Komentarze / FotoVideo / Relacje 05-08.12.2025
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 05-08.12.2025
A ty myslisz ze tak jak teraz to bedzie w Łodzi wiecznie
.Pokolenia sie zmieniaja, jak to w miastach derbowych.
-
navijaci88
Czy ten gniazdowy oglądał mecz ? Czy stał tyłem do boiska ? Ja oglądałem i Grosicki zostawił serce na boisku. Czy brak wyniku równa się od razu brak walki ? Czy wynik jest jedynym kryterium na ocenę zaangażowania ? Każdy chciałby wygrywać, ale nie ma dziesięciu pierwszych miejsc. Niedługo to każdy klub będzie uważał się za największy, najlepszy, bo ma pieniądze i po kilku porażkach będą reprymendy... To jest piękne w tym sporcie, że pieniądze nie zawsze wygrywają i to jedna z ostatnich normalnych rzeczy jaka została w świecie piłki nożnej. Anti Modern Football, Czy wygrywasz czy nie jak widać są tylko pustymi słowami ... W klubie pracuje sztab ludzi, a przede wszystkim Ci którzy wykładają na to grubą kasę. Jeżeli myślicie, że komuś z nich umknie brak zaangażowania i ściema to jesteście w grubym błędzie nie mówiąc, że kariera takiego piłkarza może nagle się zakończyć.Rodowity1928 pisze: 07.12.2025, 21:40ku*** jak czytam takie posty to dochodzę do wniosku, że jestem już dziadersem... Tylko czekać jak za kilka lat będziecie się tu bulwersować przekleństwami w kierunku sędziego... Nie wiem czy ten cały Sochan to patol. Za moich czasów Gniazdowi nie zakładali sobie fanpejdzów ale nie ma się co dziwić , że kibice Pogoni są wkurwieni. Kolejny sezon grania o nic... I tak długo wytrzymują. Powinni poprosić Grosickiego na bok i już dawno reszcie w******* spuścić...Prawo i pięść pisze: 07.12.2025, 20:26 Te reprymendy stały się w ostatnim czasie modne a jest to patologia w czystej postaci. Arka, Legia, Widzew, Pogoń, Śląsk Wrocław. Krążą nagrania po yt. Grożenie piłkarzom, wymuszanie by oddawali koszulki, nakładanie dodatkowej presji. Ten patol z Pogoni jeszcze sam na siebie bicz ukręcił, bo groził piłkarzom wpierdolem więc niewykluczone, że dostanie zarzuty za to.
Kibic ma prawo być zdenerwowany ale to jest sport. Ktoś wygrywa, ktoś przegrywa a tacy troglodyci wyskakują z jakimiś żądaniami jakby byli prezesami w klubie. I jeszcze umoralniają co można a co nie a sami handlują dragami a jak nie to nie przeszkadza im, że zajmują się tym koledzy z ekipy.
-
Dżolo Rypandolo
2 wyjazdy Zabrzan w ciągu ledwie trzech dni do Gdańska - ilu wyjazdowiczów zaliczyło oba ? Wyjazdy koleją czy autokary?
-
prawdomównyziom
We wtorek 161 , w piątek coś chyba między 550 a 600 w tym na obu skromne wsparcia zgodowiczów .Dżolo Rypandolo pisze: 08.12.2025, 21:41 2 wyjazdy Zabrzan w ciągu ledwie trzech dni do Gdańska - ilu wyjazdowiczów zaliczyło oba ? Wyjazdy koleją czy autokary?
PDW !!
