twojej głowie te potwierdzenia zdarzenia
Cały dzień? Dodałem wcześniej dwa posty.
GKS KATOWICE
-
prawdomównyziom
Czyli zadania wspólników nie znasz sprawy nie znasz papieru nie widziałeś tak?i mówisz że z jakiegoś powodu został usunięty tak,a może się wypalił i tą dziarę skręcił bo się bał tu dopowiedz se kogo sam,i na tej podstawie wszem i wobec oglaszasz że się rozjebał? Dobrze rozumiem?Hanys_1964 pisze: 16.12.2025, 22:38Nie wiem co na to osoby co były z nim do sprawy. Z jakiegoś jednak powodu został odsunięty od ekipy, usuwał ta dziarę pf z przedramienia, mówił że się wypalił itd. co było uwiecznione na filmie latającym po sieci.prawdomównyziom pisze: 16.12.2025, 22:05Dzięki za odpowiedź racja to nie ty wspomniałeś o lotku pomyłka,a propos to jak nie tobie oceniać,mówisz też o osobach co były z nim do sprawy znasz stanowisko tych osób co były z nim do sprawy?Hanys_1964 pisze: 16.12.2025, 21:47
Cały dzień? Dodałem wcześniej dwa posty.
PDW !!
-
Hanys_1964
Papiery akurat widziałem, stąd też się wypowiadam. A konfidentem w żadnym miejscu nie napisałem, że jest i nie rzucam takim określeniem na lewo i prawo. Podałem po prostu suche fakty.prawdomównyziom pisze: 17.12.2025, 01:56Czyli zadania wspólników nie znasz sprawy nie znasz papieru nie widziałeś tak?i mówisz że z jakiegoś powodu został usunięty tak,a może się wypalił i tą dziarę skręcił bo się bał tu dopowiedz se kogo sam,i na tej podstawie wszem i wobec oglaszasz że się rozjebał? Dobrze rozumiem?Hanys_1964 pisze: 16.12.2025, 22:38Nie wiem co na to osoby co były z nim do sprawy. Z jakiegoś jednak powodu został odsunięty od ekipy, usuwał ta dziarę pf z przedramienia, mówił że się wypalił itd. co było uwiecznione na filmie latającym po sieci.prawdomównyziom pisze: 16.12.2025, 22:05
Dzięki za odpowiedź racja to nie ty wspomniałeś o lotku pomyłka,a propos to jak nie tobie oceniać,mówisz też o osobach co były z nim do sprawy znasz stanowisko tych osób co były z nim do sprawy?
GKS KATOWICE
Przecież to jest czysta hipokryzja. Lotka za potwierdzenie zdarzenia wyzywaliście tutaj panowie z R od konfidentów. Jak wyżej zostało przypomniane, ekipę z Mysłowic również. Konfidenci, bo potwierdzili zdarzenie. Dlatego jeżeli padło hasło o tolerowaniu konfidentów w ekipie to zapytałem czy chodzi o Frontala. Przecież tak samo potwierdził zdarzenie, a według was to jest konfidenctwo. Już pal licho, że z ucha na te zdarzenia dał kto inny. Więc zastanówcie się sami w jaki sposób kogo określacie, bo już widzę zaczynają się fikołki w stylu czy zamieszeni w sprawę mają o to pretensje czy nie. Jeżeli tak to konfident, jeżeli nie to jest czysty mimo, że potwierdzacz.
Gieksa wrzucała wczoraj oświadczenie na FB? Chodzi o profil "Gieksa"
Ty sobie jaja robisz? Na Mysłowicach dały na papier nieprzypadkowe osoby. Zeznały, że zostały pobite przez Ruch i jeszcze na obdukcję poszły. I to jest według ciebie na siłę kręcona afera? Jak widziałeś papiery, to sam wiesz, jak nie poszukam i ci wysleHanys_1964 pisze: 16.12.2025, 21:47Cały dzień? Dodałem wcześniej dwa posty.prawdomównyziom pisze: 16.12.2025, 21:23Tak cały dzień kolego walczysz o te potwierdzania itd to mógłbyś mi powiedzieć jakie jest twoje stanowisko odnośnie chłopaków z Mysłowic i tam wspomniałeś coś o lotku krótko KAPUSTY? Czy sztywni?jak ty widzisz to w twojej głowie te potwierdzenia zdarzeniaHanys_1964 pisze: 16.12.2025, 19:48 Aha, czyli to nie jest ,,potwierdzenie zdarzenia" w którym uczestniczyło wiele osób?