I to jest właśnie w uj pojebane ,że nie ma rozstawień jak kiedyś ,ta ruda męda Boniek to zmienił i wychodzą takie sytuacje ,że kibole w przeciągu 4 dni mają 2 razy jechać w to samo miejsce ,przez całą Polskę .Do tego ekipy z ekstraklasy trafiają na siebie na początku ,to samo z 1 ligi ,a kluby takie jak Avia czy Polonia Bytom ,zamiast mieć święto i wylosować kogoś z ekstraklasy to grają pomiędzy sobą .Kiedyś chyba od ćwierćfinału były też rewanże ,gdzie ekipy z małych miast mogli pojechać na Lecha ,jak Błękitni Stargard ,na łazienkowską też takie mniejsze ekipy wpadały ,nie pamiętam już jakie ,to C W E L -boniek to wszystko rozjebał !!prawdomównyziom pisze: 08.12.2025, 22:11We wtorek 161 , w piątek coś chyba między 550 a 600 w tym na obu skromne wsparcia zgodowiczów .Dżolo Rypandolo pisze: 08.12.2025, 21:41 2 wyjazdy Zabrzan w ciągu ledwie trzech dni do Gdańska - ilu wyjazdowiczów zaliczyło oba ? Wyjazdy koleją czy autokary?
-
w miare kumaty
Widać nawet nie zrozumiałeś co gniazdowy mówił. Może jakby gadał po angielsku …navijaci88 pisze: 08.12.2025, 21:19Czy ten gniazdowy oglądał mecz ? Czy stał tyłem do boiska ? Ja oglądałem i Grosicki zostawił serce na boisku. Czy brak wyniku równa się od razu brak walki ? Czy wynik jest jedynym kryterium na ocenę zaangażowania ? Każdy chciałby wygrywać, ale nie ma dziesięciu pierwszych miejsc. Niedługo to każdy klub będzie uważał się za największy, najlepszy, bo ma pieniądze i po kilku porażkach będą reprymendy... To jest piękne w tym sporcie, że pieniądze nie zawsze wygrywają i to jedna z ostatnich normalnych rzeczy jaka została w świecie piłki nożnej. Anti Modern Football, Czy wygrywasz czy nie jak widać są tylko pustymi słowami ... W klubie pracuje sztab ludzi, a przede wszystkim Ci którzy wykładają na to grubą kasę. Jeżeli myślicie, że komuś z nich umknie brak zaangażowania i ściema to jesteście w grubym błędzie nie mówiąc, że kariera takiego piłkarza może nagle się zakończyć.Rodowity1928 pisze: 07.12.2025, 21:40ku*** jak czytam takie posty to dochodzę do wniosku, że jestem już dziadersem... Tylko czekać jak za kilka lat będziecie się tu bulwersować przekleństwami w kierunku sędziego... Nie wiem czy ten cały Sochan to patol. Za moich czasów Gniazdowi nie zakładali sobie fanpejdzów ale nie ma się co dziwić , że kibice Pogoni są wkurwieni. Kolejny sezon grania o nic... I tak długo wytrzymują. Powinni poprosić Grosickiego na bok i już dawno reszcie w******* spuścić...Prawo i pięść pisze: 07.12.2025, 20:26 Te reprymendy stały się w ostatnim czasie modne a jest to patologia w czystej postaci. Arka, Legia, Widzew, Pogoń, Śląsk Wrocław. Krążą nagrania po yt. Grożenie piłkarzom, wymuszanie by oddawali koszulki, nakładanie dodatkowej presji. Ten patol z Pogoni jeszcze sam na siebie bicz ukręcił, bo groził piłkarzom wpierdolem więc niewykluczone, że dostanie zarzuty za to.
Kibic ma prawo być zdenerwowany ale to jest sport. Ktoś wygrywa, ktoś przegrywa a tacy troglodyci wyskakują z jakimiś żądaniami jakby byli prezesami w klubie. I jeszcze umoralniają co można a co nie a sami handlują dragami a jak nie to nie przeszkadza im, że zajmują się tym koledzy z ekipy.
-
Dżolo Rypandolo
Widzew w Lubinie był na zakazie czy na legalu ,?
-
navijaci88
Przepraszam, zwracam honor. Kolega, który lepiej zna Polski, mówi, że jakiś piłkarz obracał dziewczynę gniazdowego. To już nie jest w porządku. Reprymenda jak najbardziej słusznaw miare kumaty pisze: 09.12.2025, 00:39Widać nawet nie zrozumiałeś co gniazdowy mówił. Może jakby gadał po angielsku …navijaci88 pisze: 08.12.2025, 21:19Czy ten gniazdowy oglądał mecz ? Czy stał tyłem do boiska ? Ja oglądałem i Grosicki zostawił serce na boisku. Czy brak wyniku równa się od razu brak walki ? Czy wynik jest jedynym kryterium na ocenę zaangażowania ? Każdy chciałby wygrywać, ale nie ma dziesięciu pierwszych miejsc. Niedługo to każdy klub będzie uważał się za największy, najlepszy, bo ma pieniądze i po kilku porażkach będą reprymendy... To jest piękne w tym sporcie, że pieniądze nie zawsze wygrywają i to jedna z ostatnich normalnych rzeczy jaka została w świecie piłki nożnej. Anti Modern Football, Czy wygrywasz czy nie jak widać są tylko pustymi słowami ... W klubie pracuje sztab ludzi, a przede wszystkim Ci którzy wykładają na to grubą kasę. Jeżeli myślicie, że komuś z nich umknie brak zaangażowania i ściema to jesteście w grubym błędzie nie mówiąc, że kariera takiego piłkarza może nagle się zakończyć.Rodowity1928 pisze: 07.12.2025, 21:40
ku*** jak czytam takie posty to dochodzę do wniosku, że jestem już dziadersem... Tylko czekać jak za kilka lat będziecie się tu bulwersować przekleństwami w kierunku sędziego... Nie wiem czy ten cały Sochan to patol. Za moich czasów Gniazdowi nie zakładali sobie fanpejdzów ale nie ma się co dziwić , że kibice Pogoni są wkurwieni. Kolejny sezon grania o nic... I tak długo wytrzymują. Powinni poprosić Grosickiego na bok i już dawno reszcie w******* spuścić...
-
PanTuNieStał
Nawet nie wiesz , albo wolisz nie wiedzieć ,jak mało brakuje, aby z dnia na dzień było po ekipie. No tak ale ty jestes przekonany że was to nie dotyczy.Żyj dalej nadzieją, jak ostatnie 10 lat
P.S parasol ochronny kiedyś się skończy
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

Kalafior11 pisze: 08.12.2025, 17:09przyszła zmiana pokoleniowa będzie opłakana w skutkach dla Łks-u.tak tylko pytam pisze: 08.12.2025, 14:33Na tym Widzewie to konkretna "chuligańska padaka" od lat.Jedynie czym się mogą "poszczycić" w walce z ŁKS-em, to że od czasu do czasu wygrają jakąś dzielnicową awanturę.Ewentualnie jakieś starcie na fan clubach.Poza tym to zero.antyGW pisze: 08.12.2025, 11:33 Po necie informacja juz lata wiec pozwole sobie wrzucic. Wczoraj w Lodzi po meczu ŁKS Wisła Widzew atakuje ok 25 osobową grupe Łksu z Abramki, ktorzy tego dnia goscili Zawisze. Wygrana RTS
Tych pedałów z Zawiszy, to nawet nie ma co brać na poważnie.Wielcy chuligani w internecie, tmk i na flagach.Jak "united hooligans Zawisza Bydgoszcz" wygląda w realu każdy wie, banda pajaców.