-
prawdomównyziom
Mam ci wierzyć?a masz je jeszcze czy widziałeś i znikły?i już ich nie umiesz załatwić i pokazać np na priv bo jedna strona mówi tak druga tak,u nas na rejonie jak się coś komuś zarzuca to pokazujemy papiery które widzieliśmy a jak nie mamy tych papierów a jest to prawda to najpierw się je wyciąga i dopiero rusza z tematem wiesz jak czy ci podpowiedzieć? Ale ty mówisz że je widziałeś więc myślę że nie jest to problem byś je pokazał na priv czekam morda i pozdrawiam i jeszcze jedno pytanie czy potwierdzacze to kapusie pytam o twoje zdanie jak to widzisz bo próbuje dojść do ładu z waszym myśleniem.Hanys_1964 pisze: 17.12.2025, 06:46Papiery akurat widziałem, stąd też się wypowiadam. A konfidentem w żadnym miejscu nie napisałem, że jest i nie rzucam takim określeniem na lewo i prawo. Podałem po prostu suche fakty.prawdomównyziom pisze: 17.12.2025, 01:56Czyli zadania wspólników nie znasz sprawy nie znasz papieru nie widziałeś tak?i mówisz że z jakiegoś powodu został usunięty tak,a może się wypalił i tą dziarę skręcił bo się bał tu dopowiedz se kogo sam,i na tej podstawie wszem i wobec oglaszasz że się rozjebał? Dobrze rozumiem?Hanys_1964 pisze: 16.12.2025, 22:38
Nie wiem co na to osoby co były z nim do sprawy. Z jakiegoś jednak powodu został odsunięty od ekipy, usuwał ta dziarę pf z przedramienia, mówił że się wypalił itd. co było uwiecznione na filmie latającym po sieci.
PDW !!
-
prawdomównyziom
Siemanko kolego pytanko takie mam do ciebie a twoim zdaniem lotek jest kapusiem? Bo przecież potwierdził albo?trolo pisze: 17.12.2025, 09:17 Przecież to jest czysta hipokryzja. Lotka za potwierdzenie zdarzenia wyzywaliście tutaj panowie z R od konfidentów. Jak wyżej zostało przypomniane, ekipę z Mysłowic również. Konfidenci, bo potwierdzili zdarzenie. Dlatego jeżeli padło hasło o tolerowaniu konfidentów w ekipie to zapytałem czy chodzi o Frontala. Przecież tak samo potwierdził zdarzenie, a według was to jest konfidenctwo. Już pal licho, że z ucha na te zdarzenia dał kto inny. Więc zastanówcie się sami w jaki sposób kogo określacie, bo już widzę zaczynają się fikołki w stylu czy zamieszeni w sprawę mają o to pretensje czy nie. Jeżeli tak to konfident, jeżeli nie to jest czysty mimo, że potwierdzacz.
PDW !!
-
Prawo i pięść
Skoro polski związek gitów na wolności zawitał na forum to mam pytanie. Jak np komuś z was ukradną samochód albo dom opędzlują to zgłaszacie to na policję czy prawilnie milczycie tracąc możliwość uzyskania odszkodowania? A w przypadku samochodu czekacie aż złodziej zrobi jakiś wypadek, potrąci kogoś, ukradnie paliwo na stacji i nawet wtedy jak policja do was zapuka to mówicie, że to nie był wasz samochód nawiązując do kultowego zwrotu ''to nie moja ręka''?
Czekam na odpowiedzi gitów z forum.
-
SawneyBean
Ja obstawiam, że tak konkretnym gitom, nikt nie odważy się ukraść samochodu lub opędzlować chaty :-)))Prawo i pięść pisze: 17.12.2025, 16:25 Skoro polski związek gitów na wolności zawitał na forum to mam pytanie. Jak np komuś z was ukradną samochód albo dom opędzlują to zgłaszacie to na policję czy prawilnie milczycie tracąc możliwość uzyskania odszkodowania? A w przypadku samochodu czekacie aż złodziej zrobi jakiś wypadek, potrąci kogoś, ukradnie paliwo na stacji i nawet wtedy jak policja do was zapuka to mówicie, że to nie był wasz samochód nawiązując do kultowego zwrotu ''to nie moja ręka''?