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
-
oberschlesien321
Wypad na forum piłkarskie cieciunavijaci88 pisze: 08.12.2025, 21:19Czy ten gniazdowy oglądał mecz ? Czy stał tyłem do boiska ? Ja oglądałem i Grosicki zostawił serce na boisku. Czy brak wyniku równa się od razu brak walki ? Czy wynik jest jedynym kryterium na ocenę zaangażowania ? Każdy chciałby wygrywać, ale nie ma dziesięciu pierwszych miejsc. Niedługo to każdy klub będzie uważał się za największy, najlepszy, bo ma pieniądze i po kilku porażkach będą reprymendy... To jest piękne w tym sporcie, że pieniądze nie zawsze wygrywają i to jedna z ostatnich normalnych rzeczy jaka została w świecie piłki nożnej. Anti Modern Football, Czy wygrywasz czy nie jak widać są tylko pustymi słowami ... W klubie pracuje sztab ludzi, a przede wszystkim Ci którzy wykładają na to grubą kasę. Jeżeli myślicie, że komuś z nich umknie brak zaangażowania i ściema to jesteście w grubym błędzie nie mówiąc, że kariera takiego piłkarza może nagle się zakończyć.Rodowity1928 pisze: 07.12.2025, 21:40ku*** jak czytam takie posty to dochodzę do wniosku, że jestem już dziadersem... Tylko czekać jak za kilka lat będziecie się tu bulwersować przekleństwami w kierunku sędziego... Nie wiem czy ten cały Sochan to patol. Za moich czasów Gniazdowi nie zakładali sobie fanpejdzów ale nie ma się co dziwić , że kibice Pogoni są wkurwieni. Kolejny sezon grania o nic... I tak długo wytrzymują. Powinni poprosić Grosickiego na bok i już dawno reszcie w******* spuścić...Prawo i pięść pisze: 07.12.2025, 20:26 Te reprymendy stały się w ostatnim czasie modne a jest to patologia w czystej postaci. Arka, Legia, Widzew, Pogoń, Śląsk Wrocław. Krążą nagrania po yt. Grożenie piłkarzom, wymuszanie by oddawali koszulki, nakładanie dodatkowej presji. Ten patol z Pogoni jeszcze sam na siebie bicz ukręcił, bo groził piłkarzom wpierdolem więc niewykluczone, że dostanie zarzuty za to.
-
navijaci88
Skoro nie interesuje Cię piłka i się na tym nie znasz to nie krytykuj piłkarzy albo sam wejdź na boisko i pokaż co potrafisz. Co do Pogonii zwracam honor, bo tam nie chodziło i słabą grę tylko kobieta gniazdowego puściła się z piłkarzem i to jest chujowe przyznaje.
-
Ie_suiveur
Jest forum o piłce tutaj:
viewforum.php?f=2
Obecnie jesteśmy w dziale o kibicach, więc wróćmy do sedna tematu - ostatniej kolejki na polskich stadionach.
-
navijaci88
Do sedna tematu ? Jak Ty pajacu żyjesz tylko moimi postami. O niczym tutaj nie piszesz tylko cytujesz moje posty, wygrzebujesz wpisy sprzed miesięcy jak Fritzl wypuści Cię z piwnicy, przerabiasz je ja jakiś pojeb. Cały dzień o mnie myślisz chora suko. Jestem Twoją pasją. Niektórzy odpiszą coś z sensem nawet jak się ze mną nie zgadzają, za to Ty jesteś tak jebnięta, że nawet salowy_choroszcz Tobie nie pomoże
Cytujac klasyka " jesli interesowalaby nas pilka, zostalibysmy pilkarzami ". Wydupiej stad
RUCH CHORZÓW
-
Ie_suiveur
Komentarze / FotoVideo / Relacje 05-08.12.2025
-
Spaacerowicz
Znaczy się poszło ogłoszenie przez megafon na cały świat, że gniazdowy Pogoni jest rogaczem? No tego to jeszcze chyba nie grali. Takie rzeczy to się inaczej załatwia, zdecydowanie po cichu a ten się chwali wszem i wobec, że baba ziomka się puszcza z piłkarzem, ja(hipotetycznie) bym zapadł się pod ziemię. Wstyd jak uj.navijaci88 pisze: 09.12.2025, 07:45Przepraszam, zwracam honor. Kolega, który lepiej zna Polski, mówi, że jakiś piłkarz obracał dziewczynę gniazdowego. To już nie jest w porządku. Reprymenda jak najbardziej słusznaw miare kumaty pisze: 09.12.2025, 00:39Widać nawet nie zrozumiałeś co gniazdowy mówił. Może jakby gadał po angielsku …navijaci88 pisze: 08.12.2025, 21:19
Czy ten gniazdowy oglądał mecz ? Czy stał tyłem do boiska ? Ja oglądałem i Grosicki zostawił serce na boisku. Czy brak wyniku równa się od razu brak walki ? Czy wynik jest jedynym kryterium na ocenę zaangażowania ? Każdy chciałby wygrywać, ale nie ma dziesięciu pierwszych miejsc. Niedługo to każdy klub będzie uważał się za największy, najlepszy, bo ma pieniądze i po kilku porażkach będą reprymendy... To jest piękne w tym sporcie, że pieniądze nie zawsze wygrywają i to jedna z ostatnich normalnych rzeczy jaka została w świecie piłki nożnej. Anti Modern Football, Czy wygrywasz czy nie jak widać są tylko pustymi słowami ... W klubie pracuje sztab ludzi, a przede wszystkim Ci którzy wykładają na to grubą kasę. Jeżeli myślicie, że komuś z nich umknie brak zaangażowania i ściema to jesteście w grubym błędzie nie mówiąc, że kariera takiego piłkarza może nagle się zakończyć.
-
navijaci88
Przecież to była ironia. Czy naprawdę nie ma nikogo wśród kibiców kto mógłby się trochę przygotować i wystosować konstruktywną krytykę ? Albo jak ten z Widzewa na Lechii co drugie słowa k****, kolejna bramka stracona przez dośrodkowanie taktykę ustala. Kiedyś widziałem jedną reprymendę Jagi to chyba było na wyjeździe w Kielcach kiedy koleś powiedział, że zostało 5 meczy, liczymy na Was, weźcie się w garść, jesteśmy z Wami, ale musicie coś od siebie dać coś w tym stylu. Nie było żadnego rozbierania, grożenia piłkarzom i zaglądania im pod kołdrę. Minęło kilka lat, Jaga jest na topie, a ten z Pogonii dalej co drugi mecz wrzeszczy bez żadnego składu i merytoryki, a oni dalej nic nie grają... Ugrał tylko tyle, że teraz każdy ma go za rogaczaSpaacerowicz pisze: 10.12.2025, 11:21Znaczy się poszło ogłoszenie przez megafon na cały świat, że gniazdowy Pogoni jest rogaczem? No tego to jeszcze chyba nie grali. Takie rzeczy to się inaczej załatwia, zdecydowanie po cichu a ten się chwali wszem i wobec, że baba ziomka się puszcza z piłkarzem, ja(hipotetycznie) bym zapadł się pod ziemię. Wstyd jak uj.navijaci88 pisze: 09.12.2025, 07:45Przepraszam, zwracam honor. Kolega, który lepiej zna Polski, mówi, że jakiś piłkarz obracał dziewczynę gniazdowego. To już nie jest w porządku. Reprymenda jak najbardziej słusznaw miare kumaty pisze: 09.12.2025, 00:39
Widać nawet nie zrozumiałeś co gniazdowy mówił. Może jakby gadał po angielsku …
Po to tylko wjechałeś w temat aby sobie ulać żółci i poflugać na jednych i drugich?tak tylko pytam pisze: 08.12.2025, 14:33Na tym Widzewie to konkretna "chuligańska padaka" od lat.Jedynie czym się mogą "poszczycić" w walce z ŁKS-em, to że od czasu do czasu wygrają jakąś dzielnicową awanturę.Ewentualnie jakieś starcie na fan clubach.Poza tym to zero.antyGW pisze: 08.12.2025, 11:33 Po necie informacja juz lata wiec pozwole sobie wrzucic. Wczoraj w Lodzi po meczu ŁKS Wisła Widzew atakuje ok 25 osobową grupe Łksu z Abramki, ktorzy tego dnia goscili Zawisze. Wygrana RTS
Tych pedałów z Zawiszy, to nawet nie ma co brać na poważnie.Wielcy chuligani w internecie, tmk i na flagach.Jak "united hooligans Zawisza Bydgoszcz" wygląda w realu każdy wie, banda pajaców.
Czym może poszczycić się Widzew to już nie twój ból głowy.
Podobnie sprawa dotycząca chłopaków z Zawiszy.
-
bercik RTS
Jest gdzieś liczba Jagi w Niecieczy i Lecha w Krakowie?
-
Salowy_Choroszcz
Dobry Wieczór, zostałem wezwany, ktoś tu się kwalifikuje na badania?navijaci88 pisze: 09.12.2025, 21:40 Do sedna tematu ? Jak Ty pajacu żyjesz tylko moimi postami. O niczym tutaj nie piszesz tylko cytujesz moje posty, wygrzebujesz wpisy sprzed miesięcy jak Fritzl wypuści Cię z piwnicy, przerabiasz je ja jakiś pojeb. Cały dzień o mnie myślisz chora suko. Jestem Twoją pasją. Niektórzy odpiszą coś z sensem nawet jak się ze mną nie zgadzają, za to Ty jesteś tak jebnięta, że nawet salowy_choroszcz Tobie nie pomoże
OoO Biały Honor Biała Duma
-
Ie_suiveur
Zdecydowanie kwalifikujeSalowy_Choroszcz pisze: 11.12.2025, 19:16Dobry Wieczór, zostałem wezwany, ktoś tu się kwalifikuje na badania?navijaci88=suomi=katanaczio pisze: 09.12.2025, 21:40 Do sedna tematu ? Jak ja, pajac, żyję tylko waszymi meczami i wyjazdami. O niczym tutaj nie piszę tylko piszę posty o ubiorze mężczyzn i jakichś klubach w Anglii, wygrzebuję gówno sprzed miesięcy jak mój ojciec Fritzl wypuści mnie z piwnicy, przerabiają mnie jak jakiegoś pojeba. Cały dzień myślę o tym jak bardzo jestem chorą suką. Jesteście moją pasją. Niektórzy odpiszą coś z sensem nawet jak się ze mną nie zgadzają, za to ja jestem tak jebnięta, że tylko salowy_choroszcz mi pomoże.
Muszę śledzić internetowe fora i media społecznościowe by być na bieżąco z tym co robicie na stadionach, bo kazano mi tutaj pisać posty z różnych kont. Dzięki temu mam kilka drobnych na jedzenie.
-
navijaci88
Już go zdiagnozowałem. F31. Zaraz wypiszę papiery na przymus bezpośredni i możesz go zabierać z ekipą w pasySalowy_Choroszcz pisze: 11.12.2025, 19:16Dobry Wieczór, zostałem wezwany, ktoś tu się kwalifikuje na badania?navijaci88 pisze: 09.12.2025, 21:40 Do sedna tematu ? Jak Ty pajacu żyjesz tylko moimi postami. O niczym tutaj nie piszesz tylko cytujesz moje posty, wygrzebujesz wpisy sprzed miesięcy jak Fritzl wypuści Cię z piwnicy, przerabiasz je ja jakiś pojeb. Cały dzień o mnie myślisz chora suko. Jestem Twoją pasją. Niektórzy odpiszą coś z sensem nawet jak się ze mną nie zgadzają, za to Ty jesteś tak jebnięta, że nawet salowy_choroszcz Tobie nie pomoże
Stowarzyszenie kibiców Pogoni przeprosiło klub, wyraziło skruchę i odcięło się od gniazdowego który nawrzucał po meczu pilkarzykom, zapowiadając WYCIĄGNIĘCIE OD NIEGO KONSEKWENCJI. Grubo :D
Podrzucisz link? Nie wierzę, po prostu nie wierzę :D
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
navijaci88
Chłop popełnił błąd, sam trochę z tego szydziłem, ale teraz jest mi go ewidentnie szkoda. Jego kolega z gniazda niejaki S. wrzucił to oświadczenie na swój profil. Zamiast wziąć chłopa na bok i przegadać temat to się odwraca od ziomka z którym prowadzi doping. Chore
-
Zolnierz Gruchaly
Ja prld niewiarygodne jak wygląda nasz światek kibicowski
W Niemczech w wyniku solidarnych protestów kibiców ichniejszeje MSW wycofało się z planów zwiększenia inwigilacji na trybunach.
U nas nie dość ,ze kibice jednego klubu potrafią się cieszyć z problemów rywali to teraz juz nawet odcinają się od swoich kolegów z trybun.
W Niemczech w wyniku solidarnych protestów kibiców ichniejszeje MSW wycofało się z planów zwiększenia inwigilacji na trybunach.
U nas nie dość ,ze kibice jednego klubu potrafią się cieszyć z problemów rywali to teraz juz nawet odcinają się od swoich kolegów z trybun.
Rzeczywiście mój blad co nie zmienia faktu, że po tym całym oświadczeniu to dalej jest łeb ...TadzioNorek pisze: 07.12.2025, 11:45Mordo chciałeś zabłysnąć ale Ci słabo wyszło bo to inna osoba .Braun2025 pisze: 07.12.2025, 11:25Przecież ten gniazdowy to zwykly łeb jest. Widzieliście jego nagranie z rapowania w pociągu? Ten się nada na wojnę freestylowa z waldusiem kiepskimTadzioNorek pisze: 07.12.2025, 09:35 W Szczecinie może być zaraz nieciekawie na linii zarząd-kibice po tym jak gniazdowy Pogonii po meczu się odpalił. Przeczuwam ten prezesik Pogonii tego tak nie zostawi i może być konflikt.
Czyli co ten opierdol piłkarzy to była jego samowolka bo z tego co sie darł wyrazńie slychac bylo slowa "my" . Niezly cyrk. I co chlopa pogonia z mlyna teraz haha.navijaci88 pisze: 12.12.2025, 13:29 Chłop popełnił błąd, sam trochę z tego szydziłem, ale teraz jest mi go ewidentnie szkoda. Jego kolega z gniazda niejaki S. wrzucił to oświadczenie na swój profil. Zamiast wziąć chłopa na bok i przegadać temat to się odwraca od ziomka z którym prowadzi doping. Chore
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
Chłopak z gniazda został zgnojony przez klub, swojego kolegę z gniazda bo piłkarzyki się obraziły? Szok i jeszcze konwekcje poniesie czyli pewnie już nie będzie gniazdowym..ZIWPJB. pisze: 14.12.2025, 22:21Czyli co ten opierdol piłkarzy to była jego samowolka bo z tego co sie darł wyrazńie slychac bylo slowa "my" . Niezly cyrk. I co chlopa pogonia z mlyna teraz haha.navijaci88 pisze: 12.12.2025, 13:29 Chłop popełnił błąd, sam trochę z tego szydziłem, ale teraz jest mi go ewidentnie szkoda. Jego kolega z gniazda niejaki S. wrzucił to oświadczenie na swój profil. Zamiast wziąć chłopa na bok i przegadać temat to się odwraca od ziomka z którym prowadzi doping. Chore
-
Ie_suiveur
Co?
U „was” czyli u kogo? Jak to wygląda na „twoich” trybunach? Za jaką drużyną jeździsz na wyjazdy?
W sobotę w 14 osób wspieramy TATRAN PRESOV (Słowacja) na meczu z Zemplinem MIchalovce (Michalovce to fc Koszyc)
Fani Tatrana przed meczem zdobywają flagę gości a podczas meczu próbują skroić drugą flagę z sektora gości.
https://youtu.be/GsaKdhP0c9c
Fani Tatrana przed meczem zdobywają flagę gości a podczas meczu próbują skroić drugą flagę z sektora gości.
https://youtu.be/GsaKdhP0c9c
http://www.youtube.com/user/czarni
Widziałem wczoraj na konferencji po meczu wypowiedź trenera Jagi ,Sieniemca ,że jego Żona i Rodzina dostają w necie pogróżki ,są wyzywani itd :/ A jeszcze z pół roku temu ,gniazdowy Jagi dziękował piłkarzom i trenerowi ,padły słowa ,że "zabraliście nas w Europę", "przeżyliśmy wspaniałe Europejskie przygody " itp .Ale kurła Jaga jest na 3 miejscu z zaległym meczem który jak wygra będzie liderem .Wam się "decyzyjni "i gangusy" od ćpania mefedronu i innych chemików w głowach popi,erdoliło " .Ale na szczęście wy się sami nie długo wykończycie jak wszystkie te "60" z całego kraju pójdą na współpracę i się rozjebią xD